Gortat over 15,5 pts@1,85 Bwin22
Ostatnio zagrałem na over Humphries'a w meczu przeciwko Cavs,to zabrakło punktu a jego rywal pod koszem czyli Tristan Thompson rozegrał mecz życia jak na razie notując 27 pts i 12 reb. Cavs tak jak napisał poprzednik bez centra w sumie,jeszcze ostatnio oddali Hollinsa do Celtics.Zostaje Thompson i Erden pod
kosz,wspierani przez Jamisona. Czy Cavs będą w stanie znautralizować Nasha i Gortata? Nie sądzę. Suns walczą o p/o,a w Cleveland już ten cel odpuścili kilka tygodni temu. Co do samego meczu to mam nadzieję,że jednak gospodarze powalczą i przez to Gortat nie usiądzie na ławce przy 15-sto punktowej przewadze.
San Antonio-Philadelphia: Phila @2,42 UnibetPhila bez Iguodali i wystarczyło pary na 2 kwarty:;/:
Spurs kończą serię B2B2B,jak na razie wygrana z Dallas i w Nowym Orleanie. Dziś zagrają z 76ers z którymi mają u siebie bilans,uwaga, 23-1! W tym sezonie już raz pokonali dzisiejszych rywali i to na ich terenie 100-90. Czemu więc dziś stawiam na gości? Głównie dlatego,że jestem pod wrażeniem gry 76ers,mimo że zdarzają im się słabsze mecze(a właściwie pierwsze kwarty). Dziś musieli kawałek
USA przelecieć,ale to tylko jeden mecz on road,więc bateryjki naładowane raczej,a nie ma wiadomości o jakichś urazach. Przeciwnie SAS-Popovich dziś chce dać odpocząć Duncanowi-nie wiem skąd taki pomysł,no ale dla mojego typu to lepiej. Parker wczoraj zagrał,ale mówił po meczu że jeszcze kontuzja niewyleczona i trochę potrwa zanim zagra na 100%. Manu dziś ma pociągnąć ekipę do wygranej,dlatego dostał wolne w ostatnim meczu. Dla mnie mecz 50/50,w pierwszym spotkaniu 37 pkt Parkera to był główny powód wygranej SAS-czy świeżo po kontuzji jest w stanie to powtórzyć,tym bardziej bez Duncana u boku?!
ps.co do Duncana to jeszcze nie potwierdzone,są to poprostu słowa trenera:
The Spurs are leaning toward resting Tim Duncan on Sunday, but it's not guaranteed.
"We’ll think about sitting him seriously, because he probably shouldn’t play three in a row," said Gregg Popovich. He also mentioned that the team has tried to rest Duncan before, but they didn't because "[Duncan] has really felt wonderful." Tiago Splitter's (back) status could go a long way toward making up Pop's mind -- if Splitter can play, expect Timmy to watch Sunday's game from the sidelines.