>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Luty 2014

Status
Zamknięty.
doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik
20 spotkań Dallas to 17-3 w wynikach powyżej 100 pkt, niezależnie czy to wygrane czy porażki. Może i nie grali z potęgami ale to też o czymś świadczy, Indiana to Indiana dobra mają dobrą defensywe i co z tego? Akurat może dzisiaj przyjdzie ten dzień i Dallas znów wpakują powyżej 100 pkt. Nie chce dyskutować. Koniec
Forum służy właśnie do dyskusji. Jak nie chcesz dyskutować to po co umieszczasz analizy?
Kpiny sobie robisz i nie szanujesz pracy jaką wkładają inni w napisanie czegoś sensownego i popartego argumentami.

Otrzymane punkty reputacji: +6
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Koledzy wyżej już podali kilka typów, które pograłem, więc nie będę się powtarzał.
Od siebie dodam 2 typy.
Pierwszy z nich to Blake Griffin. Forma z kosmosu, w tej chwili ścisła czołówka ligi na skrzydle, regularnie kręci liczby w okolicach 30. Niby wraca CP3, a to właśnie pod jego nieobecność BG zaczął być niekwestionowanym liderem swojej drużyny, ale uważam, że to właśnie może przynieść kilka dodatkowych punktów Griffinowi, bo wiadomo jak Paul potrafi świetnie kreować swoich kolegów. Ostatnio 26 pkt w 25 minut, dziś dostanie zapewne grubo ponad 30, bo przeciwnik z innej ligi niż Sixers.
2 typ to Stefek Curry. Jak wiadomo Stefan, kiedy przychodzi grać z ligową czołówką, wytacza swoje największe działa i strzela aż miło. Trafić trójkę sprzed nosa obrońcy to dla niego jak pstryknąć palcami. Zaraz All Star Weekend, więc należy pokazać kto teraz rządzi na Zachodzie na PG i nie ma na to lepszej okazji niż mecz z mistrzami. Wczoraj pisałem to samo o Dragicu, który nie podołał, ale Curry to w tej chwili jeszcze inna półka. Dla mnie spokojnie 30+.
Griffin over 25,5 1.85 Milenium ✅
Curry over 24,5 1.85 Milenium
✅
Do tego dodatkowo gram over 22,5 Anthonego Davisa. Lider Pelikanów powinien dziś zniszczyć pachołków z Millwaukee pod koszem. ⛔ wyfaulował się jak totalny debil, idealny pokaz bezmózgowia
Kurs 1.85 w Milenium

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik

David Lee over 18,5 pkt ✅✅
1,85
Marathonbet

Za to dla mnie jedną z ciekawszych opcji, jak nie najciekawszą z dzisiejszej szerokiej oferty, jaką przygotowały buki jest over power forwarda Warriors! Davi Lee, jak już kiedyś pisałem to bestia w ataku, która gorzej sobie radzi w defensywie, ale jego obrona mnie nie interesuje biorąc pod uwagę powyższy typ. GSW dzisiaj w nocy zmierzy się z Miami, więc szykuje się naprawdę mega spotkanie być może zakończone rewanżem za pierwszy mecz, w którym to Wojownicy będący w niesamowitej dyspozycji (bodajże po 1 poł mieli ok. 80% skuteczności!) ograli Mistrzów na ich parkiecie. Dzisiaj o łatwym rewanżu mowy być nie może bo m.in Curry oraz Lee powinni zapewnić wiele &quot;atrakcji&quot; przyjednym. ;)
Na Curry&#39;ego linia wysoka, więc uderzam w zawodnika stanowiącego o sile frontcourtu gospodarzy. Słowo frontcourt to słowo klucz biorąc pod uwagę siłę podkoszową Miami. Pierwszy mecz pomiędzy obiema drużynami? 32 pkt Davida Lee, ponad 76% skuteczności przy 17 oddanych rzutach. To wiele mówi kto powinien być dzisiaj jedną z głównych opcji w ataku gospodarzy. Lee jest mobilny, potrafi zdobyć punkty wypracowując je sobie samemu, potrafi zrobić to z ponowienia lub z półdystansu. To teoretycznie powinien być koszmar dla ekipy Heat bo właśnie tu mają w obronie &quot;dziurkę&quot;.
Linia dość niska bo Lee miał kilka dni rozbratu z koszykówką i po powrocie rzucił 13 pkt z Philadelphią... dlaczego tak mało? Bo więcej nie musiał, bo mało grał, bo był blow out, więc odpoczywał i myślał, jak tu użądlić Miami. ;) Dla mnie typ godny polecenia.

Al Jefferson over 24,5 pkt ⛔⛔
1,85
Sportingbet

Jeszcze jeden mecz Al i masz zasłużony odpoczynek. ;) Jefferson to zawodnik, który trzyma Bobki przy życiu, mało tego dzięki niemu drużyna Bobcats w tym sezonie sprawiła już niejedną niespodziankę pokonując wyżej notowanych przeciwników, Dzisiaj Bobki zagrają wyjazdowy mecz z Nets, wiec łatwo nie będzie, ale na pewno jakąś tam walkę będą w stanie nawiązać. Jeśli tak się stanie pierwszą opcją strzelecką po stronie gości musi być Jefferson bo to, w jaki sposób radzi sobie w ostatnich tygodniach, budzi wielki szacunek. Linie pokrywał w ostatnich 8 spotkaniach 7-krotnie i co warto zaznaczyć np wczoraj już przy obecności Walkera, który też jest ważną postacią w drużynie Bobcats. Dzisiaj występ Kemby znów stoi pod znakiem zapytania i jeśli ten zawodnik nie zagra to Jefferson będzie miał jeszcze łatwiejszą drogę do overa. Jest w gazie, ciągnie ten wózek, więc w takich gości warto inwestować. Oddaje masę rzutów, często przekraczając granicę 20/mecz i robi to na dobrej skuteczności. Więcej dodawać nie trzeba. All jeśli zagra na poziomie do którego przywykliśmy w ostatnich tygodniach overa pokryje z zapasem. ;)

Orlando Magic - Memphis Grizzlies ✅✅
Memphis
1,77
betsson

Ja wszystko rozumiem... Orlando wygrało u siebie z OKC i Indianą i stąd pewnie ten kurs, ale do jasnej ciasnej tamte drużyny mogły sobie na to pozwolić. Są w swoich konferencjach na pierwszych miejscach i czasami siłą rzeczy przychodzi rozluźnienie, kiedy trzeba grać z takimi drużynami, jak Orlando. Miśki na coś takiego pozwolić sobie nie mogą. Nie po to wygrzebali się z głębokiej studni, by takimi meczami, jak ten dzisiejszy znów w nią wpaść i pogrzebać znów nie tylko siebie, ale i udział w PO. Obrona jest na wysokim poziomie i tak chimeryczna i po prostu przeciętna drużyna, jaką jest Orlando musi w pewnym momencie pęknąć. Zaufam jeszcze raz Misiom mimo, że zawiedli mnie bardzo z Cavs, ale jednak Cavs posiada spory potencjał, na pewno większy niż Magic i nie mogą tego zmienić te dwa niespodziewane zwycięstwa z potentatami. Wciąż nie ma Conleya dlatego też może są problemy z urozmaiceniem gry ofensywnej u gości dzisiejszego meczu, aczkolwiek uważam, że Courtney Lee i Calathes wystarczą na takiego przeciwnika. Oczywiście szczególnie liczę na Gasola i Randolpha, którzy powinni grą obronną uprzykrzyć życie gościom. Pobieram! ;)

Warto chyba rozważyć jakiś under w Indianie i dodatnie handi na Portland bo jest kosmiczne, ale to tylko luźne przemyślenia....

Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +28
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik

Al Jefferson over 24,5 pkt
1,85
Sportingbet

Jeszcze jeden mecz Al i masz zasłużony odpoczynek. ;) Jefferson to zawodnik, który trzyma Bobki przy życiu, mało tego dzięki niemu drużyna Bobcats w tym sezonie sprawiła już niejedną niespodziankę pokonując wyżej notowanych przeciwników, Dzisiaj Bobki zagrają wyjazdowy mecz z Nets, wiec łatwo nie będzie, ale na pewno jakąś tam walkę będą w stanie nawiązać. Jeśli tak się stanie pierwszą opcją strzelecką po stronie gości musi być Jefferson bo to, w jaki sposób radzi sobie w ostatnich tygodniach, budzi wielki szacunek. Linie pokrywał w ostatnich 8 spotkaniach 7-krotnie i co warto zaznaczyć np wczoraj już przy obecności Walkera, który też jest ważną postacią w drużynie Bobcats. Dzisiaj występ Kemby znów stoi pod znakiem zapytania i jeśli ten zawodnik nie zagra to Jefferson będzie miał jeszcze łatwiejszą drogę do overa. Jest w gazie, ciągnie ten wózek, więc w takich gości warto inwestować. Oddaje masę rzutów, często przekraczając granicę 20/mecz i robi to na dobrej skuteczności. Więcej dodawać nie trzeba. All jeśli zagra na poziomie do którego przywykliśmy w ostatnich tygodniach overa pokryje z zapasem. ;)

Ja akurat zagrałem dziś under 25,5 (fajnie by było gdyby zdobył 25 ;) ). Bardziej to przeczucie niż jakieś sensowne argumenty, aczkolwiek takich też by nie brakowało. Przede wszystkim Bobcats b2b, obecność Kemby Walkera, statystyki i obecność KG który bronić umie. To wszystko skłania mnie do gry na under. Zdaję sobie sprawę że Al to świetny zawodnik dlatego stawka bardzo niska.
Al Jefferson under 25,5 pts ✅
2.30 @ betsson
Do tego dokładam
Knicks 1.36 ⛔
Grizzlies +1.5 1.62 ✅
Klay Thompson under 16.5 ⛔

M 2,5K

mati89

Forum VIP
W ostatni game-day przed weekendem gwiazd ponownie spróbuję zagrać przeciwko Chicago. Co nie udało się Hawks może udać się Nets, zwłaszcza że ci ostatni pokazują na wyjazdach większe jaja niż drużyna z Atlanty. Do tego tablice. Hawks pokazali w tym elemencie straszliwą biedę przegrywająć zbiórki z Bykami 28-57. No sory ale nie ma mowy żeby z Nets zdarzyło sę coś podobnego. Na Brooklynie mają wystarczająco dużo centymetrów by postawić się na deskach ekipie Chicago. Co prawda Reggie Evans out, a KG odpoczywa zwykle w spotkaniach b2b ale Nets nadal mają kim zbierać. Więcej czasu pograją Blatche i Kirilenko i sprawa załatwiona. W ataku Netsi na pewno są efektywniejsi. Dla ofensywy Byków dobrą informacją jest powrót Boozera ale coś za coś i ucierpi na tym defensywa. Serio nie wiem czemu Bulls są aż takim faworytem. To ze łatwo wygrali w hali Nets pod koniec grudnia słabo mnie przekonuje. W zasadzie to w ogóle nie przekonuje bo to bardziej argument za żądnymi rewanżu Netsami. Ja trzymam się dalej zdania że Bulls osiągają wyniki ponad stan i noga wkrótce im się powinie. Dobra okazja do tego w jutrzejszym spotkaniu a kurs zacny ;)
Nets @ 2,5 maraton ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Wesley Johnson - powyżej 10.5 pkt. @1.96 - maraton

19 pkt.✅

Shawne Williams - powyżej 8 pkt. @1.90 - maraton

15 pkt.
✅

Sytuacja kadrowa Jeziorowców jest lekko mówiąc śmieszna. Szybciej będzie jak wymienię kto dzisiaj jest dostępny do gry, niż wszystkie kontuzje :grin: S. Williams, W. Johnson, Kaman, Kelly, Hill, Sacre, Marshall i Blake, który jest kontuzjowany ale &quot;he expects to play&quot;. W najlepszym przypadku wychodzi 8 dostępnych graczy na dzisiejszy mecz z OKC, a przecież Kaman, Hill i Sacre nie mogą razem przebywać na parkiecie :razz: Williams i Johnson dostaną dzisiaj solidną porcje minut. W ostatnim meczu z Jazz przy 79 punktach zdobytych przez cały zespół Shawne rzucił 11 (36 min.), a Wesley 15 punktów (37 min.). Williams został przesunięty do s5 i prawdopodobnie dzisiaj również wyjdzie w podstawowej piątce. Johnson rzuca na 42% skuteczności (37% za 3 i 82% z wolnych) zdobywając średnio 9 punktów na mecz. Williams cegli na 38% skuteczności (32% za 3 i 70% z wolnych) i zdobywa tylko 5.3 pkt. na mecz. Ja nawet nie zwracam uwagi na te statystyki, biorę w ciemno tak niskie linie, bo ktoś w musi zdobywać punkty, a sam Kaman to za mało ;)

Otrzymane punkty reputacji: +21
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik

Kevin Durant over 33 pts ✅
1.94 @ Marathonbet​
Całe forum żyje wczorajszym niepowodzeniem znawcy działu, Elopei ale życie toczy się dalej, karuzela się kręci, trzeba powiększać swój własny monumentalny bankroll. Nie będę się rozpisywać bo każdy wie o kim mowa, do jakich rzeczy zdolny jest szanowny jegomość. Najlepszy zawodnik ligi, faworyt do nagrody MVP i króla strzelców. Skład Lakers przedstawił sewerynKG - jest to ósemka zawodników, w tym trzech centrów. Nie widzę tam nikogo kto byłby w stanie zatrzymać Durantulę. Niektórzy mogą powiedzieć - niedługo ASG, Durant będzie się oszczędzać. A ja powiem - niedługo ASG, Durant musi się rozgrzać ;) Zresztą czy Durant musi się jakoś specjalnie wysilać przeciwko takim zawodnikom? No raczej nie.
EDIT: Hm, teraz doczytałem że Durant odczuwa ból w udzie. Lepiej się jednak wstrzymać z betem do czasu jakichś raportów na roto.
EDIT2: Nic się nie pojawia także ja zaryzykuję. Uważam że KD jest w stanie zdobyć dziś nawet 40 punktów.

Otrzymane punkty reputacji: +1
89fanatyk 52

89fanatyk

Użytkownik
Oklahoma City Thunder -10 @ 1.840
82,00 x 1.840 Pinnacle

LA Lakers w dalszym ciągu problemy kadrowe. Dziś nie wystąpia na pewno Bryant, Gasol, Henry, Nash i Young. Bardzo wątpliwe czy zagrają Farmar, Marshall i Meeks. To duże osłabienia, jeśli nie powiedzieć bardzo duże. Tak naprawdę jedynym atutem dla LA jest to że grają u siebie, reszta na korzyść OKC. Goście w najmocniejszym składzie, nie licząc Westbrooka, który już długo nie gra z powodu kontuzji, ale jego zmiennik radzi sobie równie dobrze jak on. Durant w gazie, Ibaka mega siła podkoszowa i nawet nie wiadomo co Sefoloshą, może dziś wystąpi. Lakers przegrywa wszystko co się da, a OKC twardo zmierza po lidera konferencji. Na dziś jednak wydaję się to bardzo dobrym typem.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Jak wygląda sytuacja jeziorowców w dniu dzisiejszym już opisał sewerynKG. Nie mają czym straszyć w spotkaniu z OKC.
Ja gram dzisiaj Lakers under 97,5. W ostatnich 8 wyjazdowych spotkaniach tylko raz Thunder pozwolili przeciwnikom pokryć tą linią. Ciężko mi sobie wyobrazić żeby tak osłabieni gracze z LA byli w stanie to zrobić.

Lakers under 97,5 1,83 bet365
⛔⛔⛔

troche wtop na tym meczu ludzie zanotowali a gdyby nie Durant byłoby jeszcze więcej

Otrzymane punkty reputacji: +7
G 20

gruda

Użytkownik
Do tego tablice. Hawks pokazali w tym elemencie straszliwą biedę przegrywająć zbiórki z Bykami 28-57. No sory ale nie ma mowy żeby z Nets zdarzyło sę coś podobnego.
centralnie czasem nie wiem czy sie smiac(jak zazwyczaj) czy juz zaczac plakac czytajac te brednie...
nets sa tak dobrzy w grze na deskach ze niedawno ustanowili jakze chlubny REKORD w daniu dupy w tej kategorii...17 zbiorek vs OKC...
w przytoczonym przez Ciebie wygranym przez byki meczu wygrali oni co prawda zbiorki &quot;tylko 45-39 ale 13 zbiorek dla nets mial z lawki niegrajacy dzis Reggie i 7 prawdopodobnie niegrajacy KG...reszta poza Blatche(5) zebrala 2-3 pilki...kosmos...
podsumowujac netsi zostana zjedzeni na tablicach przez bulls,jesli jest gdzie mozliwosc zagrania kto wygra w tym meczu deski imo warto grac to mega grubo nawet po kurie 1,2 ???? jedyna szansa zeby to nets zebralo wiecej pilek jest jakas chora dysproporcja w skutecznosci(cos typu 20% chi 70% bkn wtedy przez ogromna roznice w ilosci mozliwych do zebrania pilek w obronie nets beda miec szanse)...
nie znaczy to ze bkn nie moze wygrac tego meczu,jednak kursy dobrane sa imo bdb i nie ma value w graniu na jednych czy na drugich(gdybym mial wybierac poszedlbym w strine bykow jednak)jesli czegos tu szukac to imo undera

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder -&gt; Serge Ibaka over 25,5 pkt + zbiórki -&gt; 1,85 -&gt; Betsson

Dzisiaj póki co widzę 1 typ na singla petardę. Lakers grają u siebie z Thunder, i jeśli nie będzie szybkiego do połowy KO to Ibaka jak najbardziej według mnie zrobi overa. Bardzo fajna linia na zawodnika pochodzącego z Konga. Serge Ibaka w tym sezonie kręci bardzo dobre liczby, Durant rozdaje mu świetne piłki na wide open&#39;y które podkoszowy Thunder wykorzystuje. Los Angeles Lakers to drużyna której trenerem jest Mike D&#39;Antoni który stosuje taktykę, gramy up tempo, nie patrzymy ile stracimy bo najważniejsze ile trafimy do kosza. W Lakers szpital, nie zagra mnóstwo graczy. Kaman ostatnio gra bardzo fajnie, ale bądźmy szczerzy - najlepsze lata to on ma za sobą. Lakers prezentuje run &amp; gun, Oklahoma dzisiaj tego systemu stopować nie będzie bo i po co. Ofensywnie i tak ich zniszczą. Jeszcze żeby Gasol był dzisiaj, to byłby ktoś w stanie zastopować Ibakę. Ale on out. Dużo zbiórek dla Ibaki w tym meczu się szykuje to raz. 2 jak dostanie swoje piłki i je wykorzysta to o over jestem mega spokojny. Durant i Ibaka to 2 motory napędowe w tej chwili &#39;&#39;Grzmotów&#39;&#39;. Jackson może nie znieść stresu, on jeszcze ma kupę w majtkach i czasem nie wytrzymuje napięcia. A dzisiaj Staples Center więc może być różnie.Główny typ na dzisiaj. A jak coś to pamiętajcie że kontruje w połowie meczu jak Elopeja :grin: Polecam i pozdrawiam. Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 2,5K

mati89

Forum VIP
nets sa tak dobrzy w grze na deskach ze niedawno ustanowili jakze chlubny REKORD w daniu dupy w tej kategorii...17 zbiorek vs OKC...
w przytoczonym przez Ciebie wygranym przez byki meczu wygrali oni co prawda zbiorki &quot;tylko 45-39 ale 13 zbiorek dla nets mial z lawki niegrajacy dzis Reggie i 7 prawdopodobnie niegrajacy KG...reszta poza Blatche(5) zebrala 2-3 pilki...kosmos...
podsumowujac netsi zostana zjedzeni na tablicach przez bulls,jesli jest gdzie mozliwosc zagrania kto wygra w tym meczu deski imo warto grac to mega grubo nawet po kurie 1,2 ???? jedyna szansa zeby to nets zebralo wiecej pilek jest jakas chora dysproporcja w skutecznosci(cos typu 20% chi 70% bkn wtedy przez ogromna roznice w ilosci mozliwych do zebrania pilek w obronie nets beda miec szanse)...
???? Gościu, jak już coś piszesz to się trzymaj własnego zdania od początku do końca. Piszesz, że Nets są słabi w zbiórkach bo zostali zgwałceni w tym elemencie przez OKC, potem twierdzisz że Nets zostaną zjedzeni na tablicach, a jeśli jakimś cudem do tego nie dojdze to tylko dlatego że będzie znaczna dysproporcja w skuteczności. To ja teraz radzę Ci odpalić statystyki meczu OKC z Nets i zobaczyć na jakiej skuteczności rzucali gracze Thunder. Pomogę. Było to ponad 63%. Piłek do zbierania było więc jak na lekarstwo.
Po drugie, Garnett i Blatche w tamtym spotkaniu grali bardzo krótko, łącznie z 30 minut, a z ławki rezerwowych jednak ciężko zaliczać kolejne zbiórki :] Do tego nie grali Evans i Kirilenko. To że dzisiaj Evensa nie będzie, zgoda, na pewno osłabi siłę Nets na tablicach, ale informacji odnośnie Garnetta wciąż nie ma i biorąc pod uwagę to, że wczoraj grał krótko myślę że dziś pojawi się na parkiecie.
Na koniec - nie pisałem nigdzie że Nets wygrają zbiórki w dzisiejszym meczu :!: Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem że mają wystarczająco centymetrów by nie powtórzyć wyczynu Hawks. Hawks grają smallballem, Nets niekoniecznie. W drużynie Kidda nawet Livingston może coś pozbierać bo jest wyższy od Augustina. A przede wszystkim liczę na Kirilenkę który co jak co ale zbierać potrafi. Jest też Teletovic, centymetry po stronie Nets więc są.
A i jeszcze jedno. Nie ma szans żeby Bulls ze swoją skromną ofensywą zaliczyli tutaj jakąs bardzo dobrą skuteczność. Wnioski wyciągnij sam.

G 20

gruda

Użytkownik
nets graja mega smallballem z piercem na 4 ???? , o KG pisalem ze prawdopodobnie go nie bedzie(bo odpuszcza b2b najczesciej),zreszta w swoim poscie pisales to samo ????
jak pisalem w poprzednim poscie,absolutnie nie neguje Twojego typu poprostu nie widze w nim value,a chcialem tylko sprostowac to co pisales o zbiorkach,gdyz CHI jest w stanie stlamsic na deskach wiekszosc druzyn i nets zaliczaja sie do tej wlasnie grupy ????
peace and GL!

Otrzymane punkty reputacji: +7
wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Chicaco Bulls - Brooklyn Nets @1,73 MarathonBet ✅
Ja idę w Chicaco z jednego zasadniczego powodu - forma Nets na b2b. Patrząc w przeszłość, Brooklyn nie wygrał ani jednego meczu w tym sezonie, grając go na następny dzień! Idąc od najnowszych wydarzeń:
7. lutego wygrana z SAS, by następnego dnia przegrać z Pistons
1. luty przegrana z OKC, by następnego dnia przegrać z Pacers
27. stycznia wygrana z Bostonem, by następnego dnia przegrać z Raptors
11. stycznia wygrana z Miami (po dogrywce), by następnego dnia dostać blow od Raptors
28. grudnia wygrana z Bucks, by następnego dnia przegrać z Pacers
24. grudnia przegrana z Indianą, by następnego dnia w święta dostać od Bulls(choć tu odpoczynku było więcej, bo mecz był później niż 24h po)
13. grudnia mecz wygrany z Clippers, by następnego dnia dostać od Detroit
i tak dalej...
Owszem, ten argument łatwo obalić, śledząc przez cały ten sezon losy drużyny z Nowego Jorku trapionej licznymi kontuzjami, brakiem zmienników, krótką rotacją itp. i byłbym skłonny nawet z tym się zgodzić. Niemniej jednak sytuacja ta znacząco się poprawiła w ostatnim czasie i brak jest tylko Brooka Lopeza, a te porażki nadal się przytrafiały (i momentami też okoliczności takie, że w sumie mogło pójść w drugą stronę, ale jednak z jakichś przyczyn nie poszło).
Patrzę też na statystyki dotyczące zbiórek, o których tak żwawo dyskutujecie (i chyba słusznie, bo ten mecz może właśnie tam się rozstrzygnąć) i wychodzi na to, że Nets zbierają gorzej od Atlanty w defensywie na przestrzeni całego sezonu. Same wskaźniki defensywne też mają gorsze (Atlanta to 12. defensywa, Brooklyn 18.), pomimo lepszych &quot;centymetrów&quot;. Zwróciłbym uwagę jeszcze na jedną rzecz - skuteczność za trzy. Moim zdaniem Brooklyn musi zanotować lepsze procenty od Chicaco zarówno w pomalowanym za dwa jak i na łuku za trzy punkty, by myśleć o zwycięstwie. A patrząc na wyczyny defensywy Bulls, nie jestem co do tego przekonany i sobie zagram właśnie na gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +8
M 2,5K

mati89

Forum VIP
Netsi wtopa. Gruda miał rację i Bulls na luzaku wygrali tablice. W sumie to nie spodziewałem się tak mało zagrają i Blatche i Kirilenko. Liczyłem że przeciwko silnej w defensywie drużynie Kidd zdecyduje się na grę wysoką piątką.
Cóż, w dalszym ciągu będę grał przeciwko Chicago. Po weekendzie gwiazd mają wyjazd do Kanady i będziie doskonała okazja żeby przegrać z Raptors. Pytanie czy z hc. Tylko bwin ma na razie ofertę i linia ustawiona jest na poziomie -6. Myślę że taka jest jeszcze do gry.

doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik

INFORMACJA DNIA

Po długich i żmudnych poszukiwaniach udało się w końcu ustalić kim jest tajemniczy kolega Elopeji, Jack, który często zasiada z nim w strefie VIP hali Staples Center. Jak widać na zdjęciu nasz tajemniczy inwestor i sponsor bukmacherów zarazem obraca się nie tylko w towarzystwie polityków z najwyższej półki ( Barack Obama), ale i aktorów i producentów muzycznych. Jak dowiedzieliśmy się z anonimowego źródła Panowie ze zdjęcia: (od lewej) Johny Deep, Lou Adler, Jack Nicholson regularnie stawiają duże kwoty na typy niepozornego chłopaka z nad Wisły i systematycznie sztabka po sztabce pomnażają swój monumentalny bankroll. Tym bardziej dziwią pretensje i utyskiwania użytkownika pudzianxxl, któremu zalecamy tak bardzo ważną w życiu jak i biznesie bukmacherskim cierpliwość.

Teraz już na poważnie. Nadszedł czas na przerwę w najlepszej koszykarskiej lidze świata. Korzystając z ostatniego dnia urlopu już dziś postanowiłem zainwestować pieniądze w typ który mi chodzi po głowie co najmniej od kilku miesięcy.
Chodzi oczywiście o mecz gwiazd Wschód-Zachód
Od dłuższego czasu słychać głosy, że mecze gwiazd są coraz nudniejsze ze względu na te horrendalne zdobycze punktowe i zupełny brak obrony i prawdziwej walki.
Jaka jest amerykańska publika każdy wie. Na meczach Chicago Bulls większy aplauz niż po świetnych akcjach czy zwycięstwie Byków można usłyszeć gdy drużyna zdobywa 100 punktów, a każdy kibic na odchodne dostaje darmowego hamburgera.
Zmienił się komisarz ligi. Myślę że i może jakaś odmiana nas czeka w meczu gwiazd.
Kto nie chciałby oprócz efektownych wsadów, alleyopów zobaczyć jakieś fajne przechwyty czy monstrualne bloki. Ostatnio mecze gwiazd przypominały bardziej podwórkową wesołą koszykówkę niż zaciętą, a zarazem emocjonującą grę jakiej my dojrzali kibice koszykówki oczekujemy ???? . Mam nadzieję, że Adam Silver również podziela moje zdanie.
Jednak, aby powierzyć jakiekolwiek pieniądze nie wystarczy moje życzenie, aby w meczach gwiazd było więcej obrony i agresywnej gry.
Przekonuje mnie do tego linia jaką wystawił marathonbet na to spotkanie 291.5 punktów, która zachęca mnie do pogrania undera. Nawet jeśli obraz gry nie zmieni się w stosunku do poprzednich lat wciąż są spore szanse na wejście tego typu ????
Jak to wyglądało w przeszłości. Tabelę skróciłem do 2004 roku, bo te 10 lat można spokojnie w jedną ramkę umieścić i nazwać erą Lebrona Jamesa.

tabelka ze strony nba.com​

Jak widać linia 291.5 punktów została przekroczona w ostatnich 10 latach tylko 1 raz.
Upatruję w tym typie spore value, i wierzę, że widowisko zakończy się na maksymalnie 270-280 punktach i wcale nie straci na swojej atrakcyjności, a może nawet wiele zyskać.

EAST All Star- WEST All Star under 291.5 pkt @1.94 marathonbet
zapraszam do dyskusji ????​

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers @1,80 bwin ✅
Gram już dziś, bo po prostu kurs wydaje mi się atrakcyjny. Nie jest tajemnicą, że drużyna z Filadelfii nie kwapi się do wygrywania w tym roku z wiadomych względów, a już nikłe szanse są, by coś zdziałać w sprawie play offs, zatem zostaje droga w jedną stronę. ;) Od strony czysto sportowej patrząc, to także ten bet wygląda dość dobrze. Cavs zanotowali dobrą serię zwycięstw tuż przed ASG i to z drużynami, które także notowały niezłe wyniki w tym czasie, tj. rozwalające czołówkę zachodu Wizards czy też Misiowy bunkier z Memphis. Jeśli Cavs nie pójdą na szaloną wymianę z grającymi bez solidnych tyłów Sixers tylko co nieco pobronią, to powinno być wszystko zgodnie z planem. Po głowie mi też chodzi over punktowy Denga, który z luźnymi ekipami na tyłach notuje w Cavs niezłe cyferki punktowe (np. 22 oczka z Kings czy 18 oczek z Dallas lub 24 w Houston), ale to pewnie jutro jeszcze przemyślę sprawę. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +9
makaveli23 701,9K

makaveli23

Użytkownik
Kurs na Cavs pewnie jutro spadnie do 1.50. Tak samo przewiduje w meczu Bucks - Magic, gdzie kurs na gosci w tej chwili 2.05 w bwin i chyba warto sie skusic, chociaz trzeba byc wariatem zeby w meczu tych druzyn postawic na ktoras z nich duza kase ale to chybak azdy wi. Orlando ma wkoncu do dyspozycji pelny sklad, wrocil Vucevic, Nelson od meczu z Detroit i w ostatnich 4 meczach dobra forma 3-1. Porazka nie przynoszaca wstydu z Memphis, tylko 5 punktami. Obie druzyny maja problemy z postawieniem kropki nad &quot;i&quot; i w koncowce kto by nie prowadzil moze byc gorąco. Chociaz ostatnie wygrane 1 punktem z Indy i OKC powinny dac wiecej pewnosci siebie druzynie gosci, no i zdrowszy sklad rowniez na ich korzysc, gdyz w Bucks nadal szpital. Profilaktycznie +1.5 Orlando @ 1.91 bwin jeszcze lepiej poczekac na sportingbet jak wystawi +1.5 to tam liczą bez dogrywki :]

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Odnośnie meczu Cavs to myślę, że grzechem byłoby nie spróbować pograć na Irvinga. Motywacji do gry lepszej w tym momencie chyba mieć nie może niż zdobyty w niedzielę tytuł MVP All Star Game. Moim zdaniem pójdzie za ciosem i dziś znów będzie chciał pokazać, że jest czołowym PG ligi i rozstrzela nędzną obronę Phily. Grali ze sobą już 3 razy w sezonie i widzieliśmy 2 twarze gracza z Cleveland, 2 słabe występy, gdzie nie dobił nawet do 20 pkt, ba, w jednym zdobył nawet tylko 10, ale dzień później zdobył już 39 z tym samym rywalem. Którego Irvinga dziś zobaczymy? Jestem prawie pewny, że tego drugiego.
Irving over 22,5 1.85 Milenium ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom