No jak ogląda się jeden mecz na tydzień to nie dziwię się, że tak stwierdzasz ^^ Fajnych spotkań było mnóstwo. "Fajne spotkanie" to też pojęcie względne, bo może uważasz, że fajny mecz to taki w którym pada wynik 135:134 po potrójnej dogrywce, a obie drużyną sypią trójki ze skutecznością 60% ???? Bez obrazy, tylko chciałem zaznaczyć, że piszesz nieprawdę
Kolego, nie wiesz do kogo piszesz, więc nie trolluj bo i tak juz twojego marnego spamowania tutaj zawsze za dużo
lub zachowaj następnym razem takie uwagi dla siebie.
NBA oglądam od kilkunastu lat, a ostatnie 4 sezony jestem cały czas na bieżąco, łącznie z ligą letnią, preseason, całym regularem i PO. Pozwalam sobie na oglądanie tego co mnie ciekawi ,a nie kolejnego blowoutu i jarania się tym , że zawodnik X rzucił jakimś ogórkom 50pkt w meczu na marnej skuteczności , będąc 20 razy na linii osobistych
(nie trudno zgadnąć o kim mowa)
Zresztą , podam Ci linka do
mojego tematu z typami (mam nadzieje,ze nie łamię regulaminu - nie jest to
forum bukmacherskie/konkurencja, tylko sportowe ) i następnym razem pomyśl 2 razy zanim napiszesz coś do kogoś , kogo nie znasz :zoltakartka:
Mówiłem o spotkaniach na wysokim poziomie sportowym, których było jak na lekarstwo i taka prawda - nie będę wymieniał pojedynczo zaczynając od początku sezonu i meczu SAS vs Thunder przez kilka innych pojedynczych do teraz.
I mnie to nie dziwi, bo większość kontenderów nie gra cały czas albo w pełnym składzie (Cavs), zgrywa się po dość solidnych zmianach w składach (SAS) lub próbuje wcielić nowy styl gry , który zmienił się wraz z rozpoczęciem tegorocznych rozgrywek przez wymagania szefostwa (Pacers, WIzards) lub nowego trenera (Thunder)
Może Ciebie jarają takie spotkania grane na pół gwizdka lub z szalonym crunchtime po 46 min nudnej reszty i ok.
Mi chodzi o mecze , gdzie jest twarda obrona, dużo ciekawych akcji indywidualnych i drużynowych, zacięte spotkanie od początku do końca , najlepiej z ciekawą końcówką - widocznie mamy inne spojrzenie na to , ale proszę ocenianie mojej osoby pozostaw sobie dalej na priv