>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Luty 2013

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves

Linia punktowa na ten mecz wynosi zaledwie 194.5 punktów, patrząc na ostatnie mecze tych drużyn można stwierdzić że jest to odpowiednia linia, jednak jeśli spojrzymy ile padało punktów pomiędzy tymi zespołami w bezpośrednich pojedynkach to linia powinna być na poziomie grubo ponad 200 punktów. 195 punktów padało w 17 kolejnych meczach! W 16 z tych 17 meczy, padała bariera aż 200 punktów, raz padło... 199 punktów dlatego linia wystawiona przez buki jest po prostu śmieszna. Ostatni mecz pomiędzy tymi zespołami kiedy nie padła linia 195 punktów to mecz z 2007 roku w którym do overa zabrakło zaledwie 2 punktów. W ostatnim meczu który odbył się nie tak dawno bo 30 grudnia, padło 218 punktów, główna linia wystawiona przez buki na ten mecz wynosiła 194.5, dziś jest identyczna. Jak dla mnie świetny bet, gdzie buki patrzą tylko i wyłącznie na średnią punktów obu zespołów nie patrząc jak grają w meczach pomiędzy sobą.

Typy:
Over 194.5 @ 1,90 Bet365 ⛔
Over 200 @ 2,50 Bet365 ⛔

gorszej skuteczności to oni już nie mogli mieć...

Marcin Gortat Over 10.5 pkt @ 1,72 BetCity ✅

Typ powiązany z tym co pisałem wyżej, moim zdaniem padnie naprawdę dużo punktów i te 11 oczek Gortata powinno być spokojnie pokryte. Gortat po odejściu Nasha oczywiście już nie rzuca tak dużo ale w takim meczu powinien sporo rzucić bo patrząc na to jak grają obie drużyny to tu będzie akcja za akcją. W ostatnim meczu, ze Spurs Gortat rzucił aż 21 punktów i zagrał po prostu świetnie, uwagę trzeba również zwrócić na to że przecież Suns rzucili zaledwie 87 punktów, tu rzucą na pewno o wiele więcej. Na przeciwko Gortata zagra Pekovic który o wiele bardziej skupia się na ofensywie niż na defensywie więc tutaj kolejny argument na korzyść sporej ilości punktów Gortata, myślę że nawet 15 punktów Gortat spokojnie zdobędzie.

No faktycznie, są to punkty i zbiórki. ???? Liczyłem właśnie na linię ok. 16-18 punktów i miałem grać over, ale jak zobaczyłem że taka linia to nawet nie spojrzałem że to są punkty i zbiórki, w takim razie over jaki nic będzie, bo co to jest 18 punktów Dirka.

Otrzymane punkty reputacji: +5
sewerynkg 22,5K

sewerynkg

Użytkownik

D.Waiters. Over 14.5 punktów [maratonbet]
✅25 pkt.✅

Głównym powodem dlaczego gram ten typ jest ta informacja:
Kyrie Irving has been ruled out of Tuesday&#39;s game against the Bulls due to his knee injury. [rotoworld]
Waiters w takiej sytuacji rozpocznie mecz w s5 i dostanie bardzo dużo minut, bo nie ma zmiennika. Szybki zawodnik z dobrym rzutem z dystansu, często atakuje kosz = staje na linii rzutów wolnych, które egzekwuje bardzo dobrze. Z Chicago grał dwa razy w tym sezonie raz zdobył 7 punktów, a kolejnym razem 18 pkt. Dzisiaj teoretycznie będzie łatwiej bo nie ma Irvinga. Nie ma co szaleć ze stawką, bo Chicago dobrze broni i preferuje wolny styl gry i przez co możemy zobaczyć mało punktów, jednak Waiters poczyna sobie ostatnio bardzo dobrze, plus wspomniany brak lidera zespołu skłania mnie do zagrania tego overa.

Jego średnia punktów na mecz 14.4 czyli dokladnie tyle ile wynosi linia.

Otrzymane punkty reputacji: +11
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Hahaha dawid1892 po raz kolejny w ciągu kilku dni udowadnia,że czytanie ze zrozumieniem nie jest taką prostą sprawą.
A tak serio,ja myślę,że Dirk rzuci over 18 pkt. Chyba wreszcie wchodzi na swój normalny poziom gry do jakiego mnie przyzwyczaił. Z Lakersami już było nieźle i oby tak dalej,może jeszcze do PO wejdą.
Polecam grać przeciwko Cavs. Irving wypadł z kontuzją kolana.
Ja póki co zagrałem na wygraną Bulls w pierwszej kwarcie po 1,7 w marathon
J:/ Po 1 - info jest od wielu godzin i teraz najlepsze kursy już uciekły, po 2 polecam przejrzenie 1 postu tego tematu. Informacje o kontuzjach należy podawać z odnośnikiem do źródła ...

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves

Dirk Nowitzki Under 27.5 @ 1,85 Tobet[/center]

Średnia punktowa Dirka w tym sezonie to zaledwie 16 punktów, wiadomo, jest to spowodowane kontuzją która wyeliminowała go z początku sezonu. Ogólnie to powoli wraca do swojej optymalnej formy, jednak z naciskiem na powoli. W ostatnim meczu z Lakersami rzucił 30 punktów, jednak było to pierwszy raz w sezonie kiedy Dirk przekroczył dzisiejszą linię wystawioną przez Tobet czyli 28 punktów, wcześniej rzucał tylko 3 razy więcej niż 20 punktów, a mimo kontuzji zagrał przecież w prawie 30 spotkaniach. Te 30 punktów to zasługa 100% skuteczności za trzy (4/4), dzisiaj naprawdę jest mało prawdopodobne że rzuci tyle trójek. Średnia punktowa przeciwko Bucks to równe 24 punkty w 28 meczach, poza tym mecz z LAL był bardzo wyrównany i dlatego Dirk zagrał prawie 40 minut, jeśli to nie będzie konieczne to dzisiaj na pewno tyle nie zagra zwłaszcza że Dallas tutaj nie powinno mieć większych problemów z ograniem na własnym parkiecie Bucks.

Przecież to jest linia na pkt+zbiórki, gdzie tam na tą chwilę tyle oczek Dirka byłoby to pogrania ;)

Orlando Magic @ Philadelphia 76ers / A.Afflalo. Total Points - Over 17.5 @ 1.90 ⛔ 16 pkt
Marathonbet

O Afflalo było już pisane ostatnio. Po odejściu Reddicka i przy nieobecności Nelsona jest on praktycznie jedyną konkretną opcją rzutową w mizernej ekipie Magików. Nawet w meczu z Cleveland gdzie zagrał ,,jedynie&quot; 30 minut wpadło 16 oczek więc myślę, że gra gości będzie ustawiona pod Arrona dziś i dość szybko pęknie 20 oczek. Jedyną opcją niepowodzenia jest chyba bardzo szybki odjazd Phili i oszczędzanie Afflalo przed kolejnym domowym meczem z Sacramento.

Milwaukee Bucks @ Dallas Mavericks / V.Carter. Total Points - Over 13.5 @ 1.90 ⛔ 2 pkt :razz:
Marathonbet

Też nikogo tu nie zaskoczę grając over przeżywającego drugą młodość Cartera. Nawet grając ostatnio przeciw LAL na słabej skuteczności za 3-pkt (1-5) uzbierał 15 oczek. Dziś przeciwko Bucks powinien być dość szybki mecz, sporo pkt (linia ustawiona na 210,5) więc myślę, że Carter spokojnie przekroczy swoje PPG.

Golden State Warriors @ Indiana Pacers / Game Total - Over 197 @ 1.97 ✅
Marathonbet

Ta linia chodzi za mną od rana i już oczywiście zdążyła wzrosnąć ze 2 pkt. Raczej sporadycznie typuje u/o w meczu bo jest to troszkę loteria, ale ja tu widzę co najmniej 200 pkt. GSW to ekipa overowa bez wątpienia, a Indiana w ostatnich meczach u siebie też punktuje bardzo ładnie. Myślę, że można spróbować.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dallas Mavericks(-5) - Milwaukee Bucks -&gt; 1,90 -&gt; Bet365

Gram dzisiaj zdecydowanie na Dallas. Po tym, co pokazali w meczu z Lakers jestem na tyle pewny ich zwycięstwo, że decyduję się go nawet zagrac z handicapem 5 pkt. Dallas powoli zaczyna grać solidny basket, Dirk wraca pomału do formy, w meczu z Lakers osiągnął grubo ponad 20 pkt przy dobrej skuteczności oraz dobrze zbierał na tablicach. Dallas to przede wszystkim Niemiec + Collison oraz ważni zadaniowcy z ławki. Brand, Carter, wysoki Wright pod koszem czy Crowder są gwarancją zdobywania pkt. Milwaukee Bucks dzisiaj moim zdaniem przegra wyraźnie starcie z ekipą Rick&#39;a Carlisle, Monta Ellis już nie jest tym samym graczem co był w GSW, Brandon Jennings walczy o maxymalny kontrakt, i często oddaje rzuty z nieprzygotowanych pozycji, czasami też je siłuje niepotrzebnie. Milwaukee Bucks ostatnio pozyskali cennego gracza zmiennika dla Jennings&#39;a JJ Reddick&#39;a, który bardzo dobrze czuje się w roli zadaniowca. Krótko. Moim typem na to spotkanie jest pewne zwycięstwo ekipy Mavs, są ekipą mocniejszą, bardziej doświadczoną, grają u siebie. Jedyny minus to center który ostatnio wychodzi w S5 James, ja go nie trawie, ale jeśli dobrze grają i Carlisle go wystawia dalej w pierwszej piątce, czyli jego gra musi mu odpowiadać. Dallas walczy o PO, a że wczoraj Lakersi przegrali to na pewno będą jeszcze bardziej zmotywowani, żeby ograć team &#39;&#39;Kozłów&#39;&#39; Bardzo dobry kurs na to spotkanie wystawił Bet365 i ja go pobieram. Dallas Mavericks -5 po 1,90. Życzę owocnych typów. Pozdrawiam Rambo

marian33 125

marian33

Użytkownik
Brooklyn Nets-New Orleans Hornets
Over 185 w Williamhill ✅✅ 198
Ostatnio trochę mniej śledziłem rozgrywki za oceanem ale poza niepewnym występem
Joe Johnsona nie ma żadnych informacji o absencjach,co do samego meczu myślę że linia niezbyt wygórowana i w ostatnim meczu tych drużyn została pokryta myślę gospodarze przeważnie kręcą się wokół 100 i myślę że pomyślnie dla siebie będą chcieli zakończyć serie meczów na własnym parkiecie choć na pewno nie będzie łatwo gdyż goście będą chcieli odegrać się po ostatnich dwóch porażkach u siebie.

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Indiana Pacers - Golden State Warriors
Typ: Indiana Pacers zdobędą powyżej 108,5 pkt.
Kurs: 3,25
Bukmacher: William Hill
Analiza: Indiana postrzegana jest jako drużyna bardzo underowa, stawiająca przede wszystkim na świetną defensywę. Jakiś czas temu istotnie jeszcze tak było, ale teraz do świetnej gry defensywnej doskonale też radzą sobie w ofensywie. Na własnym parkiecie Pacers bardzo często zdobywają grubo ponad 100 punktów. Ostatnie dwa mecze u siebie Indiany to zwycięstwa: 114:82 z Detroit Pistons i 125:91 z New York Knicks. Niedawno Indiana u siebie zdobywała odpowiednio 114 punktów z Atlantą Hawks i 111 punktów z Chicago Bulls, a przecież te dwie drużyny z pewnością lepiej się spisują w defensywie niż Golden State. Golden State Warriors słabo spisują się na wyjazdach, szczególnie w defensywie. Biorąc pod uwagę ich sześć ostatnich spotkań wyjazdowych, to w aż czterech z nich tracili co najmniej 115 punktów. To pokazuje jak słabo się spisuje ich defensywa na wyjazdach.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Sacramento Kings @ Orlando Magic / A.Afflalo. Total Points - Over 17.5 @ 1.90 ⛔
Marathonbet

Myślę, że Afflalo odda dziś to, co zabrał w nocy. 17 rzutów, nienaganna skuteczność ale o dziwo odjazd Orlando pogrzebał jego over. Dziś powinno być zdecydowanie więcej pkt bo za przeciwnika będą mieli overowe Sacramento + własna hala sprawia, że spokojnie jestem w stanie dać mu okazję do rewanżu za wczorajszy minus.

edit: temu Panu już dziękujemy ;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
OKC -13 @ 1,81 marathon✅
OKC over 108.5 @ 1,85 bwin✅
Nie będę się rozpisywał związku z brakiem czasu jednak o Thunder trudno pisać cokolwiek negatywnego szczególnie patrząc na ofensywę. Rzucają masę punktów, średnio 106 oczek na mecz i przede wszystkim w Energy Arena sprawiają nie lada radość kibicom. Hornets pozbawieni pewnie Gordona i Davisa nie mają za wielu argumentów, żeby przeciwstawić się Oklahomie. Nowy Orlean b2b, musieli wczoraj gonić wynik z Brooklyn i druga połowa całkiem dobra w ich wykonaniu. Przez brak kluczowych graczy wypadają bardzo blado przy Thunder, Vasquez i Anderson to jedne z głównych zagrożeń dla gospodarzy jednak jakiś większych problemów nie powinni mieć z zatrzymaniem tej dwójki. Oklahoma ma wyposażony skład, większość pozycji bardzo dobrze obsadzonych i spodziewam się rzucą koło 110 pkt, bo patrząc na ich poprzednie spotkania i rywali jakich przyjmowali, jest duże prawdopodobieństwo na powodzenie.

Portland ML @ 2,26 marathon⛔

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik

James Harden Over 26.5 pkt @ 1,85 BetCity​

Harden jest obecnie w takiej formie że sam ciągnie Houston do trochę nieoczekiwanej gry w PO, gdyby nie on to Houston mogłoby tylko pomarzyć o grze w PO. Z rezerwowego w OKC stał się czołowym graczem ligi. W ostatnich 7 meczach przekraczał tą linie aż 6 razy, oddaje mnóstwo rzutów i gra po prostu świetnie, w ostatnim domowym meczu rzucił aż 46 punktów i to przeciwko takiemu zespołowi jak Oklahoma. Rakiety to zdecydowanie najbardziej ofensywna drużyna w całej NBA, praktycznie w każdym meczu u siebie rzucają naprawdę grubo ponad 100 punktów, a kto ma je rzucać jak nie ich największa gwiazda? Houston jest bardzo blisko gry w PO, ale jeszcze parę meczy muszą wygrać więc Harden będzie grał na pewno bardzo dużo (w ostatnich 3 meczach kolejno 44,42,42 minuty) dzisiaj będzie na pewno nie gorzej jeśli chodzi o liczbę minut. Jest w gazie i dla mnie nie ma możliwości żeby w ostatnim meczu na własnym parkiecie rzucił 46 punktów i nagle w następnym miał ich rzucić o 20 mniej. Cały sezon trzyma równy, bardzo wysoki poziom, a akurat teraz będzie bardzo potrzebny zespołowi bo to właśnie on jest najlepszym zawodnikiem i niekwestionowanym strzelcem numer jeden więc jeśli Rakiety nie awansowałyby do PO to tak naprawdę wina spadłaby na niego, ale ja akurat sobie nie wyobrażam takiego scenariusza. W ostatnim meczu przeciwko Bucks rzucił 29 punktów, był to wyjazd. Dziś może i nie powtórzy 46 punktów, ale te 27 na pewno spokojnie rzuci.

Ostatni domowy mecz w wykonaniu Hardena:
http://www.youtube.com/watch?v=8I4Is0YT5RQ

pampus 81

pampus

Użytkownik
Mam przeczucie, że będzie to noc pełna niespodzianek, oj pełna.
Na początek Sacramento, ale odnośnie tego meczu nie ma co dużo pisać, mecz 50/50 i po wyższym kursie można spróbować tym bardziej, że zagrali dobrze z Miami.
Potem Milwuakee, które wreszcie coś wygrało. Skład mają niezły, a uważam, że dziś skończy się wielka forma Harden&#39;a, spuści trochę z tonu i rzuty nie będą siedzieć. Kurs fajny, ładny, podoba mi się, to 4.10 czemu nie brać?
Następnie Dallas, które gra z Memphis na wyjeździe. Dwa razy spusiaczona końcówka, raz z LAL, drugi z Bucks, jak to mawiają do trzech razy sztuka, więc może im się teraz powiedzie? Dirk i spółka łapią wiatr w żagle, jakieś tam teoretyczne szanse na PO mają to czemu mieliby nie powalczyć? Kurs w okolicach 4 mnie satysfakcjonuje.
Na koniec upolowałem Atlante, która goni Brooklyn w konferencji. Może utrą nosa Utah, które u siebie jest dobre? Smith i koledzy pewnie chcieliby, a czy tak będzie okaże się za kilka godzin...
To tylko moje przemyślenia, nie wiem czy coś z tego wejdzie, NBA jest pełne niespodzianki a uważam, że takiej nocy dziś zobaczymy.

Otrzymane punkty reputacji: +6
sewerynkg 22,5K

sewerynkg

Użytkownik

J.Jack. powyżej 16.5 punktów[maratonbet]
Jack powyżej 14 punktów [betcity]

14 pkt. ktore juz mial na poczatku 4 kwarty.

Jack super rezerwowy, który ostatnio jest &#39;on fire&#39;. Bardzo ważny zawodnik w ofensywnie Warriors, który dzisiaj pod nieobecność drugiej strzelby GSW (The NBA has suspended David Lee for Wednesday&#39;s game against the Knicks - rotoworld.com) będzie musiał być aktywniejszy w ofensywie, co powinno się przełożyć na więcej asyst i rzutów. Jack na ostatnie 8 meczów rzucił 20+ punktów aż w 7 meczach, dopiero wczoraj zatrzymala go Indiana, gdzie rzucił 11 oczek (2/10 z gry). Jego średnia punktów na mecz to 13.7. Jack dysponuje bardzo dobrym rzutem z dystansu, często wjeżdża pod kosz co przekłada się na rzuty wolne, które egzekwuje również bardzo dobrze. Wspomniany brak Lee, dobra forma Jacka, mecz w MSG (myślę, że zawsze jest do dodatkowa motywacja) skłania mnie do przyłożenia overka ;) GL

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Dallas Mavericks - Memphis Grizzlies

Typ: Dallas Mavericks (+14,5)

Kurs: 1,30 Bet365✅

Zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie i według mnie patrząc na grę obu zespołów bez zdecydowanego faworyta. Kursy wystawione przez bukmacherów to spore nieporozumienie, tym bardziej iż obie ekipy wystąpią w najsilniejszych składach. Miśki są ostatnio na fali siedmiu zwycięstw z rzędu jednak umówmy się, że nie mieli oni najmocniejszych rywali, mimo tego ten handicap pokryli tylko z osłabioną Minnesotą a oprócz tego od początku roku jeszcze dwa razy z Sacramento i raz z Brooklynem. Dallas prezentuje się w ostatnich spotkaniach bardzo dobrze, nawet przy porażkach grali dobrze i choć raczej nie zobaczymy ich w play offach to powinni napsuć jeszcze dużo krwi &#39;&#39;faworytom&#39;&#39;. Różnicą 15 pkt w tym roku przegrali tylko z OKC na wyjeździe i dzisiaj raczej tego nie powtórzą. Osobiście wydaje mi się, że przerwą passę Memphis ale gram bardzo zachowawczo.

Golden State Warriors - New York Knicks
Typ: Golden State Warriors (+14,5)

Kurs: 1,31 Bet365 ✅

Tutaj typ bardziej przeciw Knicks niż na GSW. Widziałem oba mecze z Toronto oraz pogrom w Indianie i po prostu nie wyobrażam sobie jak zespół, który jest w tak słabej formie może ograć GSW taką różnicą. Ostatnim spotkaniem jakie widziałem drużyny z zachodu była porażka przeciwko Houston ale prezentowali się oni o dwie klasy lepiej niż obecnie NYK i pokonanie zdziesiątkowanej Philadelphi tego nie zmieni. GSW b2b oraz bez Dawida Lee i na upartego można jeszcze jakieś argumenty przemawiające za gospodarzami znaleźć ale ja tutaj kieruję się tylko tym co widziałem w poprzednich spotkaniach a te mocno mnie utwierdziły w tym handicapie.

Ako: [1,70]

Fenomenalna, niesamowita i wielu innych przymiotników tego typu można użyć do określenia dzisiejszej nocy NBA. Świetny mecz w MSG, Stephen Curry trafia 11 trójek i zdobywa 54 pkt, Chandler notuje 28 zbiórek... w pierwszej połowie sprawdzam wynik mojego drugiego spotkania i Dallas prowadzi różnicą 25 pkt, patrzę ponownie w trzeciej kwarcie i widzę 20:0 dla gospodarzy... oj działo się działo :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +6
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Los Angeles Clippers @ Indiana Pacers / Game Total - Over 184.5 @ 1.97 ✅
Marathonbet

Dla mnie linia ustawiona bardzo nisko. Topowe spotkanie i nikt tutaj nie będzie się oszczędzał. Indiana co prawda po latach gry bardzo ofensywnej w tym sezonie postawiła na obronę i przynosi to genialne skutki, lecz w ostatnich tygodniach można zauważyć coraz więcej wyników overowych. Clippers to przeważnie gwarancja sporej ilości punktów. Równy skład, szeroka ławka pozwalają uniknąć przerw w zdobywaniu oczek i myślę, że dziś wynik w granicach 200 pkt nie będzie żadnym wielkim zaskoczeniem. Na 3 ostatnie spotkania Indiana home oraz Clipp road zespoły te zdobyły ponad 100 oczek. Myślę, że tą linię można spokojnie atakować, ciekawe jestem jak zmieni się do wieczora.

S 265

stingnwo

Użytkownik
Matt Barnes under 11 pkt @ 1,9 Marathonbet ✅✅✅
Zgodnie z oczekiwaniami zdobył całe 2 punkty. Choć grał dość dużo, bo second unit grał lepiej niż pierwsza piątka.
Dla mnie ta linia to prezent od Maratona. Fakt, Barnes rzucił w ostatnich trzech meczach 17 i 18 punktów, tyle tylko że to było w spotkaniach gdzie po trzech kwartach Clippersi przegrywali (ze Spurs) lub wygrywali (z Bobcats) ponad 20 punktami i w rozstrzygniętych meczach grał całą czwartą kwartę, co dało 27 i 34 minuty gry. Jeśli nie weźmiemy tych dwóch spotkań pod uwagę, to ostatni raz przekroczył tę linię 15 stycznia.
Jakoś mi się nie wydaje, że przeciwko takiej obronie jaką mają Pacers i tak mocnym graczom na SF Barnes zwojuje coś więcej.

Otrzymane punkty reputacji: +7
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Dziś chyba niespodzianek być nie powinno. Najciekawiej w Indianie, gdzie Pacers podejmą Clippers. Naturalnie najważniejszym argumentem jest brak Hibberta, co powinno dać więcej pola do popisu Jordan&#39;owi i Blake&#39;owi. Wraca natomiast Jamal Crawford, a questionable jest Eric Bledsoe. Dużo też będzie zależeć od Danny&#39;ego Grangera. W ostatnich trzech meczach przeciwko Clippers zdobywa średnio 26.3 punkty chociaż od czasu kontuzji bardzo zawodzi. Być może jego postawa będzie decydująca dla rozstrzygnięcia dzisiejszego meczu. Godne odnotowania jest to, że w 5 poprzednich meczach wygrywali gospodarze owych pojedynków. Liczę na koniec tej serii ????
Clippers 1.96 @ Pinnacle 7/10 ✅
Griffin over 19.5 pts 1.85 @Tobet 8/10 ⛔
Griffin over 8.5 reb 1.68 @ Tobet 7/10 ✅
Do Illinois przyjeżdżają Szóstki z Filadelphi. Do składu Thibodeau wrócił Hinrich, ale wciąż bez Taja Gibsona i naturalnie Derricka Rose&#39;a. W tym sezonie obydwa mecze wygrywały Byki. Podopieczni Collinsa mają passę 6 porażek, zaś na wyjeździe wygrali w tym roku raz.. 2 stycznia z Lakers!!! Mają bilans wyjazdowy 6-18. Byczki też mają swoje problemy, ale chyba nie aż takie jak Sixers. Gram Chicago.
Chicago 1.35 (bez OT) @Unibet 8/10 ✅
Chicago -5.5 1.71 @ bet365 5/10
✅
No i ostatni mecz, w Staples Lakers podejmuja Leśne Wilki. Nie widzę żadnych szans dla Minnesoty więc i rozpisywać się nie ma co. Ale 1.14 to tylko jako dodatek dla ako.
Lakers 1.18 @ Expekt 10/10 ✅
Lakers (ht/ft) 1.35 @ WilliamHill 6/10
✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik

Chris Paul under 16,5 pkt @ 1,85 unibet⛔szkoda go
Bardzo fajna ta grafika na nba i też stwierdziłem, że sobie dodam. Na początek wziąłem na ogień Paula, który od paru ładnych spotkań nie oddaje zbyt wielu rzutów. Brak Hibberta na pewno spowoduje lukę pod koszem i tym samym Griffin z Jordanem będą mieli więcej miejsca by zdobywać punkty. Paul jako że niezły z niego passer z pewnością stworzy wiele sytuacji kolegom z drużyny bo jak wiadomo Indiana nieźle broni i ławka zwłaszcza po stronie Clippers będzie musiała się bardzo wysilić. Chris potrafi niesamowicie kreować grę i nie wydaję mi się, żeby jutro jego dyspozycja rzutowa znacząco skoczyła w górę. Mimo tego, że zagra przeciwko Hillowi, to jakoś nie przeczuwam wielkiego show dystansowego ze strony rozgrywającego Clippers. Crawford ma wrócić do składu, więc kolejny shooter który potrzebuje wielu podań choć jest to typ zawodnika który również sam potrafi sobie wypracować okazję.

Ricky Rubio over 12,5 pkt @ 1,90 marathon✅
over 203.5 @ 1,74 bet365✅
Ricky otrzymuje sporo minut, występuje w pierwszej piątce i wszystko zaczyna wracać do normy. Z Nashem zwykle gra mu się dobrze, obrońcą zawsze był słabym, a związku z tym że Rubio wreszcie zaczyna zdobywać coraz więcej punktów , przy czym wciąż niestety rzuca na słabej skuteczności. Ostatnio z Suns ogromna klapa 2-12, tylko pięć punktów ale sądzę, że jutro sobie to odbije bo potencjał ma bardzo duży. Obie drużyny raczej nie grają na dobrym poziomie w obronie, trafiają bodajże w ostatnim czasie na ponad 50 % skuteczności. Myślę, że mecz będzie na dobrym poziomie i jednocześnie rozgrywany w szybkim tempie, Lakers są faworytami i powinni wygrać choć Wilki niewątpliwie powalczą o jak najlepszy rezultat.​

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Indiana Pacers - Los Angeles Clippers 1 -&gt; 1,83 -&gt; Bet365

Suchary statystyczne zostawiam chętni niech wejdą na nba.com lub inne stronki poświęcające analizy meczów NBA. Dzisiaj Indiana będzie podejmować zespół Los Angeles Clippers. Pacers którzy u siebie rozwalają każdego i ustępują tylko Miami 24/5 jeśli chodzi o matches at home, dzisiaj będa podejmować 2 siłę Zachodu. Indiana w tym sezonie zaskakuję chyba każdego. Widać w tej ekipie kolektyw, mimo że są tam dosyć młodzi zawodnicy, to tak każdy wykonuje bardzo dobrze swoje role. Kluczem do sukcesu ekipy gospodarzy jest mocna, solidna obrona dowodzona przez Hibberta, którego dzisiaj niestety nie zobaczymy. Mimo wszystko nie daję tutaj dużej przewagi Clippers, bo DeAndre Jordan to tylko potrafi dunk&#39;a zrobić, nic więcej. Daniel West pod koszem mocna siła Pacers, Paul George lider gospodarzy pod nieobecność Granger&#39;a który już wrócił też w tym sezonie spisuje się rewelacyjnie o czym świadczy 1 występ w meczu Gwiazd ;) Pacers u siebie są po prostu świetni, i to nie podlega żadnej dyskusji. Clippersi, z Griffinem, Paul&#39;em, oraz Billups&#39;em który ostatnio wrócił też grają dobrze. Ale czy dzisiaj to wystarczy na Pacers? Nie sądzę. Gram zdecydowanie na gospodarzy po fajnym kursie na czyste zwycięstwo Money Line 1,83 w Bet365. Pozdrawiam i życzę owocnych typów. Rambo131

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
DeAndre Jordan to tylko potrafi dunk&#39;a zrobić, nic więcej. Daniel West pod koszem mocna siła Pacers
David, nie Daniel.

Cytując bodajże Shaqa:
Co z tego że potrafi robić tylko dunki, skoro robi ich po 6-7 w meczu ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom