>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

NBA Luty 2012

Status
Zamknięty.
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Linia +6,5 na Kings na pewno warta zagrania, Minnesota bez Kevina Love&#39;a, a to ich niekwestionowany lider i bez niego tracą połowę swoich atutów. Najlepszy strzelec (25.0) i zbierający (13.7). Kings mają tu sporą szansę.
Wogóle dziś znalazłoby się parę ciekawych kursów, np. OKC czy +7,5 Phoenix.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Harden over 16.5 1.90
Betcity
3/10

James to superstrzelec. 4 miejsce w lidze jako P&amp;R ball handler, 6 miejsce w izolacjach. Mowa tu o skuteczności tych zagrań w ataku. A to jest jego 45% zagrań, więc nie jakieś ochłapy. Do tego 30 miejsce w lidze w transition, 17% zagrań, no i już mamy ponad 60% jego zagrań, które mu super wychodzą. A GSW nie broni zachwycająco zwłaszcza P&amp;R i izolacji. Poprzedni mecz z GSW, całkiem niedawno, bo 27.01, to jego 19 punktów. Z tym, że wtedy jeszcze grał Sefolosha, który te 11 minut na dwójce zabrał. Dziś powinno być więcej Hardena i więcej jego pkt. Dziś B2B, a Harden B2B 17.6 ppg.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Mecz: Milwaukee Bucks - Phoenix Suns
Data: 8.02. 2:00
Typ: 2
Kurs: 3.89
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Ciekawi mnie kurs na &quot;Słońca&quot; w konfrontacji w Bucksami w ich hali. Obydwie drużyny nie należą do czołówki i są w swoim zasięgu, dlatego możemy spodziewać się wyrównanej gry i walki o każdą piłkę. Ja zaryzykuję i postwię tutaj na Phoenix, z tego powodu, że wczoraj wygrali w Atlancie z Hawksami, a jak wiemy nie należy to do zbył łatwych zadań. Phoenix całe i zdrowe jedzie do Milwaukee, więc jest dobrze, chociaż należy dodać, że zespół gra na wyjazdach już długo w małym odstępie czasu, jednak ja wierzę, że po zwycięstwie morale zespołu pójdą do góry i zmęczenie przeminie. Wiele zależeć będzie od Marcina Gortata, który jest jednym z najskuteczniejszych graczy w całej lidze NBA i o ile będzie dostawać dobre podania od Nasha to powinno być dobrze. Sam Steve ostatnio gra wyśmienicie i to on powinnien poprowadzić zespół do zwycięstwa. Już drugi raz Phoenix wygrywa z rzędu, a ja mam nadzieję, że przedłużą tę passę, ponieważ potrzebują zwycięstw. Ich bilans puki co to 10-14, a do ósmego zespołu w Konferencji Zachodniej troche tracą (Portland 14-11). Liczę przede wszystkim na Nasha, Gortata, Dudleya, Morrisa oraz trójki Redda i Fryea, a i Grant Hill pewnie sie nieco poprawi. W drużynie gospodarzy nie zobaczymy Boguta, jednak zagrają Gooden, Jennings, Delfino, Harris czy Ilyasova. Milwaukee legitymuje się bilansem 10-13, a mimo jako ostatni zespół łapią się do fazy play-off, więc dla nich to też mecz tylko do wygrania. Gospodarze przegrali swoje ostatnie 2 spotkania, więc są na przeciwnim biegunie co Phoenix. Ja jestem jednak pewny swego i stawiam, że Suns wygrają ten mecz!

roicik 41

roicik

Użytkownik
Harden over 16.5 1.90
Betcity
3/10

James to superstrzelec. 4 miejsce w lidze jako P&amp;R ball handler, 6 miejsce w izolacjach. Mowa tu o skuteczności tych zagrań w ataku. A to jest jego 45% zagrań, więc nie jakieś ochłapy. Do tego 30 miejsce w lidze w transition, 17% zagrań, no i już mamy ponad 60% jego zagrań, które mu super wychodzą. A GSW nie broni zachwycająco zwłaszcza P&amp;R i izolacji. Poprzedni mecz z GSW, całkiem niedawno, bo 27.01, to jego 19 punktów. Z tym, że wtedy jeszcze grał Sefolosha, który te 11 minut na dwójce zabrał. Dziś powinno być więcej Hardena i więcej jego pkt. Dziś B2B, a Harden B2B 17.6 ppg.
Witam,
Jednak pamiętaj, że Harden to nadal dopiero 3rd option w off. Skill fantastyczny, możliwe, że najlepszy ofensywny 6th player w Lidze, jednak to cały czas dopiero 3 opt. A i West i KD lubią porzucać z Warriors.
Na moje to takie nieco &#39;rzucanie monetą&#39;, nie mniej jednak szczerze życzę Tobie powodzenia z tym typem.

Pozdr

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Miami Heat - Cleveland Cavaliers

Typ:

-under 205@1,52 ✅✅✅

Jak dla mnie linia zawyżona o dobre 10 punktów. W pierwszym meczu obu ekip padł wynik 92-85 dla Miami, i było to w sumie nie tak dawno, bo 24 stycznia, a można dodać, że 11 ostatnich punktów padło w 13 sekund, gdy Cavs taktycznie faulowali. W Miami brakowało wtedy Wade&#39;a, jednak godnie zastąpił go Bosh, rzucając 35 punktów, natomiast w drużynie gości oglądaliśmy Parkera i Gibsona, którzy dziś nie zagrają. Miami z Wade&#39;em może pokusić się więc spokojnie o dużo wyższy wynik niż wspomniane 92 punkty, jednak Cavs bez dwóch ważnych graczy znowu mogą nie wyjść z 90. Na niski wynik dziś wskazuje też raczej forma obu ekip.

Tu ciekawa statystyka - Cavaliers nie rzucili więcej, niż 96 punktów, od 10 kolejnych spotkań. Można bez większego ryzyka założyć, że tej bariery nie przekroczą też na parkiecie Miami, które w AAA spisuje się bardzo solidnie. Jednocześnie tylko 3 razy tracili powyżej setki, a z godnych podkreślenia wyników zatrzymali ostatnio Dallas na 88 punktach, Boston na 87, czy Knicks na 81. Drużyna Byrona Scotta gra więc coraz lepiej, jednak trzeba przyznać że poza rozkręcającym się Irvingiem, Cavaliers nie mają dostatecznej siły ognia by pokonać Miami, zwłaszcza biorąc pod uwagę wspomniane wyżej osłabienia, brak Parkera i Gibsona.

Miami póki co nie gra na miarę swojego potencjału, i o ile jeszcze na początku sezonu notowali sporo overów i często przebijali setkę, tak ostatnio stawiają raczej na defensywę co przynosi im jako takie rezultaty. Trzeba tu jednak przymknąć oko na spotkania z Bucks i Hornets, gdzie mimo że są to drużyny typowo underowe, wyniki były nadspodziewanie wysokie, choć także zmieściłyby się w mojej dzisiejszej linii. Nie będe jednak pisać, że liczę dziś na zatrzymanie Heat w ofensywie. Powiem przeciwnie -wg mnie dziś rozjadą Cavaliers, przede wszystkim zatrzymując ich na niskim wyniku. Nawet przy założeniu że Miami zmasakruje dziś gości, to i tak powinniśmy być świadkami underu. Liczę tu na wynik w granicach 110-90, o dorobek Cavs raczej można być spokojnym, pytanie ile rzucą Heat.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Minnesota - Sacramento
Typ: Sacramento/Sacramento (Połowa/Całe Spotkanie)
Kurs: 5,00
Bukmacher: BET365
Przeglądałem kilka różnych for i okazuje się, że większość jest za Minnesotą. Główny argument to to, że Sacramento gra okropnie na wyjazdach. Trudno się z tą tezą nie zgodzić, ale w tym sezonie jakoś dziwnie spora ilość ekip na wyjazdach cieniuje poza kilkoma wyjątkami. Potencjał w graczach obie ekipy maja podobny zwłaszcza kiedy nie może dzisiaj zagrać Kevin Love. Niby po kilku meczach przerwy zagra Beasley, ale facet mnie nie przekonuje bo jest strasznie chimerycznym zawodnikiem. W tym sezonie już obie ekipy raz ze sobą grały i Minnesota wygrała dosyć gładko 99:86 chociaż to ekipa z Sacramento po 1 połowie wygrywała 4 punktami. Tutaj natykamy się na kolejne przeciw jeśli chodzi o powodzenie typu. Sacramento jak gdyby przesypia 2 kwarty w meczach, a potem próbuje dopiero gonić. W ostatnim spotkaniu z New Orleans było podobnie do przerwy przegrywali 13 punktami żeby wygrać cały mecz 100-92. Jeśli dzisiaj zagrają obie połówki na przyzwoitym poziomie bo taki powinien być wystarczający na ekipę Minnesoty to o typ jestem spokojny. Liczę na słabszą dyspozycję Rubio bo od kilku spotkań notuje całkiem fajne wyniki liczbowe, a ciągle tak nie będzie. Brak Love&#39;a życia też mu dzisiaj nie ułatwi. Wydaje mi się, że strata tak ważnego gracza dla przeciętnej ekipy Minnesoty będzie zbyt bolesna i przeciętny przeciwnik jakim jest Sacramento powinno dać radę.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Milwaukee Bucks(-7) - Phoenix Suns -&gt; 1,83 ⛔⛔⛔ 107 - 105 Phoenix Suns

W przeciwieństwie do innych użytkowników którzy dzisiaj ufają ekipie &#39;&#39;Słońc&#39;&#39; ja postanowiłem zagrać ujemny handicap na gospodarzy. Zacznę może najpierw od gości. Suns grają B2b, wczoraj pokonali ekipę Hawks zasłużenie, prowadzili przez większość część meczu. Obrona Atlanty wczoraj zupełnie mnie zawiodła, brak było tam jakiegokolwiek zrozumienia, nie było pomocy w obronie. Suns zagrali bardzo dobry mecz, notując wysoki jak na nich wskaźnik skuteczności w każdej kategorii czyli rzutów wolnych, pół-dystansowych i dystansowych. Bardzo dobry mecz zagrał weteran NBA a jednocześnie gracz bez którego Phoenix nie istnieje czyli Steve Nash 24 pkt i 11 asyst. Marcin Gortat spędził na parkiecie 36 min. Phoenix dzisiaj przystępuje do meczu bez żadnych kontuzji, wszyscy zdrowi w ekipie z Arizony. Bardzo ciekawi mnie jaką taktykę na ten mecz ułoży Alvin Gentry ponieważ Kozły to jedna z lepszych defensyw w lidze i na rzuty za 3 na pewno &#39;&#39;Słońcom&#39;&#39; nie pozwoli. Jak poradzi sobie Marcin Gortat z Goodenem? Pick &amp; roll od Nasha zadziałają dzisiaj ? Teraz troszkę faktów o gospodarzach. O tym że jeden z czołówki centrów w lidze jest kontuzjowany do kwietnia wie każdy, jednak trzeba nauczyć się grac bez Boguta. Milwaukee charakteryzuje bardzo dobra gra obronna, często kryją strefowo co przynosi efekty. Bardzo dobrze ostatnio spisuje się Brandon Jennings, Mike Dunleavy również powoli bardzo fajnie wkomponowuje się w zespół &#39;&#39;Kozłów&#39;&#39;. Jak dzisiaj zagra Milwaukee? Moim zdaniem łatwo powinni dać sobie radę z Phoenix, którzy nie ukrywajmy bronić nie potrafią, mimo że czynią postępy, to nadal bardzo dużo piłek tracą na własnej tablicy, strzelców w Bucksach nie brakuje, oprócz panów o których już wspomniałem jest jeszcze Carlos Delfino, który również potrafi uderzyć dystansowo. Sądzę, że dzisiaj ekipa Gortata będzie mieć bardzo duże problemy z przedarciem się przez defensywę Bucks. Nie wyobrażam sobie żeby Phoenix wygrało 2 mecze pod rząd z drużynami które prezentują się bardzo dobrze w obronie i są dużo lepsze od &#39;&#39;Słońc&#39;&#39; Tyle ode mnie. Pozdrawiam Rambo131. Reszta typów w temacie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Milwaukee Bucks - Phoenix Suns
Typ: Brandon Jennings over 20,5
Kurs: 1,75
Bukmacher: Tobet
Brandon pod nieobecność A. Boguta to główna opcja strzelecka Kozłów. Jeśli chcą pokonać ekipę Marcina Gortata Jennings musi wziąć ciężar gry na siebie, odda pewnie bardzo dużą liczbę rzutów i według mnie jest duża szansa, że przekroczy granicę 20 punktów. A że w obronie przeciwko niemu zagra już dosyć wiekowy Steve Nash, gwiazda Milwaukee swoją szybkością i zwinnością z łatwością będzie znajdował drogę pod kosz Suns.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
I tak miałem grać Indianę ale po tym co zobaczyłem wczorajszej nocy jeszcze bardziej się utwierdziłem w tym typie. Skoro koszykarze Salt Lake City nie mogli sobie poradzić z Jeffriesem a kiedy na parkiecie pojawiał się Chandler stanowił dla nich zaporę nie do przejścia to z wysokimi Pacers lepiej być nie powinno. Liczę na dobry występ Collisona który mecz z Orlando zakonczył bez żadnej asysty (!) Pacers będą zmotywowani i bardzo groźni, szczególnie ze Granger łapie formę. A Utah? Na wyjazdach grają bardzo przeciętnie, nie zanosi się na to by będąc b2b powalczyli na parkiecie teamu z Indianapolis.
Pacers -9 @ 1,91 Unibet ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +8
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
I tak miałem grać Indianę ale po tym co zobaczyłem wczorajszej nocy jeszcze bardziej się utwierdziłem w tym typie. Skoro koszykarze Salt Lake City nie mogli sobie poradzić z Jeffriesem a kiedy na parkiecie pojawiał się Chandler stanowił dla nich zaporę nie do przejścia to z wysokimi Pacers lepiej być nie powinno. Liczę na dobry występ Collisona który mecz z Orlando zakonczył bez żadnej asysty (!) Pacers będą zmotywowani i bardzo groźni, szczególnie ze Granger łapie formę. A Utah? Na wyjazdach grają bardzo przeciętnie, nie zanosi się na to by będąc b2b powalczyli na parkiecie teamu z Indianapolis.
Pacers -9 @ 1,91 Unibet
Moja pierwsza myśl taka sama była.Skoro Utah przegrywa z Linem i Novakiem to co dopiero z normalnym składem Pacers i to b2b.
Ale miałem nieprzyjemność oglądać Indiane w starciu z Orlando i grali fatalnie. Granger przechodził samego siebie.Indiana dostawała co chwilę okazję na wyrównanie ale w decydujacych momentach rzucali niedoloty i inne cuda.Dlatego ostatecznie się wstrzymałem z tym typem i na chłodno jutro sobie ocenię która ekipa jest do tarcia chrzanu.

tomasz220289 135

tomasz220289

Użytkownik
Sugerowanie sie wynikiem utah z nyk nie ma sensu, po pierwsze inaczej gra Indiana w halfcourcie, to po pierwsze.. po druge wlacz sobie dzis spotkanie i zobaczysz jak Pacers będą zmuszani do grania obwodowego, gdyz &#39;in the paint&#39; Utahh ma wiecej argumentow i tam wysocy Indany nniemilosiernie beda ogrywani.. a na obwodzie sa tam bardzo przecietni, zmuszenie ich do &#39;outside shots&#39; bedzie woda na mlyn dla Jazzanów, w transition z harrisem czuja sie dobrze i fajnie biegaja do ataku, Tutaj tez licze na duzo fastbeak points, deska takze moim zdaniem na + po stronie Jazz z czym wiaze sie mnostwo szans na tzw, second points.

UTAH JAZZ 4.75 6/10⛔
+8.5 1.9 8/10✅✅

toudi 715

toudi

Użytkownik
Popieram typ na Pacers

Indiana -8,5 1.91 Pinnacle⛔ mieli 21 pkt przewagi i zaczęli odpoczywać ???? niedawno z Netsami dokładnie to samo było.

O ile Utah ma bardzo dobrych podkoszowych o tyle backcourt wygląda kiepsko na tle Pacers. Granger jest w duzo lepszej formie niz na poczatku sezonu, Paul George to moim zdaniem wielki talent i jak na razie bardzo dobrze się rozwija, Collison jest strasznie nierówny ale Jazz nie mają na backcourcie nawet takich. Moze i Pacers nie wyszedł mecz z Orlando ale ogólnie są zdecydowanie na fali wznoszącej, forma Westa i Grangera rośnie a pozostali są w dobrej formie od początku sezonu. Jazz to od &quot;wieków&quot; ekipa własnego parkietu i ostatnio nie grają zbyt dobrze.

Do tego gram:
Kings +7,5 1.92 Expekt✅

Mimo ze jestem fanem Timberwolves to uwazam, ze są trochę overrated. Owszem zrobili ogromny postęp od poprzedniego sezonu ale to wciąz bardzo chimeryczna ekipa z kilkoma młodymi graczami o kiepskim koszykarskim IQ, głównie chodzi o Beasleya. Dodatkowo brak Love&#39;a zaburza ich system bo nie mają na ławce dobrych zbieraczy, jak nie zagra tez Darko to juz w ogole jest problem bo sam Pek moze nie wyrobić z Cousinsem. O ile Cousins nie złapie głupiego foul trouble co mu sie niestety zdarza moze dominować pod koszem.

Suns +8 1.91 Pinnacle✅

Tutaj mimo ze Suns b2b a ich toughness jest wątpliwy widzę value bo patrząc na rostery to Bucks bez Boguta nie mają rostera az tak lepszego zeby byc 8 pkt faworytem. Bez Boguta mają zblizony roster do Suns ale z racji tego, ze Suns b2b na wyjezdzie Bucks powinni być faworytem ale jak dla mnie gdzieś tak na 4-6 pkt, 8 to trochę za duzo. Oczywiście Suns mogą zagrać od poczatku miękko i bez determinacji co im się zdarza i wtedy będzie blowout, nie jest to najbardziej godna zaufania ekipa ale tutaj mimo wszystko warto zagrać handi. Frye ostatnio zdecydowanie poprawił formę i mimo ze koszykarzem wielkim nie jest to jego rzuty z dystansu to bardzo wazny element gry Suns.

Suns - Bucks under 195 1.91 William Hill ⛔- nie widzę powodów zeby którakolwiek z druzyn forsowała wysokie tempo, Bucks nie mają zbyt dobrej ofensywy i pójście na run and gun moze sie dla nich zle skonczyc, Suns grają b2b i Nash moze nie być w stanie grać szybkich akcji.

Otrzymane punkty reputacji: +5
typplejer 256

typplejer

Użytkownik
GSW - OKC
1
2.15
nordicbet
5/10
Goście są po bardzo zaciętym meczu w Portland, gdzie do wyłonienia zwycięzcy potrzebna była dogrywka.
ATS Thunder po tym, gdy grają bez dnia przerwy od 23 lutego 2010, gdy Russel Westbrook zanotowal double-double wynosi 0-8.
Dodatkowo upatruję szansy, że GSW będą chcieli zrewanżować się za ostatnią porażkę przed własną widownią.
Mają szanse, bo rywal gra drugi dzień z rzędu, drugi wyjazdowy mecz.
Nate Robinson - w poprzednim sezonie występował u boku Duranta, więc będzie zmobilizowany, by zagrać dobre zawody.
Przede wszystkim będzie potrzebna skuteczność Ellisa i Curryego.
Powodzenia!
Washington Wizards - New York Knicks
Typ: 1 (-1)
Kurs: 2.05
Buk: bet365
Stawka: 7/10
Najważniejsze, to w meczu zabraknie Amare oraz Carmelo, czyli w meczu wyjazdowym zabraknie, łącznie, 40 średnio zdobywanych punktów dla Knicks - ogromnie dużo i nawet kolejny mecz życia Lina nie powinien pomóc.
Home team is 9-2 ATS in the last 11 meetings.
Powodzenia!
PS. Więcej postaram się opisać z pracy lub po powrocie - po 15-tej.

J 13

jrq-

Użytkownik
Jako, że typowanie ostatnio idzie mi w kratkę, a i ostatnie wyniki bywają średnio przewidywalne, chcialem podzielic sie moimi przemysleniami na dzisiejsza noc i posluchac Waszych zdan na ten temat. Dzis jest sporo ciekawych spotkan i mozna wybrac naprawde kilka wartych uwagi, ale do rzeczy:
Cleveland Cavaliers - Los Angeles Clippers 2 1.45
Clippersom wyleciał Billups i o tego się obawiam najbardziej, bo zawsze te swoje kilkanaście punktów dorzucił. Ale z drugiej strony, w LAC ma kto grać i pewnie teraz więcej rzutów będzie oddawał CP3. W druzynie gospodarzy tez spore braki: mozliwe, ze out bedzie Jamison, Thomson, Gibson, Parker. Absencje chyba po rowno, wg mnie Clippers powinni to po prostu wygrac. No i przede wszystkim Cavs są back-to-back.
Philadelphia 76ers - San Antonio Spurs 1 1.70
Spurs ostatnio bardzo dobrze na wyjazdach, może nawet zbyt dobrze. Szóstki ostantio u siebie ograły Lakers, wcześniej wyjazdowe zwycięstwo z Atlantą, wcześniej u siebie pewne zwycięstwa z Chicago, Orlando, Detroit. Jedyny minus, to że nie będzie Hawesa i Branda, ale akurat Phila gra bardzo zespołowo i tu aż tak wielkiej straty bym nie upatrywał. Ale te absencje na pewno martwią.
Memphis Grizzlies - Minnesota Timberwolves 1 1.30
Tu krótko, Wilki bez Love i back-to-back, Grizzlies bez Allena, kiepsko ostatnio, chyba czas się przełamać, rywal idealny...
Portland Trail Blazers - Houston Rockets 1 1.30
Też krótko, PTB bez Feltona, ale u siebie niszczy wszystkich, więc nie powinno być też problemu z Rakietami, które na wyjazdach średnio się prezentują.
Co sądzicie? PTB + LAC chyba najpewniejsze.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Wydaje sie, ze najpewniejsze, oczywiscie do tego Bulls jak chcesz grac &quot;pewniaki&quot;, chocby Rose nie zagrał.

Z wyzszych kursow to probowalbym

- jakis under w meczu Wizards-Knicks, goscie bez wielkiej dwojki to niby kto tam ma dorzucic te mase punktow za nich?ak samo mozna mysle brac wygrana gospodarzy

- w Atlancie bym widzial plus dla Indiany, mimo, ze jest b2b. Atlanta pokazuje, ze jej bilans jest fałszywy, nabity na słabszych rywalach.Bez Horforda nie sa w stanie powalczyc z Pacers czy 76ers

- próbowalbym grac na Heat w Orlando

- Grizzlies ostatnio underowo, Volves bez Love&#39;a to w kazdym meczduzo sraconych pk, widzialbym tu under

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Orlando-Miami: Miami@1,62 Pinnacle

No to dziś przed nami derby Florydy. Dla mnie faworyt jest tylko jeden:Heat. Co prawda dziś są b2b,no ale rywal niezbyt wymagający. Tak,wiem na wielu jeszcze działa magia nazwy klubu z Orlando,ale na mnie już nie tak bardzo. Pod koszem oczywiście Howard nie spotka dziś żadnego rywala prezentującego się choćby przyzwoicie(Bosh woli półdystans,a James raczej nie będzie bronił DH12;)). Reszta wysokich w rotacji Heat to zapchaj-dziury,każdy to widzi jak ogląda ich mecze. No jest jeszcze Anderson,ze swoimi trójkami. I to chyba na tyle,bo Hedo bez formy,Nelson to dla mnie był zawsze mało wartościowy gracz,a Redick dostaje za mało minut żeby decydować o wyniku drużyny w jakimś poważnym stopniu. Z drugiej strony mamy Big Three,wspieranych solidnymi PG(Chalmers to taki poziom Nelsona,ale ma chociaż zmiennika na swoim poziomie) oraz doświadczonymi Millerem i Batierr&#39;em. Ostatniej nocy Miami trochę bez koncentracji podeszło do meczu z Cavs,ale jak się skupili to w 4 kwarcie był jednostronny mecz. W Orlando będzie raczej większa koncentracja,w końcu to prestiżowa rywalizacja. LJ rok temu rzucił na tej hali 51 punktów,średnio w Orlando rzuca 30. Dziś będzie szalał razem z Wade&#39;m bo kto ma ich zatrzymać?!

M 14

macilius

Użytkownik
DO JQR
Nie bede sie rozpisywal, krotko i na temat: oslabienia, niekonczace sie zwyciestwa na wlasnym parkiecie , jak dlugo?, do tego kurs 1.7 (tylko), i uwazam wysoki w tym przypadku na san antonio, to wszystko przemawia ,ze tu nalezy grac na s.antonio. Sam o tym wspomnailes!,a jednak grasz portland(rozumiem ze jednak na sile...)
dwa- portland 1.3 mowisz, dla mnie no bet, NIE MA SENSu grac z druzyna,ktora potrafi sie postawic,gdyby to byl waszyngton,ok,ale nie houston....tymbardziej ze portland ostatnio mnie w ogole nie przekonuje(na wyjazdach tragedia), jedynie w domu dobrze im idzie,a i ostatnio skonczyla sie passa z oklahoma. Nie przecze,szanse na zwyciesto uwazam 70 do 30 dla nich,ale value jest dla houston i nie oplaca sieryzykowac, to zaden pewniak za 1.3 i kursu nie robi. Zgadzamy sie?

J 13

jrq-

Użytkownik
Co do Portland nie zgodzę się. Wyjazdy OK - średnio, ale u siebie oni po prostu masakrują rywali. Nawet jak Felton nie zagra to wg mnie wygrają na luzie.
Co do SAS - jak Howes i Brand rzeczywiście nie zagrają, to odpuszczę. Choć wg mnie tu 65-35 dla Szóstek. Spurs oglądałem często i tam naprawdę, jak nie gra Parker i nie siedzą trójki, to jest ciężko. A Phila jak broni wszyscy wiemy, jak dla mnie TOP3 w defensywie.
Co do grania Miami, Orlando przeciętne, ale Heat back-to-back i to mnie martwi. Orlando dziwny team, może przegrać i wygrać z każdym. Na Heat się już naciołem kilka razy, tam jak zaczyna się robić nerwowo, close game to głupieją, LBJ nie bierze gry na siebie, Wade po kontuzji też nie wygląda na lidera. Założę się z kazdym, że Heat nie będą mistrzami, nawet Konferencji.
Co do underu NYK - uważałbym, tu może być taka radosna gierka z obu stron. Raczej over.

tomasz220289 135

tomasz220289

Użytkownik
Philadephia 76ers - San Antonio
San Antonio ML 2.4 Landbrokers
10/10

Duncan on fire, i dziś będzie podobnie, podoba mi się strasznie gra Spurs po switchach w obronie,oraz fajnia polstrefa, dzis powinno na Philadephie wystarczyc, tutaj maja nie lada gradke bo gdy Spurs wejda na obroty i narzuca swoj styl gry, bedzie ciezko, Tym bardziej iz Spurs są wstanie wybornic 4,5 posiadan z rzedu przeciwnika i to nie raz czy dwa w spotkaniu, a nikt chyba nie oczekuje tutaj meczu po 300000 pkt.obrone naprawde fajnie się to ogląda, nie ma jakiegoś wielkiego rozwarstwienia przez to miedzy ofensywa a defensywa, Tony Parker o ile slabo broni fajnie odnajduje się w pickach z Tiago Splitterem, Duncana graja bardziej na iso i tutaj takze upatruje przewage, Znajac zycie i wczesniejsze potyczki vs Phila podejrzewam iż Popovic będzie grał dużo gry po obwodzie, czyli penetracje parkera czy greena i szukanie open wide shots dla Bonerów, Nielów i Jeffersonów, nie martwie się jakos po tym co ostatnio ogladalem o atak i obrone Spurs, Philadephia wyglada fajnie , swietnie ok, tylko jakoś nie widze ich po prostu tutaj, muszą naprawde dziś postawić twarde warunki gry, kto ogladal mecz z Lakers wiedział doskonale iż dawanie gry Kobemu ( naprawde malo podwojen czy obrony z pomocy) skutecznie zachamowało grei i ball movement Lakersów, ktorzy są i tak słabi na dzien dzisiejszy a przypominam że mogli ten mecz w koncówce dobrze jak i wygrać tak i przegrać. Dla Mnie to bet dnia, polecam do skorzystania, sądze że powyżej 5 pkt spokojnie dziś Spurs zamkną końcowy wynik.

Otrzymane punkty reputacji: +4
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Philadephia 76ers - San Antonio
San Antonio ML 2.4 Landbrokers
10/10

Duncan on fire, i dziś będzie podobnie, podoba mi się strasznie gra Spurs po switchach w obronie,oraz fajnia polstrefa, dzis powinno na Philadephie wystarczyc, tutaj maja nie lada gradke bo gdy Spurs wejda na obroty i narzuca swoj styl gry, bedzie ciezko, Tym bardziej iz Spurs są wstanie wybornic 4,5 posiadan z rzedu przeciwnika i to nie raz czy dwa w spotkaniu, a nikt chyba nie oczekuje tutaj meczu po 300000 pkt.obrone naprawde fajnie się to ogląda, nie ma jakiegoś wielkiego rozwarstwienia przez to miedzy ofensywa a defensywa, Tony Parker o ile slabo broni fajnie odnajduje się w pickach z Tiago Splitterem, Duncana graja bardziej na iso i tutaj takze upatruje przewage, Znajac zycie i wczesniejsze potyczki vs Phila podejrzewam iż Popovic będzie grał dużo gry po obwodzie, czyli penetracje parkera czy greena i szukanie open wide shots dla Bonerów, Nielów i Jeffersonów, nie martwie się jakos po tym co ostatnio ogladalem o atak i obrone Spurs, Philadephia wyglada fajnie , swietnie ok, tylko jakoś nie widze ich po prostu tutaj, muszą naprawde dziś postawić twarde warunki gry, kto ogladal mecz z Lakers wiedział doskonale iż dawanie gry Kobemu ( naprawde malo podwojen czy obrony z pomocy) skutecznie zachamowało grei i ball movement Lakersów, ktorzy są i tak słabi na dzien dzisiejszy a przypominam że mogli ten mecz w koncówce dobrze jak i wygrać tak i przegrać. Dla Mnie to bet dnia, polecam do skorzystania, sądze że powyżej 5 pkt spokojnie dziś Spurs zamkną końcowy wynik.
Polecam obejrzeć wcześniejsze mecze Phili i wtedy dopiero dawać stawkę 10/10 na SAS. Każda seria się kończy,zwłaszcza w NBA. Phila już dostała srogą lekcję od Miami u siebie,więc wnioski będą jakieś na pewno wyciągnięte.Oczywiście SAS gra ostatnio bardzo skutecznie,ale czy ta ich obrona jest taka świetna?!Jak na razie ich wizyty na Wschodzie to porażka z Milwaukee,baty od Heat i wygrana po dogrywce z DH12.Mnie to nie przekonuje,a już na pewno nie na 10/10,więc gratuluję odwagi jeśli faktycznie grasz z grubą kasę na to..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom