Wczorajsze spotkania - podsumowanie
Goście Gospodarze - Moje typy
Milwaukee Indiana 1 (ok)
New Jersey Orlando 2 (ok)
Cleveland Philadelphia 2 (upss) (można zagrać Spread na Cavs +5.5 - -OK)
Charlotte Detroit 2 (ok)
Washington New York 2 (ok) (ewent spread na Was +6,5 - upss, jednak Wizz są słabi)
Chicago Boston 2 (ok) - ale po OT
Atlanta Minnesota 1 (ok)
Miami New Orleans 1 (upss)
Memphis Phoenix 2 (ok)
L.A. Clippers Denver 2 (ok)
Utah Golden State 1 (upss)
Toronto L.A. Lakers 2 (ok)
12 spotkań, celne: 9, szkoda że te 3 niecelne to były 2 które zagrałem - wiatr w oczy
Dzisiejsza noc
Wybrane do typów dnia
Spotkanie: Milwaukee Bucks - New Orleans Hornets - NBA
Typ: 2
Kurs: 2,3
Bukmacher:
BAH
Analiza:
Mecz NBA - 7.11.2010 godz 1.30. gospodarz - Bucks.
Jestem zaskoczony tak wysokim kursem na NOH. Po ostatnich wystepach moim skromnym zdaniem Hornets to faworyci tego spotkania. Grali wczoraj z Miami gdzie pokonali faworyzowanych Miami. (jednak trochę niespodziewana wygrana). Buck też wczoraj grali (też zakończyli mecz zwycięstwem z Indianą), tak wieć obydwa zespoły grają dzien po dniu. NOH obecnie bilans 5-0 (2-0 na wyjazdach), Bucks mają 2-4 (1-1 w domu). Dodatkowo w meczu chyba nie zagra Bogut (ma migrenę -ale jest day-today w statusie kontuzji, oraz Chris Douglas-Roberts jakiś problemy z okiem (też day to day). W Bucks Marcus Thornton -występ niepewny. Jeżeli Okafor zagra tak jak wczoraj to o grę pod koszem można być spokojnym, chociaż Gooden też słaby nie jest. W meczu tym ważny będzie pojedynek Jennings- Paul. Dwaj PG, którzy stanowią o sile swoich zespołów. Co potrafi CP3 pokazał nam wczoraj (i nie tylko wczoraj.).
W tym sezonie w meczu pomiędzy tymi zespołami wygrali NOH 95:91, a pozatym sa na gazie, więc jest spora szansa na wygraną.
Ostatnie spotkania pomiedzy zespołami:
28/10-10 NBA New Orleans vs. Milwaukee 95:91
25/02-10 NBA Milwaukee vs. New Orleans 115:95
14/03-09 NBA Milwaukee vs. New Orleans 86:95
14/02-08 NBA Milwaukee vs. New Orleans 107:111
W zeszłym sezonie NOH mieli duże problemy, grali inaczej, kontuzje m.in CP3, itp., tak więc wynik z zeszłego sezonu jest troszkę "przekłamany".
PODSUMOWANIE NOCY (z 6 na 7.11.2010)
Moje przewidywania - jeżeli ktoś z nich korzysta to fajnie, sam chwilo jestem bez kasy, więc tylko podaję moje typy, nie gram ich w realu (a szkoda ???? )
Goście-Gospodarze
Orlando Charlotte 1 - ok
Cleveland Washington 1 - ok (kurs 2,5 na bahu na Cavs, wart uwagi i ryzyka)
New Jersey Miami 2 - ok
New Orleans Milwaukee 1 - ok - analiza w
typach dnia była
Houston San Antonio 2 - ok (po OT ale trafnie)
Denver Dallas 2 - upss (jednak Denver dało rade)
L.A. Clippers Utah 2 - ok (2 OT, trzeba uważnie obstawiać LAC, mogą sprawić jakieś niespodzianki jeszcze)
Toronto Portland 2 - ok
Memphis Sacramento 1 - ok (kurs był ok 2,85 na Memphis, chyba Buki zaczną ich inaczej postrzegać)
Dodatkowo mozna było:
Milwaukee Bucks - New Orleans Hornets (-3.5/+3.5) typ 2 po kursie 1,85. - ok
Charlotte Bobcats - Orlando Magic (+7.5/-7.5) typ 2 - upss (jak mogli to zrobić!)
Washington Wizards - Cleveland Cavaliers (-4.5/+4.5) typ 2 - ok
San Antonio Spurs - Houston Rockets (-6.5/+6.5) typ 2 - ok
Sacramento Kings - Memphis Grizzlies (-5.5/+5.5) typ2 - ok
Podane typy: wygra/ przegra 9 podanych - 8 prawidłowo
handi (spread) podane 5, prawidłowo 4 (dzięki Magikom)