>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2014

Status
Zamknięty.
kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
▶ Boston Celtics - Orlando Magic
Typ: Boston Celtics -1.5 (1 Połowa) @ 1.88 ✅
Buk: Unibet

Typ: Boston Celtics -8.5 (1 Połowa) @ 3.65 ⛔
Buk: Unibet

Witam Was &quot;Bukmejkerzy&quot; już się nie mogłem doczekać kolejnej nocki z NBA, a tą akurat całą spędzę na śledzeniu i oglądaniu meczyków (praca :razz: ). Przechodząc do moich dzisiejszych typów zacznę od Bostonu, gram ten sam typ co 2 noce temu na zwycięstwo Bostonu do przerwy, tym razem grają we własnej hali więc w teorii powinno być łatwiej choć przeciwnik jest już z trochę bardziej wymagający niż zamykająca tabele Phila. Dorzucę dodatkowo większy handi bo zauważyłem ostatnich noc jak prowadzą faworyci to znaczną ilością punktów. Z drugiej strony nie ma na to reguły, że i dziś tak będzie, mimo wszystko wierzę w podtrzymanie świetnej passy w NBA, i jak zawsze Polecam :!:

▶ Detroit Pistons - Dallas Mavericks
Typ: Over 105.5 (Suma punktów Goście) @ 1.85 ✅
Buk: Bet365

Jak i w poprzednim typie tak i w tym powtórka zakładu, tym razem z wczoraj. Stawiam na Dallas, że rzucą te 106 punkcików w meczu z fatalnie spisującymi się u siebie Detroit ostatnie 10 meczy u siebie i same porażki. Dziś zanosi się na to samo, tylko teraz pytanie czy Pistons w jakiś sposób postawią się Mavericks i dotrzymają tempa od początku i czy będą wywierać na nich presję o kolejne akcje i punkty, czy mecz rozstrzygnie się w pierwszej bądź drugiej kwarcie na korzyść Dallas. Myślę sobie, że jednak coś tam powalczą i będzie to w miarę szybki i otwarty mecz na dużej skuteczności przede wszystkim. Gospodarze z reguły nie tracą dużo u siebie ale jak by spojrzeć w drugą stronę to Dallas dużo rzuca, zaufam im jeszcze raz tak jak i Bostonowi w poprzednim typku.
Polecam i Pozdro :!:

PS. można zagrać progresję przeciwko moim typom z NBA, bo rzecz oczywista że prędzej czy później któryś okaże się przegranym typem haha
PS2. jeszcze chyba nie tej nocy... :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +42
R 4,7K

root

Użytkownik
⛔ AKO Cleveland Cavaliers 1.35 + Miami Heat 1.52 + Houston Rockets 1.74 = 3.59 bet365 ⛔
Na dzisiaj wpadł mi w oko taki tripelek

Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks 1 1.35 bet365 ⛔ 98-127 ⛔
Cavs po niezadowalającym początku sezonu wyglądają coraz lepiej, ostatnio gdy grali z Hawks był ładny blow i dzisiaj może nie będzie aż tak katastrofalnie dla Jastrzębi, ale raczej Cavs powinni ich znowu łyknąć, gdyż potencjał mają znacznie większy niż Jastrzębie.
&quot;Jeff Teague (hamstring) will not play on Wednesday night against the Cavs.&quot; - kolejny argument w kierunku Cavs.
edit:
Cavs przestali grać w połowie 2 kwarty, szkoda...
Rewanż Jastrzębiom się udał i to bardzo...

Miami Heat - Utah Jazz 1 1.52 bet365 ⛔ 87-105 ⛔
Heat mają już 3 porażki z rzędu u siebie, widać, że nie spisują się najlepiej we własnej hali.
Kilka dni temu wymęczyli wygraną w Utah, więc u siebie nie powinno być inaczej, tym bardziej, że Jazz to młoda perspektywiczna drużyna, której sukces o ile będzie pisany, to raczej za kilka lat, a nie już teraz.
edit:
Żenada ze strony Heat, można powiedzieć, że grał tam dzisiaj tylko D Wade :/.

Denver Nuggets - Houston Rockets 2 1.74 bet365 ✅ 111-115 ✅
Nuggets to team z przyzwoitą kadrą i to nie chodzi tylko o starterów, ale nawet o zmienników, tyle, że co z tego, skoro nie mają praktycznie trenera? Brian Shaw zawodzi już drugi sezon i raczej po tym sezonie tego coacha już w Denver nie będzie, bo kadrowo spokojnie ta drużyna powinna móc się liczyć w walce o Playoffs nawet na bardzo mocnym zachodzie, a jednak za tego coacha jakoś się nie liczy...
Za to Rakiety w tym sezonie wyglądają naprawdę świetnie, ogromna poprawa przede wszystkim w obronie tej drużyny, na dodatek większość meczów grali bez Dwighta Howarda i bez Terrenca Jonesa, a więc tym bardziej ich wyniki są godne podziwu, Howarda występ niepewny, Jones nie zagra, ale Harden, Ariza, Beverley i reszta zespołu powinni rozstrzygnąć mecz na korzyść Rakiet.
edit:
Harden tak grając ma szansę być MvP w tym sezonie, ogólnie ten duet Harden - Howard troszkę zaczyna przypominać duet Kobe - Shaq.

Otrzymane punkty reputacji: +9
S 212

synpresleja

Użytkownik
pewne Dallas? wydaje mi się,że dla DET rywal bardzo dobry by poprawić bilans. Styl gry Dallas będzie na ręke DET. Moim zdaniem branie kursu 1.3 wogóle w NBA mija się z celem. Tłoki mają skład na papierze napewno lepszy niż bilans. Nie namawiam do grania gospodarzy,lecz to może nie być easywonbet.
Szkoda ,że nie gra Teague ale Schroder wczoraj grał nieźle,jak kurs się napuchnie do 4.00 warto pobrać ATL,bo Cavs seriami traci punkty ,dla mnie ich ławka zupełnie nie ma formy i tu ATL może szukać szansy. Dobrze zbilansowana drużyna,która gra prosty basket ale dość skuteczny. Cavs też odradzam po tym kursie.
PHX z Dragiciem wkońcu powinno wygrać,bo brakowało kogoś kto to poprowadzi,Thomas zagubiony zupełnie..rywal dziś przeciętny,bardziej jestem w strone PHX.

Nie wiem dlaczego ORL jest dogiem,drużyna zbilansowana bez wielkich gwiazd ale grająca solidny basket. Boston to huśtawka,raz odpali Rondo dając 15asyst,raz Green rzuci mase pkt, czasem odpali Olynyk..gdy wszyscy grają na swoim średnim poziomie,Boston wygląda blado. Biorę Magic.
Heat,pfu Wade wygrał wczoraj i dziś pewnie będą męki. Netsi są w słabszej formie niż Utah. Wade dziś znowu gra,ale wątpie w podobną skuteczność jak wczoraj. Mecz będzie underowy,bo ceglą obie ekipy. Widzę tu rozstrzygnięcie w crunch time,więc wezmę UTA bo lekkie value jest.
TOR nie będą mieć problemów z BKN,ale żadmego ciekawego betu tu nie widzę.
Memphis wygląda bdb,Conley i spółka zatrzymali wczoraj GSW i dziś kolejny wielki zespół,który wcale wielkiego basketu ostatnio nie gra. Wszystko przez rotowanie składem.Dziś będzie inaczej ale MEM jest onfire i Conley dziś poprowadzi ich do kolejnego zwycięstwa. Biorę gości.
Ani Portland po 1.19,ani Houston po 1.74 ,tymbardziej LAC po 1.14 do grania się nie nadają więc dziś spać pójdę wcześniej.
Brak statystyk ani innych dodatków spowodowany jest tym,że typuje jedynie pod obejrzane mecz,a że od poczatku sezonu spałem tylko raz ,gdy amerykanie dzielili się indykiem,coś tam o tym NBA wiem.
pozdro!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks
1-sza kwarta - gospodarze: powyżej 25.5 @ 1,86 Betsson
✅ ✅ ????
Dzisiaj po raz drugi w sezonie zmierzą się ekipy Cavaliers i Hawks. Pierwszy mecz zakończył się zdecydowanym zwycięstwem Cleveland, a oprócz tego rzucli oni bardzo dużo punktów. Nie może to dziwić ponieważ ich atak ma olbrzymie możliwości i z każdym tygodniem powinien funkcjonować coraz lepiej. Lebron to nie tylko dobry strzelec, ale i coraz lepszy kreator gry. Love i Irving mogą również w każdym momemcie odpalić, a mało jest drużyn, które potrafią zatrzymać takie indywidulności. Atlanta spisuje się bardzo dobrze, ale głównie to zasługa ich ataku. W obronie wygląda to przeciętnie i nie prezentują w tym elemencie umiejętności, które pozwoliłyby zatrzymać Cavaliers. Mecz może być wyrównany jesli goście będą potrafili dotrzymać kroku w ofensywie, ale o punkty Cavaliers można być spokojnym. Grając u siebie powinni wyjsć naładowani energią i od samego początku narzucić własne warunki gry dlatego typ na 1Q.

Otrzymane punkty reputacji: +33
B 23

blasphem

Użytkownik
Też szczerze to nie wiem co widzicie w tym Bostonie. Dla mnie emcz 50/50 z lekkim wskazaniem na magików, a to -8.5 HT na BOS to już zupełny odjazd ????

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
San Antonio-Memphis
Linia na ten mecz jest naprawdę dziwna.
Szkoda że Miśki są b2b bo wchodziłbym grubo.
Mimo to liczę na udany rewanż.
Memphis win 2.29 Pinnacle ✅ ✅

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
▶ San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies
Typ: Under 190.5 @ 1.95 ⛔

Uderzę jeszcze dzisiaj w under w meczu Spurs z Grizzlies, widzi mi się tutaj solidny mecz pod względem defensywy, co jest na pewno mocną stroną przyjezdnych. Dodać do tego, że grali mecz wczoraj w nocy więc tempo nie powinno być zbytnio forsowane. Memphis gdy grało dzień po dniu mieli problemy w Philadelphii bo dopiero po dogrywce wygrana z ostatnia drużyną i tu akurat sporo narzucali ale z tym przeciwnikiem mnie to nie dziwi, wcześniej gdy miała miejsce taka sytuacja porażka z Milwaukee 93-92, a jeszcze wcześniej wygrana z Charlotte 71-69. Jak widać, linie w tych dwóch meczach nie zostały przekroczone i myślę, że i za chwilę też tak będzie.
Pozdro :!:

Edit1: Oglądam i ciężko mi w to uwierzyć, Spurs w 3 kwarcie pierwsze punkty zdobyli po 5 minutach i 20 sekundach :!: a suma ich punktów w tym momencie wynosiła 47 po prawie pół godziny gry... NBA, I Love this Game :spokodfhgfh:
Edit2: Spurs przegrywało 17pkt po to by w samej końcówce dojść i nawet prowadzić, Duncan nie trafia osobistego na 7s przed końcem zamiast prowadzić 4pkt są 3, Memphis trafiają trójkę i mamy remis, a żeby tego było mało to Spurs na 2s przed końcem trafiają trójkę i mają 3pkt przewagi, ale Gasol trafia równo z syreną końcową szaloną trójkę, to jest właśnie piękno NBA, trochę szkoda bo było bardzo bardzo blisko, ale dla takiego meczu jestem w stanie to przyjąć na spokojnie

Otrzymane punkty reputacji: +1
kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
▶ Denver Nuggets - Houston Rockets
Typ: Over 102.5 (1 Połowa) @ 1.85 ✅
Buk: Sportingbet

Postawię sobie jeszcze taki overek w meczu Nuggets z Rockets. Gospodarze u siebie w dwóch ostatnich meczach nie przekraczali tej linii ale grali ze Spurs i Heat, ale wcześniej 7 kolejnych meczy linia była przekraczana i to z zapasem. Dziś idealna okazja na przełamanie tej serii składającej się z 2 spotkań z underem. Houston to dla mnie ostatnio drużyna, która mam wrażenie dostosowuje się do gry przeciwnika, a Denver potrafi przyśpieszyć. Fajnie się oglądało Boston JAK WYGRYWA i do przerwy TEŻ co prawda ten większy handi nie wszedł ale było to raczej for fun w porównaniu z resztą typów, fajnie właśnie Dallas przekroczyło linie którą pisałem wcześniej, Spurs jak się wezmą za obronę w drugiej połowie to będzie jeszcze piękniej, i nie widzę żadnych przeszkód by i ten kolejny typ wszedł ????
Polecam :!:

Ogólnie rzecz biorąc kolejna nocka z NBA udana i co najważniejsze na ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +8
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Już dawno szykowałem się na ten mecz.
OKC-Warriors
OKC +2.5 1.990 ⛔ ⛔
Pinnacle
OKC wiadomo w jakiej sytuacji. Bilans mógłby być lepszy ale nie ma co narzekać tylko brać się do roboty i wygrywać mecz za meczem.
Warriors świetna seria i spodziewam się się tutaj kolejnego wyrównanego meczu tych drużyn.Myślę jednak że skoro dla OKC to revenge game,do tego kolejne zwycięstwo jest potrzebne jak tlen,to dzisiaj w nocy przechylą szalę na swoją korzyść albo przynajmniej będą trzymać wynik na styku do końca.
W drużynie gospodarzy nie zagra Lee nie pewny występ Boguta.
W OKC nie pewny występ Mitch McGary.

Otrzymane punkty reputacji: +13
miki0308 465

miki0308

Użytkownik
Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder
Ależ świetny mecz się zapowiada! Przyszły finał Zachodu? Być może. Na pewno obie drużyny stać na wiele. OKC po powrocie po kontuzjach Westbrooka i Duranta wyglądają coraz lepiej. Dziś może czekać ich jednak najtrudniejszy mecz do tej pory w sezonie. Ogólnie spodziewam się dość szybkiego spotkania. GSW lubi narzucać wysokie tempo w meczu, są w czołówce ligi, jeśli chodzi o liczbę zdobywanych punktów. Ich obrona wygląda bardzo dobrze, ale w OKC nie brakuje wielu świetnych strzelców, którzy tę obronę będą mogli rozmontować. Dodatkowo ciągły brak Boguta to spora strata dla defencu GSW. Przez to wysokie tempo w swoich meczach, Wojownicy tracą dosyć dużo punktów. Oklahoma także lubi przyspieszać grę i bardzo dobrze się odnajdują w takich okolicznościach. Oczywiście obie ekipy to ogromny potencjał ofensywny i świetni strzelcy. Po stronie GSW są przede wszystkim Curry i Thompson, którzy potrafią rzucać trójki jak na zawołanie. W OKC także mamy dwóch znakomitych liderów, KD i Westbrooka. Szczególnie ten drugi będzie miał spore pole do popisu. Russel ostatnio prezentuje bardzo dobrą formę,a dzisiejszej nocy będzie grał naprzeciw Stefkowi Curry&#39;emu, który obrońcom jest marnym. Obie ekipy to także bardzo dobre ławki rezerwowych, którzy często dorzucają sporo punktów. To wszystko skłania mnie ku overowi meczowemu, linia ustawiona dosyć wysoko, ale powinni spokojnie narzucać więcej. H2H z ostatnich meczów też wygląda obiecująco, jeśli chodzi o ogólną liczbę punktów. Polecam!
over 210 @1,934 Pinnacle ✅ 114-109

Otrzymane punkty reputacji: +25
qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
na sam poczatek gram overek Howarda, po kontuzji kapitalne mecze z Denver, spragniony gry Dwight z taka linia nie powinien miec problemow. Oby sie nie wyfaulowal.
Howard over 19.5 @1.95 ⛔ 17

czekalem na ten mecz bardzo dlugo, no i w koncu sie doczekalem. Juz za kilka godzin bedziemy mogli obejrzec dobry basket, obie ekipy maja kapitalne strzelby.. ;) ja za bet dnia biore dzis overek Stepka, nie ukrywam, ze to obok KD moj ulubiony gracz na parkietach NBA, chlopak ma niesamowita latwosc w znalezieniu sobie dobrej pozycji rzutowej, ma niesamowita latwosc w pojedynkach 1 v 1. Wedlug mnie najlepszy w NBA pod wzgledem rzutow za &quot;3&quot;. W tamtym sezonie w spotkaniach z OKC nie schodzil poniezej 30 punktow, licze dzis na powtorke. Russel w kapitalnej formie w tym sezonie, zobaczymy jak sobie poradzi z chlopcem z GSW.

Curry over 25.5 @2
✅ 34
Betano 22.5, jak ktos tam ma, all in ;) pozdrawiam zabe ;) ✅ 34

https://www.youtube.com/watch?v=DPzHCAlqCdE
takich zagran jak najwiecej :cool:

r-baggio 557

r-baggio

Użytkownik
Sacramento – Milwaukee
Typ: over 6,5 punktu Zaza Pachulia
Kurs: 1,85
Bukmacher: Ónibet

W dzisiejszym meczu z „Królami” nie zagra podstawowy center Larry Sander, który został zawieszony na ten mecz za popchnięcie Nicolasa Batuma. Sanders zdobywa 7,2 punktu na mecz i gra średnio 21,3 minuty. Jego brak oznacza rozpoczęcie meczu i dużo minut dla Zazy Pachulii. Gruzin z reguły rezerwowy zdobywa 6,6 punktu na mecz i gra 21,6 minuty. Czyli dostanie dużo więcej piłek, ale najprawdopodobniej zagra przeciwko wracającemu Cousinsowi (najprawdopodobniej – status jeszcze nie jest pewny). W jedynym w tym sezonie meczu, w którym Sanders też nie mógł zagrać, Zaza zdobył 14 punktów w meczu z NY, grajac 35 minut. W takich warunkach 7 punktów jest jak najbardziej do zrobienia.

Wynik: 7 punktów✅

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Melo is now expected to sit Thursday night as he&#39;s dealing with knee soreness that Isola is reporting will require surgery after the season. With Amare Stoudemire (rest) already declared out for Thursday night, Tim Hardaway Jr. should see all the minutes he can handle if Anthony does indeed sit.
Dla przypomnienia: J.R. Smith i Shumpert już od paru dni są kontuzjowani. Co to oznacza dla Knicks? Ano to, ze goście z NY zagrają dziś składem który prawdopodobnie dostałby sweepa od Sixers w ewentualnej serii playoffs ???? Żeby unaocznić ten dramat napiszę kogo ma do dyspozycji Fisher na spotkanie z Bulls: Calderon, Hardaway, Wear, Acy, Dalembert, Prigioni, Larkin, Jason Smith i Aldrich. Już pomijam to ze Knicks w takim składzie nie maja ani jednego przyzwoitego defensora, prawdziwym dramatem może być zupełny brak atutów w ofensywie. Acy, Dalembert, Smith, Aldrich. Taki frontcourt stanie naprzeciw Gibsona, Gasola, Mirotica i powracającego Noaha. Panie boze ratuj. W backcourcie niby jest więcej talentu ale dziś może on się nie objawić. Przede wszystkim dlatego ze Calderon i Prigioni nie sa specjalistami od zdobywania punktów i więcej niż rzuty za trzy swojej druzynie nie zaoferują. Jednak taka monotematyczność na Hinricha (Rose ma pauzować) i Brooksa na pewno nie wystarczy. Na dwójce nie lepiej. Niby Hardaway potrafi seriami zdobywać punkty ale dziś czeka go niewesoły matchup z Jimmym Butlerem (matchup albo gwałt, zwał jak zwał). W dodatku młody obrońca Knicks notuje słabiutką skuteczność (30% z gry w ostatnich meczach, 3 na 20 prób za trzy). Naprawde ciężko znaleźć jakickolwiek pozytyw w grze Knicks. Jeśli w składzie z dobrze dysponowanym Melo dostają lanie od Mavericks to co nas czeka w United Center? Ku pamięci Knicks niech nastąpi minuta ciszy.
Bulls -20,5 @ 4,10 Uni

Otrzymane punkty reputacji: +2
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder
Zdecydowanie perełka dzisiejszej nocy. Najciekawsze spotkanie pomiędzy dwoma świetnie grającymi w ofensywie drużynami. Zacznijmy może od gospodarzy. Ostatnio K. Thompson rzucił jeden punkt za dużo, dziś go nie ruszam. Zajmę się natomiast Stephenem Currym, który ostatnio zanotował słabe zawody przeciwko Grizzlies. Mnóstwo rzutów i słaba skuteczność. Wiadomo, że Curry gra 3-4 mecze pod rząd genialnie, by potem zagrać nieco słabiej, co jest całkiem normalne. Nie sądzę jednak, żeby dzisiaj miał nadejść jego słabszy dzień. Na jedynce w ekipie OKC oczywiście Russell Westbrook, który po powrocie po kontuzji jest zdecydowanie lepszy niż przed urazem. Wg mnie on jest teraz postacią nr 1 w ekipie Grzmotów, a nie Kevin Durant. Bardzo ciekawe jest to, jak dzisiaj rozgrywający udźwigną to spotkanie, zwłaszcza psychicznie. Obydwaj są młodzi, bardzo zdolni i spokojnie mieszczą się w TOP 5 najlepszych rozgrywających tej ligi, zapewne obok J. Walla, R. Rondo i D. Rose&#39;a. Gdybyśmy wyłączyli na to spotkanie i Curry&#39;ego i Westbrooka, to wątpię, że jakaś niesamowita liczba widzów byłaby zafascynowana tym spotkaniem. Tak na szczęście nie jest.
Drugim ciekawym pojedynkiem będzie starcie Thompson-Durant. Obydwaj świetnie grają na dystansie i robią to z dużą skutecznością. Trzecim smaczkiem będzie pewnie rywalizacja na linii Barnes-Jackson. Mimo, że Reggie jest bardziej zadaniowcem i gra dużo właściwie tylko wtedy, kiedy nie ma Westbrooka, to swoje na bank dorzuci.
Obydwie ekipy grają znacznie lepiej na połowie swoich rywali i nie jest to żadna nowość. Dziś spotkanie zapowiada się baaaaaardzo overowo i liczę, że dzisiaj strzelcy nie zawiodą. A więc jedziemy z typami:
S. Curry over 3,5 udanych rzutów za 3 punkty / 2.55 / betsson ✅
K. Durant over 2,5 udanych rzutów za 3 punkty / 2.15 / betsson ✅
S. Curry over 7,5 asyst / 1.85 / betsson ✅
R. Westbrook over 7,5 asyst / 1.80 / betsson ✅
$$$ Hohooo ???? tego, że wszystko siądzie to się nie spodziewałem ???? $$$

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 2,5K

mati89

Forum VIP
DeepRed te matchupy to chyba wg wzrostu ustaliłeś ???? Klay z Durantem to mogą się matchupować jedynie w transition no chyba ze chodzi Ci o znaczenie dla druzyny w obecnej formie albo ilość zdobyczy. Bo jeśli masz na myśli matchup to popełniłeś taki błąd ze na Twoim miejscu okryłbym się teraz rumieńcem gdybym czytał jak ktoś mi taką uwagę zwrócił. Trzeba zauwazyc tez to ze jesli Warriors zdecydują się w którymś momencie meczu na smallball to Durant na czwórce będzie walczył z Iggym. Tak samo nie rozumiem jak Barnes miaby rywalizować z Jacksonem skoro pierwszy jest graczem podstawowym drugi wchodzącym z ławki, juz nie mówiąc o tym ze graja na kompletnie roznych pozycjach.

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
S. Ibaka under 13,5 punktów 1,90 Marathonbet ✅
R. Westbrook over 26 punktów 1,85 Triobet ✅

Dwa typy na hit dzisiejszej nocy w mojej ocenie. Russel będzie miał godnego rywala co prawda dzisiaj w osobie Stephena ale jest w wybornej formie w ostatnim czasie i to on a nie Kevin jest liderem Thunder. Ibaka zazwyczaj zdobywa mała ilość punktów a dzisiaj powinno właśnie tak być bo mecz może być na styku, wyrównany i wtedy Westbrook dużo piłek będzie kierował do Kevina bądż sam kończył.

O. Asik under
19.5 zbiórek i punktów 1,75 Betsson ✅

Asik dzisiaj będzie miał pod koszem bardzo ciężko z Howardem i tutaj upatruje sukces w typie. Center Pelicans mało punktów rzuca więc kluczem tutaj będzie wyeliminowanie go z dużej ilości zebranych piłek. To akurat Dwight potrafi bardzo dobrze i myślę, że dzisiaj skutecznie pokryje Asika. Jeśli Asik zbierze około 10 zbiórek maksymalnie to typ powinien wejść, w końcu w drużynie są bardziej kluczowe postacie niż Omer.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
@mati89
Może faktycznie nie jest do końca jasno napisane, ale chodzi mi dokładnie o ilość zdobyczy. Po prostu te trójki dobrałem w kontekście ilości zdobyczy jak i znaczenia dla drużyny, dobrze to wychwyciłeś. ;) Przecież każdy śledzący forum wie, że Thompson nie będzie grał na Duranta i odwrotnie. A jeżeli chodzi o Reggiego to przecież napisałem, że to zadaniowiec, który kilkanaście punktów i tak rzuci, więc w aspekcie Barnesa i Reggiego do końca nie rozumiem tego &quot;romansu&quot; względem mojego posta. Mam nadzieję, że teraz w miarę jasno wytłumaczyłem o co mi chodzi. ;)
P.S. Nie usuwajcie tego posta, potraktujcie to w kategoriach dyskusji na temat tego spotkania.

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
▶ Chicago Bulls - New York Knicks
Typ: Chicago Bulls -7.5 (1 Połowa) @ 1.90 ⛔ 1 pkt brakło...
Typ: Under 89.5 (Suma punktów Gości) @ 1.89 ⛔
Buk: Betsson

Siema, siema kolejna nocka przed nami w NBA, dziś niestety tylko 4 spotkania do wyboru, ale jest co wybrać mimo wszystko. Jako pierwsze spotkanie wybieram Bulls - Knicks, i tutaj sprawa już została opisana u kolegi wyżej, dlatego nie będę się zbytnio o tym meczu rozpisywał, w skrócie: Szpital u gości i jadą na ścięcie. Stawiam na Chicago do przerwy -7.5 bo jeśli mają pojechać New York to zrobią to już w 1 połowie. A dodatkowo postawię, że goście nie uciułają 90 punktów, no bo skoro skład taki okrojony, przeciwko solidnej obronie Bulls, może siąść.

▶ Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder
Typ: Golden State Warriors -2.5 @ 1.90 ✅

Typ: Golden State Warriors -9.5 @ 3.45 ⛔

Dziś jak wspomniałem mało meczy ale za to jaki hit mamy o godzinie 4:30, Golden State Warriors będą podejmować we własnej hali Oklahoma City Thunder, zacznę od gości może, po powrocie wielkiej dwójki Westbrook-Durant, siły napędowej OKC, coś ruszyło, załapało i zaczęli wygrywać i piąc się w górę tabeli, niby wszystko ładnie pięknie, wygrali 8 z 9 meczy po powrocie wspomnianej dwójki, ale rywali to nie mieli raczej z górnej półki, bo oprócz Pelicans i Cleveland nie grali z nikim z pierwszej 8. Ostanie mecze OKC na wyjazdach to 4 wygrane z rzędu (Sacramento, Minnesota, Detroit, Philadelphia) a przed meczami z tą &quot;wielka&quot; czwórka zawitali do Nowego Orleanu i tam już tak łatwo nie było i skończyło się porażka. Dziś będzie to na pewno pierwszy poważny sprawdzian dla Gości w pełnym składzie, nie trafili za dobrze bo GSW u siebie przegrało tylko 1 mecz na 13 rozegranych! Była to porażka z San Antonio Spurs. Tak się niefortunnie też złożyło dla OKC, że Gospodarze przegrali ostatnio w Memphis czym zakończyła się ich seria 16 meczów bez porażki. Dziś na pewno będą chcieli zmazać plamę z ostatniego meczu i udowodnić kto w tym sezonie rządzi na zachodzie. Tak patrzę na mecze GSW u siebie i widzę same zdecydowane zwycięstwa, stąd też ten dodatkowy handicap -9.5 na który całkiem ładny kursik.

▶ Houston Rockets - New Orleans Pelicans
Typ: New Orleans Pelicans -3.5 @ 3.50 ✅ ✅ ✅

I jako ostatni typ gram na zwycięstwo Pelikanów w meczu z Rakietami, stawiam to bardziej for fun, żeby później nie żałować gdybym nie postawił a typ by wszedł. Napiszę krótko, Houston jak pisałem wczoraj bodajże nie przekonuje mnie osobiście, dochodzi do tego mecz dzień po dniu więc zmęczenie powinno zrobić swoje a dodam, że grali dogrywkę. Gospodarzy w tym sezonie znakomicie prowadzi młody bo zaledwie 21 letni Anthony Davis, jego zdobycze punktowe na pewno imponują.
nie zawiedli ????

Otrzymane punkty reputacji: +15
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom