>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Luty 2013

Status
Zamknięty.
S 265

stingnwo

Użytkownik
Cleveland @ 1.75 bwin - słabi Hornets vs dobrze u siebie grające Cavs z świetnie grającym Irvingiem? odpowiedź może być chyba jedna ????
Ci &quot;słabi Hornets&quot; wygrali 4 z 7 ostatnich spotkań. Fakt, Irving i reszta młodzieży po All Star Weekend pewnie będzie &quot;w gazie&quot;, a Hornets grają back to back, ale mimo wszystko nie radzę zbytnio szaleć z tym meczem.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Oklahoma City Thunder @ Houston Rockets / J.Harden. Total Points - Over 27.5 @ 1.90 ✅
Marathonbet

Chciałem tu grać over Duranta ale linia ustawiona na 32,5 od razu mnie wystraszyła więc idę w kierunku overa lidera Rakiet. Jeśli gospodarze chcą myśleć o nawiązaniu walki Harden musi zakręcić się w okolicach 30-35 pkt. Myślę że jego 35-40 minut i blisko 20 rzutów z gry to dziś pewniak, co z tego będzie zobaczymy, liczę że pokryje tą linię. Ze stawką raczej umiarkowanie bo linia mimo wszystko ustawiona wysoko i nie jest to żadna mega okazja.

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 2,5K

mati89

Forum VIP
Ci &quot;słabi Hornets&quot; wygrali 4 z 7 ostatnich spotkań. Fakt, Irving i reszta młodzieży po All Star Weekend pewnie będzie &quot;w gazie&quot;, a Hornets grają back to back, ale mimo wszystko nie radzę zbytnio szaleć z tym meczem.
Masz rację, Hornets vel Pelicans nie są tak słabi jak się wydaje ale trzeba też wspomnieć o tym że dzisiaj prawdopodobnie zagrają bez Gordona. Trener Hornets oszczędza kolano Erica i nie wystawia go w meczach b2b. Roger Mason Jr zwykle gra wtedy za Gordona. Rzut za 3 jest ale jest to zawodnik zdecydowanie słabszy. Na potwierdzenie rotoworld:
Eric Gordon, who scored 20 points on Tuesday, doesn&#39;t sound likely to play on Wednesday against Cleveland due to medical requirements regarding his troublesome knee.
Revenge game dla Lakersów, Celtics b2b więc o niespodziance nie powinno być mowy ale kurs na Lalki jest tragiczny i oczywiście lepiej to odpuścić.
W Milwaukee powtórka wczorajszego spotkania i ponownie zanosi się na wygraną gospodarzy. Wczoraj Nets ogarnęli wygraną dopiero po dogrywce. W hali Bucks będzie im bardzo ciężko powtórzyć ten wyczyn.
Najbardziej podoba mi się dzisiaj typ na Raptors. Toronto u siebie gra bardzo dobrze. Małe statystyki: Raptors z Rudym Gejem są w top 6 jeśli chodzi o spot up defense i top 5 w transition defense. Słabi są w obronie pick and rolla ale Miśki tego zagrania jakoś bardzo nie wykorzystują. Wczoraj Memphis wygrało z Pistons głównie dzięki twardej obronie i fast break points (wczoraj 24-12 w tym elemencie). Dzisiaj będzie na pewno im ciężej. Valanciunas i Amir Johnson co prawda są średnimi grajkami jeśli chodzi o obronę ale po drugiej stronie Gasol i Zach Randolph jakoś mnie nie przekonują. Szczególnie ten drugi wczoraj double-double ale nadal wydaje mi się że Z-bo formy nie ma. W formie za to jest Bayless. Wczoraj udało się ogarnąć wynik bo dobrze zagrali też Pondexter i Conley. Ciekawy jestem czy dziś w Toronto wypadną równie dobrze. Stawiam na to że nie i Raptors wygrają. Gay na pewno będzie miał motywację w tym meczu. ;)
Raptors -1.5 @ 1,97 Marathonbet ⛔

badbartek 76

badbartek

Użytkownik
Oklahoma City Thunder @ Houston Rockets / J.Harden. Total Points - Over 27.5 @ 1.90
Marathonbet

Chciałem tu grać over Duranta ale linia ustawiona na 32,5 od razu mnie wystraszyła więc idę w kierunku overa lidera Rakiet. Jeśli gospodarze chcą myśleć o nawiązaniu walki Harden musi zakręcić się w okolicach 30-35 pkt. Myślę że jego 35-40 minut i blisko 20 rzutów z gry to dziś pewniak, co z tego będzie zobaczymy, liczę że pokryje tą linię. Ze stawką raczej umiarkowanie bo linia mimo wszystko ustawiona wysoko i nie jest to żadna mega okazja.
Harden już dwa razy grał przeciw kolegom z Thunder - 25 i 17 pkt i oba mecze przegrane różnicą powyżej 20pkt - byłbym czujny z tym typem

easy 3,1K

easy

Forum VIP

Jeff Green over 11.5 pkt 1.90 marathonbet ✅
Lajtowo ustawiona linia na rezerwowego Celtics. Jak wiadomo dzisiaj Boston zagra z Lakersami czyli obecnie najwiekszym niewypalem trwajacego sezonu. W pierwszym spotkaniu Lakersi skompromitowali sie, przegrywajac w pewnym momencie nawet ponad 30 punktami i dzisiaj na pewno beda niesamowicie zmotywowani. Wierze, jednak ze motywacja to nie wszystko i pomimo b2b Celtow spotkanie bedzie zaciete do ostatnich sekund spotkania. Jak wiadomo Green to bardzo wazna czesc ofensywy Celtics [w crunch time zawsze na parkiecie], na boisku srednio lekko ponad 30 minut po kontuzji Rondo, wczesniej bylo to 24 min. W pierwszym spotkaniu zdobyl19 punktow, z czego szesc po rzutach wolnych. Ogolnie Jeff kieruje swoja ofensywe glownei w kierunku pomalowanego, rzuty z pomalowanego to ponad 50% jego wszystkich zagran czemu oczywiscie nie mozna sie dziwic bo ma tam skutecznosc 56% co jak na skrzydlowego jest bardzo okej. Po kontuzji Rondo na pewno robi to zdecydowanie lepiej i efektywniej. Wczesniej, przed kontuzja Jeff stawal raptem srednio 2.5 razy na lini, po kontuzji juz prawie 5. Lakers to druzyna, ktora ma problem w pomalowanym i powrotach do defensywy wiec tutaj upatruje duza szanse na kilka latwych punktow Jeffa. We wszystkich spotkaniach w lutym [bylo ich lacznie 8] Jeff notuje lekko ponad 15 punktow na mecz. Wydaje mi sie, ze linia jak najbardziej do przeskoczenia.​
Kolejne spotkanie starych znajomych i kolejna wtopa Hardena ? Czemu nie. Nie oszukujmy sie- Houston to ekipa rollersow+ jeden all star. Ofensywnie moze i wyglada to okej ale w defensywie niestety oprocz Asika nie wyglada to najlepiej. Durant i spolka ostatnio ulegli Miami na wlasnym parkiecie wiec widzac odjazd Spurs oraz zblizajacych sie Clippers takie mecze po prostu musza wygrywac .
Oklahoma w regulaminowym 1.74 marathobet⛔

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Los Angeles Lakers - Boston Celtics 2 3,6 ⛔
Tobet

Obok takiego kursu nie mogę przejść obojętnie, atakuje go lekko, bo jednak więcej atutów po swojej stronie powinni mieć Lakers, lecz 3,6 na Celtów to moim zdaniem po prostu value. Co sprawia, że nagle w meczu przeciwko całkiem nieźle punktującym Celtom na Lakers, które potrafi zawodzić w tym sezonie na każdej płaszczyźnie wystawiany jest kurs 1,3 ? Własny parkiet, rewanż za ostatnią porażkę, Celci day to day - to są fakty i to kierujące typ w stronę Lakers, ale kursy moim zdaniem powinny oscylować raczej w granicach 1,5 do 2,6 i 3,6 biorę bez pytań. To jeden z tych betów gdzie nawet po porażce nie ma co żałować, że się spróbowało, bo Lakers na dziś absolutnie nie są zespołem, który w spotkaniu z solidną ekipą ligi, a taką z pewnością jest Boston byliby zdecydowanym faworytem. Boston w odróżnieniu od poprzednich sezonów na wyjazdach spisuje się raczej słabo, ale liczę, że na mecz z Lakers zmotywują się na 120% i będą w stanie do ostatnich minut zagwarantować wyrównane spotkanie w którym będzie można pokusić się o zwycięstwo.

edit: najbardziej martwi mnie fakt, że nie nawiązali w ogóle walki, Lakers nie byli nawet przez sekundę tego spotkania zagrożeni

Harden już dwa razy grał przeciw kolegom z Thunder - 25 i 17 pkt i oba mecze przegrane różnicą powyżej 20pkt - byłbym czujny z tym typem
Tak jak napisałem, nie jest to żadna super okazja. A grając na liderów drużyny z tak wysoko ustawioną linią w miarę wyrównane spotkanie jest czynnikiem raczej niezbędnym do pokrycia, a na takie dziś liczę. Myślę, że Houston we własnej hali będą w stanie postawić się OKC, liczę na sporą ilość pkt i zacięty mecz do końca.

Ja bym tu proponował zaatakowac over Westbrooka, który przy takim stylu gry i obronie Houston będzie wchodził pod kosz jak w masło, myślę, że nie zagra na tak słabej skutecznośći jak z Utah i pokryje linie 25 pkt.
Oprócz tego na sucho Curry over 22,5 i DeRozan over 18,5. Curry fantastyczna forma ostatnio, DeRozan w ostatnich meczach też świetna dyspozycja. Niby najwyższy czas na przełamanie świetnej formy LeBrona, ale myślę, że jak Atlanta się postawi to James znów będzie musiał pograc dłużej i rzuci te 30 pkt. Wszystkie linie w Marathonbet po 1.90.

Over Curry&#39;ego również przeglądałem i wygląda całkiem dobrze w meczu przeciw Suns. Westbrook to troszkę niewiadoma w każdym meczu, nie wiadomo co danego dnia strzeli mu do głowy, typ może ok jako jeden z kilku, ale szkoda nerwów na ładowanie w niego większej stawki. W lutym na 7 spotkań tylko 2x przekroczył linię 25, a mieli przecież na rozkładzie tak overowe ekipy jak Dall, GSW czy Phx dwa razy.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Oklahoma City Thunder @ Houston Rockets / J.Harden. Total Points - Over 27.5 @ 1.90
Marathonbet

Ja bym tu proponował zaatakowac over Westbrooka, który przy takim stylu gry i obronie Houston będzie wchodził pod kosz jak w masło, myślę, że nie zagra na tak słabej skutecznośći jak z Utah i pokryje linie 25 pkt.
Oprócz tego na sucho Curry over 22,5 i DeRozan over 18,5. Curry fantastyczna forma ostatnio, DeRozan w ostatnich meczach też świetna dyspozycja. Niby najwyższy czas na przełamanie świetnej formy LeBrona, ale myślę, że jak Atlanta się postawi to James znów będzie musiał pograc dłużej i rzuci te 30 pkt. Wszystkie linie w Marathonbet po 1.90.

Otrzymane punkty reputacji: +1
pele_ 268

pele_

Użytkownik
Indiana Pacers - New York Knicks 1 kurs 1.64 Pinnacle Sports ✅ 125-91

NYK po świetnym początku sezonu i wygranych raz za razem, trochę spuścili z tonu i obniżyli loty. Fakt Melo nadal wiele punktuje, ale jednak nie przekłada się to aż tak na zwycięstwa Knicksów. Ostatnie dwa mecze Knicks to dwie porażki u siebie z Toronto oraz Clippersami. Indiana za to u siebie spisuję się bardzo dobrze i ciężko wywozi się zwycięstwa z ich hali. Na 13 ostatnich spotkań we własnej hali w nowym roku Pacers wygrali 11 przegrywając tylko 2 razy (pokonywali m.in. Miami, Knicks, Rockets czy też Chicago, przegrali z Toronto po dogrywce oraz z rozpędzonym i wracającym do formy Bostonem także po dogrywce). Ekipa Pacers jest na pewno jedną z ekip, które pozytywnie zaskoczyły w tym sezonie NBA i jeśli utrzymają formę, szczególnie u siebie to mogą jeszcze wiele osiągnąć, mają naprawdę zgraną paczkę.

Atlanta Hawks - Miami Heat 2 kurs 1.48 Expekt ✅ 90-103

Nie będę się tutaj wiele rozpisywał. Powiem jedynie, że ekipa Miami ostatnimi meczami pokazała jak powinna grać ekipa, startująca po zdobycie mistrzostwa. Wyjazd do Oklahomy i zwycięstwo z ekipą Thunder pokazało, że Heat to zgrana ekipa i głowny kandydat do wygrania ligi, który na najważniejsze spotkania potrafi się spiąć i rozgromić rywala.

Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +6
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Podziwiam że z taką łatwością stawiacie dziś na Celtów, którzy są b2b po meczu w Denver. Dziś najprawdopodobniej zadebiutuje nowy nabytek Bostonu - Terrence Williams, zobaczymy czy się wkomponuje. Ja bezpieczniej zagram +7 dla Celtów. Kusi również tradycyjnie under Kobego ???? Tym razem linia ustawiona na 23.5.. Ostatnie 5 meczów - 19.8 ppg, ostatnie 10 - 18.6 ppg. Myślę, że można spróbować.

easy 3,1K

easy

Forum VIP

Tak jak pisalem przed pierwszym spotkaniem tak i podtrzymuje dzisiaj. Przed nami absolutny klasyk NBA, bez wzgleda na forme obydwu druzyn. Lakers w rozpaczy po stracie swojego wieloletniego wlasciciela, natomiast Celtics po dwoch porazkach z rzedu. Boston co prawda gra b2b po wczorajszym ciezkim spotkaniu z Nuggets, ale mysle ze z takimi rywalem jakim na chwile obecna sa Lakers na pewno mozna powalczyc, a kurs 3.5 wystawiony przez wielu bukmacherow to absolutna kpina. Wiadomo, jedna jak i druga ekipa ma swoje slabosci i ciezko jest wytypowac absolutnego faworyta tego spotkania ale poprzez pryzmat wlasnej hali, Lakers maja minimalny handicap. W pierwszym spotkaniu Celtics po prostu zgwalcili swoich rywali, osmieszajac ich i pokazujac dokladnie na jakim etapie zgrania jest ta druzyna w obecnym momencie. Przerwa na ASW to jest slowo klucz dla druzyny Celtics, poniewaz po tym momencie zawsze graja bardzo dobra koszykowke, czego efekty mielismy juz wczoraj gdy do konca walczyli z Nuggets na jakze ciezkim terenie. Kto wie jakby te spotkanio zakonczylo sie gdyby nie fatalna dyspozycja rzutowa kapitana Celtics Paula PIercea [2-14 fg]? Dzisiaj poraz pierwszy w barwach Bostonu wystapi sciagniety z Chin Terrence Williams, wiem ze nei mozna sie napalac na goscia ktory pewnie nawet nie przeprowadzil treningu z druzyna ale kto wie, klepecz z niego na pewno lepszy niz Bradley, Lee i Jet razem wzieci wiec zawsze na te kilka minut moze odciazyc druzyne. Co slychac u Lakers? Wieczna drama na lini Kobe - Howard, wymienianie uprzejmosci, jakis tam zgrzyt na ASW az po ostatnie wypowiedzi Kobe o przyszlosci Howarda. Trzeba przyznac, ze atmosfera nie jest najlepsza w druzynie a PO coraz blizej i te zwyciestwa sa potrzebne jak nigdy wczesniej. Martwi koszmarna defensywa przedewszystkim, bo po pierwsze Howard nie jest tym kim wszyscy oczekiwali od niego po przyjsciu do miasta aniolow oraz glowny stoper w postaci MWP aka Artesta jest cieniem wlasnego cienia i nie prezentuje absolutnie niczego porywajacego w obronie a cegiel odpala coraz wiecej. Lawka w obu przypadkach tez ma swoje plusy i minusy. O ile wejscia Jamisona daja duzo energii w ofensywie i kilka latwych punktow tak w defensywie jest to totalny kolek, co pokazalo wlasnie ostatnie spotkanie z Bostonem. Lawka Doca Riversa niestety tez nie jest idealna, co prawda bardzo dobre zawody ostatnimi czasy rozgrywa Jeff Green + Jet Terry na ktorego w takich spotkaniach jak dzisiejsze na pewno bedzie mozna liczyc, ale juz pozostali zawodnicy nie do konca nadaja sie na standardy NBA a mowie tu szczegolnie o wysokich, z ktorymi dzisiaj bedzie zmagal sie Dwight Howard. Wlasnie tutaj chce przejsc do tematu ksiezniczki z LA. Mysle, ze mimo wszystko dobrym betem bedzie zagranie jego overa zebranych pilek. Linia jaka wystawia betsafe [12.5] wydaje mi sie jak najbardziej do polkniecia, poniewaz nie widze tutaj jakiegos blow przez co minuty centra LAL powinny byc stosunkowe duze + bieda pod koszem Bostonu = niezly bet. Dlugo myslalem nad overem Kobasa, patrzac przez pryzmat niezlych obroncow na nim w postaci Bradleya i Lee i mimo wszystko odpuszczam. Wiadomo Kobe to Kobe i przy trzech rywalach potrafi trafic niesamowite rzuty, ale kto wie czy w danym spotkaniu nie zachce mu sie asystowac i odpusci scorring ? no bet. Za to z pelnym luzem gram over Piercea. Kapitan Celtow ma cos do udowodnienia zespolowi i kibicom za wczorajsze tragiczne zawody i w takim spotkaniu jak dzisiaj te punkty po prostu musi zdobywac ????

Howard over 12.5 zbiorek betsafe 1.85⛔ 12 zbiorek..

Pierce over 17.5 pkt 1.90 marathonbet✅

Boston Celtics +9 1.69 marathonbet⛔

Otrzymane punkty reputacji: +4
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Golden State Warriors - Phoenix Suns over 205 -&gt; 1,90 -&gt; Bet365 ✅✅✅ 108 - 98 Golden State Warriors
Na dzisiaj wybrałem over 205 jaki oferuje bukmacher Bet365 w meczu Golden State Warriors a Phoenix Suns. Ekipa Gortata B2b po niespodziewanej wygranej w Portland. 2 wyjazd z rzędu, tym razem do Oakland Arena, gdzie przyjdzie im się zmierzyć z bardzo ofensywną ekipą jaką jest zespół Golden State Warriors. Ekipa gospodarzy ma bardzo bogaty zespół pod względem ofensywnym, Thompson, Curry, Jack potrafią bardzo dobrze rzucać z dystansu, zaś pod koszem w tym sezonie bryluje David Lee oraz powracający po kontuzji Andrew Bogut. Ekipa GSW gra szybki basket, myślę że jest to trochę podobna drużyna do Suns, wiadomo GSW jest dużo lepsze jeśli chodzi o drużynę i jej cele, jednak chodzi mi o sam styl basketu. Suns obrony nigdy nie mieli, słynęli z dobrego ataku, run &amp; gun to ich chleb powszedni. Dragic chyba powoli rozumie, że Gortat sobie sam pozycji nie wykreuje i jeszcze kilku innych grajków. Gospodarze grają też fajnym swinngowaniem na obwodzie, gdzie kilku graczy może rzucać trójki albo spenetrować pod kosz. B2b dzisiaj Suns, a to sprzyja overom. Dzisiaj mecz obu ekip które nie trzymają poziomu defensywy, a pod względem zdobywania pkt są bardzo efektywni, więc gram over moim zdaniem linia niska 205 pkt do przekroczenia przez obie ekipy zdecydowanie do grania. Polecam Rambo ;) Życzę owocnych typów.

Otrzymane punkty reputacji: +24
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
San Antonio Spurs @ Los Angeles Clippers / T.Duncan. Total Points - Over 14.5 @ 1.90 ⛔
Marathonbet

Linia zaniżona ze względu na to, iż Tim nie grał z powodu kontuzji przez kilka spotkań, jednak we dwóch ostatnich już wystąpił (13 i 9 pkt nie przekraczając 30 minut gry). W all star też zagrał kilka minut. Dziś liczę na jego pełną eksploatację gdyż w meczu przeciw Clippers nie ma miejsca na oszczędzanie. Jeśli zagra na przyzwoitej skuteczności oraz ponad 30 minut linia 15 pkt powinna zostać pokryta moim zdaniem.

edit: niewątpliwie Clippers swoją postawą uniemożliwili powodzenie tego typu ;)
Duncan 16 min - 9 pkt

Otrzymane punkty reputacji: +6
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Nie byłbym taki pewien z tym typem,bo atletyczni podkoszowi Clippers mogą go &quot;zamęczyć&quot;.

Boozer pow 15,5
1,85 betcity
Długo się zastanawiałem nad tym typem,ale ostatecznie myślę,że to bardzo prawdopodobny scenariusz. Podkoszowi Heat pozwalają na dużo swoim vis-à-vis. I przykładowo dzisiaj Horford zanotował bardzo ładne cyferki.Przypuszczam,że Boozera będzie krył niski Haslem i kilka łatwych punktów da mu zdobyć.Na ławce też nie ma odpowiedniego defensora na Carlosa,a cały czas na niego są wystawiane bardzo niskie linie mimo,że ile razy sprawdzałem zawsze ma overy.
Dodatkowym atutem może być pewne zmęczenie gości bo grają b2b,a grali ciężki mecz i nie powinniśmy się sugerować wynikiem,że to było łatwe zwycięstwo.
Myślę,że ten zawodnik będzie kluczowy w ataku Bulls i będzie miał wiele okazji na zdobycie punktów.

easy 3,1K

easy

Forum VIP

Mario Chalmers over 6.5pkt 1.85 betcity✅
Miami ewidentnie na fali po kilku ciekawych zwyciestwach. Wczoraj w ostatniej kwarcie zdominowali Atlante, wygrywajac kwarte bodajze 41-14- dopisujac kolejne zwyciestwo do swojego bilansu. Dzisiaj teoretycznie rywal zdecydowanie trudniejszy, poniewaz Byki pomimo straty swojego lidera przez caly sezon graja naprawde niezle. Kogo w tym spotaniu bedzie mial naprzeciwko Chalmers ? Przedewszystkim Kirka Hinricha, ktory zgadza sie byl swietnym obronca ale obecnie to najwyzej przecietniak, ktorego minac na pierwszym kroku nie jest jakims spektakularnym wyczynem co zapewne potwierdza nawet kibice Bulls. Mario w tym sezonie oddaje okolo 30% rzutow z pomalowanego - miejsca gdzie Byki bronia najlepiej, a az prawie 50% to rzuty za trzy gdzie tak jak wczesniej pisalem ma zdecydowanie slabyszych rywali pod wzgledem defensywy bo czy to Hinriczh czy ripek Hamilton czy nawet Balinelli lub Robinson to zaden z nich nie prezentuja nawet dobrego poziomu w defensywie. Linia do pokrycia na 3-4 rzuty wiec mysle, ze Mario podola ????​

Otrzymane punkty reputacji: +1
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs over 200,5 -&gt; 1,90 -&gt; Bet365✅✅✅ 116 - 90 San Antonio Spurs

Hitowe spotkanie w Staples Center. Do 3 ekipy na Zachodzie przyjeżdża lider z Texasu czyli team Popovich&#39;a. Tim Duncan oraz Manu Ginobili już do składu wrócili i tercet zaczyna funkcjonować jak niedawno. Dlaczego zdecydowałem się dzisiaj na over 200,5 pkt po 1,90 w B365? Clippersi bardzo dobrze grają wewnętrznie, dużo pkt z &#39;&#39;pomalowanego&#39;&#39;, spora ilość piłek grana jest na Griffin&#39;a, który w tym sezonie spisuje się bardzo dobrze. Chris Paul jak się wkręci w pole 3 sekund to nie ma mocnych na zatrzymanie jego jump shot&#39;u ;) Mocna ławka Clippsów, to kolejny argument że w tym meczu powinna być spora ilość pkt. Ostatnio do zespołu Clippers wrócił Chauncey Billups, a on trójki bardzo fajnie przymierza, skuteczność na poziomie 46% w tym sezonie. Zespół gospodarzy nigdy mocno nie bronił, więc sądzę, że San Antonio też dzisiaj ponad 100 zrobi ???? Ekipa Popovich&#39;a to tercet: Tony Parker, Tim Duncan, oraz Manu Ginobili, do tego fajnie bardzo gra w tym sezonie Brazylijczyk Thiago Splitter, na obwodzie jest Leonard oraz Green który też potrafi przymierzyć z dystansu po extra passie od TP. Jak dla mnie linia naprawdę niska, i 200,5 pkt jaki oferuje B365 po 1,90 to naprawdę lokata i trzeba ją wykorzystać. Jak dla mnie 8/10. Życzę owocnych typów. Pozdrawiam Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +7
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
z ta lokata to bym tak nie przesadzal, pozwole sobie wkleic ostatnie 5 h2h
San Antonio Spurs 87-92 L. A. Clippers NBA
2012-11-08 04:30 L. A. Clippers 106-84 San Antonio Spurs NBA
2012-05-21 04:30 L. A. Clippers 99-102 San Antonio Spurs NBA Playoffs
2012-05-19 21:30 L. A. Clippers 86-96 San Antonio Spurs NBA Playoffs
2012-05-18 03:30 San Antonio Spurs 105-88 L. A. Clippers NBA
Ja dzisiaj gram under 29,5 na LBJ, MIAMI jedzie na ciezki teren do Chicago, kazdemu gra tam sie nielatwo, najczesciej wyniki sa underowe. Linia jak dla mnie zbyt wysoko ustawiona w tym meczu. ✅

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Zamiast undera na LBJ, który ostatnie mecze gra na KOSMICZNYM poziomie i wedlug mnie z taka forma nie warto ryzykować undera. Warto natomiast zastanowic sie nad overem Wade, on chyba pochodzi z Chicago i czesto [zawsze?] notowal przeciwko Bulls bardzo dobre wystepy - wieksza mobilizacja.
Drugim typem wartym zagrania jest over CP3. Według mne będzie to pojedynek rozgrywajacych Paul vs Parker, obaj sa w formie, ale na Krzysia mamy duzo nizsza linie bo 17.5 @1.90 dostepne w marathonbet. Mecz powinien miec szybkie tempo co sprzyja typowi.
Takie luzne przemyslenia, moze ktos skorzysta. pozdro

pele_ 268

pele_

Użytkownik
Ja ze swojej strony proponuję, uderzyć dzisiaj w stronę LAC. Clippersi mocni, szczególnie u siebie, gdzie pamiętamy ich ostatnie serie zwycięstw. Spurs ekipa zrównoważona, posiadająca także dość dobrych zmienników. Jednak Griffin i Paul sa w bardzo dobrej formie, do tego świetna ławka, nie oczekuję tutaj jakiegoś blowoutu ze strony LAC, jednak bardzoo liczę na ich dzisiejsze zwycięstwo. Sądzę, że ten pojedynek rozgrywających wygra Paul, a Griffin dorzuci kilkanaście pkt od siebie + ławka.

LAC - Spurs 1 kurs 1.60 ⛔

Natomiast w meczu Chicago - Miami spróbuje uderzyć w stronę underu ekipy Heat. Miami są faworytem i pewnie wygrają, bo ostatnio prezentują się bardzo dobrze, z LBJ na czele, jednak jak wiadomo w Chicago gra się bardzo ciężko i sądzę, że dziś będziemy świadkami dość underowego spotkania.

Bulls - Heat goście under 95 pkt kurs 1.85 ✅

Są to jedynie szybkie przemyślenia, ponieważ dość późno wróciłem, a jutro trzeba rano wstać. ????

Pozdrawiam, powodzenia !

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Sacramento Kings @ Atlanta Hawks. A.Horford. Total Points: Over 17.5 ✅
Marathonbet

Horford gra ostatnie spotkania na genialnej skuteczności - ostatnie mecze to co najmniej .688. Jeśli w meczu z overowym Sac, gdzie rzutów powinno być ok 20 zagra nawet troszkę słabiej o ten over byłbym spokojny. Atlanta powinna zakręcić się dziś w granicach 100 pkt, a ich lider rzucić co najmniej 20 oczek.

Portland Trail Blazers @ Los Angeles Lakers. L.Aldridge. Total Points: Over 21.5 ⛔
Marathonbet

Portland z serią 6 przegranych spotkań, no a jak trwoga to do lidera ;) czyli LeMarcusa. W ostatnim wyjazdowym tourne zdobywał co najmniej 25 oczek (pomijając odpuszczony mecz z NOH), a w historycznych spotkaniach przeciw LAL oddawał w granicach 20 rzutów zdobywając przeważnie 20 oczek lub więcej. Dziś powinno być podobnie, Portland stoczy z LA bezpośredni pojedynek na zachodzie o miejsca w PO więc nie ma tu mowy o odpuszczaniu, chyba że ktoś grubo odjedzie jak dziś w nocy SAS Clippersom.

easy 3,1K

easy

Forum VIP

Niezly kurs na Celtow z Phoenix. Ten dzien przerwy na pewno im sie przyda po dwoch spotkaniach wyjazdowych i dzisiaj powinni na pewno zagrac lepiej niz w ostatnim spotkaniu z Lakers. Wiadomo, nadal strasznie waska kadra bo nawet Terence WIlliams, ktory niedawno zostal podpisany nic dobrego na parkiecie nie da a trzeba sie modlic by niczego nie spieprzyl [ oczywiscie nie ma co sie dziwic skoro gosc jest z druzyna dwa dwni]. Pozyskany wczoraj w wymianie Jordan Crawford na 100% dzisiaj nie zagra. Tak to wyglada w ekipe z Bostonu, Phoenix tez jakos bez ogromnych zmian, trzon zespolu zostal, pozyskali kilku pionkow, nikogo waznego nie oddali [ niestety..] i nie wiem dokad zmierza ta organizacjia. Personalnie zespol zdecydowanie slabysz, gdzie Beasley w czwartej kwarcie czuje sie jak mlody MJ [ spotkanie z Portland i jego &#39;swietna&#39; 4 kwarta.] Ekipa dla mnie przedziwna gdzie kazdy moze odpalic jakims solidnym wystepem bez wykreowanego lidera. Nie wierze w drugie z rzedu slabe spotkanie defensywy Bostonu [ tak tak z Lakersami dali koszmarnie ciala] wiec dzisiaj juz wszystko powinno wrocic do normy.
Celtics &#39;48 1.88 marathobet
✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom