Bobcats - Lakers @ Bryant over 24.5 (1.92) Etoto
Nie no, te linie na Kobasa to mnie po prostu rozbrajają. Rozumiem jeszcze kilka meczów temu, ale nie teraz. Gasol który wypadk w przeciwieństwie do Howarda jest bardzo mocną opcją ofensywną i Kobe mógł go śmiało kreować, z Dwightem jest problem bo On gra z jedną nową kontuzją i z drugą po której jeszcze nie doszedł do siebie... i wygląda to komicznie. W tej sytuacjii praktycznie jedyną opcją ofensywną jest Kobe, który bierze na siebie co drugą akcję w ataku. Oprócz niego zostaje Nash i kilku ceglarzy, którzy usiłują kąsać za 3 a tylko się ośmieszają.
Twolves - Knicks @ Carmelo over 27.5 (1.92) Etoto
Również niziutka wręcz linia. Mecz z Minnesotą na wyjeździe, szykuje się zacięta batalia i spore minuty gwiazdora NY. Ostatnio Anthony 31 punktów rzuconych na niezłej skuteczności z gry w przegranym meczu z Wizards. Dziś powinno być jeszcze lepiej. Melo oddaje dużo rzutów i jeśli trzeba to gra dużo minut, prosta logika z tym, że warto grać na niego overy w takich meczach jak dziś.
Cavaliers - Magic @ Irving over 24.5 (1.92) Etoto
Tutaj próbuję overa lidera Kawalerzystów, bo linia nie jest zbyt wysoka. Kyrie jeśli tylko mecz jest w miarę zacięty i musi sporo pograć to pokrywa overy z dziecinną łatwością. Dziś mają u siebie żałosnych Magic, w żałosnym składzie i powinni zaszaleć. Jednocześnie trudno się spodziewać blowoutu, bo jest Cavsi do potentatów nie należą. Orlando ma szansę na przełamanie fatalnej passy, myślę że do tego nie dojdzie, ale mecz może być w miarę wyrównany a wtedy Irving swojego overa powinien zrobić.
Heat - Clippers @ Wade over 21.5 (1.92) Etoto
Niziutka linia. Wade przeszedł jakąś infekcję i była spora szansa na to, że dziś nie zagra. Jednak na chwilę obecną jest gime time decision razem z Boshem, a to Allen na pewno dziś nie zagra. Myślę, że Dwyane na tak prestiżowe spotkanie na szczycie powinien się spiąć i zagrać. Bez Raya Miami dużo traci jeśli chodzi o rotację, w takim wypadku jeśli wypadnie jeszcze Wade może nie być zbyt kolorowo, dlatego sztab na pewno zrobi wszystko aby gwiazdor Żarów się wykurował. Jeśli Wade zagra to powinien tego overa śmiało wyrobić, w ostatnich meczach spisuje się naprawdę dobrze, dużo rzuca i sporo gra. Mecz z LAC łatwy nie będzie, więc dostanie pewnie spore minuty na gre.
Pacers - Raptors @ Gay over 19.5 (1.92) Etoto
No, no. Dopóki dają takie małe linie na lidera Toronto, to trzeba to wykorzystywać. Że niby Rudy nie zdoła zdobyć dziś nawet 20 pkt? myślę, że są na to małe szanse. Staty wyraźnie pokazują nam jak ogromnym liderem stał się Gay. Rzuca on nawet po 25 rzutów na mecz, czyli praktycznie to co Carmelo dla Knicks, czy Kobe dla Lakersów a linia jest jedynie 19.5. W ostatnich dwóch spotkaniach Rudy zdobył dla swojego teamu kolejno 25 i 29 puktów, grając co by tutaj nie mówić na fatalnej skuteczności (szczególnie za 3). Co będzie jeśli skuteczność poprawi? prawdopodobnie zdobędzie to 20 oczek już po pierwszej połowie.
Wizards - Nets @ Nets (2.10) Pinnacle
Nie mam pojecia o co chodzi z tymi ostatnimi kursami na Wizard. Że niby nagle stali się oni taką zajebistą drużyną? :grin: ja rozumiem, że po powrocie Walla grają lepiej, ale to wciąż jest mizerny poziom. Sprawili sporo niespodzianek w tym sezonie, ale to raczej tylko i wyłącznie zasługa lekceważenia ich przez faworytów. Ta drużyna ciągle jest niestabilna i regularnie przytrafiają się jej runy po 0:10 w meczu. Jeśli Brooklyn podejdzie do tego spotkania skoncentrowany, zacieśni ładnie obronę i zagra rozważnie w ataku to Wash nie mają tutaj szans. Kurs nieprawdopodobnie wysoki.