>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Luty 2013

Status
Zamknięty.
earnfari 88

earnfari

Użytkownik
Witam , dzisiejszej nocy czeka nas niezwykle prestiżowe spotkanie między Jeziorowcami a Celtami. Nie potrafię wskazać faworyta tej rywalizacji chociaż Lakersi są osłabieni. Do składu Jeziorowców wraca Artest . Tak jak ktoś napisał wyżej może zagra Howard z kontuzja. Prawda jest taka że bez kontuzji też nie wiele wnosił. Steve Nash ostatnio coś w końcu trafiał. Dodatkowo Kobe który ostatnio zmienił swoją taktykę. No i właśnie tutaj dochodzimy do mego typu.
Chce postawić under tego zawodnika. Dla Kobiego to ważny mecz. Wie że jedyną opcją żeby to wygrać to dzielenie się piłką. Przypomnijmy że od czasu kiedy Kobe zaczął grać underowo Lakersi są 6-1 więc czemu zmieniać coś co działa znakomicie ? Tym bardziej z odwiecznym wrogiem ?
Boston Celtics - Los Angeles Lakers
Kobe Bryant under 25.5
1.9 Marathonbet
⛔
Nie dziwie się że zrezygnował z podawania. Podawanie w tym meczu do reszty zespołu jest porównywalne do kierowania podania do drzewa stojącego koło boiska. A i w tym 2 przypadku prawdopodobieństwo że piłka jakimś cudem odbije się i trafi do kosza jest większe niż to że któryś z Lakersów trafi...
2/12 za 3 po peirwszej połowie mówi za siebie. Dobrze że NHL uratowało mi noc..
Kobe Bryant + Kobe Bryant = Magic Johnson

Uploaded with ImageShack.us

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Witam , dzisiejszej nocy czeka nas niezwykle prestiżowe spotkanie między Jeziorowcami a Celtami. Nie potrafię wskazać faworyta tej rywalizacji chociaż Lakersi są osłabieni. Do składu Jeziorowców wraca Artest . Tak jak ktoś napisał wyżej może zagra Howard z kontuzja. Prawda jest taka że bez kontuzji też nie wiele wnosił. Steve Nash ostatnio coś w końcu trafiał. Dodatkowo Kobe który ostatnio zmienił swoją taktykę. No i właśnie tutaj dochodzimy do mego typu.
Chce postawić under tego zawodnika. Dla Kobiego to ważny mecz. Wie że jedyną opcją żeby to wygrać to dzielenie się piłką. Przypomnijmy że od czasu kiedy Kobe zaczął grać underowo Lakersi są 6-1 więc czemu zmieniać coś co działa znakomicie ? Tym bardziej z odwiecznym wrogiem ?
Boston Celtics - Los Angeles Lakers
Kobe Bryant under 25.5
1.9 Marathonbet

Kobe Bryant + Kobe Bryant = Magic Johnson
http://whatdoumeme.com/media/created/lx0648.jpg
Takie coś można by było powiedzieć jeszcze tydzień temu, ale nie teraz. Kobas z Nets oddał bodajże 25 rzutów, a że zagrał na przeciętnej skuteczności to zdobył &quot;tylko&quot; 21 punktów, już z Detroit tych rzutów było o wiele, wiele więcej niż we wcześniejszych meczach. Dodatkowo dziś nie zagra Gasol, którego Bryant wyraźnie kreował można powiedzieć, że na siłę. Występ Howarda jest niepewny, a linia jak na Bryanta jest bardzo niska. KB jest na pewno ostro zmotywowany przed tak ważnym rywalem, pod nieobecność Gasola weźmie ciężar gry na siebie. W ostatnich meczach oddaje wyraźnie więcej rzutów, a że linia nie rośnie to kwestią czasu jest jej pokrycie i stanie się tą prawdopodobnie już dziś.

Bryant over 23.5 pkt (1.92) Etoto
✅
Do tego fajnie wygląda over Boozera w dzisiejszym meczu Byków z Nuggets. Carlos po kilkudniowej przerwie spowodowanej kontuzją wrócił na mecz z Pacers i zagrał co tu dużo mówić słabo. Oddał 12 rzutów i trafił jedynie 4, zdobywając zaledwie 10 punktów w meczu. Jedna śmiało można uznać to jako wypadek przy pracy, gdyż Boozer gra w tym sezonie znakomicie. Jego średnia zdoywanych punktów w tym sezonie to 15.7 pkt na mecz. Dziś Chicago gra z bardzo ofensywną ekipą z Denver, która ma praktycznie jednego wartościowego podkoszowego Farieda, reszta to stojaki które są regularnie ogrywane przez większość klasowych rywali. Dla Boozera taki rywal to woda na młyn i myślę, że spokojnie over 15.5 pkt dziś pokryje.
Boozer over 15.5 pkt (1.92) Etoto ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 47

all_in

Użytkownik
Dla Kobiego to ważny mecz. Wie że jedyną opcją żeby to wygrać to dzielenie się piłką. Przypomnijmy że od czasu kiedy Kobe zaczął grać underowo Lakersi są 6-1 więc czemu zmieniać coś co działa znakomicie ? Tym bardziej z odwiecznym wrogiem ?
Od meczu z Thunder konsekwentnie grałem na under Bryanta, dziś szykowałem się do 6. zagrania z rzędu na ten typ, ale być możę odpuszczę. Dlaczego ma coś zmieniać? Po 1. wypadł Pau Gasol. To właśnie głównie na jego rzecz Kobe zmienił się z strzelca w rozgrywającego. Świetnie się rozumieją na parkiecie Black Mamba ma do niego duże zaufanie. Niestety jego kontuzja powoduje kolejny rozkład rzutów Hiszpana na innych zawodników a było ich w ostatnich meczach bardzo dużo. Niepewny występ Howarda. To jest tylko moja opinia, ale moim zdaniem dziś nie wystąpi aby być na pewno na niedziele z Miami. Z drugiej strony nie jest to babycry;) i widzi że już na dziś jest bardzo potrzebny. Jeżeli nawet wystąpi dostanie pewnie ograniczoną liczbę minut. Bez niego i Gasola pod koszem jest już w ogóle strasznie. Dosyć duża linia 25,5 ale mimo wszystko tam będzie ktoś musiał oddawać dużo rzutów co nawet przy skuteczności poniżej 35% i średniej liczbie wolnych ze strony Bryant&#39;a może zakończyć się overem. W ostatnim meczu 21pkt choć spora liczba łatwych po kontrach (z głowy około 10pkt). Wątpię w taki sam scenariusz dzisiaj. Dodatkowo dzisiaj szykuje się matchup z Alverym Bradleyem. Nie tylko w ocenie wielu ekspertów ale również statystycznie obecnie najlepszym obrońcą. Chyba lepiej będzie zostawić w spokoju jakiekolwiek zakłady na tego zawodnika. Zbyt dużo czynników wpływa po prostu na to co zagra Bryant. Jeżeli Howard nie zagra to już na pewno lepiej coś w stronę overa niż undera. Zawsze jeszcze zostaje blow out i mniej minut Bryant&#39;a, co sprzyja underowi, ale w takim meczu bardzo ciężko o takie rozwiązanie

qba1916-94209 22

qba1916-94209

Użytkownik
Boston - LAL 195,5 under @1,85 -&gt; bet-at-home
Gasol nie zagra przez kilka tygodni:
Gasol has a partial tear of his right plantar fascia and is expected to sit out at least six weeks, CBS Sports reports.
Howard odczuwa ból pleców z przed operacji oraz odnowienie urazu ramienia. Prawdopodobnie nie zagra.
Howard stated in an interview Wednesday that he occasionally is not able to feel his legs following back surgery in May 2012, ESPN Radio reports. &quot;When I got injured my nerves in my legs were short-circuited so basically because of my disk being on my nerves, basically shut everything down from my back all the way down to my toes. That takes time to heal.
Tak więc więcej niż pewne że Kobe sobie trochę porzuca a w formie rzutowej nie jest. Popis dał z Brooklynem i Detroit odpowiednio 21 pkt- 9/24 17 pkt -8/20. Czy dzisiaj to się zmieni? Mam nadzieję że dalej będzie ceglił w najlepsze ale overu bym u niego nie grał bo to takie 50/50 przy brakach Gasola, jednego z najlepiej punktujących i Howarda. Raczej Sacre eksploatowany za bardzo nie będzie bo to nie miałoby większego sensu. Ale życzę powodzenia z jego underem. Boston w TD Garden zawiesi wysoko poprzeczkę w defensywie a Lakiers nie powinni forsować tempa. Siła w ofensywie osłabiona. Celtowie średnio tracą u siebie 92 pkt i tej granicy gościę przekroczyć nie powinni.

Otrzymane punkty reputacji: +5
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Boston 1,9 ✅
Marathonbet

Howard prawdopodobnie nie zagra. Gasol nie zagra na pewno. W sytuacji kiedy kilka tygodni temu Ci dwaj nie grali w LA wszyscy ostro sadzili na ich przeciwników mówiąc, że LA są bez szans itp. Dziś mamy podobną sytuację, mecz w Bostonie z Celtami, którzy wbrew pozorom bez Rondo radzą sobie nawet lepiej niż wcześniej i kursy na poziomie bardzo wyrównanym ? Dla mnie promocja i zamierzam z niej skorzystać. Osobiście zostawiłbym też undery/overy Kobego gdyż ostatnie dwa mecze pokazały, że rola asystenta, nawet jeśli skuteczna nie odpowiada mu tak bardzo jak ciągłe próby powrotu do lat świetności i wygrywania spotkań w pojedynkę.

A 47

all_in

Użytkownik
Boston(-1.5) 1.97 ✅
Pierce under 18,5 1.90 ⛔
Lakers under 96.5 1.91 ✅
Bryant under 25.5 1.96 ⛔
Gram już teraz bo spodziewam się spadków. Liczę że Howard dzisiaj nie zagra, bądź bardzo mało minut będzie dla niego. Boston po kontuzji Rondo gra... jeszcze lepiej niż z Rajonem w składzie. Pierce rozwinął swój wachlarz o coraz lepsze liczby zbiórek i asyst. Garnett powinien dzisiaj być bardzo aktywny pod koszem. Jeżeli Howard nie zagra pozycja 4 i 5 to Jamison i Clark, trochę słabo jak na Kevina. Lakers mimo ostatnich wyników nie przekonują. Brooklyn powinien dostać niezłą burę za tak rozegrany mecz, w Detroit powinni przegrać. Teraz przyjeżdżają na gorący teren do Bostonu, który ma ostatnio niekorzystny bilans z Lakers. Przetarcie wczoraj wyszło pozytywnie, kiedy to wygrali w Toronto. Świetny mecz Garnetta, który pokazał znowu, że kiedy nie ma groźnych rywali pod koszem można śmiało do niego grać. W zespole Lakers ciężko teraz o pewny punkt ofensywy. Kobe tragiczna skuteczność, stara grać się zespołowo, ale ręce opadają ile jego koledzy przestrzeliwują wide-openów. Zapewnie zobaczymy również Sacre na boisku, na którym można zdobywać trochę punktów bo zapewne każda penetracja będzie się kończyć 2+1 bądź faulami. Jako że Howard zagra gram under Kobiego

Denver 1,55
✅
Po emocjach w Bostonie czekają nas zapewne nie mniejsze w hali Denver. Nuggets niesamowity bilans 21-3 at home. Byki od 1999r. wygrali w Denver... 1 mecz. W ekipie gospodarzy wszyscy dostępni, goście bez Hinricha, ale za to z Noah. Liczę na kontynuowanie wspaniałej gry Denver szczególnie po takim meczu z Bucks.
Hugues fakt istotny ale Lakers już w ostatnim meczu zagrali przeciwko spadkom kursów. Być może dziś znowu tak zagrają, dlatego ja tam uważnie ze stawką, ale nie można nie zagrać na Celtów po takim kursie
;)
Szkoda betów na zawodników, ale główne danie dnia weszło. Kto mógł się spodziewać, że Kobe znów załączy hero mode

Otrzymane punkty reputacji: +2
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Hugues wczoraj tez byla masoweczka w nhl i skonczyla sie bardzo ladnie : http://forum.bukmacherskie.com/f274/nhl-sezon-2012-2013-a-86674-6.html#post3377106

Absolutny hit czeka nas dzisiejszej nocy. Dwaj odwieczni rywale, najbardziej utytulowane druzyny w nba, lecz juz tak jakby w cieniu tych lepszych Oklahomy czy Miami. Fakty sa takie, ze Celtowie problemy mieli zazwyczaj z wysokimi Lakers na ktorych nie mieli odpowiedzi [ po stracie Perkinsa oczywiscie]. Dzisiaj goscie wystapia na pewno bez hiszpanskiego skrzydlowego [ wylecial na kilka tygodni] oraz byc moze Howarda [w temacie na pewno pojawi sie informacja, czy Dwight zagra czy tez nie]. Slabo to wyglada, dodajac ze wczesniej na caly sezon wylecial Jordan Hill. Lakers zostaja z Sacre, Jamisonem czy Clarkiem mogacymi grac na wyzszych pozycjach. Lawka tez jakos nie daje powodow do optymizmu, poniewaz DAntoni gra krotka rotacja, przewaznie 4osobowa, ktora nie oszukujmy sie szalu nie robi. Co to oznacza dla graczy Lakers ? Ano duze minuty. Zastanawialem sie w ktorego gracza uderzyc i wybralem ich dwoch: Bryanta oraz Artesta. Dlaczego Bryant ? Lider druzyny z duza iloscia rzutow, szczegolnie w takim spotkaniu. Wiem wiem wiem, ostatnio skutecznosc nie najlepsza ale kurcze mimo wszystko to jest Kobe, wiecznie ceglic nie bedzie a na takie spotkanie jak dzisiaj spina 100%. Druga pozycja to Artest i jego linia 13,5 pkt. Dla mnie wyglada niezle, Pierce juz nie tak mobilny, a Kobe cale spotkanie nie bedzie sie uzeral z Bradleyem czy Lee, ktorzy jestem przekonany ze beda go kryli na milimetry wiec Artest tych kilka punktow bedzie musial zdobyc. Nash o ile w ofensywie cos jeszcze czasami gra, tak w defensywie to jest kolek na poziomie PLK, nie obrazajac przy tym naszej ligi. Przy pierwszym kroku mija go 95% i wtedy trzeba pomagac co otwiera czyste pozycje dla innych zawodnikow. Licze takze na kolejny swietny wystep KG [ kto nie ogladal wczorajszego spotkania z Raptors polecam ! KG w najlepszej formie] poniewaz prawdopodobnie Jamison to nie jest monster defensywy i bedzie trzeba zdobyc na nim kilka punktow. Myslalem, takze o kapitanie Celtic, ale w ostatnim czasie gra bardziej w roli point forwarda skupiajac sie na kreowaniu gry dlatego ta linia jakos mnie nie przekonuje co absolutnie nie oznacza, ze jej nie przekroczy. Podsumowujac, naprawde staram sie byc strasznie obiektywny ale przy tych brakach Lakers jakos nie wyobrazam sobie ich zwyciestwa w TD Garden, poniewaz straty wysokich sa dla mnie za duze i przy dobrej defensywie na Kobasie mecz powinien byc wygrany. Dodam, ze gdy Kobe rzuca powyzej 28pkt w tych spotkaniach to Celtics wygrywaja wiec typ wydaje sie byc oczywisty co do lini indywidualnej ????
Boston -2.5 1.97 Marathonbet✅
Bryant over 25.5 pkt Marathonbt✅
World Peace over 13.5 pkt 1.90 Marathonbet⛔
Boston/Boston 2.25 bet365✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Na chwilę obecną Dwight jest game time decision, uczestniczył w sesji treningowej i na chwilę obecną wygląda na to, że najprawdopodobniej dziś zagra. Również zdecydowanie wskazują na to kursy, gdyż ostro spadły na Jeziorowców. Kto pobrał po kursach ok. 2.30 rano ten może być szczęśliwy bo za chwilę nawet złapanie 2.00 będzie problemem (chyba, że na Marathonie bo ci kursy mają obłędne).
W wypadku powrotu Howarda, brak Gasola nie będzie odczuwalny. Lakersi wiele razy pokazywali już w tym sezonie, że gra na dwóch wysokich podkoszowych nie wychodzi im najlepiej. Kiedy brakowało Howarda, na C grał Gasol i wyglądało to znakomicie, wtedy na PF wbija Clark i naprawdę skład się uzupełnia. Teraz Gasola zastąpi Howard i powinno wyglądać to równie dobrze. Tak więc jeśli Dwight wywiąże się ze swoich zadań to LAL nie stracą dużo na absencji Hiszpana.
W obecnym momencie sezonu aż grzech jest nie grać na Lakersów. Oni grają na motywacji żywcem wyjętej z PO, pełne zaangażowanie, Kobe daje z siebie wszystko. LA wygrywają mecz za meczem i nie zapowiada się, żeby Boston ich dziś pokonał. Celtowie wbrew pozorom nie grają lepiej bez Rondo, to tylko chwilowe złudzenie, nie ma wątpliwości, że stracili masę na kontuzji swojego gwiazdora.
Jedno jest pewne, dziś emocji nie zabraknie. Pojedynki Bostonu z Lakersami to najbardziej prestiżowe starcia w lidze, odwieczna walka wielkich rywali. Teraz w dodatku obie ekipy biją się o PO, których nie mają jeszcze pewnych. Mecz zapowiada się genialnie.
Lakers regular time (2.30) Marathonbet ⛔

gmark 765

gmark

Użytkownik
Kevin Garnett powyżej 16,5 pkt Betsson @1,85

Zakład warty uwagi, ale też bardzo zależny od decyzji Howarda i jego przystąpienia do spotkania(game-time call). Jeżeli D12 nie wystąpi, powstaje ogromna dziura w strefie podkoszowej Lakers. Zapewne w takim przypadku Robert Sacre (ewentualnie Jamison ale to wątpliwe przy tej dysproporcji wzrostu) będzie miał zadanie zaopiekowania się Garnettem. W tym fakcie upatruje pokaźny over Garnetta. Jeżeli Howard będzie grał w tym spotkaniu, nie przekreśla to w żadnym wypadku szans na over Garnetta. Kevin jest zawodnikiem z bardzo dobrym rzutem, szczególnie mid-range. Howard jest dobrym defensorem, ale raczej zawodnikiem przyzwyczajonym do defensywy w pomalowanym. Tak więc i tak i tak upatruje duże szanse na powodzenie tego typu. Po za tym KG w formie, ostatnio rzucone season best (27pts 11-19FG) przeciwko Toronto Raptors.

Paul Pierce poniżej 18,5 pkt Betsson @1,85

Dawniej Ron Artest, dziś bardziej człowiek światowego pokoju nie od dziś jest wspaniałym obrońcą. Dziś dostanie od zespołu zadanie jak największego utrudnienia gry Paul&quot; the truth&quot; Piercowi. I niestety nic więcej sensownego nie potrafię napisać. Mimo wszystko moim zdaniem trudno przewidzieć co danemu zawodnikowi w głowie siedzi. Sugeruje się tylko danym match-up. A ten sugeruje zagranie under punktowy w stronę Pierca.

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Kevin Garnett powyżej 16,5 pkt Betsson @1,85
w Tobet kurs identyczny a linia 15,5 pkt.Ja to gram,i nie ma sensu dużo pisać bo już kilka osób się wypowiadało na ten temat,czy zagra Howard czy nie to i tak linia dla KG jak najbardziej do zrobienia.

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Propozycje:
Cavs ML/-6 @1,4/1,94✅✅
Pacers ML/+4 @2,2/1,71✅✅
Roy Hibbert over 10,5 @1,9✅
Magic ML ==&gt; PROGRESJA @3,15
⛔ Oj psują mi krwi grr...
Magic i byłoby tak pięknie... ;)
Dziś tylko 2 spotkania i trudno jest znaleźć coś fajnego ????
Celtowie o bez Rondo o dziwo radzą sobie lepiej. Lakers też gdy Bryant znalazł w swojej grze coś więcej niż tylko rzuty :p Dwight jest już dziś game-time decision, więc chyba można pobrać under 25,5 Kobiego - na początku sezonu kto by pomyślał, że będziemy atakować jego undery ???? Poza tym cały czas nie jestem przekonany co do gry Lakers + Pringles na ławce trenerskiej - to musi wyjść przeciw mocniejszej drużynie w przeciwnej hali. Mimo, że na na razie na swoim road trip mają bilans 3-1, to oprócz Nets, nie pokonali mocnej drużyny, a przydarzyła się porażka z Suns. A Celtowie? W5 streak, w tym wczorajsze zwycięstwo z Raptors w Kanadzie, a wcześniej we własnej hali walka i zwycięstwa z LAC, i Heat czyli jednak mocniejszymi firmami niż obecnie Lakers.
W drugim meczu zaryzykowałbym under 197. Niby Bulls ostatnio dużo za dużo pozwalali w obronie, Nuggets również słabo w obronie przeciw Bucks i mam przeczucie, że mogą dziś podejść do meczu w stylu mniej stracić niż rzucić niż więcej rzucić niż stracić :p
Propozycje:
Celtics ML @1,85
Kobe Bryant under 25,5 @1,9
Bulls@Nuggets under 197 @1,97

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA, godz 02:00
Boston Celtics (-3) - Los Angeles Lakers
TYP: 1
KURS: 2,09
BUK: Pinnacle Sports
Analiza:

Jutro o godzinie 2 w nocy zostanie rozegrane spotkanie pomiędzy zespołem Bostonu a zespołem Los Angeles Lakers. Kursy na oba zespoły są bardzo wyrównane ponieważ ostatnio oba zespoły grają coraz lepiej. Gospodarze tego meczu w lidze w konferencji wschodniej znajdują się na 8 pozycji z dorobkiem 25 zwycięstw i 23 porażek. Znajdują się oni na ostatnim miejscu które gwarantują grę w play off więc muszą się pilnować i wygrywać meczu a do tego na własnym boisku. Na własnym boisku rozegrali oni w tym sezonie 26 meczy w których to 17 meczy wygrali i 9 meczy przegrali. Na wyjeździe wiedzie im się gorzej ponieważ rozegrali oni w tym sezonie 22 mecze w których to osiem meczy wygrali i 14 spotkań przegrali. A więc jak widać na własnym boisku idzie im zdecydowanie lepiej. Natomiast zespół gości czyli Los Angeles Lakers w Tm sezonie spisują się po prostu fatalnie ponieważ w lidze w konferencji zachodniej znajdują się na 10 pozycji z dorobkiem 23 zwycięstw i 26 porażek. Na własnym stadionie rozegrali oni 25 meczy w których to 15 meczy wygrali i 10 meczy przegrali. Na wyjeździe rozegrali oni 24 mecze w których to osiem meczy wygrali i aż 16 meczy przegrali. A więc jak widać ciężko będzie im znaleźć się w ósemce ponieważ każda porażka przekreśla ich szansę na to aby znaleźć się w ósemce. Boston w ostatnich pięciu meczach wygrali wszystkie spotkania. Cztery mecze zagrali na własnym boisku i wygrali oni między innymi z Miami, Orlando oraz Los Angeles Clippers które jest w bardzo dobrej dyspozycji. Ostatni mecz rozegrali na wyjeździe z Toronto i wygrali również tamten mecz 99:95. A więc jak widać Boston naprawdę zaczyna grać i z mocnymi zespołami potrafią wygrywać. Natomiast Lakers ostatnio również grają bardzo dobrze ponieważ w ostatnich pięciu meczy wygrali oni cztery spotkania i jeden mecz przegrali. Cztery mecze rozegrali na wyjeździe przegrywając z Phoenix i wygrywając miedzy innymi z zespołem Brooklyn. Natomiast jeden mecz na własnym stadionie wygrali z zespołem New Orleans. Chociaż jestem kibicem Lakersów to na nich nie postawię bo jak z sentymentu stawiam na zespół to nigdy mi nie wchodzi. Stawiam na Boston z rozsądku ponieważ mają atut własnego boiska a do tego są zmotywowani aby utrzymać to ósme miejsce i warto nawet zagrać mały handicap do 5 pkt bo powinno wejść spokojnie. Ale jak każdy wie w NBA mogą się różne rzeczy stać sądzę że w tym meczu nic się nie stanie i Boston spokojnie wygra ten mecz

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Po wczorajszej świetnej pod względem bukmacherskim nocce, dzisiaj tylko 2 mecze, ale za to bardzo interesujące. Chcąc podtrzymac dobrą passę powierzam swoje pieniądze Bostonowi. W LA widac, że coś nie gra. Kobe namawia Howarda do gry, ten mówi, że woli wyleczyc kontuzje do końca i tak naprawdę dalej jego dzisiejszy występ stoi pod znakiem zapytania, ale uważam, że jeśli ostatecznie rozpocznie mecz w wyjściowej piątce to dostanie ograniczoną liczbę minut, a i w psychice będzie mu siedział ten uraz ramienia, więc na parkiecie nie powinien czuc się zbyt komfortowo. Oczywista jest również absencja Gasola, a to na pewno Lakersi odczują, tym bardziej, że Boston jest na tyle doświadczoną ekipą, że będzie potrafił wypunktowac słabe punkty LA.
Fakt grają bez Rondo, ale od momentu kiedy go stracili, notują serię zwycięstw i nawet jeśli na dłuższą metę będzie widoczny jego brak, to w takim meczu o wielką stawkę i prestiż, Celtowie będą potrafili się odpowiednio zmobilizowac i stworzyc monolit trudny do przejścia zwłaszcza z defensywie.
Twarda obrona to na pewno dzisiaj klucz do zwycięstwa Bostonu bo Bryant jeśli zacznie ceglic z nieprzygotowanych pozycji to już będę spokojny ???? , a o to Bradley powinien się już zatroszczyc... No i to co wyżej było już pisane, grac na Garnetta do bólu tym bardziej, jeśli nie będzie Howarda.
Tak więc:

Typ: Boston Celtics, 1.83 ML ✅✅ luźno... ????
i typ poboczny: LA poniżej 96pkt, 1.90 ✅✅
Unibet

Powodzenia!

S 6

soshyman

Użytkownik
Tak czytam wasze wypowiedzi i aż mnie natknęło do napisania o graniu na Bryanta, bo jeżeli nie on to kto ma w tym meczu zdobywać punkty dla LAL ? World Peace może wrzuci z 10, Nash może trochę więcej, na środkowych też bym zbytnio nie liczył. Niby wszystko w tym meczu wskazuje przeciwko Lakers, ale Kobe będzie chciał w tym meczu pokazać kto jest liderem i zostawi serce na parkiecie. Będzie chciał udowodnić Howardowi wobec ich &quot;spięcia w mediach&quot; jak to jest grać na LAL.
Złapałem taką line
Bryant over 23,5 - 1,75 eFortuna
Boozer over 15,5 - 1,82 eFortuna

grabowski 36

grabowski

Użytkownik
KOBE BRYANT points over 24,5 - 1,82 ⛔⛔ niestety Kobe wziął się za rzucanie w ost kwarcie ...
Póki Howard będzie grał z kontuzją, a Gasola nie będzie ( nie będzie go dłuuuugo ) Bryant musi wrócić do formy. Dzisiaj pokazał jak będą wyglądały najbliższe mecze w jego wykonaniu, więc póki linia niska jak na niego trzeba grać. Gdyby Boston tak nie zniszczył to grałby więcej i punktów byłoby więcej, a dzisiaj 9-15 z gry 9-9 z osobistych 29 minut, 27 punktów.
KEMBA WALKER points over 16,5 - 1,82 ✅✅
Ja konsekwentnie gram na rozgrywajków przeciwnych drużyn. Kemba lubi rzucać, ale lubi też mieć fatalny dzień. Jednak LA są b2b , Bobcats grają u siebie , no i LA mega osłabieni, co za tym idzie będzie to kolejny mecz na styku ( kto by pomyślał, że LA będą się bili z takimi zespołami ) tak jak 18 grudnia kiedy La wygrało 101-100...

JOHN WALL point over 15,5 - 1,82 update, kurs skoczyl do 1,95 na Fortunie ⛔⛔
W tym sezonie się jeszcze na nim nie zawiodłem ( pewnie dlatego, że grał tak mało ). Jest on ważnym ogniwem i ważnym punktującym zawodnikiem, więc linia dość niska. Zawodnicy tego pokroju rzucają dużo punktów wolnemu już i bardziej grającym fizycznie Deronowi Williamsowi, a John ma miano najszybszego zawodnika, więc pewnie będzie faulowany i dużo będzie rzucał wolnych, a te wykonuje na wysokim procencie, wg mnie najpewniejszy typ na dzisiaj.
Do tego bez głebszej analizy:
Monroe G points over 16,5 -1,82 ✅✅
L.Aldridge points over 20,5 -1,82 ✅✅
Ibaka S points over 13,5 - 1,82 ⛔⛔

V 0

vergin

Użytkownik
typujecie Miami dzisiaj w nocy?

Jabym nie ryzykowal, Paul i Griffin najpewniej wrócą do gry, chyba, ze ich porazke, moze byc dobra przebicie, bo nie wiem czy przy kursie byl brany pod uwage powrot paula, pewnie nie.

Los Angeles Clippers przegrali 7 z ostatnich 10 spotkań pod nieobecność swojego lidera Chrisa Paula. Dobre wiadomości są takie, że jego powrót spodziewany jest już w dzisiejszym spotkaniu przeciwko Miami Heat. Oprócz Paula do gry po 2 meczowej przerwie planuje wrócić Blake Griffin, a Chauncey Billups, który nie grał jeszcze w tym sezonie z powodu kontuzji ścięgna Achillesa w przeciągu kilku dni chce wznowić trening. Na liście kontuzjowanych przebywa jeszcze Jamal Crawford, który boryka się z bólem ramienia.

Źródło: E-NBA.PL

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Los Angeles Lakers @ Charlotte Bobcats. Game Total: Under [email protected] Marathon easy money ✅
kurs bardzo swietny jak na ten mecz, LAL maja spore problemy ostatnio z punktami, bobki tez nie sa mistrzami ofensywy, Statystycznie tez nie pamietam kiedy taka linia zostala pokryta. Jak dla mnie gruba stawka i jedziemy.
9/10

Otrzymane punkty reputacji: +4
D 17

daniellah

Użytkownik
Jest co grać dziś. Osobiście łyknąłem
NY Kniks -1,5 @ 1,4 ✅
Indiana Pacers -3,5 @ 1,47
⛔ fuck przegrali po dogrywce
ako 2,06 bet365 ⛔
Krótko, w miarę bezpieczne typy . NY gra z osłabioną Minnesotą, raczej nie zagra
Kirilelnko, a to ważny zawodnik, a nawet z nim Wilki są cienkie. NY złapali znowu rytm, a po ostatniej porażce z Waszyngtonem, na pewno będą chcieli wygrać z tak słabym rywalem, który już o nic nie gra.
Indiana u siebie ostatnio przegrała w listopadzie właśnie z Toronto. Od tego czasu ostro ogarnia temat w domu. Bez osłabień, może nawet troche pogra Granger. Zwykle wygrywają ok 10 punktami, ale Raptors choć przegrywają często na wyjazdach, to jednak minimalnie.
Na wschodzie NY 2 miejsce, Indiana 3. Muszą wygrywać takie mecze, jak chcą dogoni Miami.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Los Angeles Clippers +6 @ 1,82 Marathon / na Expekt jeszcze trzymaja +5,5 ???? ⛔normalnie miazga
Prawdę mówiąc nie czuję, żeby Clippers praktycznie w pełnym składzie nawet z Billupsem przegrali z Heat różnicą ponad sześciu punktów. Do tego wraca Paul, wiadomo że zagra jakieś 20-30 min , ale i tak jego obecność na parkiecie będzie kluczowa w całym kontekście spotkania. Ławka strasznie nadrabia zaległości, co prawda nie oglądałem ostatnich kilku spotkań Clippers, jednak wiem jak potrafią grać jeżeli na parkiecie są wszyscy do dyspozycji. Kilka minut pojawiła się pewna niekorzystna informacja dla Heat:
Dwyane Wade, Chris Bosh and Ray Allen are all battling the flu, each missed shootaround and is considered a game-time decision against the Clippers on Friday.roto
Bosh zapewne nie zagra - on wciąż zmaga się z chorobą natomiast Allen jest very unlikely więc zwęża się ławka i wsparcie rzutów dystansowych. Moim zdaniem nawet z tą trójką Clippers są w stanie wygrać, bilans kilkunastu zwycięstw nie wziął się z niczego, a ze świetnej gry. Już od paru ładnych spotkań nikt nie wygrał w Miami, a może właśnie jutro nadejdzie ten moment? Nic nie jest wykluczone, pójdzie postaram się też coś dodać.

Lebron James over 27,5 pkt @ 1,85 unibet✅
Nic dodać nic ująć. Nie ma sensu się tutaj rozpisywać, bo jeżeli rzeczywiście Wade i Allen wylecą ze składu, to ogromna odpowiedzialność zdobywania punktów pozostanie u Lebrona. Jestem pewien, że rzuci ponad 30 pkt - ostatnio bardzo dobra forma, przeciwko takiej drużynie jak Clippers będzie niesamowicie zmotywowany i taka granica punktowa powinna nie stanowić dla niego większego problemu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom