dawid1892
Użytkownik
Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves
Linia punktowa na ten mecz wynosi zaledwie 194.5 punktów, patrząc na ostatnie mecze tych drużyn można stwierdzić że jest to odpowiednia linia, jednak jeśli spojrzymy ile padało punktów pomiędzy tymi zespołami w bezpośrednich pojedynkach to linia powinna być na poziomie grubo ponad 200 punktów. 195 punktów padało w 17 kolejnych meczach! W 16 z tych 17 meczy, padała bariera aż 200 punktów, raz padło... 199 punktów dlatego linia wystawiona przez buki jest po prostu śmieszna. Ostatni mecz pomiędzy tymi zespołami kiedy nie padła linia 195 punktów to mecz z 2007 roku w którym do overa zabrakło zaledwie 2 punktów. W ostatnim meczu który odbył się nie tak dawno bo 30 grudnia, padło 218 punktów, główna linia wystawiona przez buki na ten mecz wynosiła 194.5, dziś jest identyczna. Jak dla mnie świetny bet, gdzie buki patrzą tylko i wyłącznie na średnią punktów obu zespołów nie patrząc jak grają w meczach pomiędzy sobą.
Typy:
Over 194.5 @ 1,90 Bet365
Over 200 @ 2,50 Bet365
gorszej skuteczności to oni już nie mogli mieć...
Marcin Gortat Over 10.5 pkt @ 1,72 BetCity
Typ powiązany z tym co pisałem wyżej, moim zdaniem padnie naprawdę dużo punktów i te 11 oczek Gortata powinno być spokojnie pokryte. Gortat po odejściu Nasha oczywiście już nie rzuca tak dużo ale w takim meczu powinien sporo rzucić bo patrząc na to jak grają obie drużyny to tu będzie akcja za akcją. W ostatnim meczu, ze Spurs Gortat rzucił aż 21 punktów i zagrał po prostu świetnie, uwagę trzeba również zwrócić na to że przecież Suns rzucili zaledwie 87 punktów, tu rzucą na pewno o wiele więcej. Na przeciwko Gortata zagra Pekovic który o wiele bardziej skupia się na ofensywie niż na defensywie więc tutaj kolejny argument na korzyść sporej ilości punktów Gortata, myślę że nawet 15 punktów Gortat spokojnie zdobędzie.
No faktycznie, są to punkty i zbiórki. ???? Liczyłem właśnie na linię ok. 16-18 punktów i miałem grać over, ale jak zobaczyłem że taka linia to nawet nie spojrzałem że to są punkty i zbiórki, w takim razie over jaki nic będzie, bo co to jest 18 punktów Dirka.