Zdecydowanie popieram dziś typ na Wolves, kurs jest przyzwoity na nich, trzeba grać. Mam nadzieję, że Rubio dostanie dziś trochę więcej minut, gdyż dostał ich tylko 18.. - ale wiadomo, po kontuzji to nie trzeba wymagać cudów od niego. Orlando gra u siebie, lubi sprawiać niespodzianki, ale nie tym razem, tym bardziej, że grają z 4. obroną ligi.
Idziemy dalej.. NYK 3 mecz z rzędu będzie rozgrywać u siebie i zapowiada się kolejna wygrana. Questionable jest jeszcze Carmelo czy Wallace, ale nawet bez nich powinni sobie poradzić z młodymi 'rakietami'. Kurs nas nie rozpiszcza, bowiem @1.25 to mało ale do jakiegoś dubla można dorzucić. Rakiety pokazały, jakie są 'piekielnie mocne' w Toronto, no ale... ta drużyna potrzebuje czasu. Młodzi, na czele z Harden'em, waleczni. Tym razem rywal jeszcze silniejszy niż Raptors i liczę na lekki blowout. New York Knicks @ 1.25 bwin
Detroit Pistons - Los Angeles Clippers. Tutaj zdecydowanie na gości, WRESZCIE złapali swój rytm po lekkiej zadyszcze (m.in. przegrana z NOH). Wygrali 9 na 10 ostatnich meczy, w tym wszystkie na wyjeździe. Zapowiada się kolejne zwycięstwo, Paul z Griffinem poprowadzą do zwycięstwa, trochę punktów powinni dołożyć Jordan czy Crawford. Można dać do dubla z NYK. Los Angeles Clippers @ 1.36 Pinnacle
OKC jest w mega formie, Durant też. Spurs spuścili z tonu, przegrane ostatnio z Utah czy PTB. Po jednym meczu z Bostonem u siebie znów robią trip, najpierw do Oklahomy, potem do Denver. Może być wymiana ciosów, a może być wolna i obronna gra. Tak czy siak, zdecydowałbym się na OKC, bo kurs jest ok ???? Oklahoma City Thunder @ 1.52 Pinnacle
Phoenix - Sacramento. Rzecz by można było 'kurde, feniksy wreszcie się obudziły!. Tak też się stało, wygrane w ładnym stylu z Memphis, czy Utah mogą robić wrażenie. Teraz przyjeżdża słabe Sacramento, które zostało rozniesione u siebie przez Denver, masakrycznie. Nie widzę gości w tym meczu, nie wiadomo czy zagra Evans a zawsze mógłby coś pomóc drużynie. Phoenix Suns @ 1.42 Pinnacle
Ostatniego meczu nie ruszam, bo to nie dla mnie, tutaj może się zresztą w każdą stronę to potoczyć... Bardziej skłaniałbym się ku Chicago, bo @3.40 na bwin to value, no ale zostawiam ten mecz w spokoju.
Takie ot moje przemyślenia na dzisiejsze, nocne mecze.