maroon
Użytkownik
Nie jestem aż tak optymistyczny w prognozach . Oklahoma miała dużo szczęscia w drafcie (PTB wybrali Odena zamiast Duranta) , Westbrook i Harden grali ze sobą , przegrywli ale rozwijali się i zgrywali . Tutaj to sorry ale sytuacja jest inna , wiecznie kotuzjowany Gordon który wiadomo jakim jest scorerem ale dużo mu brakuje do bycia liderem i graczem zaliczanym do czołowki . Przyszłość konferencji to tą chwilę Portland , Wolves i może Golden State przy mądrym prowadzeniu . NO to niestety próba odmłodzenia składu która jest przeprowadzana bez głowy , dodatkowo pakowanie takiej kasy w Gordona który dotąd jeszcze nic nie pokazał oprócz tego że potrafi zrobic +20 ppg .Tak więc ja to widzę tak, ten sezon to kolejny etap budowy, rozwoju młodzików, być może latem trafi się kolejny niezły pick, dokoptuje się jeszcze jakiegoś gracza na jedną czy 2 pozycję, i za rok, dwa, może nawet trzy Hornets będą liczącym się klubem w konf. zachodniej.
Bust jakim jest Rivers tylko mnie utwierdza w przekonaniu że ta drużyna nic nie osiągnie .
GSW są budowani zajebiście (jeżeli by zamiast Boguta wytargowali coś innego za Ellisa) . Największy potencjał rzutowy w całej lidze i coś może z nich być . Hornets będą czekać na Gordona jak Phila na Bynuma ... a tym czasem na torze w kręgielni...
Wizards - Spurs 1.42 jest na Bet365
Wstaje rano patrzę , Spurs po dogrywce , b2b myśle sobie , będą mieć ciężko z Wizards. Później wytrzeźwiałem do końca po wczoraj i mówie : nie ma szans ???? Wizards graja coraz lepiej , wrócil Nene i są o jednego Walla od powrotu do sporadycznego wygrywania ale nie z ekipa SA .
Spurs wygrali ostatnie 7 przeciwko Wizards , średnio 19.9 pkt więc masakrują .
Dziś na pewno mniej Tima i może Parkera ale mimo wszysstko spokojna wygrana Spurs i 1.42 fajnie na podbitke wygląda . Tak doświadczony zespół nie powinien olać meczu pomimo bilansu przeciwnika.