>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA Grudzień 2012

Status
Zamknięty.
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
No ja tam widzę znowu under lub ujemne handi na rakiety
Nie analizuję jeszcze meczu tylko rzucam hasło:p

Fakt, nie ukrywam, że sympatyzuję z Rockets (najmłodsza ekipa ligi, Harden), ale nie zgadzam się, że nie grają niczego ciekawego. Już z SAS pokazali, że nawet bez Brody są w stanie nawiązać walkę z mocnymi i nie grają jednowymiarowym schematem (głównie na własnym terenie).

e: do WilliegoAG - trochę przegiąłeś z tym zestawieniem. Ok, Rockets nie idą na mistrza i mogą walczyć póki co o PO, ale mają jeszcze czas, bo są najmłodszym składem w lidze. Formuła na sukces ekipy z Bostonu zaczyna się wyczerpywać, no bo ile można bazować na zgraniu i doświadczeniu. Rondo jest wg mnie w top3 rozgrywających NBA i tworzy mega okazje do punktowania, ale poza tym to powoli wieje tam starością i nudą. Zgadzam się, że Lin nie dorasta mu do pięt, ale co do reszty to nie masz racji.

Garnett vs Asik
Całkowicie różni gracze z innym bagażem zadań. Garnett ogólnie to żywa legenda (pamiętacie jak wymiatał w MTW?;) i firma, ale patrz na bieżacy sezon. Wszystko co ma (16 ppg, 7 zb. na mecz) zawdzięcza głównie Rondo i jakby dostał takiego Lina na rozegranie, to by nie istniał. Asik to &quot;zielony&quot; gość w NBA, jest drewniany w ataku (10 ppg), ale jest dobry w defensywie i świetnie zastawia tablice (blisko 12 rpg). Na pewno nie różnica 3 klas tylko lata doświadczenia. Jeśli chciałbyś porównać z kimś Garnetta to masz jak coś w HOU Pattersona i powiem Ci, że ten gość ma papiery, by być za chwilę &quot;nowym Garnettem&quot;

Pierce vs Harden
Harden to już jest all star:p
+Top5 NBA w punktach na mecz gra, przy czym to jego 1. sezon jako s5 a trzeci jako pro,
+Jest w nowym mieście,zespole, na dodatek z samymi żółtodziobami.

Kurs dziwiłby gdyby mecz był u Celtów, u siebie Houston gra bardzo dobrą koszykówkę

Otrzymane punkty reputacji: +2
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Orlando Magic - GSW @1.55 bet365 7/10⛔
GSW -4.5 @1.90 bet365 3/10⛔

Naciąłem się na meczu w Oakland , Magic zagrali bardzo poprawny mecz ale to Warriors przegrali na własne życzenie . Dziś na pewno chęć rewanżu i podtrzymania fajnego streaka wyjazdowych wygranych . Wystraczy że trener zarządzi poprawki względem tego co było w 1 meczu , nie dadzą tak szaleć Reddickowi i Davisowi , wtedy Warriors wygrają bo są po prostu nieporównywalnie lepsi .
Magic jedna ze najgorszych drużyn , teraz mają nienajgorszy bilans ale na koniec sezonu wszystko wyjdzie .
Magic fatalnie w ofensywie , ostatnie 4 mecze to kolejno 81 , 82 , 98 (vs Suns) , 80 pkt a więc fatalnie i z taką ofensywą nie mają czego szukać z Warriors .
Curry w końcu zdrowy i gra swoje , Lee i Jack też na swoim równym poziomie a ostatnio Klay Thompson wreszcze ustabilizował formę , rzuca na dobrej skuteczności , trójka zaczyna mu siedzieć (4 na 8.4 prób w ostatnich 5 meczach). Jak on zdobywa 20+ pkt to Warriors mogą ograć każdego .
1.55 na czysty win to bardzo dobry kurs moim zdaniem , po Warriors widać motywację żeby ciągnąc ten streak jak najdłużej , po wygranej z Heat morale poszło do góry i zdziwię się jak dziś nie pokonają Orlando . Gram w dubelku z Żaligirsem z euroligi .

Otrzymane punkty reputacji: +3
williag 30

williag

Użytkownik
15.12 (sobota) - godz. 02:00
Houston Rockets – Boston Celtics
Typ: Boston
Kurs: 2.27 @pinnacle
Bardzo się zdziwiłem kursami na ten mecz, Houston mimo pozyskania potencjalnego all-stara Jamesa Hardena, wciąż pozostaje przeciętną drużyną – w przeciwieństwie do Celtów, którzy zawsze walczą o najwyższe cele. Gwiazdę gospodarzy, wyżej wspomnianego Hardena z mniejszą lub większą dokładnością można przyrównać do Paula Pierce’a, jednego z Bostońskiego BIG 3, ale porównanie pozostałych 2 zawodników - najlepszego podającego całej ligi Rajona Rondo i Kevina Garnetta z…ich odpowiednikami w Rocketsach - Linem i Asikiem to już różnica trzech klas. Obie drużyny przystąpią do meczu bez absencji (poza Bradleyem, który już od dawna zmaga się z kontuzją barku). Każdy kurs powyżej 2.00 na ten mecz jest na pewno warty grania. Ewentualnie dla mniejszego ryzyka, można zagrać drobny handicap dodatni na Celtów.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Zgadzam się z maroonem. Czas na revenge game dla Warriors po ostatniej przegranej we własnej hali. Bardzo słabo zagrał wówczas Klay Thompson a wiadomo jak ważny jest to zawodnik dla druzyny z Kalifornii. W efekcie Orlando sprawiło niespodziankę. Dzisiaj nie widzę innej opcji jak wyrównanie rachunków przez zwycięstwo GSW. Curry gra fantastycznie i sądzę, że można ponownie spróbować over asyst, szczególnie że linia taka jak zwykle. W ostatnim meczu z Magic Stephen zanotował 11 dograń. Teraz powinno być podobnie. Kursy na GSW idą raz w górę raz w dół, teraz w Betsafe stoi na 1,54 i myślę, że trzeba łapać póki jeszcze warto.
GSW @ 1,54
Curry over 6.5 asyst @ 1,75

Betsafe

dawid23 189

dawid23

Użytkownik
Indiana Pacers (-5) -Philadelphia 76ers @ 1.90 Bet365

Znowu gram w stronę Indiany, ostatnio -8 vs Cavs weszło, dzisiaj spodziewam się podobnego rezultatu. Oglądałem ostatni wyjazdowy mecz Philly z Bostonem, to Szóstki bardzo się męczyły w ataku, zwłaszcza w 1. połowie gdzie Celtowie postawili solidny defense. Dzisiaj pod znakiem zapytania stoi występ bez wątpienia najważniejszego zawodnika tej drużyny, Jrue&#39;a Holidaya. Z tego co wyczytałem do tej pory to nie trenował w czwartek, był na zrobieniu zdjęć rentgenowskich, które okazały się negatywne, chodzi w specjalnym bucie i ból jest odczuwalny, mimo to pojechał z drużyną do Indianapolis. Wracając do gry Philly - mnie ta drużyna w ogóle nie przekonuje, bardzo mało izolacji, dużo pick&amp;rolli, po których zdobywają mało punktów, dużo zagrywek kończących się rzutami z deep pół dystansu. Nadto widoczny brak jakiegokolwiek podstawowego centra, kombincja Hawse&#39;a, Allena i Browna nie wychodzi im wcale. Dość sporym plusem tej drużyny jest Tadeusz Young, ale zostaje on trochę pomijany w ofensywie co według mnie jest dużą stratą Szóstek.
Reasumując, jeśli Holiday dzisiaj zagra to jedyne w czym może dzisiaj pomóc drużynie to nie zostać zmiecionym z parkietu, natomiast jego brak automatycznie oznacza minimalne szanse na ugranie czegokolwiek w dzisiejszym meczu. Philly 21.14 APG w tym 8.9 Holidaya. Spodziewam się dalszych problemów z trafianiem do kosza ze strony Szóstek, dzisiaj zagrają przeciwko jednej z lepszych defensyw ligi. Mecz powinien zakończyć się podobnie do tego w TD Garden gdzie Boston wygrał nad Philą 13-oma punktami.

edit: @down Holiday out, nic innego tylko POUND PACERS póki linia pozwala.\

Cleveland Cavaliers - Milwaukee Bucks over 196 @ 1.90 Bet365

Milwaukee #9 z 97.5 possessions per game (away #4, 99.0), Cleveland #14 z 96.6 ppg (home #11, 97,2). Jak dla mnie będzie to run and gun mecz, z Irvingiem i Jenningsem na czele. Cavs #2 średnio 14 zbiórek w ataku na mecz, Milwaukee #10 z 12.2, ale w ostatnich 3 meczach średnio zbierają ich 17.7 a w ostatnim meczu zebrali aż 24 offreby. Może jakiś mały pojedynek Monty z Milesem na trójeczki (nie pogardzę). Over padł 7 razy na 8 ostatnich meczy, do tego wszystkie 8 wygrało Milwaukee rzucając średnio 110 punktów. Line movement po stronie overa, linie otwierane były przy 193.5-194.5

grabowski 36

grabowski

Użytkownik
A. Jefferson (Utah) points over 17,5 - kurs 1,8 ⛔
Po pierwsze i najważniejsze, będzie go krył nasz rodak, który lekko mówiąc ostatnio nie zachwyca. Po drugie w pierwszym meczu w tym sezonie pomiędzy PHX - UTA zaaplikował jedyna 27 punktów i 14 zbiórek, co świadczy o słabości centrów phx. No i na koniec po trzecie Al rzucił średnio w ostatnich 3 meczach 22punkty na mecz co o 4 przewyższa dzisiejszą linię
DeRozan (Toronto) points over 18,5 - kurs 1,7 ⛔
W pierwszym meczu sezonu pomiędzy tymi zespołami DeMar rzucił 24punkty przy dość niskiej skuteczności, w ost 3 meczach średnia to 18,3 więc praktycznie na linie, zaniża tą średnią ost występ przeciwko Nets gdzie zagrał po prostu słabo i rzucił zaledwie 11. Gra średnio 37 minut na mecz i wg mnie to w dużej mierze przemawia za tym, że spokojnie dzisiaj zagra swoje i te 22 punkty rzuci

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Houston Rockets - Boston Celtics
Typ:
-Rajon Rondo over 27,5 punktów + asyst@1,85
✅✅✅

Niedawno stawiałem na over Rajona w meczu z Sixers, wtedy wszedł dosyć pewnie, dziś także nie widzę przeszkód, by to rozgrywający Celtów był dziś w nocy pierwszoplanową postacią.
W zasadzie to sprawa przedstawia się prosto, więc nie będę lać wody - Rockets to obecnie jedna z 2-3 najgorszych defensyw na parkietach NBA, taki już styl gry wybrali, mając jako lidera Hardena - run &#39;n&#39; gun, co do tej pory daje im jako takie rezultaty. Rakiety traciły ponad 100 punktów w 8 z 9 ostatnich meczów, poniżej tej granicy zatrzymali jedynie Wizards w ostatnim meczu, nie trzeba dodawać, że ich rywale rzucają na bardzo wysokich procentach z gry jak i za trzy.
Także w bezpośrednim matchupie Rondo nie ma dziś dla siebie godnego rywala, przynajmniej w defensywie, gdzie przez większość czasu przyjdzie mu się zmagać z Linem, przeciwko któremu większość &quot;jedynek&quot; rywali w tym sezonie spisywała się co najmniej przyzwoicie. Znamienny może być fakt, że swoje pierwsze w karierze triple-double wykręcił przeciwko Rockets Tony Parker kilka dni temu (27+12+12). Rondo dziś ma także duże szanse na taki wyczyn, w końcu jest liderem w potrójnych zdobyczach w NBA.
Rondo w tym sezonie wyraźnie lepiej gra na wyjazdach, gdzie trafia aż o 8 % więcej rzutów, i zaliczając przy tym 3 punkty więcej (12 asyst i 15 oczek). Jeśli chodzi o obecną formę Rondo, to przekraczał on over w 4 z 6 ostatnich meczów, przy czym jeden u under zaliczył, gdy wyleciał z parkietu po 18 minutach.
Żadnego blowoutu być tu nie powinno, w którąkolwiek ze stron, obie ekipy miały dzień przerwy (przyda się Rondo po ponad 50 minutach z Dallas), zapowiada się otwarty mecz i popis Rajona, który buduje już nową serię meczów z podwójną zdobyczą w asystach.

D 2

dominatorx

Użytkownik
Na szczęście szybko zareagowałem i widząc, że szykuje się blowout zagrałem na livie zakład na hit w NY (under 225 pkt), no i emocje miałem zagwarantowane do końca hehe Ostatecznie totał był 223 pkt, ale serce mi zamarło w ostatniej akcji meczu (Kobe rzuca za 3 pkt w ostatnich sekundach i pudłuje).
Na betsafe można było obstawiać nawet under 230,5 pkt po kursie 1.86 :grin: Ostatecznie zagrałem under 229,5 pkt. co jak widać po wyniku, było dobrą decyzją, choć troszeczkę spóźnioną. ;)

Zobacz zakład poniżej ;)
wd8.photoblog.pl/np4/201211/47/138447627.jpg

Bardzo wysokie under-y są bardzo przyjemne do grania, w tym akurat konkretnym przypadku było, z tego co mnie pamięć nie myli 9 oczek zapasu, sporo. :cool:

________________________________________________________________________________

Na dzisiaj gram

Washington Wizards - L.A. Lakers
Typ: Lakers Pinnacle Sports @ 1,45

Zwariować idzie widząc jak kształtują się kursy na Lakars, pod warunkiem obstawiania tego typu jeszcze dwa dni temu, gdzie kurs był na poziomie żenującym, i wynosił marne 1,27 :] Lakers w ostatnich 7 potyczkach przegrali w sumie 6 spotkań, z NY, UTAH, OKC jak i HOU ma prawo przegrać każdy, kiedykolwiek i gdziekolwiek. Washington Wizards najgorszy statystycznie zespół, nie ma gorszego. H2H Identyczne jak i w przypadku NY :grin: H2H &quot;Ostatnie 10 meczy wyraźnie na korzyść Lakers. Wyraźnie? Deklasacja, stosunek 9 do 1. Tylko jedna porażka, w ostatnim meczu. &quot; Z tą malutką różnicą, że New York Knicks to aktualnie najlepszy zespół NBA (statystycznie). Drobiazg. ;) Różnica jest taka, że o ile z najlepszą przegrali, to z najgorszą mogą tylko wygrać. Lakers: Kobe Bryant, Dwight Howard, Metta World Peace i ... jest problem. W zespole wszyscy z wytęsknieniem czekają na powrót Gasol-a i Nash-a. Ten drugi ma wrócić już w przyszłym tygodniu i jak sam mówi, on sam receptą na wygrywanie nie jest, wygrywa cały zespół. Ten zespół będzie dzisiaj widać. Kropka.

Washington Wizards 96
LA Lakers 102
✅

Bezstresowe zwycięstwo, przy bardzo marnej skuteczności, jak jednych i tych drugich też. Witamy J. Meeks-a w zespole. :grin:

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Dla mnie niezrozumiałym jest, jak w tej chwili można jeszcze stawiac na LA... Przecież ta ekipa na tą chwilę nie istnieje. Sam Kobe nie może wygrac meczu. Howard to cień samego siebie sprzed kontuzji. Ławka jest beznadziejna. Światowy Pokój próbuje, ale to dopiero półtora zawodnika. Lakersi są w tej chwili w rozsypce a ich coach wygląda na zagubionego we mgle. Oczywiście są teoretycznie faworytem dzisiejszej potyczki bo Wizards to najsłabsza drużyna w NBA lub ścisła czołówka, ale dla mnie NO BET

coreq93 806

coreq93

Użytkownik
SAC-OKC
OKC -13

Krótko i na temat:
Oklahoma bez osłabień, grają wszyscy podstawowi gracze któzy potrafią rozbić najlepsze ekipy NBA, ATS u siebie 9-5, ostatnio go nie pokryli ze słabeuszami dlatego myślę że dziś zobaczymy ogień z ich strony tym bardziej że SAAC 3-6 ATS i w dodatku na wyjeździe dostają srogie lanie ostatnio : od Bucks, Dallas(bez Dirka) wcześniej od LAC(aż 35 punktami!) więc powinno gładko siąść

easy 3,1K

easy

Forum VIP
vs

Na pewno nie bedzie to latwe spotkanie dla Celtow ale dlaczego nie sprobowac po takim kursie ? Houston, owszem maja Hardena ktory notuje naprawde fajne cyferki + Lina ktory ostatnio jakby lekko odzyl + mase rollersow ktorzy potrafia grac na niezlym poziomie co pokazali w spotkaniu miedzy innymi z SAS gdzie dzielnie sie bronili. Z drugiej strony wcale nie gorsza a moim zdaniem nawet lepsza druzyna. Celtics musza zdobywac zwyciestwa poniewaz przyda sie rozstawienie przynajmniej w pierwszej rundzie a Rockets sa do pokonania . Jezeli uda sie zatrzymac na pickach Hardena + lawka zrobi swoje [ licze na kolejne dobre zawody Greena] to jestem spokojny o zwyciestwo.
Celtics 2.20 bet365

vs

Lakers wczoraj w pierwszej polowie zostali po prostu rozjechani przez Knicks, byli jak dzieci w amoku. Gdyby nie kontuzja melo w drugiej polowie pewnie skonczyloby sie niezlym blow, a tak wygrana tylko w granicach -10 i troche niepewnosci pod koniec spotkania. Brzmi slabo dla kibicow LAL. Dzisiaj przyjezdzaja do Waszyngtonu gdzie po prostu trzeba wygrac, naprawde nawet nie yobrazam sobie innego rozwiazania, rywal na odbicie idealny bo jak nie Wizards to prosze powiedzcie mi kto ? Dla mnie jeden z lpeszych betow na noc.
LAL -2 1.86 1st q bet365

vs

Nets przerwali swoja fatalna passe ostatnim spotkanie wygranym z Raptors w dosc slabym stylu. Dzisiaj dostaja slabych Pistons na wlasnej hali, rywal jak dla mnie idealny na mocne przelamanie. W ostatnim spotkaniu z Knicks rowniez niezle zaczeli prowadzac szczegolnie po pierwszej kwarcie bardzo znaczaco. Dzisiaj widze podobny scenariusz, poniewaz wazne by mocno zaczac aby pozniej nie drzyc o kolejna wtope
Nets -4.5 1st half 1.90

Howard wczoraj pokazal kilka ciekawych ruchow, pokazal rowniez zepsuty czysciutki dunk ale mimo wszystko widac ze troche plynnije to wygladalo. Kobe wczoraj nabawil sie urazu plecow, co po jego minie nie wygladalo najlepiej, ale Bryant to Bryant i on w takich spotkaniach nie peka i gra zawsze na max mozliwosci. Wczoraj jako, ze Lakers gonili Knicks Kobe zagral cala 2 polowe, oddal duzo rzutow. Dzisiaj jest szansa ze LALki beda kontrolowaly spotkanie i wiecej pilek trafi do Howarda. Dla mnie warto.
Howard over 18.5 1.85 Unibet

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dallas -4 @ 1,80 Pinnacle
Osłabione Toronto brakiem Lowry&#39;ego i Bargnaniego przystąpią do jutrzejszego spotkania z myślą pozytywnego rezultatu, jednak o to będzie bardzo ciężko. Dopiero co Dallas dostało od Celtics w dogrywce i związku z tym goście będą chcieli za wszelką cenę wygrać kolejny pojedynek. Mavs wciąż bez Dirka, ale radzą sobie nie najgorzej notując bilans bodaj 11-11. Mayo sporo ostatnio narzucał, Collison również gra w miarę dobrze, do tego dochodzi ławka z Carterem na czele. Nie widzi mi się tutaj ani trochę zwycięstwo Raptors, bez Lowry&#39;ego to już w ogóle. Dallas jest doświadczoną ekipą i na pewno wykorzystają osłabienia rywala, bo statystyki również przemawiają za Mavericks.
Afflalo over 15,5 @ 1,85 Tobet
Afflalo raczej najlepszy gracz Orlando radzi sobie bardzo dobrze przeciwko GSW - 24 pkt w poprzednim spotkaniu, ostatni sezon też na plus. Dzisiaj powinien spędzić sporo czasu na parkiecie, Magic grają u siebie i choć faworytem wydaje się Golden State, mam nadzieję, że Afflalo pociągnie ofensywę i rzuci koło 20 pkt. Jako jeden z nielicznych w Orlando prezentuje ponad przeciętne umiejętności i patrząc na jego statystyki rzutowe, można być dobrej myśli o jego over za kilka godzin.
Denver - Memphis over 193.5 @ 1,85 Pinnacle
Nuggets lubią grać szybką koszykówkę na własnym parkiecie, co wiąże się z wieloma punktami na ich koncie. Negatywną stronę jest jednak ich słaba defensywa, a Memphis może to łatwo wykorzystać, więc wydaję mi się, że padnie tutaj sporo oczek. Denver grali u siebie wyłącznie kilka spotkań i tym samym już jutro będą mieli okazję udowodnienia kibicom swojej wartości. Memphis po świetnym początku grają strasznie nierównie, raz wygrywają z Hornets, by potem dostać od Hawks czy Suns. Przegrali również z Nuggets u siebie jakiś czas temu, więc spodziewam się z ich strony jeszcze większej motywacji tym bardziej, że mają dwie porażki pod rząd. W tamtym spotkaniu padł wynik 92-97, jutro liczę na trochę wyższy wynik.

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Howard to cień samego siebie sprzed kontuzji.
Znasz takie stwierdzenie : Nie od razu Rzym zbudowano? Czy Ty myślisz, że gość, który miał operację pleców, nie będzię grać ot tak superancko jak przed kontuzją.. Na to potrzeba CZASU, przede wszystkim CZASU, rehabilitacji, bo czym większy kładzisk na niego kładą, tym bardziej chcą, by wróćił do tej formy sprzed kontuzji, ale nie na tym to polega...
Wróci Nash, wróci Gasol, Kobe nie będzie już grać sam, ale teraz jednak musi. Na Howarda przyjdzie jeszcze czas, czuję, że miesiąc przed Meczem Gwiazd wystrzeli i będziemy widzieć tego dobrego Howarda, który nawet wolne umie trafić na dobrym poziomie :cool:.
Od siebie na noc mogę polecić właśnie Jeziorowców, może i grają słabo, albo może Kobe gra dobrze, a reszta słabo, ale jak chca awansować do PO - muszą z takimi drużynami wygrywać. Questionable jest wciąż Gasol, może dziś zagra, może zdobędzie pare punktów, kto go tam wie. Można dorzucić do tego Brooklyn, według mnie jest to pewniak dnia dzisiejszego. Grają ze słabym Brooklynem, a jest to drużyna na pewno z zamiarem wejścia do PO.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Washington Wizards - Los Angeles Lakers over 199 -&gt; 1,91 -&gt; Betsson

Dla laika nie znającego i nie oglądającego najlepszej ligi świata wydawało by się, że jest to mecz z gatunku czerwonej latarnii z gladiatorem ligi. Nic podobnego. Waszyngtonu opisywać nie będę, bo dopóki Wall nie wróci ten zespół nie ma lidera. Lakersi nie grają nic, grają totalną kupę, D&#39;Antoni preferuje styl run &amp; gun tylko co z tego skoro zdobywają więcej niż 100 pkt a meczy nie wygrywają. Nie zgodzę się z tym, że Howard jest bez formy, może nie jest w najwyższej ale naprawdę nie gra źle. Kobe za dużo czasami gra sam i nie podaję do dobrze ustawionych partnerów. W Lakersach nie ma obrony, zarówno na obwodzie jak i pod koszem rywale robią co chcą( przykład 22 pkt Anthony&#39;ego w Q1 wczoraj) Nie wiem czy tylko ja to dostrzegam ale im się po prostu nie chce biegać w obronie, nie mają sił biegać za przeciwnikami. Dzisiaj celuję w over 199 obu zespołów w meczu. Obie ekipy prezentują ofensywny basket, nie koncentrują się zbytnio w obronie, linia niska a dodatkowych kontuzji w obu zespołach nie widać. Gram zdecydowanie na powyżej 199 pkt w meczu. Życzę owocnych typów. Pozdrawiam Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +6
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Phoenix-Utah 03:05
Kurs: 2,0
typ:Utah -2,5pkt
Bukmacher: bet365

Dzis spotkanie w ktorym zmierzy sie Jazzmani z druzyną Marcina Gortata.W poprzednich spotkaniach Suns nie spisywalo sie za dobrze ,choc ostatnio pokonoli po zacietym meczu 82-80 druzyne Miśków,50% skuteczność z gry mial nasz gracz ,mial tez 8zbiorek.Wczesniej Phoenix grało z Orlando i Clippers i oba te mecze przegrali.Utah prezentuje sie ostatnio niezle wygrali 4 mecze pod rząd a dzis powinni potrzymac passe.Wygrali z Sas po zaciętym meczu i genialnym buzzerem Mo Willamsa.W tym spotkaniu bardzo dobre zawody rozegrał Paul Millsap ktory mial skutecznosc 10/15 z gry 24pkt,bardzo dobrze z lawki radzil sobie Hayward gdzie cisnął cztery trojki .Wczesniej z LaL wyjazd i z Toronto i Orlando.Dzis mysle ze mecz bedzie pod dyktando lepszej druzyny w tym momencie .Juz raz grali w tej rundzie gdzie Utah wygrali 94-81.Dzis licze tak jak w tamtym spotkaniu na Ala Jeffersona ktory powinien dobrze radzic sobie pod koszem Suns,swoje punkty powinien tez dorzucic Millsap ktory jest w formie i Jazz powinni poradzic sobie z druzyną Polaka.

Stawierdzam ,ze trzeba dzis zagrac Sacramento i Detroit kursy w sam raz na kontre na live ,a grube niespodzianki czasami są jak to bywa w piątki.Utah to dla mnie dzis dobry bet ,a jak sie okaze zobaczymy nad ranem.

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Znasz takie stwierdzenie : Nie od razu Rzym zbudowano? Czy Ty myślisz, że gość, który miał operację pleców, nie będzię grać ot tak superancko jak przed kontuzją.. Na to potrzeba CZASU, przede wszystkim CZASU, rehabilitacji, bo czym większy kładzisk na niego kładą, tym bardziej chcą, by wróćił do tej formy sprzed kontuzji, ale nie na tym to polega...
Oczywiście, ,że znam takie powiedzenie ????
A czy ja powiedziałem, że Howard nie wróci do swojej normalnej dyspozycji?
W którym momencie minąłem się z prawdą? Przecież pisałem o tym, co ma miejsce w danej chwili bo z bukmacherskiego punktu widzenia teraźniejszośc jest najważniejsza.
Jeśli Howard by grał tak jak wcześniej to m.in byłby to jeden z czynników dzięki którym grałbym dzisiejszej nocy na LA, ale nie gram...

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
O.J. Mayo over 20.5 pts @1.85 Betsson ⛔
Dallas w tym sezonie w kratkę, raz rzucają ponad 100, raz się męczą jednak jest jeden zawodnik który praktycznie zawsze trzyma poziom i jest nim bez wątpienia &quot;Ołdżej&quot;. Mayo ciągnie grę Dallas, rzuca dużo i na dobrej skuteczności, także obdziela swoich kolegów dobrymi podaniami, jest liderem tej drużyny pod nieobecność Dirka. Dzisiaj Mavsi spotkają się z mocno osłabionym zespołem Toronto. Do składu wraca dzisiaj Kleiza, ale tak czy siak Raptors mają mało osób do gry, ostatnio z Nets jakoś się trzymali do 3Q, ale wtedy już niestety wyszły braki kadrowe i dostali w dupkę porządnie. Trzy ostatnie mecze Mayo to dwa razy przekroczona linia i raz poniżej dzisiejszej lini, mianowicie z Kings nie przekroczył bo rzucił 19, za to 8 grudnia z Houston cisnał 40 punktów(!), a ostatnio z Bostonem 24 także też lekki zapas nad naszym overkiem. Dodatkowo na ten mecz polecam: DeRozan over 20 pts @1.85 Betsson i Dallas win @1.49 Betsson ⛔⛔

/
ten mecz to jakaś istna patologia, po piersze Mayo praktycznie nie oddawał rzutów, do połowy miał jedną próbę rzutową, po drugie Toronto zrobiło szybkiego blowouta (kto się mógł tego spodziewać?) i najlepsi jak DeRozan już od końcówki 3Q nie weszli na parkiet ????

dwill 620

dwill

Użytkownik
Washington Wizards - Los Angeles Lakers
1(+7)
1.80
Pinnacle
5/10
Masówka idzie na gości. Pewnie liczy się myślenie, że to w końcu LA Kobe&amp;Howard, więc przeciwko najsłabszej ekipie się odbiją.
Lakers są b2b i to po hicie, w którym przegrali. W hicie dla którego Kobe zdobył najwięcej punktów w swojej ekipie, ale nie przełożyło się to na wynik. Kolejny wyjazdowy mecz i zapewne Kobe ponownie będzie chciał być strzelcem, jednak Wizards mogą stawić opór przed własną widownią.
Lakers są po czterech meczach przegranych z rzędu. Ich ATS na wyjazdach wynosi 3-7, gdzie drużyna Wizard na własnym parkiecie legitymuje się bilansem 4-5 ATS.
Każda ekipa będzie podwójnie zmotywowana na rywalizację z Jeziorowcami, bo od dawna takiego kryzysu w tym zespole nie było.
Drużyna ze stolicy sprawiła niespodziankę pokonują Mistrzów, więc dlaczego miałaby nie powalczyć z pogrążonymi w kryzysie Lakers, którzy podejdą do spotkania dzień po dniu?
ATS Lakers, gdy są faworytem na wyjeździe 2-3, bez dnia przerwy 2-2 i przeciwko ekipie z przeciwnej konferencji aż 1-5!
Houston Rockets - Boston Celtics
Boston +3
1.89
Pinnacle
5/10
Mecz, w którym nie ma faworyta. Ewidentna przewaga dla Rajona Rondo, który powinien wykorzystać najsłabszy punkt u swojego przeciwnika - obrona.
Jeremy Lin może mieć swój dzień i rzucić 30 punktów, jednak goście mają na tyle szeroki skład, że mogą skuteczniej odpowiedzieć z ławki i indywidualne popisy Harden - Lin mogą spalić na panewce.
ATS Bostonu, gdy na wyjeździe jest dogiem 1-2-1.
Houston przed własną widownią jako faworyt spotkania 5-5.
Wliczając fakt, że prócz skutecznego ataku, goście mogą w najważniejszych momentach użyć broni, o której w Houston nie słyszano - obrony, próbuję grać z zapasem na gości, bo ten mecz jest dla mnie 50/50.
Phoenix Suns - Utah Jazz
over 200
1.91
expekt
5/10
over 199
Trenera Suns włodarze chyba kochają. W zespole jest potencjał, ale nie jest wykorzystywany. Dowodem jest, ze Alvin Gentry wciąż poszukuje rozwiązań różnego rodzaju i różnego zestawienia koszykarzy na parkiecie.
Chciałbym, by Alvinowi w końcu działacze Suns podziękowali.
Jazzmani na sytuacji, w której wciąż dochodzi do szukania optymalnej piatki na parkiecie powinien pomóc.
Wśród gospodarzy panują niezbyt dobre nastroje. Przed własną widownią notują bilans 6-5. Jazz na wyjazdach 4-9.
Bilans O/U dla Suns, gdy jako gospodarz nie są faworytem w meczu 2-2, Jazz jako faworyt na wyjeździe 2-3.
Mecz pomiędzy ekipami w tej samej konferencji , Suns: 5-5, Jazz: 9-8.
W ostatnich pięciu meczach Jazzmani notowali średnio blisko 108 punktów, tracąc 98. Suns 92, tracąc 100.
Denver Nuggets - Memphis Grizzlies
2
2.01
Pinnacle
5/10
Drużyna z Memphis miała mocne wejście w początek sezonu. Ostatnio dwie porażki z rzędu, w czym jedna na terenie Phoenix Suns.
Spodziewam się, że będą chcieli przerwać tę passę, bo Clippers w konferencji depczą im powoli już po piętach.
Jeśli jeden z najlepszych podkoszowych duetów ograniczy zbiórki gospodarzom, to będzie jeden z najważniejszych czynników, który zadecyduje o wyłonieniu zwycięzcy. W obu ekipach są typowi zadaniowcy Andre Iguodala - Tony Allen.
Masówka na Denver nieco podbiła kursy na gości, więc tym bardziej mnie cieszy ten fakt. Kolejny mecz dla mnie, w którym nie ma jednoznacznego faworyta. Zadecyduje lepsze wykorzystanie zawodników w pomalowanym - a to wg. mnie akurat zadanie dla Randolph - Gasol powinno być dziś do spełnienia.
Powodzenia!
U Królów nie zagra ani Cousins ani Thornton, a i Evans nie wydaje się w najlepszej dyspozycji. Więc KTO ma zagrozić OKC w ICH hali?
Myślę, że informacje o kontuzjach w tym dziale powinny być widoczne, bo wiele stron czasami różnie wskazuje, a to przy NBA podstawa, by wyłapać dobre info. Dlatego nie rozumiem usunięcia mojego postu z
12/14/12 G Marcus Thornton Personal is downgraded to expected to miss Friday vs. Oklahoma City
12/13/12 F/C Jason Thompson Teeth injured last game, probable Friday vs. Oklahoma City
12/13/12 F/C DeMarcus Cousins Suspension Served probable Friday vs Oklahoma City
/EDIT:
Powinny być ściślejsze restrykcje co do podawania informacji o osłabieniach, bo wystarczy wejść na oficjalną stronę NBA i z zapowiedzi już można sporo się dowiedzieć ciekawego.
Sacramento could get a boost with the expected return of leading scorer and rebounder DeMarcus Cousins from a suspension. Cousins, averaging 17.2 points and 9.9 boards, was forced to sit out one game for hitting Dallas&#39; O.J. Mayo in the groin during Monday&#39;s loss.
Restrykcje tj. regulamin jest podany w 1 poście tematu, gdzie jak byk stoi:
Jeśli chcecie się podzielić informacją o kontuzjach, to koniecznie podawajcie źródło takiej informacji!
Więc zamiast pouczać innych sam nie łam regulaminu!
Dawno zrobiłem to w listopadowym dziale, kto chciał to zapisał sobie stronę. Lepiej podawać sprzeczne info, gdzie nawet na oficjalnej stronie piszą o powrocie podstawowego zawodnika?
Źródło trzeba podawać w każdym poście, w którym pokazuje się informacja.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom