Dziś bardzo duża oferta, poniżej kilka moich propozycji:
Jazz vs Celtics 2 @ 2.60 bet365
Celtics, jakby troche niedoceniani przez buków w ostatnich meczach,
wysokie kursy przeciwko Mavs i Rockets; dziś podobnie. Tymczasem ich piątka przeciwko Jazz wygląda dużo lepiej. Jazz bez Kirilenko i (prawdopodobnie) Okura traci na sile. Bez dobrego centra, cięzko będzie z Celtami,a Milsap słabiej rzuca i ma mniej zbiórek niż Okur. Po za tym ławka u Celtów dużo lepsza, Sheed-Finley-Robinson, stanowią duża siłę. Warto tez zwrócić uwagę, z kim Jazz ostatnio wygrali, Wizards, czy Horntes to żadna sensacja, tymczasem mają same porażki z
play-off teams, Suns, OKC czy Bucks. W tym sezonie w Garden, dzięki dobrej defensywie wygrali Celtowie i mimo, solidnej gry Jazz na własnym parkiecie, to oni są w tym meczu moim faworytem.
OKC - Spurs 1(-4,5) @ 1.9 Bet365
SAS mieli dziś w nocy ciężki mecz z Atlantą, pierwsza piatką ma w nogach ponad 40 minut i na pewno odczują to w tym meczu. Thunder po jednym dniu przerwy wraca do własnej hali. W tym sezonie H2H wygrywają Spurs, ale wszystkie mecze z Parkerem. Dziś bez. OKC ostatnio w kratke, jak Durant trafia to wygrywają, po za tym w przeciwieństwie do Spurs mają dużo szerszą ławkę. Hmm, ciężko mi coś jeszcze napisać, bo rzadko oglądam OKC albo Spurs, ale wydaje mi się, że w zbiórkach będzie remisowo, ale Spurs są po ciężkim meczu, więc gram dziś na Thunders.
Z pozostałych meczy widze dziś wygraną Bucks, są w formie, zresztą ktoś wyżej już chyba o tym pisał... Heat też powinni sobie poradzić, ale poczekam na info czy zagra Jeremiasz O'neal, bo inaczej Brook Lopez będzie miał za łatwo. I ostatni mecz przeciwko 76ers, bo ostatnio baardzo słabe, tym bardziej bez Younga i Williamsa. Ostatnio grałem na Magic z Bobkami :? to w połowie pierwszej kwarty grała juz druga piątka. Tymczasem ostatni mecz z Heat długo grali pierwszą piątka, mam nadzieje że dzis będzie podobnie,a wtedy handi spokojnie jest do pokrycia.