>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec 2013

Status
Zamknięty.
ajax123 7

ajax123

Użytkownik
Chciałbym żeby ktoś się ustosunkował do tych spotkań:
Portland-Utah
Możliwe że Aldridge nie zagra, Utah jak wiadomo 0.5 gry do Lakersów, można by jakieś handi na nich pograć..na pewno będą walczyć
Boston-Atlanta
Boston bez Garnetta, odczuwalny brak co widać po męczarniach w ostatnuch meczach..Atlanta wydaje się być w gazie a póki co Boston u buków jako faworyt
Minnesota-OKC
Pytanie czy OKC sie zepnie czy też nie..W minnesocie sie podleczyli trochę noi troche krwi mogą popsuć Durantowi i spółce..
Denver-Brooklyn
Brooklyn ostatnio ładnie, Nuggetsi sromotna porażka z Hornetsami..pytanie czy będzie blowout na podmęczonych jednak Netsach czy close game??
NOH-Miami
I tutaj zagadka..Ciekawe czy Lebron i spółka sobie już odpusci bo jednak zmęczeni są, win streak przerwany a PO się zbliżają..czy też pojadą od nowa chyba to pierwsze;p

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Wall over 19.5 (1.85) Milenium ✅ 35 pkt
W Waszyngtonie szpital, niepewne są występy: Collinsa, Webstera, Nene, Arizy i Beala. Nie wiadomo do końca ilu z nich zagra, ale szanse na to, że wszyscy są praktycznie znikome. Pod nieobecność kilku z wymienionych graczy to oczywiście Wall weźmie na siebie zdobywanie większości punktów. Rywal z Orlando nie dość, że żałośnie słaby i osłabiony brakiem kluczowych graczy to jeszcze bardzo ofensywny i co pokazały ostatnio Bobki rzucenie im ponad 100 punktów to jedynie formalność.
Henderson over 18.5 (2.00) Milenium ✅ 35 pkt &amp; J.R Smith over 19.5 Etoto ✅ 37 pkt (1.92)
Co do Hendersona to jest to typ tak jak zawsze, maksymalnie zaniżane linie przez buków na tego gracza, od kontuzji Sessionsa dosłownie kilka razy nie udało mu się pokryć overa punktowego. Co do Smitha to On jest w wybornej formie rzutowej. Ostatnie trzy mecze w jego wykonaniu to 35, 32 i 25 punktów. Jeśli Bobki nie dadzą się zbytnio pognębić i utrzymają się w spotkaniu to oba typy powinny wejść.
Josh Smith over 18.5 (1.85) Milenium ⛔ 18 pkt
Nie ma dziś Garnetta więc dużo miejsca z Smitha. Josh bardzo lubi grać z Bostonem, w spotkaniach z Celtami oddaje bardzo dużo rzutów. Ostatni mecz z koniczynkami to 32 punkty w jego wykonaniu przy aż 27 próbach z gry! . Boston ostatnio traci bardzo dużo punktów, szczególnie u siebie niezbyt dobrze grają w defensywie, Hawks powinni to wykorzystać.
Parker over 20.5 (1.85) Milenium ✅ 24 pkt
Tony z reguły nie ma żadnych problemów z przekroczeniem granicy 20 punktów na mecz, na ostatnich 20 spotkań jedynie 5 razy nie udało mu się tego dokonać (!). Tak więc jedynie linia 20.5 na Francuza jest lekko niepoważna, tym bardziej w meczu z Clippers przeciwko którym rzucił w ostatnim spotkaniu 31 oczek przy jedynie 28 minutach gry.
Lillard over 20.5 (1.92) Etoto ✅ 24 pkt
Portland dziś najprawdopodobniej bez Aldridge&#39;a, jeśli lider Blazers nie zagra to chyba nie ma innej możliwości niż ponad 20 punktów Lillarda. Damian w wielu spotkaniach w których był na parkiecie Aldridge zdołał pokryć taką linię, a wiemy że Lamarcus jest najlepszym punktującym PTB i jeśli go zabraknie ktoś będzie musiał jego punkty przejąć.
Peffki :razz: ✅✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 14

macilius

Użytkownik
Ajaks, próbowałem napisac szerzej,ale blokuje mi neta więć teraz krótko.
Zgadzam sie z typami ,odpusc sobie miami i oklahoma, kazdy scenariusz wchodzi w rachubę. Handi dla Atalanty i utah myslę że to dobra opcja, portland ostatnio tragicznie, boston też bez fajerwerków. A Denver jest w gazie, było o włos od zwyciestwa na San Antonio, którzy raczej grali na serio. U siebie bedą chcieli się odkuć, w koncu wygrac i tam są jeszcze mocniejsi.
Pomogłem, podziekuj ????

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Boston bez Garnetta, odczuwalny brak co widać po męczarniach w ostatnuch meczach..Atlanta wydaje się być w gazie a póki co Boston u buków jako faworyt.
Mecz w TD Garden i Boston ma być dogiem? Bez przesady, nawet w pełnym składzie Hawks nie byliby faworytem a przecież występ Horforda jest niepewny:
Al Horford (illness) is doubtful to play on Friday against the Celtics.
Możliwe że Harris również nie zagra:
Devin Harris (foot) is a game-time decision vs. the Celtics on Friday.
Hawks bez tych grajków sporo tracą i tutaj potrzebny będzie dobry występ Smitha i Teague żeby powalczyć z Celtami. Ci bez KG też nie są aż tak mocni jak z nim ale Green nie zawodzi. Pod nieobecność Garnetta Jeff notuje 12, 19 i 21 pkt. Ciekaw jestem z kim czeka go dzisiaj matchup. Smith ostatnio grał na trójce ale skoro wypada Horford to niewykluczone że Josh wróci na pozycję silnego skrzydłowego a jego miejsce zajmie Korver. Wiadomo że z Korverem Greena czeka łatwa droga do overa, w matchupie ze Smithem - niekoniecznie. Dlatego powstrzymałbym się jeszcze z graniem overa, mimo że linia jest bardzo zachęcająca ???? Kusi też zagranie na over drugiego Jeffa ale tym razem z ekipy Hawks. Teague pod nieobecność Horforda na pewno odda więcej rzutów niż zwykle. Jeśli wypadnie również Harris to over Teague wygląda kozacko. Czekam na informacje dotyczące s5 Hawks.

Otrzymane punkty reputacji: +6
cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Pewnie trochę zdubluje typów Davida, ale to wyglada naprawdę solidnie.

Wall over 19,5 za 1,85 w milenium ✅

John musi ciągnąc ten szpital Wizzards i dziś kolejna szansa na spory wynik punktowy. Ostatnio z OCT miał 18 oczek, ale miał ledwie 3-18 z gry... Gonił wolnymi ale linii nie przeskoczył. Dziś powinno być łatwiej , bo i obrona inna i blowout nie będzie, a kolejna taka dramatyczna skuteczność po prostu zdażyć się nie może.

Memphis - Houston 1 za 1,53 w milenium ✅

Kurs niski, ale Miśki muszą się odbudować po L2. Trzymią ostatnio drużyny atut własnej hali w bezpośrednich meczach i na to dziś liczę. OK, Houston walczy o PO, ale miśki też grają o jak najlepsze rozstawienie.

Boston ML za 1,75 w milenium ✅

Atut własnej hali powinien tu być kluczowy. Jeżeli potwierdzą się kłopoty Big ALA i Harrisa to Hawks będą mieli tu baaardzo pod górkę. Pod nieobecność ww. ofensywa Hawks straci bardzo dużo i chociaż Boston nie broni już tak jak w zeszłym sezonie, to zbyt mało opcji strzeleckich u gości by to ogarnąć.

Na sucho jeszcze z milenium

Felton over 12,5 za 1,85 ✅
J.Smith over 19,5 za 1,85 ⛔ 18 echh....
Ibaka under 13,5 za 1,85 ✅

No to święta zaczynają się boogato i oby tak dalej ;-)

Otrzymane punkty reputacji: +2
bej 178

bej

Użytkownik
Z.Randolph over 15.5
1.85 @ Betsafe
21pkt ✅ ✅ ✅

Zacznę od tego, że u innych buków linia wyższa o jedno oczko.
Z-Bo to bardzo solidna firma pod koszem, zawodnik trzymający prawie przez cały sezon równy poziom. Prowadząc jakąkolwiek drużynę koszykarską z pewnością chcesz mieć takiego gracza w swoim składzie.
Donatas Motiejunas vs. Zach Randolph tak przedstawia się dzisiejszy match-up. Jeżeli mecz nie będzie pod dyktando/tempo Houston, a zobaczymy half-court offense to jestem spokojny. Litwin to nie ta półka żeby móc konkurować z Zachiem. Z-Bo to wyjadacz w post-upie, mnóstwo punktów po tego typu akcjach + po zbiórkach w ataku. Po prostu jego przeciwnikowi brakuje doświadczenia żeby coś tu zdziałać.

The Rockets essentially have no playbook. Their game is run, run, and run some more.
Memphis nie powinno pozwolić dzisiaj na taką koszykówkę i o ile spowolnią tempo gry to Zach będzie miał dużo okazji żeby ogrywać Litwina w pomalowanym.
Jeszcze faule mogą spowodować, że typ nie wejdzie bo Harden bardzo lubi wjeżdżać pod kosz. Liczę jednak na backcourt Memphis i Allena, który, mam nadzieję, nie pozwoli brodatemu na zbyt wiele

Taka ciekawostka, Motiejunas występował swego czasu w Asseco Prokom Gdynia ;)

innych typów nie będę powielać, popieram większość z nich - zwłaszcza over Walla. ✅
Do tego proponuję takie coś:
P.Millsap. Total Points: Over 13.5 - linia chyba ze względu na wczorajsze zatrucie pokarmowe Paula ale dziś ma zagrać. Nie wiadomo natomiast co z Aldridgem i Hicksonem w Portland. Gdyby obaj wypadli ze składu to pogram za podwójną stawkę ;) ✅ ✅

linia z czapy, mial nie grac Aldridge a maraton zamiast podwyzszyc linie to obnizyl na 13.5 ????
nocka 3/3 a niedlugo PO :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +12
P 80

pididi

Użytkownik
Atlanta Hawks vs Boston Celtics Total over 194✅ juz w 6 min. IV kwarta
1.98 pinnacle
stawka 3/10

Atlanta będzie dziś grała czwarty mecz z rzędu na wyjeździe. Jastrzębie zagrały swoje ostatnie trzy spotkania przekraczając over. Oczekuje że Atlanta będzie w dzisiejszym pojedynku przeciwko celtom również wysoko punktowała ponieważ mecze które wygrywali jastrzębie były grane up tempo. Ostatnie dwa spotkania przeciwko Boston były mocno overowe 123-111 107-102.
Bostończycy nadal bez KG. Jak wiadomo bez niego grają nie co inaczej. Doc Rivers po meczu z Cleveland powiedział że nie tak ma wyglądać styl grania drużyny z TD Garden. Stwierdził że mają przechodzić z big to small ball w każdym spotkaniu. W ostatnich dwóch konfrontacjach Bostonu gdzie nie grał KG dużo osób (włacznie ze mną) postawiło na over, natomiast oba spotkania skończyły sie underem. Mam nadzieje że dziś jednak będzie oczekiwany over. Sądzę że obydwie drużyny nie będą się dziś oszczędzać.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Ja od siebie daję na dziś:
J. Wall over 19,5 1.85 ✅ - dużo razy ten typ już dziś padał, ale jak dla mnie to chyba największy pewniak na dziś wieczór, Orlando overowe, słabo broni, Wall główna siła Czarodziei, jak taki Walker wrzucił im ponad 30 to John w tej formie 20 sypnie z zawiązanymi oczami
R. Gay over 19,5 1.85 ✅ - Rudy to lider w ofensywie Raptors, dziś naprzeciw cieniasy z Detroit, na pewno będzie sporo rzucał i sporo wpadnie, jak dobrze pójdzie overa załatwi już w 3 kwarcie, odjazdu być nie powinno z żadnej strony, więc trochę pogra. Typ bardziej pod słabą klasę przeciwnika i wysoką klasę Rudy&#39;ego
e: nie całkiem tak miało wyglądać pokrycie tego overa już w 3 kwarcie ale zawsze ;)
R. Westbrook over 23,5 1.85 ⛔ - Russell ostatnio niższe zdobycze, ale dziś w końcu jest dobra okazja przełamać linie buków, naprzeciw słaba Minnesota z Rubio na rozegraniu, i pytam się w jaki niby sposó Hiszpan miałby zatrzymać jedynkę z OKC? Westbrook będzie wjeżdżał pod kosz jak będzie chciał i 24 pkt to najniższy wymiar kary
B. Lopez over 19,5 1.85 ⛔ - Brook ostatnio kozaczy, często jest najlepszym strzelcem Netsów, 20 wykręca lekką ręka, dziś powinno być podobnie, jak dla mnie obrona Denver jak najbardziej do ogrania przez centra gości
Kursy z Milenium

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Washington Wizards @ Orlando Magic / C.Martin. Total Points - Over 10.5 @ 1.90 ⛔
Marathon

Webster, Beal i A.J. Price out - czyli zawodnicy mający zielone światło na trójki. Zostaje Ariza, który jest match decision i mój faworyt czyli Martin. Ostatnie jego 3 mecze to 23;9;12 punktów, dziś powinien odegrać znaczącą rolę pod nieobecność kolegów. Orlando jakie jest każdy widzi - w obronie nie istnieją. Oczywiście ciekawie wygląda też over Walla, lecz przy tak sporych ubytkach obrona Magic może być na nim szczególnie skupiona.
edit: przerwa do PO z typami w dziale :]

J:/ Zapoznaj się z regulaminem z 1 postu. Do każdej informacji o kontuzjach należy podać źródło! Seweryn ma słusznie pretensje, że wprowadziłeś innych w błąd. Jako, że jest to Twój pierwszy tego występek skończy się tylko na upomnieniu, ale pamiętaj na przyszłość o podawaniu źródła!

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik

Carmelo Anthony under 28,5 pkt @ 1,75 betcity
Nie sądzę, żeby Nowy Jork miał większe problemy z pokonaniem Charlotte w MSG, tym bardziej że dochodzimy do końca sezonu. Bobki nie grają o nic, motywacją być może istnieje jeszcze u siebie, ale na wyjazdach jest zupełnie inaczej. Playoffy tuż tuż, więc powoli należy myśleć o odpoczynku. Myślę, że Melo nie będzie się bardzo forsował na ten mecz, zagra 20 góra 30 min i sobie siądzie przy dobrym wyniku. Spodziewam się dominacji ze strony Nowego Jorku i zapewne przewagi po pierwszej połowie. Potem zapewne zagrają głównie rezerwowi i na tym się skończy. Ostatnio Anthony fajnie oddawał rzuty, jednak tym razem 28 pkt to dla niego naprawdę sporo przy Bobkach.
Memphis -2,5 @ 1,71 marathonbet
Tutaj sytuacja jest dość klarowna - Memphis ma nadal szanse wyprzedzić Denver i mając na uwadze dodatkowe kilka meczy przewagi nad rywalem, Houston to zespół który spokojnie się w ich zasięgu. Po dwóch porażkach przydałoby się zwycięstwo chociaż grając przed własną publicznością prezentują się bardzo solidnie. Moim zdaniem dadzą jutro absolutnie wszystko, żeby wygrać - Rockets nie grają na wyjazdach jakiejś magicznej koszykówki, z obroną Grizzlies będą mieli duże problemy. Gram typowo pod defensywną drużynę, gospodarze w pełnym i optymalnym składzie.​

M 14

macilius

Użytkownik
Detroit - Toronto 2
Detroit przegrywa ostatnio ostro, Toronto dostałood Atalanty,ale przez 3 kwarty walczyli jak równy z równym, w koncówce nie mieli juz sił z wymagajacym rywalem,faule,ale juz udowadniali,ze są w stanie wygrywac i walczyc z duzo mocniejszymi druzynami niz detroit. Mają tez fajna pake i uwazam ze są drużyna lepsza i dzis sie przełamią,dla mnie sa faworytem za 1.8.
Polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +1
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Los Angeles Lakers @ Sacramento Kings / K.Bryant. Total Points - Over 26.5 @ 1.88 Marathon ⛔
Charlotte Bobcats @ Philadelphia 76ers / K.Walker. Total Points - Over 17.5 @ 1.90 Marathon
⛔
Trzeba grac dopoki linie niskie i kursy niezle, W skrocie, LAL graja dzis z bardzo ofensywna druzyna, Kobe potrafi im tam czesto nastukac grubo ponad 30pkt, dzisiaj pewnie bedzie podobnie, bo na defensywna gre w SAC sie dzisiaj nie zanosi.
Kemba w ostatnim meczu zagral slabiej, ale czuje w kosciach, ze to jednak on dzisiaj bedzie liderem Catsow, sila ofensywna Bobkow aktualnie opiera sie na dwoch zawodnikach, tak niska linia jes jak dla mnie spora niespodzianka na plus.

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Warto dodać, że Kobe zmaga sie z dwoma kontuzjami i nie wiadomo czy zagra dzisiaj. Podejrzewam, że tak ale może być taka sytuacja jak w meczu z Indiana, gdzie zagrał 12 minut, a pozniej juz go nie zobaczylismy na boisku. Pisze, zeby inni wiedzieli i nie dali sie wysterowac, bo ja wczoraj przez usera maximus88 przegralem pieniadze, poniewaz podal zle informacje odnosnie graczy.
Nash jest questionable.
Ja bym poszukał overów u innych graczy np. Meeks, tylko nie wiadomo czy jakiś buk wystawi na niego oferte.
Pretensje w takim momencie tylko do siebie. Jesteś na tyle doświadczony, że powinieneś wiedzieć, że każde info należy mimo wszystko sprawdzać.
była minuta do meczu, zaufałem userowi... Do każdej informacji powinno być źródlo, jeśli nie ma post do kasacji.
Zaufałem i to mój błąd. Ale obowiązkiem moderatorów jest pilnowanie takich analiz, bo nie było żadnej informacji, ze wymienieni zawodnicy nie zagraja - tylko game-time decision, a to spora różnica. Jak już napisałem jak jest jakies info o kontuzji - link do źródła, jeśli nie ma to post do kasacji.
J:/ Po pierwsze nie ja usunąłem Twój poprzedni post. Po drugie regulamin jest jasny. Jak jest informacja o kontuzji to trzeba podawać źródło. Teraz sam widzisz dlaczego zarządziłem taki punkt regulaminu, mimo że wiele osób ten punkt prześmiewało. Natomiast nie mam obowiązku siedzieć 24h na forum, jeśli zauważysz wcześniej to trzeba zgłosić nieregulaminowy post do moderatora.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Pisze, zeby inni wiedzieli i nie dali sie wysterowac, bo ja wczoraj przez usera maximus88 przegralem pieniadze, poniewaz podal zle informacje odnosnie graczy.
Pretensje w takim momencie tylko do siebie. Jesteś na tyle doświadczony, że powinieneś wiedzieć, że każde info należy mimo wszystko sprawdzać.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
dawczan ma zdecydowanie rację.
Westbrook over 22,5✅
1,85 milenium
Buk naziemny ale linie na zawodników ma zawsze jedne z najlepszych. Typ trochę na &quot;przełamanie&quot; bo ostatnio 5 spotkań underowych ale dzisiaj spodziewam się ofensywnego spotkania z dużą ilością punktów,a ten zawodnik lubi taki styl i myślę,że się odblokuje i zdobędzie ponad 25. Myślę,że Oklahoma będzie miała w głowie złość po porażce z niżej notowanymi wilkami i zagrają lepiej z Bucks i Westbrook będzie punktował.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Wszystkim udzielającym się na forum życzę Spokojnych Świąt w towarzystwie NBA i takich trafirń jak mi się wczoraj ufarciło ;-) - dzielę się dwoma typami.

Minnesota - Memphis over 183,5 bet 365 za 1,66 ✅

W 6 ostatnich grach Wilków oraz 4 Miśków linia została złamana. Obydwie drużyny b2b, a Minnesota wczoraj przejechała OCT co wskazuje, że forma jest i dzisiaj powalczą. W zeszłymm sezonie w bezpośrednich meczach było bardziej underovo, ale ja liczę na aktualną dyspozycję drużyn, która wskazuje na to, ze rzut siedzi.

G.Henderson over 18,5 za 1,85 w milenium ✅

Najpopularniejszy typ miesiąca marze, ktyóry dał zarobić bodajże 9 / 10... Wiadomo jaka jest sytuacja bobków i wiadomo, że tam gra tylko Henderson i Gemba. Dziś Phila, która ostatnio rzuca koło 100 pkt, więc pewnie koło 90 da też rzucić bobkom. A na 90 bobków to 20 Henderdona być musi.

Powodzenia !

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Warto dodać, że Kobe zmaga sie z dwoma kontuzjami i nie wiadomo czy zagra dzisiaj. Podejrzewam, że tak ale może być taka sytuacja jak w meczu z Indiana, gdzie zagrał 12 minut, a pozniej juz go nie zobaczylismy na boisku. Pisze, zeby inni wiedzieli i nie dali sie wysterowac, bo ja wczoraj przez usera maximus88 przegralem pieniadze, poniewaz podal zle informacje odnosnie graczy.
Nash jest questionable.
Ja bym poszukał overów u innych graczy np. Meeks, tylko nie wiadomo czy jakiś buk wystawi na niego oferte.
Nie wiem, czy jest sens kombinować z takimi graczami jak Meeks bo to się różnie może skończyć, poza tym i tak nie ma szans, żeby jakiś buk na niego linie wystawił. Pod nieobecność Nasha i Bryanta (o ile nie zagrają) każda piła leci pod kosz do Howarda, tak to wyglądało w kilku spotkaniach gdy nie było ostatnio Kobasa. Jak ośmieszy się tak jak z Suns gdzie grał na żałosnej skuteczności to zakręci się w okolicach tych 17 punktów, ale jak zagra w miarę niezłe zawody to z palcem w d. pokryje taką linię.
Howard over wygląda naprawdę dobrze, potem jeszcze kilka swoich propozycji przedstawię ;)

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Griffin over 18,5⛔
1,85 unibet

Blake ostatnio gra trochę underowo,ale moim zdaniem najwiekszą przewagę Clippers mają wlaśnie na pozycji PF i mam nadzieję że swój atletyzmem wykorzysta przeciwko Motiejunasowi czy tam Robinsonowi. Dodatkowo przeczuwam,że to będzie bardzo overowe spotkanie i tym bardziej Griffin powinien zdobyć sporo łatwych punktów czy to z kontr czy z dobrych dograń od partnerów.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Dwa bety na mecz o 19.00

Nowitzki over 21.5 (1.92) Etoto ✅ 35 pkt

Dirk złapał formę, to widać. Widać też, że w ostatnich meczach bardzo dużo bierze na siebie. Z Clippersami ponad 30 punktów, ostatnio z Indianą 21 i tutaj można powiedzieć że aż 21 bo grał bardzo krótko a Pacers nie wypuścili Mavs z 80 pkt. Nowitzki chce wprowadzić Dallas do PO, ogólnie w ostatnich meczach da się zauważyć gre Mavs &quot;pod&quot; Niemca.

Boozer over 17.5 (1.92) Etoto ✅ 25 pkt

Jest już Gibson, ale Boozer z tonu nie spuszcza. Ostatnio bardzo dobre spotkanie z Miami i 21 punktów. Typ ze względu na wątpliwą grę Belinelliego i Noaha, jeśli ich zabraknie powinno siąść dosyć gładko. Zobaczymy, czy ci dwaj Panowie dziś wstąpią, ale nawet jak tak sie stanie to typ ma szanse powodzenia. Przeciwko Carlosowi dziś Nowitzki, który genialnym obrońcą nigdy nie był.

Otrzymane punkty reputacji: +8
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Nowitzki over 21.5 (1.92) Etoto Dirk złapał formę, to widać. Widać też, że w ostatnich meczach bardzo dużo bierze na siebie. Z Clippersami ponad 30 punktów, ostatnio z Indianą 21 i tutaj można powiedzieć że aż 21 bo grał bardzo krótko a Pacers nie wypuścili Mavs z 80 pkt. Nowitzki chce wprowadzić Dallas do PO, ogólnie w ostatnich meczach da się zauważyć gre Mavs &quot;pod&quot; Niemca.
Warto dodać, że meczyk leci w C+ Weekend i to właściwie dzień po dniu co w C+ jest niesłychane bym napisał. Wczoraj można było obejrzeć Clippers ze Spurs w nocy a już dziś Dallas z Bulls.
Typ wydaje się jak najbardziej do grania. Dallas walczy o PO - nie ma mowy o odpoczynku i jakimkolwiek odpuszczaniu. A że mecz powinien być dość zacięty to i Nowitzki będzie grał odpowiednią ilość minut co przy odpowiedniej skuteczności powinno pokryć linię.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom