>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec 2010

Status
Zamknięty.
Baqu 1,4M

Baqu

Forum VIP

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ciekawy artykuł ▶ Qyntel Woods: From Portland To Poland :idea:

Kronika towarzyska

Andray Blatche – nowa gwiazdka Wizzards już zaczyna świrować i ktoś musi go sprowadzić na ziemię. Podczas ostatniego spotkania Flip Sounders ściągnął go z boiska już po 7 minutach gry – bo ten nie przykładał się do gry w obronie. Niby nic specjalnego, ale jak się okazało po tej zmianie Blatche przekazał sztabowi szkoleniowemu, że nie ma ochoty dalej grać w tym meczu (Wizzards ostatecznie przegrali po dogrywce). Sounders, który w trenerskiej karierze miał do czynienia z takimi zawodnikami jak Rasheed Wallace, Latrell Sprewell, czy choćby ostatnio Gill Arenas powiedział że na nikim się nie zawiódł tak bardzo jak na swoim młodym centrze w trenerskiej karierze.

Trzeba jeszcze zauważyć, że Blatche po sezonie będzie wolnym graczem, a nic tak bardzo nie obniża wartości jak łatka gracza problematycznego. Czyli za jednym zamachem przyblokował sobie dobry, wysoki kontrakt w Wizzards i z drugiej stracił w oczach wielu innych trenerów – świetna robota Andray.

Dzięki zatrudnieniu Micheala Finleya (37) w Celtics odżyli pozostali emeryci – Wallace (35) i Garnett (33), którzy cieszą się, że już nie są najstarsi w drużynie. Sam Finley, który schodził coraz bardziej w cień w Spurs wyraźnie odżył w Celtics i pełni już ważną rolę w rotacji będąc zmiennikiem Raya Allena. Sam Allen docenia wkład weterana mówiąc, że o ile wcześniej gdy schodził na zmianę obrońcy się cieszyli, że w końcu mogą odpocząć to teraz mając na ławce tak dobrego strzelca nie będzie im tak łatwo.

za nbablog

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Converse Spark – NYC with Shammgod

Converse’s latest campaign features a NYC high school legend. In the video, former NBA’er Shammgod talks about how hours of dribbling eventually became a routine. It was that regimen that allowed Shammgod to set a Big East freshman assist record that has yet to be broken. Shammgod breaks down his signature move and how &quot;shaking his shadow&quot; became an obsessive goal to improve his handles.

Here’s a minute of Shammgod in his youthful prime.

Tako się zachwyca Shaq

Chmurką się zachwyca waniliową...

Shaq wystąpił w teledysku. I to bynajmniej nie w hiphopowym teledysku - zero klimatów typu &quot;kobe how my ass taste&quot;.

Utwór nosi tytuł &quot;Vanilla Twilight&quot;, zespół - Owl City. Zespół synthpopowy, cokolwiek to znaczy. Inspirowany europejskim disco i muzyką elektroniczną. Jedna z piętnastu nadziei muzycznych roku 2010.

Prawda, że całkiem przyjemny?

Za wikipedią: &quot;Vanilla Twilight&quot; is about Adam Young&#39;s high school girlfriend, who moved away. He sings of lost love, the happy and painful memories that come with it, and moving on. The video was directed by Steve Hoover and was filmed on location in Pittsburgh. The music video raised speculation that the song contained a secondary meaning regarding the Christian concept of the rapture. A number of viewers of the video speculated that the cloud resembled the second coming of Jesus, Pittsburgh resembled the world, and the citizens resembled those who are prepread to acquire salvation and be called up to heaven.

Strasznie nam się ten Shaq uduchowił.

za supergigantem

marian1983 4

marian1983

Użytkownik
witam,

troszkę mnie tu nie było no ale...

na dzisiaj jeden mecz i to zdecydowanie jak dla mnie:

New Jersey Nets - Detroit Pistons 1 @1,85 ✅ ✅ ✅

najwyższy czas aby drużyna Nets wygrała po raz pierwszy w tym sezonie dwa razy z rzędu ????
Grali ze sobą dwukrotnie jak na razie i za każdym razem lepsze były Tłoki:
New Jersey Nets - Detroit Pistons 92:99
New Jersey Nets - Detroit Pistons 93:97

a więc jak widzimy minimalne porażki!
Pistons od paru meczy z tego co zauważyłem gra całym składem, większość mniej więcej przebywa na boisku 20-27min, więc co za tym idzie, są pogodzeni z tym że do PO już nie awansują i po prostu chcą dograć do końca sezonu zasadniczego!
New Yersey na pewno będzie bardziej zmotywowane do gry, bo chcą w końcu osiągnąć serię WW, a nie jak dotąd WL ;)
W sumie nic więcej nie będę pisał, bo nie ma sensu, główne przesłanki napisałem, więc nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki za Nets ;)

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
chicago pokazalo ze z taka gra przegraloby nawet z prokomem gdyby miami nie lekcewazylo ich wiecej wygrali by i 50pkt dobrze ze nie wchodza do PO
Ostatnio fatalne są te moje typy z NBA, ale tu przynajmniej mam satysfakcję, że Raptors, do których mam dużo większą sympatię niż Bulls, powoli mogą czuć się coraz pewniej. Wydawało mi się, że dadzą radę, jak zawsze, mając wcale nie więcej atutów od rywala, wygrać taki mecz, sam nie wiem dlaczego wyszło im tak kiepsko. Mimo wszystko na jutrzejszą noc bogata oferta i ciekawe spotkania, coś jeszcze znajdę, może tym razem wejdzie.

dzieniek 0

dzieniek

Użytkownik
Denver po serii trzech nie przyjemnych dosyć porażek (jak z ta Knicks) na pewno będzie chciało się odbić a Toronto według mnie nadaje się do tego idealnie. Przed nimi sporo ciężkich spotkań, szkoda by było marnować takiej okazji, tym bardziej że w ciągu ostatnich pięciu spotkań nie mieli z nimi większych problemów . No i Mavericks depczące po piętach powinno być dodatkową zachęta. Jedyne co mnie martwi to perspektywa dwóch kolejnych spotkań (Orlando i Mavericks) i czy nie dojdzie do jakiegoś oszczędzania zawodników. ✅

Pewna wydaje się Atlanta , pokazała ostatnio na co ją stać, tak też sadzę ze z 76ers nie powinno być problemów. 2 razy w tym sezonie już ich ograli a 1.50 na ten typ nie wygląda źle.⛔

Poza tym kibicuje dziś Oklachomie i Bucks. Pierwszy lubi sprawiać niespodzianki, Durant w formie, graja u siebie ale obrona Lakers ostatnio spisuje się świetnie wiec na pewno będzie ciężko. Do tej pory w tym sezonie jeszcze nie wygrali z LA, ale ostatnio brakowało tylko 3 punktów więc wypadałoby to przełamać;) .✅
Co do drugiego meczu, to mam nadzieje na niezłe widowisko. Miami Heat wydaje się być na wysokiej fali, ale w końcu Bucks oszczędzali siły na ten pojedynek wiec liczę ze nie zawiodą własnej publiczności. Doszło do kontuzji czołowego gracza Bucks (Andrew Bogut), rezygnuje z typu.

A więc 3 typy po 1.5 i Oklahoma za 2.0

Mile widziane uwagi.

j.will 150

j.will

Użytkownik
dawno tu nie pisałem ale dzis podziele się z wami moimi spostrzeżeniami.

Po pierwsze Orlando -14. Handicap bardzo wysoki jednak na własnym parkicie druzyna ktora grała rok temu w finale play off jest bardzo bardzo silna. Nie wierze by nie była w stanie wygrać 20pkt z wilkami grając na 75% ⛔

Po drugie jak już ktoś spostrzegł Denver Nuggets. Toronto ostatnio gra przeciętnie i nie mają widocznie formy ich wysokie porazki z Oklahomą czy Utah to tylko potwierdzają. NUggets są druzyną bardzo dobrą i po ostatnich niepowodzeniach i porazce na wyjeździe z Bostonem dzis mają dobrą okazje by się odkuć. ✅

gaga 10

gaga

Użytkownik
Spotkanie: San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers
Typ: Cleveland -6.5 ⛔⛔⛔
Kurs: 3.10
Buk: Centrebet
Analiza:

W dzisiejszym spotkaniu ligi NBA stawiam na wygraną Cleveland Cavaliers z San Antonio Spurs różnicą przynajmniej 7 punktów.

San Antonio radzą sobie ostatnio w kratkę, do tego wyraźnie widać pewną prawidłowość. Otóż drużyna gospodarzy kompletnie nie radzi sobie z zespołami z górnej półki. Przypomnijmy ostatnie trzy spotkania z zespołami bijacymi się o najwyższe cele. Są to trzy porażki, w tym dwie wysokie z Orlando, Lakersami i Atlantą. Pokazuje to, że choć jest to zespół solidny, to jeszcze nie jest w stanie podejmować walki z najlepszymi. A Cleveland niewątpliwie do takich się zalicza.

Goście radzą sobie w ostatnim czasie kapitalnie. 15 meczów i zaledwie jedna przegrana, prawie trzy tygodnie temu z Milwaukee Bucks. Rewelacyjna forma Cleveland sprawi, że gospodarze nie będą mieli dzisiaj nic do powiedzenia.

Stawiam na handicap -6.5 na gości po kursie 3.10.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Co do drugiego meczu, to mam nadzieje na niezłe widowisko. Miami Heat wydaje się być na wysokiej fali, ale w końcu Bucks oszczędzali siły na ten pojedynek wiec liczę ze nie zawiodą własnej publiczności.
A więc 3 typy po 1.5 i Oklahoma za 2.0
Mile widziane uwagi.
Poważne osłabienia Bucks !

Kozły będą miały dziś bardzo ciężko. Osłabienia są olbrzymie. Ja bym radził odpuścić.

dzieniek 0

dzieniek

Użytkownik
Poważne osłabienia Bucks !

Kozły będą miały dziś bardzo ciężko. Osłabienia są olbrzymie. Ja bym radził odpuścić.
uuuuu nie dobrze...ale wielkie dzięki za info:spokodfhgfh:

W między czasie zastanawiałem sie nad handicapem -10 w meczu Washington Wizards z Charlotte Bobcats i w sumie są spore szanse że to wejdzie. Niedawno Bobcats wygrali w waszyngtonie 9 punktami, prowadzą wyrównaną walke z najlepszymi, żadnych większych strat, a tymczasem Wizards bije rekordy porażek. Pogrom jak sie patrzy:razz:✅

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Spotkanie: Toronto Raptors - Denver Nuggets
Typ: Raptors -3,5⛔⛔⛔
Kurs: 4,00
Bukmacher: Centrebet
Analiza: Nuggets przegrali dwa ostatnie spotkania, oba na wyjeździe, zaś w poprzednich dwóch grach u siebie Raptors doznali porażek poprzez niezbyt popularny w przypadku ich gry w Kanadzie blowout. Który z zespołów przerwie swoją kiepską passę? Oczywiście, faworytem są Nuggets. Jednak biorąc pod uwagę moje ostatnie typy z NBA, nie mam chyba nic do stracenia. Gorzej już być nie może, obym nie wspomniał tych słów po tym spotkaniu. W zespole Nuggets po raz kolejny Kenyon Martin będzie oglądać mecz w garniturze. To spora strata i przez to mogą powstać w ich grze luki, które Raptors będą chcieli wykorzystać. W piątce może wyjść Petro, lub też Graham, jeśli wyjdzie ten pierwszy, to on będzie grać przeciwko Boshowi i będzie to wykorzystywane aż do bólu. Jeżeli od pierwszych minut zagra Graham, wtedy zacznie brakować wysokich, co otwiera drogę do kosza. Celtics z pomalowanego rzucili Nuggets 58 punktów. Nie to, żebym porównywał do Sheeda czy Perkinsa Andreę Bargnaniego, ale i Włoch może na swój sposób dziś zdobyć trochę punktów. To, że w Nuggets brakuje podkoszowych, a właściwie jedynymi do gry są Andersen i Nene, może napędzać atak Raptors. Mr Big Shot jakby obniżka formy. Zwykle agresywny i skuteczny defensor, Rondo z kolei zrobił w ostatnim meczu przeciw niemu triple-double. Dał mu pograć. Duży ciężar spoczywa na Melo. W Raptors Calderon, Jack, Belinelli, De Rozan czy Weems to może nie gwiazdy, ale u siebie w takich meczach miewali już przebłyski. Któryś z nich może nadawać ton grze, o ile oczywiście strzelcy będą trafiać z dystansu. Turkoglu nie brał udziału w porannym treningu rzutowym, jednak na grę może być gotowy. W przypadku, gdy Hedo nie zagra, jest opcja. Wright z Jazz ratował honor zespołu, to na pewno zachęta dla coacha, by grał częściej. Bargnani pod koszem nie będzie miał wiele do powiedzenia z Nene i Andersenem, jednak znając jego styl gry, może sprawić trochę kłopotu tym zawodnikom, cofając się od kosza. Raptors będą chcieli do maksimum wykorzystać lukę w piątce Nuggets, w dodatku walczą już nie tylko o play-offy, ale o jak najlepszą pozycję. Bulls wydają się słabsi, teraz czas dla graczy z Toronto, by wrócili z dalekiej podróży. Mogą jeszcze sporo wygrać tymi ostatnimi meczami sezonu regularnego i z pewnością nie zabraknie im motywacji do tego, by dziś się poprawić.
Ehh porażka przez rzut w ostatniej sekundzie.. 58-38 na tablicach dla Raptors. W najważniejszych momentach oddane bez powodu zbiórki ofensywne dla Nuggets. Zmarnowane szanse na łatwe punkty, zepsute osobiste.. 12 punktów przewagi na 8 minut przed końcem.. Jak mogli... ;)

Baqu 1,4M

Baqu

Forum VIP
A 694

addicted

Użytkownik
Propozycja na dzisiaj:

New Jersey Nets/Chicago Bulls under 197.5 @1.95 ✅✅✅

Wczoraj Nets wygrali dzieki niesamowitej skutecznosci Lopeza (14/17, 37 pkt) oraz Jianliana (12-16, 31 pkt). Dzisiaj nie sadze, zeby byli w stanie to powtorzyc, a potwierdzaja to statystyki..

NJ Nets under/over:
after SU WIN: 6-2
after score more than 100: 9-4
after score more than 95: 15-5
playing on 0 days rest: 11-6

Chicago ostatnio bardzo slabe spotkanie z Miami, 33 pkt do przerwy i porazka 74-103. W tym sezonie przegrali juz na wlasnym parkiecie z Nets 101-103. Kiedy pozwalaja rywalom na zdobycie ponad 100 pkt przegrywaja bardzo czesto - bilans 7-27. Dzisiaj nie powinni pozwolic Nets na zdobycie zbyt wielu punktow i raczej kontrolowac tempo spotkania niz dopuscic do biegania od kosza do kosza..

Podsumowujac: Nets nie powinni dzisiaj przykroczyc 90 pkt, co przy 100-105 pkt Chicago powinno dac spokojny under.

gaga 10

gaga

Użytkownik
Spotkanie: Golden State Warriors – Dallas Mavericks
Typ: Golden State Warriors -3.5 ⛔⛔⛔
Kurs: 3.15
Buk: Centrebet
Analiza:

Miałem na początku spore wątpliwości, jednak ostatecznie stawiam na wygraną Golden State Warriors z Dallas Mavericks różnicą przynajmniej 4 punktów.

Myślę, że Golden State Warriors sprawią niespodziankę. Swój optymizm opieram na dobrej formie Warriors w ostatnim czasie na własnym parkiecie, oraz na niepewnej formie Dallas.

Golden State Warriors w ostatnich pięciu domowych meczach wygrali trzy. Nie udało im się pokonać tylko dwóch wielkich zespołów – Phoenix Suns (porażka dwoma punktami) i Los Angeles Lakers(trzema). Widać, że pomimo braku szans na awans do play-offów gracze Golden State próbują sprawić swoim kibicom jak najwięcej radości. To widać w ich grze – grają bardzo zmotywowani i ładnie dla oka.

Inaczej ma się sytuacja z Dallas. Szósty zespół w tegorocznych rozgrywkach przeżywa teraz kryzys formy. Po wspaniałej serii 13 kolejnych wygranych przyszła zadyszka – wygrywanie nie przychodzi Dallas już tak łatwo. Było to widać chociażby w ostatnim wyjazdowym meczu z Portland, przegranym wyraźnie.

Myślę, że atut własnego parkietu, oraz większa mobilizacja przechylą szalę na korzyść gospodarzy. Stawiam na wygraną Golden State z handicapem 3,5.

dzieniek 0

dzieniek

Użytkownik
Popieram typ opisany wyżej, Golden state jak najbardziej ma duże szanse na wygranie dzisiejszego pojedynku. Od siebie dorzucę że w słabszej formie od trzech meczy jest Dirk Novitzki, co ma duży wpływ na ostatnie osiągnięcia Dallas. Poza tym najbliższy pojedynek z Denver z którymi konkurują nakazywałby oszczędzać siły. Dwa ostatnie mecze tych drużyn kończyły się zwycięstwem Dallas, czas na przełamanie⛔

Od siebie proponuje na dziś La Lakers -6.0 w meczu z Houston.
Lakersi wczoraj przegrali, ale to była przegrana z czarnym koniem tych rozgrywek, a wcześniej mieli niezła serie zwycięstw. Fakt ze przeciwnicy byli niewymagający ale tak tez jest i dzisiaj. Houston nie dość że jest słabe i o nic nie walczy, to dodatkowo z tego co widzę nie zagra Kevin Martin, jedna z głównych rakiet Houston. Czyli krótko mówiąc po efektownej porażce przydałoby się efektowne zwycięstwo.✅

Baqu 1,4M

Baqu

Forum VIP

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Rodrigue Beaubois nowa gwiazda Mavs

Nie slyszało jeszcze o nim zbyt wielu, ale Rodrigue Beaubois 22 letni zawodnik Mavericks wyrasta na bardzo dobrego gracza. Urodzony na Gwadelupie obrońca we wczorajszym meczu z Golden State Warriors był najlepszy na boisku zdobywając 40 pkt z ławki rezerwowych. Warto podkreślić, że trafił 9/11 za 3pkt.

Mierzący 6′2” (188cm) Beaubois miał bardzo ciekawą drogę do NBA. Został wypatrzony na turnieju w swoim rodzinnym kraju przez innego gracza ligi – Mickaela Pietrusa i ściągnięty do Francji, gdzie po zaledwie roku gry dla Cholet Basket został wybrany z 25tym numerem w drafcie przez Oklahoma City Thunder. Thunder jednak woleli od niego wybranego numer wcześniej BJ Mullensa i dlatego chętnie wymienili się z Mavericks.

Rodrigue udawadnia w tym sezonie, że o ile tylko dostanie szansę gry to może z łatwością spełniać rolę drugiej opcji w ataku. Warto zauważyć też, że drużyna Mavs staje się coraz bardziej kompletna po wymianie z Wizzards i ciężko zauważyć u nich słabsze ogniwa. Już nie mogę się doczekać playoff’ów.

W rozwinięciu filmy pokazujących możliwości Beaubois:

http://www.youtube.com/watch?v=ADEALnj3fxk

http://www.youtube.com/watch?v=Bbcchx0ipwA

za nbablog

dzieniek 0

dzieniek

Użytkownik
Na dziś warte ryzyka uważam dwa typy.
Pierwszy to Indiana Packers +8.0 (kurs 1.90). Indiana nie wygrała jeszcze w tym sezonie z Atlanta, ale to było w Boże Narodzenie a aktualnie jest w świetnej formie i wygrywa mecz za meczem. Większość jako gospodarze, ale i ostatnie spotkania na wyjeździe z Cavaliers czy Bucks to przegrane 4 i 5 punktami. Tym bardziej handi +8 wydaje mi się bardzo prawdopodobne. Atlanta wygrała z Magic ale potrafi tez 2 dni później przegrać z 76ers. Uważam że ostatecznie Hawks wygrają z Packers ale nie będzie to przekonywująca wygrana⛔:do połowy byli równorzędnym przeciwnikiem, szkoda bo zabrakło jednego rzutu

Drugi typ to San Antonio Spurs +3.5 z Boston Celtic (kurs 1.90). Zapowiada sie bardzo wyrównany mecz, ale bardziej przekonują mnie ostatnie pojedynki Spurs z z Cavaliers czy Oklachoma niż pojedynki Bostonu, od miesiąca wygrywają raczej tylko z drużynami wyraźnie słabszymi od siebie, a gdy przychodzi ktoś na poziomie Utah, Cavaliers czy Bucks, dochodzi do klęski. Do tego bardzo ciekawie wygląda statystyka ostatnich pojedynków miedzy SAS i BOS, od 4 spotkań wygrywają goście, wiec dzisiaj pada na Spurs :razz:✅ kolejny raz Spurs miło zaskoczyło

Na podbicie ciekawe wydają sie jeszcze wygrane Miami Heat (kurs 1.34), Oklahoma (kurs 1.57) i Orlando (kurs 1.40). Miami Heat prezentuje niesamowita formę i mimo straty w meczu z osłabionym Bucks Jermaine O&#39;Neal &#39;a, powiększali przewagę do samego końca meczu. Toronto ostatnio zawodzi, najprawdopodobniej nadal nie będzie grał Hedo Turkoglu, wiec problemów być nie powinno.✅jednak problem był i to duży, na szczęście wiara w nich nie umarła, a pięknie podtrzymywał ją jak zawsze Wade, który brylował w drugiej czesci meczu
Co do Orlando to krótko. Nuggets ostatnio wydaje się że maja spadek formy, wygrana z Toronto rzutem na taśmę, dodatkowo grają w Orlando, a jutro czeka ich mecz z bezpośrednim konkurentem o miejsce w Western Conference. Możliwy wydaje sie handi -6.0✅
Co do Oklahomy to będzie ciężko, ale lubie ich po prostu i mam przeczucie że tak jak ostatnio LAL tak i teraz zatrzymają rozpędzone Portland. wszyscy zdrowi, Durant i Westbrook w formie, własna hala. Trzymam za nich kciuki.⛔kilka razy zbliżali sie, wyrównywali, ale Portland okazało sie zbyt silne

armor 12

armor

Użytkownik
Drugi typ to San Antonio Spurs +3.5 z Boston Celtic (kurs 1.90). Zapowiada sie bardzo wyrównany mecz, ale bardziej przekonują mnie ostatnie pojedynki Spurs z z Cavaliers czy Oklachoma niż pojedynki Bostonu, od miesiąca wygrywają raczej tylko z drużynami wyraźnie słabszymi od siebie, a gdy przychodzi ktoś na poziomie Utah, Cavaliers czy Bucks, dochodzi do klęski. Do tego bardzo ciekawie wygląda statystyka ostatnich pojedynków miedzy SAS i BOS, od 4 spotkań wygrywają goście, wiec dzisiaj pada na Spurs :razz:
Jesli uwazasz Denver, Dallas czy Houston za slabe druzyny to sorry bardzo ale chyba nie znasz sie na nba. Ja dzis stawiam na wygranie Bostonu. Boston po ostatnich wymianach wreszcie wrocila na swoj tor.Walcza teraz z Atlanta o 3 miejsce zeby nie spotkac sie pozniej z Cleveland w fazie play-off.

dzieniek 0

dzieniek

Użytkownik
Jesli uwazasz Denver, Dallas czy Houston za slabe druzyny to sorry bardzo ale chyba nie znasz sie na nba. Ja dzis stawiam na wygranie Bostonu. Boston po ostatnich wymianach wreszcie wrocila na swoj tor. Walcza teraz z Atlanta o 3 miejsce zeby nie spotkac sie pozniej z Cleveland w fazie play-off.
Nie uważam sie w żadnym wypadku za znawce, jak każdy widzi dopiero zaczynam dzielić sie swoimi przemyśleniami. Ale ciesze się ze odpowiedziałeś bo w sumie o to mi chodziło ????
Aby sprostować to co napisałem, mam świadomości że tak naprawdę prawie nikt nie jest słaby w tej lidze, co najwyżej słabszy. Oceniając Denver ,Dallas czy Houston bardziej pod uwagę brałem ich formę w ostatnich spotkaniach. Houston na 5 przegranych na 6 ostatnich spotkań, Dallas po pięknej serii graja w kratkę. Nuggets zakończyli serie zwycięstw, ale nie twierdze ze zaraz się nie ogarną i nie będą walczyć o mistrzostwo. Po prostu nic nie ujmując Bostonowi bardziej przekonuje mnie San Antonio. Na tą chwile.

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
A moim zdaniem kursy na Boston są wyraźnie zawyżone. 1,66 za mecz u siebie ze Spurs bez Parkera to jakieś kpiny.. Celtics są wyraźnym faworytem.

S 22

slooz3

Użytkownik
szykuje sie niezly pogrom gsw drugi dzien z rzedu

monta ellis i corey maggette prawdopodobnie nie zagraja dzis dla strasznie oslabionego pod koszem przez caly sezon GSW(deandre - moze jakis rekord ilosci dunkow w meczu?, kaman i gooden sobie poszaleja pod koszem jak nigdy), jesli curry z morrowem nie rzuca nagle razem 70pkt przewiduje wysokie zwyciestwo clippersow. polecam maksymalny handi.

dodatkowy handicap:
Clippers (-12.0) - GSW 1 @ 3.10 Bet365 ⛔⛔⛔

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Spotkanie: Miami Heat - Toronto Raptors
Typ: Raptors -3,5 ⛔⛔⛔
Kurs: 5,00
Bukmacher: Centrebet
Analiza: Raptors ostatnio grają bardzo słabo, ale w poprzednim spotkaniu zapaliło się światełko w tunelu. Grając z Nuggets bez Turkoglu, w ostatniej kwarcie prowadzili nawet 12 punktami, zaś przegrali jednym punktem po rzucie równo z syreną z bardzo trudnej pozycji Melo. Jermaine O&#39;Neal jest kontuzjowany i dziś prawdopodobnie nie zagra, co znacznie osłabia zespół Heat. Pod koszem będą Beasley i Haslem, jednak żaden z nich nie jest klasycznym centrem. Żaden z nich nie jest takim dobrym defensorem, jak Jermaine, by zatrzymać Chrisa Bosha. Po ostatnim meczu cofam słowa, że Bargnani to mięczak. Z Nuggets zagrał bardzo dobre zawody, zbierając z tablic aż 14 piłek i przyczyniając się do wyraźnej wygranej na tablicach. Być może wróci Hedo Turkoglu, co da Raptors świetnego defensora przeciwko Wade. Weems, Calderon, DeRozan, Jack to nie wybitni gracze, ale, tak jak poprzednio, liczę że jeden-dwóch z nich zagra dobre spotkanie. W Heat na pozycji centra zagra Joel Anthony. Od razu utrudni to zadanie zespołowi, zagrywki z O&#39;Nealem mogły być sposobem na Raptors. Pozostaje im liczyć na Wade&#39;go, jednakże nie zawsze jeden zawodnik wszystko może. Przy złej formie Beasleya nie widzę w piątce gracza, który mógłby odciążyć gwiazdę Heat, a Wright czy Haslem drugi raz tak dobrze jak z Bucks mogą nie zagrać. Heat wygrali 4 ostatnie mecze, w tym 3 wyjazdy, jednak dziś uważam, że trochę lepiej niż wcześniej grający zespół Raptors nie będzie łatwym rywalem i może pokonać graczy z Miami w niezwykle istotnym dla obu drużyn, ale przede wszystkim dla Raptors spotkaniu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom