>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA Grudzień 2012

Status
Zamknięty.
pele_ 268

pele_

Użytkownik
Deron Williams under 18 pkt kurs 1.80 (Betsson)

Na dziś wybrałem ten jeden typ z całej oferty NBA. Po dłuższej serii grania overów czas na jakiś under. Jak wiadomo Chicago stawia najwięcej na obronę. Deron rzuca średnio 17 pkt na mecz. Nie sądze, by dziś przy tak grającym Chicago w obronie był wstanie rzucić więcej. W ostatnich 4 spotkaniach nie rzucił więcej niż 18 pkt. Do gry wraca po mału Lopez, który w Nets jest najlepiej punktującym graczem. Także Johnson wiele rzuca. Jak dla mnie to kolejne spotkanie z typu tych underowych w wykonaniu Derona.

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Chicago Bulls - Brooklyn Nets 2 @ 2.95 Betclic
Na dzisiaj zdecydowanie uderzam na Brooklyn Nets, którzy choć może nie miele ostatnio rewelacyjnych wyników to trafiają dziś na mocno osłabionego rywala. Chicago Bulls bo to o nich rzecz jasna mowa wystąpią dzisiaj bez trzech graczy obwodowych tj. Rose&#39;a, Hinricha i Hamiltona. W rezultacie od pierwszych minut zagrają nominalnie rezerwowi Belinelli i Robinson, którzy rzecz jasna powinni sobie poradzić. Gorzej jednak sytuacja wygląda z rezerwami, gdyż Butler i Teague to nieopierzone młokosy, którym daleko do klasy w/w dwójki. Dlatego też w przypadku jakichkolwiek problemów z faulami obrońców Bulls otwiera się duża szans przed strzelcami Nets. Goście co prawda mają w nogach dwie dogrywki z ostatniej nocy, jednakże powinni sobie z tym dać radę, gdyż skład jest szeroki i pełen wartościowych zmienników. Co więcej do składu gości powraca Brook Lopez, które na pewno wzmocni drużynę w walce pod koszami. Na koniec warto jeszcze przypomnieć, że rok temu Nets sensacyjnie wygrali w Madison Square Garden 97:85, pomimo że dysponowali słabszym składem niż obecnie, zaś Chcicago grało z Rose&#39;m. Dlatego też nie wykluczam powtórki z rozrywki i wygranej chłopaków z Brooklynu.
Z innych spotkań na pewno warto spróbować Utah, która jest mocna w swojej hali, zaś Memphis dopadła zadyszka.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Ja myślę że Cavaliers powalczą. Irving ma zagrać w masce.Myślę,że będzie ciągnął grę swojego zespołu a jak się uda doprowadzić do wyrównanej końcówki to Kyrie wie co robić w takich momentach. Nieźle prezentuje się matchup na pozycji C i będzie to ozdoba meczu.Ciekawie wygląda s5 Knicks. Felton-Kidd-Brewer-Copeland-Chandler nie wygląda to na zespół który ma wygrać na luzie.Ławka na plus dla Knicks,ale handi 10,5 wydaje się bezpieczne.

dawid23 189

dawid23

Użytkownik
Chicago Bulls (-4.5) - Brooklyn Nets @ 1.90 Bet365
Hops, tylko czekałem aż linia spadnie poniżej 5, 60% publiki na Nets więc to nie było trudne do przewidzenia.
Nets wczoraj potrzebowało dwóch dogrywek aby wygrać mecz na własnym parkiecie z Detroit, Dzisiaj grają po raz 4 w ciągu 5 dni. Ostatnio zdecydowanie pod formą - 1-4 ATS. Występ Brooka Lopeza pod znakiem zapytania, Johnson mówił, że w piątek zagra 24 minuty ale nie wie czy będzie dostępny w sobotę.
Bulls miało 2 dni aby przygotować się do tego spotkania. Wygrali 4 na 5 ostatnich spotkań, przegrywając tylko z Clippersami, także we wszystkich 4 wygranych pokrywali handicap co daje im bilans 4-1 ATS na 5 ostatnich zagranych. Braki kadrowe w zespole z Chicago na pierwszy rzut oka mogą wydawać się dość kłopotliwe, ale nie martwiłbym się nimi na zapas. Robinson i Teague pokazali, że nie są tacy słabi, rzucając razem 20 punktów i rozdając 8 asyst. Do tego duże znaczenie mają te 2 dni odpoczynku, bo rotacja w składzie mała więc zawodnicy mogą zagrać więcej minut przy lepszych efektach. Chicago nie dawno zdołało wygrać z Knicksami, więc z Netsami też są w stanie. ( i tak wiem, wtedy nie grał Melo, ale z Miami też nie grał i chyba każdy wie jakim wynikiem zakończył się mecz )

Otrzymane punkty reputacji: +1
F 30

fafarafa

Użytkownik
Deron Williams under 18 pkt kurs 1.80 (Betsson)

Na dziś wybrałem ten jeden typ z całej oferty NBA. Po dłuższej serii grania overów czas na jakiś under. Jak wiadomo Chicago stawia najwięcej na obronę. Deron rzuca średnio 17 pkt na mecz. Nie sądze, by dziś przy tak grającym Chicago w obronie był wstanie rzucić więcej. W ostatnich 4 spotkaniach nie rzucił więcej niż 18 pkt. Do gry wraca po mału Lopez, który w Nets jest najlepiej punktującym graczem. Także Johnson wiele rzuca. Jak dla mnie to kolejne spotkanie z typu tych underowych w wykonaniu Derona.
Akurat z tym typem bym uważał. W Chicago kolejny mecz opuszcza Hinrich ( kontuzja łokcia ) i tak na prawdę Chicago nie ma kim bronić Williamsa ( mikry Robinson i rookie Teague to za mało jak na tak klasowego zawodnika ). Myślę, że Williams może rzucić dziś ponad 20 punktów.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Bo GSW to przeciętniak, który ostatnio miał bardzo dobrą serie. Orlando sprowadziło ich na ziemie. Dzisiaj przeciwnik o klase lepszy od Magic, do tego dochodzi zmeczenie. No i Atlanta on fire. Nie widze dzisaj zadnych szans dla Warriors.
no to chyba musisz uderzyć się w pierś, ja uważam odwrotnie, atlanta to przeciętniaki, mieli zaj.... mująco dobrze ułożony kaledarz ???? czekałem kto ich w końcu stuknie u nich na chacie, a jak zobaczyłem, że warriors jadą do nich w gości to wiedziałem, że ich styl może przynieść efekty. Naprawdę dziwny ten kurs na nich był...

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Kurs na GSW był nieadektwatny do szans i warto było grać bez dwóch zdań, sam załuje że wczoraj nic nie ruszałem.
Kings - Nuggets @1.55 bet366✅
Nuggets over 104 @1.90 betsson✅
Jedyny warty grania typ moim zdaniem , Nuggets coraz lepiej , ich bilans na wyjeździe taki sobie , ale trzeba spojrzec jaki mieli hardkorowy terminarz:
76ers , Magic , Heat , Rockets , Warriors x2 , Suns , Spurs , Grizzlies , Wolves x2 , Jazz , Lakers , Hawks , Pacers , Knicks , Pistons.
Większość porażek po wyrównanych meczach 1-6 pkt różnicy zazwyczaj. Dziś bardzo słabe Sacramento , bez Thorntona który pojechał do umierającej matki , świetny strzelec z ławki więc dobrze że go nie będzie .
Kings to beznadziejnie broniąca drużyna , ostatnio 119 przeciwko Dallas . Ogólnie 23 miejsce w oddanych pkt (100 średnio) . Nuggets w 19 ostatnich meczach z Kings 18 razy ponad 100 pkt (w jednym 99) , wiadomo że historia się nie sprawdza zawsze ale akurat w tym wypadku to zarówno składy i sposób gry zespołów się za bardzo nie zmienił .
Nuggets wypoczeli po wygranej z Memphis , zgranie coraz lepsze i nie widzę opcji żeby przegrali z Kings .
Kings mają atletycznych podkoszowców : Cousins , Robinson i Thompson ale Nuggets całkowicie ich neutralizują swoją siłową , atletyczną i szybką grą . Zarówno podkoszowo jak i obwód mocniejszy zdecydowanie w Denver , do tego trener półmózg w Kings .
Dla mnie pewny win Nuggets i +110 pkt z ich strony .

Otrzymane punkty reputacji: +19
knightkuba 39

knightkuba

Użytkownik
17.12.12 / 03:00
New Orleans Hornets - Portland Trail Blazers ⛔
Typ: POR(-5)
Kurs: 1,9
Buk: bet365
Dzisiaj wyjazdowy mecz jednej z najgorszych drużyn w nba New Orleans Hornets( bilans na wyjazdach 2-7) przeciwko grających u siebie Portland , którzy ostatni mecz grali w czwartek przeciwko San Antionio Spurs i wygrali kontrolując wynik meczu od początku do końca ze świetnym scorem Lillard&#39;a 29 punktów. Przewaga własnej widowni, jeden dzień dłużej odpoczynku, więcej indywidualności powinno sprawić easy win dla Portalndczyków (dziwie się że takie niskie handi)
Powodzenia

anzelmo 266,3K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Houston Rockets-Toronto Raptors
TYP Houston Rockets 1H Money Line:grin:dobrze ze zwrot
Kurs: 1,73
Godz: 16.12.2012 19:00
buk Pinnacle

Typ dotyczy 1 polowy spotkania w przypadku remisu zwrot zakładu.Gra rakiet mi sie bardzo podoba kibicuje im. Fakt źle- słabo bronią dają dużo pkt przeciwnikom, ale jest spory potencjał w ofensywie.Toronto to drużyna jak dla mnie o mniejszym potencjale od rakiet - taki kurs na 1 polowe bardzo fajny warty ryzyka pogrania. Tym bardziej ze mamy tutaj opcje remisu czyli zwrotu, nie jest to zakład na 1 kwartę gdzie rożnie może być, myślę ze przy problemach kadrowych Raptors, przy słabej kwarcie 1 piątki rakiet różnice powinna zrobić ławka.Grali w tym sezonie juz ze sobą, nie tak dawno i dość pewne zwycięstwo HOU 117-101(wynik po 1 połowie 61-51).Rakiety na plus w ostatnich 10 spotkaniach 6-4. Toronto minus zdecydowany 2-8.Rakiety to zespól troszkę szalony nieobliczalny podtrawiwszy wygrać chyba z każda drużyna szczegolnie u siebie, ale tez mogą przegrać z każda ekipa. Zdecydowanie stawiają na ofensywny basket,Myślę ze kursy takie wysokie i w miarę równe na to spotkanie to zasługa ze w swojej hali Air Canada Centre ekipa Raptors podtrawi stawić czoła mocniejszym ekipa zdeklasowali Dallas 95-74, gdzie rakiety u siebie niespodziewanie przegrały z mavs. Powalczyli z Brooklynem,Zapowiada sie bardzo ciekawe spotkanie- obie ekipy raczej stawiają na atak, szybka grę zdecydowanie gorzej bronią.J. Harden powinien błyszczeć i robić różnice. Swoje powinni dorzucić C. Parsons i P. Patterson, ciekawy pojedynek będzie pod koszem gdzie O. Asik będzie toczył boje z J. Valanciunasem. Liczę ze rakiety zagrają dzisiaj w miarę rawno i pewnie pokazując swoja klasę i potencjał nawet przy słabszej obronie wygrają ten mecz atakiem.

F 30

fafarafa

Użytkownik
Houston Rockets @ Toronto Raptors
1.55 @ bet-at-home ⛔ No cóż, klątwa działa ????
Rakiety wprawdzie bez Pattersona ( pierwszego PF ) jednak powinni sobie poradzić ze słabymi Raptors. Toronto mocno osłabione ( Bargnani, Lowry, Fields ) i mają spory problem ze zdobywaniem punktów. W obronie też nie są orłami stąd moim zdaniem nie mają większych szans w starciu z 3 atakiem ligi.
Houston myślę spokojnie rzuci w tym meczu ponad 100 punktów, a Toronto setki nie osiągnęło już od 5 meczów.
Toronto wprawdzie zaskakująco łatwo pokonało Dallas w poprzednim meczu ale w tym sezonie jeszcze ani razu nie zanotowali dwóch zwycięstw z rzędu i nie sądze, żeby udało im się to tym razem.

coreq93 806

coreq93

Użytkownik
bilans: 1-2

PORTLAND - NOH (0 : 4,5)

Wg mnie ten bet to totalne nieporozumienie ze strony buków, zaledwie 4,5 punktowy handicup to totalny valuebet.
NOH to ekipa która przegrałaby z drużynami NCAAB, bez Gordona są totalnym dnem i 5 metrami mułu.
2 - 7 bilans na wyjeździe, ATS duzo lepsze bo 6-3.
W Portland kontuzje Batuma i Bartona ale z tego co widziałem to nie są powazne i obaj powinni dzisiaj zagrać, gospodarze bilans u siebie 6-4, natomiast ATS 5-4-1.
Warto dodać że w każdym wygranym meczu w tym sezonie pokryli handicap, są typowymi ligowymi średniakami więc myśle ze gładko poradzą sobie z taka drużyną jak NOH.
Orlean wczoraj miał przerwe, POR miało pare dni odpoczynku, w druzynie gości życiowy mecz rozegrał wczoraj Rivels a więc dziś napewno nie zagra tak dobrze.
Bet dnia moim zdaniem który warto postawić

Otrzymane punkty reputacji: +2
v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Hehe stara klątwa mówi: nie graj przeciw kanadyjczykom w meczu na swoim terenie i o wczesnej porze (tymbardziej w weekend :p ) .
Ale też mam nadzieję, że mecz będzie przypominał ten z końca listopada gdzie Houston rozstrzelało u siebie Toronto rzutami za 3 pkt. Choć z tego co czytałem to np. Eksperci z Covers przewidują wynik dość underowy 88:74 dla Rockets co wydaje się być dość abstrakcyjne ???? . Ale zobaczymy, zaraz początek ???? .

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 2

dominatorx

Użytkownik
Swoje powinni dorzucić C. Parsons i P. Patterson
The Rockets will be without Patrick Patterson who will miss the game with a bone bruise on his right foot while the Raptors will continue to roll without Andrea Bargnani (elbow) and Kyle Lowry (triceps).
sportsnet.ca/basketball/2012/12/16/toronto_raptors_houston_rockets_preview
Swojego nie dorzuci.
Zapowiada się mecz poniżej 210,5, no ale takie zakłady to tylko na żywo. Się zobaczy. ;)
Edit.4 II kwarta: 208,5 -&gt; 210.5 -&gt; 208,5 -&gt; 206,5 ... pułap osiągnięty ale liczę na więcej
Edit.5 koniec II kwarty: 200.5 :/ wygląda na to, że dzisiaj się już nie doczekam

andrewo8 49

andrewo8

Użytkownik
Philadelphia 76ers - Los Angeles Lakers -3 1.94 Pinnacle
Czym się kieruję ? hmm no napewno nie sympatią jakoś nie przepadam za graniem meczów lalek ostatnio.
Liczę tutaj na kontynuowania ich passy w ostatnim czasie za taką można przy obecnej formie uznac juz 2 wygrane ... Dlaczego dzisiaj ? Byc może dlatego że 70 % Dwaighta Howarda będzie miało dzisiaj dużo miejsca pod koszami ciekaw jestem kto pokryje Kobego byc możę ciekawy mach-up z Turnerem ostatnio w solidnej formie zresztą ucierpią przy tym jego statystyki ofensywne chyba że J-Rich...
Nie wiem jaka jest sytuacja z Holidayem ale chyba dzisiaj nie zagra więc Chris Duhon na szczęscie nie będzie mógł pokazac swojej jak że by tego nie ując defensywnej gry ; )
Oba zespoły miały po tyle samo czasu na przygotowanie się do tego meczu oba ostatnio nie rzucają na kolana 76 w ostatnich 5 meczach 2-3 LAL 1-5
Czas na pokrycie lini przez LAL

Otrzymane punkty reputacji: +11
knightkuba 39

knightkuba

Użytkownik
18.12.12 / 02:00
San Antionio Spurs - Oklahoma City Thunder
Typ: Podwójnik wynik OKC/OKC✅
Kurs: 1,95
Buk: bet365
Świetnie zapowiadający się mecz pomiędzy dwoma najsilniejszymi drużynami na dzień dzisiejszy zachodniej konferencji. Nie stawiałbym tutaj na żadnego overa bo nie wiadomo jak się mecz potoczy czy będzie strzelanina czy granie z uwaga w obronie. Ostatni mecz miedzy nimi odbył się 1 października gdzie San Antonio wygrało u siebie wynikiem 86-84, wiadomo poczatek sezonu to nigdy nic nie wiadomo. Dzisiaj jednak na niesamowitym streaku (10 ostatnio wygranych spotkań) Oklahoma będzie szukała rewanżu na własnym podwórku. Durant notuje świetne statystyki średnio 30,2 punkta w ostatnich 12 meczach. Wydaje mi się tutaj blowout ze strony Grzmotów , motywują się naprawdę świetnie na ważne spotkania i pokażą kto rządzi na zachodnim wybrzeżu.
Powodzenia
Edit
Zapomniałem o kontuzji jednej z filarów Spurs a mowa tu o Manu Ginobili który nabawił się kontuzji mięśnia czworogłowego uda i jest mało prawdopodobne że dziś zagra.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Wczoraj Nuggets jak w masło , dokładnie taki scenariusz jak miał być czyli masakra pseudo obrony Kings od początku do końca .
Na razie dwa typy z milenium , zobaczymy co później zaproponują w necie.
Orlando Magic - Minnesota Timberwolves @1.65 ⛔
Spodziewałem się około 1.5 a tu ładnie , Wolves mają wszystko co trzeba żeby nie dać nawet pomyśleć o wygranej dla rywali w dzisiejszym meczu .
Davis ze swoją grubą dupą zostanie połamany przez Pekovica , Vucevic nie poszaleję na deskach jak z Warriors i większość atutów Orlando znika.
Kirilenko , Shved grają bardzo mądrą koszykówkę , Andrei to chyba top3 zawodników w NBA jeśli chodzi o myślenie na parkiecie .
Magic ostatnio widziałem kilka razy (np 2 fatalne porażki Warriors które dały mi sporo do myślenia) , moim zdaniem Wilki wygrywają każdy mathup bez dwóch zdań , poprzedni mecz w tym sezonie pokazał to bardzo dobrze (90-75 ) .
Warto wspomnieć że nie grał wtedy Love i Rubio , ważna sprawa to powrót Hiszpana . Ostatnio grał tylko 18 min i ma prowadzić na razie 2unit ale to bardzo ważna sprawa , D.Williams od razu 16 pkt (5-9 FG , 6-6 FT) .
Goście 4 obrona ligi i jakoś nie widzę drużyny Magic w tym meczu .
Pekovic ostatnio miażdzy w ataku i dziś powinno być podobnie (ostatnie 3 mecze 22,31,21 pkt i dwa razy powyżej 70% FG)
Pekovic over 16.5 @1.85 ✅
Pekovic bardzo skuteczny , ostatnio dostawał sporo rzutów , partnerzy dobrze go kreują a znając Ricka Adelmana to będzie wymagał od zawodników by dalej obficie dokarmiali pod koszem potwora z Czarnogóry . Spodziewam się sporo łatwych pkt z pod kosza oraz szans na zbiórki ofensywne bo zarówno Vucevic(240 lbs) który jest trochę za miękki jak i undersized Davis mogą mieć z Pekovicem duże problemy. Wspomniałem już o jego ostatnich wyczynach w ataku a więc 17 pkt nie wydaję się być jakąś wysoką linią . 78% z FT robi wrażenie i czarni środkowi z NBA powinni brać przykład z niego , jak się chce to można się nauczyć .

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Zdecydowanie popieram dziś typ na Wolves, kurs jest przyzwoity na nich, trzeba grać. Mam nadzieję, że Rubio dostanie dziś trochę więcej minut, gdyż dostał ich tylko 18.. - ale wiadomo, po kontuzji to nie trzeba wymagać cudów od niego. Orlando gra u siebie, lubi sprawiać niespodzianki, ale nie tym razem, tym bardziej, że grają z 4. obroną ligi.
Idziemy dalej.. NYK 3 mecz z rzędu będzie rozgrywać u siebie i zapowiada się kolejna wygrana. Questionable jest jeszcze Carmelo czy Wallace, ale nawet bez nich powinni sobie poradzić z młodymi &#39;rakietami&#39;. Kurs nas nie rozpiszcza, bowiem @1.25 to mało ale do jakiegoś dubla można dorzucić. Rakiety pokazały, jakie są &#39;piekielnie mocne&#39; w Toronto, no ale... ta drużyna potrzebuje czasu. Młodzi, na czele z Harden&#39;em, waleczni. Tym razem rywal jeszcze silniejszy niż Raptors i liczę na lekki blowout. New York Knicks @ 1.25 bwin
Detroit Pistons - Los Angeles Clippers. Tutaj zdecydowanie na gości, WRESZCIE złapali swój rytm po lekkiej zadyszcze (m.in. przegrana z NOH). Wygrali 9 na 10 ostatnich meczy, w tym wszystkie na wyjeździe. Zapowiada się kolejne zwycięstwo, Paul z Griffinem poprowadzą do zwycięstwa, trochę punktów powinni dołożyć Jordan czy Crawford. Można dać do dubla z NYK. Los Angeles Clippers @ 1.36 Pinnacle
OKC jest w mega formie, Durant też. Spurs spuścili z tonu, przegrane ostatnio z Utah czy PTB. Po jednym meczu z Bostonem u siebie znów robią trip, najpierw do Oklahomy, potem do Denver. Może być wymiana ciosów, a może być wolna i obronna gra. Tak czy siak, zdecydowałbym się na OKC, bo kurs jest ok ???? Oklahoma City Thunder @ 1.52 Pinnacle
Phoenix - Sacramento. Rzecz by można było &#39;kurde, feniksy wreszcie się obudziły!. Tak też się stało, wygrane w ładnym stylu z Memphis, czy Utah mogą robić wrażenie. Teraz przyjeżdża słabe Sacramento, które zostało rozniesione u siebie przez Denver, masakrycznie. Nie widzę gości w tym meczu, nie wiadomo czy zagra Evans a zawsze mógłby coś pomóc drużynie. Phoenix Suns @ 1.42 Pinnacle
Ostatniego meczu nie ruszam, bo to nie dla mnie, tutaj może się zresztą w każdą stronę to potoczyć... Bardziej skłaniałbym się ku Chicago, bo @3.40 na bwin to value, no ale zostawiam ten mecz w spokoju.
Takie ot moje przemyślenia na dzisiejsze, nocne mecze.

Otrzymane punkty reputacji: +7
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Wolves over 95 @ 1,90 Marathonbet
Pierwszy raz gram over w meczu Wilków. Ostatnie 3 mecze naprawdę mega overowe. w ostatnim zagrał już Rubio i widzieliśmy ile pkt wykreował w te kilkanaście minut, które przebywał na parkiecie. Jeszcze czekamy na Budingera i Roya, ale rotacja Wolves jest już znacznie szersza i nie muszą grać już tak wolno i defensywnie. Pekovic jest w dobrej formie, liczę na świetną współpracę Kirilenki z Rickym. Może też wreszcie Love się przebudzi przeciwko miernemu w obronie Davisowi? w każdym bądź razie liczę, że ofensywa Minny pod wodzą genialnego Rubio nie będzie miała problemów z kiepską defensywą Magic. Gram też na zwycięstwo Wilków, które ostatnio grają dobrze i po powrocie swoich liderów powinny grać coraz lepiej i poprawiać bilans.

Otrzymane punkty reputacji: +3
andrewo8 49

andrewo8

Użytkownik
Carmelo Anthony (ankle) is expected to play on Monday against the Rockets. rotoworld
New York Knicks - Houston Rockets +10 1.97 Pinnacle
Mimo to że wraca człowiek Melo nie zniechęca mnie to do zagrania handi na Rakiety linia skoczyła o 2 pkt
Knicks nie przegrali jeszcze w MSG w tym sezonie Rakiety nie wygrały od ostatnich 7 meczów na wyjeździe w Imię zasady że każda seria musi się skończyc pogram na Rockets +10
Co do samego meczu no pare ciekawych podtekstów przygaszone linsanity &lt;głównie przez pewnego Jamesa z łądną brodą&gt; wraca na Manhattan Napewno będzie chciał się pokazac po drugiej stronie Felton jakis czas temu porównywało się tych dwóch głównie za sprawą brukowców w NY ciekawy pojedynek. kto przykryje picknrolle Hardena ? Kidd będzie mu asystował ale nie przeszkodzi w zdobywaniu punktów. Wyżej to już przewaga Nowojorczyków aczkolwiek ciekawi mnie jak wypadnie Parsons pewnie na Ronniego Browera bo to bardzo ciekawy meczup frontcourt dla knicksów dzielenie się piłką ławka jak i dosiwadczenie i forma też. Toronto wczoraj wygrało z rakietami rotacja ograniczona do 9 zawodników szkoda też że Patterson raczej odpada z gry ale nadal liczę tutaj na emejzing.
No dobra nie wierzę tutaj w wygraną Houston mimo że to fajna młoda ekipa której kibicuję ale mam nadzieję że linie 10 pkt pokryją W pierwszym meczu tych zespołów 3 tygodnie temu Rakiety wygrały blisko 30 pkt różnicą może blask fleszy MSG poprowadzi ich do kolejnego dobrego meczu

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Phoenix ( -4 ) - Sacramento 1 za 1,57 w Bet 365 ✅

Idziemy w stronę słońca... Kings rozniesieni wczoraj przez Denver, mają b2b. Dodatkowo wg rotoworld.com nie zagra Evans, a Thorthon pewnie też nie dojedzie. Szansa dla Suns na zanotowanie serii W3 , no i dla Marcina by poszaleć pod koszem. Typ wygląda dość pewnie i jedynym problemem może być to, że Suns mogą położyć każdy mecz ot tak bez powodu... Phoenix u siebie dość pewnie i regularnie leje Kings ( 9 -1 last 10 ) i poza przegranym meczem to wszystko kręci się około +6 i wyżej. kings gdy jest w formie, potrafi nawet wygrać b2b (vide Orlando i Portland ma początku grudnia ), ale teraz tej formy nie ma. +15 z Jazz i pokonanie Miśków przekonuje mnie by iść w stronę słońca. Liczę na dobry mecz MG i zwycięstwo gospodarzy. Powodzenia !
Świetny mecz MG - 14 punktów, 13 zbiórek i 5 bloków

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom