>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Luty 2014

Status
Zamknięty.
lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
A ja dzisiaj postanowiłem opisać troszkę mecz Kings i Warriors.

Bet na ten mecz to dla mnie Win Warriorsów 1,55 bet365✅✅

Sacramento Kings :grin: co tu dużo pisać drużyna cały czas w budowie i chyba cały czas w tej budowie będzie ???? Wytransferowali Thortona który w tym meczu nie zagra , natomiast Evans i Terry ktorzy przychodza do Kings nie beda gotowi na to spotkanie, co wiecej nie zagra chyba największa gwiazdeczka Cousins ,bedzie brakować również Freddeta przewidywany natomiast do gry jest Isiah Thomas ale nie podejrzewam ,że będzie w super formie bo mam wrażenie ,ze na sile przyspieszyli jego powrót, w ekipie z San Francisco nie zagra Bogut także Defense troszkę na - będzie w ekipie gości no ale nie mają kim postraszyć na pozycji numer 5 więc to nie powinno stanowić żadnego problemu. Stawiam na Warriors

Dokładam jeszcze do tego Rockets (-4,5) vs Lakers @1,5 bet365✅✅

Bardzo krótko u Lakersów szpital a i tak nawet jak go nie ma to grają, a no tak, nic nie grają ???? więc widzę tutaj pewną wygraną ekipy z Houston zwłaszcza ,że gramy dzisiaj w Los Angeles co na pewno zawsze jest czynnikiem mobilizującym do lepszej gry zespół gości + Howard ,który będzie chciał się pokazać z dobrej strony

i biorę to w dubelka co daje mi ładne ako jak na takie mecze 2,32✅✅

Dodam jeszcze

Al Jefferson Under 25,5 2,00[29⛔⛔za dobra gra Walkera:]] bet 365 wiem wiem, Jefferson w gazie Bobki dobre itd. itp. Ale mnie zainteresowała statystyka back to back Jeffersona i w tym sezonie NIE zdarzyło się ,żeby po dobry występie pokrywającym tą linie powtórzył ten wynik zawsze jest spadek 7-8 pkt rzucił 32 więc w teorii powinien rzucic 24-25 pkt, oczywiście miewał też lepsze występy b2b ale nigdy nie były one powyżej tej lini

Proponuje też Jefferson Under 10,5 co prawda zbiórki z Detroit 12 i 14 w tym sezonie b2b też gorzej zbiera , kurs 2,1✅✅ 8

Jeszcze jedną ciekawa rzecz dotycząca tego meczu to Kemba Walker Over 19,5 pkt 1,83 bet365✅✅ 24. Detroit to zdecydowanie ekipa, która lezy Kembie, w ostatnich 6 spotkaniach (ten i zeszły sezon) Pokrywał tą linie 6 razy. Co prawda w zeszłym sezonie grał tam Knight teraz gra Jennings ale obaj wirtuozami defensywy nie są a wiadomo na co stać Walkera. Miał kontuzję ale widać ze przerwa na All Star Weekend pomogła mu odnaleźć dobrą dyspozycję bo tuż po powrocie nie był sobą, myślę,że 20 punktów jest w jego zasięgu i to on dzisiaj a nie Big Al poprowadzi drużynę (do zwycięstwa? ciężko powiedzieć..) w ofensywie.

Edit@ tak jak mówiłem Walker generałem w ofensywie career high for assists 16 średnio notuje 5 więc świetna gra Walkera

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Cavs bez Waitersa i Varejao i mają być takim mega faworytem ???? ? i kto tam ma niby grać? Orlando grać umie jak nie przypomną se o tankowaniu , zmiennicy o wiele więcej wnoszą niż kawalerzystów, Vucevic dziś sobie poszaleje. Ich ostatni mecz to był tank miesiąca bo jeszcze 1min przed koncem coś 10pkt wygrywali.
Magic+5,5

Detroit też powinno się spiąć by nie dostac sweepa od bobków a nie są gorsi

nbapl 167

nbapl

Użytkownik
Portland Trail Blazers - San Antonio Spurs
Witam, po komercyjnym weekendzie. Gracze San Antonio kontynuują trasę po wybrzeżu. Krótka analiza brak jednego z pierwszych strzelców Aldrige&#39;a. Ktoś musi pociągnąć ekipę Portland, chyba wiadomo kto jest tutaj oto podejrzewany. Mowa o Lillardzie. Chłopak pograł sobie w weekend pobawił się, ale teraz pora na pchanie pociągu Blazers do przodu po kolejne zwycięstwa. Ogólnie sytuacja wygląda na overową, ale bez fajerów. Dodatkowym czynnikiem który motywuje mnie do zagrania tego typu prawdopodobna absencja po drugiej stronie Tonego Parkera. Millis ostatnio całkiem śmiało sobie poczyna co może zmotywować Lillarda do dużej ilości punktowej. A jeśli zagra nie do konca wypoczęty Parker to też plus, dla rozgrywającego Portland. Będzie ciekawa rywalizacja. Chcialem jeszcze zwrócić uwagę na średnią punktów Damiana Lillarda przeciwko SAS. W tym sezonie 23 pkt, w tamtym 28 pkt.
Damian Lillard over 21.5 @ 1.85 ✅

New Orleans Pelicans - New York Knicks
Kolejny mecz zakrawający na overa, ale bardzo na pograniczu. Chciałem tutaj jakąś małą sumkę ulokować i oto ukazał się moim oczom typ na Tim&#39;a Hardaway. Chłopak pokazał w meczu rookie, że potencjał ma. Uwierzył w siebie i myślę, że dzisiaj także może przekroczyć swoją linie. Cóż zobaczymy czy jest w stanie rzucać regularnie ponad 10 pkt.
Tim Hardaway Jr over 12.5 @ 1.83 ✅

Phoenix Suns - Boston Celtics
Na koniec myślę, że dosyć bezpieczny typ. Słońca troszkę złapali zadyszki po spektakularnych zwycięstwach. W kadrze bez zmian brak, Okafora i Bledsoe. W Bostonie zabraknie Bradley&#39;a, który posiada średnią punktów na mecz ponad 14. Nie ma co tutaj dużo pisać, poprostu Suns chcąc grać w PO muszą takie mecze wygrywać, gdyż zaplecze czeka na potknięcia i czyha.
Phoenix Suns @ 1.38 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +11
W 26

wpotrzasku

Użytkownik
co sadzicie o teaguu?? ogarnie over 20 z pkt i asystami ?? nie ma tam kto grac horforda nie ma wilimas tez nie .antica,ayona, byc moze ne bedzie carrola. do rzutow zsotaje tylko milsap z korverem wiec mysle ze pownien ogranac te 12 pkt i 8 asyst
chcialem wziasc under gortata ale skoro zagraja bez centra bo nie ma ani horforda ani antica ani ayona...
rezygnuje z golden state..to sa derby tam zawsze sie spinaja jak graja ze soba. jezli zagra cousins to golden wcale nie musi tego wygrac .ich bilasn w tym sezonie takze jest slbaszy niz sie wszywcy spodziewali, w tamtym seoznie grali lepiej. biore lopeza under 22. kurs jest wysoki bo az 2.3 ale kurde nawet jak nie ma aldriga to itak lopez bedzie olewany w ataku,sas to obrona wiec ciezko bedzie mu powalczyc i o punkty i o zbiorki.

lopez wzrosl do 24 ;d wiec jak dla mnie lokata po 2.05

crimson 3

crimson

Użytkownik
To mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich. Wyjaśnię,że nie należę do jakichś ekspertów koszykówki zza oceanu,ale NBA regularnie śledzę od 3 sezonów. Podaje dzisiejsze typy może ktoś zgodzi się ze mną i przyniesie mu to jakiś zysk. ????
Oklahoma City Thunder - Miami Heat
Miami Heat @ 2.35 Totomix ✅
Mimo,że mecz w Oklahomie ja gram na wygraną Miami. Dlaczego?
Obydwie drużyny w ostatnich meczach notują bilans 5-1. Ale Lebron od jakiegoś czasu włączył się w końcu do walki z Durantem o MVP i po ostatniej porażce Heat będzie zmotywowany by pokazać,że to on jest number one w lidze. Minimalne zwycięstwo Heat po pojedynku Durant vs James.
Golden State Warriors - Houston Rockets

Houston Rockets @ 2.20 Totomix ⛔
W tym meczu również typuje zwycięstwo gości,którzy są w gazie. Wczoraj znokautowali Lakers i mają serię 8 wygranych z rzędu. W GSW nie pewny występu jest Bogut,więc Warriors będą mieli lukę pod koszem. Po drugiej stronie niepewni gry są Beverley i Smith ale myślę,że nie są oni tak ważnym ogniwem w drużynie jak australijczyk. Ponadto w meczu z Lakers Howard pokazał,że jest w formie a brak Andrew Boguta po stronie rywali sprawi,że liczę na dużą ilość jego zbiórek na atakowanej desce. Poprzednie dwa mecze tych drużyn również na korzyść Houston. Myślę,że to będzie minimalna wygrana HOU, tak 3-4 punktami.
Jednak to GSW po dogrywce powiozło Houston trzema punktami :-|

Otrzymane punkty reputacji: +3
W 26

wpotrzasku

Użytkownik
mysle ze spore value. co to dla lebrona zdobyc double dobule. w ostanim meczu nie mial co prawda przeciwko okalhomie ale teraz na pewno sie poprawi.w odatku jest w mega formie. punktow to na pewno natrzaska powyzej 10 a co do drugiej opcji to jak nie zbiorki to na pewno asysty,wystarczy ze koledzy beda trafiac. w dodatku jezeli dzis wroci ceglarz westrbook no to beda zbirki pokryte. w ostnaich meczach lebron w kratke a jak brakowalo to tylko 1 zbiorki do doubile dobule. po takim kursie mysle ze warto

betson lebron james double double 2.75

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Dziś robię drugie podejście do pojedynku dwóch największych gwiazd ligi, czyli Durant vs James. O klasie i formie obu panów nie ma co się rozpisywać. O poprzednim pojedynku też, kto oglądał, ten wie, dlaczego Durant nie pokrył overa. Miami pod presją, dziś muszą wygrać, żeby pokazać, że nadal są drużyną z samego topu, bo jak na razie w tym sezonie bywało różnie, a baty w pierwszym spotkaniu, które zebrali mogą poddać w wątpliwość to, czy faktycznie są w stanie znów powalczyć o tytuł. I do tego jest im potrzebny świetny mecz LeBrona, bo bez ponad 30 pkt ich lidera po prostu nie ma opcji na zwycięstwo.
Z drugiej strony KD, który uwielbia takie mecze, dla niego im trudniejszy rywal, tym jeszcze lepsza gra. O typach na niego tu nie ma co się rozpisywać, bo już zostały napisane o tym całe strony na tym forum. Jedyny problem dla powodzenia tego typu może stanowić powrót Westbrooka, który został ochrzczony na tym forum &quot;zabójcą overów Duranta&quot;, ale dziś nawet jak zagra to pewnie nie będzie to zbyt wiele minut, a i forma pewnie nieoptymalna, więc grę będzie ciągnął KD.
Kursy spadają, linie rosną, a Fortuna daje chyba najlepszą ofertę kursową na ten moment, ale tam nie liczą dogrywki.
Durant over 33,5 1,95 Fortuna ⛔
James over 29,5 1,9 Fortuna ✅
Na sucho jeszcze dorzucam:
Chandler over 16,5 1.85 ⛔
Howard over 20,5 1.85 ⛔
Harden over 24,5 1.85
✅
Kursy z Milenium

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Milwaukee Bucks - Denver Nuggets @1,60 pinnacle ✅
Typ dla mnie bardzo oczywisty, ale skrobnę o nim kilka słów. Ja rozumiem, że Denver to jest tylko dolna część konferencji zachodniej i że ich wyniki w tym roku nie powalają. Rozumiem też, że stał się cud Boski i Bucks wygrali jakiś mecz, ale no niestety, ktoś musiał, a że to był inny tanker, to warto było połasić się na wyższy kurs. Dziś moim zdaniem wszystko wraca do normy, bo współczynnik wygranych może zbliżyć się do niebezpiecznej granicy 20%, a Denver tak trochę między młotem, a kowadłem, z jakimiś tam jeszcze nikłymi nadziejami na play offs. Także ja tu stawiam na zwycięstwo przyjezdnych.
Oklahoma City Thunder - Miami Heat @2,27 pinnacle ✅
Tutaj także idę w zwycięstwo przyjezdnych w hitowym meczu. Miami ma sporo do udowodnienia za niedawny mecz we własnej hali, gdzie o ich porażce zadecydowały trzy istotne czynniki -&gt; pierwszy to nieco słabsza dyspozycja Wade&#39;a, który w tym meczu może okazać się kluczowy. Moim zdaniem do spółki z Lebronem to jest motor napędowy mistrzów NBA i jego punkty są wręcz niezbędne. Druga sprawa, to Scott Brooks. Po słabym początku starterów, gdzie postawił na bardzo wysoką piątkę przeciw grającym na wysokim tempie Miami szybciutko obniżył skład, rzucił do walki Fishera i Lamba, którzy zniszczyli system trójkami bardzo szybko, potem rozkręcił się Durant, z którym nie szło sobie poradzić i z piorunującego początku nic nie zostało. Trzeci czynnik to też trójki, ale po stronie Miami. Brakło tych punktów straszliwie. Wspomnianych wyczynów z ławki Oklahomy nijak nie udało się zrównoważyć rzutami dystansowymi. Ptaszki też coś ćwierkały o powrocie Westbrooka. Otóż moim zdaniem dać zawodnikowi grać w meczu na szczycie tuż po tak długim rozbracie z grą jest co najmniej nierozważne i to może być spory strzał w stopę dla Oklahomy. Czyli co musi zrobić Miami, żeby wygrać? Poprawić skuteczność z obwodu, podnieść tempo gry i dać robić swoje swoim liderom - Lebronowi i Wade&#39;owi. Inni jak coś dołożą to też nie zaszkodzi. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +23
lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
@Wojcirej zobacz ,że nie zagra Lawson ponownie ???? a w Denver grają dwie ekipy, Denver Nuggets z Lawsonem, i Denver Nuggets bez Lawsona, poza tym w Denver szpital zresztą u kozłów jest tak samo, typu nie neguje ale raczej tłumacze skąd się wziął taki kurs

No to zacznijmy od szlagierowego spotkania, które u nas kibiców zawsze wywołuje dodatkowy dreszczyk emocji , wielki pojedynek LBJ&#39;a i Dutantulli. Wszyscy spodziewamy się ,że będą oni głównymi aktorami tego widowiska. Na pewno tak będzie, ale jak wiemy ani punkty Jamesa ani punkty Duranta nie przesądzą o zwycięstwie, przesądzą o nim punkty dorzucone przez ich kolegów ????

dlatego pierwszy typ to Miami win 2,30 bet365 ✅wiadomo jaką siłą ofensywną dysponuje Miami, ważną informacją jest to ,że po długiej absencji wraca Westbrook nie wiem czemu nikt o tym do tej pory nie wspomniał, nie wiadomo w jakiej Rusell jest formie i ile będzie grał, ale z tego co znamy poczciwego Westbricka , po długich przerwach dużo pudłuje w pierwszych spotkaniach ???? co oczywiście jest wodą na młyn dla Heat. Westbrook często rzuca na siłę i jestem ciekaw jak to będzie wyglądało

Druga opcja To LBJ over 30,5 pkt bet365✅ James się rozpędza, co tu więcej pisać ? dostanie na pewno około 40 minut więc jak będzie grał na normalnej skuteczności to pokryje linie.

Drugi mecz ,który chciałem opisac i dodam na wstępie ,że jestem fanem GSW, ale dziś uczucia grać nie będą tylko pieniądze, więc sentymenty na bok. Mój typ to wygrana Houston po kursie 2,1 ⛔wygrali 2 razy z GSW w tym sezonie nie zagra Bogut, zagra za to O&#39;Neal , dziadek ,który jest beznadziejnym defensorem więc tu duży + dla ekipy Rockets, kolejnym i uważam ,że większym plusem jest to ,że GSW w meczu z Kings trzymało praktycznie s przez wiekszosc meczu grali kazdy po około 40 minut czyli dużo, natomiast Harden Howard grali po 30 minut i mniej szykując się na dzisiaj, myślę ,żę zwłaszcza w 2 połowie może być to odczuwalne dla ekipy z San Francisco ponieważ , oni mało rotują składem zwężyła się trochę ławka i Houston jak dla mnie ma bardziej wartościowych zmienników , przede wszystkim ma ich więcej.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Myślę że jednym z argumentów dla których warto zagrać Denver jest dzisiejszy trade Kozłów z Charlotte - wypada nam Ridnour oraz Neal. Adrien oraz Sessions którzy przychodzą do Wisconsin nie powinni dziś wystąpić (nie przypominam sobie sytuacji żeby zawodnik ze świeżo ogłoszonej wymiany wystąpił w meczu w ten sam dzień co ogłoszenie tradu). A więc wypada nam z rotacji dwójka zawodników. Urazy mają Middleton, Knight, Butler, Udoh, Mayo, Sanders, Delfino. A więc zdrowych zawodników można policzyć na palcach (naliczyłem 6 więc jednak nie jednej ręki ;) ).
To oczywiście tylko dodatkowy argument, bo o tankowaniu itd. wspomniano już nie raz, nie dwa, nie pięć.
Edit: Knight game-time decision, do gry wraca Mayo.
Edit2: Denver na luzie ???? ✅ ✅ ✅

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Detroit Pistons - Atlanta Hawks @1.70 totomix (na kartę bez podatku)✅
Detroit zagrało straszną padlinę w meczach z Bobcats , teraz przyjeżdża do ich hali przetrzebiona kontuzjami Atlanta z serią 7 porażek z rzędu . Teague pojechał na mecz z drużyną ale nie wiadomo czy zagra . Olbrzymie braki pod koszem , nie ma Horforda i Antica, ostatnio wypadł też Ayon .
Hawks zostają pod koszem z 3 graczami - Millsap , Mike Scott i Elton Brand czyli dwóch niewysokich skrzydłowych i jeden który się nie odrywa od parkietu , bardzo słaby zestaw na froncourt Pistons .
Wciąż nie wiadomo jak sprawa z Carrollem .
Atlanta olbrzymie problemy z obrona w ostatnich 4 meczach oddawali - 100 , 104 , 108 i 114 pkt .
Pistons to momentami totalna amatorka ale u siebie po takim kursie warto moim zdaniem dać im kolejną szansę . Jeśli nie zagra Teague wtedy nie daję większych szans dla gości . Na razie brak kursów , jak pojawią się w necie to zagram dodatkowo o ile Teague nie będzie grał .

Otrzymane punkty reputacji: +7
vertigo 11,1K

vertigo

Użytkownik
Phoenix Suns - San Antonio Spurs
Phoenix Suns poniżej 104 @ 1.89 betsson

W porządku linia i do grania. Spurs zamykają rodeo trip, są po b2b zwycięstwach z Clippers i Trail Blazers, odzyskali Manu Ginobiliego, odzyskali Tiago Splittera, odzyskają na dzisiaj oficjalnie już skrzydłowego Kawhi Leonarda - zwłaszcza ostatnia dwójka zrobi skok w defensywie, solidnie stojący na nogach center i wingman broniący atletycznych skrzydłowych Suns - i odzyskają Tima Duncana po profilaktycznym odpoczynku. Wracamy do gry podstawową piątką minus Tony Parker, który nie wróci dopóki w 200% nie będzie zdrowy, Pop zachowuje się jakby Francuz miał 36 lat ale to bardzo dobrze rokuje na ciężki marzec. Suns nieco obniżyli loty co wiąże się z kontuzją energicznego Bledsoe, z dynamicznego duo został tylko Dragic. Na pięć ostatnich spotkań trzykrotnie nie przekroczyli tej linii - z GSW rzucili 122 przy czym jak Warriors bronią bez Boguta - i z Bobcats, o punkt (rzucili 105). Spurs wracają na swoje ścieżki i mają za sobą prawdopodobnie najgorszy okres w sezonie - czarny styczeń i jego przedłużenie w lutym.
Oprócz tego San Antonio Spurs @ 1.885 pinnacle.

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Phoenix Suns - San Antonio Spurs @1,88 pinnacle ⛔
Również gram na Spurs, którzy po ASG mnie nie zawodzą i powracają do stanu równowagi po różnych perypetiach w styczniu i wysyłają komunikat w świat NBA, że nadal będą się liczyć w walce o najwyższe cele. Przede wszystkim skończyły się problemy zdrowotne i Popovich ma wreszcie to, co uwielbia, czyli szeroką rotację, żonglowanie składem i przede wszystkim cenne zwycięstwa, na których dodatkowo oszczędzał swoich grajków - głównie mam tu na myśli Parkera i Duncana. Vertigo w dużej mierze wspomniał o wszystkich istotnych czynnikach, więc nie będę powielał jego słów.
Orlando Magic - New York Knicks @1,72 pinnacle ⛔
Lubię takie bety, bardzo często je tutaj zapodaję i wychodzą na plus, więc próbujemy dalej. Kolejny raz z rzędu powierzam pieniądze Carmelo i spółce, którzy jakieś tam szanse na playoffs mają, toteż jest to dla nich must win game, jeśli te szanse mają się jakoś utrzymać. Orlando sprawiło sporo psikusów i powygrywało z Indianą i Oklahomą tuż przed ASG, wywołując niemałe zamieszanie i konsternację, bo przecież im nie o to chodzi. Czy jest tu sens pisać o sporcie, to nie wiem, szczerze mówiąc, bo mimo numerów, jakie czasem Knicks odwalają (np. z Bucks czy Kings) to ich porażka w tym meczu mocno mnie zdziwi.

doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik
Nadchodząca noc nie nastraja mnie do typowania zakładów ML, dlatego swoją uwagę skieruję w stronę linii under/over.
Wstęp:
Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to linia w meczu LA Clippers-MEM Grizzlies. 194 punkty to naprawdę dużo w meczu Miśków. Każdy pewnie w podświadomości ma obraz tych drużyn:
Memphis=under
LA Clippers=over.
Co z tej mieszanki dzisiaj powstanie. Jestem prawie przekonany, że czeka nas tzw. low scoring game z tempem rozgrywania akcji narzuconym przez gospodarzy.
Absencje w drużynach:
Brak. Drużyna Memphis wypoczęta. Powraca Allen który uprzykrzy życie powracającemu po kontuzji CP3

Obecna forma
:
Obie drużyny są w ostatnich 6 tygodniach HOT. Clippers(14 zwycięstw w 20 meczach), Grizzlies (15 zwycięstw w 19 meczach)
Drużynie z Memphis brakuje już tylko 1 zwycięstwa do 8 miejsca gwarantującego grę w playoffs.
W ostatnich 10 meczach Grizzlies 7 razy padał wynik poniżej linii wyznaczanej przez bukmacherów i tracili średnio tylko 88 punktów na mecz.
Taktyka:
Kluczem do powodzenia typu będzie ograniczenie szalonej gry z kontry Clippersów. Drużyny, którym się to udawało w ostatnich 5 spotkaniach Clippersów wygrywały (MIA,SAS) przy tylko 16 szybkich punktach LAC.
Ekipa z LA gdy wygrywała ( TOR,PHI i POR) rzucała 29 punktów z szybkich akcji. O defensywie Memphis nie będę się rozpisywał. Allen, Gasol i Zach Randolph. Statystyki. Wystarczy ????
Rekordy:
Blake Griffin ma szansę przedłużyć swoją wspaniałą passę rzucanych co najmniej 25 punktów do 10 kolejnych spotkań, w których średnio zdobywa oszałamiające 32.6pkt na mecz przy 58.3% skuteczności. Patrząc jednak jak w przeszłości szło mu z obroną Memphis można mieć wątpliwości czy i dziś będzie zdobywał punkty seriami.
Od początku zeszłego sezonu Blake rzuca Miśkom jedynie 14.3 punktów na mecz. Ku przestrodzę dla stawiających dziś over punktowy Griffina dodam, że gracz LAC tylko w 2 na 26 meczów z Grizzlies rzucał powyżej 25 punktów i drużyna Miśków jest dla niego zmorą.
Media:
Wywiad jakiego udzielił niedawno Blake Griffin jeszcze bardziej zachęca mnie do zagrania undera w tym meczu.
&quot;Sometimes you can&#39;t control if you&#39;re shooting the ball well or things like that. But you can always control your energy on defense,&quot; Griffin said. &quot;Even when you&#39;re tired, you can still bring a little bit more.
&quot;... It&#39;s on me. I think I have got to show a little more energy at the start, especially defensively.&quot;
W skrócie: Blake nie jest zadowolony z gry defensywnej swojej drużyny, (która chociażby w meczu ze Spurs pozwoliła sobie rzucić 113 punktów) i obiecuje ze swej strony większe zaangażowanie w grę obronną.

LA Clippers-Memphis Grizzlies under 194 @1.91 b365 6/10⛔ 4 pkt

Postawię jeszcze po połowie stawki głównej na 2 typy, które mi się nasuwają po mojej analizie. Jeśli główne założenie się sprawdzi to te dwa typy też mogą wejść.
Memphis ML @2.1 3/10 marathonbet ✅ ✅
Blake Griffin under 27.5 pkt @1.71 3/10 bet365⛔ 1 punkt ????​

Otrzymane punkty reputacji: +1
money 52

money

Użytkownik
Zgadzam sie z Tobą w 99% z tym ze Rivers chyba zdaje sobie z tego ze jak Miski narzuca swój ceglarski,nudny styl(ale dla nich skuteczny)to LAC przegra ten mecz,dlatego tak jak napisales :
Memphis Under
LAC over

co z tej mieszanki wyniknie?nie wiem ale jesli Clippers chca wygrac musza grac tak jak zawsze..Szybko i skutecznie odpuscilbym ten mecz bo buki tez wystawily ta linie nie 5 nie w 9 ,zazwyczaj przy ich spotkaniach linia nie przekraczala 190 pkt,dlatego nie zdziwi mnie under 180 ani over 200

jagr 5,7K

jagr

Użytkownik
Memphis Grizzlies - Los Angeles Clippers typ:under 196,5,Kurs:1,80 ⛔ Bez wahania stawiam na kolejny under miśków mam nadzieje że się nie zawiodę serię trzeba potrzymywać. Ostatni ich mecze to under 182,5 po kursie:3,50 najwyższy kurs wystawił willam hill .Dzisiaj gram troszkę bezpieczniej myślę że jeśli miśki rzucą więcej niż 90 to będzie dobrze.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik

Pau Gasol
over 19 pts | 1.9 marathon
⛔
Weszłoby gdyby nie miazga w q4 przez co Gasol w ogóle w niej nie wystąpił. No trudno, cieszy jedynie porażka Celtów ????
Z pocałowaniem ręki biorę over na Pau Gasola w dzisiejszym meczu z Celtics. Pamiętam co robił w meczu w legendarnej hali TD Garnet ( :cool: ). Kręcił Sullingerem jak chciał, widać było przewagę doświadczenia a także wzrostu. 24 punkty 13 zbiórek. Dziś będzie podobnie. W dodatku Celtics bez Faveraniego, mimo że po dobrym początku sezonu teraz to już tylko nazwisko na zielonej koszulce to tylko w nim widziałbym jakiś sposób na Gasola (Humphries za słaby, o Anthonym to nawet nie ma co wspominać). Co prawda Gasol wraca po kontuzji, jednak w ostatnich 16 meczach w których wystąpił przekroczył linię aż 14 razy. Nie udało się z Clippers i Dallas, ale udało się np. z Indianą, Houston, Chicago no i jak wspomniałem w Bostonie. Do 4:30 jeszcze sporo czasu i pewnie gdzieś może pojawić się niższa linia, albo inna po lepszym kursie. Sam Gasol wydaje się podekscytowany dzisiejszym meczem:

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Pójdę sobie tropem Maroona bo w jego analizie pojawiło się coś co poniekąd skłania mnie do zagrania takiego typu:

Andre Drummond powyżej 27 pkt + zbiórki ✅✅
1,80
Betsson

Prawdą jest, że Detroit to pajacyki i ciężko im zaufać na dłuższą metę, ale dzisiaj nadarza się okazja by center Pistons podkręcił swoje statystyki. Absencje Atlanty w pomalowanym są bardzo znaczące o czym wspomniał już Maroon. Drummond w takiej sytuacji powinien dominować na deskach i zebrać po raz kolejny masę piłek co powinno skutkować kilkoma łatwymi punktami z ponowienia. W ostatnich spotkaniach Andre zdecydowanie częściej pokrywał powyższą linię, można zaobserwować też, że Drummond oddaje więcej rzutów niż jeszcze jakiś czas temu (pomijając ostatni mecz z Bobkami). Praktycznie stało się regułą jego kilkanaście oczek w meczu, a dodając do tego jego imponujące statystyki w ilości zbiórek (niekiedy kończy mecz z ponad 20 na koncie!) ten bet wydaje się być bardzo atrakcyjny. Jeśli nie popełni szybko głupich fauli, które zabiorą mu cenne minuty na parkiecie, powinno być dobrze. Fajnie byłoby, gdyby po stronie Atlanty zagrał Teague bo to większa gwarancja wyrównanego meczu dzięki czemu Drummond dostanie sporo minut. Nawet jeśli Jeff nie zagra to nie przewiduję miażdżącej przewagi gospodarzy bo to przecież tylko Pistons, oni nie potrafią utrzymać dobrego poziomu przez cały mecz. 2 spotkania w tym sezonie pomiędzy obiema drużynami. Raz się udało przekroczyć próg, a raz nie, ale w obu przypadkach grał w Atlancie Horford, który ograniczał centra Pistons. Dzisiaj będzie miał dużo łatwiejsze zadanie. ;)

Anthony Davis over 21,5 pkt ⛔⛔
1,85
Unibet/Sportingbet​

Kolega o jednej wykształconej za to bardzo długiej brwi nie pokrył linii od 3 spotkań. Dlaczego w takim razie gram w jego kierunku? Bo z Knicks miał na przeciw siebie dobrego w obronie Chandlera, bo z Bucks zagrał jedynie 20 minut, bo w pierwszy meczu z Bobkami rzucił 25 oczek. Wcześniej taka linia to nie był dla niego praktycznie żaden problem, pokrywał ją bardzo regularnie i był siłą napędową osłabionych kadrowo Pelikanów. Osłabienia dalej są, Pelikany nadal potrzebują Davisa w formie i jego dobrej dyspozycji rzutowej. Jeśli mają oni wygrywać to Anthony musi rzucać swoje. Dzisiaj zapowiada się wyrównany mecz z Bobkami, które nie raz nie dwa udowodniły w tym sezonie, że dla wielu drużyn są niewygodnym zespołem. Davis ma match up z Jeffersonem, tak z tym Jeffersonem tak mocno wychwalanym w ostatnim czasie, który gra na bardzo dobrym poziomie od wielu meczów. Dlaczego zatem over Davisa? Bo te wszystkie komplementy w kierunku środkowego Bobków dotyczą jego ofensywy, która stoi na wysokim poziomie. Co z obroną? Ano lipa, All jest słabym obrońcą co dzisiaj młody center Pelikanów powinien wykorzystać.
Liczę na jego dobry występ, przełamanie gorszej passy i przekroczenie linii z zapasem. ;)

Powodzenia!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom