Też nie grałbym dzisiaj na tak wysoką linię LeBrona. Wielkość wielkością, ale Aldrigde i Batum mają dobre dni, wątpię w kolejne z rzędu 30 pkt. Bryanta nie ryzykuję aż do ustabilizowania się Lakers, raz asystuje, raz rzuca (z czego raz celnie, raz cegli).
Moje:
GSW-Rockets Suma punktów : Poniżej 219,5 (Kurs: : 1,80)
Utah-OKC Suma punktów 1. połowy : Poniżej 101.5 (Kurs: : 1,82)
Rozumiem, że Houston dobiło 140 w ostatnim h2h, ale to był dzień trójek, którego nie powtórzy żadna drużyna przez kolejne lata ???? Golden State powinno dziś zagrać na około 106, myślę, że 110 to najwyższy pułap, natomiast...Houston ten mecz wg mnie przegra, dosyć wyraźnie. Warriors ostatnio na wyjazdach dało wygrane drużynom, które walczą na Zachodzie o PO, czyli to porażki wyjątkowo ważne. A teraz powrót do San Francisco i chęć przełamania passy.
Oklahoma z Phoenix ostatnio u Suns miała 41 pkt w I połowie. średnia roadu w sezonie też na granicy linii. Jazz powinno powalczyć, pełny skład, ale nie na tyle...Ostatnie h2h 96pkt I half, 30 listopada. Dawno, ale to były dni gdy OKC u siebie wygrywało sporo. Teraz wyjazd, OKC wg mnie nie jest silniejsze niż wtedy, ale ciągle lepiej radzą sobie od Jazz. Sławny roadtrip Utah i słaby home? Mam nadzieję, że dzisiaj też tak to wyjdzie. Durant nie może wiecznie mieć takiej skuteczności. Po wczorajszym dog-day myślę, że dziś podobnie. Dużo wpadek czołowych graczy, wszyscy z All-Stars myślą teraz o dodatkowych gażach, a nie o pewnych dla drużyn jak OKC PlayOffach ????