>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik 2010

Status
Zamknięty.
j.will 150

j.will

Użytkownik
dawczan chyba troszke liczyłeś na cud stawiając na Minesote przeciwko Memphis w Fed Ex ???? Memphis to nie byle jaka ekipa wczorajsze raczej przed wczorajsze +10 na nich przeciwko Dallas to był chyba halloweenowy prezent od bukmacherów

Miami - Orlando

Typ 1 3/10

za Miami przemawia:

1. Wlasna hala
2. Pierwszy mecz u siebie
3. W pierwszym meczu wade dal ciala w drugim LeBron w tym meczu obydwaj zagraja na 100%
ogolnie jak dla mnie bedzie mecz zaciety do samego konca, no chyba, ze Orlando odpadnie w przedbiegach co im sie niestety zdarzalo

dla mnie wazniejszy jest dzisiaj dubelek, nie ma co sie za bardzo rozpisywac gospodarze przewyzszaja rywali pod kazdym wzgledem

Boston - Knics - 1
Dallas - Memphis - 1

10/10
Bardzo prosze o troszke jakby to nazwać wiarygodności moze ???? moze to dobre słowo. Apeluje o jakieś konkretne argumenty bo ten w jutrzejszym spotkaniu jest za Siatkami z Żarem ;) także warto go nie pominać stawiając na Miami bo można się przejechać Izod stoi przeciez jak byk w New Jersey. Pozdrawiam

r30 0

r30

Użytkownik
Dallas nieźle wtopilo w meczu z Memphis. Swoją drogą nie ma nic gorszego od porazki jednym punktem. Dzisiaj widzę ładny kuponik do zagrania a mianowicie
▶ Utah +9,5 4/10 ✅
▶ NJN +10,5 6/10 ⛔

Utah po pierwszych dwoch meczach jeszcze bez zwyciestwa, ale wszyscy zawodnicy sa na dzisiaj bardzo zmotywowani. Jak to powiedzial Deron Williams po meczu z Phoenix &quot;W pierwszych dwóch meczach dostaliśmy ostaro po mordzie, jesteśmy już przebudzeni&quot;. Dlatego wierzę, że dzisiaj drużyna Jazz powstrzyma Duranta oraz Westbrooka. Jeśli chodzi za to o typ na NJN to myślę, że buki troszkę faworyzują Miami. Grają na wyjeździe a w ich druzynie narazie z dobrej strony pokazuję się tylko Wade no i LeBron, Chris Bosh gra długo, ale piłek nie kończy, czego efektem jest max. 15 pkt w meczu. Ze strony NJN zagrożenie jest wszędzie a głównie na pozycji centra gdzie Brook Lopez rozgrywa ostatnio mecz po meczu coraz to lepsze zawody. Dzisiaj pewnie zdobędzie koło 20 pkt i mam nadzieję, że między innymi dzięki niemu New Jersey nie przegra az tak wysoko o ile wogóle. W dodatku mecz rozgrywany w hali w NJ a tam w tym sezonie Netsi są nie pokonani

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Chris Bosh gra długo, ale piłek nie kończy, czego efektem jest max. 15 pkt w meczu.
Wg mnie to było do przewidzenia, a i sam Bosh wiedział co brał jak to sie mówi. Mając koło siebie Wade i Jamesa nie da sie co mecz rzucać po 25-30 pkt. Po prostu nie realna sprawa.

r30 0

r30

Użytkownik
Jednak oczekiwania od niego są większe. I mało punktów nie jest efektem tego, że nie dostaje pilek, jego skuteczność jest poprostu bardzo niska. No przepraszam, ale 2/9 czy 3/11 rzutów w meczu to trochę za malo jak na zawodnika tej klasy

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Bosh jest jak na razie za przeproszeniem drętwy :? fakt w ataku jest nieporadny, w obronie ma czasem przechwyty czy bloki (Q3 i Q4 w meczu z Bostonem, i mecz z Orlando). Pocieszeniem jest jedynie to że jak Wade ma słabszy dzień to pociągnie drużynę LeBron, tylko pytanie za 100 punktów, czy Bosh pociągnie drużynę jak LeBron i Wade będą mieli słabszy dzień?
Dzisiaj Nets-Miami, spodziewam się ze LBJ pociągnie drużynę Miami do zwycięstwa, Wade też powinien parę gwiazdorskich akcji pod koszem zrobić.
Oglądałem 2 mecze Nets - są beznadziejni ;/ ale mają niesamowitego farta, akcje do bólu oklepane - coś jak Orlando rok temu, rozgrywanie i podanie do centra (w NJN Lopez) i albo on siepnie albo zagranie na obwód. Żenada, jeżeli Miami zaprezentuje 60-70% tego co było w meczu z Orlando powinni Netsów nabić ok 15 punktami.
pozdrawiam ;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
dawczan chyba troszke liczyłeś na cud stawiając na Minesote przeciwko Memphis w Fed Ex Memphis to nie byle jaka ekipa
Zgadza sie liczylem na cud :] W NBA różnie bywa, ale raczej tego typy już sobie daruje.

Na dziś:
1. ???? New Jersey Nets - Miami Heat --&gt; 2 - 1,20 ✅✅✅
Wydaje mi się, że Miami się przebudziło po 1wszym słabym meczu. Wade tak samo, więc powinni dziś ze średnimi Netsami sobie poradzić.
2. ???? Oklahoma City Thunder - Utah Jazz --&gt; 1 - 1,40 ⛔⛔⛔ + 21 pkt Jazz :|
Póki co Jazzmani po dwóch 1wszych meczach to chyba najwieksze rozczarowanie...Oklahoma za to bardzo fajnie sobie radzi. Westbrook i Durantula bardzo fajny duet. Wydaje mi się, że OCT nadal będą niepokonani po meczu z Jazz.
3. ???? Los Angeles Lakers - Golden State Warriors --&gt; 1 - 1,15 ✅✅✅
GSW póki co prezentują się dość dobrze, ale czas na 1wszą porażkę. Mowa o GSW ???? Bo LAL też póki co 2 zwycięstwa. Kobe z Gasolem na razie dają radę i myślę, że i dziś będzie 3 zwycięstwo a 1wsza porażka GSW.
grasz to singlami czy w ako ? jeżeli singlami, to czy nie uważasz te kursy na za niskie do gry ?
Baqu

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ja tam dziś sobie pocisnę Blake Griffin Total Points + Rebounds Over 28,5. Moim zdaniem warto sobie to pograć. Dziś przeciwnik trudny więc będą bardzo na Blake&#39;a liczyli jako na lidera. Zresztą mają ku temu podstawy, bo Griffin bardzo dobrze sobie radzi. Wg mnie 10 zbiórek spokojnie powinien zebrać i wrzucić coś pod 20 punktów. To taki typ w sumie na wyczucie.

No a poza tym na dziś to myślę, że Oklahoma powinna pokryć handicap i wygrać co najmniej 7 punktami, także pogram sobie Thunder -6. Póki co grają naprawdę fajnie, zgodnie zresztą z przedsezonowymi oczekiwaniami.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
grasz to singlami czy w ako ? jeżeli singlami, to czy nie uważasz te kursy na za niskie do gry ? Baqu
Gram to na dokładkę do dubla albo do jakieś tasiemki raz na jakiś czas. Oczywiście, że jak na single to za małe kursy. Dlatego też wcześniej pisałem, że jako dokładka do jakiegoś kuponu w sam raz. I też nie zawsze gram podany typ. Co zresztą widać w moich kuponach w dziale ze statystykami. Ale może masz rację, będę umieszczał tylko te typy, które rzeczywiście zagrałem na kuponie.
Wiem, że na HC różnego typu są większe kursy, ale NBA jest dla mnie zbyt nieobliczalna do tego typu zakładów...

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Wiem, że na HC różnego typu są większe kursy, ale NBA jest dla mnie zbyt nieobliczalna do tego typu zakładów...
Nie zupełnie - jeżeli śledzisz te rozgrywki, absencje i formę oraz eksploatację użytkowników z dużym prawdopodobieństwem możesz trafiać. Zdarzają się mecze niewiarygodne no ale jak sama nazwa wskazuje
NBA- where amazing happens ????
Tylko najgorsze jest to, że &quot;nie czujesz&quot; meczy a one wchodzą :?
Co do nieobliczalności LINK
//mam nadzieję, że autor nie będzie mi miał za złe (zamazany nick jak coś)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom