Horford,Antic,Ayon, Millsap, nie nie nie, to nie jest skład z filmu fantastyczna czwórka, oni bardziej nadawali by się do kosmicznego meczu jako rywale Jordana bo na luzie by ich objechał. Przejdźmy do rzzeczy, dlaczego wymieniam te nazwiska? A no właśnie dlatego ,ze Ci Panowie pod koszem Atlanty dzisiaj się nie zameldują. Co to powoduje? Spustoszenie pod koszem Atlanty w dzisiejszym meczu ???? Bo zostaje im Pittman(nie wiem kto to nawet)Mike Scott(zagrał w ostatnich dwóch spotkaniach imponująco i jakby wystawili jakeis zakłądy na niego to bym przemyślał, ale bronić to on nie potrafi) iiii turututu ???? Elton "lepiej skoncz kariere i pójdź sprzedawać Hot-Dogi na meczu" Brand. Zaraz ktoś mi tu napiszę ,żeby legendy nie szarpać czy coś ???? no po prostu Elton to nie ten zawodnik co chociażby jeszcze dwa lata temu kiedy grał wciąż dobrze, mocno spuścił z tonu i jako 1 pick 1999 roku skończyłby ta kariere bo wstyd sobie robi facet taką grą.
Ale zaraz zaraz ???? zapomniałem z kim dziś gra Atlanta..zapomniałem? Niee, tylko nie wspomniałem ???? dziś rywalem Atlanty są Chicago"moc pod koszem"Bulls .
i tak , Boozera bym zostawił bo jego nominalnym zmiennikiem jest Taj Gibson ,który ostatnio kręci duże cyferki ale na słabej skuteczności, gra na siłę często ale jak coś to cyferki są. Tylko ,że kursów na niego brak. Więc zostaje Joakim Noah, który jest w niezłej formie, może nie jakiejś genialnej ale 5 z 6(Nie liczę All Star Game bo nie widze sensu) ostatnich meczów pokrył linię, linia to Over 13,5 po kursie 1,82
w
Fortunie gdzie zagram, można złapać 1,9 w marathonie jak ktoś chce
Zachęcam do gry i Polecam ????
Edit@ a ja jeszcze dołożę od siebie Gortata Over 12,5 pkt
. Co mnie do tego skłania ? A no oglądałem ostatnich kilka spotkań Wizards i gra na lini Wall Gortat nabiera rumieńców. Naprawdę coraz lepiej się rozumieją wytworzyła się pewnego rodzaju chemia między nimi. Wall jak dotąd nieznany z pick'n'rolli coraz chętniej gra ja z Goratatem ,który uwielbia to grać i przynosi to dobre wyniki w postaci coraz lepszych cyferek Polish Hammera. Dodatkowym atrybutem tego typu jest to, że nie zagra
Nene więc mam nadzieje,ze wśród wysokich to Marcin będzie pierwszą strzelbą w zespole Wizards zresztą w ostatnim spotkaniu oddał
15 rzutów co świadczy o tym ,że koledzy coraz bardziej mu ufają. I pomimo ,ze ma przed sobą dzisiaj Vucevicia to w zeszłym sezonie rzucił przeciwko niemu 12 i 14 pkt a w tym sezonie 13 a był Nene, a PHX nie miał tak klasowego rozgrywającego jak Wall bo Dragić nie chętnie z nim grał więc uważam ,że w tej formie Gortat to rzuci.
Z drugiej strony prześledziłem sytuację kadrową Orlando. Iiii uważam, ze Vucevic też rzuci Over, w Orlando nie zagra już Glen Davis a zmiennicy dla niego są marni, więc pod koszem będzie szalał Vucevic w ekipie z Orlando nie zagra też Afflalo więc ktoś te punkty musi rzucać stawiam właśnie na Nikolę Vucevicia. Warto dodac ,że Vucevic nie ma zmiennika na swojej pozycji żadnego wartościowego. O ile nie będzie blowout'u to powinien to ogarnąć tylko nie wiem czy mecz się nie zakończy po pierwszej połowie tego niestety nie wiem
I Ciekawostka dnia. Policja aresztowała Raymonda Feltona pod zarzutami związanymi z bronią palną (nie wczytywałem się o co chodzi ale tak mi mignęło
)
Edit@Rosną kursy na Noah'a a linai się nie zmienia, dziwne,
Fortuna płaci już 1,95