>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Listopad 2010

Status
Zamknięty.
krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Oklahoma jednak sie przebudziła i po dogrywce popchnęła Portland. Czy punkty w dogrywce są liczone w overach/underach punktowych ?? Bo nie wiem właśnie czy te over o którym pisaliście wszedł czy nie...
Tak są liczone, także 106-107 sumujesz i dodajesz, Over 193,5 wszedł, handi nie, Byki nie mam słów......
NBA - Niedowierzajnaja Basketbołownaja Amerykanskaja liga

S 18

skiper

Użytkownik
No to dziś Byki spłatały figla...A bardziej ich trener:
&quot;Kiedy wydawało się, że niesieni dopingiem fanów zgromadzonych w United Center, Byki włączą piąty bieg i wyprzedzą Knicks miała miejsce nie do końca zrozumiała sytuacja. Otóż trener Bulls Tom Thibodeau postanowił nie wypuszczać na decydujące fragmenty meczu nikogo z trójki Rose, Noah, Deng. W pewnym momencie zniecierpliwieni kibice zaczęli skandować nazwisko Rose&#39;a ale były asystent Doca Riversa był nieugięty. To czy postanowił testować nowe ustawienia, dać odpocząć swoim gwiazdom przed prestiżowym meczem z Celtics zostanie jego tajemnicą... chyba, że sam wypowie się w tej sprawie.&quot;
Tak się składa że miałem przyjemność oglądać pół tego meczu, jak i mecz Bulls z Pistons kilka dni temu, i gra Chicago wyglądała identycznie. Jak - a mianowicie oni cały czas &quot;się tworzą&quot;, i tak do czasu powrotu Boozera tak to pewnie będzie wyglądać. Grają bardzo dużo skomplikowanych akcji do których zgranie zespołu jest zwyczajnie zbyt małe. Mnóstwo trudnych, ciasnych podań, obfite ogrywanie ławki - z Pistons się udało odrobić 17p w plecy w 3ciej kwarcie tylko dlatego że ci wraz z Wolves (i Raptors - jak mogłem zapomnieć) to bezsprzecznie najgorsze ekipy ligi. A Knicks już sobie nie dali, a że do tego im trójki siedziały...

ortiz 0

ortiz

Użytkownik
Tak są liczone, także 106-107 sumujesz i dodajesz, Over 193,5 wszedł, handi nie, Byki nie mam słów......
NBA - Niedowierzajnaja Basketbołownaja Amerykanskaja liga
16-23 To bilans trójek Knicksów, też nie mam słów... Dorzuciłem do dubla Chicago i tu taka klapa. Gdyby lepiej zagrali w defensywie, to na pewno wygraliby.

marian1983 4

marian1983

Użytkownik
z dzisiejszych meczy pobrałem z tip-sportu takie coś:
A.BLATCHE 16 pkt i+ @1,85 22pkt ✅✅✅
K.LOVE 17 pkt i+ @1,85 18pkt ✅✅✅
łączny kurs: 3,42
jeśli chodzi o Kevina, to jest to zdecydowanie lider Leśnych Wilków ( w 5 meczach ma średnią 16,8pkt) pod nieobecność drugiej gwiazdy Beasleya (jeszcze raczej nie zagra w dzisiejszym meczu) ciężar gry spoczywa na Love. Dodając do tego fakt że grają u siebie, a także to iż w meczach przeciwko Hawks notuje średnio 16,8pkt istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo że przekroczy dzisiaj granice 16pkt ;)
Jeśli chodzi z kolei o Blatche, to jest to w tym momencie 2-3 rozwiązanie o zdobywanie punktów (na pierwszym miejscu jest oczywiście Wall). Zważywszy na fakt iż niepewny jeszcze jest występ Arenasa (decyzja podejmie przed meczem) to ta linia może spokojnie pęknąć, nawet z nim daje Andray duże szanse, ponieważ z NY można trochę porzucać ;)

arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
Spotkanie: Phoenix Suns - Memphis Grizzlies (03:00) - NBA
Typ: Łączna ilość punktów w spotkaniu: Powyżej 220.5
Kurs: 2,0
Bukmacher: Betclick
Edit: No cóż, over wszedł dzięki temu że były 2 OT, w regulaminowym czasie było 99-99, czyli wiadomo.
Analiza:
Mecz NBA - godz. 3.00 Phoenix jako gospodarze.
Faworytem jest zespół Suns, W tym sezonie Suns mają jeden mecz (na 4 zagrane) powyżej 220,5 pkt (z mocnymi w obronie Spurs, a na styku było z LAL (łacznie 220pkt). Memphis w 2 meczach na 5 mają wyznaczony over. Pozatym Suns grają u siebie, mają kiepski bilans 1-3 i będą chcieli wygrac ten mecz (trzeba jednak przyznać iz mieli godnych rywali: Portland, Jazz, Spurs, LAL). Memphis bilans 2-3 (1-2 na wyjazdach, w tym wygrana z Dallas 1. oczkiem)
Zagraja dwa ofensywnie nastawione zespoły - Suns rzucają średnio 104,5 a Memphis 103,6 - pytanie to skąd ten typ? Ponieważ obydwa zespoły preferują grę otwartą, szczególnie Suns, dla których mottem może być: najlepszą obroną jest atak (no może tylko Turkoglu chyba o tym jeszcze nie wie, tragiczne występy w tym sezonie). Obydwa zepoły pozwalają sobie wrzucić średnio ok 107 pkt na mecz, tak więc przy szybkiej i ofensywnej grze może paść dosłownie każdy wynik, raczej wysoki.

Ostatnie cztery spotkania pomiedzy zespołami:
03/01-10 NBA Phoenix vs. Memphis 103:128 (over)
26/11-09 NBA Phoenix vs. Memphis 126:111 (over)
14/04-09 NBA Phoenix vs. Memphis 119:110 (over)
11/11-08 NBA Phoenix vs. Memphis 107:102 (under - ale wowczas Memphis byli innym o wiele słabszym zespołem)

Tak więc licząc na dużo dużo punktów stawiam na over 220,5 pkt.
Pozostałe spotkania - dość ciekawie sie zapowiada noc.
Goście Gospodarze - Moje typy
Milwaukee Indiana 1 (ok)
New Jersey Orlando 2 (ok)
Cleveland Philadelphia 2 (upss) (można zagrać Spread na Cavs +5.5 - -OK)
Charlotte Detroit 2 (ok)
Washington New York 2 (ok) (ewent spread na Was +6,5 - upss, jednak Wizz są słabi)
Chicago Boston 2 (ok) - ale po OT
Atlanta Minnesota 1 (ok)
Miami New Orleans 1 (upss)
Memphis Phoenix 2 (ok)
L.A. Clippers Denver 2 (ok)
Utah Golden State 1 (upss)
Toronto L.A. Lakers 2 (ok)
12 spotkań, celne: 9, szkoda że te 3 niecelne to były 2 które zagrałem - wiatr w oczy

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
16-23 To bilans trójek Knicksów, też nie mam słów... Dorzuciłem do dubla Chicago i tu taka klapa. Gdyby lepiej zagrali w defensywie, to na pewno wygraliby.
Wiem kolego, oglądałem Q1 i Q2 po prostu ich tym miażdżyli, pod tablicę czasem się Stoudemire przecisnął ale te 3 to wykonywali jakby byli na wciągu ;/ po Q1 już lukałem w statsy i byłem w szoku. Dzisiaj pogrom kolejny raz zafunduje Orlando.
Ciekawi mnie jak zaprezentują się teraz New York dzień po dniu oraz Chicago. Bo trener byków dawał wyraźnie odpocząć gwiazdom (Deng, Rose). Dzisiaj nie mam już siły ślęczeć nad tym wszystkim

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Z dzisiejszych meczy najbardziej mi się spodobał mecz Indiana Pacers - Milwaukee Bucks. Jako zwolennik Kozłów nie mogę tutaj przejść obojętnie. Sezon zaczęli słabo ale terminarz łatwy nie był. A w ostatnim meczu z C&#39;s pokazali naprawdę kawał dobrego basketu. Indiana zaczęła nieźle od bilansu 2-2 ale ich rywale z którymi wygrywali (Bobcats, Sixers) nie należą do czołówki. W zeszłym sezonie Bucks wygrali wszystkie cztery mecze z bezpośrednim rywalem i teraz powinno być podobnie. Mają szeroki skład, praktycznie zero kontuzji (nie licząc długoterminowych) no i A.Boguta na którego Indiana nie ma odpowiedzi. Także nic tylko pogrywać na Bucks @ 2.15 w BetWay ✅
Detroit zaczęło od bilansu 0-5. To że mają ujemny bilans nikogo nie powinno dziwić ale aż tak słabi to oni nie są. Porażki u siebie z Thunder czy Celtics były niejako wkalkulowane ale zwłaszcza z OKC grali dobrze i zabrakło naprawdę niewiele (porażka 104-105). Trzy porażki wyjazdowe z Nets, Bulls i Hawks też ujmy nie przynoszą. Z Nets przegrali frajersko, niemal już wygrany mecz. Choć też tam parę gwizdków było niekorzystnych. Z Bulls podobnie. Po trzeciej kwarcie prowadzili 15 punktami by w ostatniej partii dostać 9-34 i przegrać mecz. Nawet z Hawks trzymali się przez 40-45 w kontakcie. Według mnie Pistons stać dziś na zwycięstwo. Ba, są faworytem. Bo z kim jak nie z Bobcats u siebie mają wygrywać ? Pistons @ 2.02 w Pinnacle jak najbardziej do grania. ✅
Tradycyjnie też gram handicap -1.5 pkt na drugą kwartę na Miami Heat ✅ , i Orlando Magic do przerwy.⛔

Edit
Ech, Bucks dziś bez A.Boguta. Migrena go dopadła. Niedobrze ...

Otrzymane punkty reputacji: +5
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ja dziś widzę 3 HC:
1. ???? Orlando Magic - New Jersey Nets (-16.5/+16.5) --&gt; 1 - 1,85 ⛔⛔⛔ // + 15 pkt Magic :]
Po ostatnim pogromie na wyjeździe Minnesoty podobnie jak Krzysztof 1985 uważam, że będzie następna łatwa wygrana w okolicach 20 pkt.
2. ???? Minnesota Timberwolves - Atlanta Hawks (+7.5/-7.5) --&gt; 2 - 1,85 ✅✅✅ // + 10 pkt Hawks
Przy obecnej postawie Wilków zwycięstwo Jastrzębi wydaje się ozywiste. Tyle, że kurs niski bo ok. 1,30. Czy pokryją HC ?? Wydaje mi się, że wygrywając 1wsze 5 spotkań pokazali, że są w formie i są w stanie wygrać z Minnesotą 10-13 pkt.
3. ???? Boston Celtics - Chicago Bulls (-8.5/+8.5) --&gt; 2 - 1,85 ✅✅✅ // + 5 pkt Celtics
Celci ostatnio wymęczone zwycięstwo po dogrywce z Milwaukee, a Chicago 2 porażki z rzędu...Plus dziwna decyzja o odpoczynku dla najważniejszych graczy w ostatnim spotkaniu z Knicks. Myślę, że Byki nie są bez szans w tym spotkaniu, a 8,5 HC to dość sporo...Szczerze mówiąc to nawet bym się zastanawiał czy Bullsi nie są w stanie wygrać tego spotkania...a HC mnie zdziwił. Myślałem, że będzie ok 5-6 pkt.

S 22

slooz3

Użytkownik
Jaques: Pistons są w tym sezonie przemeblowywani strasznie - coach już po 3 meczach nie wie kim chce grać - jak tam nie pójdzie ktoś po rozum do głowy i nie zalatwi w zimowym &#39;okienku&#39; PG to ten tim nie ma przyszlosci i będzie grał na boisku z 3ma shooterami(BG, stuckey i RiP) na raz, i bez centra - przeciez to woła o pomstę do nieba - jak można było tak spierd... sobie roster rok temu... teraz będą cierpieć - niech się modlą o pick nr 1 - i wzięcie Kantera to moze z Monroe i Charliem-V to będzie za rok jakos wyglądać pod koszem - ale bez PG i tak ani rusz(kreowanie na siłe stuckeya czy bynuma to idiotyzm). - podsumowując detroit pewnie u siebie ugra te 50% meczy i łącznie z 28-32... ale cienko to widzę niestety.
ps.też ich dzisiaj gram, ale bez przekonania i po niskiej stawce - sam nie wiem na co liczę bardziej, na obronę i atut własnej hali, słabość charlotte czy na shooting day gordona i villanuevy.
EDIT: T-Mac w S5 - jako rozgrywający haha ! no tego to juz się kompletnie nie spodziewałem ???? ale wygląda po paru min nawet nie komicznie ???? ale gra detroit - jestem w szoku - pozytywnie.

Jacques /// Mi się ti podobało. Po co im rozgrywający skoro i tak grają tylko pick n rolle a Prince, Tmac, Gordon czy nawet Daye lubią grać piłką i nawet podać potrafią ;)
EDIT2: Rozgrywający po to: mecz na +20, charlotte zaczyna trafiać a will bynum na zmiane z RIP-em kreują akcje w taki sposób: Gordon rzut, charlie-v pod kosz, podanie przez monroe na górze trumny, rip po zasłonach i tak w kółko, i nie potrafią trafić przez 3min(dobrze, że stuckey nie grał bo by 10min nic nie trafili -_-) a z rozgrywający potrafiłby za 2-3 razem wybrać akcję, która przyniesie pkt, a nie jechałby wg szablonu. 3-4 kwarta detroit wygrało indywidualnymi umiejętnościami a nie jako drużyna - dobre wrażenie ze szczególnie 1 kwarty prysło - niestety.
p2.Gordon nie lubi grac piłką - typowy shooter - ale pewnie Ci się tam zaplątał przypadkiem. ;)

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
To co dzisiaj wyprawiało Orlando (nieskuteczność i nonszalancja w Q1 i moje handi poszło ....... ) oraz Boston można określić jako - lekceważenie rywala. Tak jak rok temu chyba Boston odwalać będzie myki w sensie lepsze ratio na wyjeździe niż we własnej hali. Bostończycy roztrwonili 16 punktów przewagi :grin::grin:
Co do meczu Orlean - Miami, jednak CP3 jest niesamowity i minimalne braki Żarów zostały obnażone. Powoli krystalizuje się nam obraz kto jak gra. Duże wrażenie na mnie wywarli Detroit w sensie run punktowy w ciągu meczu.
Ta liga jest nie obliczalna - chyba dobrze będzie stawiać drużyny z szansami na Play off - w sensie Orlean, Oklahoma - często niedoceniani ale zgrani.
Drużyny underowe Milwaukee, Bobcats, NJN
Overowe teamy : Washington, Bulls, Knicks

Drużyny perpektywiczne - NY Knicks - ich seria rzutów za 3 może rzucić na kolana potęgi, gdy strefa podkoszowa jest zamknięta ich obwód potrafi zdemolować rywala (Byki się przekonały)
Czarna lista - Sacramento, Phila, Cleveland (chimera) , Houston, Byki (też zmienni jak cholera).
Najsłabsze w tym sezonie wydaje mi się LA Clippers, Detroit - zupełna parodia ale w końcu ogarnęli temat ;)
Co do LAL się nie wypowiadam - jedynie dodam, że w moim odczuciu w obecnej formie są poza zasięgiem, jedynie przez napięty terminarz mogą przegrać kilka meczów.
Co do reszty mam mieszane odczucia. (Denver, Jazz, Portland, Dallas itp)

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Perfect Hornets!
Taki tytuł można przeczytać w centrum informacji o NBA, jakim niewątpliwie jest strona ESPN. Mam nadzieję, że teraz już nie będzie ataków wręcz kpiących z &quot;żałosnego&quot; NOH. Sprawdziło się jednak to, o czym pisałem po obejrzeniu meczu z Rockets - lepsza gra Okafora, który przeciwko Big Z miał tak wysokiego niemal rywala, jak Yao, za to sporo słabszego i w obronie i w ataku, Z już nie te lata, Emeka świetnie to wypunktował. Także Jason Smith kolejne świetne wejście, wygląda na to, że on, a nie Thornton, będzie liderem ławki. +19 mówi samo za siebie. CP3 jak zwykle rewelacja, tak ciągle od początku sezonu. Player Of The Month już niedługo, oby w listopadzie. Emeka Okafor 2 PF. 35 minut. 12/13 z gry. 66% na linii!;) 13 zbiórek, w tym 4 w ataku
Sam, szczerze mówiąc, ograniczyłem się do postawienia na Knicks, Hawks i Nuggets, bo potencjału do w miarę pewnych wysokich kursów raczej nie widziałem. Uczciwie mówiąc, jakbym nie był kibicem Hornets, a także jakby linia była bardziej korzystna dla Heat, to zastanawiałbym się nawet nad handi ujemnym dla Miami, a tu taka niespodzianka. Handicapy na Knicks (nie zagrany z powodu b2b) i na Cavs, były jednak dobrymi pomysłami, żałuję, że jednak tego nie postawiłem.

marian1983 4

marian1983

Użytkownik
dzisiaj kolejny dubel z tip-sportu:
C.Kaman 13pkt i+ @1,85 23pkt ✅✅✅
C.Landry 16pkt i+ @1,85 4pkt :confused: ⛔⛔⛔
łączny kurs: 3,42
Jeśli chodzi o Kamana to jest to obecnie trzeci strzelec zespołu, jednak oddaje najwięcej rzutów z drużyny. Wystarczy że poprawi minimalnie skuteczność z gry (która po 6 meczach jest dla niego tragiczna 33%, dla przypomnienia w zeszłym sezonie trafiał ze skutecznością 49%) i typ wejdzie spokojnie ;)
Jeśli chodzi o Landry-ego, to jest to druga strzelba zespołu ze średnią na mecz 15,8pkt. Oddaje prawie 14 rzutów na spotkanie, a więc jest tuż za liderem Kings Evansem. W tym sezonie trafia z dobrą skutecznością, jedynym minusem są rzuty wolne (niespełna 58% trafia do kosza), jeśli poprawi tą czynność to jestem spokojny o over w jego wykonaniu, tym bardziej że Memphis jest drużyną overową, tak więc spodziewam się że trochę punktów w tym meczu może paść ;)

vanmaster 0

vanmaster

Użytkownik
Ta liga jest nie obliczalna - chyba dobrze będzie stawiać drużyny z szansami na Play off - w sensie Orlean, Oklahoma - często niedoceniani ale zgrani.
Drużyny underowe Milwaukee, Bobcats, NJN
Overowe teamy : Washington, Bulls, Knicks
Drużyny perspektywiczne - NY Knicks - ich seria rzutów za 3 może rzucić na kolana potęgi, gdy strefa podkoszowa jest zamknięta ich obwód potrafi zdemolować rywala (Byki się przekonały)
Czarna lista - Sacramento, Phila, Cleveland (chimera) , Houston, Byki (też zmienni jak cholera).
Najsłabsze w tym sezonie wydaje mi się LA Clippers, Detroit - zupełna parodia ale w końcu ogarnęli temat ;)
Co do LAL się nie wypowiadam - jedynie dodam, że w moim odczuciu w obecnej formie są poza zasięgiem, jedynie przez napięty terminarz mogą przegrać kilka meczów.
Co do reszty mam mieszane odczucia. (Denver, Jazz, Portland, Dallas itp)
Odniosę się do pogrubionych fragmentów.
Byki overowe ? Na pewno nie.
NYK perspektywiczni ? Dla mnie trochę przereklamowany zespół. Zespoły, które opierają się na triplach to są właśnie słabe zespoły. Mogą wygrać tak parę spotkań, ale też mieć gorszy dzień i dostać z każdym.
Ta czarna lista to nie wiem co to za komedia. Masz zamiar nie grać na te drużyny już w tym sezonie ? Znajdują tu się bardzo dobrze grające rakiety ze sporym potencjałem. Byki to też bardzo mony zespół, już niedługo wraca Boozer.
Oczywiście, że liga jest nieobliczana, bo to jest przecież NBA. Ty widzę wysuwasz bardzo śmiałe wnioski by wyrokować wybory, a niektóre opinie to takie jakbyś spotkań nie oglądał. Lalki po za zasięgiem ? Jeszcze się zdziwisz i to nie będziesz musiał czekać na PO.
NOH mnie zaskakuje bardzo, patrzę na moje prognozowania i wróżyłem im 9 miejsce po za PO. Póki co 5-0 i na prawdę ciekawa gra. Myślę jednak, że Rakiety skończą sezon przed Nimi mimo obecnego 0-5. Szkoda, że Krzysiek nie jesteś oddsmakerem, bo mógłbyś na to wystawić ciekawy kurs.
Ja dziś czaje się właśnie na Rakiety ( SAS grają dość niemrawo ) i na Kozły, pytanie czy wraca Bogut. Oby tak bo potrzebne mi też jego bloki i zbiórki w Fantasy ;)
P.S. Misie to co wczoraj zrobiły to... idiotyzm sezonu chyba ich.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Misie to co wczoraj zrobiły to... idiotyzm sezonu chyba ich.
Haha ???? Nie do końca wiedziałem czemu tak piszesz, ale obejrzałem skróty to po prostu padłem ???? To co się tam wydarzyło w ostatnich 2 sekundach to temat pracy doktorskiej na temat koszykówki mógłby być ???? Gay fajnie sobie podał od pleców Amare no ale nie trafił osobistego...Ale takie wykończenie jak zrobiły Słońca dawno nie widziałem. Na zegarze 0,4 sekundy !! i dali radę doprowadzić do dogrywki... ???? ????
Pod tym linkiem 2-3 minutowe skróty do każdego z wczorajszych 12 spotkań. Naprawdę polecam obejrzenie skrótu meczu Grizzlies z Suns. Warto ????
http://probasket.pl/news/wyniki-nba-10-min-gortata-w-wygranej-magic-heat-pokonali-hawks-i-lakers-6-0-35943
Zresztą końcówka spotkania Bulls Celtics też warta obejrzenia. Mega dobre zachowanie gracza Bulls, który zrobił przechwyt i wypadając na aut poprosił o czas. Gdyby nie strata Rose&#39;a Bullsi mogliby wygrać ten mecz :]

Fajna noc jeśli chodzi o taktykę rozegrania końcówek meczów. Te 2 właśnie spotkania. Polecam obejrzeć w skrótach w linku, który podałem.

arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
Wczorajsze spotkania - podsumowanie
Goście Gospodarze - Moje typy
Milwaukee Indiana 1 (ok)
New Jersey Orlando 2 (ok)
Cleveland Philadelphia 2 (upss) (można zagrać Spread na Cavs +5.5 - -OK)
Charlotte Detroit 2 (ok)
Washington New York 2 (ok) (ewent spread na Was +6,5 - upss, jednak Wizz są słabi)
Chicago Boston 2 (ok) - ale po OT
Atlanta Minnesota 1 (ok)
Miami New Orleans 1 (upss)
Memphis Phoenix 2 (ok)
L.A. Clippers Denver 2 (ok)
Utah Golden State 1 (upss)
Toronto L.A. Lakers 2 (ok)
12 spotkań, celne: 9, szkoda że te 3 niecelne to były 2 które zagrałem - wiatr w oczy
Dzisiejsza noc

Wybrane do typów dnia
Spotkanie: Milwaukee Bucks - New Orleans Hornets - NBA
Typ: 2
Kurs: 2,3
Bukmacher: BAH
Analiza:
Mecz NBA - 7.11.2010 godz 1.30. gospodarz - Bucks.
Jestem zaskoczony tak wysokim kursem na NOH. Po ostatnich wystepach moim skromnym zdaniem Hornets to faworyci tego spotkania. Grali wczoraj z Miami gdzie pokonali faworyzowanych Miami. (jednak trochę niespodziewana wygrana). Buck też wczoraj grali (też zakończyli mecz zwycięstwem z Indianą), tak wieć obydwa zespoły grają dzien po dniu. NOH obecnie bilans 5-0 (2-0 na wyjazdach), Bucks mają 2-4 (1-1 w domu). Dodatkowo w meczu chyba nie zagra Bogut (ma migrenę -ale jest day-today w statusie kontuzji, oraz Chris Douglas-Roberts jakiś problemy z okiem (też day to day). W Bucks Marcus Thornton -występ niepewny. Jeżeli Okafor zagra tak jak wczoraj to o grę pod koszem można być spokojnym, chociaż Gooden też słaby nie jest. W meczu tym ważny będzie pojedynek Jennings- Paul. Dwaj PG, którzy stanowią o sile swoich zespołów. Co potrafi CP3 pokazał nam wczoraj (i nie tylko wczoraj.).
W tym sezonie w meczu pomiędzy tymi zespołami wygrali NOH 95:91, a pozatym sa na gazie, więc jest spora szansa na wygraną.

Ostatnie spotkania pomiedzy zespołami:
28/10-10 NBA New Orleans vs. Milwaukee 95:91
25/02-10 NBA Milwaukee vs. New Orleans 115:95
14/03-09 NBA Milwaukee vs. New Orleans 86:95
14/02-08 NBA Milwaukee vs. New Orleans 107:111
W zeszłym sezonie NOH mieli duże problemy, grali inaczej, kontuzje m.in CP3, itp., tak więc wynik z zeszłego sezonu jest troszkę &quot;przekłamany&quot;.

PODSUMOWANIE NOCY (z 6 na 7.11.2010)
Moje przewidywania - jeżeli ktoś z nich korzysta to fajnie, sam chwilo jestem bez kasy, więc tylko podaję moje typy, nie gram ich w realu (a szkoda ???? )
Goście-Gospodarze
Orlando Charlotte 1 - ok
Cleveland Washington 1 - ok (kurs 2,5 na bahu na Cavs, wart uwagi i ryzyka)
New Jersey Miami 2 - ok
New Orleans Milwaukee 1 - ok - analiza w typach dnia była
Houston San Antonio 2 - ok (po OT ale trafnie)
Denver Dallas 2 - upss (jednak Denver dało rade)
L.A. Clippers Utah 2 - ok (2 OT, trzeba uważnie obstawiać LAC, mogą sprawić jakieś niespodzianki jeszcze)
Toronto Portland 2 - ok
Memphis Sacramento 1 - ok (kurs był ok 2,85 na Memphis, chyba Buki zaczną ich inaczej postrzegać)
Dodatkowo mozna było:
Milwaukee Bucks - New Orleans Hornets (-3.5/+3.5) typ 2 po kursie 1,85. - ok
Charlotte Bobcats - Orlando Magic (+7.5/-7.5) typ 2 - upss (jak mogli to zrobić!)
Washington Wizards - Cleveland Cavaliers (-4.5/+4.5) typ 2 - ok
San Antonio Spurs - Houston Rockets (-6.5/+6.5) typ 2 - ok
Sacramento Kings - Memphis Grizzlies (-5.5/+5.5) typ2 - ok
Podane typy: wygra/ przegra 9 podanych - 8 prawidłowo
handi (spread) podane 5, prawidłowo 4 (dzięki Magikom)

vdv 66

vdv

Użytkownik
Mistrz ???? ;)
Spotkanie: Milwaukee Bucks - New Orleans Hornets - NBA
Typ: 2
Kurs: 2,3
Moim zdaniem bardzo dobry typ i sam to pocisnę. Bardzo mało gram NBA, ale ten typ mi po prostu od razu wpadł w oko i się skuszę na wygraną NOH.
Co do Boguta. Kilkanaście minut temu gdzieś czytałem, że prawdopodobnie jednak dziś wystąpi.
Ja zagram nawet NOH z minusowym handi, bo jak na moje oko, jak mają wygrać to nie jednym punktem, a różnica już spora w kursach ( na win 2,40, na -1,5 @ 2,62)
NOH -1,5 @ 2,62 ✅
bet365
Jacques : Bogut zagra &gt;&gt;&gt; http://www.jsonline.com/blogs/sports/106830573.html

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Nie jestem jakimś ekspertem od NBA,ale koszykówką się trochę interesuję więc chyba mogę przedstawić swój typ na noc.Chodzi mi o mecz Portland-Toronto. Wiem,że NBA rządzi się swoimi własnymi prawami i łatwiej trafić under/over niż zwycięzcę meczu,aczkolwiek tutaj rzucił mi się w oczy kurs na Toronto win @8,5! Popatrzyłem trochę na statsy obu ekip,poczytałem zapowiedzi meczu w amerykańskich serwisach i przekonałem się że warto rzucić na ten typ trochę grosza. Obie drużyny mają podobną skuteczność z gry(ok 45%),natomiast eksperci z CBS zwracają uwagę,na problem ze zbiórkami w Blazers i niezłą postawę podkoszowych Raptors. Gospodarze zagrają bez Odena,Przybilli,Fernandeza i prawdopodobnie Aldrige&#39;a,który był ostatnio najjaśniejszym ogniwem Portland. Toronto już bez Bosha,bez żadnych gwiazd,więc nie ma co się dziwić kursowi. Ale myślę,że szansa na win Toronto jest spora.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Bogut nie ma żadnej poważnej kontuzji. Wczoraj dopadła go migrena. Parę razy w życiu też miałem to nieszczęście ale następnego dnia raczej bólu już nie ma, więc dziś Andrew najpewniej zagra. Chris Douglas Roberts miał operację oka, w tym miesiącu napewno go na parkietach nie obejrzymy.
Inna sprawa, że w dzisiejszym meczu Bobcats - Magic nie zagra Jameer Nelson. Mocno to osłabia szanse Magic na wygraną z handicapem. No może przesadziłem, że mocno ale warto to uwzględnić w typowaniu.
Mnie dziś podoba się spotkanie Spurs - Rockets, a właściwie linia oferowana przez buków na ten mecz. Linia wysoka ale oba zespoły grają w tym sezonie znacznie bardziej ofensywną i szybką koszykówkę. Według mnie over 208 @ 1.88 ✅ Stawka bez szaleństw, bo nie jestem przekonany czy Rakiety wytrzymają tempo (ich forma na początku sezonu nie powala a Spurs potrafią bronić) ale typ wydaje mi się mieć rację bytu.
Gospodarze zagrają bez Odena,Przybilli,Fernandeza i prawdopodobnie Aldrige&#39;a,który był ostatnio najjaśniejszym ogniwem Portland.
Aldridge z tego co czytałem ma dziś jednak wystąpić. Fernandez również może zagrać. Natomiast &quot;ciekawa&quot; sprawa ma się ze startowym centrem Marcusem Camby, który według najświeższych doniesień zmaga się z ... migrena i jego występ jest mocno wątpliwy. W takim wypadku kurs na Raptors rzeczywiście przeszacowany ale i tak zdecydowanym faworytem będą gospodarze. W zeszłym sezonie 3/4 sezonu grali bez wysokich ;) Mając taki potencjał na obwodzie mogą wystawić niedoświadczonych zawodników pod kosz a i tak biją umiejętnościami większość zespołów. Wczoraj Toronto wygrało walkę na tablicach z samymi Lakersami. I to różnicą prawie 20 zbiórek a i tak mecz przegrali ...

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Portland-Toronto
+12 Toronto (pokonali Raptors 13 - LOL)
1,91 ⛔
betsafe
Drużyna Raptusiów to są walczaki, pecha mają bo przegrywają w decydujących momentach (końcówka Q3 i Q4) potrafią ładnie pogonić wynik dostając nawet 20 punktami. Wczoraj przegrali minimalnie z LAL, drużyna wyrównana bez gwiazdek. Tak jak pisaliście dzisiaj Portland wystąpi Camby&#39;ego (gość od zbiórek średnia ponad 12/mecz) i nie wiadomo czy zagra Aldrige. Raptory tylko raz polegli wyżej niż 12 punktami w tym sezonie. W Raptorsach Evans będzie czyścił tablicę. Można spróbować, skoro z Lakers dinozaury walczyły jak równy z równym to czemu nie spróbować z Portland? Portland ma niedługo &quot;derby&quot; Zachodniego wybrzeża z Lakers, więc może dadzą nieco odpocząć swoim działom.
Jeżeli Camby dzisiaj na 100% nie zagra to tracą na zbiórkach, jak Aldrige nie zagra, lub zagra mało to się osłabiają Cementowcy w ataku. Rachunek jest prosty - mniej zbiórek mniej szans na ponowienie ataku, super strzelec nie gra - mało punktów.

Milwaukee-New Orleans Hornets

+3,5 NOH ✅
1,91
Wczoraj NOH zagrali koncertowo, przez prawie całą Q1 Heat nie mogli się przebić przez obronę NOH, świetny mecz rozegrał Okafor, gość był po prostu tam gdzie być powinien, &#39;dobijał&#39; bezpańskie piłki a Chris Paul no po prostu ręce składać do oklasków.
Milwaukee opiera grę na dobrej defensywie, wysokim Bogucie i jego magicznej lewej ręce + Delfino który jest nieobliczalny oraz Salmons. Oba teamy grają dzień po dniu, widziałem skróty Milwaukee i niczym nie zaskoczyli mnie (szczególnie, że Indiańcy są słabi ;/)
NOH jeszcze nie przegrało, wygrana z mocnymi SPURS na parkiecie w San Antonio też daje do myślenia. Bolączką klubu z Orleanu jest brak dobrej ławki zmienników, jeżeli ich Horto magico CP3 siądzie na ławce od razu widać efekty. Kurs na NOH nieco przeszacowany, ale tutaj wszystko jest możliwe, 1,7-1,9 dałbym (tak samo jak wczoraj 1,3 na Miami było.....) Szanse na zwycięstwo mają jedni i drudzy, jednak Q3 i Q4 w decydujących momentach będzie należało do magika rozgrywania z New Orlean Hornets.
Z innych typów bez analizy
SA Spurs -Houston
handi - 6.0 Spurs
1,91 ⛔
//co wyprawia Spurs to woła o pomstę do nieba 13 punktów przewagi w ciągu 1-2 minut roztrwonić - trzeba być ...... mam pecha do handi i dogrywek, 3 mecz z rzędu 3 dogrywka punkers Spurs
Dallas-Denver
@1,4

L 51

legionista880

Użytkownik
napisalem tutaj 2 minuty przed rozpoczaciem meczu Magic -6,5 za 2 banie typ na szybko bez analizy i widze dlatego zostal usuniety:
Glowne watki:
Dominacja Howarda
Swietna skutecznosc Magic za 3 (Carter Lewis Reddick QR Williams)
Bubki nie maja centra ani rozgrywajacego
słaba forma lidera Geralda Wallace&#39;a
dlatego uwazam ze Magic zlamia dosc niska linie

caly mecz kontrola zeby wyfrajerzyc sie w ostatnich trzech minutach - cała nba⛔⛔⛔
Jacques /// Post został usunięty, bo to nie jest temat w którym podaje się &quot;suche&quot; typy. Poza tym jaka jest wartość typu na mecz, który już się rozpoczął ? ; )
wartosc taka ze ktos mogl grac live - i mam nadzieje nie gral odpuszczam sobie handi nba narazie przeciez to kolejny raz odwalony imbecylizm Orlando walenie na siłe 3 tak sie wlasnie skonczylo wystarczylo pograc wiecej na Howarda co stosowali tylko w 1 kwarcie (23-15)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom