>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Luty

Status
Zamknięty.
F 263

fidelio

Użytkownik
Może mi ktoś wyjaśnić co stoi za tak wysokimi kursami na Toronto Raptors w meczu z Hawks? Nie widzę informacji o kontuzjach istotnych graczy Raptors, zatem o co chodzi?

A 97

analyst

Użytkownik
Może mi ktoś wyjaśnić co stoi za tak wysokimi kursami na Toronto Raptors w meczu z Hawks? Nie widzę informacji o kontuzjach istotnych graczy Raptors, zatem o co chodzi?
A mógłbyś wyjaśnić dlaczego kursy miały by być inne ? Atlanta na trzy ostatnie pojedynki, dwa wtopiła ale były to jednak wyjazdy. U siebie jak grają to każdy widzi. Spotkanie jest na pewno prestiżowe i nie odpuszczą. Absencji brak, kursy lecą. Ja już pograłem do południa.

F 263

fidelio

Użytkownik
A mógłbyś wyjaśnić dlaczego kursy miały by być inne ? Atlanta na trzy ostatnie pojedynki, dwa wtopiła ale były to jednak wyjazdy. U siebie jak grają to każdy widzi. Spotkanie jest na pewno prestiżowe i nie odpuszczą. Absencji brak, kursy lecą. Ja już pograłem do południa.
Ja też pograłem +6,5 hc na Toronto, nie widzę tu specjalnej przewagi Hawks. I owszem, absencje są - Sefalosha nie zagra.✅

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Milwaukee Bucks - Denver Nuggets 2 -&gt; 4,30 -&gt; Pinnacle ⛔⛔⛔

Dzisiaj spróbuję zagrać w stronę ekipy z Kolorado. Kurs kosmiczny moim zdaniem, zupełnie nie odzwierciedlający potencjału obu zespołów. Bucks w trade deadline oddali swojego lidera Brandona Knighta zamieniając go na Cartera Williamsa, który dziś najprawdopodobniej nie zagra. Denver oddało Afflalo do Portland, ale w zamian pozyskali kilku perspektywicznych graczy m.in. Claver, Barton &amp; Robinson. Trzon ekipy się zachował, nie udało się przehandlować Lawsona oraz Chandlera. Moim zdaniem, na chwilę obecną Knighta nikt nie jest w stanie zastąpić z rosteru Bucks. Ani MCW którego pozyskali, ani Jerred Bayless, który dzisiaj wystartuje w S5 na pozycji PG, dobre występy notował jako zmiennik, jednak jako starter wątpię żeby był kluczowym graczem aczkolwiek dzisiaj może zaliczyć dobry występ bo Lawson to bardzo słaby obrońca. Brandon Knight średnio prawie 18 PPG, i ponad 5 ast na mecz. Bucks stracili pierwszego punktującego zespołu oraz pierwszego podającego, Knight wielokrotnie gdy nie szło drużynie potrafił indywidualnie rozstrzygać mecz, dawał jakość. Fakt faktem, nie należy on do czołówki PG ligi, ale na taki zespół jak Bucks był bardzo solidny. Dzisiaj sądzę, że może być dużo chaosu, strat w ekipie Kidda, bo to 1 mecz po przerwie i bez lidera. Kurs na Dever bardzo mnie zadowala i myślę że Nuggets są w stanie wygrać dzisiaj mecz wyjazdowy. Polecam i pozdrawiam ! Rambo

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Na dziś jak dla mnie perełka to typ na łączne punkty i zbiórki Tysona Chandlera. Center gospodarzy chyba wrócił już w pełni do zdrowia, bo wczoraj zaliczył niezły występ w Oklahomie grając 33 minuty. Dziś moim zdaniem będzie miał dosyć łatwe zadanie przeciw Dorseyowi, którego powinien zniszczyć na tablicach, jak to robili ostatnio Jordan, Noah czy Drummond. Do tego pewnie dorzuci z 10 pkt i mam cichą nadzieje, że Rondo go kilka razy wykreuje na łatwe punkty spod kosza. Także łączna linia 24 nie wydaje się być zbyt wysoka dla zdrowego Tysona i jeśli wszystko będzie z nim w porządku, powinien tą linię zrobić.
T. Chandler over 23,5 zb + pkt 1.85 Betsson✅

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
R. Westbrook over 24,5 - Russell po weekendzie gwiazd ma już chyba ego na poziomie stratosfery (choć ja akurat lubię jego grę bez kompleksów) i dziś zapewne pójdzie za ciosem i znów będzie sypał rzutami z każdej pozycji i nawet ewentualny powrót Rondo nie powinien tu dużo zmienić
Dziś dalej w stronę Russella. Ostatnio linia zrobiona na miękko. Dziś nie gra Durant, a linia wyższa tylko o 3 pkt. Jak dla mnie, jeśli nie będzie blow outu, to 30 pkt znów zrobi spokojnie, a kurs zachęcający.
Westbrook over 27,5 pkt 1.96 Betsson✅
Do tego jeszcze:

CP3 over 19,5 1.72⛔ -
tutaj sprawa oczywista, jak pisałem wcześniej
Valanciunas over 20,5 pkt + zb. 1.85⛔ - typ znów przeciw frontcourtowi Houston, Litwin wczoraj grał mało i nieskutecznie, a rzutem na taśmę zrobił tę linię, dziś liczę na trochę dłuższy i lepszy występ
Kursy z Betsson

miki0308 465

miki0308

Użytkownik
Charlotte Hornets - Oklahoma City Thunder
OKC dzisiaj bez Duranta i Adamsa, natomiast w Charlotte wciąż poza grą pozostaje przede wszystkim Kemba Walker, a także Biyombo. Duranta i Adamsa w s5 zastąpią nowi gracze Singler i Kanter. OKC poczynili ciekawe ruchy podczas trade deadline i powinni być teraz jeszcze silniejsi. Są już na 8. miejscu Zachodu i na pewno będą groźni. Co do dzisiejszego meczu to uważam, że brak KD nie przeszkodzi Thunder w odniesieniu zwycięstwa. Hornets również dużo tracą bez swojego lidery, Kemby. Zawodnicy z Oklahomy mają dużo więcej talentu, przewagę fizyczną i Russela Westbrooka ;). Russ jest w niesamowitym gazie i dzisiaj po raz kolejny, pod nieobecność KD, będzie liderował ekipie z Oklahomy. Historia ostatnich spotkań pomiędzy tymi drużynami pokazuje, że OKC dobrze się gra z Charlotte. Wygrali z nimi ostatnie 10 spotkań, często były to bardzo łatwe zwycięstwa. W grudniu pokonali ich różnicą 23 punktów, co prawda na własnym parkiecie, ale również musieli radzić sobie bez KD. Kursy na OKC rosną i bardzo mi się to podoba. Moje propozycje na ten mecz:
OKC -3,5 @1,97 Pinnacle ✅ 110-103
OKC/OKC @2,10 Bet365 ✅
Russell Westbrook over 27,5 pkt @2,08 Marathonbet ✅ 33

Otrzymane punkty reputacji: +15
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Sacramento Kings +10 @ Los Angeles Clippers 1,95 @ Pinnacle ⛔ WSZYSTKO BYŁO TAK JAK PISAŁEM LOL
Ta linia jest po prostu niesamowita. O co chodzi? Ja tutaj nawet się skłaniałem ku zagraniu na ML. Clippers zagrają bez Griffina i niby pokonali w czwartek po przerwie San Antonio Spurs, a przed ASG nawet rozgromili Rockets ale żadna z tych ekip nie miała w składzie takiego kozaka pod koszami jak Cousins. Boogie zazwyczaj zawsze się spina na LAC a gospodarze po prostu nie mają sposobu by go zatrzymać. Jordan raczej nie będzie go bronił cały mecz, bo się wyfauluje i Clippersi zostają z Hawesem lub Big baby (lol). W tym roku DeMarcus już raz poprowadził Kings do zwycięstwa nad Clippers w LA zdobywając 34 pkt 17 zb 5 as i 3 bl na skuteczności 15/23. Dominacja. We wszystkich meczach przeciwko LAC w zeszłym sezonie robił średnio 26/12,5/5,5/1,8. Oglądając mecze Królów z LAC zawsze mam przed oczami to:
http://www.youtube.com/watch?v=5eqGiJc8Zy4.
Szkoda, że kontuzjowany jest Collison, bo to kolejny chłop który ma zatargi z Clippersami ale i tak drużyna dowodzona przez nowego coacha ma olbrzymią przewagę na pozycjach skrzydłowych i jeśli zagrają w typowy dla ekip G.Karla stylu to powinni zajechać Clippersów. A Cousins i Gay ponownie mogą rzucić po 30 pkt. Niby już o nic nie walczą ale nie po to pozyskiwali takiego trenera by teraz odpuszczać mecze. Oni już budują chemię i zespół na przyszłe rozgrywki. W poprzednim meczu widać było pozytywny oddźwięk zespołu i kibiców na przyjście Karla.
LAC ostatnie 3 mecze zagrali świetnie ale wcześniej mnie kompletnie nie przekonywali. Mają problemy gdy naprzeciwko ich staje zespół z atletycznymi skrzydłowymi. Zwłaszcza teraz, gdy kontuzjowany jest Griffin. Będzie go brakować i to po obu stronach parkietu. Oczywiście jest Paul, który może sobie teraz porządzić na całego. Jest też Crawford i Redick którzy mogą rozrzucać każdego. Na tych pozycjach LAC będą mieli przewagę. Do tego wcale ta gra Sacto w pierwszym meczu Karla nie wyglądała jeszcze rewelacyjnie, ale to handi jest kosmiczne i trzeba je pobrać.

Otrzymane punkty reputacji: +23
thejet 2K

thejet

Użytkownik
22/02/2015 01:35 CET
Miami Heat - New Orleans Pelicans over 193.5
1.87 (Pinnacle)
5/10
Najważniejsze dla tego zakładu jest, że zagra Goran Dragić. Uwielbia on szybkie granie, w którym jest jednym z lepszych zawodników NBA i powinien odmulić najwolniejsze w lidze Heat. Nie ma dzisiaj &quot;Jaszczura Bosha&quot;, który wyleciał prawdopodobnie na cały sezon. Whiteside powinien przy Asiku i Davisie szybko wpaść w problemy z faulami i Heat powinni tłuc gruby small-ball w tym spotkaniu i przy kontuzji Bosha i McRobertsa cały sezon. Pewnie z czasem linie na spotkania Heat będą szły do góry.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Charlotte Hornets - Oklahoma City Thunder(-1,5) 1 połowa -&gt; 1,85 -&gt; Ónibet✅✅✅
Charlotte Hornets - Oklahoma City Thunder(-5,5) 1 kwarta -&gt; 3,50 -&gt; Ónibet
⛔⛔⛔

Oklahoma po serii meczów z contenderami z konferencji zachodniej jedzie na wschód by podjąć ekipę &#39;&#39;Bobków&#39;&#39; którzy nadal są bez swojego lidera Kemby Walkera. Oglądałem kilka spotkań z Robertsem w akcji, jest tragiczny. Szczególnie wyszedł mu mecz z Sixers, gdzie chyba miał 2-3 wide open zza obwodu to wogóle nie trafił w obręcz &lt;szok&gt;. Przymierzył gdzieś w bok tablicy albo puścił airballa. Nie wiem, jak niektórzy mogą twierdzić że Hornets lepiej grają bez Walkera. Dla mnie Kemba to 50% wartości zespołu. Oklahoma dzisiaj bez Kevina Duranta, ale za to z napompowanym mocno ostatnio Russellem, ponadto dochodzi Kanter + Ibaka, i zmniejsza się pole manewru dla Jeffersona. On tam ma być dzisiaj liderem. Linia wystawiona na poziomie 18 pkt, może mieć dziś ciężko. Poza nim kto? Cody Zeller, Mo Williams, Stephenson? Nie widzę ich jakoś dzisiaj. Duet Jefferson + Henderson może tutaj namieszać, ale przy ich znakomitym występie( really?) nie widzę gospodarzy w tym spotkaniu. Oklahoma jest w gazie, Westbrook szaleje na maxa, frontcourt wreszcie to jest to ! Kanter + Ibaka mogą go spokojnie wspomóc w S5, Singler dostanie kilka piłek na obwodzie tez powinien się spisać. Ponadto mocna ławka, której Bobki nie mają. Dj Augustin, Morrow, Waiters, walczący na deskach Collison i coraz lepiej sobie poczynający McGary. Oklahoma mimo że jest dziś public betem to wchodzę w nich śmiało i myślę że po 1 kwarcie mogą zrobić z +6-8 śmiało. Są o wiele lepszym zespołem i powinni to udowodnić. Jedyne czego się boję to TO, ciekawe jak są zgrani, bo nowi zawodnicy odbyli zaledwie kilka treningów. Niemniej wjeżdżam w nich pewnie. -1,5 do połowy wydaje się być mocnym typem. -5,5 w 1 kwarcie lekko można spróbować po fajnym kursie. Rzadko gram public bet ale tutaj wszystko wskazuje na wygraną gości i powiększenie streaka do 5W. Polecam i pozdrawiam. Rambo.

Otrzymane punkty reputacji: +10
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Cavs-Knicks

Krociutko bo nie ma co pisac. Knicks graja o najlepszy wybor w drafcie, Cavs o mistrzostwo. Sklad gwiazdorski kontra tragikomiczny. Jedyny atut NYK to wlasny parkiet ale przy takiej roznicy jakosci w skladach wlasna hala za wiele nie pomoze. Dodatkowo Shumpert i JR Smith wracaja na stare smieci wiec szczegolnie po tym drugim mozna spodziewac sie jakiegos kozackiego wystepu. Jezeli gracze Cavs nie popili dzisiaj w nocy do uzygu to powinien byc blow juz po pierwszej polowie bo i po co meczyc sie przez cale spotkanie z kelnerami[oczywiscie jak na warunki nba]?
Cavs -8,5 1 polwoa 1,72 marathonbet✅
Cavs/Cavs 1,22 [9/10] bet365✅
Cavs -3,5 1q 1,85 milenium/totolotek✅

Otrzymane punkty reputacji: +20
miki0308 465

miki0308

Użytkownik
Cleveland Cavaliers - New York Knicks
Tak jak wyżej easy napisał, różnica między tymi zespołami ogromna. Nie ma co się rozpisywać, bo wynik może być tylko jeden. Handi dosyć wysokie i mimo, że Cavs spokojnie powinni je pokryć to ja wolę pójść w stronę overa punktowego samych Cavs. Knicks mają fatalną obronę (tracą 107,6 pkt / 100 posiadań), najgorzej w lidze bronią trójki, które są sporym atutem gości i Cavaliers powinni tu rozstrzelać NYK. Pod koszem też wyglądają marnie i właściwie nie mają czym się przeciwstawić w obronie drużynie z Cleveland. Cavs mają jeden z lepszych ataków w lidze (107,5 pkt / 100 posiadań) i jeśli tylko nie będą ceglić na potęgę to narzucają sporo punktów.
Cavs over 54 pkt HT @1,90 Marathonbet ✅
Cavs over 106 pkt @1,90 Betsafe ⛔ patola w drugiej połowie

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Cavs-Knicks
Krociutko bo nie ma co pisac. Knicks graja o najlepszy wybor w drafcie, Cavs o mistrzostwo. Sklad gwiazdorski kontra tragikomiczny.
Zgadza się, skład gwiazdorski, ale bez szans na pierścionki w tym roku. Za słaba obrona, za krótka ławka, jeden z Big3 wypadnie i jest po Cavs. Do tego dosyć słabo w obronie, bo nie ma kto tam bronić. Goście bazują tylko na skuteczności i grze w ataku, bo nie mają obrony, a bez tego w PO daleko nie zajadą. Nie zdziwię się, jeżeli odpadną w pierwszej rundzie PO, a półfinał konferencji to maksimum dla Cavs w tym sezonie.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Na dzisiaj pograłem w kierunku jednego z dominatorów ligi na deskach, a mianowicie Andre Drummonda. Center gospodarzy ostatnio zaliczył kapitalny występ przeciwko Chicago, którzy mają bardzo mocny frontcourt. Zebrał tam aż 20 piłek i dorzucił 18 pkt. Dziś powinien mieć dużo łatwiejsze zadanie i raczej zdominuje Marcina na tablicach i jeśli się nie wyfauluje w głupi sposób, jak to potrafi czasem robić, to znów pewnie zaliczy kilkanaście zbiórek i powyżej 10 pkt.
A. Drummond over 26,5 pkt + zb. 1.72 Betsson✅

thejet 2K

thejet

Użytkownik
22/02/2015 19:00 CET
New York Knicks - Cleveland Cavaliers over 197.5
1.89 (Pinnacle)
5/10
Cleveland nazbierało strzelców i teraz przy zdrowiu jest straszna obsada shooterów - Irving, LeBron, Mike Miller, J.R. Smith, Shumpert czy Kevin Love. Knicks teraz strasznie słabi i będzie szansa na streetball i pokazanie się w MSG dla wielu koszykarzy Cavs. Myślę, że będzie luźny mecz (W USA będzie wczesna pora) i dużo streetballu i wyścigi w rzutach za trzy graczy Cavs.

Otrzymane punkty reputacji: +5
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Millwaukee Bucks - Atlanta Hawks under 195 1,934 ✅ 183
Wg. mnie fajna linia do grania. Bucks bardzo solidni w defensywie. Pod względem efektywności w defensywie są na 2 miejscu w lidze tuż za GSW. A Atlanta w pierwszym meczu po All-Star Game nie zachwycili i ciężko powiedzieć czy był to słabszy dzień czy po prostu musi przyjść ten słabszy okres. Na pewno z tak solidną defensywą będą mieć sporo problemów.
Jak wiemy Atlanta również defensywnie bardzo solidna na praktycznie każdej pozycji. Gospodarze również nie mają wielkiej siły rażenia. Dzisiaj bez Cartera-Williamsa ale za to z Ilyasovą. Co martwi to fakt, że Bucks nie bronią dobrze zza łuku i jeżeli goście wstrzelą się jak to potrafią to mogą otworzyć worek bez dna.
W tym sezonie obie ekipy zagrały już dwa spotkania(warte odnotowania że to były spotkania b2b) i padło kolejno 184 i 175 punktów, dlatego też patrząc na to, że Bucks od tego momentu poprawili swoją grę i wg. mnie bronią coraz lepiej a Atlanta nie zachwyciła ofensywnie w pierwszym spotkaniu po ASG to wg. mnie nie ma powodów by wystawiać całkiem wysoką linię.
NBA 2014/2015 60:47:1

Otrzymane punkty reputacji: +13
K 46

krecinanba

Użytkownik
Dallas Mavericks - Charlotte Hornets 4,70 (totolotek)
Dallas bez Parsonsa, Dirk z jakimiś problemami po ostatnim meczu, Monta bez formy (ostatnie 3 mecze poniżej 9pkt średnia), poprzedni mecz pociągneli Harris i Aminu(!) myślę, że to kwestia przypadku i w kolejnych meczach nie będzie już tak kolorowo. Swoją drogą to wybitnie pomogli w zwycięstwie gracze z Houston, poza Hardenem, który trzyma równy wysoki poziom. Charlotte pozytywnie w meczu z będącą na fali OKC, przegrali mecz w końcówce 4 kwarty. Sytuacji w tabeli nie ma sensu przedstawiać dla Hornets każde zwycięstwo jest na wagę złota. Kurs 4,70 kusi i jest jak najbardziej do zrealizowania dzisiaj, polecam.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
v

Spurs po przerwie na weekend gwiazd zanotowali dwie porazki w wyjazdowych spotkanich przeciwko Clippers i GSW. Dzisiaj w nocy trafiaja Utah i powinien to byc zdycydowanie przyjemniejszy rywal niz dwaj poprzedni. Jazz stracili w okienku transferowym Kantera i obecnie ich rotacja podkoszowa wyglada niezbyt szeroko. Trener ma do dyspozycji Favoursa, Goberta i Bookera co moze byc jednym z wielu problemow przeciwko Spurs. Lawka gospodarzy takze nie wyglada najlepiej, z powaznych zawodnikow ostali sie tylko Burke, Booker oraz Hood ktory wraca po dlugiej kontuzji. Po drugiej stronie lawka Spurs, ktora moze na luzie zrobic ponad 50 punktow, jak widac przepasc dosc konkretna. Wiem, ze hala Jazz to ich mocny atut i ostatnio na przyklad pokonali Portland lub wczesniej GSW ale takie zwyciestwa przeplataja porazkami z Bostonem czy Indiana wiec jak widac jest to bardzo chimeryczna druzyna. Dodatkowo wydaje mi sie, ze 3 porazki z rzedu dla Spurs to bedzie juz za duzo patrzac jak ciasno mamy w tabeli zachodu no i patrzac na sam sklad obu druzyn. Personalnie zdecydowanie po stronie Spurs i przegrac ten mecz po prostu nie wypada. Favours na spokojnie jest do przykrycia przez multum podkoszowych Spurs a Hayward bedzie mial na przeciwko Leonarda i Greena wiec obroncow klasowych. Jezeli obaj wykonaja dobrze swoja robote w defensywie to nie powinno stac sie nic zlego i Spurs inkasuja zwyciestwo ????
Spurs 1,52 ⛔⛔
Spurs -5 1,96 marathonbet⛔⛔

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Clippers- Grizzlies @ 2,33✅
Unibet

Widze tutaj spore value na miśki. Ile Clippersi mogą wygrywac tak wąskim składem? Co prawda przeciwko Kings pogralo ok 10 graczy ale przeciwko SAS gralo praktycznie siedmiu. Dzisiaj tez nie spodziewam sie ze Clipps pograją szerokim skladem bo mogą wtedy duzo stracic. DeAndre ostatnio daje bardzo bardzo duzo jednak dzisiaj trafi na ściane pod koszem, Gasol nie musi skakac jak on, podobnie Randolph, wystarczy, ze dobrze pozastawiają Jordana a mają czym. Clippersi będa odcieci w duzej mierze od punktow, dobitek czy zbiorek w ataku. Grizzlies nie dadzą sie wciagnac w szaleńczą gre Clippers. Paul tez nie bedzie miec tak latwo jak przeciwko SAS gdzie trafial w koncowce jumperki poakcjach 1na1 botutaj bronić kto ma. Miski są zbyt solidnąekipą żeby dzisiaj sie dac pojechać gospodarzom. Sa b2b ale nie ma to znaczenia bo odpoczynku mieli sporo po ASG.

Do tego popieram typ na Spurs. Muszą cos wygrac bo robi sie nie ciekawie. Peleton od 6 miejsca moze odjechac a OKC z tylu sie czai na 7 seed.

Spurs-3,5 1,65⛔ oj zle sie dzieje
Unibet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom