Dzisiaj 10 spotkań , niby jest w czym wybierać ale ciężkie te mecze i sporo występów graczy jest niepewnych.
Wczoraj miałem dzień konia wszystko siadało oby dzisiaj było podobnie.
Mecz dnia jak dla mnie(pod względem zarobkowym) odbędzie się w Dallas.Wczoraj Oklahoma tak jak przewidywałem przegrała(złapałem kurs 4,1@ na tłoki plus na
live dokładałem,a i handi +8,5 przedmeczowo siadło), dzisiaj podrażnione big 3 bedą chcieli sobie odbić te kolejną wpadkę(swoją drogą ja bym Donovana już zwolnił bo on nie poukłada tych klocków), ale przejdzmy do sedna sprawy,OKC musi takie mecze jak ten dzisijszy wygrywać, mają przewagę pod każdym względem,dużo lepiej bronią , na deskach też przewaga Adams kontra Dirk(słaby i wiekowy),większa siła ognia po stronie OKC.
Jedyna przewaga Dallas to,ze OKC są b2b i grają u siebie ale to nie wystarczy,ktoś powie no dobra ograli Memphis i postawili się Bostonowi ostatnio-ok ale są za słabi na OKC,jeśli grzmoty poważnie myślą o dobrym rozstawieniu w play-off to dzisiaj must win (jak przegrają to dni Donovana są policzone).
Oklahoma City Thunder handi - 5,5 1,76@
fortuna
Atlanta - Toronto - jak dla mnie Toronto to bierze, Atlanta wczoraj wygrała i to im powinno wystarczyć dzisiaj plecy
ciekawie też wygląda over 207,5 po kursie 1,71 w
fortunie , w sumie over pewniejszy
Charlotte - SAS ten mecz jak dla mnie tylko do oglądanie co mam zamiar zrobić,gdyby nie b2b gospodarzy to bym na nich pograł , a poza tym lubie SAS i chciałbym aby wygrali więc nie ruszam.
Indiana - Boston - wynik może pójść w dwie strony więc omijam,może coś na
live uda się złapać
Phila- Orlando - tutaj ide w doga bo kurs zachęca za drobne , ale handi + 6,5 na Orlando za 1,79@ jest kuszącą opcją , również ciekawie wygląda over chociaż linie wystawione wysoko(gdyby grał Simmons to bym pobierał )