>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec 2013

Status
Zamknięty.
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Pomysł ogólnie całkiem dobry ale brak Vucevica i Afflalo nie daje żadnych szans żeby ten typ wszedł. Nawet jeśli Wade nie zagra to Orlando nie ma w tym momencie kim postraszyć. Udrih+Nelson i bardzo młodzi zawodnicy,ja tu widzę tylko blow out.
Jak Orlando będzie miało trochę szczęścia to zbiorą kilka piłek więcej,Nelson może sypnie jakąś 3 i nic więcej. W tym momencie Magic wyglądają na papierze nawet gorzej niż Bobcats i ostatnie wyniki to potwierdzają. Ja zagrałem handi -10,5 na Heat bo jednak z tym przeciwnikiem to naprawdę rezerwy powinny bez problemu wygrać.

Heat -10,5 ✅
betcity 1,7

Otrzymane punkty reputacji: +3
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Widział ktoś z Was może linie na Jacka? Jeśli dzisiaj Curry by nie zagrał to Jack dostanie więcej minut, a mając na przeciwko takiego &quot;kozackiego obrońce&quot;, jakim jest Nash mógłby pocisnąc solidnego overka...

No więc podłączę się do typu na over Jacka w betcity...
Curry jest questionable na ten moment (rotoworld.com), więc wielką niewiadomą jest jego dzisiejszy występ. Na pewno nie uzdrowią go w 100%, więc nie powinien byc jakoś specjalnie forsowany, a to pozwoli Jackowi na więcej minut. Gośc nie jest jakimś leszczem, żeby miec wielki problem w tych okolicznościach z rzuceniem 12 oczek. Defensywa Lakersów do tych najlepszych nie należy, za to defensywa Nasha należy... ale do tych najsłabszych ????

Jack over 11.5 ✅✅✅ 19pkt
betcity
1.85

Otrzymane punkty reputacji: +4
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik

Jack over 11,5 pkt @ 1,85 betcity✅
No więc właśnie sam zdecydowałem się pograć ten over Jacka, bo rzeczywiście nawet jeżeli Curry zagra to i tak nie będzie w 100 % sprawny. Linia nie jest wcale wysoka, a przy ilości rozgrywanych minut czyli zapewne koło 30 powinien nakręcić mniej więcej 12 punktów. Tym bardziej, że Warriors głównie polegają na Curry&#39;m i jego rzutach. Pomimo tego, Jack jest w stanie zastąpić przez znaczną część spotkania lidera Golden State i zważając na obrone Nasha czy tam Blake&#39;a, nie spodziewam się żeby miał większe trudności. Lee nie będzie miał łatwej sytuacji pod koszem, z drugiej strony Bryantem też ktoś się zajmie. Ponadto Curry raczej zagra, jednak nie ma co się poważnie forsować z tą kostką i myślę, że co najwyżej Jack pogra sobie więcej minut.​

Otrzymane punkty reputacji: +15
semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
PAUL GEORGE over 17.5 pkt bet365 @ 1.71
Szybka piłka. Nie ma Westa ktory oddawal wraz z Georgem najwiecej rzutów. To na pewno kilka prób wiecej dla Paula. Hibbert i Stevenson dzisiaj ciezkie pojedynki ze Smithem i Horfordem , wiec w ataku tez powinni byc troche odciazeni. Hill to obecnie daleka opcja w ataku + niezbyt dobra forma . Gre na swoje barki wezmie George i jak dobrze pojdzie to w 3 kwarty ta linia peknie . Nie spodziewam sie odjazdu tylko caly czas wynik na styku.
Warto dodac ze odkad nie ma Westa tylko raz na 6 spotkan nie pokryl tej linni, bo do polowki Indiana odjechala i byl tylko 25 min na parkiecie a i tak 14 rzucil. Dzis na pewno kolo 35 minut dostanie i swoje zrobi.

Uderze tez dzis lekko na 76ers i Lakers ( jezeli Curry out)

edit: Rotoworld podaje że Hill i Stevenson dzis out , wiec gram jeszcze over Hibberta a George jak zagra na przynajmniej 40% skutecznosci to machnie to w niecale pol godziny

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Typu absolutnie nie podważam, ale warto pamiętać że Paul George gra z kontuzją:
» Paul George od kilku spotkań gra ze zwichniętym więzadłem w małym palcu lewej ręki, stąd w celu odciążenia tej uszkodzonej części jest on przytapowany do palca serdecznego. Póki co nie widać, aby miało to większy wpływ na jego grę, bo lider Pacers nie zwalnia tempa, ale jak sam przyznaje, odczuwa pewien dyskomfort. „Momentami mam problemy z dryblowaniem lewą ręką, ale staram się po prostu grać.”źródło

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Tak na szybko bo niedługo mecz. Pacers u siebie są cholernie mocni ale dzisiaj będzie im trochę ciężej z tego względu że Stephenson, West i Hill nie grają.
George Hill will not play in Monday&#39;s game due to a left groin strain.
Hill could return Wednesday, in which case he&#39;d still have three games this week. The Pacers are also without David West and Lance Stephenson on Monday, temporarily shifting major minutes to D.J. Augustin, Gerald Green and Tyler Hansbrough.
Strata Westa jest najmniejsza bo Psycho T dobrze sobie radził pod nieobecność Davida. Na dwójce Green powinien zastąpić Stephensona w s5 ale tutaj będzie dziura w drugim unicie bo Johnson jakimś dobrym grajkiem nie jest. Bezsprzecznie największą stratą jest absencja Hilla. Co prawda nie oglądałem ostatnio Pacers w akcji ale Augustin w tym sezonie jest daleki od optymalnej formy. Wątpię żeby dzisiaj się przełamał i rozegrał dobre spotkanie. Warto wziąć też pod uwagę to co napisał wyżej Jacques - Paul George gra z urazem. Biorąc to wszystko do kupy to kurs na Pacers jest wart śmiechu i nie radzę inwestować kasy w win Indiany. Lepiej łapcie hc na Hawks póki jest fajna linia. Szkoda że Harris nie zagra ale strzelców w drużynie Jastrzębi nie brakuje. Zastrzeżenia mam do Smitha bo ostatnio znowu wrócił do rzucania z dystansu ale jeśli zagra mądrze to Hawks się postawią gospodarzom.

dwill 620

dwill

Użytkownik
Orlando Magic - Miami Heat
2(-12)
1.92
Pinnacle
5/10

Dla Heat będzie to mecz b2b. Mecz derbowy. Heat na swoim koncie 26 zwycięstw z rzędu. Czy ekipa, która ma problemu po obu stronach parkietu, przy kontuzjach kluczowych zawodników, a przede wszystkim - chyba najważniejszej postaci:
Nikoli Vucevica , który w dwóch meczach obecnego sezonu , przeciwko Mistrzom NBA notował średnio blisko 23 punkty i 25 zbiórek!! Orlando najbardziej odczują jego brak.
Kolejnym brakiem, to najlepszy strzelec z Orlando, czyli Arron Afflalo, który dla swojego zespołu notował ponad 16 punktów średnio, a dokładał do tego 3 zbiórki i 3 asysty.
Dwóch zawodników z S5, a do tego Al Harrington kontuzja i wcześniej jeszcze Turek - Turkoglu i Davis.
Nawet jeśli zabraknie Wade&#39;a, Heat mają o wiele więcej argumentów po swojej stronie. Taka seria zwycięstw musi być ogromnie męcząca. Jednak nie wyobrażam sobie sytuacji, w której tak przetrzebione Orlando postawi się i przerwie serię Heat, w derbowym meczu.
Ze względu na derby i chęć kontynuowania serii, luźnego podejścia do meczu, nie przewiduję. Heat słusznie stawiani, w roli takiego faworyta.
ATS Heat na wyjazdach 18-16, a Orlando na własnym parkiecie 12-24...
Pozostałe mecze zagrane:
Hawks +6.5 @ 1.97 5/10 Pinnacle
Nuggets -7 @ 1.93 5/10 Pinnacle
Jazz - 76ers over 191 @ 1.92 5/10 Pinnacle
Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +3
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Golden State Warriors - Los Angeles Lakers over 204,5 -&gt; 1,90 -&gt; Bet365✅✅✅ 109 - 103 GSW
Dzisiaj zdecydowanie over 204,5 w meczu Golden State z ekipą z LA postanowiłem zagrać. Obie ekipy od kiedy pamiętam potrafią grać ofensywny basket, a mecze H2h od zawsze były ciekawe i pełne emocji. Nie inaczej jest w tym sezonie, gdzie gości prowadzi Mike D&#39;Antoni znany z tego, że lubi politykę basketu run &amp; gun. Chyba zapomniał o tym, że jego gracze są już wiekowi i tacy zawodnicy jak Nash czy Kobe nie wrócą z 1 kosza pod drugi w 10 sekund przez cały mecz. Gospodarze, dzisiaj możliwe że bez swojego mózgu Stephen&#39;a Curry&#39;ego, mimo to ma tam kto zdobywać punkty. Jarrett Jack, jeśli będzie grał zamiast Curry&#39;ego również potrafi dobrze rozegrać akcje, czy też rzucić 3. Ponadto jest młody, ciekawy zawodnik Klay Thompson który jak się wstrzeli potrafi bardzo dobrze ładować rzuty dystansowe. Oba zespoły posiadają dobra ofensywę, natomiast gorzej u nich z obroną. Linia nie jest wysoka, gram over i jestem zdania, że powinien wejść na lajcie. W zespole gości kontuzjowany o d dłuższego czasu jest Jordan Hill, oraz nie pewny jest występ Jamison&#39;a. Poza tym wszyscy grają. Typ wejścia overa oceniam na 7/1 0. Pozdrawiam i życzę owocnych typów. Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Carmelo over 28.5 (1.92) Etoto ✅
Jak dla mnie miód, warto pograć. Melo wrócił już na dobre, od dwóch meczów gra swoją grę, oddaje ogromną ilość rzutów i zdobywa dużo punktów. W dwóch ostatnich spotkaniach 28 i 37 punktów, z tym że gdy zdobywał 28 oczek grał jedynie 30 minut bo Raptors bez Gaya nawet nie podjęli walki. Dziś szlagierowy mecz z Bostonem, Anthony na pewno dostanie ze 40 minut, odda ze 30 rzutów i nie zdziwię się jeśli zaaplikuje Celtom ze 35 oczek. Zapowiada się równiutki mecz, a Boston u siebie jest bardzo overowi, wiec i wynik zapowiada się wysoki.

Otrzymane punkty reputacji: +5
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Minnesota Timberwolves @ Detroit Pistons / D.Williams. Total Points - Over 14.5 @ 1.90 ⛔
Marathon

Młody Williams skorzystał na kontuzjach w ekipie Wilków i wyrósł na czołowego strzelca Minnesoty. Zdobycze 20-sto punktowe przeplata meczami w których gra mniej, przez co i mniej punktuje ale to głównie z powodu odjazdu przeciwnika przez co grają rezerwowi. Dziś na przeciw słabe Detroit więc nie powinno być odjazdu żadnej z ekip. Williams raczej na pewno wyjdzie w pierwszej piątce po ostanim świetnym meczu vs Chicago (28 oczek) i jeśli siądą przynajmniej 2 trójki i zaliczy przyzwoitą skuteczność to linię 14-16 powinien przekroczyć. Dla mnie najciekawsza linia dnia dzisiejszego, gdyż koledzy Pierce, Griffin ostatnio różnie puntkują, a na Melo linia ustawiona jest dość wysoko vs defensywne Koniczynki.

17 minut gry więc o czym mowa :] koniec grania spotkań gdzie spotykają się dwie słabe ekipy (czyt. o nic nie walczą)

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
J.R.Smith. Total Points - Under 19 @ 1.90 Marathon ⛔
Dosc ciekawa linia na Smitha, jak dla mnie jest zawyzona i uderzam w nia smialo, Ostatnio 25pkt ale to moze byc zludne, dzisiaj z Bostonem bedzie zupelnie inny mecz. Koniczynki na pewno beda chcialy sie postawic (przypominam, ze ostatnio u siebie polegli z Knicksami) i widze tu mocna obrone. Spodziewam sie raczej dobrego, przemyslanego basketu z dwoch stron, niz ofensywnej strzelaniny o ile Carmelo bedzie wykorzystywany na maksa, to uwazam, ze linia na niego jest lekko tez za wysoka. Smith ostatnio z Bostonem zagral przy fatalnej skutecznosci, rzucil tylko 9 oczek, dzisiaj rowniez nie sadze by przekroczyl 14-15 oczek.
Fajny meczyk do ogladania!
e: JR dzien konia, w pierwszej kwarcie skutecznosc 100%, pozniej tez jak nie on, na koniec 3 kwarty trafiony rzut prawie z polowy...

dwill 620

dwill

Użytkownik
Minnesota Timberwolves @ Detroit Pistons / D.Williams. Total Points - Over 14.5 @ 1.90
Marathon

Młody Williams skorzystał na kontuzjach w ekipie Wilków i wyrósł na czołowego strzelca Minnesoty. Zdobycze 20-sto punktowe przeplata meczami w których gra mniej, przez co i mniej punktuje ale to głównie z powodu odjazdu przeciwnika przez co grają rezerwowi. Dziś na przeciw słabe Detroit więc nie powinno być odjazdu żadnej z ekip. Williams raczej na pewno wyjdzie w pierwszej piątce po ostanim świetnym meczu vs Chicago (28 oczek) i jeśli siądą przynajmniej 2 trójki i zaliczy przyzwoitą skuteczność to linię 14-16 powinien przekroczyć.
Nie lekceważyłbym Detroit na ich parkiecie, w starciu z Wilkami.
Wspomniany przez Ciebie Williams , w dwóch meczach przeciwko Detroit notuje średnio 9.5 punktu. W tym sezonie, będzie to pierwsze bezpośrednie starcie dla obu ekip. W meczach wyjazdowych (obecnego sezonu) Williams notuje średnio 9.7 punktu (33 mecze i średnio 22 min na parkiecie). W meczach po jednym dniu przerwy (tego sezonu) jego średnie zdobycze punktowe są na poziomie 14.2 pkt.

Osobiście nie widzę, w tej linii żadnej korzyści akurat. Mam delikatnie przeczucie, że mecz może być underowy, co na chwilę obecną potwierdza moje stwierdzenie, że linia jest słusznie wystawiona - jak na moje oko.

Poza tym wspominasz o kontuzjach. Obecnie w ekipie Wilków kontuzjowani są Love, Gay oraz Malcolm Lee. Wszystko kontuzje długoterminowe, więc nie sugerowałbym się tym, bo ostatnio to był mega szpital , gdzie poza grą byli dodatkowo Barea, Rubio, AK#47.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Nie lekceważyłbym Detroit na ich parkiecie, w starciu z Wilkami.
Wspomniany przez Ciebie Williams , w dwóch meczach przeciwko Detroit notuje średnio 9.5 punktu. W tym sezonie, będzie to pierwsze bezpośrednie starcie dla obu ekip. W meczach wyjazdowych (obecnego sezonu) Williams notuje średnio 9.7 punktu (33 mecze i średnio 22 min na parkiecie). W meczach po jednym dniu przerwy (tego sezonu) jego średnie zdobycze punktowe są na poziomie 14.2 pkt.

Osobiście nie widzę, w tej linii żadnej korzyści akurat. Mam delikatnie przeczucie, że mecz może być underowy, co na chwilę obecną potwierdza moje stwierdzenie, że linia jest słusznie wystawiona - jak na moje oko.

Poza tym wspominasz o kontuzjach. Obecnie w ekipie Wilków kontuzjowani są Love, Gay oraz Malcolm Lee. Wszystko kontuzje długoterminowe, więc nie sugerowałbym się tym, bo ostatnio to był mega szpital , gdzie poza grą byli dodatkowo Barea, Rubio, AK#47.

Przytaczasz oczywiście fakty, ale moim zdaniem nie mają one bezpośredniego wpływu na powodzenie wspomnianego overa.

1. Jego średnia z poprzedniego sezonu vs Detroit jest w tym kontekście nieistotna, gdyż teraz odgrywa on już zupełnie inną rolę w ekipie wilków.
2. Nie lekceważę Detroit, co więcej - liczę na wyrównane spotkanie, a w takich Williams gra dużo więcej, co przekłada się na pkt.
3. W meczach wyjazdowych gra i punktuje mniej bo wilki przeważnie szybko dostają oklep i gra ławka ;) dziś powinno być inaczej.
4. Dzięki kontuzjom Williams wybił się na czołowego strzelca drużyny, nie przytaczam żadnych obecnych, które miałyby zmienić postać rzeczy w porównaniu do kilku ostatnich spotkań.

Linia na samego Williamsa wystawiona mniej więcej poprawnie, choć przy 12,5 na Rubio, który przeważnie kręci się właśnie wokół tej liczby, nie rzuca trójek i ostatnimi czasy w ogóle oddaje mniej rzutów jest dla mnie dość atrakcyjna.

Nie jest to żaden mega pewniak bo takich w NBA jak wszyscy wiemy nie ma, ale w moim odczuciu sporo argumentów przemawia dziś za pobraniem tej linii. Można mieć w tym temcie inne zdanie - szanuje to i nie mam z tym problemu ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dallas ML @ 1,97 marathonbet✅dali rade w ot
Tak coś na szybko. Dallas nadal z myślami o PO, a wówczas porażka z Clippers praktycznie w większym stopniu zakończyłaby marzenia o 8 lokacie. Typowy must win dla gospodarzy. Po stronie Clippers dość intensywny terminarz i przede wszystkim spotkania wyjazdowe - Hornets, Spurs,Rockets. Nie mam pojęcia co z Paulem - oznaczony jak game time, ale przypuszczam że da rade zagrać. W razie czego Bledose zagra. W Dallas ciekawie współpracują James z Collisonem no i Dirk całkiem nieźle się prezentuje. Dodatkowo wielka motywacja Dallas, ostatnie dwa bezpośrednie spotkania na korzyść Clippers i mam nadzieję, że passa zostanie jutro przerwana. Generalnie mecz zapowiada się bardzo wyrównanie , jednak mając na uwadze sytuacje gospodarzy postanowiłem postawić na nich. Dallas grają solidnie u siebie, Clippers nie są ostatnio z tego co zauważyłem na dobrym poziomie w defensywie i myślę, że ich mobilizacja będzie odrobinę niższa niż rywala. Owszem Los Angeles walczy o utrzymanie trzeciej lokaty jednak jeżeli Paul nie zagra, to siła ofensywna stanowczo osłabnie. Mavericks przegrywają ten mecz = najprawdopodobniej brak szans na playoffy, bo Lakers również nie odpuszczą i każda wygrana jest ważna zwłaszcza na obecnym etapie rozgrywek.

M 14

macilius

Użytkownik
2 słowa co do Wczoraj prosta droga wiodła do celu, handi dodatnie Waszyngoton plus ewentualnie Goldensi , pogromcy zwycięzców w mieście Aniołów, czyli Waszyngtonu...a ja niepotrzebnie czepiałem się underu Miami, gdzie Orlando to nie Charlotte, a tryskało 3 kami że az strach,co zreszta wielką niespodzianka z ich strony nie jest... Czasem trzeba posłuchać siebie ????
Dlatego dziś La Clippers wygrywa z Dallas. ????
Jeśli dobrze widze, to regularnie ogrywali Dallas w tym sezonie. Muszą tylko potraktować mecz serio, a przewaznie z wymagajacymi przeciwnikami grają na 100 procent i sa tego dobre rezultaty. Licze tez ,ze Dallas nie zagra 2 giego meczu na równym poziomie , jak to uczynili z Utah. Clippersi na wyjazdach graja chyba nieco słabiej,ale któż gra lepiej?
Może mi ktos powiedziec jak sytuacja wyglada w tabeli, czy Clipersi mają pewny awans do PO? Co myslicie o tym meczu? Będe wdzięczny za opinie ????
P.s Kieran -to ze druzyna jest pod sciana ,czesto dziala na jej niekorzysc, co udowaniaja lakersi,mysle ze to jest akurat argument na rzecz Clippersów. a przed nimi rzeczywsicie maraton -NOH, SA, HOU, IND, majac w perspektywie trudniejszych przeciwnikow (NOH słabsze z grona ale ostatnio gra rewelacyjnie), należałoby wygrac z Dallas.
Skorzystałeś, podziekuj ????

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Póki co nie warto stawiać w meczu Dallas-Los Angeles. To jest mecz niemalże 50-50. Dallas moim zdaniem ma troszkę większe szanse,Nowitzki ostatnio dobrze gra,reszta też całkiem nieźle,ale wygrana gości nie będzie wielkim zaskoczeniem. Lepiej jednak poczekać co z Paulem i wtedy stawiać.

dwill 620

dwill

Użytkownik
Boston Celtics - New York Knicks
over 192
1.94
Pinnacle
5/10
Chandler widnieje, że decyzja co do jego występu zapadnie przed meczem.
Identyczna sytuacja ma się z obrońcą Celtics, Courtneyem Lee, który opuścił poranny trening rzutowy swojego zespołu.
Do tego kontuzja Garnetta i wychodzi, że ubogi zestaw podkoszowy może być w zbliżającym się klasyku.
Jeśli odpowiedzialność za wynik przypadnie zawodnikom dystansowym, over wydaje się tutaj być najrozsądniejszą opcją.
Celtowie są po czterech porażkach, zaś goście po 4 zwycięstwach i przy braku Kevina oraz ew. braku Lee, to ciekawy kurs wychodzi na gości.
Ja jednak biorę over. Celtics na własnym parkiecie bilans o/u mają 18/15, Knicks na wyjazdach 15/17.
Ostatnie 3 mecze C&#39;s u siebie:
19.03.13 NBA Boston Celtics Miami Heat 103 : 105
17.03.13 NBA Boston Celtics Charlotte Bobcats 105 : 88
14.03.13 NBA Boston Celtics Toronto Raptors 112 : 88
3 mecze wyjazdowe NYK:
23.03.13 NBA Toronto Raptors New York Knicks 94 : 99
19.03.13 NBA Utah Jazz New York Knicks 83 : 90
17.03.13 NBA Los Angeles Clippers New York Knicks 93 : 80
H2H:
25.01.13 NBA Boston Celtics New York Knicks 86 : 89
08.01.13 NBA New York Knicks Boston Celtics 96 : 102
21.10.12 NBA Boston Celtics New York Knicks 109 : 98
14.10.12 NBA Boston Celtics New York Knicks 95 : 98
(86 : 86)
Powodzenia!
/Edit:
T-Wolves -1.5 @ 1.94 Pinnacle 5/10
Mavs +1.5 @ 1.92 Pinncle 5/10
GL!

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Ja podobnie jak kolega wyżej widzę over w meczu Boston - Nicks. Argumenty ukazane przez DWilla to jedno, a druga sprawa to taka, że Celtowie odkąd z kontuzją zmaga się Rondo grają szybszą i radośniejszą koszykówkę niż miało to miejsce wcześniej. Szczególnie ten trend widac w meczach domowych, a przecież mecz, w którym proponuję over odbywac się będzie w Bostonie. Nie za bardzo mam czas i ochotę w tej chwili przyjrzec się statystykom, ale jestem pewien, że pod nieobecnośc Rondo, Boston notuje dużo więcej overów. Oczywiście to tylko jedna rzecz, która może miec wpływ na większe szanse powodzenia typu. Również uważam, że dzisiejsze spotkanie może obfitowac w dużą ilośc rzutów dystansowych, więc powinno byc tak :spokodfhgfh:

Boston Celtics - New York Nicks
Typ: over 192.5 ⛔⛔⛔ ostatnia kwarta...
1.91
Unibet

P 80

pididi

Użytkownik
New York Knicks vs Boston Celtics Total ov 189,5 pkt 1.75 marathon
Stawka: 4/10
⛔⛔⛔

New York gra obecnie trochę lepiej. Wygrali 4 spotkania z rzędu i widać że ich ofensywa się poprawiła. Zdobyli średnio 101 pkt. w tych ostatnich pojedynkach. Rzucali niesamowicie w swoich ostatnich spotkaniach 51,2% z gry (151-295). Grali szybką koszykówke i preferowali up tempo styl.
Boston dziś bez K Garnetta kontuzja stopy i kostki. Celtowie grają inny styl bez KG, nie mają innego wyjścia jak grać small-ball. W takim ustawieniu tzn. z niskimi zawodnikami grali trzy razy i wszystkie mecze zakończyły wysokimi wynikami: Memphis 110-106, Miami 105-103, oraz Charlotte 105-88. (Zielone koniczyny?) rzuciły w każdym z tych 3 spotkań 103 pkt. lub więcej bez Garnetta.
Oczekuje tutaj up tempo gry.

Podzielam tutaj wyżej opinie.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Boston Celtics @ Cleveland Cavaliers / T.Thompson. Total Points - Over 13.5 @ 1.90
Marathonbet

O sytuacji kadrowej Cleveland było już pisane, czołowi strzelcy out. Thompson w tym czasie na wyjazdach przeciętnie, bo przeciwnik przeważnie szybko odjeżdża, u siebie jednak kawalerzyści powinni powalczyć ze słabym ostatnio Bostonem do tego grającym b2b. U siebie pod nieobecność Waitersa 18 (Miami) oraz 20 (Indiana) pkt. Liczę, że dziś zrobi spokojnie te 15 oczek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom