>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec 2015

Status
Zamknięty.
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Nie mogłem przejść obojętnie wobec linii punktowej wystawionej w meczu Clippers z Hornets. Gospodarze ostatnio 2 porazki - pierwsza sromotna z Dallas różnica 30 pts, druga po zaciętym spotkaniu z Rakietami 98:100. Blake w pierwszym meczu na przetarcie nie zachwycił, w sumie można było sie tego spodziewać po tak długiej rekonwalscencji. Mozliwe ze w tym spotkaniu bedzie bardziej czuł piłke i da więcej pozytywnych zagrań co przełoży sie na wynik jego druzyny. LAC jest znana z tego ze lubi grac ofensywnie i potrafi to jak mało kto, zapewne gracze Doca Riversa zrobią wszystko aby wrócić na zwycięską drogę, zatem konieczna do tego będzie spora ilosć zdobytych punktów, bo ich rywale przy dobrej skuteczności w miare często przekraczają linie 100 pts. W ostatnim meczu przeciwko Jazz zdobyli ich tylko 66 - skuteczność słaba i dobra defensywa Utah, takze dzis maja okazje na rehabilitacje. LAC osłabieni brakiem Crowforda, niepewny wystep Mata Barnes&#39;a, po stronie przyjezdnych wątpliwy występ Codego Zellera. Podsumowując strzelców nie brakuje Clips graja szybko, Hornets zapewne dostosuja sie i możliwe iż pójdą na wymiane ciosów, moc z przodu jest w postaci Walkera, Jeffersona, Hendersona i MKG. Liczba punktow zdobytych przez obie druzyny w ostatnich 10 meczach:
LAC - 98,99,120, 89, 98, 93,110, 96,97,105, jak widac zawsze krecili sie koło 100, a tylko 3 razy ją przekroczyli, dziś motywacji nie zabraknie po ostatnich porażkach, jest Griffin, powinni rzucic powyzej 100.
Hornets - 66,101, 106, 69, 108, 103, 115, 104, 98, 98 można zaobserwować, że jest to drużyna z tendencjami ofensywnymi 100 pts przekroczone 6krotnie, dziś pewnie znowu pokręcą się w tych granicach.
Clippers - Hornets Over 201 - 1,95
Z tą mocą Hornets z przodu to bym nie przesadzał. Walker po kontuzji i jak na razie dopiero będzie wracał do jakiejś przyzwoitej formy, Jefferson raczej nie poszaleje przy Jordanie, Henderson i MKG jak rzucają powyżej 15 pkt, to już trzeba uznać za świetny wynik, więc szału w ataku nie ma. Jest Williams, który pewnie nie powtórzy tak tragicznej skuteczności, jaką miał wczoraj, ale CP3 też nie da mu za bardzo porzucać, więc ten over powinien opierać się głownie na dyspozycji gospodarzy. Ja wolę z dwojga złego poszukać overa Clippers.
P. S.
Ostatnie wyjazdy na zachodzie to 66 w Utah, 81 w Dallas, 104 z beznadziejnymi w tym czasie Nuggets i 86 z San Antonio, więc to o czymś świadczy.
Clippers - Charlotte
Clippers over 105 1.9 Betsson
⛔ z taką grą dostają od każdego w 1 rundzie play off, jeżeli w ogóle się załapią
Jeśli się pojawi w ofercie to dorzucę jeszcze undera Jeffersona.

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Rockets - Magic
Harris over 16.5 pkt @ 1.9 marathonbet⛔
Oladipo over 17.5 pkt @ 2.03 betsson
✅

Rakiety u siebie grają overowo,szybkie mecze,więcej przywiązania do ofensywy niż do defensywy.Dzisiaj gram na overy graczy Magic,Harris jest w świetnej formie,ostatnio seryjnie zdobywa punkty,w 5 ostatnich meczach tylko raz nie przekroczył tej linii,przy overowych Rakietach powinien podtrzymać dobrą formę.Do tego dorzucam Oladipo,ponieważ Fournier wciąż OUT,tak więc Oladipo powinien otrzymać sporą ilość minut na parkiecie,a to powinno przynieść efekty w postaci punktów.Myślę że warto spróbować,ale bez szaleństw ze stawkami.
Kolego co Ty brałeś ????
Rubio ? Garnett ? dlatego dużo minut dla Oladipo ? Chyba przeoczyłem jakieś transfery ^^
Uuu brawo za czujność ???? .Często mi sie myli Magic z Wilkami.Wiadomo Rubio i Garnett to zawodnicy Timberwolves.:oops:
Co nie zmienia faktu że Fournier out w Magic ,typy podtrzymuje.Tylko ta analiza nieźle pokręcona.

e: Proponuję korektę analizy, by miało to jakiś sens, bo póki co to się nadaje do łapu capu ;-)

nyk 501

nyk

Użytkownik
LA CLIPPERS - CHARLOTTE HORNETS
Dzisiaj spotkanie dwóch ekip będących w innym położeniu. Clippersi po dwóch przegranych gdzie z Houston było blisko i pewnie zabolała ta porażka dlatego dzisiaj przeciwko ekipie Hornets będą chcieli się odbić przed własną publicznością.
Ekipa Hornets osiąga niskie linie na wyjazdach a Clippersi uwielbiają szybki basket dodatkowo wrócił Blake i z meczu na mecz będzię rzucał więcej oczek.
Mój typ Clippers -10 --- 1.9 BET365
Do tego meczu wybiera jeszcze typ na San Antonio -12,5 --- 1.71 BET365

Spurs ostatnio rzucają regularnie ponad 110pkt natomiast jak grają NYK widać z meczu na mecz tankują ciężko im się zbliżyć do granicy 100pkt. Nie zagra ManuGino plus w NYK prawdopodobnie nie zagra Hardaway Jr z powodu kontuzji nadgarstka, który więcej punktuje.
Na moje oko wynik w okolicach 115-90.
Wtopa na całej linii, jednak jak spojrzałem na wynik NYK to ???? ))))

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Z tą mocą Hornets z przodu to bym nie przesadzał. Walker po kontuzji i jak na razie dopiero będzie wracał do jakiejś przyzwoitej formy, Jefferson raczej nie poszaleje przy Jordanie, Henderson i MKG jak rzucają powyżej 15 pkt, to już trzeba uznać za świetny wynik, więc szału w ataku nie ma. Jest Williams, który pewnie nie powtórzy tak tragicznej skuteczności, jaką miał wczoraj, ale CP3 też nie da mu za bardzo porzucać, więc ten over powinien opierać się głownie na dyspozycji gospodarzy. Ja wolę z dwojga złego poszukać overa Clippers.

P. S.
Ostatnie wyjazdy na zachodzie to 66 w Utah, 81 w Dallas, 104 z beznadziejnymi w tym czasie Nuggets i 86 z San Antonio, więc to o czymś świadczy.

Clippers - Charlotte
Clippers over 105 1.9 Betsson

Jeśli się pojawi w ofercie to dorzucę jeszcze undera Jeffersona.
Faktycznie masz racje z tą mocą w ataku, ale trzeba jednak przyznac, ze ostatnio krecą sie koło 100 pts na mecz, zatem zdecydowanie lepiej niz w 1 czesci sezonu. Wziąłem pod uwagę 10 ost spotkań, nie jest to wymierne spoglądając na cały sezon gdzie plasują się na 25 miejscu jeśli chodzi o atak. Nie zmienia to faktu, ze dalej stoje przy swoim overze

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Detroit- Memphis -3,5 @ 1,71⛔ zalosny wystep w 2polowie
Unibet
Detroit gra ostatnio bardzo słabo i mocna seria porazek sie za nimi ciagnie. Gdyby nie brak Monroe&#39;a nie zagrał bym tego ale w takim wypadku nic tylko brać. Gra Tłoków opiera sie głównie na atakowaniu obreczy i olbrzymie znaczenie maja tutaj Drummond oraz Monroe, ktorzy są agresywnym duetem podkoszowych, stanowiących 50% wartości tego zespołu. Swoje rzucają ale mega znaczenie mają zbiorki, rowniez ofensywne. Obwód u Pistons jest bardzo słaby. Miski z kolei b2b, maja nie łatwy mecz za soba z Nuggets ale sie udało wygrac.Nie lubie zytnio grac ujemnego hc na nich, bo rzadko robią jakies blow outy jednak tutaj hc jest małe, a brak Monroe&#39;a zrobi swoje przy mini twin towers z Memphis. W dodatku Miski musza pilnowac drugiego miejsca na zachodzie wiec nic tylko ich wygrana.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP

Anthony Davis over 37,5 pkt + zbiórki -&gt; 1,75 -&gt; Betsafe ⛔

New Orleans Pelicans walczy cały czas o czołową 8 na Zachodzie i o awans do fazy PO. Anthony Davis niepodważalny silny skrzydłowy gospodarzy, i dzisiaj gram w jego stronę. Nie wiem czy PF to odpowiednia dla niego pozycja, bo to jak się rozwija jest imponujące a cyfry jakie wyrabia są potężne. Nie jest to typowy amerykański koszykarz, który wbija się pod kosz tylko dzięki swojej masie. Davis ma bardzo dobry rzut z półdystansu co już na starcie wyróżnia go wśród innych i uważam, że równie dobrze mógłby grać na 2-3 pozycjach. Solidnie zbiera, w defensywie też pracuje jak tytan. Potrafi dobrze się zastawiać i jest bardzo trudny do powstrzymania przez swój szeroki repertuar zagrań. Co najważniejsze rzuca na bardzo dobrym wskaźniku % a oddaje masę rzutów. Ostatnie 10 gier to średnio 30 PPG. Dzisiaj spotkanie z Bucks, z Pachulią który swoje najlepsze lata ma raczej za sobą. Niedawno rzucił Bucks 43 pkt przy świetnej skuteczności 73% z gry, dzisiaj na taki występ nie liczę ale 30 pkt i 12 zbiórek myślę że około zrobi. Fajna linia podoba mi się, dzisiaj dużo piłek będzie iść do Davisa bo ma dobry matchup ;-) Polecam i pozdrawiam

Orlando Magic +10,5 po 1,91 w Betsafe . Też biorę. Typ bez analizy, bo nie mam weny do pisania po LM.⛔

thejet 2K

thejet

Użytkownik
18/03/2015 00:30 CET
New York Knicks - San Antonio Spurs over 194
1.91 (Pinnacle) ✅ 104:100=204
5/10

San Antonio w niezłym gazie ofensywnym, a Knicks to drużyna, która obecnie nie pasuje do NBA. W MSG panuje dziwna atmosfera, gdzie drużyny przeciwne mogą się poczuć niczym we własnej hali i są nagradzane brawami za swoje akcje. Spodziewam się, że Spurs będą chcieli małym nakładem sił wygrać to spotkanie i doprowadzić do sparingowego spotkania, w którym będzie duży nacisk na atak i show, a mały na obronę. Sparingowy mecz i +195 punktów.

Otrzymane punkty reputacji: +5
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Detroit Pistons - Memphis Grizzlies -3,5 1,819 ⛔
Hmmm ciekawa linia. Obecnie -4,5 a imo tutaj powinno być z -6,5. Detroit ostatnio solidna zadyszka L10 a przecież mieli na rozkładówce kilka słabszych ekip. Wypada im Monroe. To oznacza spore osłabienie w pomalowanym gdzie przecież Memphis wygląda rewelacyjnie. Co prawda goście mają 2 spotkania przewagi nad Houston ale to tylko dwa spotkania i takie jak te okazje trzeba wykorzystywać. Nie bardzo widzę ich tutaj w tym spotkaniu. Warto jeszcze nadmienić że jak przyjeżdżały tutaj mocniejsze ekipy to hc wynosiły w okolicach 6-7 więc to co proponują dzisiaj buki biorę z pocałowaniem ręki i nawet b2b Miśków, którzy w tym sezonie mają bilans 7-8 ATS właśnie w takich spotkaniach.
NBA 2014/2015 70:57:2

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
76ers - Detroit 2 1.76 Bet365 ⛔
Do rotacji Detroit wraca Grzesiek Monroe, a to bardzo ważny zawodnik. Wczoraj &quot;Tłoki&quot; u siebie przerwały passe 10 porażek z rzędu i to z nie byle kim, bo z Memphis, które do połowy wygrało 15 punktami, a mimo to Detroit zdołało wygrać ! Dzisiaj spotkają się na wyjeździe z Philadelphią i jak dla mnie są zdecydowanymi faworytami.
Grzesiek Monroe jednak nie wystąpił

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Liderzy wschodu spotykaja sie z liderami zachodu. Faworytem w oczach bukmacherów jest Golden State, mi rownież wydaje sie, ze to oni powinni wygrać nocne spotkanie. Graja w pełnym zestawieniu, w ostatnim meczu z Lakers troche sie obijali i ledwo wygrali, dzis wydaje sie, ze zobaczymy inna druzyne aniżeli w spotkaniu z LAL. W druzynie Jastrzebi brakuje Korvera ważnego elementu w układnce trenera Budenholzera. Do składu powinien wrócic All Starr Al Horford co bedzie duzym wzmocnieniem - z Sacramento nie grał. Atutem obu druzyn jest gra ofensywna, wiec licze przy dobrej skutecznosci nabiją sporo punkcików. GSW czasami w obronie olewa i potrafi stracic sporo pts. GSW jest nr 1 jesli chodzi o średnia liczbe zdobytych punktów - 109,7, Hawks są w tym względzie na 10 miejscu - 102,6. Licze dzis na szybka i płynną gre ze sporą liczbą zdobytych punktów, mozemy byc pewni, ze obie ekipy beda chcialy to wygrać aby wieść prym jako liderzy ligi NBA.

Golden State - Atlanta =&gt; GSW-6,5 =&gt; 1,92 ✅✅✅ 114:95
Over 208,5 =&gt; 1,98 ✅✅✅ 114:95

NBA 2014/2015 MARZEC 21✅/11⛔/1 - 1,95

Otrzymane punkty reputacji: +30
nyk 501

nyk

Użytkownik
Chicago Bulls - Indiana Pacers UNDER 189,5 ---&gt; Bet365
Myślałem nad graniem na Chicago jednak skłaniam się typowanie w tym meczu poniżej linii 189pkt...ostatnie pięć spotkań:
07.03.15 NBA Indiana Pacers Chicago Bulls 98 : 84
30.12.14 NBA Indiana Pacers Chicago Bulls 90 : 92
16.11.14 NBA Chicago Bulls Indiana Pacers 90 : 99
25.03.14 NBA Chicago Bulls Indiana Pacers 89 : 77
22.03.14 NBA Indiana Pacers Chicago Bulls 91 : 79
Są to dwie ekipy underowe myśle, że nie trzeba podawać tu wielu argumentów przemawiających za nie pokryciem linii.

Oklahoma City Thunder - Boston Celtics OKC -6.5 --- Bet365
Mocno liczę na wygraną Thunder i kolejny świetny występ Westbrooka.
Będą walczyć do końca o PO i za takimi drużynami jak Boston choć Celtics mają fajną serię zwycięstw powinni wygrywać tym bardziej na własnym parkiecie.
Thunder wygrają zdecydowanie będę jeszcze próbował -10,5 za 2.45 bo moim zdaniem dzisiaj rozjadą Boston.

Otrzymane punkty reputacji: +3
kefir0076 20

kefir0076

Użytkownik
76ers - Detroit 2 1.76 Bet365

Do rotacji Detroit wraca Grzesiek Monroe, a to bardzo ważny zawodnik. Wczoraj &quot;Tłoki&quot; u siebie przerwały passe 10 porażek z rzędu i to z nie byle kim, bo z Memphis, które do połowy wygrało 15 punktami, a mimo to Detroit zdołało wygrać ! Dzisiaj spotkają się na wyjeździe z Philadelphią i jak dla mnie są zdecydowanymi faworytami.

Greg Monroe (knee) will not play against the 76ers on Wednesday -ROTOWORLD

Otrzymane punkty reputacji: +7
kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
76ers - Pistons
76ers win @ 2.28 marathonbet✅
Mbah a Moute, Luc over 10.5 pkt @ 1.9 marathonbet
⛔

Dzisiaj idę w strone 76ers,którzy grają u siebie i podejmują grających B2B Pistons.U siebie Phila gra szybki basket i stara się dostarczyć swoim kibicom radości,co prawda tankują ale dzisiaj jakoś nie mogę przejść obojętnie wobec tego kursu na Phille,Pistons na wyjeździe gra kiepsko,dzisiaj B2B,Monroe out.Stawiam na Phile i over Mbaha a Moute,który ma 10.1 PPG,jako że wypada Monroe to powinno być łatwiej o zdobywanie punktów.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Dziś atakuję kolejne triple - double Westbrooka. Tutaj tak naprawdę wszystko rozbija się o to, czy zbierze te 10 piłek czy nie. Boston nie jest jakąś potęgą na tablicach, więc Russ może dziś zebrać kilka piłek w ofensywie, bo w defensywie raczej te 5-6 zbierze spokojnie. Co do asyst, to w ostatnim czasie sporo dzieli się piłką i próg 10 asyst powinien także zrobić. Jeśli nie będzie blow outu, to typ ma duże szanse powodzenia.
Westbrook triple - double 3.05 Betsson⛔

miki0308 465

miki0308

Użytkownik
Stephen Curry over 24,5 pkt @1,80 Expekt ⛔ 16 pkt, blow i tylko ~30 minut Stefka :/
Dobra linia na Stefka, u innych wyższa o 1-2 punkty. Sprawa jest prosta. Z gry na kilka dni wypadł Klay Thompson ( http://www.rotoworld.com/player/nba/1837/klay-thompson ) i Curry będzie musiał wziąć więcej gry na siebie. Do Oakland przyjeżdża Atlanta i czeka nas mecz na wysokim poziomie ze sporą liczbą punktów. Curry lubi mecze z mocnymi drużynami i często w takich spotkaniach mocno punktuje. W tym sezonie, w pierwszym meczu z Hawks, zdobył 26 punktów, ale wtedy grał Klay. Dzisiaj Stefek powinien liderować swojej ekipie i więcej porzucać, spokojnie pokrywając swoją linię. Polecam!

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Cavaliers -Nets
LBJ double-double TAK @ 3.55 Betsson 7 asyst do przerwy a potem nic...⛔

Obrona Netsów to parodia,rywale ostatnimi czasy rzucajá im po 100pkt dosyc czesto.Gram lekko double-double LBJ poniewaz ostatnio czesciej dzieli sie pilka z kolegami z druzyny.Do tego jest ostatnio obolaly,watpie zeby dzisiaj chcial wszystko konczyc sam.Dzisiaj do druzyny powraca Love,tak wiec jest Irving,Smith,Love ,LBJ bedzie mial komu podawac,licze ze zrobi te 10 asyst bo o pkt jestem spokojny.

GSW- Hawks
Curry over 25.5 pkt @ 1.96 marathonbet⛔
Curry double-double @ 3.30 betsson
✅

tak jak Miki pisal,Klay wypadl to i Curry powinien wiecej punktowac.Do tego lekko probuje double-double poniewaz widac ze ostatnio Curry duzo dzieli sie pilka.Przeciwko Hawks w tym sezonie mial 26 pkt i 9 asyst.Dzisiaj moze byc podobnie,widze szanse na dd.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
W oko wpadło mi spotkanie Houston z Denver. Pod znakiem zapytania stoi występ Patricka Beverley, Jasona Terrego, a na pewno nie zagra Papanikolaou nie wspominając o Howardzie - tak przedstawia sie sytuacja Rakiet jesli chodzi o skład. Do rotacji Nuggets po odpoczynku wraca Gallinari i Faried - jest to duzo wzmocnienie. Przyjezdni zagraja pełnym składem co sprzyja mojemu typowi. Ostatni bezpośredni mecz Houston ograło na wyjezdzie Denver 114:100, dzis natomiast nie wydaje mi sie zeby ten wynik został powtórzony. Wiem z doświadczenia ze NBA to przewrotna liga, dzisiaj murowany faworyt przegrywa, kolejnego dnia miażdzy innego rywala. Podobnie moze byc dzisiaj, Denver które zostało ograne pewien czas temu przez Rockets dziś najzwyczajnej jest wstanie zrewanżować się bo potencjał mają spory...

Houston - Denver =&gt; Denver+8 =&gt; 1,95
⛔⛔⛔ 118:108 lipton

NBA 2014/2015 MARZEC 23✅/11⛔/1 - 1,95

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Lakers - Jazz
Favors over 16.5 pkt @ 1.8 marathonbet⛔
Rudy Gobert over 9.5 pkt @ 1.9 marathonbet
⛔

Jazz co prawda B2B,ale przeciwko lalkom zazwyczaj warto grać overy podkoszowych,ponieważ Lakers mają słabych podkoszowych przynajmniej jeśli chodzi o obronę.Większość drużyn to wykorzystuje i gra do swoich podkoszowych.Favors 2 razy w tym sezonie przekraczał tą linie,Gobert raz.Jedyne co mnie zniechęca do tych betów to B2B Utah,ale spodziewam się dosyć wyrównanego meczu,więc Favors i Gobert powinni dostać po 30 minut gry.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Rzadko podaje typy na zawodników, ale dziś jednak sie skusze cos naskrobać na temat jednego z najlepszych zawodników ligi NBA mianowicie A. Davisa. Ostatniego meczu przeciwko Bucks nie może zaliczyć do udanych - na 18 oddanych rzutów trafił tylko 6. Jestem pewnym, ze w tym spotkaniu bedzie chciał zrehabilitować i wszystko wskazuje na to, ze tak sie stanie. Przeciwnika po stronie rywali nie widze - ze co niby Len? Wright? Morris? któryś z nich miałby go powstrzymać dobre żarty. Druzna Phoenix praktycznie gra niskim składem i takiej klasy gracz jak Anthony powinien robić co zechce pod tablicami Suns. Jak wszyscy wiemy sezon wkracza w ostateczna faze, ostatnie szanse druzyny na śrubowanie rekordów, ostatnie szanse na awans do upragnionych play-off.

Przytocze ostatnie 10 występów Davisa nie wliczajac 3 spotkań w których pograł po 10 min.

Atlanta - 29
Oklahoma - 23
Oklahoma - 41
Detroit - 39
Boston - 29
Memphis - 23
Milwuakee - 43
Brooklyn - 15
Denver - 36
Milwuakee - 20

Jaki wniosek? Chłopak potrafi seryjnie punktować, po słabszym spotkaniu zazwyczaj gra świetne zawody. Dziś przyszedł czas na polepszenie swojej średniej.

Anthony Davis - Over 25,5 - 1,9 ZWROT

NBA 2014/2015 MARZEC 23✅/11⛔/1 - 1,95

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom