>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Luty 2014

Status
Zamknięty.
lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
A ja na dziś proponuje

Big Al Under 25,5@1,83 bet365✅✅
Ostatnio grałem under po wysokiej lini i wyrobił o 1 więcej ???? może czas na rewanż ? Wiadomo ,że będzie to raczej mecz o niedużej zdobyczy punktowej, wiadomo ,że Gasol to dobry obrońca i razem z Randolphem beda uprzykrzac zycie jeffersonowi tak bardzo jak tylko to mozliwe. Wiemy ,że Big Al to pierwsza opcja ataku. Ale w takiej sytuacji nie sądzę,że będzie oddawał w granicach 30 rzutów na poziomie 50% tak jak robił to w dwóch ostatnich meczach. Jeśli bobki chcą to wygrać będa musiały liczyć na Walkera , może Hendersona? I taka mała ciekawostka na koniec. Jefferson NIGDY nie rzucił ekipie Memphis więcej niż 22pkt mam nadzieje ,że będzie tak trzymał i dziś wieczór ????

I ostatni typ na dzisiaj z mojej strony to Brandon Jennings Over 18,5 pkt@ 1,71 bet365⛔⛔straszna porażka
Powiem tak, Jennings od jakiegoś miesiąca zaczął grać coraz lepiej i wyniki na poziomie 19 pkt w ostatnich 10 meczach osiągał 7 razy. Zaliczył 2 wpadki bo 8 i 12 pkt to niewątpliwie wpadki, ale Calderon nie jest jakimś dobrym obrońcą a Jennings dużo rzuca i dostaje zawsze około 35 minut. Wczoraj mu mecz nie wyszedł usiadł po 25 ze zdecydowanym underem, był bardzo nieskuteczny, więc jeżeli jest w nim trochę sportowej złości i ambicji to powinien pokazać się tu z dobrej strony. Zwłaszcza ,że jak Pistons chcą jeszcze myśleć o PO to muszą wygrać. Grali w tym sezonie raz Jennings rzucił 28pkt

Otrzymane punkty reputacji: +4
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Milwaukee Bucks - Indiana Pacers -&gt; goście over 100 -&gt; 1,83 -&gt; Bet365 ✅✅✅ 110 - 100 Indiana Pacers

Mecz outsidera ligi z kandydatem do mistrzostwa. Indiana dzisiaj sądzę, że do meczu podejdzie bardzo poważnie, po ostatnie wpadce w Minneapolis gdzie ulegli Timberwolves którzy grali bez Martina oraz Pekovica, czyli 2 bardzo ważnych z tercetu Adelmana graczy. Milwaukee to niewątpliwie najsłabsza ekipa ligi. Zaledwie 10 zwycięstw w 54 spotkaniach. Indiana w ofensywie ma kim straszyć. Stała piątka startowa to potężna siła rażenia: George - West - Hibbert - Stephenson - Hill. Dzisiaj sądzę, że &#39;&#39;Kozły&#39;&#39; boleśnie się o tym przekonają a linia według mnie jak najbardziej do grania. Poza tym, Indiana wymieniła ostatnio Grangera, który miał spory kontrakt, na Turner&#39;a z Filadelfii, więc powinni dać radę. Przy blowoucie się również nie boję, bo in bench Indiana też ma kim zdobywać pkt: pod koszem jest doświadczony Scola, wspomniany wcześniej Turner który wg mnie ma ogromne możliwości w ataku, oraz Copeland czy Watson którzy mogą odpalić i być &#39;&#39;hot&#39;&#39; jeśli chodzi o trójki. Tyle ode mnie. Pozdrawiam i polecam. Rambo.

Otrzymane punkty reputacji: +8
M 2,5K

mati89

Forum VIP
W maratonie pojawiły się linie na zawodników i z miejsca zdecydowałem się na tripla.
Pierwszy bet to over Gortata. Do wielkich zwolenników talentu Polisz Hammera nie należę, ale ślepy nie jestem i widzę że Marcin złapał w ostatnich tygodniach formę. Dobra dyspozycja przekłada się na statystyki.Ostatnio co mecz to double-double i sporo punktów 18, 14, 16. Tylko w matchupach z Howardem i Gasolem było gorzej - kolejno 6 i 10 pkt. Dzisiaj meczyk w Cleveland i Czarodzieje mają dobrą okazję by zrewanżować się Cavs za niedawną porażkę u siebie. Varejao nie gra (źródło: News-Herald). Aby go zastąpić ściągnięto z Philadelphi Hawesa i to on dziś powinien wystąpić na piątce. A Gortat potrafi grać przeciwko Spencerowi. W tym sezonie w matchupach ze środkowym Sixers zdobywał 12, 19 i 19 pkt. Niby Cavs zaczęli ostatnio coś tam bronić ale imo nie mają środków by zatrzymać Gortata i Nene. Jeśli Wall i Beal nie będą pajacować i oddawać rzutów na siłę to sporo piłek pójdzie pod kosz. Wybieram linię na Marcina bo jest niższa a do tego Zeller czy Hawes to gorsi obrońcy niż Thompson, z którym będzie mierzył się Nene. Choć możliwe że i Nene pokryje swój over, kto wie ????
Drugi bet - over Harrisa. Jak wiadomo kontrakt Glena Davisa został wykupiony i w Orlando Big Baby już nie zagra. Oznacza to nic innego jak grę Tobiasa w podstawowej piątce. Przeciwko Knicks Harris grał 41 minut i rzucił 22 pkt. Buki tego jeszcze nie ogarnęły. Maraton wystawia linię 14.5 patrząc tylko na średnią zdobycz w sezonie, a przecież Harris siłą rzeczy będzie zdobywał więcej puntków dla Magic niż robił to wchodząc z ławy. Do tego dochodzi kontuzja Afflalo (Orlando Sentinel: Afflalo did not travel with the team to Toronto and will not play in Sunday&#39;s game). Afflalo wiadomo podstawowy strzelec Magików. Jeśli jego nie będzie, sporo rzutów przejmą inni, w tym Harris. A że Tobias ma pewną rękę ten over pęknie bardzo łatwo, no chyba że będzie pogrom i Harris przesiedzi większość meczu na ławie ???? Nawet jesli ma do tego dojść i Tobias w 4Q nie pogra to ta linia jak na sytuację kadrową Magic jest bardzo niska. Stawiam śmiało over Tobiasa, który dziś zalicza 20+ pkt.
Na koniec overek Matthewsa. Portland nadal bez Aldridge&#39;a i mimo że Matthews na jakieś super skuteczności nie gra to i tak rzuca średnio te 20 pkt na spotkanie. Przeciwko Spurs rzucił 18, przedwczoraj z Jazz 24. Ktoś musi te oczka dokładać po stronie Blazers. Lillard jest do tego pierwszym kandydatem i jego over też można grać (choć tu pospadały kursy) dlatego biorę drugą strzelbę Blazers w tej chwili- Matthewsa. Matthews Wilkom rzucał już w tym roku 21 i 18 pkt a robił to z Aldridgem w piątce. I tym razem powinno być dobrze i 20+ punktów na jego koncie po meczu.

Gortat over 12.5 @ 1,90 ✅
Harris over 15.0 @ 1,90 ✅
Matthews over 18.5 @ 1,90 ⛔
maraton

@ jak to pisałem linia na Harrisa wzrosła z 14.5 na 15.0. do wieczora będzie z 17 wzwyż także warto pograć już teraz ;)

Otrzymane punkty reputacji: +13
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Wczorajsza noc z NBA należała przynajmniej dla mnie do tych gorszych, ale ta liga daje szybką szansę na rehabilitacje. ;) Co na dzisiaj?
Mój główny bet, który sam zagram mocniej bo widzę duże szanse powodzenia to:

Joakim Noah over 13 pkt / 12,5 ✅✅ zgodnie z planem ;)
1,90 / 1,85
Marathonbet / Sportingbet

W betcity linia 12,5, ale po niższym kursie. Ja jednak idę zdecydowanie za overem centra Chicago, które zmierzy się dzisiaj w prestiżowym meczu z Miami Heat. Zacznę od tego, że Chicago pomimo tego, że oddali Denga do Cavs radzą sobie naprawdę dobrze i ich wyniki są co najmniej zadawalające. Obrona wciąż funkcjonuje na dobrym poziomie i co najważniejsze ten team ma charakter, który dzisiaj w pojedynku z Heat będzie wymagany. Mecze pomiędzy obiema drużynami zawsze naładowane są sporą dawką emocji. Szczególnie u Byków widać, że dla nich te konfrontacje są czymś więcej niż zwykłym meczem i zawsze czuć w powietrzu napięcie. Noah to właśnie jeden z tych zawodników, którzy kształtują charakter Bulls. Przy okazji takich pojedynków, jak ten dzisiejszy często jest nabuzowany pozytywnymi emocjami i wszędzie go pełno. Zmierzam do tego, że Miami nie będzie miało łatwej przeprawy, a tą wyróżniającą się postacią u gości wg mnie powinien być właśnie Noah. Nie ma się co tu oszukiwać, w ofensywie to nie jest gość, który w każdym meczu będzie solidnie punktować bo jego głównym zadaniem jest oczywiście dobra obrona i walka w pomalowanym, ale w meczu z Heat nadarza się okazja do solidnego zapunktowania i Chicago powinno korzystać z jego usług w większym stopniu niż z innymi drużynami. Dlaczego? To wydaje się być oczywiste i nie raz było wałkowane, ale powtórzę. Obrona Miami w strefie podkoszowej to coś z czym wciąż mają spore problemy i jest to chyba ich największa bolączka od dawien dawna. Powodem jest ich system gry, w którym próżno szukać centra z prawdziwego zdarzenia. Jak widać mimo to potrafią utrzymywać się na szczycie co nie zmienia faktu, że pod koszem można im zrobić duże ałć. Teraz tak, w tym sezonie Miami z Chicago mierzyło się 2 razy. Raz od razu na samym początku sezonu w meczu otwarcia Noah rzucił zaledwie 2 punkty, ale tego nie można brać na poważnie. W NBA prawie 4 miesiące to masa czasu i oczywiście teraźniejsza sytuacja Bulls diametralnie różni się od tej wspomnianej. Wtedy grał Rose, Deng i dodatkowo drużyny dopiero wchodziły w sezon. Noah poza tym zagrał wtedy jedynie 20 minut. Drugi mecz rozgrywany w grudniu może dac nam już więcej wartościowych informacji. Noah zdobył w nim 17 pkt, rzucał na skuteczności w okolicach 66%, zebrał 14 piłek. Nie było już Rosy czyli skład był podobny do tego aktualnego, choć był jeszcze Deng. Dzisiaj spodziewam się czegoś podobnego w wykonaniu Joakima. Jeśli Chicago myśli tu o sprawieniu niespodzianki to musi wykorzystać to co sami mają najlepsze i wykorzystać słabości Heat. Czyli dobry defence, dużo fizycznej gry, dużo akcji w pomalowanym. Na tym wszystkim powinien korzystać nasz Noah, który jest również maszyną do zbierania piłek, a Miami w tym aspekcie daleko w tyle także spodziewam się co najmniej kilku łatwych punktów po ofensywnych zbiórkach. Co jeszcze? To, że Joakim jest z niezłej formie. W ostatnich 5 spotkaniach pokrywał linię 13 pkt 4-krotnie, więc to napawa mnie sporym optymizmem w kontekście dzisiejszej potyczki z Heat. Minimum 10 rzutów dzisiaj spokojnie powinien oddać, ale piszę to bardzo asekuracyjnie bo nie zdziwię się jak będzie to w okolicach 15 prób. Do tego dochodzi kilka osobistych i over siedzi, jak ta lala biorąc pod uwagę, że na przestrzeni całego sezonu center Chicago rzuca na poziomie 47% z gry i 72% z wolnych. Myślę, że opcją wartą uwagi jest również zagranie połączonego zakładu na pkt + zbiórki, o ile jakiś buk da taką propozycję. Podejrzewam, że może to być betsson. Noah powinien dzisiaj zdominować tablice i zaliczyć kilkanaście zbiórek bo z Miami nie powinno to być dla niego wielkim problemem skoro praktycznie w każdym meczu w tym elemencie gry ma ich ponad 10, a tak jak pisałem z Heat powinno być jeszcze łatwiej. Mecz już o 21:30 naszego czasu, więc niebawem. ;) Możliwe, że później coś jeszcze dodam na temat kolejnych konfrontacji, ale nie obiecuję.

Polecam!

Otrzymane punkty reputacji: +16
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Jak ktoś ma opcję pograć jeszcze w betcity to jest kilka ciekawych linii nad którymi warto się pochylić, albo skleić jakieś ako.

Durant over 31.5 po 1.85

Rynek 32-33 pkt, niby wrócił Russel ale liczę, że po ostatnich wcirach od Heat Kevin weźmie na siebie dziś ciężar gry i poprowadzi OKC do zwycięstwa, w tym samum meczu pograłem over Paula na pkt+asysty (29.5 po 1.8), Chris po kontuzji kręci już odpowiednie cyfry, ostatnio aż 14 asyst. Liczę dziś na overowe spotkanie co powinno pozwolić pokryć proponowane linie.

Lillard na linii 23.5 pkt to świetna propozycja. Dobre starcie czyli Blazers vs Wolves, Aldridge out czyli Lillard będzie zdecydowanym liderem gospodarzy i w overowo zapowiadającym się starciu spokojnie powinien zakręcić się w okolicy 30 oczek.

Wspomniany wcześniej Harris w betcity nadal na linii 14.5, marathon już 17.
Noah również na linii 12.5.

Krótko mówiąc ruscy dzisiaj rządzą nie tylko w sportach zimowych ;)

✅✅✅ wszystko na plus :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +12
S 0

sajmon_king

Użytkownik
Prawdopodobnie LBJ nie zagra w meczu z Chicago. Nie uczestniczył w sobotnim treningu, właśnie po tym nieszczęsnym złamaniu nosa. Wiadomo miami jest zawsze groźne, lecz tym razem pójdę w stronę Chicago. Typ powyżej na Joakima Noah też bardzo ciekawy.
Pozdrawiam

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Cleveland Cavaliers - Washington Wizards @1,85 pinnacle ✅
Mimo że koszykarze Waszyngtonu są dziś b2b to zdecyduję się postawić coś w ich kierunku. Skłania mnie ku temu sytuacja kadrowa Cavs - w tym meczu na pewno nie wystąpią: C.J. Miles, Anderson Varejao i Dion Waiters (info za CBS). Jest to kłopot przede wszystkim w defensywie i tutaj może pojawić się pole do popisów dla naszego rodzynka, Marcina Gortata. Te braki kadrowe obowiązkowo trzeba wykorzystać, bo strona ofensywna Cavs w osobach Denga i Irvinga jest także absolutnie do zrównoważenia, już głowa w tym samego Johna Walla, aby rozruszać już i tak nieco bardziej dziurawe szyki defensywne.
Los Angeles Lakers - Brooklyn Nets @2,27 pinnacle ⛔
Do typu należy podchodzić z pewną rozwagą i rezerwą, wszakże polecam tu grę na Lakers, ale skłaniają mnie ku temu trzy rzeczy. Po pierwsze na ten mecz ma się nieco poprawić sytuacja kadrowa ekipy ze Staples. Już w meczu z Bostonem zagrał Gasol, co momentalnie zaowocowało zwycięstwem (a może nie to? ;) ). Idąc dalej, będziemy świadkami powrotu Nicka Younga:
On Sunday, Young will be playing in his first game since Feb. 5 while recovering from a nondisplaced fracture in his left patella, missing six games while healing. He has averaged 16.9 points and 2.7 rebounds over 48 games played.
za CBS. Tak więc pojawia się kolejna solidna porcja punktów po stronie Jeziorowców.
Druga rzecz to nieco ograniczony rooster Nets na ten mecz. Występ Marcusa Thorntona stoi pod znakiem zapytania z powodu choroby, zaś Shaun Livingston nabawił się urazu podczas meczu z Golden State Warrios i jego występ stoi obecnie pod znakiem zapytania.
Trzecia rzecz to forma Nets na b2b. Robiłem już wyliczankę przy okazji meczu z Chicaco tuż przed ASG i jak ktoś chce sobie przypomnieć, jak to wygląda, to zapraszam tutaj. Od tamtego czasu nic się nie zmieniło, bo do dziś nie było okazji, żeby to sprawdzić, ale nie zdziwię się, jeśli ten stan rzeczy się utrzyma. ;)
Prawdopodobnie LBJ nie zagra w meczu z Chicago. Nie uczestniczył w sobotnim treningu, właśnie po tym nieszczęsnym złamaniu nosa. Wiadomo miami jest zawsze groźne, lecz tym razem pójdę w stronę Chicago. Typ powyżej na Joakima Noah też bardzo ciekawy.
Pozdrawiam
LeBron James will wear protective mask vs. Bulls
by Igor Mello | CBSSports.com
Heat forward LeBron James had his broken nose &quot;corrected&quot; on Friday, head coach Erik Spoelstra told the Miami Herald.
James suffered the injury in the second half of Thursday&#39;s win at Oklahoma City. He was unable to practice on Saturday but is expected to play Sunday against the Bulls, the Sun Sentinel reports. He will wear a protective mask for the first time in nine years.
&quot;It&#39;s nothing that you want to make long term,&quot; James said. &quot;I&#39;m still at awe with what Richard Hamilton was able to do for so long, wearing it. It&#39;s very uncomfortable. We&#39;ll see how it feels.&quot;
http://www.cbssports.com/nba/players/playerpage/400553/lebron-james

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
???? Portland Trail Blazers - Minnesota Timberwolves
Damian Lilliard over 24,5
▶ B365

✅ 32 pts&#39;

Sprawa wygląda prosto. Damian Lillard kryzys ma już za sobą, a na dodatek z gry wypadł Aldridge czyli główna opcja w ataku Blazers. Dzisiaj Portland zagra z Minnesotą która słynie z ofensywnej gry i szybkiego tempa. Atuty praktycznie takie same tylko że Portand gra efektywniej stąd wysokie miejsce na Zachodzie. Ostatnie 2 mecze Portland w których nie zagrał Aldridge to 31 i 28 pkt Lillarda. Widać, że automatycznie to on stał się zawodnikiem, który oddaje najwięcej rzutów w drużynie. W obu powyższych spotkaniach rzucał ponad 20 razy. Linie przekraczał spokojnie. Tak jak wspominałem dzisiaj z Wilkami też powinno przyjść mu to z łatwością bo akurat obrona Minnesoty jest po prostu słaba, a taki zawodnik, jak Lillard z pewnością to wykorzysta. Przed nami ciekawy mecz oby przyniósł nam efekt w postaci overa Damiana!

Otrzymane punkty reputacji: +1
lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
A ja na dzisiejszy wieczór proponuje
DeAndre Jordan Over 9,5 pkt 2,00@bet365 (10 pkt juz w trakcie 2giej kwarty)✅✅
Czy ja coś przegapiłem ? Dzisiaj na przeciwko Jordana stanie kto? Thabeet? Świeżak Adams ? nie zagra drewno Perkins, ale on cośw obronie grał, a tamci? No nie za bardzo. Jordan dostaje około 37 minut gry, jest najskuteczniejszym zawodnikiem w lidze fg 65% rzuca średnio 6 razy na mecz ale otrzymuje też średnio 7 FT na mecz z czego wykorzystuje połowe, to tak statystycznie. Ponadto jest najlepiej zbierającym w lidze 14 reb per game. w Lutym tylko dwa razy rzucił mniej niż 10 pkt i były to mecze z Memphis(ale to nie dziwne bo tam nawet Jefferson 10 nie rzucił ???? ) oraz z San Antonio, gdzie umówmy się Duncan i koledzy poradzą sobie lepiej niż Adams Ibaka i Thabeet, zwłaszcza ,że na głowie Ibaki będzie Griffin, myślę ,że duże szanse powodzenia, chociaż z drugiej strony, OKC musi gonić wynik więc to oni muszą narzucać trochę punktów, a linia 28 nie wydaje się wysoka . OKC to pod wzgledem grania 3 kwart , 3 siła w NBA a CLippers 16, więc może lepiej zaufać OKC
Dodam jeszcze ,że z otejpowaną ręką do gry wraca Paul (jego występ był wątpliwy), więc jak nie będzie w stanie rzucać to będzie starał się chociaż podawać, więc szansę rosną.
Delikatnie można Chris Paul sume zbiórek asyst pkt Under 34,5 1,83@bet365
Polecam grać under live w meczu CLippers z Thunder bo jest bardzo wysoka linia a nie ma szans żeby 2 połowe zagrali na takiej skutecznosci po zakonczeniu pierwszej połowy, albo może Clippers w 3 kwarcie OVer 24,5 pkt ? w 1 kwarcie 28 w drugiej 44 , przy takim graniu powinno wejsc

Otrzymane punkty reputacji: +14
nbapl 167

nbapl

Użytkownik
Denver Nuggets - Sacramento Kings
Po wczorajszej udanej nocy, dzisiaj postanawiam ulokować pieniądze na druzynie Denver. Ciekawa druzyna której kibicuje juz od paru lat, jednak bez sukcesów. Mimo to podobają mi się jak grają. Mniej doświadczony trener niż poprzedni, ale ma jakiś pomysł. Szkoda tylko, że wciąż brakuje kontuzjowanychw tej ekipie. Pod znakiem zapytania stoi dzisiaj występ Ty Lawsona, lidera tejże drużyny. Jak będzie dzisiaj? Nie wiadomo, ja po cichu oczywiście licze na jego powrót, bo to jeden z leszpych PG w lidze. Bryłki co prawda dostają baty od lepszych zespołów i raczej ciężko przebijać się im przez szczelne defensywy. Jak wszyscy wiedzą dzisiaj grają z Sacramento więc nie powinno być z tym problemu. Historia meczy zdecydowanie na korzyść Nuggets. Ostatnio przegrali z Królami na własnym parkiecie 6 lat temu. W tym sezonie odbyły się już dwa mecze miedzy tymi ekipami, oba w Kalifornii, zwycięstwami ekipy podzieliły się po równo. Denver cały czas walczy o PO, ale sytuacja nie wygląda najlepiej. Mam nadzieje, że dadzą dzisiaj radę z ostatnim zespołem konferencji zachodniej.
Denver Nuggets -3 @ 1.61 ⛔

LA Lakers - Brooklyn Nets
W tym meczu nie spodziewam się zbyt ofensywnej gry. A linia postawiona przez bukmacherów wydaje mi się wysoka, więc postanawiam skorzystać. Zacznijmy od Lakersów. Wracają powoli koszykarze, co sprawia, że gra tego zespołu zmieni się z meczu na mecz. Nie będą to już ataki, jak te sprzed miesiąca, gdzie grali radosną koszykówkę, tylko poukładne akcje. Najprawdopodobniej dzisiaj dojdzie kolejne wzmocnienie jakim jest Nick Young. Z drugiej strony jest Jason Kidd ze swoimi Netsami. Rozpoczeli swojego roada iczekają ich nie łatwe mecze, choć potentatów na swojej drodze miec nie beda. Dzisiaj będą mogli pograć spokojnie i uważnie, po wczorajszym underu i porażce. Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę na ilość punktów rzucanych przez obie ekipy w ostatnich meczach. Lakers w osatnich 5 meczach u siebie średnio 95 pkt, Brooklyn na wyjeździe 91. Z historii meczów raczej wszystko wskazuje na undera. Ostatnie conajmniej 5 meczy to under 200 pkt.
Under 208 @ 1.71 ⛔

K 68

kuiba12

Użytkownik
CHI - MIA
Typ: CHicago + 8,5 @ 1,85 STS ⛔⛔⛔ 3 kwarta ...

Witam wszystkich ,dzisiaj proponuję zagrać na dodatki handicap na ekipę byków, jak widać STS trochę zaspał i nie zmienił dość wysokiej lini na Chciago. Miami gra dzisiaj bez lebrona który ma złamany nos. Chicago ostatnimi czasy jest w dobrej formie, 5 wygranych z rzędu. Obie ekipy zagrały 2 mecze pomiędzy sobą (1:1)

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Miami Heat - Chicago Bulls gospodarze under 96 pkt -&gt; 1,89 -&gt; Betsson ✅✅✅ 93 - 79 Miami

James out. Info potwierdzone przez Spoelstre. Bardzo duże osłabienie jeśli chodzi o grę w ofensywie Miami. Moim zdaniem James to 50% siły Miami albo i więcej. Średnia w tym sezonie to 26,9 PPG. Bardzo dużo. Pojedynki Miami z Chicago są bardzo prestiżowe. Dzisiaj nie ma James&#39;a oraz Rose&#39;a. Mimo wszystko gra będzie powolna, nie spodziewam się grania od kosza do kosza po obu stronach bo dzisiaj wyraźnie ona nikomu służyć nie będzie, a Chicago to stara dobra szkoła obronna Thibodeau, który koszykówki run &amp; gun nie toleruje. Wade w jakiej formie jest każdy widzi. Są postępy, ale to nie jest jeszcze ten sam &#39;&#39;Flash&#39;&#39;. Bosh dzisiaj będzie miał pod koszem bardzo ciężko, Noah i Boozer to solidna firma w defensywie. Zwłaszcza ten pierwszy, który Miami nie trawi i zawsze to powtarzał. Jak dla mnie linia na Miami za duża o te 3-4 pkt, nie spodziewam się że Miami przekroczy barierę over 93. Nie w tych okolicznościach i nie z tym przeciwnikiem. Jeśli tempo będzie odpowiednie i nie będzie gry od kosza do kosza a być nie powinno to o ten under jestem spokojny. Polecam i pozdrawiam. Rambo

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Na dzisiaj wiele propozycji widzę się pokrywa.

Gortat+Lilliard bardzo fajne do grania.

Z ML ja szukam PTB -3,5. Wg. mnie dobry rywal na wygraną. Po pierwsze umówmy się PTB w tym sezonie dużo lepsze i brak strzelby aż tak wg. mnie nie powinien rzutować na kursy w aż takim stopniu(grałbym po 1,50 pewnie też).
Minnesota wygrała dwa spotkania z Pacers oraz Jazz, ale czy kolejny raz stać ich na wygraną z drużyną z &gt;.600 ? Nie sądzę. Nie skreślałbym ich po w ostatnich 3 meczach zagrali naprawdę solidnie, ale jak ma przyjść jakaś porażka to jest to dobry moment i wydaje mi się, że jest value po stronie gospodarzy vs tak chimeryczna ekipa.

Do tego warto wg. mnie się przyjrzeć Howardowi. Suns słabo bronią a w pomalowanym praktycznie sam dół ligi. Ostatni mecz słabiutki a nie wyglądało to tak źle wcześniej więc wydaje mi się, że linia 20,5 do grania. Tym bardziej, że nie wiadomo jeszcze co z Hardenem więc możliwe, że pograją dzisiaj więcej na Howarda.

F 263

fidelio

Użytkownik
Na dzisiaj wiele propozycji widzę się pokrywa.
.
No właśnie przyglądałem się Howardowi pod kątem overa i zauważyłem, że w dwóch meczach z PHX w tym sezonie nie przekroczył 23 pktów, co mnie jednak odwiodło od tego typu. Osobiście gram over Lillarda (25,5) i Valunciunusa (10,5).

E 4

emilio666

Użytkownik
Lillard niedawno też miał podobną linię, ale w Minneapolis. Szybko popadł w faule i pudłował na potęgę (3-10). Rubio, niby nic, ale rywalizacja rozgrywających będzie wyrównana. Tylko taki plus widzę, że nie ma LMA, będzie miał większą odpowiedzialność za punkty.

lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
Detroit Pistons-Golden State Warriors
W ekipie przyjezdnych nie zagra Bogut, ale jest też świeża informacja z rotoworld,że na wyjazd nie przyjedzie również Lee.
Jak dla mnie bet dnia to Greg Monroe Over15,5 pkt Fortuna 1,82.✅✅ 2,5 kwarty i pozamiatane :cool: 23
Poza Lee Nie gra też Ezeli, węc pod kosze mzostaje Tylko Speights i O&#39;Neal totalne drewna w obronie. Greg jest w dobrej formie dlatego myślę ,że spokojnie wygra walkę podkoszową i wole jego niż Drummonda, bo Drummond to bezmyślna małpa ,która szybko potrafi złapać przewinienia i wyłącza go to z gry.
Poza tym
Pistons Win 2,3 bet365
Polecam
I jakby to napisał EloPeja wchodzę całym swoim bankrollem, zastawiam dom ,rodzine oraz dzieci a jak mi cos nie wyjdzie to tajemniczo tuz przed meczem dostane telefon od prezesa Pistons Toma Gores&#39;a żebym wycofał swoje miliony ???? Pozdrawiam

@Kosmos111 i co Ty mi tutaj pokazujesz ? Wycinek z meczu 15 sekund meczu i jeden blok na marnym Parsonsie ? Nawet nie wiem jak to mam skomentować ???? przykładowo O&#39;Neal nie dawno grał w Suns z Gortatem, po co ściągnęli Gortata? Bo O&#39;Neal był drewnem obronnym, i to że podskoczył i wystawił rękę pod koszem w towarzystawie dwóch kolegów innych to chyba nie wiele a raczej nic nie znaczy w kontekście jego możliwości defensywnych ? Tacy z Green&#39;a i O&#39;Neala defensorzy ,że Blatche rzucił14 pkt w 28 minut gry 6/9 z gry. Jest też taki mały problem że Green ma 6,7 wzrostu a Monroe 6,11 więc gdzie on go obroni ? Chyba w snach

Poza tym uważam ,że to będzie close-game więc Monroe dostaje w domu średnio 38 minut gry . Dlatego argument o Bloku jakims tam i Greenie ktory ma 198 cm wzrostu a Monroe 208 .. ????
@Edit tak jak mówiłem tuż przed meczem zadzwonił do mnie Tom Gores paląc swoje grube kubańskie cygaro ,potwierdził mi ,że bukmacherzy przestraszyli się kwoty ,którą postawiłem na Greg&#39;a . Prezes Pistons prosił mnie żebym wycofał zakład bo Singapurska mafia groziła mu śmiercią i gwałtem żony. Niestety nie mogłem się ugiąć pod jego żądaniami ponieważ gra toczy się o mój cały bankroll dom oraz Ferrari. Tom doskonale wie w jakim gazie jest Monroe i zakazał wystawiania go do składu, jednakże Greg jak zwinny i sprytny murzyn schował się pod koszulką Brandonda Jenningsa i niepostrzeżenie wtargnął na boisko zdobywając przy tym 14 punktów(2 more to goal)w 2 kwartach.Otrzymałem wlaśnie ponownie telefon,Tom Gores do mnie dzwoni i przeprasza za swoje zachowanie. Tym razem będę łaskawy i oszczędze jego życie, niech zajmą się nim Singapurczycy ja i tak mam wystarczająca ubabrane ręce. EloPeja We miss You
Edit2@ Kosmos111 faktycznie oglądamy inną ligę, bo ja mecze a Ty skróty ???? tak tylko ,że O&#39;Neal jest backupem i powiedz mi ilu Centrów Buckup&#39;ów masz sensownych wymień mi z 5 co zrobią krzywdę w ofensywie ???? i ile on minut dostaje ? z niego to taka legenda jak z mojej babci. Bo wiesz piszemy o Jermainie O&#39;Neal&#39;u ???? i tak zajebisty argument z Netsami bo jakbys oglądał tą ligę co ja to byś wiedział ze Blatche i Monroe mają podobny styl grania tylko Monroe robi to lepiej ???? statystyki wszystkiego nie mówią obejrzyj pare spotkań a potem pyskuj , bo nie masz racji ???? Ja rozumiem konstruktywną krytykę , serio ???? ale wstawianie takiego czegoś to woła o pomstę do nieba i podpieranie się gównianą statystyką ,która ma tyle do rzeczy zwłaszcza ,że O&#39;Neal zagrał w tym sezonie z 10 spotkań jest mega żałosne. I tak niech wszyscy Ci zaufają w tej sprawie to popłyną ale chyba Wisłą wpław.. ????
I kto tu napisał ,że Howard czy Davis to dobrzy obrońcy są ? Dobry obrońca to Marc Gasol, czujesz różnice między Gasolem a Howardem ? ???? Bo jak nie to juz nie pisz tu nic więcej

Otrzymane punkty reputacji: +13
K 195

kosmos111

Użytkownik
Jermaine drewno w obronie? No może inną ligę oglądamy... Swoja lata facet ma, ale bronić jednak potrafi, ostatnio tak GSW praktycznie wygrał mecz z Rockets...
http://www.youtube.com/watch?v=ZvAEhvasHNM
Poza tym obok niego więcej gra chyba Green, a on też jest niezłym obrońcą. Typu nie neguję, bo znając Pistons to się szykuje napieprzanka, ale tak chciałem wtrącić...
Ode mnie lecą Clippers i nie zamierzam na temat ekipy Riversa nic pisać. Skład zna każdy, wrócił Cp3, forma wysoka, naprzeciw Pelikany, które sezon mają na straty i chyba tylko Davisowi się chce jeszcze tam grać. Spodziewałem się kursu na poziomie 1.3 a tu bęc. Gramy.
Clippers 1.60 bet365
E: Tak gościu, napinaj się. Po co Suns ściągnęli Gortata?? Hmm.. Może dlatego, że O&#39;Neal ma swoje lata i co chwila się łamie? Kogo to zresztą teraz obchodzi?
Argument z meczu z Nets też zajebisty. Uuuu, &quot;to ja daję over Monroe, bo Blatche rzucił, to przecież Monroe rzuci, a do tego nazwę podkoszowych Warriors drewniakami to mi więcej osób zaufa&quot;
nba.com &gt; staty w obronie &gt; Jermaine O&#39;Neal ogranicza rywali do 45% z gry w tym sezonie, to lepszy % niż ma chociażby Anthony Davis czy Howard, no ale to drewno....
Monroe może i overa zrobi, ale tak jak ty nazywasz żywe legendy drewniakami tak ja nazywam cię totalnym ignorantem.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Nie podoba mi się linia w meczu Knicks Mavs. Knicks ostatnio słabiutcy a do tego dzisiejsze spotkanie będzie ich pierwszym spotkaniem po powrocie z road tripu. Zwykle drużyna w takim meczu spisuje się jeszcze gorzej niż podczas meczów na road tripie (dochodzi po prostu zwykła dekoncentracja zawodników). Zakładając tą teorię wyszłoby że Mavericks jako ekipa lepsza niż Hawks czy Magic, powinni połknąć dziś Nowojorczyków dwucyfrówką. Dlaczego więc buki wystawiają linię na poziomie zaledwie -4 ? Rozumiem że mecz w MSG i te sprawy ale jednak więcej jakości oferują w tym momencie Dirk i spółka. Dalej - ruch kursów. Społeczność covers oraz innych tym podobnych stron zdecydowanie stawia dziś na Dallas. Na ATS od 59% do 64%, na ML jest to nawet 73%. Na Mavs idzie kasa a tymczasem linia spada do 3,5. To spotkanie nieźle śmierdzi. Sam miałem grać handi na Mavs ale zmieniam front i gram Knicks. Mavs ain&#39;t no easy money no more :]
Knicks @ 2,46 maraton

typynba 21

typynba

Użytkownik
Popieram typ kosmos111, osobiście gram:
25.02 02:00
New Orleans Pelicans - Los Angeles Clippers
Clippers-3,5 1,9@3j

Pelicans 23-32 (13-13 u siebie)
Clippers 38-20 (15-15 na wyjazdach)

Obie ekipy to zupełnie inny poziom. Clippers to aktualnie 4 drużyna na zachodzie i cel na tez sezon jest jeden - mistrzostwo. Imo nie ma na to szans w tym sezonie. Na ławce nie mają choćby solidnego zmiennika dla zawodników podkoszowych ale to tylko taka mała dygresja
Pelicans nie mają szans na Playoff wobec kontuzji Holiday&#39;a i Andersona (nawet z nimi w składzie ciężko by im było się załapać na tym piekielnie mocnym zachodzie). Powinni zacząć tankować, bo ich pick w drafcie jest zastrzeżony tylko w Top5.

Clippers grają co prawda back-to-back ale wczorajszy mecz w Oklahomie grali 6 godzin wcześniej niż normalna pora meczów NBA (6 godzin więcej na regenerację), do tego z Oklahomy do Nowego Orleanu to jakaś godzinka samolotem, także nie uważam, żeby rozgrywany wczoraj mecz miał większe znaczenie. Co więcej wygrali na bardzo trudnym terenie, także nastroje w ekipie powinny być dobre.

Poprzedni mecz w tym sezonie:
Clippers - Pelicans 108:95

Nie ma co tu w zasadzie dużo pisać, goście po prostu są zdecydowanie lepszą drużyną.
Zagrałem też zupełnie z rana Bucks-76ers over203,5 1,91@5j ale ta linia jest już po znacznie niższym kursie, więc nie będę wklejał analizy
Powodzenia!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom