>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec 2015

Status
Zamknięty.
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP

Nie ma co tutaj się rozpisywać zbytnio. Sprawa jest krótka. Wilson Chandler (knee soreness), Randy Foye (rest) and Darrell Arthur (calf) will not play in Sunday&#39;s game vs. the Pelicans. 2 ważnych zawodników z rotacji Denver wypada, zwłaszcza Chandler który oddaje bardzo dużo rzutów. Ktoś musi te rzuty przejąć, a efekt nowej miotły narazie w zespole Nuggets się sprawdza. Gallo ostatnio bardzo dobra forma, znowu jest liderem, 24 i 23 pkt zdobyte odpowiednio na dobrej skuteczności. 1 opcja strzelecka Nuggets więc over powinien pokryć na luzie. Myślę że samych rzutów odda koło 20 więc over powinien wyrobić na lekko.

Danilo Gallinari over 15,5 -&gt; 1,85 -&gt; Sportingbet✅✅✅ 17 pkt, w tych okolicznościach( faule, mało rzutów) to cud że ogarnął ;)

Polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +51
r-baggio 557

r-baggio

Użytkownik
NO - Denver
Typ: over 15,5 punktów Danilo Gallinari
Kurs: 1,85
Bukmacher: Ónibet/Sportingbet

Dzisiaj w Nowym Orlenie nie zagrają: Randy Foye (7,0 pkt. na mecz), Wilson Chandler (13,7 pkt.) oraz Darrell Arthur (7,0 pkt.). W ostatnim meczu z Golden State nie zagrał Lawson (15,8 pkt.), ale dzisiaj powinien wystąpić.

Włoch w tym sezonie ma niby średnią 10,7 punktu na mecz i tylko 22 minuty na parkiecie, ale na to złożyło się wiele spotkań, w których powracał po kontuzjach i bardzo mało punktował. Obecnie ze zdrowiem lepiej i w ostatnich 10 spotkaniach notuje już 17,7 punktu na mecz na 30 minut gry. W marcu (8 spotkań) ten bilans jest jeszcze lepszy, bo 18 punktów i 30,1 minuty gry.

Dzisiaj pod nieobecność przede wszystkim Chandlera powinien mieć więcej obowiązków w ofensywie. Ostatnie dwa mecze bez Chandlera to starcia z Phoenix (25 luty) i z Brooklynem (23 luty). W spotkaniach tych Włoch notował kolejno 20 i 22 punkty.

Ostatni mecz z NO (3 marzec) rzucił 21 punktów (7-18 i 32 minuty gry). W tym sezonie grał z nimi jeszcze dwa razy. Najpierw 28 stycznia (11 pkt., 4-8, 20 minut), ale był to dopiero 4 mecz po kontuzji i miał wtedy ograniczone minuty. Pierwsze spotkanie z NO w tym sezonie to 21 listopad i 17 puntów (5-7, 23 minuty). Widać, że z Orleanem radzi sobie bardzo przyzwoicie i dzisiaj powinien znowu wziąć na siebie główny ciężar zdobywania punktów.

PS: Kolega Rambo troszkę mnie uprzedził, bo troszkę się rozpisałem ????

Wynik: 17 punktów✅

Otrzymane punkty reputacji: +37
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Orlando Magic - Cleveland Cavaliers -&gt; over 202.5 pkt | @2.00 | Bet365 ✅
Popieram typ Wróbla, ale gram linię wyższą o jeden punkt, bo kurs @2 jest naprawdę satysfakcjonujący. Cavs świetni w ofensywie, ale też potrafią dużo tracić. W zasadzie wszystko opisał Wróbel. Myślę, że Cavs rzucą tak pomiędzy 110, a 120 punktów, a Magic się dostosują i zapewne pomimo porażki rzucą te 80-90 punktów. Chciałem grać jeszcze wyższą linię, ale ten kurs wrzucam w AKO. Linia ta została przekroczona zaledwie jeden raz w pięciu ostatnich meczach tych drużyn z tym, że Cavs wtedy &quot;nie wyglądali&quot;, a teraz gdy myśli się o Kawalerzystach, to pierwsze co przychodzi do głowy to mega-ofensywnie grająca drużyna. Może nie tak, jak GSW, ale także mają ogromną siłę rażenia.

New Orleans Pelicans - Denver Nuggets -&gt; Pelicans -5.5 | @1.71 | Bet365 ⛔

Pelikanom ciągle na ogonie siedzi Oklahoma z szalejącym od meczu do meczu Russ&#39;em. Must win game dla Davisa i spółki. Zresztą jak każdy w najbliższym czasie. Chyba, że OKC kilka razy się potknie, a NOP będą wygrywać. W zespole gospodarzy zabraknie dobrze sypiącego trójkami Andersona, a także Jrue Holidaya, co nie zmienia faktu, że gospodarze są faworytami tego meczu. Po stronie gości zabraknie Foye&#39;a, Chandlera, a także Arthura. Niepewny jest występ rozgrywającego Nuggetsów - Lawsona (day-to-day na roto). Goście 9-22 w trasie, zaś gospodarze 22-11 we własnej hali. Nie ma tu innej opcji niż zwycięstwo gospodarzy. Liczę, że uda im się wygrać sześcioma punktami. To nie jest dużo. Przy takiej formie, którą prezentuje Antek oraz absencjach w drużynie gości, którzy i tak nie grają nic specjalnego, to powinno okazać się zadaniem w miarę prostym. Parkiet zweryfikuje, ale jestem dobrej myśli.

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Clippers - Rockets
Clippers (-5.5) @ 2.04 marathonbet⛔
Rockets under (104.5) @ 1.9 marathonbet
✅

Krotko bo mecz za chwile,Rakiety na wyjazdach spisuja sie raczej slabo jesli chodzi o mecze z solidnymi przeciwnikami.Do tego na wyjazdach wieksza wage przywiazuja do defensywy przez co notuja mniej punktow.Clippersi wracaja na wlasna hale po konkretnej wtopie z Mavericks,do gry wraca Gryffin,aczkolwiek pewnie nie bedzie szalu z minutami.Uwazam ze Clippers odkuje sié dzisiaj za ta porazke w Dallas i pokryje moje handi,i nie dadza Rakietom przekroczyc 104 pkt.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Ostatni typ na dzisiejsza noc - lecimy do Toronto gdzie miejscowi podejmą Blazersów. Toronto w optymalnym składzie, bedzie zatem komu punktować, goście natomiast bez Freelanda i Wesleya Matthewsa. Raptors w ostatnim meczu nareszcie wygrali z Miami Heat. Wcześniej w 9 spotkaniach udało im sie zwyciężyć tylko raz. W obu ekipach nie brakuje strzelców - Ross, DeRozan, Lowry swoje powinni rzucić, natomiast po stronie gości cyferki powinni nakręcać Aldridge, Lillard, Batum i Affalo. Przyjezdni z zespołami grającymi ofensywnie często ida na wymiane ciosów i mecze koncza ze zdobycza grubo ponad 100. 111 z San Antonio, 115 z OKC, 110 z Sacramento, 113 z Minnesota, 105 z Houston, 118 z Detroit. W tym spotkaniu powinno być podobnie poniewaz Toronto spora trafia ale jeszcze wiecej traci, wiec dziś przewiduje spora ilość zdobytych punktow.
Toronto - Portland Over 204 - 1,93 ✅✅✅ 97:113

NBA 2014/2015 MARZEC 19✅/9⛔/1 - 1,95

Otrzymane punkty reputacji: +2
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Druzyna Marcinka powraca na odpowiednie tory. 3W z rzędu - Hornets, Grizzlies, Kings. Odwiedzają ich gracze Blazers, którzy wczoraj na luzie ograli Toronto 113:97. Dzis wydaje ze bedzie nieco trudniej, gdyż Raptorsi od pewnego czasu są w słabszej dyspozycji, natomiast Czarodzieje są na fali wznoszącej. Analizując ostatnie spotkania druzyny ze stolicy dostrzegam iz linia ustawiona na 197 była ostatnio rzadko przekraczana. Osiem spotkań z rzędu i linia ta nie została ani razu pokryta. Natomiast w ostatnim meczu ekipa Gortata poprawiła skuteczność i przeciwnicy staneli na wysokosci zadania - mecz skonczył sie wynikiem 113:97. Takie a nie inne rezultaty są wynikiem nie da sie ukryć słabszej dyspozji gospodarzy w tamtym czasie. Porażki z Phili, Minnesota gdzie rzucili kolejno 77 i 81 wynik wołający o pomste do nieba przeciwko tak zorganizowanym w obronie ekipom. Brakowało w tamtym czasie strzelców Beala, Pierca dzisiaj juz są i bedzie komu punktować. Mając za przeciwnika Portland mozemy byc pewien szybkiej gry, która obie ekipy preferują, tylko czasem % skutecznosc jest na żałosnym poziomie co prowadzi do niskich zdobyczy punktowych. Wiekszość strzelców zdrowych co zwiększa szanse na przekroczenie linii wystawionej przez bukmachera. Jesli Blazers zagrają podobnie jak dzisiejszej nocy to jestem spokojny o wysoki wynik. Punktacja z ostatnich bezpośrednich spotkań - druzyny nie wiele sie zmieniły od tamtego czasu:

Portland - Washington 103:96
Portland - Washington 116:103
Washington - Portland 100:90

Washington - Portland Over 197 - 1,91 ✅✅✅ 105:97

Otrzymane punkty reputacji: +6
thejet 2K

thejet

Użytkownik
17/03/2015 01:00 CET
Minnesota Timberwolves - Brooklyn Nets (-2)
1.90 (Pinnacle)
5/10
Dwie drużyny z całkowicie odrębnym celami. Brooklyn ostatnio zepsuł strasznie temat i przegrali u siebie cztery bardzo ważne spotkania, ale terminarz pozwala dalej myśleć o awansie. Jednak teraz każdy mecz jest dla nich w atmosferze PO, a każda porażka oddala mocno od celu, a tylko to uratuje ich przed blamażem. Mają największe płace w lidze i oddany pick draftowy, a więc wyjdą na frajerów sezonu. Cały skład jest zdrowy, co było problemem większość sezonu.
Wolves obrali kurs na grube tankowanie i ostatnie mecze grubo olewają. Możliwe, że dzisiaj mogą znowu nie zagrać kluczowi zawodnicy Rubio, Garnett czy Peković. Reszta zawodników jest b2b po wczorajszym meczu ze Spurs.

Otrzymane punkty reputacji: +5
nyk 501

nyk

Użytkownik
Dzisiejszej nocy jest kilka meczy godnych uwagi ja jednak zaczynam się skupiać na drużynach walczących o jak najlepsze miejsca play-off i tak moim pierwszym typem na dziś jest Boston -7.5 1.76 BET365
Chłopaki zaliczają ostatnio serię 4 wygranych i mają realne szanse na PO do tego możliwe że dziś wróci Thomas (mam nadzieję że pojawi się jakieś info w miare wcześnie).
Grając u siebie z młodą, tankującą Philą powinni odnieść zdecydowane zwycięstwo i ja na to liczę.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Kolejna linia punktowa do pobrania w meczu Dallas - Oklahoma. Mavs po okresie słabszych wyników, ostatnio pokonało Clippers 129:99. Wydaje sie, ze spotkanie z OKC moze miec podobny przebieg. Oklahoma musi wygrywać, pewnie bedzie grać szybko, Westbrook bedzie biegał jak opętany innego scenariusza nie przewiduje. Koszykarze Marca Cubana rownież preferuja dynamiczny ofensywny basket, obrona za to nie jest kolektywem. Cóż, wydaje sie ze obie druzyny przy wysokim procencie są wstanie rzucić grubo ponad 200.
Dallas - Oklahoma - Over 212 - 1,91 ✅✅✅ 119:115

NBA 2014/2015 MARZEC 21✅/9⛔/1 - 1,95

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP

Wilson Chandler over 14,5 pkt -&gt; 1,84 -&gt; Marathonbet

Sprawa jest krótka. Kto chce to sobie posprawdza statystyki itd, ja nie będę tutaj ich wklejał bo można to sobie samemu wyczytać. Taka informacja napłynęła z rotoworld &#39;&#39; The Nuggets are resting Ty Lawson, Danilo Gallinari and Kenneth Faried for Monday&#39;s game against the Grizzlies.&#39;&#39; 3 starterów out, Wilson wraca po odpoczynku, dostanie grube minuty dzisiaj i odda dużo rzutów. Nie widzę innej opcji jak jego over dzisiaj. Kto tam ma rzucać? Barton nie zagra b2b tak dobrego meczu, zwłaszcza po 2 OT. Zostają Nelson i Foye. Chandler dzisiaj wypoczęty na pewno będzie 1 opcją strzelecką i 1 punktującym. Linia niska imo do grania. Jedyne co nas ogranicza to limity. Polecam i pozdrawiam. Rambo. Wobec takich osłabień jego over powinien być ogarnięty na miękko nawet przy blow dostanie sporo min imo.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Celtics - 76ers
Avery Bradley over 15 pkt @ 1.85 Unibet
✅

Boston który walczy o PO podejmuje dzisiaj u siebie tankującą Phile,która ma młody skład przez co ich mecze zazwyczaj są ciekawe dla oka,ponieważ zazwyczaj jest w nich dużo punktów.Boston w dobrej formie,Phila nie powinna im sprawić problemów,nie chce grać jakiegoś handi w stronę Bostonu wg mnie bezpieczniej bd zagrać dzisiaj over Bradleya ,jako że Thomas wciąż out
tak więc to Bradley powinien dzisiaj punktować dla Celtów.

Wizards - PTB
Wizards win @ 1.85 marathonbet✅
Wall over 18 pkt @ 1.96 betsson
✅

PTB po wczorajszym meczu przyjeżdża do Waszyngtonu zmierzyć się z Wizards którzy są ostatnio w dobrej formie,powrócił Beal który powoli się rozkręca,na dzisiaj zapowiedziano też powrót Nene tak więc Wizards praktycznie bez osłabień.PTB ostatnio gra lepiej na wyjazdach,ale nie sądzę żeby to wystarczyło na dobrze dysponowanych u siebie Wizards.Dorzucam over Wall-a ,ponieważ jest ostatnio w dobrej formie,mecz zapowiada się overowo co również jest sprzyjającą okolicznością,w ostatnim meczu tych drużyn rzucił 25 pkt.Moim zdaniem znowu zakręci się wokół 20 pkt .

Otrzymane punkty reputacji: +8
F 263

fidelio

Użytkownik
Indiana Pacers - Toronto Raptors 2 (hc +5,5) @1.86 ✅

Wydaje mi się, że tu jest spore value. Indiana Pacers ostatnio przegrała u siebie z Celtami, którzy jakimiś mocarzami nie są. W Toronto pełen skład do dyspozycji, co prawda są b2b, ale nie sądzę by to miało aż takie znaczenie. Pacersi raczej blow outów nie robią, nie mają takiego potencjału ofensywnego, także nawet jeśli wygrają to handicap powinien pokryć różnicę punktową.

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Dzisiaj krótko i na temat, stąd proponuje:
Indiana - Toronto 2.75 bet365 ✅
Dwie drużyny walczące na 100%, a to podstawowa informacja na tym etapie NBA. Lepsza przyjeżdza do gorszej i kurs na nią 2.75 ? Biorę. Chyba tylko dlatego, że Toronto gra b2b, lecz czołowi zawodnicy nie grali niewiadomo jakiej liczby minut. Tylko dwóch (backcourt) powyżej 30 minut, lecz dadzą radę (jakby te +30 minut dla nich to dniówka w kopalni :p ). Indiana to drużyna, która mnie wogóle nie przekonuje, może poka jednym zawodnikiem - Hillem, który jest świetnym koszykarzem, lecz w drużynie popaprańców on jeden nic nie pomoże. Toronto z drugiej strony zaskakuje mnie i to pozytywnie w tym sezonie. Nie jestem fanem Lowrego, lecz potrafi zagrać świetnie. Bardziej wolę DeRozana, który razem z Lowrym tworzy jeden z najlepszych według mnie backcourtów w lidze. Frontcourt Toronto też solidny i znacznie lepszy niż Indiany. Ławka jednej i drugiej drużyny na ekstremalnie podobnym poziomie według mnie. Stąd skoro lepszy skład ma Toronto (i jest to udowodnione pozycją w tabeli) 2.75 to kurs, który TRZEBA brać. Ja osobiście odpale LP i zobaczę dzisiejszą dyspozycję Toronto na początku spotkania i jeśli nic nieciekawego nie zobaczę, gram.

M 135

mhm

Użytkownik
Pacersi raczej blow outów nie robią, nie mają takiego potencjału ofensywnego, także nawet jeśli wygrają to handicap powinien pokryć różnicę punktową.
tez to mam pograne ale od kiedy blowout to jest wygranie 6 czy 8 pkt?

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Indiana od dlugiego czasu miala duzo problemow zwlaszcza z kontuzjami i gdyby nie to, zapewne byli by o wiele wyzej w tabeli. Mnie z kolei Toronto kompletnie nie przekonuje. Pacers przynajmniej jako taki ale własny styl mają. Druzyna solidna,potrafiaca grac agesywnie w obronie. Raptors od dluzszego czasu graja padake a Indiana obecnie gra poki co swoja najlepsza gre w tym sezonie. Dinozaury sa dla mnie troche ekipa bezpłciową nie potrafiąca okreslic stylu w jakim maja iść.

Co ma ostatnia porazka Indiany z Bostonem? To jest NBA i jakby tak sie kazdy wynik bralo pod uwage to trzeba by przestac obstawiac. Pacers cos przegrac ostatnio w koncu musieli. Dla mnie ta druzyna w przeciwienstwie do Raptors ma przynajmniej jakiś charakter i styl.

Toronto na ostatnie 10 spotkan tylko 2 wygrane.Do tego na prawde graja padake bo ogladalem ich wczorajszy mecz oraz mecz z zeszlego tygodnia przeciwko SAS. Dziwi mnie to Wasze ostre pojście w Raptors tylko dlatego, ze jest kurs w granicach 2,5

Indiana -3,5 @1,69
Unibet⛔

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Timberwolves - Nets
Nets win @ 1.7 marathonbet✅
Williams over 13 pkt @ 1.96 marathonbet
⛔

W Timberwolves Pekovic i Rubio DTD,Wilki tankuja,przeciwko nim zas Netsi ktorzy po serii fatalnych wystepow powoli wracaja do formy,i znow wlaczaja sie do walki o PO.Jesli faktycznie chca awansowac to musza wygrywac takie mecze jak dzisiaj.Do tego over Williamsa,Deron gra slaby sezon,mecz szykuje sie overowo,przeciwko Wilkom zazwyczaj rzuca sie sporo punktow,to szansa dla Williamsa,musi w koncu pokazac na co go stac,a 1.96 to calkiem niezly kurs jak na linie ktora jest zblizona do jego PPG.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Nie mogłem przejść obojętnie wobec linii punktowej wystawionej w meczu Clippers z Hornets. Gospodarze ostatnio 2 porazki - pierwsza sromotna z Dallas różnica 30 pts, druga po zaciętym spotkaniu z Rakietami 98:100. Blake w pierwszym meczu na przetarcie nie zachwycił, w sumie można było sie tego spodziewać po tak długiej rekonwalscencji. Mozliwe ze w tym spotkaniu bedzie bardziej czuł piłke i da więcej pozytywnych zagrań co przełoży sie na wynik jego druzyny. LAC jest znana z tego ze lubi grac ofensywnie i potrafi to jak mało kto, zapewne gracze Doca Riversa zrobią wszystko aby wrócić na zwycięską drogę, zatem konieczna do tego będzie spora ilosć zdobytych punktów, bo ich rywale przy dobrej skuteczności w miare często przekraczają linie 100 pts. W ostatnim meczu przeciwko Jazz zdobyli ich tylko 66 - skuteczność słaba i dobra defensywa Utah, takze dzis maja okazje na rehabilitacje. LAC osłabieni brakiem Crowforda, niepewny wystep Mata Barnes&#39;a, po stronie przyjezdnych wątpliwy występ Codego Zellera. Podsumowując strzelców nie brakuje Clips graja szybko, Hornets zapewne dostosuja sie i możliwe iż pójdą na wymiane ciosów, moc z przodu jest w postaci Walkera, Jeffersona, Hendersona i MKG. Liczba punktow zdobytych przez obie druzyny w ostatnich 10 meczach:
LAC - 98,99,120, 89, 98, 93,110, 96,97,105, jak widac zawsze krecili sie koło 100, a tylko 3 razy ją przekroczyli, dziś motywacji nie zabraknie po ostatnich porażkach, jest Griffin, powinni rzucic powyzej 100.
Hornets - 66,101, 106, 69, 108, 103, 115, 104, 98, 98 można zaobserwować, że jest to drużyna z tendencjami ofensywnymi 100 pts przekroczone 6krotnie, dziś pewnie znowu pokręcą się w tych granicach.

Clippers - Hornets Over 201 - 1,95 ⛔⛔⛔ 99:92

NBA 2014/2015 MARZEC 21✅/10⛔/1 - 1,95

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom