>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Listopad 2018 - typy i analizy

Status
Zamknięty.
patryk0146 959

patryk0146

Użytkownik
Czy ja tam gdzieś pisałem o Rakietach? Pisałęm ogólnie o ogrywaniu takich ogórów.
A Rakiety cały czas mają ogromną siłę ofensywną, i są w stanie &quot;przerzucić&quot; każdą ekipę w tej lidze poza GSW. Do PO kupa czasu, nie wiem jak wyglądają finanse Houston (chyba kiepsko), ale zawsze skład można jeszcze wzmocnić.

gazowana-smietana 1,6K

gazowana-smietana

Użytkownik
Co myślicie dziś o underze w 76ers ?
Grają około południa, jak dobrze pamiętam to tak wczesne spotkania jakimś super overem się nie kończyły a linia 225 chyba jest wysoka. Ktoś się wypowie?

nickjonas 193

nickjonas

Użytkownik
Odnosnie jeszcze wczorajszego typu, kusiło by dać Utah po 3.75 wybrałem opcje handicapową, i załuje, ze tego nie podałem,Dzisiaj polecam takiego dubla do gry:
Atlanta Hawks - Miami Heat
Miami Heat 1.55
+
Chicago Bulls - Houston Rockets
Houston Rockets
1.29
@@ 2.01
bet365

⛔
Gramy dziś na dwóch faworytów, Do Rockets prawdopodobnie wroci Harden, obie ekipy są b2b, Rockets wygrali z Nets, Chicago rownorzedna rywalizacja z Indiana Pacers, mieli ladne prowadzenie w koncowce ale niestety rozstwonili, mieli tez akcje 3+1, byla szansa w ostatnim rzucie, ale niestety Turner i jego dlugie lapska uniemozliwily skuteczne rozegranie akcji. Stawiam dziś na Rockets, Bulls to tragedia w obronie, nie wiem jak dziś będa bronic picki i mysle ze tutaj ich zamordują Rakiety.
Drugi mecz po tym co widzialem i niestety zagralem (na atlante przeciwko Sacramento) nie pozostaje mi nic innego niz grac na Heat, którzy z meczu na mecz grają coraz lepiej, mam nadzieje ze nie będą mordować szybkim graniem Whitesidea ktory ostatnio mial problem z nadązaniem za akcjami swoich partnerow, a fajnie by dziś troche popunktowal bo ma Lena na przeciwko Siebie który jest przecietniakiem w obronie. Mysle ze spokojnie ich ograją z bezpieczna kilku pkt przewaga. Pozdrawiam.

B 15

buszujacy-w-koszu

Użytkownik
Oklahoma, sweat home Oklahoma ???? . Dziwie się ,ze nikt wczoraj z forumowiczów nie polecał Oklahomę. Drużyna pokonała wcześniej na wyjeździe Charlotki, potrzebuje zwycięstw, a z kim, nie wygrać, jak z pożal się Boże, (1-6) Waszyngtonem ?Jerzy pewnie się w grobie przewraca, ale to już historia. Skoro udało się w końcu ponownie założyć konto i wrócić na stare śmieci, to podzielę się moimi typami i obserwacjami.
Charlotte - Clevland 1.25 ( dla mnie bezpieczniejsza opcja, niż chimeryczne Houston. Chicago pomimo licznych osłabień, wczoraj było bliskie pokonania Indiany. Charlotte ostatnio minimalnie przegrało u siebie w ostatnich minutach z Oklahoma. A Clevland? Idealny rywal na przełamanie. U siebie).

Portland - Lakers 1.65
( Co tu mówić. Ostatnie wyniki pokazują to, jak mocne jest Portland i to, jakim średniakiem są Lakersi. Portland na fali, Portland ma sile rażenia, Portland przede wszystkim ma zespół )

Denver - Utah 1.55 ( Denver lubi grac u siebie i dobrze im to wychodzi. Hm, z Orleanem bez Davisa męczyli się niemiłosiernie. Jeśli D. Mitchell wraca, to jednak odpuściłbym sobie to spotkanie).
Philadelphia za 1.3 z Detroit brzmi mało poważnie, bo Detroit potrafi poważnie poważnym drużynom napsuć krwi. Prędzej wybrałbym Boston na Indianie za 1.6.
Na razie tyle. Czekam na sprzężenia zwrotne. ????

L 6

lusia

Użytkownik
Jeśli chodzi o wypowiedzi na temat mojego Houston.Rakiety mają słabszy skład niż w poprzednim sezonie i sam się już przestałem łudzić co większych cudów w playoffs. Myślę,że mimo wszystko tam zagrają,ale ..No właśnie .Myślę,że 1.runda i na tym koniec.Przecież ten zespół nie ma taktyki.Jedyną taktyką są rzuty za 3.I pół biedy jak im trójki wchodzą.Gorzej jak już nie. A jeśli chodzi o mistrza NBA to myślę,że dawno nie było takiej dominacji jaką zafunduje nam w tym sezonie GSW. Jeszcze czekam na powrót Cousinsa,a poza tym to oni grają i pięknie i skutecznie. I mają taktykę i jeśli im nie wychodzi to potrafią ją zmienić w trakcie meczu. Nie jak Rakiety.A co to typów na dziś .Nie mam póki co czasu analizować.Może koło północy coś wrzucę.
PS.moim zdaniem mecz Indiana-Boston jest dziś nie do gry.

pavlyuchenko 94,2K

pavlyuchenko

Użytkownik
Wczoraj udana nocka więc dzisiaj też coś zaproponuję:
ako:
Chicago Bulls - Houston Rockets
typ: Houston Rockets handicap -3,5 ✅✅
kurs: 1.40 (sts)
Tutaj krótko, Chicago to obok Cleveland najgorsza obrona ligi, na przeciwko Rakiety, które w końcu się przełamały i teraz czas na jakąś serię zwycięstw, jeśli zagra Harden to można próbować jakieś ryzykowniejsze handi.
Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers
typ: powyżej 230,5 pkt. ⛔⛔ 224 pkt.
kurs: 1.55 (sts)
Będzie to już drugie spotkanie obu ekip, 19 października również na hali w Portland byliśmy świadkami wysokiego wyniku (128-119), suma oczek wyniosła 247 pkt. Dlaczego nadchodzącej nocy może być podobnie? Po pierwsze ekipa PTB to na obecną chwilę druga ofensywa w lidze, po drugie Lakers lubią sporo tracić, po trzecie grają w szybkim tempie więc logicznie myśląc więcej posiadań = więcej punktów.
Indiana Pacers - Boston Celtics
typ: poniżej 212,5 pkt. ✅✅
kurs: 1.45 (sts)
Tutaj odwrotna sytuacja niż w poprzednim spotkaniu, Indiana Pacers - najwolniejsze tempo w lidze, Boston - Najlepsza defensywa, zastanawiałbym się tu tez nad underem samych Pacers (poniżej 103,5 pkt)✅
łączny kurs: 3.15

Otrzymane punkty reputacji: +9
matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Nie mam zbyt dużo czasu więc tak na szybko:
Chicago vs Houston
Typ: Houston i over 223,5
Kurs: 2,5 (Unibet) ⛔

Wypada Gordon w Houston, ale za to wraca Harden. Patrząc na ich obronę, nawet takie Chicago back to back jest im w stanie rzucić sporo punktów. Zakładam jednak, że ich rozstrzelają, no bo trzeba nadrobić te straty z początku sezonu. Póki co bilans 2:5 to trochę wstyd. Houston nie gra za dobrze, ale takie mecze muszą wygrywać. Myślę, że obie drużyny zdobędą sporo punktów bo ani tu ani tu nie widać defensywy. Chicago wcale nie gra tak źle, jakby się wydawało. Biorąc pod uwagę skład jakim dysponują, jak dla mnie i tak fajnie walczą. Liczę na skuteczność obu ekip.
Carmelo Anthony over 17,5 pkt kurs 2,15 (Unibet) ⛔
Niby wraca Harden, ale Gordon poza grą. Myślę, że pączek dalej może swoje wrzucić. Obstawiam dobrą skuteczność Houston, więc jakieś trójeczki powinien sypać. Fajny kurs, można spróbować delikatnie.
Ricky Rubio over 7,5 asysty kurs: 2,25 (Unibet) ⛔

Ostatniej nocy miał 11 asyst. Wiadomo teraz dzień po dniu, ale wraca Mitchell także będzie komu podawać. Zastanawiałem się nad Utah, ale z racji tego że w tych pojedynkach wygrywają gospodarze to odpuściłem. Utah tutaj przyciśnie i liczę, że Rubio odegra swoją rolę.

K 3,9K

kruszak

Użytkownik
Z rana zobaczyłem coś takiego i wygląda na value imo :
Suns vs. Memphis over 204 pkt 1,52 Unibet bardzo miło, brakło 2 pkt ????

Unibet wystawił tutaj aż za niskie linie wg mnie. W ostatnim spotkaniu Suns - Grizzlies padło 213 pkt, ale Słońca były bez Bookera.
Sądzę, że nowy szkoleniowiec Kokoskov, zrobi z nich naprawdę całkiem niezłą maszynę ofensywną.
Memphis też wbrew pozorom ostatnimi czasy notuje 110, 107, 117 pkt.
Taki kurs zachęca do pogrania tego Memphis poniżej 104 przy tempie gry granym przez PHX nie zejdzie liczę, a Słońca powinny ugrać nawet więcej w moim odczuciu.
Jak buki ogarną, że Devin wrócił kursy powinny spadać.
Jako, że ciężko coś znaleźć nieco, dodaję dubla 1,82 forBet
Portland WIN vs. Sota TWolves powiezieni
1,40

Zacznijmy od ofensywy Leśnych Panów. Braki na rozegraniu, średnio to wygląda bez Jeffa.
KAT ma problemy z graniem ciałem, a Wiggins nie może stanowić również o sile ataku zespołu ( zdobył te 22 pkt przeciw Golden Stejtom, ale GSW grają koszykówkę wersja interwałowa, popełnia średnio za to dwie straty ). Jimmy Butler jest tutaj jedynym punktem oparcia i to właśnie JB ma dzisiaj zabraknąć ( przynajmniej wg Rotowire jest GTD ). To samo tyczy się czarującego ostatnio Rose&#39;a.
Jeżeli zabraknie tych dwóch, to Blazers we własnej hali powinni, zmotywowani po dzisiejszym, ładnie T-Wolves rozpracować.
Po drugiej stronie wygląda to nieźle po obu stronach parkietu. Wprawdzie nie ma Harklessa, ale i tak myślę, że więcej opcji do zdobycia punktów będą mieli zadaniowcy. Bo z LA to Dame i CJ zdobyli 60 pkt. Defensywa za to głównie propsy po stronie wyrobników. Sprzedali 5 bloków, ale ładniej wyglądają przechwyty, których zanotowali 10. Też pokazuje, jak tragiczne ( momentami ) zgranie mają Lakers. Myślę, że dzisiaj też trochę przechwytów padnie na rzecz POR.
SAS WIN dalej nie mogę uwierzyć, że Popoviche dały się oci#$ać no cóż bywa i tak- 2,5 pkt vs. Magic 1,30 d

Profesorska koszykówka grana przez Spurs, wspólnym wysiłkiem powiezie Magików w moim odczuciu. Simmons jest GTD, San Antonio grają w AT&amp;T Center co już mnie stosunkowo satysfakcjonuje. Dodać do tego marazm &quot;gwiazd&quot; pokroju Gordona czy Vucevica, piękną postawę DeRozana i myśl szkoleniową Popa i powinno być dobrze.
Jeszcze pojawiło się coś ciekawego :
Devin Booker &amp; Mike over 43,5 kurs 1,75 forBet Booker swoje ugrał Conley&#39;emu zabrakło tych 7pkt

Booker zanotował ostatnio 18 pkt. Można by powiedzieć, że mało jak na 35min. Gry, ale po drugiej stronie był Kawhi, więc myślę, że wynik całkiem, całkiem. Jeżeli TJ Warren nie zagra Devin powinien nie zejść poniżej 25 pkt, mecz wg mnie będzie stosunkowo wyrównany, poza tym coś tych kibiców do hali musi sprowadzić, a w końcu grają u siebie.
Conley notował ostatnio 28 pkt, wcześniej 19 i myślę, że ciężko będzie mu zejść poniżej tych 18 z słabą obroną Słońc i graniem up tempo.
Fajnie, wyglądają też Lakers dzisiaj, jak Kawhi nie zagra, to z płynącym w żyłach hajpem ze Staples Center powinni z dodatnim handi ugrać.
Powodzenia!

majkelkors 3,4K

majkelkors

Użytkownik
Washington Wizards - New York Knicks
1 (-6.5) @ 1.80 ✅ 108:95

Kiedy jak nie dziś chciało by się powiedzieć. W ostatnim spotkaniu wrócił Howard i na dzień dobry zanotował 20 pkt (7/8 z gry) ale tylko 3 zbiórki. Zresztą cała drużyna miała problem z zbieraniem zaledwie 30 zbiórek. Meczu złego nie zagrali po prostu OKC zagrało jak dotąd najlepszy mecz w sezonie i w końcu odpalili w ataku. Gdy Westbrook nie forsuje rzutu a piłką się dzieli to ta ofensywa wygląda dużo ale to dużo lepiej. Nie pierwszy sezon, źle się dzieje w szatni Wiz i uważam, że tam potrzebne są zmiany, jednak skład w postaci Howard, Wall, Beal, Porter i kilku przyzwoitych role playerow to powinien być spokojny Top 5 wschodu. Póki co są źle przygotowani ale mimo wszystko na słabiutkich Knicks powinno spokojnie wystarczyć. W zespole NYK dużo młodzieży. Walczą i chcą się pokazać z jak najlepszej strony, tego nie można im odmówić jednak umiejętności brakuje w tej drużynie. Jedyny Tim Hardaway jest wyznacznikiem jakiegoś tam +20 pkt na mecz resztą to któremu uda się odpalić. Wygrali co mieli z drużynami &quot;równymi&quot; sobie, jednak z silniejszymi często nie mieli nawet szans nawiązać walki. Washington wykorzystał margines błędu do maksimum i muszą to spotkanie wygrać.
San Antonio Spurs - Orlando Magic
1 (-7.5) @ 1.88 ⛔ 110:117 :cwl:

Spurs są dla mnie jednym z większych zaskoczeń w tym sezonie. Po zmianach w składzie i pladze kontuzji na rozegraniu myślałem, że będą nawet na bilansie poniżej 0.500 jednak do drużyny świetnie wpasował się DeRozan i grają na prawdę bardzo dobrze. Gra DeRozana znacząco zmieniła się od tej w Toronto. Nie tylko gra z większą pewnością siebie ale też dobrze kieruje atakiem i dostarcza kończące podania. W Toronto notował 3 asysty na mecz a w SAS aż 7 i jest najlepszym asystującym w drużynie. Do tego wysocy Aldridge z Gasolem dodają blisko 7 asyst na mecz i mamy 14 asyst na mecz przez silnych, wysokich graczy. Swoje dodają Forbes z Millsem i dziury na rozegraniu załatane. W defensywnie jak co roku nie zawodzą. Po drugiej stronie Magic, którzy grają fatalnie można powiedzieć. Najgorszy atak w lidze. Jako jedyna drużyna nie przekraczając 100 punktów na 100 posiadań. Defensywa nic lepsza 20 w lidze co daję Net Rtg -12 i przedostatnie miejsce w lidze. Gordon miał być wielkim liderem, franchise playerem a póki co zawodzi na całej linii. Fournier jeździec bez głowy i w dodatku ceglarz poniżej 40% z gry. Zresztą Francuz i tak wygląda przyzwoicie na tle Ross (37%) DJ (37%) czy Simmons (29%!). Zresztą jak drużyna trafiają najgorzej w całej lidze ledwo ponad 41%. Póki co nic się nie układa w zespole z Orlando i w mojej opinii ją jedną z gorszych drużyn w całej lidze. Razem w Cleveland mogą sobie podać rękę.

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Willie Cauley-Stein będzie miał double double TAK kurs: 3 (Unibet) ⛔

Na ostatnie 5 meczów 4 razy Willy zanotował double double. Przeciwko Memphis 15-10 przeciwko Wizards 17-11 przeciwko Miami 26-13 przeciwko Orlando 14-11. Nie byli to wcale tacy łatwi rywale, może poza Orlando. Na deskach dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z najlepszą ekipą NBA pod tym względem. Bucks nie są aż tacy groźni w ofensywnych zbiórkach, dopiero 21 miejsce. W defensywnych mocno reszte odstawili 44 zbiórki średnio. Sacramento do ułomków nie należy, a Willie jest tam najlepszym zbierającym, ponad 8 zbiórek na mecz. Mam nadzieję, że mecz będzie w miarę wyrównany, zobaczymy na tle porządnego rywala co jest warte to Sacramento. Po takim kursie spróbuję coś takiego zagrać.
Nemanja Bjelica pkt i zb over 22,5 kurs: 1,87 (Unibet) ⛔
Nemanja rozgrywa bardzo dobry początek sezonu, zresztą jak całe Sacramento. Trochę pewnie narobili nadzieję i powygrywali co można była, a zaraz może być zjazd do bazy, ale mam nadzieję że jeszcze trochę pociągną w takim stylu. Serb bardzo dobrze rozciąga grę i razem z Hieldem straszy za 3 pkt na bardzo dobrej skuteczności. Bucks ma w miarę niezłą obronę, więc to też będzie dla nich sprawdzian.
Malcolm Brogdon over 13,5 pkt kurs: 1,87 (Unibet) ⛔
Malcolm to mój stały zestaw do gry, jeden z moich ulubionych graczy, podobnie jak DiViancenzo czy jak on tam się nazywa z Bucks ???? zawsze robi swoje i zdobywa ostatnio ok 16 pkt na mecz. Do tego zawsze jakaś trójka wpadnie i kilka wejść pod kosz. Bardzo mądry i ułożony gracz. Myślę, że znowu powinien taką linijkę ogarnąć. Ostatnie 3 mecz to 16, 17 i 16 pkt.

pavlyuchenko 94,2K

pavlyuchenko

Użytkownik
DUBEL:
Milwaukee Bucks - Sacramento Kings

typ: Sacramento Kings handicap +12,5 pkt. ⛔⛔⛔:headbang:
kurs: 1.60 (sts)
Kings czyli jedno z pozytywniejszych zaskoczeń początku sezonu, obecnie są w serii 5 zwycięstw z rzędu i chyba nikt przed rozpoczęciem ligi nie myślał, że będą aż tak dobrze sobie radzić. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego spotkania są Kozły, które po 7 zwycięstwach z rzędu odniosły pierwszą porażkę, dzisiaj na pewno będą chcieli wrócić na zwycięski szlak ale czy tak gładko sobie poradzą z ekipą z Sacramento? Osobiście uważam, że Kings nie są aż tak bardzo na straconej pozycji jak pokazują nam kursy wystawione przez buki, grają w bardzo szybkim tempie i według mnie nie będą mocno odstawać, zabezpieczam się mocnym handicapem i z niecierpliwością czekam na godzine 21:30 ????
Phoenix Suns - Memphis Grizzlies
typ: zwycięstwo Memphis Grizzlies ⛔⛔
kurs: 1.55 (sts)
Phoenix Suns.. obecnie seria 7 porażek z rzędu, obok Orlando Magic najgorsza ofensywa w lidze, jeśli chodzi o defensywę jest podobnie - 3 miejsce od końca. Miśki natomiast w obecnym sezonie wyglądają na solidną ekipę, która stawia twarde warunki w obronie, większość swoich spotkań właśnie wygrywają dzięki defensywie, która jest w czołówce ligi. Są w serii 3 zywcięstw z rzędu, zaczeli ją od wygranego spotkania 28 października z.. Phoenix Suns, pokonując ich gładko 117-96. W drużynie Suns poza grą był wtedy D.Booker, nadchodzącej nocy ma zagrać, ale uważam że z tak dobrze funkcjonującą obroną Miśków nie zrobi większej różnicy.
łączny kurs: 2.48

Gy_Gy_Craveel 308,3K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
▶Waszyngton -5.5 @ 1.74 Unibet
Nowy Jork @ Washington
Czarodzieje rozpoczęli sezon bardzo zle i przegrali siedem z pierwszych ośmiu meczy. W szatni są problemy, a sklad niema az takiej glembi, ich trener ma trudności z kontrolowaniem szatni. To wszystko jest sporym zamieszaniem jak i rozczarowaniem. Ale część ich problemow spowodowana jest również trudną podróżą po Zachodnim Wybrzeżu i bardzo trudnym harmonogramem sezonu. Wracają do domu, zmierza sie Knicksami, to szansa na pozytywny moment i przelamanie sie. NY niema
oszalamiajacych wynikow i mimo ze kursy rosna na czoradziejow to stawiam tutaj na zdeterminowanych czarodzieji.

Otrzymane punkty reputacji: +8
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Bucks (-5.5 do przerwy) - 1.86/unibet ✅
Bucks (-9.5) - 1.86/unibet ✅
Middleton suma punktów, asyst i zbiórek powyżej 28.5 - 1.87/unibet ⛔

Ode mnie taki zestaw na dzisiejsze spotkanie odbywające się o 21.30 czasu polskiego. Sacramento póki co jest pozytywnym zaskoczeniem, ale tak naprawdę nie pokonało żadnej solidnej drużyny. Większość swoich spotkań wygrywało ofensywą, a pójście na wymianę ciosów z Bucks raczej nie jest dobrym pomysłem. W taki sposób po 3 kwartach z wygraną musiała się pożegnać Indiana, Minnesota czy Orlando. Dziś myślę, że może być podobnie, więc uderzam w handi do przerwy gdyż Bucks poza spotkaniem z Bostonem zazwyczaj wygrywają swoje spotkania do przerwy dzięki fenomenalnym drugim kwartą, gdzie grają składem z Ilyasovą czy Divencenzo. Spodziewam się dziś gładkiej wygranej Bucks, więc handi 10 punktowe na cały mecz również wydaję się dobre do zagrania. Do tego suma wszystkiego u Middletona, gdyż linia na trójki w końcu dobrze wystawiona i teraz te 3.5 trzeba mocno uważać. Spokojnie stać go na 20/5/5 czy nawet zebranie większej ilości piłek. Do tego te DD Willie Cauley-Stein moim zdaniem warte zagrania.

Otrzymane punkty reputacji: +11
patryk0146 959

patryk0146

Użytkownik
Dokładnie, Wizzards dziś przełamanie.
-4,5 1,64
76ers 1,6
ako2,62 Unibet
Z kursu na 76ers też warto korzystać. Wiadomo Philla ma swoje problemy, Saric gra aktualnie jak dziad, Ben gryzie się z Fultzem, ale na takich rywali spokojnie wystarczy Joel + Redick + Ben w średniej formie (w obronie trzyma poziom, ale w ataku słabo) i dwa wkłady do koszulek.
O BKN już pisałem, jedna z najgorszych drużyn w lidze, która w dodatku gra zupełnie nie tak, jak powinna patrząc na roster. Mają kilku fajnych strzelców, gości do szybkiej gry, a tymczasem oni grają bardzo ślamazarnie, przez co są niezwykle prości do rozczytania. Philla nie będzie miała z nimi większych problemów.

V 216

viewer12

Użytkownik
Mam niejasne wrazenie, ze moj wczorajszy post z typami z godziny ok. 20 zniknal.. A szkoda, bo bylo 70% skutecznosci przy kilkunastu typach.

Wizards - Knicks

Nie tykam tego meczu, bo kursy sa za niskie, zeby brac Wizards z jakims handi.. A z drugiej strony nietrudno o blowout, w koncu Wizards w tym sezonie zacietych spotkan nie grajo. Tak samo linia na over niewiadoma, bo moze to pojsc w kazda strone i statystycznie ofensywa Knicks powinna poradzic sobie z obrona (lub jej brakiem) Wizards, aczkolwiek przybycie Howarda moze sporo zmienic (chociaz nie pomoglo w 1 meczu na ich problemy ze zbiorkami). Trzeba wiekszej proby niz 1 czy 2 mecze. Pas.
Brooklyn - Phila
Patrze na kurs i nie wierze... linia -3? ???? Bo co, bo Phila nie wygrała jeszcze meczu wyjazdowego? Grali z Bucks, Bostonem, Toronto i Detroit (dogrywka). Nieco wyzsza polka niz Nets. Mozna Phila ML, jak ktos lubi to te lekkie handi dla lepszego kursu tez. Jedyne, co moze martwic, to ewentualna erupcja Nets zza łuku, no ale statystycznie rzecz biorac to Phila jest duzo lepsza, niz te -3. Zobaczymy. Tak samo defensywy obu druzyn sa calkiem spoko + Nets graja na bardzo niskim tempie i nie popelniaja wielu fauli, zatem under 226,5pkt probujemy.
Spurs - Magic
Dobra seria San Antonio, w dodatku skrzydla kontuzjowane w Orlando; spora szansa na kolejne poprawienie DefRtg w San Antonio.. Spurs -6,5; Magic under 100,5pkt
Suns - Grizzlies

Rotoworld cos sie popsulo, bo chwilowo nie asygnuje Bookera w pierwszej piatce xD Tak czy siak mysle, ze obrona Memphis i jej brak w Phoenix pozwoli wyrobic Grizzlies -1,5; kursy juz tez ladnie pospadały na over Gasola 16,5pkt (2/13 :x )
Blazers - Wolves

Butler kontynuuje odpoczynek ;) Nie zagra tez znowu Teague, a Rose doznal ostatnio lekkiego urazu i nie wiem czy jest na 100% (ale zagra); no i nie ufam stabilizacji jego formy. Portland po wczorajszej porazce na spokoju powinno sie odbic; Blazers -3,5; do tego linia dosc niska i chyba buki przeczuwaja problemy Wolves, wezmę Minnesota under 113,5pkt; do tego przyjemna linia Turner over 8,5 (8 xd) na Fortunie.
Lakers - Raps
Kawhi questionable, oficjalne info podaje problemy z kostką.. Niekoneicznie temu wierze, sam zawodnik mowi ze czuje sie spoko, acz pewnie polityka odpoczynku kaze mu odpoczywac dzis lub jutro na b2b; ostatnio odpuszczal wlasnie pierwsze spotkanie b2b i tu znow moze tak sie zdarzyc. Jesli tak, to nic ino brac LA +2,5 (1kwarta :O ) jako doga u siebie po wczorajszej swietnej wygranej.. Szansa na wyrównanie bilansu i pokonanie kolejnego konkretnego przeciwnika, chociaz nie bedzie latwo, tym bardziej przeciwko takiej lawce jaka ma Toronto. No i do tego jak McGee zejdzie z parkietu, to Toronto moze ich zniszczyc; z drugiej strony LeBron potrafil sam niszczyc Toronto ostatnio, moze ciąg dalszy? ???? Raptors jednego koszmaru pozbyli sie juz w 1 meczu sezonu, pokonujac Cavs (heh, sukces w ch); teraz czeka ich starcie ze swoim najwiekszym koszmarem ostatnich sezonów. Lakers moga miec problemy ze stratami i punktami z kontry rywali, z kolei Toronto pozwala rzucac trojki, ale swietnie kontestuje rzuty.. Normalnie znow atakowalbym under bo linia prawie pod 240, ale prawie kazdy mecz Lakersow to rzucanina i chore wyniki, wiec poprzestane na typie na gospodarzy.

semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
Dinwiddie S. (BRO) (14.5pkt) - over @ 1.85 sts 12pkt, braklo minut przez blowout
Dinwiddie pierwsza opcja z ławki. 3 ostatnie mecze linia pokryta. Z Phila az prosi się żeby grać tak to on lubi co udowadniał w tamtym sezonie gdzie raz nawet prawie 30 punktów zachaczył. Dostaje regularnie 25-30 minut, czasem nawet wiecej. Chłopak musi poprawić selekcje rzutową bo poprostu staty mu nie slużą. Bede to powtażał, że Phila w tym sezonie w obronie to dno. Wchodzi drugi skład i momentalnie gra się sypie. Bronić nie bronią, ale mają taką siłę ognia że jakoś wyniki są lepsze niż sama gra. Powinien spokojnie minimum 17-18 oczek zdobyć.

K 3,9K

kruszak

Użytkownik
LA Clippers vs. T-Wolves
Clippers WIN
1,55 forBet ✅ Minnesota buntowała się, ale LA dominowało, dali się dojechać na 3 pkt, bardzo ładnie prezentuję się Derrick Róża

Ale noc wczoraj, NBA where amazing happens...
Ostatnio LAC nie zawiedli, myślę, że tym razem też będzi okej. Możliwe, że wróci Luc Mbah a Mounte, defensywa Clippers będzie wtedy jeszcze solidniejsza. Tobiasz, Sweet Lou, Gallinari, Marianovic, to na tych panów liczę przede wszystkim. Nie wiem jak to wygląda z Rose&#39;m i Butlerem. Brak zaangażowania kontrastujący z wysiłkiem panów po drugiej stronie, jeszcze grają u siebie. Jeśli nie będzie takich hitów jak wczoraj to powinno być dobrze.
Powodzenia!

arekujago 75

arekujago

Użytkownik
NBA potrafi skrzywdzić o czym przekonaliśmy się wczoraj
Dzisiaj trzeba się odbić:
1) Pistons-Heat poniżej 222,5 punktów kurs 1,69 betsson
Wygrana Detroit 1,58
Wygrana Detroit + poniżej 220,5 punktów kurs 3,05 betsson
Przewaga pod koszem po stronie gospodarzy pod nieobecność Hassana. Detroit powinno szukać swoich podkoszowych i powoli zdobywać przewagę. Jakoś nie widzę tutaj dużej ilości punktów. Wraca Dragic po jednomeczowej pazuie, ale jego liczby na razie w tym sezonie nie są oszałamiające
2) Jazz-Raptors poniżej 223,5 punktów kurs 1,47 betsson
Ibaka przechodzi samego siebie jeżeli chodzi o skuteczność, ale dzisiaj jeżeli Utah ma podjąć walkę pod nieobecność Mitchella to tylko obroną. Liczę na zacięty pojedynek z małą ilość punktów
Dodatkowo Ingles 14,5 punktów po 1,83 mam słabość do jego ręki i dał już zarobić.
Co do Clipersów poczekam na absencję Wilków na roto na razie nie widzę by ktoś na 100% wypadł

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom