kiedyś muszą wygrywać
Kiedyś muszą sie przełamać
Analiza składająca się z 4 zdań z czego 3 razy padają takie stwierdzenia...mega szansa do przełamania się
kiedyś muszą wygrywać
Kiedyś muszą sie przełamać
Analiza składająca się z 4 zdań z czego 3 razy padają takie stwierdzenia...mega szansa do przełamania się
Tylko, że grali dogrywkę i to wcale nie łatwą, jak i cały mecz. Plus dziś do tego wyjazd - wszystko przeciwko Detroit imo.mimo,że ostatnio Pistons wyniki mają marne to ich gra źle nie wygląda..wczoraj stykowo przegrali z PTB[spodziewałem się min.-8] ,mnie z drużyn z czołówki najmniej przekonuje Indiana ,ogląda się jakby tego czegoś brakowało[subiektywna opinia]. Wczorajsza porażka DET z mojego pkt widzenia może dziś im bardziej pomóc niż przeszkodzić,a że to NBA i wcale nie taka slaba ekipa dokładam za drobne 7.10 na DET.
nie dopisałem ,że odpalił Smith i dziś jak na tą chwilę idzie mu dobrze. pisałem swoją opinię nie po to by ktoś stawiał domy,a żeby głębiej się zastanowił nad 1.15.. czy to warto dokładać.Tylko, że grali dogrywkę i to wcale nie łatwą, jak i cały mecz. Plus dziś do tego wyjazd - wszystko przeciwko Detroit imo.
+1. Wyjazd+seria, każdy jeden argument poza tymi dwoma jest za Smugami. Westbrooka na Lawsonie typowałem w ich pierwszym spotkaniu w tym sezonie. Linia była koło 25.5 albo i dokładnie taka. Można ten post odkopać. Dlaczego nie dziś?Generalnie jestem zaskoczony faktem, że sporo osób kieruje swoje typy w kierunku Cavaliers. Nie jestem przekonany co do tego faktu, gdyż jedynym, lub jak kto woli jednym z niewielu czynników, które sugerują zwycięstwo gospodarzy jest ten, że "Seria portland musi się kiedyś skończyć". Nie jestem fanem tego argumentu. Pewnie, musi, ale czy koniecznie dziś? Ja bym zdecydowanie kierował się w strone Portland. Kurs na Trail Blazers jest dobry. Chyba, że over gości. Też wygląda dobrze. Mają mega skuteczną i szeroką kadrę, wiele opcji zza łuku + Aldridge.
Oklahoma - Denver. Tutaj zdecydowanie OKC. Pytanie OKC czy Westbrook?
Dion Waiters (knee) will be a game-time decision for Tuesday's tilt vs. Portland.
Waiters banged knees with Tyler Zeller in Monday's practice and is now questionable to play in Tuesday's game. Waiters has been up and down this season going for 16, 21, 6, 3, and 30 points in his last five outings, and given the fact that his status is up in the air tonight he should probably be left on your bench, if not the wire.
Nawet nie questionable a poza grą definitywnie na kolejne dwa mecze, co podała oficjalna strona spurs.com. Poza tym może nie wystąpić też Kanadyjczyk Matt Bonner. Niby głęboki rezerwowy i nie powinienem o nim wspominać ale w meczach z Phoenix to będzie klucz Popovicha dla zatrzymywania pick'n'popów Suns granych z Channingiem Frye'm. Suns ostatni raz grali w niedzielę i pokonali u siebie Golden State Warriors a Frye zdobył okrągłe 20 punktów pięciokrotnie celnie trafiając zza łuku.P.S Parker jest Questionable, więc jesli ktoś chce może się wstrzymać z typem.
1) Jeszcze nie tak dawno zachód wygrywał około 70% meczów z drużynami ze wschodu w tym sezonie.Podsumowując:
- Atlanta zdecydowany faworyt, Kings b2b,
- ostatnie 5 H2H dla Hawks,
- w tym sezonie spotkanie rozgrywane w Sacramento także na swoją korzyść rozstrzygnęły Jastrzębie,
- Kings na wyjeździe dramat (2-6)
- Atlanta mocna u siebie (9-4)
- niepewny występ Gay'a