Panowie ale po co ta dyskusja o Howardzie? Przecież nic nowego nie napiszemy. Sytuacja powtarza się po raz kolejny. Tak jak Maroon napisał. Dwight może być statystycznie nawet lepszym playerem niż Shaq ale tak naprawdę nigdy nawet nie zbliży się do jego wielkości. Sam mam wątpliwości czy będzie w ogóle kiedykolwiek opcją nr. 1 w poważnym zespole po raz kolejny. Podejrzewam, że niedługo zamienią się rolą z Asikiem i to Turek będzie grał końcowe minuty. Inna sprawa, że skoro Houston tak chciało Howarda, to teraz peniają by w jakikolwiek sposób go zdenerwować. A muszą, jeśli chcą cokolwiek znaczyć w tej lidze. Trochę to dziwne, że organizacja z trenerem który był tak znakomitym wysokim + związana z Olajuwonem nie potrafi zgodnie z zapowiedziami wysforować grę DH12 na wyższy poziom. Umiejętności umiejętnościami, ale tutaj problem jest głównie w głowie.
No dobra ale dość offtopu. Na dziś typek ode mnie:
New York Knicks @ Charlotte Bobcats
Widzę, że typujecie dzisiaj overek Carmelo na zasadzie przełamania, bo ktoś musi pociągnąć grę NYK. Ja kierując się tą samą zasadę typuję w kierunku najlepszego guarda tej ekipy. Raz, że linia zdecydowanie niższa. A dwa że ja widzę tę sytuację troszeczkę inaczej. Owszem punkty Melo się przydadzą, ale żeby NYK złapali formę to muszą przede wszystkim zacząć grać bardziej zespołowo. Wtedy też Melo nie będzie musiał grać tylu trudnych izolacji.
Raymond zaczął ten sezon dość agresywnie. Podobnie jak Melo ma duże problemy ze skutecznością ale sporo akcji kończy się jego rzutem. Odpowiednio 6/15, 3/12, 5/14 i 7/12 z gry. Jeśli mecz potoczy się z moim scenariuszem, to może dziś troszkę mniej porzucać ale liczę na lepszą skuteczność. Dodając do tego, że zagra na swoim byłym terenie to już w ogóle ten over mi się podoba. On zazwyczaj kręcił dobre cyferki w Charlotte. Rok temu 17 i 18 pkt. Teraz liczę na podobny wynik. Może mały pojedynek na noże z Kembą?
Raymond Felton powyżej 13,5 punktów @ 1,85 Bwin/Betcity 15
No dobra ale dość offtopu. Na dziś typek ode mnie:
New York Knicks @ Charlotte Bobcats
Widzę, że typujecie dzisiaj overek Carmelo na zasadzie przełamania, bo ktoś musi pociągnąć grę NYK. Ja kierując się tą samą zasadę typuję w kierunku najlepszego guarda tej ekipy. Raz, że linia zdecydowanie niższa. A dwa że ja widzę tę sytuację troszeczkę inaczej. Owszem punkty Melo się przydadzą, ale żeby NYK złapali formę to muszą przede wszystkim zacząć grać bardziej zespołowo. Wtedy też Melo nie będzie musiał grać tylu trudnych izolacji.
Raymond zaczął ten sezon dość agresywnie. Podobnie jak Melo ma duże problemy ze skutecznością ale sporo akcji kończy się jego rzutem. Odpowiednio 6/15, 3/12, 5/14 i 7/12 z gry. Jeśli mecz potoczy się z moim scenariuszem, to może dziś troszkę mniej porzucać ale liczę na lepszą skuteczność. Dodając do tego, że zagra na swoim byłym terenie to już w ogóle ten over mi się podoba. On zazwyczaj kręcił dobre cyferki w Charlotte. Rok temu 17 i 18 pkt. Teraz liczę na podobny wynik. Może mały pojedynek na noże z Kembą?
Raymond Felton powyżej 13,5 punktów @ 1,85 Bwin/Betcity 15