>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec 2010

Status
Zamknięty.
4 18

450yamaha

Użytkownik
Koszykówka, NBA, godz: 00:00
Spotkanie: Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers (-13.5/+13.5)
Typ: 1
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza: W meczu NBA Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers stawiam na zwycięstwo minimum 14 punktami zespołu Cavaliers. Moim zdaniem jest to pewny typ, nawet na ,,1&#39;&#39; kurs jest 1.05. Proszę zobaczyć ostatnie mecze Cleveland:
17/03-10 NBA Detroit Pistons vs. Cleveland Cavaliers 101:113
14/03-10 NBA Cleveland Cavaliers vs. Boston Celtics 104:93
13/03-10 NBA Philadelphia 76ers vs. Cleveland Cavaliers 95:100
09/03-10 NBA Cleveland Cavaliers vs. San Antonio Spurs 97:95
07/03-10 NBA Milwaukee Bucks vs. Cleveland Cavaliers 92:85
06/03-10 NBA Cleveland Cavaliers vs. Detroit Pistons 99:92
Jest to pięć wygranych i jedna przegrana. Natomiast zespół Indiany Pacers:
17/03-10 NBA Indiana Pacers vs. Charlotte Bobcats 99:94
14/03-10 NBA Milwaukee Bucks vs. Indiana Pacers 98:94
13/03-10 NBA Boston Celtics vs. Indiana Pacers 122:103
10/03-10 NBA Indiana Pacers vs. Philadelphia 76ers 107:96
07/03-10 NBA Phoenix Suns vs. Indiana Pacers 113:105
06/03-10 NBA Denver Nuggets vs. Indiana Pacers 122:114
To tylko dwie wygrane i cztery porażki. W dotychczasowych spotkaniach tych dwóch drużyn padło dziesięć zwycięstw Cleveland i tylko cztery Indiany. Ale tylko trzy zakończone zwycięstwami powyżej 13.5 pkt. Ale dzisiaj powinna być czwarta taka porażka. Nie ma co się oszukiwać, Cavaliers w świetnej formie, Pacers&#39;i w wielkim kryzysie. Cleveland Cavaliers w tabeli na pierwszym miejscu ze zwycięstwami u siebie 29-4, natomiast Indiana Pacers plasuję się na 26 miejscu z meczami na wyjeździe 7-29. Nie wiem dlaczego tak duży kurs na handi Cavaliers, ale jak jest to trzeba korzystać.
Niestety analiza z samych zeszłych spotkań i statystyk to nie analiza. Argument &#39;dziś powinna byc czwarta duza porażka&#39; bez sensu ;) Bardzo łatwo odbić piłeczke.
Indiana cztery razy była dogiem powyzej 13.5 punkta w tym sezonie i 4 razy pokryli ten HC ????
Co więcej, Indiana 15 razy była DD dogiem, pokryli 12 razy ????
Tak więc.. zobaczymy ;)

playmaker1988 6

playmaker1988

Użytkownik
A co sądzicice o spotkaniu Orlando - Miami? Zabraknie kogoś w skladzie orladno?
W składzie orlando zabraknie tylko m.pietrusa -kontuzja, a w składzie miami nie zagra zawieszony do końca sezonu r.alston tyle o nieobecnych. Win orlando według mnie wielce prawdopodobny,w ekipie miami jak zawsze grożny d.wade, ale brakuje mu wsparcia wsród kolegów, drugi strzelec druzyny m.beasley gra ze stłuczonym udem. D.Howard po słabym wystepie ze spursami, bedzie chciał sie poprawic, chociaz bedzie miał j. o&#39;neila po drugiej stronie, który potrafi grac przeciwko howardowi. Orlando z przezywajacym druga młodość v.carterem powinni spokojnie wygrac a kurs 1.67 wielce zachecajacy.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
W składzie orlando zabraknie tylko m.pietrusa -kontuzja, a w składzie miami nie zagra zawieszony do końca sezonu r.alston tyle o nieobecnych. Win orlando według mnie wielce prawdopodobny,w ekipie miami jak zawsze grożny d.wade, ale brakuje mu wsparcia wsród kolegów, drugi strzelec druzyny m.beasley gra ze stłuczonym udem. D.Howard po słabym wystepie ze spursami, bedzie chciał sie poprawic, chociaz bedzie miał j. o&#39;neila po drugiej stronie, który potrafi grac przeciwko howardowi. Orlando z przezywajacym druga młodość v.carterem powinni spokojnie wygrac a kurs 1.67 wielce zachecajacy.
ORL powieźli Spurs wczoraj, pamietajmy jednak, ze beda konczyc b2b wiec zmeczenie da sie we znaki, na plus dla Orlando wychodzi fakt, ze mecz ciagle odbywa sie na Florydzie wiec podroz nie byla daleka. Ze zdrowym Beasley&#39;em i zmobolizowanym na duze matchupy Flashem uznalbym ten typ na questionable, ale po takim kursie warto zaryzykowac. Uwazam, że nawet handi, ktore prawdopodobnie bedzie w granicach 2-3pkt tez ma szanse powodzenia.

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Magic grali ze Spurs, którzy byli b2b po nerwowej końcówce z Heat, liderzy Spurs byli na pewno wyczerpani, więc nie należy podniecać się tą wygraną.
D.Howard po słabym wystepie ze spursami
Jeżeli Duncan ma -21 w 25 minut gry, to znaczy, że Howard nie zaliczył słabego występu. Grał 24 minuty, trafił 3/4 z gry. Po prostu zagrali innymi opcjami, dali Dwightowi odpocząć.
Spurs dali swym liderom wytchnąć, Manu i Duncan po 25 minut - to się zwykle nie zdarza, nawet jak Manu zaczyna z ławki - stąd taki wynik. 22 minuty Gortata, długi odpoczynek pierwszej piątki Magic - wszystko było robione z myślą o Heat. Ostatnio zawodnicy z Miami grają raczej nieźle, ale Howard będzie w miarę wypoczęty, a Jermaine nie da sobie z nim rady. Warto stawiać na Magic.

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Piszesz, że wynik jest taki, a nie inny, bo Duncan i Manu odpoczywali grając tylko 25 minut. Ale coś mi się zdaje, że spojrzałeś tylko w statystyki ;) Liderzy Spurs mają tyle minut, bo już na początku 3. kwarty Orlando prowadziło 20 punktami i nie było sensu ich dalej męczyć w meczu, który z przebiegu gry wydawał się już przegrany. Ale do tego momentu grali niemal cały czas. Howard miał w 1. połowie problemy z faulami i wszedł wcześniej Gortat, który też złapał przed końcem drugiej kwarty 3 faule. Ostatnia kwarta to gra rezerwami każdej z drużyn. Oczywiście liderzy Orlando powinni być w miarę wypoczęci na Miami. Szkoda Pietrusa, bo van Gundy będzie musiał dzisiaj trochę zmienić rotację. Barnes jest jedynym typowym SF, ale na pewno będzie się rotował na tej pozycji z Lewisem, który zacznie standardowo na PF. Oglądałem ostatnio mecz Miami z 76ers i nie zachwycili mnie swoją grą. Oczywiście poza Dwaynem. Co prawda nie grał wtedy Beasley, ale jego powrót na San Antonio nie wypadł okazale. Miami oczywiście ma dużą motywację, bo walczy wciąż o playoffs i nawet 5 miejsce w konferencji. Choć przy obecnej formie Bulls nie powinni się martwić o miejsce w ósemce. Ja gram dzisiaj na Orlando -3.5. Myślę, że wynik jak najbardziej prawdopodobny.
Miami - Orlando Orlando -3.5 @ 1.95 ✅
Betgun

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
No właśnie nie wiem, do czego masz zastrzeżenia, jakby nie byli b2b to nawet przy takiej przewadze Spurs graliby dalej Manu i Duncan, tak więc wynik byłby lepszy, trochę by podgonili. Nie widzę sprzeczności. Mecz, w którym na początku 3 kwarty przegrywa się 20 punktami nie jest w NBA meczem przegranym!!!

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
@Dzuda:

1) Pop czesto daje swoim oldstarom chwile wytchnienia, szanuje ich zdrowie na tyle by dowiezc seed do konca RS i uzyskac swiezosc w PO
2) Mowisz ze grali 2 pierwsze kwarty a pozniej (uwaga) zeszli, bo mecz byl przegrany. Otóż przeoczyles pewien istotny fakt ze zwykle allstarzy dostaja wolne w 2 lub 3 kwarcie. Zwykle Flash dostaje taki czas w Q3 a chociazby Bron od poczatku Q2, to normalna praktyka.
3)Barnes jako top 2 (1?) obronca w Magii bedzie zapewne bronił Flasha
4) faktycznie SAS konczyli wczoraj b2b, a dzis takowy koncza Magic, mimo ze podroz daleka nie byla to 48 minut w nogach pozostaje, a podroz nawet jakakolwiek sprawy nie ulatwia.

@Pasek
polecam Ci ten art. o &quot;b2b&quot; gdyż widzę, że często do tego nawiązujesz:
http://www.coverwire.com/basketball/nba_backtoback_ats.htm

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Zaskakujący wynik home/road szczególnie, wydawało się że po road/road to najgorsza z kombinacji, artykuł mnie przynajmniej zaskoczył. Ale i tak wypada się zgodzić, że b2b nie jest zbyt sprzyjającą okolicznością, jeżeli w pierwszym spotkaniu zespół do końca walczy o wygraną i liderzy grają na pełnych obrotach - to spotkało San Antonio. Racja, nie ma co robić z b2b czynnika głównego decydującego o porażce, mimo iż nie jest do końca jak w artykule, jest to czynnik przeszkadzający zespołom.

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
No właśnie nie wiem, do czego masz zastrzeżenia, jakby nie byli b2b to nawet przy takiej przewadze Spurs graliby dalej Manu i Duncan, tak więc wynik byłby lepszy, trochę by podgonili. Nie widzę sprzeczności. Mecz, w którym na początku 3 kwarty przegrywa się 20 punktami nie jest w NBA meczem przegranym!!!
Ależ oczywiście, że nie jest. Zgadzam się z tobą w 100%. Jednak oglądając mecz, według mnie, Popovich dał za wygraną już na podczas 3 kwarty. Tu nawet nie chodziło o różnicę jaką prowadziło Orlando, ale o to, że Magic wyglądali o 2 klasy lepiej. Oczywiście nie musicie się ze mną zgadzać, ale według mnie tak właśnie było ????

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Dał na luz, bo mieli w nogach to b2b bardzo ciężki mecz z Miami. Ale gdyby różnica nie była tak kolosalna, oczywiście nie odpuściliby. Wszystko się zgadza.
Spotkanie: Miami Heat - Orlando Magic
Typ: Magic -4,5 ✅✅✅
Kurs: 2,30
Bukmacher: Bet365
Analiza: Ze strony Magic ostatnio to naprawdę dobrze wygląda i teraz będą zapewne chcieli dotrzymać tę dyspozycję do play-off. Były już ekipy, które próbowały odpuszczać w końcówkach sezonów, mając pewną pozycję do play-off, a potem nie mogły w nich odzyskać formy z regularnego sezonu. Teraz więc nie ma chyba o tym mowy ze strony Magic. Rotacja wygląda naprawdę mocno. Nelson, Carter, Barnes, Lewis, Howard to wyborna piątka. Barnes zapewnia dobrą obronę na obwodzie, Howard tworzy mur pod koszem. Lewis wreszcie wczoraj się wstrzelił, a trafiając seryjnie, może być bardzo groźny. Vince gra w ostatnim czasie kapitalnie. Nelson swoje robi. Ławka imponuje. Obok JJ Redicka i Bassa, którzy mogliby grać nawet w piątce, są Gortat, Jason Williams czy Ryan Anderson. Wczoraj pograł sobie nawet Johnson, ale dziś myślę, że go nie zobaczymy, chyba że znów Magic szybko zdobędą wysokie prowadzenie i będą dążyć do blowoutu. Wczoraj pogrom ze Spurs, dziś grają b2b. Na szczęście liderzy odpoczywali. Dwight połowę meczu przesiedział na ławce. Nelson jeszcze dłużej. Reszta piątki grała nieco ponad 30 minut każdy. Mało. Stan myślał o dzisiejszym dniu. Dwight w dodatku został podrażniony krytyką od Skipa Baylessa, dziś więc będzie dążyć do pokazania mu i nie tylko mu tego, co ma do zaoferowania. Heat kiepsko się prezentuje. Jest Wade, ale co dalej. Beasley z SAS wypadł fatalnie, weteran Quentin Richardson chyba już przeżył w tym sezonie kolejną młodość, jest to już za nim. Jermaine nie przekonuje, jedynie Haslem gwarantuje solidność pod koszem. Kłopot z rozgrywającym, bo Chalmers lekko kontuzjowany, a Arroyo to jak dla mnie nie ten poziom. Z SAS cały zespół 76 punktów, bardzo słabo. Właściwie nie widzę elementów, którymi Heat mogą dziś wygrać. Poza oczywiście Wade. Beasley i O&#39;Neal się poprawią, ale przeciwko Dwightowi łatwo nie będzie. Ciężko znaleźć element, w którym Heat mogliby dziś przycisnąć Magic i jeżeli ci nie wrócą do stylu gry sprzed All-Star Game i zagrają to, co ostatnio, to powinni wygrać kolejne spotkanie.
Edit: wybacz Baqu, ale jest trafiony typ;)

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Spotkanie: New York Knicks - Philadelphia 76ers
Typ: Knicks -3,5
Kurs: 2,05
Bukmacher: Bet365
Analiza: Kilka dni temu oba teamy spotkały się w Filadelfii, gdzie lepsi byli Knicks, zwyciężając 94-84. Dlaczego więc teraz nie mieliby tego powtórzyć, grając w Madison Square Garden? Moim zdaniem NYK wygrają po raz kolejny. Po bezpośrednim meczu w Filadelfii humory w obu ekipach nieco się zmieniły - 76ers grali jeden z najłatwiejszych meczy w sezonie, ogrywając u siebie Nets, zaś Knicks grali jedno z najcięższych spotkań, goszcząc w Boston. Dość logiczne więc, że 76ers zwyciężyli, zaś Knicks przegrali. Naprawdę, nie ma się co podniecać zwycięstwem 76ers w ostatnim spotkaniu. Pokonanie u siebie Nets bez Devina Harrisa oraz Yi byłoby możliwe nawet dla teamów Euroligi, wiadomo, że sam Brook Lopez to za mało, by rywalizować na obcym terenie nawet z 76ers. 20 punktów zdobył Iguodala, kilka ładnych akcji. Zobaczymy, czy jak przyjdzie mu grać przeciwko Gallinariemu, też będzie taki mocny. Dużo wskazuje na takie pojedynki. Kontuzjowany jest Thaddeus Young, tak więc Iguodala wyjdzie na trójce. Obok Holiday i Green/Lou Williams. Cała trójka bez rewelacji. Pod koszem Brand, który wpasował się w słabą grę zespołu i zawodzi, oraz Dalembert. Uważam, że David Lee będzie wyraźnie lepszy dziś od Samuela. Reszty ławki 76ers nawet nie warto wymieniać. W zespole Knicks daje się szanse graczom, którzy w pierwszej połowie sezonu nie uczestniczyli w rotacji. Dobrze spisuje się Toney Douglas, który wskoczył do składu w miejsce Duhona. Ostatnio, pod nieobecność Chandlera, szansę długiej gry dostał Bill Walker, dziś jednak Wilson może już wrócić. Tracy McGrady prezentuje się dość solidnie, dziś może sporo zdziałać przeciw Holiday czy Williamsowi. Jakby nie szło Walkerowi/Douglasowi, zawsze mogą wejść Duhon i Sergio Rodriguez. Pod koszem Gallinari, który dziś uprzykrzy życie Iguodali i Brandowi, David Lee, który zniszczy Dalemberta, oraz Al Harrington, joker w zespole Knicks. Porażkę w Boston D&#39;Antoni skomentował trafnie, mówiąc, że rywale byli zbyt silni, za mocni na nich, jednak dodał, że seria meczy na wyjeździe była za długa, Knicks ciężko jest to znieść i to także było przyczyną porażki. Dziś na szczęście wracają do NY i moim zdaniem będzie to powrót udany. Philadelphia ma słabszy zespół na ten moment od Knicks, a Iguodala wcale nie jest w tak dobrej formie, jaką prezentował z Nets. Dziś, grając przeciw Gallinariemu, nie będzie już tak szaleć, a innych opcji na zdobywanie seryjne punktów przez gości nie widzę. W zespole gospodarzy jak najbardziej, Douglas, Chandler, Gallinari czy Lee mogą okazać się pojedynczymi bohaterami. Mogą też wszyscy zagrać dobrze i pokazać, że rewanżowy blowout w Dallas to nie przypadek i że do końca będą starali się pokazywać z jak najlepszej strony.

gaga 10

gaga

Użytkownik
Spotkanie: Indiana Pacers – Detroit Pistons
Typ: Indiana Pacers (-7.5)
Kurs: 3.20
Buk: Centrebet
Analiza:

Dziś spotkanie dwóch drużyn z dołu tabeli. Pomimo bardzo słabej gry obu drużyn, wydaje mi się, że większym potencjałem dysponują gospodarze, co w połączeniu z grą we własnej hali, może pozwolić na pokrycie handicapu 7,5.

Przedstawię na początek sytuację w lidze. Otóż wśród 30 zespołów obie drużyny plasują się w trzeciej dziesiątce. Indiana jest czwarta od końca, Detroit plasuje się wprawdzie 2 miejsca wyżej, ale ma zaledwie jedną wygraną więcej.

Indiana jest fatalna na wyjazdach. Jeśli chcą zdobywać punkty to tylko we własnej hali. Bilans meczów u siebie nie jest taki straszny: 15 wygranych w 31 spotkaniach. Zespół Detroit na wyjeździe wygrał raptem 7 razy w ponad 30 meczach. Drużyna Pistons dobrze radzi sobie na wyjeździe od wielkiego dzwonu.

Co jeszcze przekonuje mnie, żeby postawić na Pacers? Otóż oglądałem ich ostatnie dwa mecze. We własnej hali potrafili pokonać Charlotte Bobcats, a potem nawiązali wyrównaną walkę z jednym z kandydatów do mistrzostwa: Cleveland. Pięciopunktowa porażka w wyjazdowym meczu z drużyną LeBrona Jamesa wstydu nie przynosi.

Detroit w ostatnich 3 meczach regularnie przegrywa. Porównaniem może być ostatni mecz z Cleveland, który we wlasnej hali przegrali Pistons różnicą 12 punktów.

Stawiam na wygraną Indiany z handicapem 7.5

gred 6

gred

Użytkownik
Granger dzisiaj zagra jakies potwierdzone juz info?

ted // gra
&quot; Pacers All-Star F Danny
Granger will play Friday vs. Pistons after missing 1 game with facial injury&quot;
Ted dzieki

R 0

radek1234500

Użytkownik
Spotkanie: Toronto Raptors - Oklahoma City Thunder
Typ: Oklahoma (-7.5)
Kurs: 3.8

Analiza:

Mój typ na dzisiaj to wygrana Oklahomy City nad Toronto Raptors różnicą przynajmniej 8 punktów.

Oklahoma radzi sobie ostatnio bardzo przyzwoicie. W ostatnich 10 meczach doznała tylko dwóch porażek ??? obu na wyjazdach: z Denver Nuggets i Charlotte Bobcats. Wśród tych meczów było spotkanie z dzisiejszym rywalem. Oklahoma zmiażdżyła Raptors we własnej hali, wygrywając 20 punktami. Oglądając ten mecz, było widać olbrzymią różnicę klas obu drużyn. Po słabym początku sezonu wszystko zaczyna funkcjonować lepiej. W końcu zaczyna być widoczna praca Scotta Brooksa.

Toronto natomiast radzi sobie bardzo słabo. Ostatnie 10 meczów to 8 porażek. Fatalnego spojrzenia na grę drużyny nie zmienia nawet ostatnie, dość szczęśliwe, jednopunktowe zwycięstwo nad Atlantą Hawks.

M 15

maciekgks

Użytkownik
vrazzo,
Jeśli typ był zagrany przed meczem, bez opcji live to typ z handi -3,5 dla Orlando nie jest zwycięski. Tak sądzę. Bet365 rozlicza łącznie z dogrywką tylko przy graniu opcji na żywo.

armor 12

armor

Użytkownik
vrazzo,
Jeśli typ był zagrany przed meczem, bez opcji live to typ z handi -3,5 dla Orlando nie jest zwycięski. Tak sądzę. Bet365 rozlicza łącznie z dogrywką tylko przy graniu opcji na żywo.
w bet365 kazdy zaklad jest z dogrywka w nba bo nie ma opcji x gram u nich od lat i caly czas tak jest nie wiem skad piszesz takie bzdury...
A tutaj daje ci potwierdzenie takze mojej wygranej...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
MIL Bucks @ DEN Nuggets -10 @ 1.98 pinnacle
Bucks grają 3 mecz w 4 dni. Wczoraj ograli Kings w Sacramento po dogrywce. Delfino grał 47, Jennings 45, Salmons 53, Bogut 45, Ilyasova 45 minut. Napewno będą czuć to w nogach. Swoje i tak podczas tej podróży zrobili. Rywale do 5 miejsca na wschodzie - Bobcats wczoraj przegrali, dziś grają trudny mecz w Miami więc i tak ich nie prześcigną. Według mnie trener Bucks odpuści dzisiejszy mecz jeśli Nuggets od początku przycisną, by koncentrować się na meczach w przyszłym tygodniu. Startują w poniedziałek 4 meczami u siebie i jeśli wygrają chociaż 2-3 to będą w komfortowej sytuacji. Nuggets u siebie mocni. Oni akurat mieli dużo wolnego. W tym tygodniu grali 2 mecze i to u siebie, następny dopiero we wtorek. Według mnie dziś pewna wygrana Melo i spółki

gaga 10

gaga

Użytkownik
Spotkanie: Dallas Mavericks – Boston Celtics
Typ: Boston Celtics (-4.5)
Kurs: 3.65
Analiza:
Stawiam dzisiaj na wygrną Bostonu z Dallas różnicą przynajmniej 5 punktów.
Dallas i Boston to dwie drużyny ze ścisłej czołówki ligi NBA. Ze ścisłych statystyk faworytem wydają się być gospodarze. Czym kieruję się stawiając na gości? Dallas ma świetną passę. Ostatnie 15 meczów to zaledwie jedna przegrana. Jednak było to w poprzednią niedzielę. Potem przyszła wygrana z Chicago, ale nie tak przekonywująca jak kilka poprzednich. Oglądałem oba te mecze i wydaje mi się, że forma Dallas powoli spada. Nie można przecież wiecznie wygrywać. Aby pokonać drużynę Bostonu Dallas musiałoby zagrać świetny mecz, a nie spodziewam się by tak było.
Co z Bostonem? Tutaj sytuacja jest odwrotna. Forma idzie ostro w górę. Trzy ostatnie mecze, to trzy łatwe wygrane. Szczególnie zaimponowała mi ostatnia wygrana z Houston Rockets na wyjeździe. Liderzy Bostonu Paul Pierce i Kevin Garnett są w formie i myślę, że dziś w nocy to udowodnią.
Stawiam na handicap 4,5 na Boston po kursie 3,65

M 15

maciekgks

Użytkownik
w bet365 kazdy zaklad jest z dogrywka w nba bo nie ma opcji x gram u nich od lat i caly czas tak jest nie wiem skad piszesz takie bzdury...

A tutaj daje ci potwierdzenie takze mojej wygranej...
Hmmm... Wobec tego zwracam honor. Jednakże byłem przeświadczony, że handicap z oferty przed meczowej nie uwzglednia dogrywek. Musiało mi się pomieszać z naziemnymi. Jeszcze raz przepraszam.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
MIL Bucks @ DEN Nuggets -10 @ 1.98 pinnacle
Z góry sorki za off topic jak coś, ale oglądam ten mecz i od 2 kwarty Denver nie istnieją ???? pod tablicami rozpacz, jak bicie głową w mur, fakt Carmelo zdobył do tej pory (końcówka meczu) 29 punktów i Billups tak samo, ale ile oni mieli sytuacji czystych to woła o pomstę do nieba, ale niestety po raz kolejny postawiłem przeciwko MIL Bucks na wyjeździe (ale pech) i po raz kolejny zniszczyli drużynę bardzo dobrą obroną (Denver po prostu nie istnieje, gra tylko 2 graczy reszta się patrzy + Andersen który blokuje)

Nie ma co w poniedziałek gram na Milwauke - Atlanta na MIL, kurs jak będzie 1,4-1,5 biorę w ciemno - bilans tego nie pokazuje, ale oni obronę mają genialną (na chwilę obecną) + rzuty za 3 punkty miazga :!: :!: :!:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom