Pisałem sporo na temat Lakersów, ale niestety jakiś problem na łączach i wszystko poszło się... no właśnie ????
Na początek tylko napiszę, że taka drużyna, jak Lakersi z takim składem, otoczką medialną itd jeśli musi do ostatniego meczu martwic się o PO to coś jest nie tak. Mają gwiazdy, ale nie tworzą monolitu i tu jest problem. Nie ukrywam, że wolałbym zobaczyc za te kilkanaście dni w fazie PO ekipę z Dallas, która w grę wkłada całe serce i ostatnio grają naprawdę fajną koszykówkę.
Zauważyłem, że dzisiaj sporo grajków gra w kierunku Lakersów, natomiast chciałem z mojego punktu widzenia napisac kilka zdań. Po pierwsze niektórzy piszą, że Wilki są osłabione, że kontuzje itd, a tymczasem od dawien dawna nie mieli oni tak dużo gotowych do gry zawodników. Love nieobecny od dłuższego czasu więc na pewno w ekipie gospodarzy funkcjonują już dobrze mechanizmy opierające się na grze bez niego. Minnesota ostatnio notuje lepsze wyniki i widac w ich grze progres, nie trzeba mówic, że to ekipa ze sporym potencjałem i śmiem twierdzic, że gdyby nie ich ciągłe problemy weszliby do PO.
Piszecie, że dla Lalek to must win... hmmm ja uważam, że presja, która będzie im towarzyszyc w kolejnych meczach, aż do samego końca RS nie musi odcisnąc pozytywnego piętna, a wręcz odwrotnie.
Ktoś piszę, że Kobe weźmie sprawy w swoje ręcę... Przypomnijcie sobie, jak jakiś czas temu ceglił na potęgę, a o dzieleniu się piłką nie było mowy. Jakie były efekty? Ujemny bilans i żenująca gra całego zespołu.
Ja tam nie mam za grosz zaufania do Lakersów i dzisiaj pogram lekko w stronę gospodarzy.
Wolves - Lakers
Typ: Wolves
2.80
Marathonbet
No i może jestem szalony, ale przeczuwam dzisiaj koniec passy Miami...
Z argumentacją średnio ???? ale z ekipą Chicago zawsze się trzeba liczyc, a już raz w tym sezonie poradzili sobie z Heat. Jak tak myślę o tym spotkaniu to jeszcze:
Chicago - Miami
Typ: under 185.5
1.91
Unibet
Aaa to jeszcze coś mi wpadło w oko... Parker. Tony Parker to zawodnik, na którym swojego czasu podreperowałem swój budżet. Co prawda w innych okolicznościach bo grałem na niego overy pod nieobecnośc Duncana i Manu, ale sypał 10pkt więcej niż wynosiła linia. Dzisiaj Spurs grają u siebie z mocnym Denver i szykuję się fajne widowisko. Ważniejsze jest jednak to, że goście prezentują radosną koszykówkę i preferują szybkie tempo co powinno odpowiadac bohaterowi moich wypocin ???? Parker zapewne będzie w tym meczu odgrywac kluczową rolę bo okazji do kontr i penetracji będzie miał sporo. Szykują się overowe zawody i jeśli goście utrzymają się w nich do końca będę spokojny, że Francuz linię przekroczy.
Tony Parker over 22pkt słabo tym razem...
Kurs: 1.85
Unibet
Pozdrawiam!