Z rana zobaczyłem coś takiego i wygląda na value imo :
Suns vs. Memphis over 204 pkt 1,52 Unibet bardzo miło, brakło 2 pkt ????
Unibet wystawił tutaj aż za niskie linie wg mnie. W ostatnim spotkaniu Suns - Grizzlies padło 213 pkt, ale Słońca były bez Bookera.
Sądzę, że nowy szkoleniowiec Kokoskov, zrobi z nich naprawdę całkiem niezłą maszynę ofensywną.
Memphis też wbrew pozorom ostatnimi czasy notuje 110, 107, 117 pkt.
Taki kurs zachęca do pogrania tego Memphis poniżej 104 przy tempie gry granym przez PHX nie zejdzie liczę, a Słońca powinny ugrać nawet więcej w moim odczuciu.
Jak buki ogarną, że Devin wrócił kursy powinny spadać.
Jako, że ciężko coś znaleźć nieco, dodaję dubla 1,82 forBet
Portland WIN vs. Sota TWolves powiezieni
1,40
Zacznijmy od ofensywy Leśnych Panów. Braki na rozegraniu, średnio to wygląda bez Jeffa.
KAT ma problemy z graniem ciałem, a Wiggins nie może stanowić również o sile ataku zespołu ( zdobył te 22 pkt przeciw Golden Stejtom, ale GSW grają koszykówkę wersja interwałowa, popełnia średnio za to dwie straty ). Jimmy Butler jest tutaj jedynym punktem oparcia i to właśnie JB ma dzisiaj zabraknąć ( przynajmniej wg Rotowire jest GTD ). To samo tyczy się czarującego ostatnio Rose'a.
Jeżeli zabraknie tych dwóch, to Blazers we własnej hali powinni, zmotywowani po dzisiejszym, ładnie T-Wolves rozpracować.
Po drugiej stronie wygląda to nieźle po obu stronach parkietu. Wprawdzie nie ma Harklessa, ale i tak myślę, że więcej opcji do zdobycia punktów będą mieli zadaniowcy. Bo z LA to Dame i CJ zdobyli 60 pkt. Defensywa za to głównie propsy po stronie wyrobników. Sprzedali 5 bloków, ale ładniej wyglądają przechwyty, których zanotowali 10. Też pokazuje, jak tragiczne ( momentami ) zgranie mają Lakers. Myślę, że dzisiaj też trochę przechwytów padnie na rzecz POR.
SAS WIN dalej nie mogę uwierzyć, że Popoviche dały się oci#$ać no cóż bywa i tak- 2,5 pkt vs. Magic 1,30 d
Profesorska
koszykówka grana przez Spurs, wspólnym wysiłkiem powiezie Magików w moim odczuciu. Simmons jest GTD, San Antonio grają w AT&T Center co już mnie stosunkowo satysfakcjonuje. Dodać do tego marazm "gwiazd" pokroju Gordona czy Vucevica, piękną postawę DeRozana i myśl szkoleniową Popa i powinno być dobrze.
Jeszcze pojawiło się coś ciekawego :
Devin Booker & Mike over 43,5 kurs 1,75 forBet Booker swoje ugrał Conley'emu zabrakło tych 7pkt
Booker zanotował ostatnio 18 pkt. Można by powiedzieć, że mało jak na 35min. Gry, ale po drugiej stronie był Kawhi, więc myślę, że wynik całkiem, całkiem. Jeżeli TJ Warren nie zagra Devin powinien nie zejść poniżej 25 pkt, mecz wg mnie będzie stosunkowo wyrównany, poza tym coś tych kibiców do hali musi sprowadzić, a w końcu grają u siebie.
Conley notował ostatnio 28 pkt, wcześniej 19 i myślę, że ciężko będzie mu zejść poniżej tych 18 z słabą obroną Słońc i graniem up tempo.
Fajnie, wyglądają też Lakers dzisiaj, jak Kawhi nie zagra, to z płynącym w żyłach hajpem ze Staples Center powinni z dodatnim handi ugrać.
Powodzenia!