O dziwo bet365 bardzo szybko wystawił kursy na handi to uderzam już z rana.
Po wczorajszym udanym dubelku dzisiaj znowu próbuje
Houston -3.0 1.54
Houston ostatnio poniżej oczekiwań, obudzili się trochę meczu z Golden State ale wciąż nie grają jeszcze tego na co ich stać. Parsons wrócił na dobre a każdy wie jak ważną rolę pełni w tym zespole. Harden wydaje się być w formie a dla Dwighta nie widzę przeciwnika w Sacramento. Kings zagrają 2 mecz z Gayem, w 1 porażka. Rudy na pewno pomoże wygrać Sacramento niejedno spotkanie,patrząc na jego grę to też nie jedno przegrać
, ale będzie jeszcze chwilę potrzebować żeby się odnaleźć w drużynie. Kurs na prawdę niezły, kusił mnie over na pkt Houston, ale w nowym zestawieniu Sac szukać będzie jeszcze swojej tożsamości więc różnie może być z tempem gry.
GS 1.86 (strasznie mnie chłopaki zawiedli, a Phoenix pokazało ze jak już są w gazie to bardzo trudno ich zatrzymać :-()
Phoenix gra w tym sezonie 2x lepiej niż chyba każdy z nas się spodziewał, ale nie wierzę że to się może utrzymać w perspektywie całego sezonu. Ostatnio Phoenix miało łatwy terminarz dlatego dzisiaj czeka ich prawdziwy sprawdzan. GS kadrowo jest nie porównywalnie silniejsze, tworzą też zgrany kolektyw. Moim zdaniem trochę tylko brakuje przesunięcia ciężaru gry pod
kosz gdy są problemy ze skutecznością z dystansu. Ciekawy będzie na pewno pojedynek Dragić - Curry, oboje o niebo lepsi w ofensywie niż w defensywie. Ja w tym meczu widzę przewagę GS i liczę że wreszcie odpalą i wrócą do walki o wysokie miejsce w konferencji.
W dubelku
Ako 2.86
Jak zawsze szukam niespodzianki i dzisiaj ide w kierunku Detroit.
Detroit -3.0 3.30 ???? (szczyt szczytów, kto oglądał ten wie. Po 3 kwarcie już rozliczałem kupn w zasadzie :razz ????
Detroit po chaotyczntym początku sezonu, mimo że dosyć udanym, w końcu poukładali swoją grę. Tercet wysokich graczy wygląda na prawdę imponująco, Josh Smith wciaż szuka wysokiej formy ale robi to jak dotychczas bez dużej szkody dla drużyny. W tym sezonie jeszcze mam wrażenie że Pistons to ekipa na którą nie ma co stawiać po niskim kursie bo są w stanie wygrać i przegrać z każdym. Co do Portland to nie ma o czym za dużo pisać bo grają fenomenalnie, pytanie czy dadzą radę taką formę utrzymać przez cały sezon. Liczę że po ostatnich świetnych występach Portalnd , Detroit swoją agresywną grą na tablicach wyrwie zwycięstwo. Po takim kursie warto spróbować moim zdaniem.
Ogólnie to uratowały mnie występy zawodników bo było wszystko w plecy