>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec 2015

Status
Zamknięty.
kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Wizards - Grizzlies
Wizards (-5) do polowy @ 1.9 Marathonbet✅
Wizards over 24.5 pkt w 1 kwarcie @ 2.02 Marathonbet
✅
Dzisiaj ide w strone Wizards,tak jak juz tutaj pisano Gasol,Randolph,Conley i Allen out.Czyli praktycznie cala pierwsza piatka zespolu.Kursy na win Wizards nie oplaca sie grac,handi na caly mecz tez nie pobieram poniewaz roznie tu moze byc w Q4.Wizards zazwyczaj mocno zaczynaja,a juz w Q3 i Q4 jakby odpuszczaja,spodziewam sie dzisiaj ze pokryja handi -5 do polowy,i rzuca oslabionym Grizzlies minimum 25 pkt w 1 kwarcie.
Spurs - Cavaliers
Spurs WIN @ 2.10 marathonbet
⛔
Ginobili under 4 asyst @ 1.9 WilliamHill✅

Spurs podejmuja dzisiaj znajdujace sie w dobrej formie Cavs,ktorzy ostatnio rozgromili Dallas na wyjezdzie.Faworytem wg bukow sa goscie,nic dziwnego przy takiej druzynie i formie,jednakze dzisiaj wroze im porazke.Spurs u siebie to bardzo mocna druzyna,rzadko kiedy przegrywaja na wlasnym parkiecie.Oczywiscie to nie jest fenomenalny sezon w ich wykonaniu,wiadomo wiek Duncana,Parkera i Gino robia swoje,jednakze zdaja sobie sprawe z tego ze ich kariery powoli dobiegaja konca,co za tym idzie sa mega zmotywowani na takie mecze.Oczywiscie Cavs rowniez nie brakuje motywacji,jednakze to nie jest jakas maszynka do wygrywania meczow na wyjezdzie.Jesli chodzi o oslabienia to po stronie Spurs wszyscy dostepni,w Cavaliers Marion out.Uwazam ze Spurs to na tyle doswiadczona i wyrachowana druzyna by wygrac dzisiaj z Cavs,a kurs 2.10 jest dla mnie na tyle satysfakcjonujacy by lekko pograc Spurs.Dorzucam jeszcze under 4 asyst Ginobiliego,ktory ma dzisiaj dostac limitowane minuty,nie sadze zeby pokryl linie przy ograniczonej liczbie minut na parkiecie.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
&quot;The Hornets will enter Friday’s home game against the Chicago Bulls without either of their starting big men – Jefferson and power forward Cody Zeller. Zeller will miss a second straight game with a right shoulder sprain.
Clifford said the short-term plan will be to start Bismack Biyombo at center and Marvin Williams at power forward. Jason Maxiell will back up Biyombo at center. The alternatives behind Williams at power forward are rookie Noah Vonleh or play small forward Michael Kidd-Gilchrist somewhat out of position, should the Bulls go to a small frontcourt.
Kontuzja Big Ala to spora dziura w ataku Hornets ale zgodnie z zasadą w przyrodzie nic nie ginie więcej szans do punktowania będą mieli inni gracze pierwszej piątki Charlotte. Zdecydowanie na pierwszą opcję ataku wysuwa się Mo Williams. Oczywiście bukmacherzy mając świadomość ze Mo może poszaleć nie wystawili na niego linii ???? Na drugim końcu kolejki do punktowania jest Biyombo - okrojona wersja DeAndre Jordana, okrojona bo nie ma opcji „ultimate rebounder without Blake Griffin” ani „zniszczyć Brandona Knighta” ;) W kontekście tego co robi Jordan na deskach pod nieobecność Griffina mozna sparafrazować znany dowcip: - Co powstanie z połączenia murzyna z ośmiornicą – DeAndre Jordan :p Wracając do Hornets to reszta podstawowej piątki tj. Henderson, Kidd-Gilchrist i Marvin Williams powinni mieć podobną ilość rzutów i podobną zdobycz. Szczególnie MKD który w ostatnim spotkaniu wykręcił aż 23 punkty a na którego wystawiona została linia 10.5 punktów. Gość spokojnie może wykręcić over bo tak jak wyżej napisałem z związku z brakiem Ala powinien dostać więcej rzutów. Z absencjami Jefferona i Zellera wiąże się tez sprawa grania Kidd-Gilchrista na wyższej pozycji o czym mowa w cytacie, bo Hornets po prostu będą mieć problem z obsadzeniem czwórki w drugiej piątce. Pytanie czy odkurzą w tym celu Vonleha? Pewnie nie bo trzeba go oszczędzać na playoffy ;) a na poważnie to zdziwię się jeśli on dostanie dziś więcej niż 5-10 minut, w całym obecnym sezonie gość zagrał łącznie około 100 minut… w 63 meczach... Tak więc zanosi się na grubo ponad 30 minut Kidd-Gilchrista a biorąc pod uwagę braki, stosunkowo niską linię po ostatnim meczu oraz korzystne matchupy (Dunleavy, ewentualnie parę minut przeciwko Miroticowi) uważam ze linia na Kej Dzi jest zdecydowanie do gry. Nie spodziewam się wielkiego widowiska w Charlotte. Raczej będzie sporo walki fizycznej i przepychania się a jak wiadomo MKD jest w takiej grze niezły. W ostatnim meczu zaliczył kilka akcji 2+1, dorzucił kilka wolnych. Myślę ze dziś tez będzie miał do tego okazję. Wadą typu jest to ze MKD nie jest w swojej drużynie pierwszoplanową opcją w ataku. Jeśli Mo Williams albo Kemba Walker przejmą mecz a będzie on mocno underowy to zwyczajnie może zabraknąć rzutu czy dwóch. Nie mniej myślę ze warto spróbować ten bet, choćby za mniejszą stawkę.
Kidd-Gilchrist over 10.5 @ 1,85 u nibet, betcity ✅ 13 pkt

Otrzymane punkty reputacji: +29
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
GSW odwiedza Denver i oczywiscie jest faworytem tego meczu. Naturalnie nie można skreslać gospodarzy, ktorzy po zdymisjonowaniu Shawa, graja o niebo lepiej. 6 spotkan 4 zwyciestwa, najwieksze wrazenie na mnie zrobiła ostatnia wygrana z liderami Wschodu - Hawks. Trudne zadanie przed Currym i jego kolegami, odwiedzaja ciezki teren, gdzie bedzie trudno o wysokie zwyciestwo. Dobra forma Galo, zespół prowadzi Lawson i jest kilku innych grajków, którzy swoje potrafią rzucić. GSW natomiast 5W streak, z tym ze 4 mecze w domu gdzie gra im sie najlepiej. Licze ze obie druzyny zagraja run and gun i goście nie wygraja jakąś duza iloscia punktów.
Denver+6 - 1,95 ✅✅✅ 114:103

Zainteresowałem sie rownież konfrontacją Mavs z Clippers. Linia proponowa przez buki to 202,5 nieco niska tak mi sie wydaje. Z tego co pamietam w dwóch bezpośrednich starciach pomiedzy wyzej wymienionymi zespołami linia była ustawiana na mniej wiecej 213,5 (przypomne ze padło kolejno 220 pts, 213 pts). Wtedy ta linia wydała sie mozliwa do pokrycia, a wiec na dzisiejsza jestem skłonny zagrać. Dallas po kompromitujacej porazce z Cavs, juz pisałem przed tamtym spotkaniem, ze konieczne jest zmazanie plamy z honoru po wczesniejszych blamażach z GSW i Portland, jednak do tego nie doszło dostając tegie lanie do Kawalerzystów. Dziś mają kolejna szanse na rehabilitacje, rywal jak najbardziej do ogrania, ale tego raczej nie zagram, celuje tutaj w over punktowy. Obie druzyny lubia i potrafia grac run and gun, gra transmisyjna jest mocna strona jednych i drugich, dzięki czemu potrafia rzucic mnóstwo punktów, kosztem nieco słabszej obrony. Poniżej przedstawiam wyniki z lat 2013/2015:
Dallas - Los Angeles 98:115
Los Angeles - Dallas 120:100
Los Angeles - Dallas 107:113
Dallas - Los Angeles 103:109
Los Angeles - Dallas 129:127
Dallas - Los Angeles 112:119
Dallas - Los Angeles Over 204 - 2,00 ✅✅✅ 129:99
NBA 2014/2015 20✅/15⛔/2 - 2,00

Otrzymane punkty reputacji: +23
kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Nuggets - GSW
Nuggets win @ 1.99 marathonbet
✅

Curry,Klay,Iguodala,Bogut out dzisiaj.Wobec tego gram dzisiaj Nuggets,ktorzy we wlasnej hali powinni wygrac z GSW.Wszyscy wiedzą ile znaczy brak Curryego i Klaya w GSW,do tego Igu i Bogut,nie widzę innej mozliwosci niz wygrana Nuggets dzisiaj.Kursy jeszcze poleca zapewne.

Otrzymane punkty reputacji: +57
nowix 174

nowix

Użytkownik
Denver powinno sobie poradzić w tym spotkaniu zwłaszcza, że zagrają w najmocniejszym składzie. Przecież ostatnio uległa im Atlanta Hawks. GSW są już myślami przy play offach. Myślę, że Barnes i Green też będą oszczędzani i zagrają mniej minut.

Otrzymane punkty reputacji: +15
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Oklahoma City Thunder - Minnesota Timberwolves(+10) -&gt; 2,02 -&gt; Marathonbet
⛔⛔⛔ 113 - 99 kontuzja Rubio pokrzyżowała plany :-(

Dziwne te linie dzisiaj wystawili bukmacherzy. Spodziewałem się max +6 +7 na gości a tu za +10 dają ponad 2,02 i wchodzę w to. Nie wiem czemu wszyscy niby się tą OKC zachwycają, skład jest, Russell Westbrook forma nieziemska, ale zwycięstwa o ile przychodzą o tyle nie są łatwe. Oklahoma z zespołami które grają ultra ofensywnie ma ogromny problem. Ostatnie zwycięstwa z pokryciem dzisiejszej linii handicapu to mecze u siebie z Nuggets(który grało przeciwko trenerowi?) oraz Indianą która kompletnie nie pasuje do stylu preferowanego przez OKC i ewidentnie nie chciała iść na wymianę ciosów i były one bardzo dawno temu. OKC teraz regularnie traci ponad 100 na mecz, gra falami bo 1 zawodnikiem nie da się wygrywać mecz za meczem. Wystarczy że przyjdzie ekipie Brooksa grać z drużyną która jest efektywna w ataku i team OKC ma ogromny problem co widać po wynikach: Clippers - porażka, Portland - porażka, Suns - porażka. Nie oczekuję po Socie dzisiaj zwycięstwa, lecz taka linię mogą zdecydowanie pokryć. Młodzi gniewni w postaci Wigginsa, Rubio + doświadczenie Garnetta który dzisiaj powinien ograniczać Russella w polu 3 sekund. Rubio to bardzo dobry obrońca, moim zdaniem nawet jak dzisiaj Russ zdobędzie swoje 30+ pkt to może to być na niskiej skuteczności z czego więcej posiadań dla Wolves. Pekovic jest game time decision ale nawet bez niego goście mogą wywieźć z Chesapeake Energy Arena dobry rezultat. Ważny mecz dla Kevina Martina który na pewno będzie chciał się pokazać z dobrej strony w meczu z byłą ekipą. Rubio to świetny kreator, biorąc pod uwagę fakt, że OKC traci bardzo dużo pkt można spodziewać się łatwych wide open dla graczy gości. Ten handicap moim zdaniem wygląda naprawdę dobrze, i jest to mój typ na tę noc. Polecam i pozdrawiam. Rambo

K 46

krecinanba

Użytkownik
Philadelphia - Sacramento 2,40✅
Charlotte - Chicago ponad 188,5 1.80 (totolotek)✅
ako 4,32
✅✅
Krótko bo niedługo startują
Pierwszy mecz jak dla mnie bez faworyta, bukmacherzy faworyzują Kings dlatego gram w kierunku Philapelphi, którzy przed własną publicznością będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony, poza tym DMC niepewny, wg cbs Questionable. Wcześniej pisałem trochę o 76ers, często oglądam ich mecze bo jest na co popatrzeć, grają radosną, ciekawą koszykówkę, a rywal dzisiaj z dolnej półki.

W drugim meczu linia niska, Chicago przy absencjach, Rose, Buttler, Noah gra jakby bardziej ofensywnie co przekłada się na punkty, ostatnio często w ich meczach łamana jest linia 200pkt, Charlotte dzisiaj nie może liczyć na wielkiego Ala, dodatkowo nie zagra Zeller -&gt; Marvin w 1szej 5tce, dlatego będzie dużo rzutów, dużo będą na pewno rzucać za 3, dodatkowo powrót Kemby wg CBS, więc powinna być szybka gra i dużo szybkich punktów, osobiście wystawił bym linię w okolicach 196pkt na to spotkanie.

______
dotychczas w dziale NBA
12 - 6
średni kurs trafiony 2,02

Otrzymane punkty reputacji: +8
kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Mavericks - Clippers
Mavericks (-2.5) @ 2 marathonbet✅
Dirk Nowitzki over 14.5 pkt @ 1.85 expekt
⛔ 14 pkt...

Clippersi przyjeżdżają do Dallas po wygranej na wyjeździe z OKC.Gryffin wciąż out.Dallas zaś ostatnio w gorszej dyspozycji,klęska u siebie z Cavaliers,wygrana z Lalkami,porażki z GSW oraz Portland.Jest to drużyna która ma o wiele większy potencjał niż wskazują na to ich wyniki.Dallas poniosło już 2 porażki z Clippersami w tym sezonie.Dzisiaj przystąpią do meczu praktycznie w pełnym składzie ,tylko Harris DTD oraz Aminu.Uważam że Dallas dzisiaj wygra,będą chcieli się odpłacić swoim kibicom za dotkliwą porażkę z Cavaliers.Poza tym jako zespół bardziej mi się podobają niż Clippers bez Gryffina.Gram jeszcze over Dirka,który w ostatnich meczach balansuje w okolicach 14 pkt,przeciwko Clippers w tym sezonie odpowiednio 18 i 25 pkt.Linia 14.5 pkt warta gry,dla porównania w maratonie linia 16 pkt i kurs na over 1.79.

OKC - Timberwolves
Timberwolves WIN @ 5.8 marathonbet
⛔

Wszystko o tym meczu napisał Rambo,i jego bet popieram w 100%.Sam gram dzisiaj win gości,ze względu na to że wypadł Ibaka z OKC,do tego Durant wciąż out,czyli z 3 all-stars zostaje 1,Westbrook który jest w genialnej formie,czy to wystarczy na Wilki?Przy takim kursie na gości,oraz wobec braku Ibaki i Duranta,warto spróbować.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
76ers + 5,5 @ 1,91
Unibet
Brooklyn ostatnio totalna tragedia. Uwaliłem na nich 3 razy grając na przełamanie. Wtedy jeszcze nadzieja była, teraz nie ma juz jej raczej w ogóle. Szanse na PO sa małe. Atmosfera wsrod Nets rowniez bardzo słaba przynajniej na parkiecie. Odszedl Garnett i nie ma kto trzymac tej zbieraniny w szatni. Kazdy sobie robi totalne jajca,moze oprocz Lopeza. DW gra slabo i malo agresywnie, a JJ kompletna zenada. Ogolnie sytuacja tej ekipy jest chyba na nastepne lata najgorsza w NBA. Tak to jest jak idioci biora sie za takie cos. Z kolei Sixers grajaostatnio bardzo fajnie jak na swoje mozliwosci. Widac u nich radosc w grze. Ostatnio pokonali pewnie Kings. Wiadomo, Brooklyn musi kiedys wygrac ale aktualnie sie na to nie zanosi. Gdyby zrobili jakis potezny run to mogli by wejsc do PO jednak ja przynajmniej juz zwatpiłem w te imprezowa zbieranine

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Dwa typy pograne mocarnie, wiadomo kursy zabawne ale w moim odczuciu po prostu lokata i jak ktos nie gardzi pieniadzem to w sam raz dla niego ???? GSW wczoraj odpoczywali i wystawili 3 sklad na Denver a i tak o maly wlos nei wygrali by spotkanie. Dzisiaj Curry,Thompson,Iggi i Bogut wracaja do akcji i powinni przejechac sie po Knicks, ktorzy po prostu nie maja nawet pol argumentu w wyjazdowym spotkaniu. Kazdy starter zdecydowanie lepszy od swojego rywala, ofensywnie ich gniota, defensywnie tym bardziej. Dodatkowo Stefek Curry ma dzisiaj urodziny wiec plan jest pewnie taki, ze robia do polowy +20 a w drugiej polowie juz z lawki dopinaja ostatnie szczegoly birthday party ????
GSW -2,5 1q 1,30 uni.bet mocno mocno⛔ajjjj
GSW win 1polowe 1,125 marathonbet 10/10 ✅
GSW -10 1polowa 1.75 marathonbet normalnie✅

Otrzymane punkty reputacji: +21
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Misie przyjmuja na własnym parkiecie Kozły z Millwauakee. Przeczuwam iz beda chcieli sie odbic po ostatnich porazkach z Czarodziejami i Celtami. Przeciwnik solidny, ale do ogrania - w ostatnich 10 meczach tylko 3 zwyciestwa. Przypomne, ze 2 bezpośrednie spotkania wygrali goście, wiec Grizzlies maja szanse się zrewanżować. W ostatnim meczu w stolicy trener dał odpocząć Gasolowi i Randolphowi. Dzis wracaja i zrobia wszystko aby podkrecic swoj bilans

Do dubla dorzucam Czarodzieji, ktorzy po wygranej z Miskami stają do rywalizacji z Królami. Sacramento słabe wyniki na road tripach 9W-23L, dzis raczej nie poprawia wyniku, niepewny wystep Gay&#39;a. Dalej bez swojego głownego rozgrywajcego Collisona. Wydaje sie, ze druzyna Marcinka pojdzie za ciosem i odniesie kolejne przekonujące zwyciestwo.

Memphis/Memphis - 1,76 ✅✅✅ 96:83
+
Washington/Washington - 1,44 ⛔⛔⛔ 113:97

AKO= 2,53
⛔⛔⛔

NBA 2014/2015 MARZEC 15✅/7⛔/1 - 2,00

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 23

darak

Użytkownik
Warto rozważyć jakiś overek punktowy na Marcina Gortata. Dzisiejszy mecz z Kings odbywa się pod szyldem Polish Heritage Night a jak wiadomo Gortat zawsze spina na takie imprezy i powinien dziś zaprezentować dobry basket. Koledzy z drużyny wzięli udział w spotach reklamujących to wydarzenie podkreślając przywiązanie Marcina do Polski także powinni mu dziś ułatwić zdobycie tych 14-15 pkt. Na chwilę obecną znalazłem tylko linie 12,5 w betcity i 13,5 w parimatch.
https://www.youtube.com/watch?v=AVedanyH5to

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Na dzisiaj 3 typy:
1. Memphis -6.5 ✅
U siebie z Kozlami. Wypoczęci Randolph i Gasol, raczej na pewno nie zagra Conley. Memphis jest znacznie lepszą drużyną od składanki młodych i niedoświadczonych z Milwaukee, którzy swoje grają i to nawet nawet, lecz dzisiaj różnica klas będzie widoczna gołym okiem.
2. Brooklyn -6 ✅
Jak nie dzisiaj to kiedy ? Zespół ma Loosing streak wynoszący 5 spotkań, bilans 25-38 i co ? I dalej ma szanse na PO, tak bo to wschód. Dlatego tacy gracze jakich ma BKN po prostu zagrają &quot;swoje&quot; i może w końcu wygrają ???? Wszyscy zdrowi, oprócz Karaseva, który nie grał od dłuższego czasu. Silna pierwsza piątka i dominacja nad grajkami z Philadelphii na praktycznie każdej pozycji. BKN musi wygrywać, 76ers muszą przegrywać, chyba proste nie ?
3. Detroit ⛔ 88-85 kontuzja Drummonda i Princa, gdyby nie to Detroit pewnie by wygrali, bo Utah tak jak sie spodziewałem nie pokazała nic ciekawego.
Detroit po kursie 4.00 w Salt Lake City ? Biere ???? Warto spróbować, oglądałem Utah ostatnio 2 mecze i tak na prawdę nie robią na mnie żadnego wrażenia, a po ASG są chyba najlepszą drużyną w lidze, o ile dobrze zrozumiałem komentatorów po nocy ???? Skąd sie to wzięło ? Bardziej raczej z olewania tej drużyny przez jej przeciwników niż rzeczywiście z gry. W ostatnim meczu z Houston, które wygrali, wygrali dzięki Gobertowi (2.18m), który dobijał po 10 razy piłke na tablicy i w koncu wpadało. Z Andrzejem Drummondem tak łatwo już nie bedzie. Co ciekawe (też o ile dobrze pamiętam) Rudy Gobert jako pierwszy zawodnik w historii NBA zanotował double-double w jednej kwarcie !!! Ale to dlatego, że Houston tego dnia nie istniało. Teraz grają u siebie z Detroit, które może chcieć wygrywać. Detroit ma całkiem ciekawą pierwszą piątkę i 2 wartościowych zmienników, Utah kadrowo wygląda znacznie słabiej, lecz są &quot;na fali&quot;. Kurs 4.00 brać po prostu muszę, a każdy fan NBA wie, że warto, bo to NBA - where amazing happens.

Otrzymane punkty reputacji: +5
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Druzyna z Brooklynu to kpina popiera tym Sixers+6, koszykarze z Filadelfi w ostatnim czasie graja na prawde niezle, porazki dopiero po dogrywkach z OKC i Chicago, zwyciestwa z Atlanta i Sacramento.

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
76ers - Nets
Under 195 pkt @ 2.08 marathonbet
✅

Netsi fatalna forma,wyniki,zero pomysłu na grę,mają spore problemy ze zdobywaniem punktów.Rzadko kiedy ostatnio dobijają do 100 pkt.Dzisiaj zmierzą się z 76ers,którzy grają raczej radosną koszykówkę,jednakże liczę dzisiaj na ich zmęczenie wczorajszym,trudnym meczem z Kings.Poza tym patrząc na historie ich pojedynków to od 7 meczy nie potrafią przekroczyć tej linii.Kryzys Netsów trwa,zmęczenie 76ers,lekko próbuję.

Wizards - Kings
Wizards (-6) do połowy @ 1.9 marathonbet
⛔

Szkoda że nigdzie nie widzę linii na Gortata,ale buki nie są głupie.Polska noc w nba,to i Gortat powinien wykręcić over.Wracając do mojego typu,tak jak ostatnio grałem na Wizards do przerwy,tak samo i dzisiaj.Wizards mocno zaczynają,a od 3 kwarty powoli spuszczają z tonu.Dzisiaj na przeciwko drużyna Kings,która wczoraj miała ciężki mecz z 76ers.Forma jak i jakość zawodników przemawia za Wizards,pobieram handi -6 do połowy.

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Nie ma co się rozpisywać nad ostatnim meczem dzisiejszej nocy. Easy napisał co najważniejsze.

Golden State Warriors - New York Knicks
Warriors -11,5 HT ✅✅
1,95
Unibet

Warriors -18,5pkt ✅✅
1,875
Sportingbet

Warriors -29,5pkt ✅✅✅✅ ????
8
WH​

Między tymi ekipami jest przepaść. Goście w przebudowie. Mają fatalny skład i są 3 klasy niżej niż Warriors. Prawie wszyscy podstawowi zawodnicy Wojowników odpoczywali wczoraj w starciu z Denver i dzisiaj powinni zameldować się na parkiecie. Jeśli nie zabraknie motywacji i chęci rozbicia w pył tego syfu z Nowego Jorku to ten ostatni handicap też wejdzie na luzie. Ogólnie zastanawiam się czy najlepszym z tych betów nie jest handi do przerwy bo powinna być do tego momentu demolka, aczkolwiek warto chyba pograć wszystko. W sumie post wstawiam głównie ze względu na ostatni typ bo nie chciałbym, by ktoś przegapił tak soczysty kurs, pograny choćby za drobne. ???? Takie nauki przekazał mi Bizon i w takich meczach trzeba próbować takowych smakowitych kąsków.

Otrzymane punkty reputacji: +71
bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Easy typuje w kierunku GSW, karmol typuje w kierunku GSW, ja także pójdę w stronę Warriors, a to oznacza ni mniej ni więcej - masówkę ???? Jak dowodzą badania amerykańskich naukowców z Connecticut, masówka na dany typ zmniejsza szansę wejścia o 37%...cóż, trudno.
Golden State Warriors - New York Knicks
Typ:
-Warriors over 109,5@1,80 (betano) ✅✅✅
buk zapłać ;-)
Najlepsza drużyna NBA vs najgorsza, do tego gospodarzem GSW...i jak w takiej sytuacji nie próbować czegokolwiek w stronę Warriors? 106-92 wygrali oni z Knicks na wyjeździe, przy czym warto zaznaczyć, że w 4 kwarcie goście zanotowali blisko 8 minut bez trafienia z gry i rezerwy popsuły mocno obraz tego meczu, gdzie te 110 powinno paść spokojnie (15 pkt ostatecznie Warriors w 4q, Thompson tylko 5/22).
Nie będę tu pisał normalnej analizy, sprawa jest raczej prosta - jeśli GSW będzie przyzwoicie trafiać i narzuci swoje tempo, 110 pkt rzucą z zapasem. Knicks nie tracą masy pkt tylko przez wolne tempo, nie mają żadnych plastrów na asów GSW, liczę więc, że w jaskini lwa zostaną stłamszeni. Tak na dobrą sprawę wystarczy jedna mocno overowa kwarta i kontrolowanie meczu (+/- 25 pkt na kwartę) przez jego resztę i over powinien wejść.
Knicks tracili niedawno 124 pkt z Kings, po 115 z Celtics i Pistons, 111 z Heat...nie ulega więc wątpliwości, że GSW stać spokojnie na 110.
Pogrom naturalnie też próbuję, w takim meczu, gdzie spotyka się patologia z topowym basketem - trzeba.
Jeśli GSW &quot;zaskoczy&quot; w tym spotkaniu to możemy zobaczyć wynik rzędu 120-90 i nie będzie to wielkim zaskoczeniem.

Otrzymane punkty reputacji: +44
thejet 2K

thejet

Użytkownik
15/05/2015 03:30 CET
Golden State Warriors (-19) - New York Knicks
1.95 (Pinnacle)
5/10
Najlepsza drużyna ligi kontra najgorsza drużyna w NBA. Stephen Curry ma dzisiaj urodziny i spodziewam się jego występu na poziomie 30-punktów i kolejnego dania sygnału, że to on jest MVP tego sezonu. Warriors powinni demolować swoim S5 bardzo słabych Knicks, ale najważniejsze, że rezerwowi &quot;Wojowników&quot; są bardzo mocni i są na poziomie podstawowych graczy Knicks i nie powinni stracić przewagi w 4Q, co często ma miejsce.
Spodziewam się demolki na poziomie +25/30 dla Warriors.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Na słoneczną Floryde przylatuja Kawalerzyści. Nareszcie widać, że drużyna gra na miare oczekiwań pokładanych przed rozpoczęciem sezonu. Styl gry, która wypracowali to ultra ofensywna gra, run and gun w najlepszym wykonaniu. Gospodarze wracaja do domu po trzech wyjazdowych porażkach. Pewne jest to, ze zrobia wszystko aby pokrzyżować plany przyjezdnym. W meczach druzyny Orlando zazwyczaj nie pada mnóstwo punktów. W tym sezonie linia proponowana przez buki to 201,5 została przekroczona tylko 17 razy natomiast 50krotnie było mniej. Dzis natomiast pełna mobilizacja z druzynie magików, 3 porazki z rzedu i nalezałoby powalczyc z Cavs. Lebron i jego ziomki zapewne zagraja podobnie jak ostatnich grach, tak aby natłuc jak najwiecej punktow, sami tez moga sporo stracic, gdyz graja ofensywnie kosztem słabszej obrony. Wydaje sie, ze przy tak funkcjonujacej defensywie, gracze sa w stanie rzucic koło 100 pts, reszta bedzie zalezyc już od graczy Cavs, którzy potrafią rzucać po 120 pts.
Orlando - Cleveland Over 201 - 1,95 ✅✅✅ 108:123

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Polecam dziś we wszystkich dzisiejszych meczach isc w strone overową.

Gospodarze musze koniecznie wygrać walcza o miejsce premiowane awansem do najlepszej 8 zachodu. Mozemy liczyc na Westbrooka, który pewnie znowu wykrecie magiczne liczby. Nie ma obroncy po stronie byków, które może go zatrzymać.

Oklahoma - Chicago Over 204,5 - 1,95 ✅✅✅ 109:100

PS. Prawdopodobnie bedzie minus
I kwarta 17:15 - OKC - 6/29 z 2pts 0/7 z 3 pts, Chicago - 7/24 z 2 pts 0/8 za 3 pts, graja szybko ale skutecznosc marna jak narazie...II kwarta juz ok, mozna było łapac over 186...Jednak po słabej I kwarcie rozchulali sie

Kolejne drużyny grające szybką i ofensywna koszykówke. Dużo punktów rzucają i stosunkowo dużo też tracą. Przypomne Clippersi wracaja do domu po okazałej porażce z Mavs 129:99, dziś sa wstanie rzucic grubo ponad stówe, tak samo ich rywale, którzy w składzie mają maszyne do zdobywania punktów w osobie Hardena. Obaj trenerzy są fanami gry transmisyjnej liczac na łatwe punkty po kontrach. W ostatnim meczu obu ekip padło 215 punktów...

Los Angeles - Houston Over 212,5 - 1,9 ⛔⛔⛔ 98:100 gdyby Paul trafił to doszłoby do dogrywki, cały mecz w jego wykonaniu słaby...

Nastepne spotkanie gdzie jedna drużyna walczy o awans do play-off. Pelikany potrafia sporo rzucić, defensywa nie jest monolitem, a przeciwko nim wychodzą odrodzeni gracze Nuggets, którzy preferują szybki basket. Denver poprostu nie potrafia grać wolno, taka jest już ich charakterystyka. Ekipie z Nowego Orleanu zwycięstwo jest niezmiernie potrzebne, mają taki sam bilans jak OKC, zatem licze ze pójdą dziś na wymiane dzięki czemu bedziemy mogli zobaczyć spotkanie z mnóstwem akcji i przy dobrej skuteczności linia punktowa powinna zostać pokryta.

New Orleans - Denver Over 205 - 1,91 ✅✅✅ 111:118

NBA 2014/2015 MARZEC 15✅/8⛔/1 - 2,00

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom