INFORMACJA DNIA
Po długich i żmudnych poszukiwaniach udało się w końcu ustalić kim jest tajemniczy kolega Elopeji,
Jack, który często zasiada z nim w strefie VIP hali Staples Center. Jak widać na zdjęciu nasz tajemniczy inwestor i sponsor bukmacherów zarazem obraca się nie tylko w towarzystwie polityków z najwyższej półki (
Barack Obama), ale i aktorów i producentów muzycznych. Jak dowiedzieliśmy się z anonimowego źródła Panowie ze zdjęcia: (od lewej)
Johny Deep, Lou Adler, Jack Nicholson regularnie stawiają duże kwoty na typy niepozornego chłopaka z nad Wisły i systematycznie sztabka po sztabce pomnażają swój monumentalny bankroll. Tym bardziej dziwią pretensje i utyskiwania użytkownika
pudzianxxl, któremu zalecamy tak bardzo ważną w życiu jak i biznesie bukmacherskim
cierpliwość.
Teraz już na poważnie. Nadszedł czas na przerwę w najlepszej koszykarskiej lidze świata. Korzystając z ostatniego dnia urlopu już dziś postanowiłem zainwestować pieniądze w typ który mi chodzi po głowie co najmniej od kilku miesięcy.
Chodzi oczywiście o mecz gwiazd
Wschód-Zachód
Od dłuższego czasu słychać głosy, że mecze gwiazd są
coraz nudniejsze ze względu na te horrendalne zdobycze punktowe i zupełny brak obrony i prawdziwej walki.
Jaka jest amerykańska publika każdy wie. Na meczach Chicago Bulls większy aplauz niż po świetnych akcjach czy zwycięstwie Byków można usłyszeć gdy drużyna zdobywa 100 punktów, a każdy kibic na odchodne dostaje darmowego hamburgera.
Zmienił się komisarz ligi. Myślę że i może jakaś odmiana nas czeka w meczu gwiazd.
Kto nie chciałby oprócz efektownych wsadów, alleyopów zobaczyć jakieś fajne przechwyty czy monstrualne bloki. Ostatnio mecze gwiazd przypominały bardziej podwórkową
wesołą koszykówkę niż zaciętą, a zarazem emocjonującą grę jakiej my dojrzali kibice koszykówki oczekujemy ???? . Mam nadzieję, że Adam Silver również podziela moje zdanie.
Jednak, aby powierzyć jakiekolwiek pieniądze nie wystarczy moje życzenie, aby w meczach gwiazd było
więcej obrony i agresywnej gry.
Przekonuje mnie do tego linia jaką wystawił marathonbet na to spotkanie
291.5 punktów, która zachęca mnie do pogrania
undera. Nawet jeśli obraz gry nie zmieni się w stosunku do poprzednich lat wciąż są spore szanse na wejście tego typu ????
Jak to wyglądało w przeszłości. Tabelę skróciłem do 2004 roku, bo te 10 lat można spokojnie w jedną ramkę umieścić i nazwać
erą Lebrona Jamesa.
tabelka ze strony nba.com
Jak widać
linia 291.5 punktów została przekroczona w ostatnich 10 latach tylko
1 raz.
Upatruję w tym typie spore value, i wierzę, że widowisko zakończy się na maksymalnie
270-280 punktach i wcale nie straci na swojej atrakcyjności, a może nawet wiele zyskać.
EAST All Star- WEST All Star under 291.5 pkt @1.94 marathonbet
zapraszam do dyskusji ????