>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec 2014

Status
Zamknięty.
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
No to teraz jakiś typ na noc, meczy niewiele jak to w czwartek więc nic nowego nie wymyślę, ale stawiam dzisiaj na Miami. Nie będę ukrywał że głównym czynnikiem jaki biorę pod uwagę jest kurs. Spotykają się 2 równorzędne ekipy, detale zadecydują więc czemu nie próbować po kursie 2,40 HEAT ;)
Jak liczyłem na szybko ( nie są to oficjalne statystyki ) to w bet365 Miami można było złapać 5krotnie. 3krotnie wygrali więc ja powierzam dzisiaj swój kapitał Lebronowi i spółce.

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Na początek uwaga do użytkownika &quot;wpotrzasku&quot; - zdania w języku polskim rozpoczynamy dużą literą. Dwa - liczba literówek też trąci nieco myszką. Trzy - mecze sprzed kilku lat Clippers i Lakers nie mają żadnego znaczenia.

Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers
Typ:
-Chris Paul over 11 asyst@1,57
(betsson) (1,5 płaskiej stawki) zwrot (typ mógłby być lepszy, bo nie doceniłem roli Collisona w s5, zwrot jest więc w sam raz)

Bezpiecznie, bez kombinowania, wahałem się, czy nie brać standardowej linii 12,5@1,83 w bet365, ale jednak pobieram niższą. Prosta sprawa - Lakers w obronie sięgnęli bruku, ich mecze coraz częściej przypominają radosne sparingi, na czym korzystają gracze drużyn przeciwnych. Szykuje się szybki mecz, a dziś ten brak obrony Lakers może być jak woda na młyn, bo przyjeżdża jedna z bardziej &quot;hot&quot; ekip jeśli chodzi o ofensywę. Clippers już bez Paula, a za sprawą Griffina złapali super rytm, a teraz z nim w składzie to kontynuują. Na ostatnich 13 meczów tylko raz nie przekroczyli setki, z defensywnym Memphis. Są w gazie i dziś mogą zmasakrować &quot;gospodarzy&quot;. Szykuje się masa alleyów do Jordana i Blake&#39;a, masa trójek, spektakl pod publiczkę w Staples. Paul to nie egoista i mało prawdopodobne, by sam szedł tu na 30 pkt, co oczywiście spokojnie byłoby w jego zasięgu. Oczywiście przy takim obrocie spraw możliwe, że CP3 w 4 kwarcie już nie zobaczymy...czy to coś zmienia? Wg mnie niewiele - spodziewam się, że już po 3 kwartach CP3 te kilkanaście decydujących podań zaliczy. Na niekorzyść typu teoretycznie ostatnia forma CP3 i 3 z rzędu mecze poniżej 10 asyst, piszę jednak teoretycznie, bo takie serie praktycznie się temu graczowi nie zdarzają, dlatego przełamanie wisi w powietrzu - okazja idealna. Do tego warto dodać korzystne matchupy dla Clippersów - zwłaszcza Jordan i Blake pod koszem powinni mieć łatwo, a to oznacza ekstra asysty dla Paula. No i fakt, że CP3 wyjątkowo leżą Lakers, choć ten argument już trzeba potraktować lekko, bo nie ma obecnie &quot;ulubionych&quot; jedynek Chrisa, czyli Nasha i Blake&#39;a.

Otrzymane punkty reputacji: +24
wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder​
Uważam, że Thunder są spokojnie rozstrzygnąć to spotkanie na swoją korzyść. Na pewno brak Perkinsa i Sefoloshy to jest strata w obronie, jednak lista absencji po stronie Suns jest nieco dłuższa i to akurat wśród zawodników, którzy ewentualnie te braki mogliby wykorzystać. Nieobecny będzie Miles Plumlee oraz Leandro Barbosa, więc pod koszem powinno być więcej miejsca. Wobec i tak już zawężonej ławki (nie ma przecież też Bledsoe i Emeki Okafora) OKC jeśli narzuci szybkie tempo, ale na swoich warunkach, czyli z dobrym powrotem do defensywy, żeby Dragić i Green nie rozhulali się za bardzo, to wygrają. Westbrook już w miarę wkomponował się z powrotem w drużynę i sytuacja wraca do tej sprzed jego absencji, czyli Durant + Russell główne opcje rzutowe, Ibaka nadal trzyma wysoki poziom, a Jackson do spółki z Lambem i Fisherem mogą wspomóc dobrymi zdobyczami z ławki. Myślę, że pomniejszony spread jest spokojnie tu do pokrycia.
Typy
Oklahoma City Thunder -3,5 @1,65 Milenium ⛔
Oklahoma City Thunder -4 @1,66 Betsafe/Betsson ⛔

arachnus 24

arachnus

Użytkownik
Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder typ 2 1,40 ( Unibet)
Oklahoma po powrocie Westbrooka ewidentnie jest w gazie. Duet jaki tworzą Westbrook- Durant jest w stanie rozmontować każda obronę. Jednak w tym spotkaniu to nie obrona będzie decydowała o zwycięstwie a kto wygra pojedynek strzelecki. Obie drużyny w ostaniach meczach zdobywały z łatwością +100 pkt. Dzisiaj stawiam na Thunder drużynę która na tym etapie rozgrywek nie ma w zwyczaju przegrywać tym bardziej ze w dywizji gonią ich po piętach rywale z San Antonio

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder typ 2 1,40 ( Unibet)

Oklahoma po powrocie Westbrooka ewidentnie jest w gazie. Duet jaki tworzą Westbrook- Durant jest w stanie rozmontować każda obronę. Jednak w tym spotkaniu to nie obrona będzie decydowała o zwycięstwie a kto wygra pojedynek strzelecki. Obie drużyny w ostaniach meczach zdobywały z łatwością +100 pkt. Dzisiaj stawiam na Thunder drużynę która na tym etapie rozgrywek nie ma w zwyczaju przegrywać tym bardziej ze w dywizji gonią ich po piętach rywale z San Antonio
Analiza pod typ...
Po powrocie Westa OKC ma bilans 3-3 i wygrali z takimi tuzami jak 76ers i Bobkami i to na własnym parkiecie. Jedynie wygrana z Memphis coś znaczy. Suns to bardzo groźny zespół, szczególnie u siebie. Po takim kursie to nie ma sensu grać, bo jak Słońca złapią swój rytm to nawet Durant nie pomoże.

W 26

wpotrzasku

Użytkownik
a wlasnie ze mecze sprzed kilku lat maja bardzo duze znaczenie bo skoro kiedys LAL w super skladzie w meczach zclipers nie notowali takich wynikow to jakim cudem maja teraz to osignac kiedy caly zespol to zbieranina przecietnosci ?? LAC kdo tego widac ze nie forsuja juz tak tempa i staraja sie coraz wiecej czasu zagrac cos w obronie . mozna powiedziec ze kiedys nie trenowal ich d antoni ktory jest zwolnnikiem szybiekj gry z duza iloscia rzutow za 3 ale z drugiej strony LAC trenuje riviers ktory zostal zatrudniany zeby ten zespol poukladac i grac w koncu cos w obronie bo w play off lac zawsze przez ot przegrywalo wiec wedlug mnie ten typ to 90 procent ze wejdziie i do tego niewiaodmo czy zagra craford dudley a naepwno nie zagra reddick wiec ofensywa lac oslabiona a lalki sobie moga rzucac po 120 pkt ale z pelikanami a nie z clipers. nie po to zatrudniali riversa zeby im lalki tyle rzucaly. tutaj na 90 procent bedzie blowout i ilosc pkt sadze ze maks 210.

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Napisał: wpotrzasku -&gt;
a wlasnie ze mecze sprzed kilku lat maja bardzo duze znaczenie bo skoro kiedys LAL w super skladzie w meczach zclipers nie notowali takich wynikow to jakim cudem maja teraz to osignac kiedy caly zespol to zbieranina przecietnosci ?? LAC kdo tego widac ze nie forsuja juz tak tempa i staraja sie coraz wiecej czasu zagrac cos w obronie . mozna powiedziec ze kiedys nie trenowal ich d antoni ktory jest zwolnnikiem szybiekj gry z duza iloscia rzutow za 3 ale z drugiej strony LAC trenuje riviers ktory zostal zatrudniany zeby ten zespol poukladac i grac w koncu cos w obronie bo w play off lac zawsze przez ot przegrywalo wiec wedlug mnie ten typ to 90 procent ze wejdziie i do tego niewiaodmo czy zagra craford dudley a naepwno nie zagra reddick wiec ofensywa lac oslabiona a lalki sobie moga rzucac po 120 pkt ale z pelikanami a nie z clipers. nie po to zatrudniali riversa zeby im lalki tyle rzucaly. tutaj na 90 procent bedzie blowout i ilosc pkt sadze ze maks 210.
Zacznę od tego, że ja nie neguje tego typu samego w sobie. Jestem nawet skłonny zgodzić się z opinią, że często takie wysokie linie są faktycznie warte gry.
Piszesz, że stare mecze mają znaczenie, bo Lakers byli mocni, a teraz są słabi - w takim razie tym samym tokiem myślenia, to przecież Clippers wtedy byli słabsi, a teraz są bardzo mocni, zwłaszcza w ofensywie. Tak więc piszemy pod typ. Poza tym Lakers są na dnie ale w ofensywie są groźni.
Piszesz, że na 90% będzie blow? W takim razie lepszą opcją jest np -21,5@6,00 w WilliamHillu, niż marne 1,9 na under. No i kończąc, to przy blowoucie obrona często przestaje mieć znaczenie, a zawodnicy np radośnie sieczą tróje, o czym zdajesz się nie pamiętać.
No i dalej zaczynasz zdania z małej litery, dalej sadzisz literówki, o co chodzi?
Typu może i niezły, ale argumentacja wątpliwa.

Otrzymane punkty reputacji: +6
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Golden State Warriors -8 @ 1,86 marathonbet✅
Atlanta przyzwyczaiła nas do tragicznej gry na wyjazdach i nie sądzę, żeby cokolwiek zmieniło się w przeciągu kilku dni. Przede wszystkim maja duży problem w defensywie, a przy Warriors może się to naprawdę zemścić. Nie dadzą rady rzutowo z takimi tuzami jak Curry, Thompson , pod koszem zabraknie pewnie Millsapa który nie łudźmy się dawał im sporo punktów i stwarzał zagrożenie. Praktycznie na każdej pozycji Golden State przejawia większy potencjał, a sam fakt że na Zachodzie jest przytłaczający uścisk do PO, pokazuje niepewność szczególnie pozycji 6,7 do awansu. Tak jak mówie nie ma szans, żeby Warriors nie potraktowali tego meczu poważnie, bo w innym wypadku będą mieli nerwową końcówkę.Swoją drogą gospodarze są jedną z najpewniejszych drużyn do grania u siebie , lubią grać z ekipami w kategorii Hawks bo otrzymują sporo miejsca na rzut i tym samym zdobywanie pokaźnej sumy punktow. Tak jest prawda - wystarczy, że Warriors zagrają na swoim poziomu w ataku i potem nie należy się martwić o handi.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Szczerze mówiąc to najpierw rozważałem grę przeciwko GSW. Wracają przecież z 6-meczowego road tripu, z kolei Hawks notują serię porażek, która pewnie skończy sie w najmniej spodziewanym momencie. Ale granie w tym meczu na Atlantę Hawks tylko ze względu na situational play byłoby zdecydowanym przegięciem bo jak grać na druzynę która jedzie na bardzo trudny teren bez oznak jakiekolwiek formy. Od począku lutego wygrali ledwie trzy mecze (w tym dwa u siebie) ponosząc przy tym 12 (!) porażek. Tragedia, która może być jeszcze większa bo są już na ostatnim miejscu gwarantującym udział w PO. Jeśli Pistons czy Cavs się nie obsrają to w Atlancie będą mieli gorąco. Zmobilizowani będą ale przecież dla Warriors jest to również niezwykle ważny mecz. Wygrana pozwoli umocnić się na 6-tym seedzie a wygrać trzeba bo chwila nieuwagi i Warriors mogą skończyć na 8 miejscu bo pogoń Suns, Mavs i Grizzlies robi sie coraz rozpaczliwsza. IMO linia ustawiona przez buki też sporo mówi. Nie powinno być tu żadnego close game czy tym bardziej niespodzianki w postaci wygranej gości. O ile Scott czy któryś z jego kolegów nie rzuci season high tak jak było to z Knicks to o wygraną GSW można być spokojnym.

jedziem 25

jedziem

Użytkownik
Denver Nuggets - LA Lakers
Denver (-6.5) 1.57 unibet
Obie drużyny mają stosunkowo podobną liczbę zwycięstw i porażek.
LAL grają bardzo ofensywną koszykówkę co widać po ilości pkt w ostatnich meczach, przy czym zapominają całkowicie o obronie. Denver w ostatnich spotkaniach z Lakers, tylko raz przegrali, a 4krotnie wygrywali dość wysoko
137-115, 111-99, 97-88, 119-108.
Dziś grają na swoim podwórku, przed swoją publicznością, więc wydaje mi się że nie odpuszczą tego meczu i będą się starali udowodnić po raz kolejny swoją wyższość w lidze.

doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik

Indiana Pacers - Houston Rockets

Chyba najciekawsze spotkanie jakie czeka nas dzisiejszej nocy na parkietach NBA.
Indiana Pacers stała się w ostatnim czasie zmorą typujących, którzy swoje przemyślenia opierają głównie na statystykach.
Drużyna z Indianapolis, którego honorowym obywatelem jest Krzysztof Krawczyk, regularnie punktowała przeciwników i pokrywała handicapy przy okazji miażdżąc rywali twardą i nieustępliwą defensywą.
Ostatnio jednak trener Vogel trochę sobie eksperymentuje co przynosi różne skutki. O defensywie jego podopieczni nie zapomną i w play offach pokażą na co ich stać w tym tak ważnym aspekcie gry.
Dziś nie zanosi się na jakąś zmianę, bo Pacers przyjeżdżają na ciężki teren do Houston.
Po pierwsze na wyjazdach grają słabiej i dziś ciężko im będzie o wygraną z Houston.
Z drugiej strony tak słabego meczu jak ten ostatni z Bobcats sobie nie wyobrażam.
Jeśli Paul George ma być liderem, który poprowadzi Pacers co najmniej do finału konferencji, to takie mecze jak ten z Bobcats powinny mu się przytrafiać raz na sezon.
Liderowi Indiany Pacers nie przystoi statystyka 0-9 z gry i 2 punkty po rzutach wolnych w ciągu 34 minut gry. Podczas jego obecności na boisku Pacers zanotowali bilans punktowy -38!!
Osiągnął to z drużyną której Melo i James zaaplikowali rekordowe zdobycze punktowe.
Dziś jest dobra okazja, żeby powierzyć pieniądze właśnie Paulowi Georgowi. Chyba nikt nie wątpi, że jest to jeden z bardziej perspektywicznych zawodników i za kilka lat może być graczem na miarę Lebrona.Czy takiemu zawodnikowi przytrafią się dwa tak słabe mecze? Wątpię ???? Dziś Paul George rzuca przynajmniej 25 punktów. Houston wspaniałą obroną nie grzeszy więc dziś jest szansa na okazały wynik z obu stron.
Moje typy:

Paul George over 22.5 pkt @1.81 marathon (już zbili kurs, może jeszcze się gdzieś pojawi oferta na P.Georga) ⛔ ⛔
Houston Rockets over 102.5 pkt @1.9 marathon✅✅
Dziś spodziewam się, fajnego meczu w którym spokojnie padnie 200 punktów. Jednak nie ufam do końca ofensywie Pacers, która momentami ma straszne przestoje ( z Bobcats 8 pkt w 1 kwarcie ???? ) za to w defensywie ostatnio nieco odpuścili więc Harden i spółka będą mieć dziś nieco lżej ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 20

gruda

Użytkownik
George ma problemy z plecami od 2 spotkan,dalo to o sobie znac szczegolnie vs bobki...przynajmniej tak sie tlumaczyl po meczu...bol plecaka nie znika od tak sobie bez odpoczynku a imo o zwyciestwo dzis moze byc ciezko nawet z Paulem...nie zdziwilbym sie jakby Vogel dal mu dzis wolne(ja bym tak zrobil,miami wczoraj wtopa wiec przewaga jest zachowana) lepiej miec zdrowa/wypoczeta gwiazde na reszte sezonu i walke o wygrana w konferencji niz zagrac mecz na ambicji i borykac sie z niezaleczonym urazem juz do konca sezonu...dlatego over Georga imo nie do gry kompletnie...

Otrzymane punkty reputacji: +1
doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik
Dzięki Gruda. O problemie Georga czytałem kilka dni temu i jakoś to zbagatelizowałem, ale od czego są ludzie którzy są na bieżąco w NBA ????
Nie mogę napisać, że ból pleców można całkowicie w ciągu 2 dni wyleczyć, choć farmakologiczne możliwości blokady bólu w sporcie wyczynowym są ogromne.
Bardziej mnie jednak niepokoi informacja jaką przed chwilą znalazłem, że w S5 może Georga zastąpić E.Turner.
Najwyżej stracę te 200zł. Racja w ten typ nie warto chyba było jednak wchodzić:/ Mam nadzieję, że nie pograliście.
Co do overu 102.5 pkt Houston Rockets - bet jak najbardziej aktualny ????
z drugiej strony jak kiedyś chciałem zagrać under K.Love bo miał podkręconą kostkę to rzucił coś koło 40 punktów, więc z tymi urazami to często naciągana sprawa i drobne dolegliwości, które każdemu przecież dokuczają bierzemy pod uwagę jako kluczowy czynnik ????

doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik
W jakich meczach dziś widzielibyście niespodzianki? Bo, że takie będą to nie ma najmniejszych wątpliwości?
Moje top3 dogów na dzisiejszą noc.
Nr 1
Cavs @2.7 z Bobcats⛔
Bobki zaprezentowały się bardzo dobrze w meczu z Indianą. Jednak oglądając ten mecz miałem wrażenie, że Pacers nie dali z siebie wszystkiego.
Charlotte w playoffach. Brzmi to jak Science Fiction, ale jest to scenariusz realny. 5 wygranych na własnym terenie z rzędu: Dallas, Detroit, Pelicans, Memphis, Indiana. Za dużo jak na taką drużynę jak Charlotte.
Przypominam o starej zasadzie: Na Charlotte Bobcats stawiamy wtedy kiedy są dogiem!
Letdown spot bez dwóch zdań. Spróbuje delikatnie dziś Kawalerzystów po fajnym kursie.
Nr 2
Utah Jazz po @3.35 z NY Knicks⛔⛔
Cóż. Obiecałem sobie, że już nigdy nie postawie na Knicksów i obietnicy dotrzymam, przynajmniej do czasu kiedy wywalą w końcu Woodsona.
Utah mnie ostatnio zawiodła w meczu z słabymi Milwaukee. Czemu jednak nie spróbować z cyrkowcami z Big Apple. Wygraną Nowego Jorku z Minnesotą traktuje jako wypadek przy pracy, wszak ślepej kurze też czasem się trafi ziarno.
Nr 3
Boston Celtics po @2.55 z BKN Nets✅✅ Rondo:)
Brooklyn jest hot w 2014r. Nie zapominajmy jednak, że strategiem w tej drużynie jest Jason Kidd, i że BKN na wyjazdach nie szaleje. Ostatnie dwa mecze wygrali z groźnymi zwierzakami: bykami i niedźwiedziami.
W hali TD Garnett ciepłe przywitanie Pierce i Garnett już mieli w tym roku. Dziś już tak przyjaźnie nie będzie. K.Garnett został w Nowym Jorku, nie te lata, nie to zdrowie. Joe Johnson game time decision. Czas na zwycięstwo Bostonu!
Po jednej małej sztabce na każdy mecz!

typynba 21

typynba

Użytkownik
08.03 03:00
Houston Rockets - Indiana Pacers
David West over15,5pts 1,9@3j marathonbet (paddypower 1,83)

West - 14PPG (mecze wyjazdowe 14,8PPG)
Luty - 16,6PPG
Marzec - 18,5PPG (4 mecze)

Houston lubi dosyć szybkie tempo, linia na ten mecz to 200pts. Indiana co prawda super obrona jednak z miesiąca na miesiąc jest gorzej (październik - tracone 88,5pts na mecz [tylko 2 mecze w tym miesiącu], listopad - 85,2, grudzień - 92,8, styczeń - 93,5, luty - 93,6, marzec - 98,8 [4 mecze])

Paul George ostatni ma problemy z plecami, w meczu z Cats rzucił 2 punkty, nie trafiając żadnego z 9 rzutów. Kto wie, może zamiast niego zagra dziś Evan Turner. W tym samym meczu Lance Stephenson podkręcił pachwinę.

W poprzednim meczu z Houston - West 12 pts (6/8 z gry, 26 minut). Ostatnio niezła forma strzelecka, lekkie problemy Indiany, dość szybkie tempo - liczę na &gt;30minut i sporo rzutów.

brick 208

brick

Użytkownik
Indiana Pacers @ Houston Rockets (-3.5) @ 1.76 Bet365 ✅✅

Dzisiaj duża ilość spotkań do wyboru, ja osobiście wybrałem spotkanie, które powinno być ciekawe. W tym meczu skłaniam się w stronę Rakiet z kilku powodów. Po pierwsze Pacers ostatnio spuścili z tonu i w ostatnim meczu przeciwko Bobcats zanotowali żenującą zdobycz punktową na poziomie 87 punktów, co może się zdarzyć najsłabszym drużyną NBA, a nie liderom konferencji Wschodniej. Po drugie w ostatnich 5 meczach wyjazdowych Pacers mieli ogromne problemy aby wygrać, przegrali aż 3 razy i miało to miejsce z ekipami raczej słabymi: z Bobcats, Timberwolves i strasznie słabymi w tym sezonie Magic!!! Po trzecie Rockets wygrali na swoim parkiecie 5 ostatnich spotkań, a ostatnio miało to miejsce z faworyzowanymi Heat. Udało im się również pokonać Suns, którzy są mocni w tym sezonie. Po czwarte możliwe, że nie zagra dziś Paul George, który jest liderem drużyny z Indianapolis, a nawet jeśli zagra to będzie miał ograniczone minuty na parkiecie, na pewno nie zagra CJ Watson (C.J. Watson (elbow) will not play against the Rockets on Friday.) który jest ważnym zmiennikiem w rotacji Pacers. Dodatkowo do składu Rockets wraca Patrick Beverley ( Patrick Beverley (broken nose) will play in Friday&#39;s game against the Pacers.) który jest znakomitym obrońcą i będzie utrudniał życie Georgowi Hill&#39;owi. Uważam, że Rockets są w tym momencie bardzo mocni i są w stanie pokonać Pacers, z pewnością chcą zagrać w play-off, a na Zachodzie każda wygrana się liczy, ponieważ w tabeli jest ścisk jak co roku. Dodatkowo wygrana nad Heat może ich zmotywować i mam nadzieje że do meczu z Pacers podejdą podobnie jak do meczu z Miami. Własny parkiet to z pewnością duży atut Rakiet, a James Harden i spółka pokażą po raz kolejny pokażą, że potrafią wygrywać z najmocniejszymi na przestrzeni kilku dni.

Sacramento Kings @ Toronto Raptors over 201.5 @ 1.66 Bet365 ⛔

Drugi mecz jaki na dziś wybrałem to mecz, który odbędzie się w Kanadzie. Trochę dziwi mnie tak niska linia w tym meczu, ponieważ obie ekipy są drużynami, która dobrze punktują. Mają swoich liderów, którzy są w formie. Spodziewam się tutaj dość zaciętego meczu. Drużyny wystąpią dzisiaj prawdopodobnie w pełnych składach. Do gry prawdopodobnie wróci Terrence Ross, a w Kings od pierwszych minut zagra Thomas, który został ukarany dwoma przewinieniami technicznymi przeciwko Bucks, co skutkowało wyrzuceniem z boiska. (There won&#39;t be a suspension from this incident and the Pizza Guy will be ready to deliver against the Raptors on Friday.) Raptors rzucają w tym sezonie na poziomie 104.8 punktów na mecz, Kings natomiast na poziomie 104.1 punktu na mecz co daje nam średnią ponad 201 punktów. Toronto w ostatnich 5 meczach przekraczali barierę 100 punktów 3 razy, nie udało im się to jedyni z Cavaliers (98pkt) i Bulls (92pkt). Kings natomiast w ostatnich 5 meczach przekroczyli barierę 100 punktów aż 4 razy! A raz minimalnie im się to nie udało w meczu z Cavaliers podobnie jak Raptors (99 punktów) Obie drużyny są skuteczne w ataku i dobrze sobie radzą. Jest to ich mocniejsza strona niż obrona. W ostatnim meczu, który odbył się miesiąc temu padł wynik 109:101 dla Sacramento. Myślę, że bet overowy w tym meczu jest najpewniejszy i spokojnie zostanie pokryty.

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Pacers are 2-5 ATS in their last 7 road games vs. a team with a winning home record.
Pacers are 3-10 ATS in their last 13 games playing on 0 days rest.
Pacers are 1-4-1 ATS in their last 6 games following a ATS loss.
Pacers are 0-4-1 ATS in their last 5 vs. Eastern Conference.

Gdzie znajdę takie statystyki np. jak zawodnik radzi sobie z postawioną mu linią o/u ?

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Memphis wygra 6-10 roznica @ 6,25 bwin✅
Memphis wygra 1-5 roznica @4,75 bwin⛔

Od razu zaznaczam , że typ nastawiony na standardowego farta. Memphis jest na skraju tragedii bowiem PO coraz bardziej się oddala. W takiej sytuacji nie pozostaje mi nic innego jak zagrać na Miśki, podobnie było ponad tydzień temu przeciwko Wizards. Byki wygrały naprawdę ważne spotkania i ich pozycja w tabeli jest bezpieczna. Jestem świadomy preferencji obu drużyn i dość łatwo wywnioskować o tempo, nastawienie meczu. To nie będzie pojedynek z serii slam dunków czy szybkiej koszykówki - wręcz przeciwnie , zobaczymy kawał mocnej obrony, bo ani w interesie Chicago ani Memphis nie leży na tyle dobrze gra w ofensywie. W kadrze Grizzlies najprawdopodobniej znajdzie Z-bo, reszta bez zmian. Jedynym problemem Miśków może być dobra dyspozycja Chicago u siebie i warto powiedzieć, że zawsze daje z siebie absolutne minimum. Pomimo tego, Memphis jest doświadczonym ekipą, wie jak ważne jest to spotkania i dlatego nie wyobrażam sobie żeby na takim etapie stracili wiarę w Playoffy. Póki co większe prawdopodobieństwo zwycięstwa widzę po stronie gości choć w rzeczywistości faworytem jest Chicago bo gra lepiej. Co jak co dyspozycja Bulls jest dobra ale po raz pierwszy od dłuższego czasu mierzą się z podobną drużyną do samych siebie więc jestem pewien, że będzie im bardzo cieżko.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom