maximus88
Użytkownik
No tak, to właśnie w samym Vegas zapadła decyzja, że w ostatniej akcji spotkania lalki rzucą trójeczkę i położą under Teraz każdy nietrafiony bet jest zasługą właśnie tego, co dzieje się w Vegas. Dobrze, że opinie te nie wiążą się specjalnie z betami na zawodników, a przecież tutaj dopiero byłoby pole do popisu, bo przecież wystarczy przekonać jednostkę by zagrała lepiej/ gorzejA potem się okaże, że Miskom też się nie chciało bronić. Ten under w indianie to był dopiero mega public bet, na agielskojęzycznych forach też był popularny, viva las vegas! ;-)
Ale do rzeczy.
Clippers - Rockets
Linia ustawiona na ponad 220 oczek czyli bukmacherzy przewidują ostrą strzelaninę, jestem jak najbardziej za! Ostatnio w starciu tych ekip w LA mieliśmy w listopadzie 137-118 bez dogrywki, czyli potężny over. Pod koszem mimo wszystko jeśli nie wyłapie głupich fauli rządzić może Howard, co znacząco powinno utrudnić sprawę Griffinowi. Z resztą jego overów nie grałem, dopóki Paul nie wypadł, dla mnie ze zbiórkami to on jest najlepszą inwestycją w ekipie gopodarzy i pobieram taki zakład w betsyfach. Dokładam oprócz tego over Crawforda lżejszą stawką. Pod nieobecność Reddicka ten spisuje się znakomicie, dostaje więcej minut i w tak ofensywnie zapowiadającym się spotkaniu jak najbardziej do gry jego punkty widzę.
Chris Paul over 31.5 pts+ast 1.85
Betsafe
Jamal Crawford over 22.5 pts 1.72
Betcity
widziałem również w marathonie i 365 na linii 23.5
Portland - Brooklyn
Oprócz tego gram over Lillarda w Unibecie. Nie mam zamiaru bawić się w Batuma i Mathewsa skoro liderowanie rozgrywającego Portland w tej ekipie jest pewniakiem. Linia już co prawda ustawiona wyżej, bo 26 oczek, lecz Lillard w 4ech spotkaniach bez Aldridga pokrył ją w każdym meczu więc nie widzę powodów by kombinować, tym bardziej, że trudniej będzie przede wszystkim w strefie podkoszowej dziś.
Lillard over 26 pts 1.85
Unibet
wszystko na !
PTB odjazd totalny więc nie ma o czym gadać, a w LA tym razem nie postrzelali tak jak zakładałem to i overy do kosza :]