>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Luty 2013

Status
Zamknięty.
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Też nie grałbym dzisiaj na tak wysoką linię LeBrona. Wielkość wielkością, ale Aldrigde i Batum mają dobre dni, wątpię w kolejne z rzędu 30 pkt.
Ja z tym graniem na LBJ bym się wstrzymał, przeciwnik nie jest wielce wymagający, więc może grać trochę mniej minut, a linia 29.5 jest spora.
Panowie, około centymetra pod ostatnim zdaniem mojego postu jest taki prostokącik z napisem &quot;+ dzięki&quot;. Będzie miło jeśli w ramach gestu go klikniecie. ????
Pogrubiłem zdanie, które w realiach NBA jest niedorzeczne. Każdy przeciwnik jest wymagający, w tej lidze nie ma rzeczy niemożliwych i tym jej piękno i urok. Wade bardzo próbował mi przeszkodzić w wygraniu tego betu, ale jednak udało się. LeBron to bestia, z kimkolwiek by nie grał - obecnie jest murowanym zdobywcą MVP.
Gay kolejny game-winner. Szybko się chłopak zaaklimatyzował w drużynie ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
P 51K

person100

Użytkownik
Panowie wyjasnijcie mi co stalo sie z rudym gayem? czemu gral 20minut, uwalil najlepszy kupon z najwyzszym kursem, jaki dosc fajnie pogralem i sie zalamac idzie...

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Panowie wyjasnijcie mi co stalo sie z rudym gayem? czemu gral 20minut, uwalil najlepszy kupon z najwyzszym kursem, jaki dosc fajnie pogralem i sie zalamac idzie...
Rudy po półtorej kwarty miał już 4 PF(faule) i później większość meczu siedział na ławce.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Houston Rockets @ Los Angeles Clippers / Jam.Crawford. Total Points - Over 16.5 @ 1.90

Ogólne ppg 17,1, last 10 games 18,9, luty 20,8 w tym katastrofalny występ całego zespołu przeciw Toronto (tylko 73 pkt zdobyte, 14 Jamala), 30 pkt w poprzednim meczu vs Houston w ciągu zaledwie 29-ciu minut.. To są suche liczby, a w teorii Crawford jest jednym z częściej rzucających zawodników w ekipie Clipp i w meczu z Rakietami gdzie powinno bez problemu pęknąć 200 pkt linie 16,5 biorę bez problemów.

L 0

lakom1908

Użytkownik
Forum śpi...
Ja proponuję Rudy Gay over 19,5 przeciw NYK.
Gay wczoraj poleciał z faulami co dziś raczej się nie powinno zdarzyć. Toronto dało radę Denver ale tylko 25 min Gay&#39;a oglądaliśmy. Dziś na świeżości GAY OVER 19,5 (1,82).
PS. Dodaję jeszcze że mimo 25 min na parkiecie rzucił 17 pts

blum 70

blum

Użytkownik
Na dzisiaj proponuję następujący typ:
Tobet
MIN-UTA, 2, 2.07

Minnesota jest przetrzebiona kontuzjami. Wyłączeni z gry są min. Love i Kirilenko. Sama drużyna nie pokazuje wiele w tym sezonie i plasuje się w ogonie Konferencji Zachodniej. Utah z kolei wciąż walczy o PO (i to o więcej niż 8 miejsce). Gra chimerycznie, ale wyraźne zwycięstwo nad OKC pozwala sądzić, że Jazzmani znajdują się właśnie na fali wznoszącej (a chwilowa zapaść moim zdaniem była spowodowana głównie brakiem zmiennika dla leciwego już Tinsleya - teraz ma on już wsparcie Watsona).
---
Druga propozycja na dziś:
Tobet
BOS-CHI, 1, 1.77

---

Otrzymane punkty reputacji: +12
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Cleveland Cavaliers - San Antonio Spurs over 206 -&gt; 1,90 -&gt; Bet365

Do zespołu Popovicha wracają prawdopodobnie Tony Parker, Tim Duncan oraz Manu Gino co oznacza lekkość w ofensywie zespołu z Teksasu. Spurs średnio 105 pkt na mecz, tracąc przy tym 95. Gra gości opiera się na wyżej wymienionym tercecie, i mimo, że każdy z nich jest w wieku dojrzałym, to gra coraz lepiej. Przykładem może być Tim Duncan który ma niebywały sezon. Parker wkręca się pod kosz, jak Rose swojego czasu. Manu Ginobili wchodząc z ławki jest gwarancją kilkunastu pkt na mecz. Do tego dochodzą dwaj bardzo młodzi gracze czyli Green &amp; Leonard którzy wspierają obwód Spurs. Ławkę ekipa Popa ma również bardzo dobrą, Neal, Jackson, czy Nando De Colo potrafią zdobywać punkty. Cavaliersi i ich Irving, który powoli staje się obsesją przeciwników na własnym parkiecie są bardzo groźni. Ten chłopak ma niebywałą lekkość w poruszaniu się po parkiecie, potrafi minąć 2-3 rywali i zdobyć pkt lay-up&#39;em. Do tego jest bardzo uniwersalny, bardzo dobrze rzuca za 3 pkt, potrafi dograć extra passa oraz jest bardzo szybki w kontratakach. Kolejna opcją w ataku Kawalerzystów z Ohio, jest młody rookie Dion Waiters, który bardzo dobrze współpracuje z Irvingiem. Obrony Cavs nie mają, odpadł Varejao bardzo dobry center w lidze oraz 1 zbierający ligi, na jego miejsce jest Zeller, który kompletnie sobie nie radzi, Splitter z nim dzisiaj nie powinien mieć problemów, dużo piłek na pewno też dostanie. Na ten mecz wybrałem opcję over 206 pkt jaką oferuje bukmacher B365 po kursie 1,90. Cavaliers obroną meczu nie wygrają, sądzę, że będzie odpowiednie tempo a oba zespoły potrafią grać efektywny basket. Overy Splittera oraz Irvinga tez polecam na ten mecz.Pozdrawiam i życzę owocnych typów. Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +13
P 51K

person100

Użytkownik
dzis 2 ciekawe mecze, ale wybralem tylko jeden i to 2 typy
durant over 29.5 @1.85
james over 30.5 @1.85
typy wydaja sie &quot;banalne&quot; i takie sa, ale nie chce mi sie wierzyc, ze dzien przed all-starsami nie zobaczymy czegos co najmniej b. dobrego, 2 liderzy jak na maja zawiesza sie dzis kolo 40, jesli nie przeszkodza faule lub kontuzja. ich ppg jest na styku, ale dzisiejsze close-game na pewno je podbije.
nie moglo byc inaczej ✅✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
t3jlor 77

t3jlor

Użytkownik
C.Paul. Total Points: Over 17.5 @ 1.90 marathonbet✅✅
Dziś o 4:30 naszego czasu niezwykle prestiżowy pojedynek w Los Angeles. Już trzecie w tym sezonie derby Miasta Aniołów. I głównie ze wzgledu na range spotkania decyduje się zagrać na over CP3, który lubi i umie grać przeciwko Lakersom. W ostatnim spotkaniu zdobył 30 pkt i miał 11/25 z gry, więc sporo prób rzutowych oddał, grał również sporo bo spędził na parkiecie aż 40 minut. W meczu tych drużyn na samym początku sezonu Paul także pokrył dzisiejszą linie bo uzyskał 18 punktów, grał jednak 34 minuty. Dziś, myśle że w takim samym wymiarze czasowym powinien zagrać.
Ostatnie 3 mecze po kontuzji to 25,21,10 pkt także powoli powraca do swojej formy i powinien pociągnąć ekipe Clippers do wygranej.
Zastanawiam się jeszcze nad overem 23 punktów Westbrooka, ale z nim to nigdy nie wiadomo. W ostatnich 5 meczach grał troche mniej bo i nie było potrzeby trzymania go na parkiecie, ale dziś przeciwko Miami powinien zagrać koło 40 minut i oddać z 20 rzutów. Dlatego można pograć RW a jak utrzyma skuteczność na poziomie 50% to over powinien wejść bez problemu. Przedwczoraj Lillard rzucił 33 punkty dla Miami, więc może i Westbrook także pokusi się o podobny wynik. W zeszłorocznych finałach w Oklahomie miał dwa razy po 27 punktów.✅✅
BTW dobry mecz moim zdaniem się zapowiada.

Otrzymane punkty reputacji: +5
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Wiem, ze spotkanie dopiero jutro ale juz dzisiaj polecam. Wiadomo Celci zazawyczaj po przerwie na All star weekend radza sobie zdecydowanie lepiej co pokazuja statystyki ale jada na teren bardzo ciezki, a mianowicie do pepsi center w Denver. Ta przerwa dobrze posluzyla takze Georgowi Karlowi [trenerowi Nuggets], poniewaz do zdorwia po kontuzji/przeziebieniu wracaja Gallinari i Iggi, ktorzy nie zagrali w ostatnim potkaniu Denver bodajze z Toronto przez co minimalnie ale minimalnie przegrali spotkanie. Gospodarze sa co prawda w strejku trzech porazek ale naprawde w srode moment na odbicie idealny. Dodatkowo Celtics w ostatnim spotkaniu z Bobkami stracili kolejnego klepacza po Rondo a mianowicie brazylijczyka Barbose wiec tak naprawde zostaja tylko z Bradleyem, Terrym i Lee na 1-2. Denver to starasznie silna i szybka ekipa czyli cos czego Celtowie naprawde nie lubia. Obie ekipy spotkaly sie kilka dni temu w Bostonie i po fantastycznym spotkaniu Celtowie wygrali po 3 dogrywkach. Jutro juz nie przewiduje takiech rozwiazan i raczej pewne zwyciestwo Nuggets.
Nuggets -5.5 1.91 bwin 7/10✅
Nuggets ML 1.40 bwin dla mnie naprawde absolutne 10/10
✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
pampus 81

pampus

Użytkownik
PTB - Phoenix @ 1.40 bwin ⛔ a to mi surprise ^^
Portland u siebie a na wyjeździe to dwie różne drużyny, o czym świadczy przynajmniej bilans home : 17-8, trip : 8-20. Day-to-day są Matthews i prawdopodobnie Lillard co podaje rotoworld, ale myślę, że oboje wygrają. Mają za sobą pasmo porażek na wyjeździe, więc trzeba się jakoś odkuć i teraz jest doskonała sytuacja na to ze słabymi, ale lubiącymi robić niespodzianki Phoenix. Tutaj surprise jednak nie będzie i wszystko pójdzie zgodnie z planem.
Wizards - Raptors @ 2.25 bwin ✅
Tu taki mały dog. Toronto po przyjściu Gay&#39;a całkiem ładnie i fajnie sobie pogrywa. Jest kilka strzelców, którzy potrafią grać w koszykówkę. Żadnych injuries po obu stronach nie ma, więc w podstawowych piątkach obie drużyny powinny wyjść. Washinghton po powrocie Wall&#39;a gra zdecydowanie lepiej co potwierdzają ostatnie wyniki, ale Toronto to drużyna z potencjałem i gdyby nie ten słaby bilans na początku sezonu, to myślę, że nawet o PO mogliby powalczyć ;) TR na wyjeździe grać potrafią o czym przekonały się takie drużyny jak NYK czy Indiana. Mecz 50/50, minimalnie kierowałbym w stronę gości, dlatego uważam, że kurs jest wart gry ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Phoenix Suns @ Portland Trail Blazers / Portland Trail Blazers (-3.5) @ 1.70⛔
Marathonbet

Dla mnie 1,5 na Portland przy np 1,34 na Denver jest śmieszne. Blazers po 5L road wracają do własnej hali by zmierzyć z jedną z najsłabszych ekip ligi i mając przed sobą w lutym jeszcze trudne mecze z Lakers, Celtics i Denver w moim odczuciu te spotkanie muszą wygrać, tym bardziej że pierwsza ósemka odskoczyła już o kilka wygranych spotkań. Po małej przerwie na All Star nie ma mowy o zmęczeniu, do tego Portland ma dwa dni przerwy, a Phoenix ma jutro spotkanie z GSW co zwiększa szansę na pokrycie handi, jeśli kwestia samego zwycięstwa będzie już wyjaśniona. Liczę, że Aldridge i Lillard wjadą dziś z odpowiednią motywacją w ekipę Słońc i nie pozostawią złudzeń. Z chęcią pobieram.

Ze stawianiem na Denver po kursach, które oferowane są obecnie byłbym już ostrożny, przecież nawet biorąc pod uwagę wszystkie czynniki Boston to nadal nie są ogórki i spokojnie mogą się postawić w Denver, choć z drugiej strony jutro mecz z Lakers i jeśli Celtics nie będą mieli szans na zwycięstwo gospodarze mogą mocno odjechać i pokryć każde możliwe handi.

edit: masówka nba w pełnej okazałości ;)

teddy8 94

teddy8

Użytkownik
Portland Trail Blazers-Phoenix Suns

Stan Oregon odwiedza tego dnia ekipa z Phoenix. Szykuje się bardzo ciekawy i wyrównany pojedynek. Obie ekipy spotkały się już ze sobą w tym sezonie dwukrotnie. W pierwszym spotkaniu Suns, dość gładko wygrali u siebie 114:87, wygrywając wszystkie kwarty. Drugi mecz w Portland na korzyść Blazers 96:93, mimo znacznej przewagi Słońc w pierwszej połowie. Goście obecnie cztery porażki z rzędu, jednak z silnymi ekipami. Gospodarze pięć porażek pod rząd, wszystkie na wyjazdach, w tym ostatnie z przeciętnymi Hornets 99:63 ! Blazers bywają u siebie dosyć mocni, mają silną pierwszą piątkę, lecz ławka pozostawia wiele do życzenia. Myślę, że właśnie tutaj przyjezdni będą szukać wyniku. Portland walczy o play-off, za plecami cały czas goniący Lakers, których brak ciężko sobie wyobrazić. Słońca potrafią nawiązać walkę w pierwszych kwartach, gorzej z końcówkami, gdzie dochodzą głupie straty. Bilans 17-8 u siebie mówi nam wyraźnie: człowieku graj dziś na Blazers, jednak ich obecna forma również daje do myślenia. Sądzę jednak, iż to trzeba dzisiaj przełamać, zdobyć dużo punktów i wygrać wysoko z gośćmi. Była przerwa, hala pewnie zostanie wypełniona, zawodnicy pełni werwy. Gospodarze potrafią też trafiać seriami za 3 punkty, dlatego to na nich dziś postawię.

PTB-SUNS / PTB -6.5 @ 1.97 ⛔
PTB over 101 @ 1.90 ⛔
Marathonbet

+

Dziś również widzę:

Bucks @ 2.50, ⛔
Bulls @ 1.82, ✅
Utah Jazz - Golden State Warriors over 203.5 @ 1.91, ✅
Denver Nuggets - Boston Celtics over 203 @ 1.91 ⛔
Betsson

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Denver Nuggets - Boston Celtics
Typ: Denver Nuggets (-14,5 pkt.) AH
Kurs: 3,00
Bukmacher: Bet365
Analiza: Wszystko przemawia przeciwko Bostonowi: osłabienia Celtics, teren, styl gry rywala, terminarz. Boston stracił już trzech ważnych zawodników: Rondo, Sullingera, Barbosę. Do składu Nuggets prawdopodobnie powrócą Iguodala i Gallinari. Parkiet Denver Nuggets to z pewnością jeden z najtrudniejszych terenów w lidze. Nuggets mają u siebie rewelacyjny bilans, bo 22 zwycięstwa i 3 porażki. Statystyki wyjazdowe Celtics są słabe, bo 8 zwycięstw i 15 przegranych. Celtics bardzo nie lubią grać na wyjeździe z drużynami z Zachodu, które preferują bardzo szybką grę. Właśnie dlatego Boston dostał solidne lanie m.in. z Clippers, Golden State, a nawet z Sacramento. Denver to bardzo atletyczna ekipa, u siebie grają błyskawicznie, więc mają styl gry który nie odpowiada Celtics. Teraz na dodatek Celtics są osłabieni brakiem Rondo, Sullingera i Barbosy. Jakby tego było mało, to w następny dzień mają mecz z Los Angeles Lakers, a jak wiadomo mecze pomiędzy Celtics a Lakers są bardzo prestiżowe. Jeśli Boston da z siebie 100% w meczu z Nuggets, to po prostu nie będą mogli dać z siebie 100% z Lakersami. Właśnie dlatego bardzo prawdopodobne jest, że z Denver zagrają tak, by zachować siły. Uważam, że jak Nuggets wyjdą na wyraźne prowadzenie, to Boston odpuści i da odpocząć swoim najepszym zawodnikom, bo mecz z Lakers jest dużo ważniejszy. Widzę tutaj wysokie zwycięstwo Denver.

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Washington Wizards - Toronto Raptors
Typ: over 189,5
Kurs: 1.88
Bukmacher: Pinnacle
20.02.2013 01:00

Analiza:
Myślę że troszkę oddechu od kosza obu ekipom dobrze dało.teraz spragnieni gry i rzutów powinni pokazać w tym spotkaniu jak to się robi.Oba zespoły są z dolnej części tabeli ale rzucać także potrafią.Dziś myślę że są w stanie osiągnąć wynik na ponad 190 punktów.Toronto wygrało cztery spotkania z rzędu.Brava dla nich .Gospodarze w ostatnim spotkaniu zaliczyli porażkę na wyjeździe.Rzucono tam bardzo mało punktów.dziś jednak sądzę że w grze z Toronto dadzą radę rzucić tą granicę.Oba zespoły z pewnością bedą chcieli się pokazać kibicom więc z rzutami powinno być nieźle.Między tymi zespołami padały różne wyniki ale na ostatnie pięć spotkań na hali czarodziejów tylko raz padł wynik poniżej tej granicy.Myślę że dziś obie ekipy dadza radę aby któraś rzuciła setkę a druga koło dziewięćdziesięciu punktów.Mam nadzieję że zespoły mnie nie zawiodą a Toronto które ładnie sobie poczyna z punktami na wyjeździe da mi ten typ na plus.

majesticman 21

majesticman

Użytkownik
Cisza na forum, trzeba ją przełamać. Dzisiejsze typy z Marathona:

R.Anderson Total Points - Under 17.5 @ 1.90
✅
Dzisiaj Hornets grają z Chicago które słynie ze swojej doskonałej obrony szczególnie na obwodzie, więc bardzo mało prawdopodobne żeby Anderson zbliżył się do swojej sezonowej średniej - Thibs na pewno na to nie pozwoli.
K.Garnett Total Points - Over 14.5 @ 1.90 ⛔
Celtics grają na wyjeździe z Nuggets, więc spodziewać się możemy szybkiego tempa i wielu okazji rzutowych. KG to od kontuzji Rondo najlepszy strzelec drużyny, więc w takim meczu okazja do pokrycia tej niskiej linii przednia. Nie wierzę też że Boston ten mecz odpuści.
Jordan Crawford Total Points - Under 10.5 @ 1.90 = zwrot
Nie wiem jak Crawford miałby pokryć tą linię - zawodnik zupełnie bez formy - w ostatnich 10 meczach ledwie 15 min/mecz i 4,4 pkt. Linia kosmicznie wręcz wysoka biorąc pod uwagę jego dyspozycję.
J. Calderon Total Points - Over 11.5 @ 1.90 ⛔
Calderon po przejściu do Pistons błyszczy i gra pierwsze skrzypce w nowej drużynie. Ostatnie 5 meczy na poziomie 15pkt, więc linia powinna być pokryta i tym razem.

S 265

stingnwo

Użytkownik
Jordan Crawford Total Points - Under 10.5 @ 1.90
Nie wiem jak Crawford miałby pokryć tą linię - zawodnik zupełnie bez formy - w ostatnich 10 meczach ledwie 15 min/mecz i 4,4 pkt. Linia kosmicznie wręcz wysoka biorąc pod uwagę jego dyspozycję.
Dla mnie to typ dnia. Do tego co napisałeś, trzeba dodać powrót do zdrowia Beala, więc pewnie Crawford jeszcze mniej minut dostanie.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka, NBA
Spotkanie : Portland Trail Blazers - Phoenix Suns
Typ: LaMarcus Aldridge over 21.5
✅
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bwin
Analiza: O godzinie 4:00 w Rose Garden w Portland, Oregon dojdzie do meczu pomiędzy Trail Blazers a gośćmi z Arizony - Phoenix Suns. Postanowiłem obstawić over punktowy największej gwiazdy gospodarzy - LaMarcusa Aldridge&#39;a. Już wyjaśniam dlaczego.
Zacznijmy od tego, że Portland powinno ten mecz bez problemu wygrać. Suns to jedna z najsłabszych drużyn w lidze, z kolei Portland można nazwać ekipą własnego parkietu. Żywiołowo reagująca publiczność to wizytówka Rose Garden. Podopieczni Terry&#39;ego Stottsa legitymują się bilansem domowym 17-8 oraz passą czterech zwycięstw u siebie. Phoenix z kolei na wyjazdach są 5-23, w ostatnich 5 wyjazdach przegrali czterokrotnie.
Drugi argument to możliwa absencja innych strzelców Portland - Damiana Lillarda i Wesleya Matthewsa. W takim przypadku na Aldridge&#39;a spadnie większa odpowiedzialność za zdobywanie punktów.
Trzeci argument - matchup. LaMarcusa będzie krył najprawdopodobniej Gortat, który ostatnio jest w słabej dyspozycji.
Czwaty argument - statystyki. W ostatnich 5 meczach jego średnia meczowa wynosi 23.6, zaś w 10 meczach 22.7. Nieco ponad linię zaproponowaną przez Bwin.
Reasumując myslę, że warto. Aldridge to wielka gwiazda, jeden z najlepszych podkoszowych. Przeciwnik nie z najwyższej półki więc możliwe że się rozstrzela. Pozdrawiam!

Otrzymane punkty reputacji: +4
semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
M. Gasol over 13.5 pkt @1.9 Marathonbet
Dla mnie to jest promocja dnia. Gasol po odejsciu Gaya wraz z Randolphem ciagna cala ofensywe. Przebywa tez o kilka minut dluzej na parkiecie. Bardzo dobrze radzi sobie na lini rzutów osobistych , można tez spodziewac sie sporo punktów drugiej szansy po ofensywnych zbiorkach. Ostatnio w meczu z Detroit slaba skutecznosc 6/17 ale 17 punktów zdobył. Dzis smialo może ponad 20 rzucic, bo w Pistons żadne tuzy nie grają . Dla mnie taka linia może pęknac do polowki. Polecam

pampus 81

pampus

Użytkownik
Indiana Pacers - New York Knicks @ 1.61 bwin ✅
Jedno z najciekawszych spotkań tej nocy jak dla mnie. Indiana, która w tym sezonie spisuje się można powiedzieć rewelacyjnie zagra dziś z drużyną, która miała moc na początku sezonu, ale z biegiem czasu ją straciła. Ostatnie mecze NYK nie wróżą dobrze. Porażki u siebie z Toronto czy LAC, czy na wyjeździe z Wizards nie najlepiej rokują na przyszłość. Indiana u siebie to zespół solidny. Co prawda, bilans on-road NYK wychodzi na plus, ale czekają ich dwa trudne mecze u trudnego rywala na trudnym terenie ;) Wygranych im nie wróżę, stawiam na przeciwników.
Injuries :
NYK - Davis, Camby, Wallace i questionable Anthony (pewnie w tak ważnym meczu zagra;))
Pacers - Granger... i questionable West (problem z okiem)
cbssports
Do tego bez dłuższych analiz :
Miami @ 1.48 bwin ✅- złapali wiatr w żagle, ostatnie mecze, szczególnie ten z OKC to pokaz umiejętności całej drużyny. Zamieszanie ze Smith&#39;em w Hawks może trochę namieszać. Mistrzowie nie zlekceważą tego meczu i powinni to spokojnie wygrać.
Cleveland @ 1.75 bwin ✅ - słabi Hornets vs dobrze u siebie grające Cavs z świetnie grającym Irvingiem? odpowiedź może być chyba jedna ????
Ewentualnie, dla odważnych polecam Toronto, Boston (jestem fanem LAL, no ale ten kurs trochę przesada...) i Milwuakee.

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom