LAC WIN vs. Orlando Magic
1,83 Unibet
LA b2b, po ciężkim spotkaniu z Philly, partyzantka Orlando pewnie coś postrzela bo grają u siebie. Ale myślę, że Clippers deklasują ORL pod każdym względem. Gallinari jest ostatnio w świetnej formie, Harris prezentuję się naprawdę dobrze, liczę, także na Sweet Lou ( przynajmniej w ofensywie, bo przeciwko 76ers zanotował dziś wskaźnik +/- - 16 ). Nie można porównywać jednak ofensywy Orlando do The Process. Gdyby Embiid był człowiekiem mecz byłby na styku do końca.
Bardzo ładnie wygląda także Marjanovic.
Wprawdzie wymieniona wyżej czołówka Clipperów grała solidne minuty, mimo wszystko myślę, że po takim kursie można spróbować.
Magic - bilans 2-5, apropos ich ataku 41% FG i marniutkie 30% zza łuku jak na razie. Myślę, że Bradley, Marjanovic pomogą nie poprawić tych statystyk. Warto też wspomnieć o 14 startach jakie średnio notuje ORL.
Magicy pewnie powalczą, bo grają u siebie i mimo wszystko mają Vucevica, Gordona, Fournier, ale każdy z nich niepewny wg mnie. LAC 4 - 8 powinni ich wziąć. Jak chcą PO to powinni takie mecze wygrywać.
Wpis mi się nie zamieścił kurde, stawiałem jak na LAC było 1,83 (
Unibet ), teraz spadło do 1,75 i tak myślę warto.
Dodaję jeszcze
Gasola over 14,5 pkt.
Unibet 1,80
No sory, ale Gasol powinien się chyba obrazić za taką linię. Wiem, że nie gra już taki dobrych zawodów jak w zeszłym sezonie, ale nie licząc dwóch pierwszych gier, wygląda to nieźle, przekraczał linię 3/4 razy.
Pierwsze spotkanie rozegrane zostało z Indianą, a defense mają wybitny i Marc zdobył 13 pkt. W drugim grał 28 min. Tez uzyskał 13,ale myślę że linię by bezproblemowo przebił, gdyby pograł do tej swojej średniej ok. 33min.
Gobert jest solidnym obrońcą liczę jednak na to, że z czasem jak kontrola gry będzie rosła po stronie Jazzmanów, zaangażowanie w obronę będzie coraz mniejsze.
ForBet dla przykładu wystawił 16,5
fortuna 15,5. Myślę, że będzie oscylował na granicy tych 16,5 natomiast wszystko poniżej powienien ugrać.
Opatrzone ryzykiem, także ze stawką na spokojnie.
Powodzenia!