>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Listopad 2010

Status
Zamknięty.
arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
Spotkanie: Detroit Pistons - Golden State Warriors - NBA
Typ: 2
Kurs: 1,8
Bukmacher: BAH
Analiza:

Golden State 4-1 (Road: 0-1)
Detroit 1-5 (Home: 1-2)

Mecz NBA - 8.11.2010 godz 00.00 gospodarz - Detroit

Mecz walki, bo taki raczej będzie. Obydwa zespoły prezentują się zgoła odmiennie. Wojownicy stali sie wojownikami. Mają bilans 4-1 (na wyjazdach 0-1), a teraz zaczynaja małą trasę wyjazdową. Myślę ze będzie im zależało aby ten mecz wygrać. Trasy wyjazdowe są ciezkie jak wiadomo, wieć wygrana w meczu na świeżo jest bardzo cenna. Ostatnie wygrane z Utah oraz Memphis pokazują, iz leży w GSW potencjał na wygrywanie w tym sezonie. Jest to najlepszy start sezonu od wielu wielu lat. Jedyny przegrany mecz to z LAL. Za to Detroit grają słabo, start 0-5 i ostatnia wygrana z Bobcats pokazują słabość Tłoków. Bilans Detroit 1-5 (dom: 1-2). Przegrali wyrażnie z mocnymi druzynami (ATL, BOS, CHIC). Tylko z OKH oraz N.Jersey było w miare blisko w punktach). W Detroit rozgrywa ostatnio T-mac, zobaczymy czy dziś też sobie poradzi. Składy powinny wystąpic w optymalnych składach (oprócz długoterminowych kontuzji). Wraca Curry w Gst oraz Bynum i Hamilton w Det. Nie zagra Maxiell , a Chris Wilcox jest day-to-day.

Myślę, że GST pokonaja Detrot szczegolnie w grze na tablicy i to będzie klucz do wygranej. Poaztym Curry i Ellis powinni poradzić sobie na obwodzie z line-up`em Detroit.

mała statystyka
Warriors rzucają ok 105 pkt/mecz,tracą ok 103/mecz Det rzucają ok 93, w obronie tracą ok 100/na mecz

Ostatnie spotkania pomiedzy zespołami nie pokazuja iz faworytem jest GSTW ale ten sezon to jest ten sezon (czy jakos tak sie NBA reklamuje):
13/12-09 NBA Detroit vs. Golden State 104:95
07/03-09 NBA Detroit vs. Golden State 108:91

Pozostałe moje typy na tą noc:
Gość - Gospodarz - typ (Edit)
Phoenix Atlanta 2 - upss
Golden State Detroit 1 - upss (analiza)
Minnesota Houston -1 - upss (trochę szalony typ, kurs 4,00 na Bah)
Boston Oklahoma City -1 OK (ale to NOH sa faworytem u buków)
Portland L.A. Lakers 2 OK (pod koszem widze zbyt dużą przewagę LAL aby padła niespodzianka)

Spread:

Atlanta Hawks - Phoenix Suns (-6.5/+6.5) typ 2 OK
Detroit Pistons - Golden State Warriors (+1.5/-1.5) typ2 upss
Oklahoma City Thunder - Boston Celtics (-1.5/+1.5) typ 2 OK
Houston Rockets - Minnesota Timberwolves (-9.5/+9.5) typ 2 upss (duże upss)
Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers (-7.5/+7.5) typ 2 upss (121-96 mówi za siebie)

Over:
Atlanta Hawks - Phoenix Suns (under/over 208.5) typ Over OK
Detroit Pistons - Golden State Warriors (under/over 209.5) typ Under OK

M 0

maleczks

Użytkownik
Gość - Gospodarz - Typ
Phoenix - Atlanta 2
Przed spotkaniem też bym stawiał na Jastrzębie, ponieważ imponująco zaczęli sezon (6-0) w przeciwieństwie do Słońc, które zaczęły będąc w... cieniu (przed meczem z Atlantą bilans 2-3). No, ale Turkoglu &quot;coś&quot; rzucił za 3, Richardson dołożył tyle samo i około dwudziestki rzucone przez Nash&#39;a i Jasona doprowadziły do końcowego 118, gdzie Hawks jeszcze w tym sezonie w jednym meczu tylu punktów nie stracili. PHX, wydaje się, wracają na właściwe tory i choć dziś mają trudnego przeciwnika (Grizzlies) można upatrywać w nich zwyciezce meczu, kurs kusi naprawdę. (BetClic / Memphis 1.40 / Phoenix 2.75).

phate 0

phate

Użytkownik
statystyki mowily o wyrownanym spotkaniu, co do atlanty zwroćcie uwage na jej przeciwnikow a na przeciwnikow sunsow.

arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
Spotkanie: Charlotte Bobcats - San Antonio Spurs (+3.5/-3.5) Spread - NBA
Kurs: 1,85
Analiza
Mecz NBA - 9.11.2010 godz 01.00 gospodarz - Charlotte
Z pośród bogatej ofert dzisiejszej nocy wybrałem Spursów. Dlaczego? Myślę iż SAS są zdecydowanym faworytem. Do tej pory mają bilans 4-1 (2-0 na wyjazdach), Bobcats mają 1-5 (0-2 u siebie). Myślę iż Spurs są poprostu lepszą drużyną, zreszta kurs na nich to 1,55 do 2,4 na Rysie. Duncan, Parker, Ginobili i w koncu fenomenalny ostatnio Richard Jefferson pokonają defensywnie grającą drużynę gospodarzy (Felton, Stephen Jackson, G. Wallace, Diaw, Mohammed. Charlotte ostatnio ambitnie zagrali z Orlando, gdzie przegali 3 punktami. Spurs powinni mieć sporą przewage pod koszami, gdzie Blair oraz Splitter wspomogą &quot;bankowego Tima&quot;. Spurs 2 z 4 spotkań wygrali różnicą większą niż 3 pkt. Bobcats za to na 5 przegranych spotkań 2 przegrali różnicą dokładnie 3 oczek, a trzy mecze umoczyli większa liczbą oczek. Jest spora szansą na wygraną 4 punktami przez SAS.
Edit: wynik 95-91 dla SAS (+4 pkt) - jest OK
Ostatnie spotkania pomiedzy zespołami
16/01-10 NBA Charlotte vs. San Antonio 92:76
19/01-09 NBA Charlotte vs. San Antonio 84:86
21/01-08 NBA Charlotte vs. San Antonio 86:95

Pozostałe moje typy na tą noc (z 8 na 9 XI 2010):
Gość - Gospodarz - typ
San Antonio Charlotte 1 @1,55 - OK
Atlanta Orlando 2 @1,2 - OK
Golden State Toronto 1 @1,85 - OK
Denver Chicago 1 @2,3 - upss (było blisko)
Phoenix Memphis 1 @2,5 - upss
Boston Dallas 2 @1,6 - OK
Spread:
Charlotte Bobcats - San Antonio Spurs (+3.5/-3.5) typ 2 - OK
Chicago Bulls - Denver Nuggets (-3.5/+3.5) typ 2 - OK
Memphis Grizzlies - Phoenix Suns (-5.5/+5.5) typ 2 upss
Dallas Mavericks - Boston Celtics (-3.5/+3.5) typ 2 - OK
Orlando Magic - Atlanta Hawks (-8.5/+8.5) typ2 - OK

Totals
Charlotte Bobcats - San Antonio Spurs (under/over 187.5) typ: under - OK
Toronto Raptors - Golden State Warriors (under/over 216.5) typ: under - OK
Chicago Bulls - Denver Nuggets (under/over 205.5) typ: over - upss
Memphis Grizzlies - Phoenix Suns (under/over 214.5) typ: over - upss
Dallas Mavericks - Boston Celtics (under/over 190.5) bez typu, cholera go wie ????
Orlando Magic - Atlanta Hawks (under/over 194.5) typ over - upss

Otrzymane punkty reputacji: +1
vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Phoenix Suns vs. Memphis Grizzles
Grizzles -4,5 1,91 WilliamHill
Perełką spośród ciężkich do typowania spotkań na dziś są Grizzles, bo nawet ci Mavs z b2b Celtics to nic pewnego, choć Dirk i spóła powinni wygrać z zespołem, któremu życzę mistrzostwa. Przechodząc do meritum, Grizzles 3-4, Suns 3-3 w tym sezonie, ale to Memphis ma na papierze mocniejszą ekipę. Do tego gra u siebie, tym większa ich przewaga. Po krótkiej pauzie spowodowanej kontuzją wrócił Zach Randolph, który jest najlepszą maszynką do double-double w lidze. A nawet do czegoś więcej, bo pamiętamy jego występ w zeszłym sezonie bodajże 32/24. Obok niego Marc Gasol, więc wygląda na to, że zapora pod koszem w grze u siebie będzie nie do przebicia się dla zespołu, który na PF wystawia Hedo. Robin Lopez na razie bardzo przeciętnie, Frye nie jest także graczem, który pod koszem przestraszy Gasola i Zacha. Może to zrobić Warrick dzięki swym atutom, ale i tak jest słabszy od rywali. Stary Grant Hill miał przebłyski, ale raczej zagra kiepski mecz, niż znów poprowadzi zespół. Richardson gra rewelacyjnie, jak z czasów z Baronem. Obok niego Nash, który jest bezcenny, bardziej niż Amare. Na ławce do tego Dudley i Dragić, nieźle, ale Grizzles u siebie też mają czym odpowiedzieć. Arthur, Henry przynajmniej u siebie zapewniać będą solidne zmiany, a w świetnej formie jest Rudy Gay. Conley zrobił postęp, Mayo stać na wiele, nawet na to, by wyręczyć Gaya w trudnym momencie. Najlepszym zbierającym Suns jest obecnie Grant Hill z liczbą 6 zbiórek na mecz. Robin sam zdominować tablic nie daje rady, Hedo podkoszowym mógłby być co najwyżej w lidze tureckiej, jak rezerwowy SG Childress, który w Europie wychodził pod koszem. Randolph i Gasol dziś powinni być dominatorami, powinni robić wszystko, co im się podoba. Lepszy niż w poprzednim sezonie Conley to wykorzysta, a Mayo i Gay znów dodadzą wiele od siebie.
Inne mecze na dziś ciężkie. Może to Mavs, ale nie jest to jakiś super typ. Chicago-Denver czy Charlotte-San Antonio to no bety, tak jak Toronto-Golden State, bo nie zapominajmy, że Raptors to mimo wszystko bardzo słaby typ, który ma zamykać tabelę konferencji z 20 wygranymi na koniec.

marian1983 4

marian1983

Użytkownik
na dziś z TipSportu taki dubel:
D.Granger 22i+ pkt @1,85 ⛔⛔⛔
A.Bogut 15i+ pkt @1,85 ⛔⛔⛔
łączny kurs: 3,42
Granger sezon rozpoczął znakomicie 26,33,22 ale później już tylko 7 i 19 tak więc najwyższy czas wrócić na właściwy tor. Tym bardziej że na przeciw stanie drużyna która lubi rzucać, a więc troszkę punktów w tym meczu padnie!
W zeszły sezonie Danny rzucił przeciwko Denver 18 i 32pkt w obu meczach będąc najczęściej oddającym zawodnikiem rzuty w swoim zespole, zresztą i w tym sezonie jak na lidera swojej drużyny przystało oddaje średnio prawie 18 rzutów.
Jeśli chodzi o drugie zdarzenie, to na przeciwko Boguta stanie pierwszoroczniak Mozgov, umiejętności, siła--&gt; wszystko po stronie Kangura, ze zmiennikiem Turiafem też powinien sobie poradzić, tak więc linia jak dla mnie spokojnie do przeskoczenia ;)
--------------------
144pkt Indiany i tylko 19 oczek Grangera ???? (szkoda że grał tak mało, bo miał zajebistą skuteczność,zresztą jak cały zespół) ????
Bogut 5/5 i 10pkt, mało grał, bo po I kwarcie było już po meczu tak na prawdę ????

arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
Spotkanie: New Jersey Nets - Cleveland Cavaliers - NBA
Typ: 1
Kurs: 1,70
Analiza
Mecz NBA - 10.11.2010 godz 01.00 gospodarz - New Jersey
Stan
Cleveland 3-3 (Road: 2-1)
New Jersey 2-4 (Home: 2-2)
Ogólnie cięzko jest wkazać wielkiego faworyta w tym meczu. Nets ostatnio nie idzie, 4 porażki z rzędu (2 w domu, 2 na wyjazdch). pora na zmiane kierunku i wygranie czegoś. Nie widać w raportach żadnych kontuzji więc powinni powalczyc z Cavs, gdzie do gry ma dziś wrócić Jamison. Może dziś w końcu Lopez zagra na dobrej skuteczności, do tego Murphy oraz Favors pod koszem, Harris oraz Morrow na obwodzie, plus Farmar z ławki będą w stanie wygrać z Cavs. (Williams, parker, Moon, Hickson, Vareajo)
Te 4 ostatnie porażki warto zaznaczyc: 2 x z Miami, Orlando no i z Bobcats (co powinni wygrać, ale Bobcats są bardzo niewygodni dla każdego rywala)
2 wygrane to ze średniakimi: Sacto oraz Detroit. Cavs są za to na gazie. Bilans na wyjazdach maja 2-1. Ostatnie wygrane z Washington oraz Phila pokazują iż Cavs potrafią grać ze słabszymi zespolami skutecznie. Ale wczesniej wtopili z Toronto (hehe) oraz z Atlanta (bardzo mocną) oraz niobliczlnym Sacramento.
Spotkania w latach poprzednich to mecze z udziałem LeBrona więc nie przykładm do nich żadnej wagi.

Pozostałe moje typy na tą noc (10.11.2010):
Gość - Gospodarz - typ
Denver Indiana 1
Cleveland New Jersey 2
Utah Miami 2
New York Milwaukee 2
L.A. Clippers New Orleans 2
Detroit Portland 2
Minnesota L.A. Lakers 2

Totals
Indiana Pacers - Denver Nuggets (under/over 208.5) typ 2

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
orientuje się ktoś czy wróci Elis na mecz z Knicks, bo tak czytam i jakoś nie mogę dojść z nim do ładu. jak by nie grał to można by pomyśleć o underze, bo chłopakom ostatnio nie za bardzo chce się rzucać a 220 pkt to dość wysoka poprzeczka, na co wpływ miały wyniki z poprzednich sezonów

wszystko wskazuje na to, ze zagra..przynajmniejj takie informacje sie pojawiaja

moneybutcher 22

moneybutcher

Użytkownik
Miami Heat-Boston Celtics Miami Heat -6.5 @1.826 Pinnacle 8/10 ⛔

Dzisiaj w nocy Big Game w NBA na TNT. Dwa zespoły, które są w trójce największych faworytów do wygrania mistrzostwa NBA w tym sezonie.

Bardzo lubię oglądać Miami. Mimo tych 3 porażek to dla mnie wyglądają bardzo dobrze. Prawda jest taka, że z Utah Jazz przegrali przez głupotę i zlekceważenie rywala w końcówce bo mieli już pewny wygrany mecz. W sumie to w ciągu spotkania mieli już tam chyba +20 no ale Jazzmani to mistrzowie powrotów. :grin:

Już jeden mecz z tych z bezpośrednimi rywalami do mistrza wygrali- Orlando u siebie bardzo wyraźnie. Magicy nie mieli nic do powiedzenia i myślę, że dzisiaj z Celtics będzie podobnie. Wielkie trio Wade-LeBron-Bosh nie może pozwolić sobie na drugą wpadkę z rzędu u siebie. Są dodatkowo zmobilizowani bo przecież na inaugurację polegli przecież właśnie w Bostonie.

feever 5

feever

Użytkownik
Boston Celtics - Miami Heat - 1 - kurs @3,60 Bet365 ✅✅✅
Nie zgodzę się z wypowiedzią kolegi wyżej, po pierwsze trio Wade-Bosh-Lebron zostali połączeni ze sobą w tym roku, to oznacza, że muszą uczyć się grać razem a nie indywidualnie no bo przecież oni są wielkimi &quot;gwiazdami&quot;. Gdzie by nie wrzucili nowych zawodników, oni muszą się nauczyć współpracy a na to potrzeba czasu. Natomiast weźmy pod uwagę taki zespół z Bostonu, Pierce, Allen, Garnett, Rondo? Oni są dograni, wypracowują wspólne akcje, trybiki u nich chodzą cały czas, grają ze sobą już kilka lat i się znają.. I według mnie to daje przewagę nad dopiero co utworzoną drużyną Heat ???? Myślę, że Celtics stać na zwycięstwo w Miami, jak Utah wygrało to czemu nie &quot;celtowie&quot; ;)?
Edit: Mecz bardzo pozytywnie się oglądało, Boston już od pierwszych minut zaczął cisnąć co zaowocowało ponad 10punktową przewagę, dalej kontrolowali cały mecz żeby ostatecznie wygrać 112-107 ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Boston Celtics - Miami Heat - 1 - kurs @3,60 Bet365 ✅✅✅

Nie zgodzę się z wypowiedzią kolegi wyżej, po pierwsze trio Wade-Bosh-Lebron zostali połączeni ze sobą w tym roku, to oznacza, że muszą uczyć się grać razem a nie indywidualnie no bo przecież oni są wielkimi &quot;gwiazdami&quot;. Gdzie by nie wrzucili nowych zawodników, oni muszą się nauczyć współpracy a na to potrzeba czasu. Natomiast weźmy pod uwagę taki zespół z Bostonu, Pierce, Allen, Garnett, Rondo? Oni są dograni, wypracowują wspólne akcje, trybiki u nich chodzą cały czas, grają ze sobą już kilka lat i się znają.. I według mnie to daje przewagę nad dopiero co utworzoną drużyną Heat ???? Myślę, że Celtics stać na zwycięstwo w Miami, jak Utah wygrało to czemu nie &quot;celtowie&quot; ;)?

Edit: Mecz bardzo pozytywnie się oglądało, Boston już od pierwszych minut zaczął cisnąć co zaowocowało ponad 10punktową przewagę, dalej kontrolowali cały mecz żeby ostatecznie wygrać 112-107 ????
brawo za odwagę przy wyborze Boston ML...ja wziąłem to co dawali, czyli +7ptk na Boston - lepszą drużynę, która dyktowała warunki w pierwszym spotkaniu i która grała w tym sezonie z mocniejszymi drużynami niż Nets, 76ers czy Wolves. Widać przewagę drużyn, które grają kolejny sezon w pewnym składzie, uzupełnianym tylko pewnymi zawodnikami - Celtics i Lakers. To jest ogromny kapitał przede wszystkim na play-offy, chociaż w sezonie zasadniczym jak widać też ma bardzo duże znaczenie. Oglądałem tylko pierwszą połowę - Miami wyglądało na tle Celtów mniej więcej tak, jak Nets na tle Miami. Zgranie i drużyna kolejny raz górą.

musiałem ;)
Baqu

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
A mnie dzisiejszej nocy rozczarowali Lakersi :;/: Prowadzili przed 4tą kwartą bodajże 8 pkt i przegrali 4 kwarte 33-19 ???? Szkoda...mojego kuponu :razz: Warto było dac over zamiast na Lakersów...

feever 5

feever

Użytkownik
Atlanta Hawks - Utah Jazz - 2 - kurs @2,30 bet365 ✅✅✅
Na pierwszy ogień &quot;analizy&quot; idzie mecz Hawksów z Jazzmanami :p Hawks nie prezentują się ostatnie za dobrze, co prawda nie oglądałem ich meczy ale patrząc na trzy ostatnie mecze niezbyt fajnie to wygląda, przegrana z słońcami u siebie, następnie z magikami i dalej z Milwaukee u siebie.. Większość z was by pewnie powiedziało, że trzy przegrane z rzędu to za dużo i czas na wygraną:p Też bym tak powiedział gdyby dzisiejszym rywalem nie byli Jazzmani, pewnie zauważyliście, że chłopaki z Utah odwalili ostatnio niezłą robotę w Miami i w Orlando (szczególnie 4 kwarty w tych meczach - MASAKRA!) To co wyprawiał Millsap jest godne pochwały.. Może podaję suche fakty, ale oglądając Utah w potyczkach z Miami i Orlando to na początku meczu było &quot;ło, ale dostają łomot&quot; a później pod koniec: &quot;łooo jak oni to zrobili ???? &quot; Należy też wspomnieć, że kurs leci masakrycznie w dół, jeszcze rano było @2,55 a teraz już @2,3 w bet365.. Myślę, że dzisiaj Utah pokaże, że to co było w Miami i w Orlando nie było dziełem przypadku i wygrają z przeciętnie spisującą się drużyną Hawksów.
Drugi typ to już króciutka analiza:
Indiana Pacers - Houston Rockets - 1 - kurs @1,60 bet365 ⛔⛔⛔
Wystarczy, że napiszę wynik Indiany z Denver - 144-113 i wynik trzeciej kwarty 54-27 ???? Chłopaki z Indiany pokazali co to znaczy wysoko wygrać, a Houston no cóż.. coś im się nie powodzi i nie widzę opcji żeby im się udało dzisiaj przełamać.
Edit: No i Jazzmani nie zawiedli po raz trzeci z rzędu ???? A co do Indiany, no cóż strasznie chimeryczna drużyna, w zeszłym roku tak samo było, w tym roku jak widać nic się nie zmieniło, ważne, że kurs @2,3 trafiony ????

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
zdecydowanie sie zgadzam. Utah na fali a to co Hawks pokazali w ostatnim meczu to błazenada i nie wiem jeszcze co :p
Prowadzili na poczatku trzynastoma punktami i grali bardzo dobrze a później kupe niedokładnosci,gra na siłe ,zero płynności i katastrofalna obrona ,a obrona była mocną stroną Hawks
typ jak najbardziej na tak ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Chicago Bulls-Washington Wizzards
typ over 200,5 ⛔ 199 punktów - LOL
1,91
betsyf

Linia coś dziwnie nisko ustawiona, a jak Byki grają teraz to chyba każdy widział 210 punktów i wynik 120-90 idzie w świat. GSW nie należą do potentatów obrony, szczególnie na wyjazdach w obronie ponad 90 punktów tracą na mecz. Jedyne czego się obawiam to głupoty trenera Bullsów, który już w tym sezonie pokazał &quot;środkowy&quot; palec do kibiców w meczy z NYK (nie wystawił Denga i Rose na Q4 i łomot). Ta 2 + Noah pod tablicą sieje ładne zniszczenie, jeżeli Byki standardowo wejdą w mecz i nie będzie to mecz w stylu z NYK (23 razy Knicksi trafili za 3 :!: :!: ) to Over będzie spokojnie, Bullsi raczej 25 punktów/kwarta zdobywają nawet więcej.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Wszystko fajnie, tylko co z Wizards ?? Nawet jeśli Bullsi dobiją do setki to jeszcze Wizards muszą rzucić koło 100 :]
Co sądzicie na dziś Orlando -7 i Toronto +15 ??

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Washington to nie Goldenstate ;)
Co do Orlando - lubię ich ale dają d... ostatnio i gra schematami oparta non stop na grze do Howarda, a ten albo przebije się i rzuci a jak nie to podanie na obwód jest za bardzo oklepana - not bet
Co do Raptorsów sam się zastanawiałem, czy Miami puknie ich 15,5 (czyli 16) i wydaje mi się że nie ale to NBA - cuda się zdarzają ;)
Handi +16 na Raptusie tak ✅ 1,91 betsyf , Orlando NOT BET (wygrana 1 punktem ???? ???? )
aa i ciekawie wygląda kurs na niepokonaną drużynę.. NOH (1,55-1,6) ✅
bilans nocny 2/3

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
1. ???? New Jersey Nets - Orlando Magic (+7/-7) --&gt; 2 - 1,90
2. ???? Miami Heat - Toronto Raptors (-15/+15) --&gt; 1 - 1,90
3. ???? New Orlean Hornets - Portland --&gt; 1 - 1,57

A ja jednak za drobne zagrałem 3 takie typki. I Orlando i Miami przegrały swoje 2 ostatnie spotkania i maja trochę do udowodnienia sobie trenerom i kibicom.
Myślę, że jednak Miami walnie Raptorsów 16-20 pkt...Co prawda wszystkich zaskoczyli wygrywając w poprzednim spotkaniu z Orlando, ale myślę, że to byłoby na tyle. 15 pkt troche sporo, ale cos czuje, ze sie Miami na dzisiaj zepnie i pojedzie z Raptorsami. podobnie Magic.
A co do Hornets - kiedyś musi przyjść 1wsza porażka ???? Ale Portland wczoraj grało ciężki i zaciety mecz z Oklahomą, a Hornetsi wypoczywali 3 dni. Wydaje mi się, że będzie to miało kluczowe znaczenie w tym pojedynku i jednak Hornetsi dadzą radę ze zmęczonym Portland.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Boston Celtics @ Memphis Grizzlies

Pachnie letdownem w tym spotkanku. Boston po prestiżowej wygranej w Miami z Heat jedzie do Memphis na mecz z groźnymi Grizzlies. Już to przerabialiśmy w tym roku. Po pierwszym zwycięstwie u siebie z Miami, Boston pojechał do Cleveland i przegrał z przeciętnymi Cavs. Memphis jest utalentowane od góry do dołu i ma wystarczająco dorbych graczy, by się postawić Celtom. Do tego Grizzlies mają świetnego defensora,ściągniętego przed sezonem właśnie z Celtics - Tony Allen&#39;a. Grizzlies +3

arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
Spotkanie: Charlotte Bobcats - Utah Jazz - NBA
Kurs: 1,75
Bukmacher: Bah
Analiza:

Mecz NBA - 14.11.2010 godz 01.00 gospodarz - Charlotte

Ostatnie meczu Utah pokazały siłę zespołowo grających drużyn oraz wielkie doświadczenie trenera. Mecz z Rysiami będdzie kolejnym trudnym spotkaniem w trasie wyjazdowej Jazz. Rysie mają bilans 3-6 (0-3 w domu). Jazz 6-3 (4-2 na wyjazdach,, głównie dzieki doskonałej postawie w meczach:

13/11-10 NBA Atlanta vs. Utah Jazz 86:90
11/11-10 NBA Orlando vs. Utah Jazz 94:104
10/11-10 NBA Miami vs. Utah Jazz 104:104
114:116 (OT)
07/11-10 NBA Utah Jazz vs. LA Clippers 91:91
109:107 (OT)

Wygrane z Atlantą, Magic, Miami oraz Clipps są najlepszą rekomednacją na ten typ. Rysie do tej pory mają problemy aby wygrać z drużynami ułożonymi takimi jak Jazz. Ostatnie spotkania:
13/11-10 NBA Washington vs. Charlotte 85:93
11/11-10 NBA Toronto vs. Charlotte 96:101
09/11-10 NBA Charlotte vs. San Antonio 91:95
07/11-10 NBA Charlotte vs. Orlando 88:91

Jak widać wygrali ze słabymi Wizzards i Rapors, za to z SA oraz Orlando przegrywali (jednak mecze te były dośc ciężkie dla wygranych). Niestety net w miejscu gdzie aktualnie przebywam jest tak słaby, iż nie mam cierpliwośći czekać na załadowanie stron ze statami i info o składach więc moje typy oparte są na wynikach z ostatnich spotkań w tym sezonie. Pozatym Millsap, Jefferson i Williams to główne atuty Jazz, a kogo tam mają Bobcats.....

Ostatnie spotkania:
20/12-09 NBA Charlotte vs. Utah Jazz 102:110
15/11-08 NBA Charlotte vs. Utah Jazz 104:96

Dodatkowo można obstawić:
Under/Over:
Charlotte Bobcats - Utah Jazz (under/over 187.5) typ 1

Pozostałe moje typy na tą noc (z 13 na 14.11.2010: typ:
Charlotte Bobcats - Utah Jazz 2,00 1,75 2 - -OK (analiza)
New Jersey Nets - Orlando Magic 3,10 1,35 2 - -OK
Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 1,70 2,10 1 - upss
Miami Heat - Toronto Raptors 1,02 13,00 1 - -OK
Chicago Bulls - Washington Wizards 1,15 5,50 1 - -OK
Memphis Grizzlies - Boston Celtics 2,20 1,65 2 - OK
San Antonio Spurs - Philadelphia 76ers 1,15 5,50 1 - -OK

Spread:

New Jersey Nets - Orlando Magic (+6.5/-6.5) typ2 - -upss
Chicago Bulls - Washington Wizards (-10.5/+10.5) typ2 - ok
Memphis Grizzlies - Boston Celtics (+2.5/-2.5) typ2 -- ok
San Antonio Spurs - Philadelphia 76ers (-9.5/+9.5) typ 2 - UPSS

Under/Over:
Charlotte Bobcats - Utah Jazz (under/over 187.5) typ 1
New Jersey Nets - Orlando Magic (under/over 191.5) typ2 - upss (181 padło)
Chicago Bulls - Washington Wizards (under/over 200.5) typ2 - -upss (199 padło)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom