wrobel2006
Użytkownik
Mam odmienne zdanie niż kolega wyżej. Dzis licze na kolejne 5 zwyciestwo rzedu Clippersow. Gracze Doca Riversa zdecydowanie przespieszyli gre i to procentuje. Brak Griffina nie jest specjalnie odczuwalny patrzac po wynikach. Przed seria 4 W notowali serie 4 L tyle ze w meczach wyjazdowych z mega mocnymi druzynami mianowicie - Cavs, Raptors, OKC, nie liczac słabego Brooklynu. Miski sa B2B, dzis w nocy po ciezkich zawodach dzieki swietnej ostatniej kwarcie 34:15 wygrali z ekipa Blazers, która zagrała bez swojego lidera Lamarcusa Aldridge'a. Mecz zakonczyl sie wynikiem 98:92 dla przyjezdnych. Dzis natomiast podróżuja dalej i leca do LA, gdzie wydaje mi sie ze bedzie jeszcze ciezej o zwyciestwo. Gracze LAC ogrywali ostatnio miedzy innymi Dallas, Houston i San Antonio czyli bezposrednich rywali do walki o jak najwyzsze miejsce na Zachodniej stronie. Paul gra koncertowo, do tego wejscia z ławki Crawforda daja wiele ekipie z wybrzeża. Jordan zbiera swoje i na tablicach powalczy z Gasolem i Zibo, o to nie trzeba sie martwic. W ostatnim spotkaniu wypunktowali ekipe Sacramento 129:98, takze skutecznosc mieli na wysokim poziomie. Obwód wygląda całkiem ciekawie 14 trójek w tym 5 Austina Riversa nowego nabytku. Swoje zapewne dorzuci JJ Redick. Natomiast duza sila Misków jest gra w pomalowanym, gdzie potrafia swietnie bronic i z tego tez obrębu rzucać punkty, a w tym momencie ekipa prowadzona przez Paula zapewne ograniczy granie pod kosz i bedzie korzystać ze swoich atutów graczy obwodowych. Kolejnym czynnikiem która skłania do grania na gospodarzy jest fakt, iż sa niżej w tabeli i maja nieznacznie gorszy bilans od graczy z Memphis i jestem pewien, ze motywacji im nie zabraknie aby odniesc zwyciestwo i zmniejszyc strate w tabeli Konferencji Zachodniej. Moja propozycja to:
Clippers-3,5 Kurs: 2,00
Koncówka ponownie należy do Miśków. 90:87
Clippers-3,5 Kurs: 2,00
Koncówka ponownie należy do Miśków. 90:87