>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2013

Status
Zamknięty.
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Mam prośbę, czy ktoś z Was mógłby odpowiedź na pytanie z tego wpisu?

Z góry dziękuję!

http://forum.bukmacherskie.com/f307/dyskusje-na-tematy-bukmacherskie-184-a-101358-27.html#post4119621
Moim zdaniem 46 to zbyt dużo. Wizards wcale takie mega pionki nie są, a i Love sam w Minnesocie nie gra. Te 10-12 zbiórek pewnie zbierze, 30 punktów dołoży i tak naprawdę wszystko będzie zależeć od asyst. Średnio 4,2 apg.. Kurcze no nie wiem, poczekajmy na sugestie innych ale ja jestem na nie ;)

ronaldinho1991 27

ronaldinho1991

Użytkownik
Jak dla mnie dzisiaj najpewniejsza opcja to gra na wilków, 1,4 na czysta jedynke jest dobrym składnikiem do ako, ale spokojnie do pogrania większy handicap. Koszykarze z Minneapolis według mnie niemal na każdej pozycji dysponują lepszym zawodnikiem, Wall ciągle gracz z wielkim potencjałem, ale oczekiwania wobec niego zdaje się, że były nieco większe, przeciwko sobie będzie miał dzisiaj Rubiom który zdecydowanie mniej rzuca, ale w obronie jest w stanie nadązyć nad PG magików. Wiele będzie zależało dzisiaj od Gortata, z tego co widze na roto Seraphin jest day-to-day a w przypadku jego absencji wizards mogą mieć problemy z ławką. Po stronie Timberwolves niesamowity K.Love, który rozgrywa ostatnio fantastyczne zawody. Generalnie, bez zbędnego lania wody, silniejszy start line-up po stronie Wolves, własny parkiet..nie widze innego rozwiązania jak spokojne zwycięstwo Minnesoty.
Washington Wizards-Minnesota Timberwolves 2 (-6) 1,95 Marathonbet

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Krótko i na temat, bo czasu nie ma. Wolves muszą nadrobić bilans, bo póki co słabo. 10 miejsce na zachodzie, po tak obiecującym starcie. W tym sezonie potrafią niewyobrażalnie przyśpieszyć tempo co jest widoczne gdy zdobywają 40+ punktów w kwarcie. Gortat i Nene będą mieli problem z Pekoviciem i Lovem. Wizards minimalnie pokonowywali słabych Celtów, NYK i Nets, kiedy Wolves - ostatni mecz u siebie to wygrana nad Portland. Stawiam na gospodarzy. / Minnesota win (1.40) ▶ Betsson !
/ ✅ (120-98)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Los Angeles Lakers @ Utah Jazz
Krótko, bo nie wiem co tutaj opisywać xD Dla Jazz pojedynki z Lakersami są zawsze bardzo prestiżowe. Dziś idealna okazja, by się odegrać bo LALki zagrają bez Gasola. Obie ekipy słabo w tym miesiącu. LAL 3-7 w ostatnich 10 meczach. Jazz ostatni raz u siebie wygrali 2 grudnia. Od tego czasu notują bilans 4-8. Czas wygrać coś u siebie. Z mocnymi rywalami nie mają szans, ale z ekipami o podobnym potencjale potrafią się postawić. Burke, Hayward, Favors powinni się dobrze czuć przeciwko takim defensorom jak Lakers. Grają w full składzie. Według mnie value.

Jazz -3,5 @ 1,97 ⛔

N 196

nicks

Użytkownik
TOR Raptors @ 1.71
UTA Jazz @ 1.62
Duble, 1 Zakład * 1.000,00 PLN

najpewniejszy dubelek po mojemu dziś. przemyslalem wszystkie zakłady na dziś, a swoje wiem i znam się na obstawianiu jak i nba itp. itd.. jestem takim &quot;forumowym Bogiem&quot; i to ja tu mam najwięcej do gadania ????
Raps zagraj swobodnie przy takim przeciwniku, wystarczy na takich knicks bez lidera ,rozgrywających i shumpert jest pod ?
Utah jest mocniejsza personalnie, sezon raczej z glowy ale graja dobrze, skład budowany wiele meczy ogladalem i nie doceniłem ich wcześniej bo kierowałem się waszymi wpisami. W takim starciu z LA nie ma nic tankowania. la zmeczone psychicznie i fizycznie po ostatnim boju z Miami. odpada dziś Gasol z LA to już calkiem typ na jAZZ ????

WAS Wizards @ 3.10
SAC Kings @ 3.05
Duble, 1 Zakład * 382,40 PLN

Dwa najpewniejsze dogi dzisiaj moim zdaniem. Miami problemy z Wadem ? i Allenem. ? Myslami przy kolejnym pojedynku z Portland. Nawet mimo tego Sacramento w budowie ale ma b. dobry Roster i już teraz chce piąc się w góre. Będą gazować nie odpuszczą dziś Maimi. Uwazam ze Sacramento zagra na pelnej i odniesie dziś zwycięstwo. Miami odrabia straty ze słabszymi ostatnio. Dzis to się nie uda. nie ten dzień, przeciwnik i czas.

Wash !!!. nie chce mi sie wierzyc ze nie doceniacie talentu i możliwości wash. Wiem !! tez się zawiodelm na nich z Bucks jak wtopili. Ale to Nba . po to przegrali po 1.11 aby dziś wygrac po 3.10 ???? ... !!! Mają więcej talentu na poz 1 i 2. Minesota nie jest taka super. grają na hura. Rubio to tylko asysta na szybkich obrotach. Wall pokaze mu dziś jak czuje tą dyscyplinę. Licząc na Love i Peka można się przejechać. Wash jak zagra kompletnie na niskich pozycjach może raz dwa pozamiatać.

Typ na równi z graniem na Saci

MIL Bucks -3.5 @ 3.50
TOR Raptors -3.5 @ 1.90
NO Pelicans -3.0 @ 1.90
Treble, 1 Zakład * 200,00 PLN

o raps już pisałem .Bucks ma szanse powalczyć jak i Pelicans. bardziej wierze w win wyższego kuponu ale to jest taka alternatywa. albo Bucks albo wash &amp; saci

SAC Kings -2.0 @ 3.45
WAS Wizards @ 3.10
TOR Raptors -3.5 @ 1.90
Treble, 1 Zakład * 100,00 PLN

Po ostatniej analizie uważam Raptors za najpewniejszy bet dnia. i dorzucam do nich Wash i saci z - handi tak na wariata. czuje te trzy mecze są realne i to bardzo

Uwazajcie na Minesote. to typowe 50/50. Wash mają potencjał którego nie widzicie !!!
SKutecznosc z pod kosza Peka nie wystarczy a Love nie będzie co mecz Larym Birdem.

pozdr

Bravo za podstawowy kupon. dal zysku 1850 netto. szkoda ze na hura zagrałem za 600 te wariaty. czyli +1200. Od wtorku duże zyski na nba .Powinienem wczoraj bardziej się postarać ale zmeczony tygodniem ne dalem z siebie 100 %. Chociaz Sacramento wygrało. Jak by to zrobił Washignton to by było ???? . Znowu się przekonałęm ze jak szukac kombinacji niespodzianek i nawet grac pewniaki to max 2 zdarzenia bo można się przejechać i raczej nie powtarzac. Bo Toronto gralo bardzo zle i Knicks powinno to wygrac ale ze są.... to chwila dobrej gry Raps i po zawodach. Załuje ze podstawowe dogi wczoraj połączyłem razem, szanse % były marne ze oba wejdą Saci i Wash. Jakbym je rozpisal oddzielnie to by był jeden kupon więcej. Wczoraj był ponownie bardzo dobry dzień z dobrymi wynikami. Radze omijac druzyny kóre grają na hura. tkzw starc Davida z Goliatem. A srodowa i czwartkowa noc kiedy się nie odezwałem była jak marzenie.Hoston z Sas po 3.60 a czwartek to 4 mecze i każdy jak trza. Trafilem w sumie 5 kuponow. było to takie proste. odpowiednie poziomem zestawienie par ( kursy pokazaly ze graly rowne druzyny) na Sas 1.7 z Dallas a roznica klas i Sas po wtopie było. tego trzeba szukac i grac.nabralem chęci aby Was &quot;Mordeczki&quot; informować...
pozdr. później się odezw

Otrzymane punkty reputacji: +9
baros 12,4K

baros

Użytkownik
Moim zdaniem 46 to zbyt dużo. Wizards wcale takie mega pionki nie są, a i Love sam w Minnesocie nie gra. Te 10-12 zbiórek pewnie zbierze, 30 punktów dołoży i tak naprawdę wszystko będzie zależeć od asyst. Średnio 4,2 apg.. Kurcze no nie wiem, poczekajmy na sugestie innych ale ja jestem na nie ;)
Popieram. Wizards grając w pełnym składzie jest mocną drużyną. Minnesota nie jest słaba ale to jest typowy zespół grania w kratke z dość kiepską grą defensywną, nawet jeśli stoi tam Love czy pekovic. Wizards za to jest zespołem który potrafi bronić całkiem przyzwoicie a grając w pełnym składzie powinni dobrze trafiać z daleka. Osobiscie gram Wizards +5,5 pkt.

B 23

blasphem

Użytkownik
No niestety, Bucks zawiedli w nocy i kupon poszedł ... :).
Fajnie, że Kings utarli nosa Miami. A tak to bez większych niespodzianek. No może jeszcze blowout w meczu PHX z GSW.
Dzisiaj pewnie postawie coś na Atlantę którzy podejmują u siebie bobki. W nocy niby postawili sie OKC, ale to przede wszystkim ze względu na dość zenujaca postawe Jacksona który zastapil Westbrooka (o którym ktos pisal ze &quot;robi robote&quot; - nie zrobił ???? ). Atlanta w dobrej formie i mysle ze u siebie spokojnie powinni pokryc handi -6.5 pts.

Dzisiaj mamy też rewanż Raptors - knicks, tym razem u kanadyjczyków. W nocy Toronto wygrało 12 punktami w MSG, ale głównie dzieki fantastycznej 4 kwarcie. Co dziwne bwin jeszcze nie maja wogole tego emczu w ofercie ???? . Melo nie jedzie nawet do Toronto z druzyna wiec pewne jest ze dzis tez nie wsytąpi. Widziałem gdzies kursy rzędu 1.3 na gospodarzy i wydaje mi sie, ze NYk nie maja tutaj argumentow zeby wziasc rewanz za porazke u siebie. Sczególnie, że w fajnej formie są DeRozan i Valanciunas. btw. Ktoś wie jaka linka była na J.R. Smitha w tym meczu ?
Na dokładkę do dubla z Atlantą - Timberwolves po kursie 1.3/1.4 na wyjezdzie z Bucks. Wczoraj jelonki zawiedli z Nets, natomiast wilki luźno kulneli u siebie Wizards. Wilki zagryzą jelonki ???? . Szczerze mowiac myslalem ze Bucks sie troche ogarna po ostatnich nienajgorszych występach i porażkach dopiero w OT, ale niestety straciłem już wiarę, i chyba na chwile obecną to najsłabsza drużyna w NBA.

doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik
Dzisiaj pewnie postawie coś na Atlantę którzy podejmują u siebie bobki. W nocy niby postawili sie OKC, ale to przede wszystkim ze względu na dość zenujaca postawe Jacksona który zastapil Westbrooka (o którym ktos pisal ze &quot;robi robote&quot; - nie zrobił ???? ). Atlanta w dobrej formie i mysle ze u siebie spokojnie powinni pokryc handi -6.5 pts.
Horford zerwał mięsień piersiowy większy. Będzie to duże osłabienie dla Jastrzębi.
Bobcats w roli doga zazwyczaj daje zarobić.
Wczoraj z OKC przy odrobinie szczęścia Josh McRoberts mógłby sprawić nie lada niespodziankę i Bobki wygrałyby z Oklahomą.
Poczekajmy na linie, ale ja bym bardziej w kierunku handi na Bobków typował

Otrzymane punkty reputacji: +1
B 23

blasphem

Użytkownik
Fakt, nie wiedziałem o tej kontuzji Horforda.
Można też poczekać na info odnosnie osłabień w Heat (możliwy brak LeBrona, wczoraj skręcił kostke w emczu z kings) i pograć w stronę PTB. Kurs 1.87, a mysle ze nawet z Heats w pełnym skaldzie z Jamesem i Wade&#39;m Portland mogłoby wygrać. O PTB w tym sezonie nie ma co już pisać, bo piane było wielokrotnie. Jak info o braku Jamesa się potwierdzi to pewnie i kursy na PTB polecą mocno w dół, więc pobiorę chyba już teraz po 1.87 ???? .
PTB w pełnym składzie. I jak wyżej, jak wypadnie LeBron i Wade to myśle ze smialo mozna tez stawiac na over Bosha.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik

Dion Waiters: over 15,5 @ 1.90 Marathonbet ✅ 17 pkt

Bardzo mi się podoba linia na Waiters&#39;a w tym spotkaniu. Jak wiadomo jest on ważnym punktem Cavaliers i zdecydowanie potrzebują jego gry. Zwłaszcza, że zespół z Cleveland delikatnie mówiąc nie zachwyca i naprawdę potrzebne są tam zwycięstwa. O żadnym odpuszczaniu nie ma mowy. Jeśli spojrzymy na ostatnie spotkania, w których Dion grał to widzimy, że taką linię raczej spokojnie przekraczał. Tak było w 4 jego ostatnich meczach.
Ostatni raz ta sztuka nie udała mu się z NYK gdzie grał zaledwie 14 min ponieważ Cavs bardzo pewnie prowadzili. Po meczu z Blazers gdzie zaliczył 25 pkt i głównie dzięki niemu Cavs walczyli o zwycięstwo musiał zrobić sobie przymusową przerwę. Wrócił jednak już na mecz z Hawks i można powiedzieć, że zrobił swoje. 20 pkt w jego wynkonaniu nie było złym wynikiem. Należy jeszcze dodać, że dostał w tym meczu aż 42 min gry (dogrywka). Cavaliers walczyli wtedy o wygraną i ostatecznie się nie udało. Dzisiaj też zapewne Cavs powalczą i myślę, że mają naprawdę spore szanse z Celtami. Mecz będzie raczej zacięty a w takich właśnie spotkaniach Dion czuje się najlepiej. Gdy drużyna walczy o zwycięstwo potrafi dać z siebie wszystko i to widać po statystykach (mecze z Heat, Magic, Blazers, Hawks gdzie przekraczał/wyrównywał linię 20 pkt). Myślę, że dzisiaj powinien dostać nawet więcej niż ~30 min i taką linię przekroczyć. Bardzo szybki, dynamiczny gracz, z którym obrońcy Bostonu będą mieli spore problemy. Dodajmy, że obie ekipy spotkały się już w tym sezonie i Waiters grając 35 min rzucił 21 pkt. Z tym, że Cavs wtedy dość wyraźnie przegrywali. Moim zdaniem dzisiaj będzie inaczej i spotkanie będzie wyrównane więc Dion będzie musiał spędzić trochę czasu na parkiecie. Jak dla mnie over tego zawodnika z Celtami jest dobrym rozwiązaniem.​

Otrzymane punkty reputacji: +9
U 0

Usunięty użytkownik 91451

Gość
Fakt, nie wiedziałem o tej kontuzji Horforda.
Można też poczekać na info odnosnie osłabień w Heat (możliwy brak LeBrona, wczoraj skręcił kostke w emczu z kings)
skręcił kostkę i doznał urazu prawej pachwiny w 2 kwarcie, grał jednak do konca meczu jak to on; przed 2 meczem z Indianą też miał lekkie kłopoty zdrowotne i było trochę wątpliwości co do jego występu, a jednak zagrał i mocno przyczynił się do wygranej ; zapewne teraz będzie podobnie ;)
oby zagrał , bo zapowiada się ciekawe widowisko i wg mnie overowe spotkanie
linia 207 @ 1.90 bet365✅ (leciutko, 108-107 Mia-PTB) spokojnie do przekroczenia czy to z LBJ czy bez niego, Portland najlepszy atak ligi ze średnią 108.7 na tą chwilę i serią już 16 spotkań z rzedu ,w których rzucają &gt;100pkt i to sporo ponad tą linię z reguły (tylko raz 102, wiekszosc &gt;110pkt) , Miami 6 atak ligi 104.6 pkt srednio na kazde spotkanie
Na 100 posiadań te 2 teamy zajmują pierwsze dwa miejsce w rankingu ,odpowiednio z wynikiem PTB 110,4 i Miami 109 pkt
Obie ekipy potrafią być świetne na dystansie, wystarczy więc chociaż średnia skuteczność w rzutach za 3 ,a over prawdopodobny już na kilka minut przed końcem regulaminowego czasu gry, oczywiście możliwa jest tutaj również dogrywka, ponieważ wątpie w jakiekolwiek odpuszczanie w tym meczu. Jak gra Wade w tym sezonie na limitowanych minutach , tego nie trzeba nikomu śledzącemu ligę przypominać, ostatnio uznany graczem tygodnia w konf.wschodniej rzucajac srednio w meczach w ktorych grał ponad 26pkt; wg mnie wygląda on w tym sezonie dużo lepiej z racji tego ,że więcej odpoczywa i na pewno jest to dobry krok sztabu szkoleniowego Miami , żeby uniknąć problemów jak w ostatnich PO, gdy nie błyszczał formą.
Mecz, którego nie można przegapić. :cool:

hayto 631

hayto

Użytkownik
Atlanta Hawks - Charlotte Bobcats
Jeff Teague over 18.5 @ 1.84 Marathonbet
20 pkt. ✅ szczęśliwie.
Jastrzębie dziś bez swojego najlepszego strzelca Ala Horforda. Pod nieobecność centra Hawks, ciężar gry na siebie z pewnością wezmą Paul Millsap oraz Jeff Teague i dziś właśnie gram over tego drugiego. Jeff w czwartek zagrał bardzo dobre spotkanie przeciwko Cavs (34pkt, 14 asyst) i to jego rzuty doprowadziły najpierw do dogrywki, a potem do zwycięstwa. Rozgrywający Hawks średnio rzuca 16.8 pkt. na mecz oraz na parkiecie spędza około 34 minut, lecz tak jak napisałem wyżej dziś z pewnością odda większą ilość rzutów oraz być może zagra nieco dłużej. Jastrzębie u siebie rzucają średnio ponad setkę. Mecz teoretycznie powinien być wyrównany, a jak tak będzie to over powinien zostać spokojnie pokryty.

Washington Wizards - Detroit Pistons
John Wall over 20.5 pkt @ 1.85 Sportingbet
20 pkt.
⛔ Wizards za wysoko wygrywali, 4Q 0 minut... pech
Dodatkowo ale bez głębszego rozpisywania gram over Johna Walla. Wizards bez Beal’a, John u siebie rzuca średnio ponad 20 punktów. Powinien oddać około 20 rzutów, do tego jakieś osobiste. Obie drużyny b2b, szykuje się overowy pojedynek. W Marathonie linia 22.

Otrzymane punkty reputacji: +2
doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik
UTAH Jazz-LA Clippers
typ: Clippers -13.5pkt
@1.952
pinnacle

Po pierwsze zdecydowanym faworytem jest tu drużyna Clippers.
Utah wygrywając z LAL już wyrobiła swoje minimum na najbliższe dni. Nie zapominajmy, że ta drużyna tankuje.
Po trzecie Doc Rivers może być nieco wkurzony.
Trochę niesprawiedliwa porażka z Golden State potem pechowo z Portland i przegrana po dogrywce. Świetne zawody rozegrał w obu tych meczach Chris Paul, a i Blake Griffin dwoił się i troił. Teraz powrót na własne śmieci podrażnionych Clippersów i przewiduje tu niezły blowout.
W obecnym sezonie przynajmniej 13 punktami Clippersi pokonali u siebie:
Houston, Chicago, Knicksów, San Antonio, Pelicans, Denver
Po porażce wygrywali mecze back to back:
z GS +11pkt z SAC +1, z HOU +13 z TWOLVES +4, z MEM +20, z PHI +11 z WASH +16.

Dla przeciwników wysokich handicapów na faworytów.
Zestawienie z grudnia:

6.12.2013 POR -11.5 W
7.12.2013 DEN -6.5 W

8.12.2013 HOU -13.5 L
9.12.2013 LAC -9.5 W
10.12.2013 SAS -8.5 W
11.12.2013 SAS -11 W
12.12.2013 POR -2 W
13.12.2013 OKC -12.5 W
14.12.2013 DAL -11 W

15.12.2013 OKC -13.5 L
16.12.2013 MIA -12.5 W
17.12.2013 GSW -8.5 W
18.12.2013 LAC-10.5 W

19.12.2013 OKC -13 L
21.12.2013 GSW-13 W
22.12.2013 IND-11.5 W
23.12.2013 SAS-11.5 W
25.12.2013 OKC -10.5 W
26.12.2013 HOU -7.5 W

27.12.2013 OKC -7.5 L

granie na faworytów z największym handi danego dnia się opłaca!
16/20 skuteczność= 80%
przy płaskiej stawce 10j zysk przez miesiąc to 104j.
Próbuję ten mały system od połowy grudnia i nie narzekam.
Vegas daje prezenty to trzeba brać.

Co o tym myślicie?
Pozdrawiam

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Dzisiaj moja propozycja to:

Memphis Grizzlies - Denver Nuggets
under 191,5pkt ⛔⛔ pomyłka...
1,92
betsson

Patrząc na to jak przedstawiają się liczby obu drużyn w ostatnim czasie to zdziwię się jeśli rzucą tu powyżej 180pkt. Najpierw kilka cyferek. Ostatnie mecze Miśków to zdobycze punktowe na poziomie: 93,92.91.95,104,92. Były to mecze w większości z ofensywnie usposobionymi drużynami jak: Wilki, Dallas, Lakers czy Houston, a i tak Memphis próbowało narzucić wolne tempo gry. Denver to drużyna, która wydawać by się mogło preferuje szybsze tempo tylko że ich ostatnie zdobycze to: 93,99,91,81,89pkt,a również mierzyli się m.in z OKC, Suns, Clippers czy GSW.
Denver to na tą chwilę dopiero 20 ofensywa rozgrywek, a Miśki 23! Gospodarze tego meczu nie mają argumentów i wykonawców, by wygrywać szybką grą typu run&amp;gun dlatego zapewne będą budować długie akcje, co sprzyja underowi. Denver ma duży problem z przekroczeniem w ostatnich meczach progu 40% skuteczności, więc widać, że na parkiecie nie czują się jakoś komfortowo. Czuję w kościach under i wchodzę w tą opcję bez większego wahania.

Paul Millsap over 18,5pkt ✅✅ zgodnie z planem ponad 30pkt ;)
1,88
Marathonbet

Jedna z głównych postaci Atlanty, która gra solidny sezon i robi swoje w słabej konferencji Wschodniej. A od dzisiaj Paul będzie jeszcze ważniejszy bo poważnej kontuzji doznał Al Horford, czyli gość gwarantujący średnio ponad 18pkt na mecz.
Millsap już do tej pory zawsze kręcił się w granicach dzisiejszej linii, więc uważam, że pod nieobecność Horforda powinno mu być łatwiej, by rzucać częściej w okolicach 20pkt.
Facet jest naprawdę solidny w ofensywnie bo rzuca na poziomie prawie 50% z gry. Atlanta dzisiaj gra u siebie z Bobkami, które na wyjazdach w roli doga prezentują się nieźle, więc jakiegoś blowoutu bym się w tym meczu nie spodziewał, dzięki czemu Millsap powinien mieć zagwarantowane sporo minut. Liczę na jakieś 15-20 rzutów ze strony Paula i jeśli zagra na swoim poziomie, zaliczy jakąś trójeczkę i stanie kilka razy na linii rzutów osobistych to 20pkt powinno pęknąć ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
granie na faworytów z największym handi danego dnia się opłaca! 16/20 skuteczność= 80% przy płaskiej stawce 10j zysk przez miesiąc to 104j. Próbuję ten mały system od połowy grudnia i nie narzekam. Vegas daje prezenty to trzeba brać.
jakie są założenia tego systemu? innymi słowy jakie warunki musza być spełnione, żeby bet nadawał się do gry?

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Ciekawa sprawa odnośnie dzisiejszego, wczesnego meczu w Bostonie.
Cleveland postanowili skończyć z Bynumem:
Andrew Bynum has been suspended indefinitely for conduct detrimental to the team.
The announcement was made by GM Chris Grant. Bynum did not travel with the team to Boston and will not play on Saturday. Currently there is no information on the length of the suspension, or the factors that caused the disciplinary action. Take him out of your lineups for now and check back for more information as it becomes available. Anderson Varejao will likely start at center and Tyler Zeller should see an increase in minutes in a backup role. Bynum is averaging just 8.4 points and 5.3 rebounds per game, and sinking a dreadful 41.9 percent of his shots from the field. It is his lowest field goal percentage since his rookie season. Dec 28 - 11:00 AM

I jeśli uda się go przehandlować to myślę, że może to być lepszy początek dla drużyny z Ohio. Jak to się mówi Bynum był jak cancer tego zespołu. Im więcej minut dla Varejao i jego waleczności i determinacji tym lepiej dla nich.Bynum po prostu snuł się po boisku i nie było widać determinacji na żadnej ze strony parkietu. Taki Brazylijczyk ze swoją determinacją mimo dużych braków w ofensywie, zawsze pracuje na tablicach i ułatwia grę partnerom. Lepsze mecze Cavs w tym sezonie, to Andy zawsze miał duży wkład.
Dzisiejszy mecz dla Cavs to jak spotkanie za 6 pkt w piłce nożnej. Celtowie są obecnie na 8 miejscu w Konferencji Wschodniej. Cavs na 10 msc. Takie mecze muszą wygrywać. Bilans 2-12 na wyjeździe trochę jednak odstrasza. Z drugiej strony C&#39;s to też żaden wielki zespół. Biorąc pod uwagę że Kyrie ostatnio się rozszalał, to ja sobie delikatnie Cavs pobiorę i ew. dołoże na live jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli.
Cavs 2,58 w Pinnacle ⛔ ⛔
Waiters dałeś ciałka w ostatniej akcji ;/

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
Ja dziś dubelek w stronę dzisiejszych meczy po dłuższej nieobecności w dziale ;)
Bucks - Wolves✅✅
-2,5 Wolves - 1,40
Nie widzę tu absolutnie niczego, co przemawiałoby za gospodarzami. Takie mecze Rubio i spółka muszą wygrywać jeśli chcą być w Play-offach. Podstawowa 5 Wilków zdrowa, ostatnie wyniki gospodarzy nic specjalnego, atut własnego boiska średnio działa na Bucksów, goście wczoraj rozjechali Wizards. Pewny win jak dla mnie ;). Można grać większe handi itp., ale ja z natury nie jestem człowiek zachłanny hehe ;D

Celtics - Cavaliers✅✅
Cavaliers +7.5 - 1.53
Obydwa zespoły bez formy i wyników ostatnio. Boston nie jest twierdzą o czym świadczą 2 ostatnie porażki Celtów na swoim obiekcie. Dla mnie jest to typowy mecz 50-50, dlatego pobieram dość wysokie handi na gości po dobrym kursie. Tak naprawdę nie zdziwi mnie tu żaden wynik, i jedni mają argumenty by wygrać i drudzy, pytanie, który przeważy szalę. Oczekuję dość wyrównanego pojedynku i mam nadzieję, że handi 7,5 na Cavs pokryje każdy możliwy dziś scenariusz meczu.
AKO : 2,14✅✅
Powodzenia ;&gt;
---
e: no i elegancja francja ;d

Otrzymane punkty reputacji: +5
doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik
jakie są założenia tego systemu? innymi słowy jakie warunki musza być spełnione, żeby bet nadawał się do gry?
System jest bardzo prosty. Stawiamy na faworyta z największym ujemnym handikapem danego dnia. Można w ciemno lecz wydaje mi się, że lepiej jak jest więcej meczów danego dnia.

Mój system, choć słowo &quot;system&quot; jest tu na wyrost mógłbym nazwać: Wygraj dzięki Vegas.
Moje poglądy są zbieżne z Twoimi co do manipulacji jakich dokonuje vegas aby oszukać grających na całym świecie. Moje spostrzeżenia są takie, że trudniej manipulować zakładem na murowanego faworyta i tu często się oddsmakerzy potykają. Czemu by tego nie wykorzystać. Przedstawiłem wyniki z grudnia i mówią same za siebie.
Koledzy, wyśmiewający teorie spiskowe:
Vegas nie manipuluje drużynami. Nie ma na nie praktycznie żadnego wpływu, ale ogromny ma wpływ na typerów i na nasze opinie co do meczy z czego często sobie nie zdajemy sprawy. Magia podświadomości. Wczorajszy mecz Detroit z Orlando pokazał jak to działa. Większość depozytów szło na Detroit bo jak by nie mieli na tak krótkiej linii nie wygrać ze słabymi Magic. Gdyby linia była np. -6 na Detroit dużo mniej kasy by poszło na nich. Ktoś by się zastanowił czy aby nie warto iść w kierunku Orlando.
Vegas jest strasznie chciwe i nie wystarcza im ok 10% marży. Zawsze chcą więcej

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
depozyty szly.... a co praujesz na kasie w Vagas iż tak twierdzisz. Kurs i handi w meczu orladno wskazywaly rowny mecz. Kurs na Orlando spadl przed meczem. To ze oglądam mecze to wiem ze drewna z Detrot z kelnerami dobrze się pokazują a z lepszymi to pilka goorąca. Kurs był za maly aby ryzykować na Orladno. i ominelem ten mecz pewnie widzisz tam 20 pkt przewagi. bo był niezły run a Detroit oniemalo
tak się składa, że akurat ma rację, że Detroit wczoraj grał każdy + rodzina. Fakt, że kurs spadł przed meczem jasno pokazywał RLM. Kurs był za mały by ryzykować Orlando? Przede wszystkim kurs był za mały by faworyzować Pistons - mecz był jednostronny i Pistons nie mieli nic do powiedzenia, więc słąbo oglądasz te mecze.

Otrzymane punkty reputacji: +7
N 196

nicks

Użytkownik
mam pytanie a zarazem cos stwierdzam....

wiesz z kąd się biorą kursy w sporcie jak buk je dobiera? globalnie?

wystawia je z automatu !!! po rankingu !!!! i tyle !!! jesteś w szoku?

to wystarczy bo hazard to hazard jak to mówisz Vegas i tak wygra a później są blokady wachania kursów na kontuzje itp. i ruchy kasy w buku na typ. korekcje dla bezpieczeństwa

buk zabezpiecza się tym aby nie grac u niego ustawek limitami ograniczeniami na kombinacje i blokadą zdazen, odmową przyjęcia kuponu

a reszta to algorytm i kurs z rankingu z automatu nic skomplikowanego. to wystarczy aby kasyno zarobilo, bo to ku.. nic trudnego,

rozumisz?

ps a no i marża jaką ma buk ale to temat zastępczy ???? z dala od twego pi.. systemu

mecz był jednostronny i Pistons nie mieli nic do powiedzenia, więc słąbo oglądasz te mecze. __________________
ogladalem poprzednie mecze aby stwierdzić przed tym ze nie warto grac drewien z Detroit
czego ty z rodziną nie stwierdziles. co okazało się dobrym ruchem. Jak bys oglądał to bys wiedział ze Detroit to żadna wielka firma i zadni wielcy fachowcy na centrach itp. itd. team drewien
okazało się ze dobrze iż to ominelem a jak się potoczyl mecz po !!!! to nie istotne bo to tylko ludzie, trza być pewnym przed a nie po !!!!

aha, wiesz kim jestem?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom