bej
Użytkownik
Tristan Thompson over 14
1.85@ Betsafe
Po wtopie na CJ'u nadal pozostaje przy osłabionych Cavs.
Tak pisałem ostatnio
Przejdźmy szybko do Thompsona bo to w końcu na niego dziś stawiamy:
Thompson regularnie grał ~30 min. na mecz, po kontuzji Waitersa jest to jeszcze trochę więcej minut. Druga sprawa - nie ma dobrego zmiennika więc tym samym nie ma zmartwienia, że rzuci na początku kilka cegieł i usiądzie dłużej na ławce.
0.95PPP przeciw Miami ale wiadomo.. Heat nie dali dużo im pograć w drugiej połowie meczu ????
1.18PPP przeciw Indianie - jak pisałem Indiana zagrała w stylu Houston, run'n'gun
Tutaj liczę na podobny wynik, Rockets zasypią przeciwnika gradem trójek i nie będą zwracać wielkiej uwagi na obronę.
Zaraz mecz Polski więc posłużę się cytatem
Match-up korzystny rónież dla Thompsona bo naprzeciw Litwin Motiejunas. Nawet jakby to Asik miałby być odpowiedzialny za Tristana to nie będzie tragedii. Turek dobrze zbiera piłki ale w obronie nie jest przeszkodą nie do przejścia (0.88 PPP, a przy pickach pozwala przeciwnikom na zdobywanie punktów z prawie 50% skut.)
1.85@ Betsafe
Po wtopie na CJ'u nadal pozostaje przy osłabionych Cavs.
Tak pisałem ostatnio
Przy Milesie się pomyliłem bo to Ellington wskoczył na miejsce Waitersa i dostał więcej minut. Jednak Thompson jest obecnie filarem tej drużyny. Od kontuzji Diona oddaje więcej rzutów i to jak zwykle na niezłej skuteczności. Można powiedzieć, że Miami ma dziurę pod koszem i to dlatego Tristan zaliczył przeciw nim dobry występ ale poprzedni mecz grali z Indianą...i tutaj mając naprzeciw siebie Hibberta, Hansbrough'a i Mahinmiego uciułał 20 oczek. Mecz z Pacers może przypominać ten dzisiejszy z Houston - z jednej strony Thompson napotka solidnego defensora w pomalowanym ale z drugiej uptempo gry i mniejszy nacisk na obronę. Cavaliers to bardzo nieobliczalna ekipa, stracili dwóch najlepszych zawodników, a i tak napędzili stracha Lebronowi i spółce. Dużo zyskali w moich oczach w tym sezonie, pomimo zajmowanego miejsca w konferencjiWypadł ze składu Waiters (o czym Marathon chyba nie wie, bo linia na niego wisi od rana) więc za zdobywanie punktów odpowiedzialni będą głównie dwa zawodnicy - CJ Miles i Thompson
Przejdźmy szybko do Thompsona bo to w końcu na niego dziś stawiamy:
Thompson regularnie grał ~30 min. na mecz, po kontuzji Waitersa jest to jeszcze trochę więcej minut. Druga sprawa - nie ma dobrego zmiennika więc tym samym nie ma zmartwienia, że rzuci na początku kilka cegieł i usiądzie dłużej na ławce.
0.95PPP przeciw Miami ale wiadomo.. Heat nie dali dużo im pograć w drugiej połowie meczu ????
1.18PPP przeciw Indianie - jak pisałem Indiana zagrała w stylu Houston, run'n'gun
Tutaj liczę na podobny wynik, Rockets zasypią przeciwnika gradem trójek i nie będą zwracać wielkiej uwagi na obronę.
Zaraz mecz Polski więc posłużę się cytatem
ad. trio=> Irving, Waiters, VarejaoThe Cavs' offense will run through Thompson without the aforementioned trio. Obviously the Cavs have other players who can score or contribute, but Thompson is almost averaging a triple double and is the easiest candidate to be the guy who beats the Rockets
Match-up korzystny rónież dla Thompsona bo naprzeciw Litwin Motiejunas. Nawet jakby to Asik miałby być odpowiedzialny za Tristana to nie będzie tragedii. Turek dobrze zbiera piłki ale w obronie nie jest przeszkodą nie do przejścia (0.88 PPP, a przy pickach pozwala przeciwnikom na zdobywanie punktów z prawie 50% skut.)