luksus777
Tutaj trzeba czekać na info odnośnie Ściany. Wall to ich motor napędowy, bez niego raczej nie wygrają z podrażnionymi Bucks którzy odpoczywali po kompromitacji z Mavs on road. Frazier to PG bez rzutu, samymi dobrymi passami tego nie pociągnie, a Bucks to fajna, zbilansowana mniej więcej drużyna która powinna to wykorzystać. Wizards b2b S5 grała po 36-37 min, Beal sam tego nie wygra raczej, a frontcourt dzisiaj z Giannisem może mieć kłopot. Tutaj czekamy na info odnośnie Johna Walla.
Tak jak koledzy wyżej pisali fajnie wyglądają te mecz dzisiaj. Generalnie można by zrobić ako, ale jestem więcej niż pewien że niespodzianki tej nocy będą. Na Clippersów robi się powoli masówka. Nie dziwię się, mają lepszy roster, a wyjściowe ponad 2@ co było to przegięcie. Myślę, że wygrają, ale fakt faktem że NYK u siebie to zupełnie inna drużyna. Więcej potencjału jednak jest w Clippersach. Ktoś coś pisał o Minnesocie wyżej. Nie wiem, teoretycznie powinni wygrać ale Charlotte u siebie to też bardzo trudny rywal. Co do Oklahomy pełna zgoda, dzisiaj wygrywają. Na Zachodzie ciasno, a gra Nowego Orleanu na 2 wysokich powoli zaczyna być nudna ale o tym za chwilę. OKC must win. San Antonio też must win, Pop to nie coach który lekceważy nawet czerwoną latarnię ligi. Z Sacramento wypada dziś Hield więc będą mieć ciężej, ale oni u siebie potrafią zaskoczyć. Jednak mimo wszystko Denver. To tak określam 1x2 mniej więcej na dzisiaj. Ale wybieram inne
typy na dzisiaj:
Andre Drummond over 34,5 pkt + zbiórek + asyst @ 1,85 -> BetTilt
Demolka ze strony Cavs i Andre długo nie pograł. 8 pkt + 8 zbiórek + 3 asysty uzbierał.
Szukałem tego betu w internetach i znalazłem. Cleveland ma problem w post up i na desce, odkąd nie ma Tristana Thompsona. Nie ma co ukrywać, że Kevin Love to klasyczny PF, kot po ofensywnej stronie ale w obronie przez całą karierę był słaby, aczkolwiek robi postępy cały czas i lepiej broni. Frye z ławki to również już za stary gracz, żeby walczyć na desce z Drummondem. Andre w tym sezonie wygląda bardzo dobrze. Widać, że lato przepracował ciężko. Przede wszystkim poprawił znacznie wolne. Z 39% na 64% to widoczna zmiana. Dalej potrafi bardzo dobrze zbierać. Jest liderem jeśli chodzi o rebounding prawie 16 zbiórek na mecz. 14 PPG czyli porównywalnie ale Van Gundy widać, że idzie wraz z NBAowskimi trendami i nauczył swojego centra podawać. Środkowy gospodarzy przez całą karierę miał koło 1 APG, w tym miesiącu ma już średnio 4 asysty na mecz, a w sezonie 3,4 APG. Jeszcze jedna ważna rzecz in plus. Drummond nie popełnia głupich fauli, i tylko 1 raz w tym sezonie opuścił parkiet z powodu fouled out. Wydaje mi się to sensownym betem, zwłaszcza, że to wg mnie nie będzie spacerek dla Cleveland i close game realny.
Nikola Jokić over 18,5 pkt @ 1,85 ->
1xbet 16 pkt. Skuteczność dobra 7/12 niewiele zabrakło.
932687758874722305. Paul Millsap out z powodu kontuzji lewego kciuka więc Jokic weźmie na siebie ciężar gry. Dodatkowo wczoraj usunięty z parkietu więc zechce się zrehabilitować a jednocześnie pokazać, że bez PM też Denver potrafią grać. Relacje tych 2 wysokich panów nie są najlepsze. Dodatkowo Chandler jest questionable więc te pkt ktoś przejmie. Jeśli ktoś z Was znajdzie pkt reb ast to również polecam, jeszcze lepsza opcja. Ja póki co nie widzę.
NOP - Oklahoma overyyyy 114 - 107
Over 214,5 @ 2,1 ->
1xbet
Over 229,5 @ 5,5 ->
1xbet
Over 234,5 @ 8,5 ->
1xbet
Druga połowa to jakaś masakra. Oklahoma mimo, że Pelikany bez Cousinsa nie istniała.
Myślę, że to będzie strzelanina. 5 all starów. NOP gra bardzo szybko, Oklahoma też ma szybkich zawodników a co najważniejsze dobry backcourt. Ciekawe jak dzisiaj zaprezentują się Davis oraz Cousins. Coraz więcej plotek głosi że AD latem opuści zespół z Nowego Orleanu. Mi się styl Gentryego nie podoba, bo bazuje tylko na swoich 2 all starach. Czasem Holiday się włącza ale to rzadko. Dzisiaj dosyć niskie linie i ja próbuję tych większych bo jesteśmy świadkami coraz wyższych wyników i efektowniejszej gry drużyn NBA niż jakakolwiek obrona. Tyle ode mnie. Polecam i pozdrawiam. Rambo.