Orlando-Portland
N.Batum(Portland) Total Points (13.0) over
1,9
Marathon
Wg mojej oceny znow troszeczke zanizona linia na Nicolasa.W poprzednich meczach oddawal sporo rzutow ,szczegolnie duzo rzuca za 3pkt ,ostatnio oddal az 8 rzutów za 3pkt ale to bylo bardzo overowe spotkanie z Houston.Dzis tez ten pojedynek powinien byc nastawiony ofensywnie.Dzis powinien oddac z 10 rzutów z gry ,ok 5-6 za 3pkt i kilka rzutów z linii wolnych.Batum praktycznie co mecz dostaje najwiecej minut do gry,nie powinno byc inaczej dzis przy wyrownanym meczu.Dodam ze linia w naziemnym (fortuna16,5).Mysle ze powinien przekroczyc linie 13pkt.
Sacramento-Houston
I.Thomas. Total Points (14.5)over (Sacramento)
1,9
Marathon
Dzis w nocy zapowiada sie overowe spotkanie ,a co za tym idzie Kings powinno przekroczyc granice 100pkt.Isaiah ostatnio dobra forma z Utah zdobyl 25pkt ,gdzie mial 10/16 z gry i 2/4 za 3pkt.W drugim spotkaniu w Jazz Thomas cisnął 17pkt .Dzis mysle wlasnie ze gracz Kings cisnie koło 17-19pkt .Powinien dostac 35-38min w meczu .
@
sewerynKG
Odradziac sobie mozesz, a ja mysle ze jest w stanie cisnąć over 13pkt .Nicolas co mecz ok 40min wiec moze cisnąc.Sporo rzutów zawsze oddaje ,powiedziec to on sobie moze a zrealizowac to drugie .To ze pograles under to nie znaczy ze nie wejdzie .Przy slabej obronie Orlando moze cisnąc 2-3 trojki i kilka rzutów z gry.Jak piszesz ,ze ostatnie 5 spotkan słabo rzucał ,to gdzie mecz z Houston?,nie dodales cyferki 24 na początek?.
Tak samo moge
odradzacover Kobasa bo moze dzis ceglic ,a Artest moze duzo dzis rzucac ,szczegolnie trojek .Do ostatniej chwili czekałes az napiszesz over Kobasa do meczu Lal ?? czy czekales az ktos cos napisze i odradzisz:]?Za chwile mecz sie zaczyna to po co podwac cos 3min przed meczem?
Smiac sie mozesz ,ale do siebie przed lustrem.Fakty powiadasz ,ja tez stwierdzam fakty!!Duzo gra ,bedzie rzucał ,a co obrona Orlando jest taka dobra ??
W d...pie mam jakies znaki interunkcyjne jak ci sie nie podoba i jestes profesorem to nie pisz nic wiecej ,albo w innym jezyku napisz.
Typ na Kobiego podałes na luzno i mowisz ,ze to promocja ?? To ja sie pytam gdzie ta promocja bo po 1 połowie to on juz powinien zdobyc z 15pkt jak to promo ,a Kobas wiecej asystuje .Promocja to bylla dzis na Carmelo .Jestes mega ekspertem a piszesz czasami tez takie bzdury az głowa mała .Miśki ciezko bedą mialy z awansem do Po to ja moge sie posmiac z tego na maxa .
Nie mowie ze Nicolas dzis bedzie ciskał az milo ale moze zrobic overa ,ty sam powinienes wiedziec ze kazdy typ nie wejdzie bo wtedy milionerami bysmy byli .Podaj raz cos konkretnego chociaz godzine przed meczem ,a nie 15min .Widze dzis drewnianego Howarda grającego ,twoją teze tez moge w tej chwili wysmiac.
Nie odpisuje juz bo w powazaniu mam twoją wiedze i innych tu typerów.Podawaj regularnie bety zobaczymy co z tego wyjdzie jak jestes taki dobry .Pomagaj innym ja tu nie musze tego robic:]