>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2012

Status
Zamknięty.
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Otwieram Espn , patrze Aldridge out , Matthews prawdopodobnie też a tu 1,55 w Milenium na Nuggets :mrgreen:

Portland - Denver @1,55
⛔
milenium (później zobaczę co w necie wystawią)
Portland i ich cała ofensywa to Aldridge , większość set plays ustawionych pod niego , ściąga podwojenia i ogólnie atak PTB to bardzo często dostarczenie LA piłki na high/low post i tworzenie czegoś z tego .
Dziś go nie ma i naprawdę nie widzę jak oni mają chociaż powalczyć , do tego Matthews jest questionable .
Portland ma jedną z najgorszych ławek w NBA , wygrywali dzięki mocnej pierwszej piątce ale skoro wypada dwóch starterów to naprawdę ich nie widzę .
Kolejna ważna sprawa to zbiórka , Portland 25 miejsce w zbiórkach , pamiętam jak grali bez LA z Nets i Reggie Evans ich zmasakrował (34-48 przegrana zbiórka i 17 OR oddanych) .
Nie mają teraz w składzie żadnego dobrze zbierającego gracza (nie żeby Aldridge był jakiś wybitnym zbierającym ) teraz kompletna bieda :
-Leonard , wzrost 7-1 , 245 lbs a mięciutki jak pupa niemowlaka, widzałem parę razy jak go przestawiali PF przeciwników
-undersized PF Jeffries i Hickson
To wszystko co mają pod koszem PTB , naprzeciw 5 zbiórka ligi , bestia Farried który czyśći ofensywną zbiórkę jak chce , do tego McGee który bardzo dobra forma , nie jestem jego fanem ale co robił w meczu z Kings to szacunek , żadnego debilnego zagrania , ciągle skoncentrowany i widać że Denver pracują nad nim . Kosta Koufos kawał chłopa i też powinien dziś mieć łatwą robotę.
Portland po mękach z Hornets . Mają mało opcji w ataku , ze strzelców został im Batum i Lillard + Hickson dorzuci coś z pod kosza a więc słabiutko to wygląda . Luke Babbit potrafi rzucać ale nie potrafi kompletnie nic innego i będzie wielką dziura w obronie PTB , Iggy będzie miał pole do popisu.
Pomimo że Rose Garden to specyficzny , trudny teren i że Nuggets nie grają dobrze przeciwko PTB to dla mnie nawet bez absencji to Denver byłoby faworytem tego meczu ale teraz to gram to najgrubiej jeśli chodzi o ten sezon NBA , stawka 10/10 .
Minnesota - Oklahoma Thunder @1,60 ⛔
Zastanawiałem się między Heat a Thunder i wybrałem tych którym bardziej zależy .
Minnesota gra nieźle ale widać że brakuje im strzelca na SG-SF (Roy) , stabilnej trójki i konsekwentnie grającej ławki . Rozczarowali mnie bardzo z Magic oddając 15 pkt przewagę w 2 min gry , dawno nie widziałem tak fatalnie przegranego meczu . Mecz był wygrany , Davis nie grający nic w 1 połowie z 4 faulami od początku 3 kwarty zrobił im miazgę i nie wiem jak można było do tego dopuścić .
Mathup wygląda fatalnie dla Wolves moim zdanem :
-większość minut Pekovic (który ostatnio wymiata) spędzi w towarzystwie Perkinsa który jest topowym środkowym jeśli chodzi o obronę post up . Pekovic 3/4 punktów zdobywa po dograniu na post up , rzadko pick&amp;roll którym łatwo zgubić Perkinsa więc nie martwię się o to
-Kevin Love i jego obrona w ostatnim czasie to śmiech , Davis robił co chciał w 2 połowie , myślę że dziś Durant pójdzie trochę na PF i tam będzie szukał łatwych pkt
-Love i jego miłość do trójek , gość był najlepiej zbierającym gościem ligi , masa dobitek , dodatkowych posiadań a teraz plącze się gdzieś z dala od kosza . Dlatego też Durant spokojnie będzie mógł za nim biegać i Thunder mogą grać wtedy Ibaką na C kiedy Pekovica nie będzie na boisku . Stiemsma to typowy obrońca upośledzony w ataku a Cunningham ma co prawda czołowy jumper jeśli chodzi o PF ale pod koszem raczej niegroźny .
-Kevin Martin : Reddick zgwałcił rezerwowych Wolves i Martin też może być kluczowym elementem z ławki bo zarówno Barrea jak i Rubio nic nie bronią .
Rubio po kontuzji pokazał kilka fajnych podań ale obrona kuleje , widać że na razie bez szaleństw , mało penetracji , a rzutem nigdy nie groził i jest to biała wersja Rajona Rondo .
Ważną sprawą są straty , nikt nie powstrzyma Thunder jeśli mają szanse na kontry . Wolves ostatnio dużo strat (dallas 16 , Magic 17 , Heat 19) , sam Peković którego tak chwaliłem w ostatnich dwóch meczach 10 strat. Z taką ilością strat nie mają czego szukać z Thunder . Dla porównania Heat zdobyli 24 punkty po kontrach , 18 po stratach .

Jedyny mały minus to b2b dla Thunder ale ja twierdzę że OKC jest nie do zajechania fizycznie i dzień po dniu to dla nich nie kłopot. Minnesota też ciężki b2b na Florydzie i jeden dzień przerwy a więc jakoś super świeżsi nie powinni być .
Oklahoma ostatni raz przegrała z Minnesotą w 2009 roku .
Myślę że Thunder będą chcieli przystąpić do meczu z Heat z imponującą serią 13 wygranych i dziś wyjdą skoncentrowani .

Na razie przerwa bo mam dość porażek w stylu ,,16 przewagi do połowy 3 kwarty&#39;&#39; i wtopa lub 20 % skuteczności z gry jak GSW przy których meczach zalapałem się na ich 2 jedyne porażki na ostatnie chyba 15 spotkań ????

Otrzymane punkty reputacji: +17
alanex 432

alanex

Użytkownik
Damian Lillard powyżej 19,5 punktów [1.85] Bwin⛔⛔ 12 punktów, 3/14 mówi samo za siebie, słabszy dzień strzelecki, zdarza się młodym.
Głównym argumentem za tym typem jest fakt, że w Portland nie zagra LaMarcus Aldridge(najlepszy strzelec drużyny 21ppg) i prawdopodobnie Wesley Matthews(15,5ppg) a ktoś punkty dla zespołu musi zdobywać. Pod nieobecność wyzej wymienionych graczy, spadnie to glownie na Lillarda i Batuma. Kolejna sprawa to duza ilośc minut na mecz młodego rozgrywającego(średnio 38), jest pod tym względem na dziewiątym miejscu w lidze, a jeśli brać pod uwagę tylko point guardow to ustępuje jedynie Jrue Holiday&#39;owi. Krótko mowiac, okazji do zdobywania punktów na pewno nie zabraknie. Dodam tez ze ten w tej chwili glowny kandydat do nagrody rookie of the year zdobywa srednio 18,8 punktow na mecz(a średnio 19,6 w siedmiu grudniowych meczach). Podsumowujac, ławka Trail Blazers jest najgorsza w lidze i cały scoring musi na siebie wziąć pierwsza piątka, której liderem w tym meczu bedzie Lillard. Polecam!

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Myślałem nad Lillardem over ale jak Matthews nie zagra to Iggy weźmie pewnie krycie Lillarda przez większość meczu i może go zamknąć . Denver powinno całą obronę ustawić pod niego bo tam po prostu nie ma kim straszyć PTB . Jak dla mnie może być ciężko ale zobaczymy , linia jakoś sczególnie wysoka nie jest .

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
A mnie dziś kusi Minnesota i jej czysty win. Nie wiem czemu, bo wszystkie znaki na niebie wskazują na kontynuację świetnej serii OKC (nie przegrali z Wilkami od stycznia 2009 , w 12 bezpośrednich , ostatnich meczach wygrywali!!!!!!!!) - po prostu mam takie dziwne przeczucie. Kurs na nich nie jest o dziwo satysfakcjonujący (tylko 2.4- ????), ale przez ten instynkt rzucę coś pewnie na Wilki albo będę czuwał na livie. Oglądałem wczoraj w nocy Thunder z Hawks i rozczarował mnie ten mecz, a na dodatek nie było wcale overowo. Durant świetny występ i season high, ale poza tym to nic ciekawego się nie działo. Rubio odpoczywał ostatnio i dziś powinien dostać więcej minut. Co do pana Love, to nie wiem co pokaże na tle lidera ligi, ale dziś liczę na dobry występ Kirilenki.

✅✅✅ E: win Wilków po kursie 2.4 - pięknie wszedł odważny bet -miałem nosa

OKC trochę jednak byli słabsi fizycznie (czuli w nogach mecz z Hawks i trochę zlekceważyli Wilki, którzy z kolei od 1. kwarty ostro wystartowali i cały mecz prowadzili). Świetnie się pokazali Love, Pekovic i JJ Barea w końcówce. Brawo!!!!
PS. Rubio wyraźnie boi się rzucać i póki co na siłę czasami szuka podań zamiast rzutu. Za to Shved genialnie dziś asystował.
PS2. Moim zdaniem buki od początku wiedziały,że Martin nie zagra stąd takie kursy na ten mecz. I mieli rację, bo go wyraźnie zabrakło (nawet Durant i Westbrook to czasem za mało by wygrać mecz).

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA, godz. 01:05
Minnesota Timberwolves - Oklahoma City Thunder (-3)
TYP: 2 (w przypadku zwycięstwa trzema punktami zwrot)
KURS: 2,00
BUK: Pinnacle Sports
Analiza:
Jutro o godzinie 1 w nocy polskiego czasu zostanie rozegrany bardzo interesujące spotkanie w najlepszej lidze koszykarskiej czyli NBA a zmierzą się ze sobą Minnesota Timberwolves z zespołem Oklahoma City Thunder. Minimalnym faworytem według bukmacherów są goście tego meczu i ja również jestem zdania że goście to spotkanie powinni spokojnie wygrać lecz w koszykówce jest wszystko możliwe i to nie jedno spotkanie zakończyło się zaskakującym wynikiem lecz będę starał się uświadomić wam że warto zagrać ten typ. Ale może zacznę od początku. Gospodarze tego spotkania w tabeli konferencji zachodniej zajmują siódmą lokatę z dorobkiem 12 zwycięstw i 11 porażek. Na własnym obiekcie rozegrali oni w tym sezonie 10 meczy w których to siedem meczów wygrali i trzy mecze przegrali. Jak widać na własnym parkiecie spisują się dobrze lecz jednak jakoś szczerze powiem że mnie to nie przekonuje ponieważ dopisywało im szczęście w tych meczach ale umiejętności też nie zabrakło. Na wyjeździe natomiast rozegrali oni w tym sezonie 13 meczy i bilans tak doskonale nie wygląda bo wygrali pięć meczy i aż osiem meczy przegrali. A więc jak widać jest to zespół który może zaskoczyć w tym meczu ale ja nadal trzymam się gości tego meczu. Goście w tabeli konferencji zachodniej są na pierwszej pozycji z dorobkiem 21 zwycięstw i czterech porażek. Na własnym stadionie rozegrali oni 16 meczy w których to 14 meczy wygrali i dwa mecze przegrali. Na wyjeździe również dobrze się prezentują ponieważ rozegrali 9 meczy w których to siedem meczów wygrali i dwa mecze jedynie przegrali. W ostatnich sześciu meczach gospodarze tego meczu wygrali cztery mecze i ostatnie dwa mecze przegrali. Natomiast goście tego meczu ostatnie 12 mecze to wygrali i sądzę że tą 13 przekroczą właśnie w tym meczu bo są w doskonałej formie pokonując takie zespoły jak San Antonio Spurs, Los Angeles Lakers, Brooklyn a więc to są potężne kluby a wygrywali te mecze bardzo pewnie. Oba zespoły w roku 2012 spotkały się ze sobą dwukrotnie i dwa razy lepszymi okazali się goście tego meczu wygrywając 149:140 (w dogrywce) i 115:110 na wyjeździe. A więc jak widać warto zagrać minimalny handicap na gości tego meczu bo szanse są bardzo duże i ja właśnie to robię grając na goście tego meczu ;)

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Oklahoma over 101 pkt@ 1,85 Expekt⛔
Dorzucę sobie jeszcze jeden typ, bo jest duże prawdopodobieństwo powodzenia. Nie będę sie za bardzo rozpisywał bowiem trochę napisałem już w poprzedniej analizie na temat obu drużyn. Thunder punktują najlepiej w lidze, potencjał ofensywy jest imponujący i dla mnie ewidentny faworyt do finałów jak i zwycięstwa NBA. Zapowiada się kolejny świetny Duranta, który jest w genialnej formie a jego statystyki przeciwko Wilkom są również okazałe. Oklahoma nie będzie się oszczędzać w takim spotkaniu, grają z Heat 24 czy tam 25 i związku z tym będzie sporo czasu na odpoczynek. b2b to też nie problem dla takiej młodej drużyny, a jeżeli padnie ponad 200 pkt (co jest dość prawdopodobne) goście z pewnością przekroczą 100. Można też spróbować linię po 101,5 lub 102 bo wydaję mi się, że jeśli Wilki odpalą także swoją ofensywą, możemy być świadkami niezlej strzelaniny.

money 52

money

Użytkownik
ja konsekwentnie gram na over w meczu OKC wczoraj bylo nawet blisko..pech sprawil ze w Q3 przez 5 minut rzucili 24 punkty a pozniej przez 4 min 2 pkt tylko,tych punktow zabraklo do overa,no nic teraz sobie moge pogdybac,dzisiaj linia na poziomie 198,5 pkt Minesota ostatnimi czasy sporo rzuca jeszcze nawet bez Rubio rzucali jakos wiecej,Pekovic swoje od poczatk u sezonu ale Ak-47 i Love jakby lepiej dysponowani co przeklada sie na wiekszosa ilosc pkt druzyny,pisze o Minesocie bo wiem ze OKC swoje i tak rzuci czuje wyrownany mecz z duza iloscia punktow moze dzsiaj szczescie dopisze ,dzisiaj ogolnie fajny rozklad mamy bo o 1.00 zaczyna OKC a po tym meczu Miami

pele_ 268

pele_

Użytkownik
Kevin Durant over 29.5 pkt kurs 1.85 (Betsson) ✅ 33 pkt

Durant w znakomitej formie, nie ma za dużo co się rozpisywać. Średnia jego wynosi 27.7 pkt. W ostatnim meczu zdobył 41 pkt. Razem z Westbrookiem rządzą siłą ofensywną Thunder. OKC niby b2b ale nie sądze, aby w jakikolwiek sposób sprawiło to, że forma Duranta nagle zmaleje. Dla niego może to i nawet lepiej, że będzie w ciągłym rytmie. Większość piłek ląduje u niego, dlatego też ma bardzo wiele okazji do oddania rzutu. Mam nadzieję, że także dzisiejszej nocy potwierdzi, że nie zawodzi i że jest najlepszy w drużynie Thunder. Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +9
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Spotkanie: New York Knicks vs Chicago Bulls
Typ: Luol Deng Poniżej 18 pkt ⛔ ⛔ ⛔
E: pech chciał, że Deng drugi mecz z rzędu był liderem Bulls i udało mu się rzucić ponad 20 pkt - dziś 29 i season high. Dziwny mecz... Całkiem inaczej to sobie wyobrażałem
Kurs: 1,85
Bukmacher: http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8325&bid=3240[URL='http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8325&amp;bid=3240']Unibet[/URL]
Analiza:
Już drugi raz w przeciągu 10 dni gram ten typ - ostatnio go zagrałem, gdy Bulls grali z Memphis i Sudańczyk rzucił wtedy 11 pkt. Dziś Byki jadą do NYC i myślę, że przegrają, a cały mecz będzie underowy. Ostatni mecz Denga z Celtics był bardzo dobry i Luol zdobył ponad 20 pkt, więc dziś pewnie zaliczy niższą zdobycz punktową zgodnie z wypatrzoną tendencją - nie pamiętam bowiem kiedy zdobył w 2 meczach z rzędu ponad 19 pkt (w listopadzie, ale to były 2 mecze u siebie).
Statystyki Denga:
- średnio 17 pkt na mecz w tym sezonie
- ostatnie 10 spotkań (21,11,17,19,8) - średnia 15,2 ppg
- rzuca mniej punktów na wyjazdach (ostatnio 11,19,16,22 - średnia 17 pkt) niż na własnych śmieciach (21,17,8,22,17,25 - ostatnio średnia ponad 18 pkt mimo słabego meczu z LAC i tylko 8 pkt)

Polecam i pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +10
cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Ja też dzisiaj skupiam się na zdobyczach punktowych

Grifffin - Cousin 1 za 1,75 w Milenium ✅✅

Idę w stronę gracza LAC głównie dlatego, że drużyna jest w gazie w przeciwiństwie do dzisiejszych rywali. Kuzyn ostatnio nawet sporo oczek z GSW, ale był to szalony mecz. Dzień wcześniej w Arizonie zagrał totalną padakę zniszczony przez MG ( 9 oczek głównie z wolnych ) i to bardziej mi pasuje jako wykładnia, gdyż dziś też moc pod koszem rywala. Blake ostanio kręci się wokoło 18 oczek i powinien dziś bilans utrzymać. W pierwszym meczu w tym sezonie 14 - 8 dla Griffina

powodzenia !

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA, godz. 01:35
Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers (-4,5)
TYP: 2
KURS: 2,00
BUK: Pinnacle Sports
Analiza:
Jutro o godzinie 1:35 polskiego czasu zostanie rozegrany najbardziej interesujący w sobotę w NBA. Mam nadzieję że nie muszę szczegółowo tłumaczyć co ten skrót oznacza ale dla nie zorientowanych napiszę że jest to najlepsza koszykówka na świecie a rozgrywana jest w USA. Wybrałem ten mecz ponieważ kurs na gości tego meczu jest bardzo interesujący a przecież ostatnio grają wyśmienicie i warto postawić na ten właśnie mecz. Ale może zacznijmy wszystko od początku. Zacznę jak to bywa zawsze w moich analizach od gospodarzy tego meczu. W tabeli konferencji wschodniej znajdują się na 14 pozycji czyli jest to przed ostatnia pozycji w konferencji z dorobkiem pięciu zwycięstw i aż 22 porażkami. Na własnym obiekcie w tym sezonie rozegrali oni 11 meczy w których to trzy mecze wygrali i aż osiem meczy przegrali. Udaje im się wygrać niespodziewanie tak jak to było z Miami lecz tylko sporadycznie przeważnie to przegrywają i zostają zmiecieni z parkietu i tak uważam właśnie że ten mecz się zakończy. Na wyjeździe grają jeszcze gorzej ponieważ rozegrali 16 meczy i tylko dwa mecze wygrali a przegrali ich 14. Więc jak widać ta drużyna po odejściu James gra po prostu fatalnie i nie są wstanie nic ugrać w tych meczach. Natomiast goście tego meczu w tym sezonie mnie zaskakują ponieważ nieoczekiwanie znajdują się w konferencji wschodniej na szóstym miejscu z dorobkiem 14 zwycięstw i 12 porażek. Na własnym obiekcie rozegrali oni w tym sezonie 11 meczy i wygrali w nich osiem meczy i jednie trzy mecze przegrali. Na wyjeździe idzie im troszkę gorzej ponieważ rozegrali oni 15 meczy i wygrali sześć spotkań i przegrali 9 meczy. Lecz i tak spisują się bardzo dobrze jak na taką drużynę i sądzę że sześcioma oczkami powinni pokonać swoich rywali. W ostatnich sześciu meczach gospodarze wygrali jeden mecz i przegrali pięć meczy. Wygrali oni z Lakersami 100:94 ale właśnie jak już mówiłem potrafią wygrać taki mecz a na własnym terenie nie potrafią poradzić sobie z zespołem takim jak np Toronto gdzie jest zdecydowanie słabsze od Miami czy Lakersów. Natomiast goście tego meczu w ostatnich sześciu meczach wygrali cztery mecze i przegrali dwa mecze. Oba zespoły w 2012 roku spotkały się ze sobą pięć razy i cztery razy lepszymi okazali się goście tego meczu a raz gospodarze. Ja uważam że ten mecz wygrają goście bo są naprawdę na fali i jakiś mały handicap można w tym meczu postawić ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
boston255 60

boston255

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie : New York Knicks - Chicago Bulls
Typ: + 8 pkt Chicago Bulls ✅
Kurs :1.63
Bukmacher : Bet 365
Analiza :
No więc na dziś wybieram spotkanie Knicksów z Bykami , myślę ze Knicksi wygrają to spotkanie to widać i słychać że są na gazie Melo punktuje jak nigdy , Byki wracają na właściwe tory zaczynają wygrywać ewidentnie widać brak Rosa który stanowił połowe ataku Byków , jeżeli ktoś oglądał pojedynki obu ekip ten wie ze Knicksom ewidentnie nie leży drużyna z Chicago na ostatnich 5 spotkań tylko jedna wygrana . Myślę ze 8 pkt wystarczy żeby pokryć wynik jeżeli Byki przegrają to spotkanie to moim zdaniem minimalnie .
Powodzenia!Dziś koniec świata więc radziłbym ostrożenie ze stawkami

harvey 967

harvey

Użytkownik
Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers
Cleveland Cavaliers under 92 pkt # 1.88 Betsson ✅✅✅ 89:99​

Dawno nie pisałem, ale z racji przerwy świątecznej to i czasu trochę więcej. Dziś miał być koniec świata, jednak dalej żyjemy, a NBA gra kolejne mecze. Dziś sporo pojedynków, jednak mnie obok rywalizacji Knicks z Bulls ten mecz od razu wpadł w oko.
Jak wiadomo Indiana sobie radzi bez Grangera i radzi sobie całkiem nieźle, bo przecież w dzień kontuzji swojego lidera, raczej dużo osób się nie spodziewało, że ekipa z Indianapolis będzie miała bilans 14-12. Ja osobiście myślałem, że będzie im szło gorzej i to o wiele gorzej. Jednak trener Frank Vogel dość mocno zmienił styl gry tej drużyny. Widać, że kładą przede wszystkim nacisk na defensywę i właśnie dzięki dobrej obronie wygrywają mecze. W całej NBA tylko Bulls i Grizzlies tracą mniej punktów, niż Pacers. Nie ma co tutaj opisywać poszczególnych zawodników, bo dla mnie to właśnie ekipa Indiany jest przykładem czym jest prawdziwa drużyna. Fakt w składzie są: West, Hibbert, George czy Hill ale to właśnie cała obrona robi swoje. W ostatnim meczu przeciwko Jazz w drugiej kwarcie ekipa Utah zdołała rzucić zaledwie 8 oczek :O To pokazuje, że deffens tej ekipy jest solidny.
Co do Cavs to jedna z najgorszych ekip w lidze. Z Pacers mierzyli się trochę ponad tydzień temu i przegrali 81:96. Dziś ciągle Day-to-day jest Varejao, a jego brak dość mocno się odbije na punktach, przecież Brazylijczyk rzuca w tym sezonie średnio lekko ponad 14 oczek i do tego zbiera ponad 5 piłek w ataku. Fakt ostatnio w meczu z Celtics zastąpił go Zeller i zdobił 20 oczek, jednak wątpię by ktoś taki jak on powtórzył tak dobry występ. Jest Irving oraz Waiters, jednak nie sądzę by razem z Gee i Thompsonem zdołali rzucić tyle. W mojej ocenie siła ataku Cavs jest po prostu za słaba na bardzo dobrą obronę Pacers. Sądzę, że Indiana zagra na swoim poziomie i powstrzyma sporą ilość ataków gospodarzy, jak dla mnie jest to dobry typ na dziś.

Jak coś dogram jeszcze to ten post będzie edytowany ????

stiff100 12

stiff100

Użytkownik
jeżeli ktoś oglądał pojedynki obu ekip ten wie ze Knicksom ewidentnie nie leży drużyna z Chicago na ostatnich 5 spotkań tylko jedna wygrana .
ciekawy jestem czy Ty ogladałeś ostatnie mecze tych ekip przeciwko sobie..
to że z ostatnich 5 blaa blaa blaa to nic nie znaczy.. przede wszystkim forma tych zespołow jest zupełnie inna niż w tamtym sezonie.. wyjściowe piątki są też inne.. pozd ciekawy jestem czy Ty sam grasz ten typ?

alanex 432

alanex

Użytkownik
Kemba Walker powyżej 19,5 punktów [2.02] Bwin ⛔ 16 punktów :/
Kolejny raz gram over rozgrywającego Bobcats Kemby Walkera. Tak jak pisałem parę dni temu jest w dobrej formie, ostatnie trzy mecze to średnia 29 punktów, a w całym miesiącu(10 spotkań) rzuca 22,7ppg. Podobnie jak ostatnio z Phoenix, dzisiaj Bobcats również podejmą słabą w obronie drużynę Golden State Warriors która pozwala przeciwnikom na średnio 100 punktów na meczu. Kemba jest liderem drużyny i jej główna bronią, lideruję zarówno w punktach(18,8) jak i minutach(35,7). Dzisiaj bardzo emocjonujący matchup z Currym(który dobrym obrońcą nie jest) i sądzę że Walker zdobędzie około 25 punktów. Dodam jeszcze, że gdy oba zespoły spotkały się jedenaście dni temu mecz zakończył się wynikiem 104-96 dla GSW a Kemba zdobył 24 punkty. Polecam!

andrewo8 49

andrewo8

Użytkownik
Philadelphia 76ers +2 - Atlanta Hawks 1.99 Pinnacle ✅
Konsekwencja popłaca mam nadzieję że tak będzie bo stawka rośnie kolejne podejście do 76ers do składu prawdopodobnie wróci lider Holiday a Turner niepewny ale to ambitni faceci więc myślę że jeden drugiego zmotywuje do gry mimo bólu i problemów zdrowotnych. Nie muszę pisac że Filadelfia ma już serię i to serię ujemną przegrali 5 ostatnich spotkań martwi trochę brak frontcourtu na poczynania ofensywne Horforda i Smitha ale na odwodzie widzę tutaj wyrównaną walkę ze w skazaniem na Phile Co do Hawks to muszę przyznac że troche mnie ta drużyna nieintryguje po odejsciu t-maca i Jo Jonsona wyglądało to b. dobrze i nie mówie że tak nie jest bo kto się spodziewał że będą jak do tej pory na 3 miejscu na wschodzie z b.dobrym bilansem 15-8 Ale ostatnio dosyc kiepsko to wyglądało nawet Larry Drew przyznał że brakuje im energii. Mały podteks do tego meczu to powrót do Fili Lou Williamsa ale czy ktokolwiek tam jeszcze pamięta o nim skoro taki progres notują Holiday i Turner to będzie ten przełomowy mecz

Toronto Raptors - Orlando Magic +3 2.03 Pinnacle Zwrot
Toronto on fire ale dzisiaj przegrywa staram się byc konsekwentny co do typu gram przeciwko nim bo nie wierzę w to że taki serial wygranych ędzie trwał nadal bo to coś w stylu bajki &gt; stawka rośnie mimo braku Big Baby u Magików z któym szansę Raps znacząco rosną.. rozpisałem się wyzej i juz mi weny brakuje Obydwa zespoł ostatnio 4-1 grali już w tym sezonie wygrali raps liczę na dobrą formę strzelecką zza łuku Magików i jj riddicka to będzie close game nie potrafię tego sensownie zaargumentowac ale liczę jeszcze na solidną ostatnio obronę Magików....

San Antonio Spurs - New Orleans Hornets +13.5 1.90 Pinnacle ✅
OStrygi nie są ostatnio w takiej formie żęby wygrywac z drużynami pokroju Hornets 20 30 pkt mimo takiej głębi skłądu ostatnio napięty terminarz daje sobie we znaki zawodnikom już wiekowym jak Duncan Ginobli zagra? Parker to koń może i grac co dziennie ale to gosc jak wino Hornets natomiast pokryli mi linię z Warriors z Clips już się nie udało gram na nich po wysokim handi konsekwentnie bo to musi się kiedyś skończyc

Zasanawiam się jeszcze nad meczami Warriors Cats a nawet Clips Kings ale to ok 1 dopiero

Koniec końców nie zagrałem nic więcej....

Otrzymane punkty reputacji: +10
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Spotkanie: Philadelphia 76ers(-4,5) - Atlanta Hawks
Dyscyplina: Koszykówka NBA godz 01:05
Typ: 1 ✅
Kurs: 3.05
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Jedne z ciekawiej się zapowiadających spotkań w najlepszej koszykarskiej lidze świata.na przeciw siebie zagrają drużyny z odmiennych biegunów tabeli.Goście na miejscu trzecim a gospodarze na miejscu dziesiątym.Muszę przyznac że stawiam na 76ers gdyż myślę że w końcu się przełamią bo nie są drugimi &quot;czarodziejami&quot; i mają potencjał do dobrej i efektownej gry.Ostatnie spotkania przegrali, było ich az pięć.straszna passa gospodarzy zaczęła się na bykach u siebie.dziś myślę że zagrają odmiennie niż w ostatnich spotkaniach i wywalczą wygraną.Grają u siebie więc doping kibiców powinien im pomóc.goście grają w kratkę ostatnio.Potrafią wygrać z każdym jak i przegrać ze slabeuszem.Gospdoarze byli także wysoko w tabeli w samej czołowce ale wystarczyła czarna seria i mamy etraz miejsce takie jakie jest.dziś jednak myślę że dadzą sobie radę.Ostatnie pieć spotkań między nimi było na korzyść Philadelphi.Dziś jest bardzo dobry czas na przełamanie i granie już tylko o wygrane.dadzą radę i liczę na to że powini wygrać minimum pięcioma punktami.

Otrzymane punkty reputacji: +6
dawid23 189

dawid23

Użytkownik
Toronto Raptors - Orlando Magic +3 2.03 Pinnacle
Toronto on fire ale dzisiaj przegrywa staram się byc konsekwentny co do typu gram przeciwko nim bo nie wierzę w to że taki serial wygranych ędzie trwał nadal bo to coś w stylu bajki &gt; stawka rośnie mimo braku Big Baby u Magików z któym szansę Raps znacząco rosną.. rozpisałem się wyzej i juz mi weny brakuje Obydwa zespoł ostatnio 4-1 grali już w tym sezonie wygrali raps liczę na dobrą formę strzelecką zza łuku Magików i jj riddicka to będzie close game nie potrafię tego sensownie zaargumentowac ale liczę jeszcze na solidną ostatnio obronę Magików....
Big Baby jest to bardzo ważny zawodnik dla Magic, dzisiaj jego brak będzie nadto widoczny. W Toronto wraca Fields, Calderon gra na prawdę dobrą koszykówkę. Davis , Jonhson i Anderson też na prawdę dobrze wyglądają . Jak dla mnie Rap tors -3.5. Polecam też granie na Detroit -6.5. Tutaj sugeruję się linią dobraną na podstawie formy obu drużyn , która jest jak niebo a ziemia. Detroit ostatnio fa talne wyniki SU i ATS, natomiast Wizards o dziwo całkiem przyzwoicie , więc skąd linia -6.5 ?

pele_ 268

pele_

Użytkownik
Carmelo Anthony over 29.5 pkt kurs 1.85 (Betsson) ⛔ 29 pkt, ehh..

Jak dla mnie na niego nie ma mocnych. Jest w oszałamiającej formie. Praktycznie każda piłka idzie do niego, a on oddaje mase rzutów. Średnia Carmelo wynosi 28 pkt. Już nie raz udowodnił, że można na nim polegać i że jest prawdziwym liderem Knicks. Chicago wiadomo opiera się na grze defensywnej i dziś na pewno za wszelką cene będą chcieli zatrzymać Melo. Nie sądzę, aby ten plan się im powiódł. Ten chłopak jak na razie jest nie do zatrzymania. Dzisiaj Knicks grają u siebie, a to kolejna motywacja dla Melo, aby rozpieszczyć kibiców, którzy przyjdą oglądać go w akcji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom