>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2012

Status
Zamknięty.
pele_ 268

pele_

Użytkownik
James Harden powyżej 25 pkt (Betsson) kurs 1.85

Harden - klasa sama w sobie. Wiadomo, w Rockets największa gwiazda. Jego średnia na mecz wynosi 25 pkt. Kto ma poprowadzić zespół do zwycięstwa jak właśnie nie on? Houston w sumie pokazało w meczu z Spurs że bez Hardena także potrafi nawiązać walke, lecz kiedy gra Harden to on zdobywa najwięcej pkt i jest zdecydowanym liderem drużyny. Myślę, iż Houston powalczy z Bostonem na równym poziomie, a Harden jak zawsze pokażę się z dobrej strony i przekroczy over 25 pkt.

DeMar DeRozan powyżej 20 pkt (Betsson) kurs 1.85

Ostatnio także grałem na over, niestety nie wypaliło. DeRozan zagrał po prostu bardzo słabe spotkanie w meczu z Spurs zdobywając 11 pkt. Dziś Toronto zmierzy się we własnej hali z Dallas. W ostatnim meczu tych drużyn Demar zdobył 24 pkt, jednak jak dla mnie nie ma co wracać wspomnieniami w przeszłośc i przywiązywać do tego dużej wagi. Dzisiaj po prostu licze na dobrą gre DeRozana we własnej hali i chęć udowodnienia że w meczu z Spurs był to jedynie wypadek.

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
15.12.12 / 03:00
Koszykówka, NBA
Indiana Phoenix Suns - Utah Jazz
Typ: Powyżej 208⛔
Kurs: 2,62
Buk: Bet365

Analiza:
bardzo ciekawie się zapowiadające spotkanie w najlepszej koszykarskiej lidze świata.dziś w nocy we własnej hali słońca podejmą jazzmanów z Utah.gospodarzom nie idzie ostatnio z wygrywaniem spotkań więc dlatego dzisiejszy typ na wynik over.Wiem że potrafią rzucać tak samo jak przeciwnicy więc dlatego tez taki wynik na powyżej 208 punktów w sumie.Gospodarze w końcu po dniach posuchy wymęczyli zwycięstwo z wysoko w tabeli Clippers.zaledwie dwoma punktami ale zawsze i to po bardzo zaciętym spotkaniu i bardzo niskim w dorobek punktowy.Oba zespoły nie rzucili nawet 190 punktów w sumie.szok jak na te zespoły i NBA.dziś myślę że już będzie inaczej.goście ostatnie cztery wygrane z rzedu i nie ważne gdzie.czy to na wyjeździe czy u siebie.ostatnie spotkanie to wynik na under 200 punktów.Słońca to ostatnie dwa spotkania na under 200.Dzis chyba oba zespoły się przełamią i rzucą te punkty.każdy po minimum setke na konto_Ostatnie spotkanie było na under.ale wcześniejsze między nimi to granica ponad dwieście punktów. Dzis w nocy licze na podobny wynik jak we wcześniejszych czyli grubo ponad 200 punktów.koniec posuchy i czas na wysokie wyniki.Być może nawet dogrywka to wtedy nie będe musiał się martwić o over 208 punktow.kto wie ale z pewnością na wynik ponad dwieście punktów.

dawid23 189

dawid23

Użytkownik
Utah Jazz (-2) - Memphis Grizzlies @ 1.90 Bet365

Grizzlies po mocnym początku sezonu w końcu zeszli na ziemię. 3 ostatnie porażki mówią same za siebie. Zaczęło się od przegranej na własnym parkiecie z Atlantą, potem wyjazd do Phoenix i Denver. Trener Memphis L. Hollins tłumaczy mocny początek dobrym terminarzem, dużo grali u siebie, nie za dużo back-to-backów itp. Dzisiaj kontynuują road trip w Utah, do tego b2b, wczoraj grali w Denver, gdzie nie jest łatwo, i jestem niemal pewny, że ten mecz kosztował ich wielu sił. Utah u siebie mega groźne, 9 wygranych, jedyna porażka jednym punktem z Clippersami. Memphis ostatnio tu wygrało w 2007 roku i na 8 ostatnich spotkań w Utah są 2-6 ATS.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Spotkanie: Atlanta Hawks - Golden State Warriors
Typ: 2 (GSW)✅✅✅ e: na luzie weszło
Kurs: 3.39
Bukmacher: [URL='http://www.pinnaclesports.com/default.asp?language=British&amp;LExt=bri&amp;refer=xforumbuch']Pinnacle[/URL]
Analiza:
Dziwny kurs biorąc pod uwagę formę Warriors na wyjazdach. Możliwe, że buki uznali porażkę z Magic za przejaw zmęczenia i przy dobrej grze Hawks widzą w nich faworyta. Ale mimo wszystko ten kurs to zaproszenie do tańca, które podejmuję. Ostatnie 2 mecze wygrało GSW i warto spojrzeć na jedeny mecz z ego sezonu 92:88 u siebie. Hawks nie byli wtedy jeszcze hot, ala wojownicy też nie byli w szczytowym punkcie. Dziś obie ekipy są na fali, więc zobaczymy jak wyjdzie. Jeśli chodzi o osłabienia to niewiadomo czy zagrają Morrow z Atlanty i Ezeli u gości. Hawks u siebie lubią grać szybki basket - kontry i trójki i na większość to starcza, ale dziś trafiają na szalonych młodziaków, którym w to graj. Curry w formie na all star game i zresztą Thompson czy Lee też świetnie grają. Ławka Hawks ostatnio się rozbujała, więc zapowiada się ciekawy mecz.

Dla asekurantów polecam +6.5 na GSW, a ja idę na czysty win (b2b wg mnie nie ma znaczenia przy tych gościach).

Otrzymane punkty reputacji: +11
tezma 0

tezma

Użytkownik
Ktoś jest zorientowany czemu u każdego buka taki wysoki kurs na Warriors??
Myśle ze to napewno nie jest spowodowane jedna przegrana z Orlando...przeciez na wyjazdach wygrywali z dobrymi ekipami..miami, nets. Jeżeli to nie jest spowodowane jakimis kontuzjami u gosci, to tylko lapac kurs na Golden.

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Bo GSW to przeciętniak, który ostatnio miał bardzo dobrą serie. Orlando sprowadziło ich na ziemie. Dzisiaj przeciwnik o klase lepszy od Magic, do tego dochodzi zmeczenie. No i Atlanta on fire. Nie widze dzisaj zadnych szans dla Warriors.
Polecam zagrać dzisiaj Minnesote, wraca Riki Rubio! ale nie wiadomo co z Love, ktory uszkodził sobie wczoraj ręke (na tą chwile wygląda na to, że nie zagra). Jeżel ta dwójka zagra to Minnesota @1.60 izi do grania ????

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Biorę pod lupę dziś spotkanie Pacers - Pistons. Pacers to drużyna typowo nastawiona defensywnie, pod względem obrony czołówka ligi, w tym momencie na 1 miejscu. Pistons to dopiero 22 atak. W meczach które udało im się wygrać, zdobywali średnio 100.8 pkt. W przegranych zaledwie 92.3. Dziś liczę na dobrą postawę w obronie Indiany, a wtedy powinni wygrać bez problemów. 7 grudnia Detroit grali z Chicago, czyli drużyną o podobnym stylu gry jak Indiana. W drugiej połowie kiedy Bulls mocniej przycisnęli kompletnie pogubili się gracze Pistons i dziś myślę może być podobnie. Na koniec jeszcze jedna statystyka: w meczach w których Detroit zdobywali poniżej 100 pkt bilans 3-14, Indiana na 23 rozegrane dotychczas spotkania tylko w 5 pozwolili rywalom na więcej niż 100 pkt.
PS. A i zapomniałem o fakcie że wczoraj Pistons w dziewięciu zawodników grali dwie dogrywki, więc i zmęczenie może być tu czynnikiem.

Pacers
@ Pistons 1.741
Pacers -2.5 1.98

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Bo GSW to przeciętniak, który ostatnio miał bardzo dobrą serie. Orlando sprowadziło ich na ziemie. Dzisiaj przeciwnik o klase lepszy od Magic, do tego dochodzi zmeczenie. No i Atlanta on fire. Nie widze dzisaj zadnych szans dla Warriors.

Polecam zagrać dzisiaj Minnesote, wraca Riki Rubio! ale nie wiadomo co z Love, ktory uszkodził sobie wczoraj ręke (na tą chwile wygląda na to, że nie zagra). Jeżel ta dwójka zagra to Minnesota @1.60 izi do grania ????
Love to na razie więcej szkodzi niż daje, bo rozegrał może z jeden mecz skuteczny w ataku, odkąd przybył. A wiadomo, że w obronie, prócz desek, to on za wiele nie daje..
ale zgadzam się, że Minny obowiązkowo do gry.

K 19

ka-ram-ba

Użytkownik
A co wy gracie na kursy czy na drużynę która ma największe szanse na zwycięstwo? Jakby płacili na GSW 2,3 to olalibyście ich i grali Atlante? Wojownicy nie grzeszą obroną, co innego Atlanta, doświadczony zespół, widać że już wjechali na właściwe tory. W dodatku u siebie, wszyscy zdrowi. Nie oczekujcie że taki młody zespół jak Warriors będzie ciągle tak cisnął cały sezon zasadniczy.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
i tego o klasę lepszego...dmuchną o 2 klasy czyli +12,5 :razz:

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Ja dziś polecam grać na Boston, co prawda przegrali wczoraj, ale tamten mecz od początku nie układał sie po ich myśli, Spurs ostatnio zgubili rytm i wydają się być w dołku.
5.50 drogą nie chodzi, i pobieram dzis Celtów właśnie po tym kursie.

L 0

l@m@r

Użytkownik
Na wstępie Witam wszystkich ^^
Chciałbym do tego wszystkiego dodać , że Warriors kończą dzisiaj serię 7 spotkań wyjazdowych, więc na pewno wyjdzie zmęczenie i dekoncentracja, wydaje mi się również, że właśnie to + fatalna obrona były powodem wczorajszej przegranej. Dzisiaj nie powinni mieć za dużo do powiedzenia z Atlantą, która w ostatnim czasie pogrywa całkiem dobry basket ^^. Do tego na dzisiaj proponuję Indianę (można się nawet pokusić o handicap -2,5), która gra ze średnimi Detroit Pistons. Nie powiem, bo zaskoczyli mnie wczoraj 2 dogrywkami z Brooklynem, ale wg mnie było to spowodowane zwykłym rozluźnieniem Netsów przy większym prowadzeniu. I to chyba na tyle ^^.
Indiana -2,5 @ Pistons - 1,90 bet365
Golden State Warriors @ Atlanta -5,5 1,71 bet365

coreq93 806

coreq93

Użytkownik
bilans 0-2
SAS - Boston (0 : 9.5)
Myślę że dziś przełamię swoją niemoc, SAS wraca do swojej hali po 4 wyjazdach z których ostatnie 2 mecze przegrali, napewno będa chcieli zamazać ostatnie porażki przed własną publicznością a mecz z Bostonem będzie ku temu świetna okazją : Boston niezbyt dobrze prezentuje się na wyjazdach, ATS 3-6-1, Ostrygi natomiast 5-3-1, w dodatku Boston d2d, ponad 300 km z Houston do San Antonio nie jest jakimś dużym dystansem, ale jestem pewny że Celtowie nie odpoczną w 100% do meczu i dziś zobaczymy popis ze strony gospodarzy tym bardziej że już raz pokazali gościom w tym sezonie że potrafią wygrać z Nimi różnicą ponad 10 punktów. dziś spodziewam sie tego samego

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Ja dziś polecam grać na Boston, co prawda przegrali wczoraj, ale tamten mecz od początku nie układał sie po ich myśli, Spurs ostatnio zgubili rytm i wydają się być w dołku.
5.50 drogą nie chodzi, i pobieram dzis Celtów właśnie po tym kursie.
koleżko, Spurs po tripie wracają na swoje śmieci, gdzie napewno chcą się odbić za te dwie ostatnie porażki. Boston swój trip dopiero zaczyna, zaczął od przegranej - teraz też będzie przegrana, nie widzę innej możliwości.
Dziś powinna być noc bez niespodzianek, oby...
Indiana ✅ , Wolves ✅ , Chicago ✅ , Spurs ✅powinni ogarnąć swoje mecze.
Do tego dochodzi Utah ⛔, które w swojej hali gra dobrze i z Memphis, które zgubiło rytm powinno sobie poradzić, bo to co miśki wczoraj wyprawiali z Denver woła o pomstę do nieba.
Charlotte ⛔ powinno się w końcu przełamać, grają u siebie, niech podbiją wreszcie te morale kibiców... Orlando to taka drużyna grająca w kratkę, tu widzi mi się wojna, ale z underem, win Bobki.
Atlanta też powinna podołać, swój teren, zmęczeni GSW i ich ten super bilans na wyjeździe niedługo powinien ulec zgorszeniu.
NYK to nie ruszać, bo jak Carmelo nie zagra, to może być różnie, może będą grać jak pierwszy raz z Miami czy coś podobnego i po farcie ... wygrają .

Otrzymane punkty reputacji: +3
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Detroit Pistons(-4,5) - Indiana Pacers
Typ: 1
Kurs: 3.30
Bukmacher: Bet365
16.12.2012 01:30
Analiza:
Kolejne spotkanie w najlepszej lidze kosza na śwecie. W odróżnieniu o NHLa to teraz prym w stanach zjednoczonych wiedzie NBA.Na dziś spotkanie na przełamanie dla Pistons.Od tzrech spotkań nie wygrali spotkania chociaż ostatnio wyjazdowo ulegli dopiero po dogrywce.Dziś grają we wlasnej hali i przy wsparciu kibiców własnych więc myślę że może być na ich korzysć. Dlatego też stawiam na te spotkanie że tak się stanie.Gospodarze mocni są na swoim parkiecie więc dziś cięzko będzie wywieść jakiekolwiek punkty z Detroit.Gospodarze wygrali jak dotychczas zaledwie siedem spotkań na 25 z rozegranych.marny to bilans w porownaniu do Indiany ktora wygrała już ich 11 na 23.Kurs jest niższy na gości ale ja wiem ze kursy nie grają i tu każdy wynik jest możliwy.W każdym więc razie licze na to że atut własnej hali , parkietu i motywacja do przrełammania sie pomoze Detroit wygrac te spotkanie i Pacers odprawić z kwitkiem.Tego im życzę i na to stawiam.

dwill 620

dwill

Użytkownik
Miami Heat - Washington Wizards
over 197
2.06
Pinnacle
5/10
Zespół z Miami będzie ogromni zmotywowany by zmazać plamę po niedawnej kompromitującej porażce w stolicy.
Miami Heat przed własną widownią mają bilans over/under 8-4, zaś Wizards na wyjazdach 5-5.
Myślę, że nie taki bez znaczenia będzie fakt, że Wizards podejdą do spotkania grając dzień po dniu ze sporymi osłabieniami w składzie. Wczoraj ulegli na własnym parkiecie Los Angeles Lakers 96:102, jednak Lakers grali falami i czasami w ataku aż bolały oczy od ich oglądania. Dzisiejszy rywal w ataku jest znacznie bardziej poukładany, więc liczę że Heat będą chcieli wykorzystać braki i b2b gości, nadając szybki ton dla tego spotkania.

New York Knicks - Cleveland Cavaliers
2
6.70
Pinnacle
5/10
W tym typie widzę value.
W NBA lubię grać przeciwko tzw. &#39;prawo serii&#39;. Knicks mają przed własną widownią bilans 9-0 i obecnie serię trzech zwycięstw z rzędu.
Taki kurs, to wg. mnie przesada przy fakcie, że dziś prawdopodobnie lider gospodarzy będzie na ławce rezerwowych w garniturze.
Carmelo Anthony dla swojego zespołu zdobywa średnio 28 punktów oraz 6 zbiórek, jeśli jego zabraknie, to będzie wielkie osłabienie i kurs prawie 7, przy takim obrocie spraw, jest jak najbardziej warty ryzyka.
Chicago Bulls - Brooklyn Nets
2
2.85
bah
5/10
Mimo, że zespół z Brooklynu podejdzie do tego spotkania grając dzień po dniu i po dwóch dogrywkach przeciwko Detroit Pistons, to w meczu z Chicago faworyta nie widzę żadnego.
Nets na wyjazdach mają bilans 5-4 i ATS 5-4, zaś przed własną widownią Bulls ATS to 2-10.
Upatrując nawet przewagi gospodarzy pod koszem, to nie jestem w stanie aż takiej zauważyć, by od razu zaprocentowało to na miano faworyta meczu, bo mimo że pod koszami u gospodarzy jest Noah, Boozer i Gibson, to po drugiej stronie Humphries i wciąż mało doceniani Evans i Blatche.
Uważam, że jeśli goście w ataku spiszą się solidnie, a szczególnie na dystansie, to będą w stanie powalczyć o szóste wyjazdowe zwycięstwo.
Chicago Bulls - Brooklyn Nets
over 184
2.03
Pinnacle
5/10
W tym meczu gospodarze w większości momentach powinni chcieć wykorzystać b2b i dwie dogrywki u swoich przeciwników. Jednak goście, to zespół, który potrafi do takiego systemu również przywyknąć, bo ma dosyć elastyczny skład. Spodziewam się, że w meczu powinno paść ok 190 punktów, więc taką linię z takim kursem - warto zaryzykować.
Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +4
ziomeczek9393 21,1K

ziomeczek9393

Użytkownik
Co wyprawiali wczoraj Warriors może nie skomentuje, za to prosiłbym was o opinię ich wczorajszego spotkania. Ja dzisiaj gram przeciwko Magic, wygrana Clippers i Utah.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
New York Knicks - Cleveland Cavaliers
2
6.70
Pinnacle
5/10

W tym typie widzę value.
W NBA lubię grać przeciwko tzw. &#39;prawo serii&#39;. Knicks mają przed własną widownią bilans 9-0 i obecnie serię trzech zwycięstw z rzędu.
Taki kurs, to wg. mnie przesada przy fakcie, że dziś prawdopodobnie lider gospodarzy będzie na ławce rezerwowych w garniturze.
Carmelo Anthony dla swojego zespołu zdobywa średnio 28 punktów oraz 6 zbiórek, jeśli jego zabraknie, to będzie wielkie osłabienie i kurs prawie 7, przy takim obrocie spraw, jest jak najbardziej warty ryzyka.
Prawdopodobnie nie zagra C. Anthony.
Ale Cavs też mają problem i to spory. W trakcie meczu z Bucks kontuzji doznał Irving, złamania szczęki.

http://espn.go.com/nba/story/_/id/8749656/kyrie-irving-cleveland-cavaliers-broken-jaw-play-mask

Także ja bym tu zagrał Under 194.5 Tobet Kurs: 1.91

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom