>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2012

Status
Zamknięty.
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dallas - Sacramento over 198,5 @ 1,82 Pinnacle✅
Wszystko wskazuje na to, że Kings powoli stają się solidną ekipą, trzy wygrane z rzędu mogą napawać optymizmem kibiców Sacramento. Tym razem zagrają z Dallas, które wciąż musi się zmagać bez Dirka. W obu drużynach morale są dobre, kilka zwycięstw z rzędu i tym samym motywacja jest jeszcze większa. Kings notuje 98 pkt na mecz i przy ofensywnej grze Mavs u siebie over jest bardzo prawdopodobny. W poprzednich pięciu spotkaniach linia została cztery razy przekraczana, Sacramento rzucało ponad 90 pkt, na wyjazdach może i radzą sobie znacznie gorzej, ale swoje trafiają - 91 z Pacers, 87 z Bulls czy chociażby 102 z Utah. Dallas raczej zaprezentuje nam szybkie tempo gry, bo tak grają u siebie. Carter zawsze do rzuci od siebie kilka trójek z ławki, Mayo sporo również od siebie daje. Za to Kings nie grają już tak samolubnie, zaczeli dzielić się piłkę co procentuje. Goście są naprawdę w dobrej formie szczególnie pozytywną dyspozycję prezentuje Cousins. Nie wiadomo co z Evansem, ale jest duża szansa, że wróci na jutrzejszy mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +2
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Portland Trailblazers - Toronto Raptors (+3.5)
Typ: 2
Kurs: 1.95
Bukmacher: Pinnacle
11.12.2012 02:30

Analiza:
Bardzo ciekawe spotkanie na przełamanie dla gości.stawiam jeszcze z handicapem gdyż wynik może być bardzo wyrownany i zakończyć się może zaledwie dwoma punktami.I wtedy nawet to wejdzie jak w masło.goście od czterech spotkań bez zwycięstwa.gospodarze także w dołku bo przegrali pod rząd dwa spotkania.ostatnie nawet spotkanie we własnej hali.gościom nie idzie gra na wyjazdach.wszytskie przegrane to cztery spotkania wytjazdowe chcociaż że dużo rzucali ale i tak nie na korzyść w końcowym rezultacie.dziś moze nie będzie wysokiego wyniku ale z pewnością zażarta walka i pełna obrona z każdej strony.Bians ogólny nie przemawia za gośćmi.Ale dziś w końcu może to się zmieni i raptors pokażą że potrafią także rzucac i grac na wyjeździe.Grają dziś z zespolem nie z najwyzszej półki i powinni poradzić z nimi.są w dołku a toronto ma silną motywację aby się przełamać.myślę ze handicap na poziomie +3,5 powinien wystarczyć aby trafić typ.

boston255 60

boston255

Użytkownik
Philadelphia 76ers - Detroit Pistons ( -6.0 pkt)✅
Typ.1
Kurs : 1.90
Bukmacher: Bet 365
Philadelphia u siebie radzi sobie według mnie dobrze ponieważ bilnas 7-5 nie jest aż tak zły . Typ -6 pkt dlatego ze Detroit na wyjazdach to totalna porażka nawet z Orlando z którym w tym sezonie może na równo walczyć każdy wygrywa 14pkt z Detroit więc myśle ze i Philadelphia może wygrac więcej niż 6-cioma pkt tym bardziej że 76ers u siebie są w stanie rzucić Oklahomie 109 pkt i nieznacznie przegrać po dogrywce dlatego myślę ze 6 pkt nie jest aż tak dużo a kurs jest tego wart . Powodzenia !

madox200 18

madox200

Użytkownik
Miami - Atlanta Atlanta +9,5 pkt
bet365 1,61
✅✅

Proponuję skorzystać z ciekawego kursu jaki znalazłem , uważam że Miami mecz ten wygra ale na pewno nie różnicą 10 pkt , w meczu z Wizards Miami pokazało jak nie należy grać i jak się lekceważy przeciwnika , to nawet &quot;słabeusz&quot; z tego skorzysta. Liczę że dziś Bosh dołączy do James&#39;a i Wade&#39;a i ten mecz najnormalniej wygrają. Miami ma mecz więcej rozegrany od Atlanty a wygrywając ten mecz umocni się na pozycji lidera w swojej Dywizji , ale na pewno nie różnicą aż 10pkt.

harvey 967

harvey

Użytkownik
Jakby ktoś miał potwierdzone info na temat Wesleya Matthewsa z Blazers czy gra dziś czy nie przeciwko Raptors to proszę o podanie takiej informacji wraz linkiem, będę bardzo wdzięczny ????
Proszę na razie nie usuwać tego, bardzo mi a tym zależy !
Wiem własnie, że jest game time decision, tak podają rotoworld, ESPN oraz cbssports, jednak to wszystko nie potwierdzone. Trzeba czekać.

pele_ 268

pele_

Użytkownik
02:00 Houston Rockets - San Antonio Spurs
Typ: Spurs over 107.5 pkt ✅
Kurs: 1.85
Bukmacher: Expekt

Analiza:
Na dziś wybrałem jedno spotkanie z NBA. Jak wiadomo Spurs jak na razie to najlepsza ofensywa natomiast Rocekts w defensywie prezentuje się naprawdę słabo. Jedynym zawodnikiem który naprawdę gra dobrze to oczywiście Harden. Dziś jego występ stoi pod znakiem zapytania. Wczoraj nie trenował. Spurs posiada wyrównaną kadrę, nie ważne kto by grał to i tak gra na wysokim poziomie. Spurs na wyjazdach ze spokojem przekracza granicę 100 pkt więc dziś jestem niemal pewien że też im się to uda przeciwko slabym w defensywie Rockets.

anzelmo 259,1K

anzelmo

Użytkownik
Spotkanie: Miami Heat - Atlanta Hawks
TYP (Chris Bosh (Miami Heat) Points) Under 18
Kurs: 1,85
Godz: 11.12.2012 01:30
buk Betsson
Znowu ryzykujemy na underka Bosha.Od mojej poprzedniej analizy na Chrisa jego statystyki poszły lekko w dol - forma pkt, jest mizerna. Linia ciut nisza ale uważam, ze rywal ciut lepszy. Ogólnie ekipa jastrzębi po przeciętnym początku sezon gra coraz lepiej i przede wszystkim tworzą bardzo ciekawy zespól.Atlanta niezłe broni średnio tracą 93pkt. Maja fajny bilans 9-1, maja ciekawych zawodników na jego pozycji Al Horford, Zaza Pachulia i Josh Smith. Ograli po bardzo dobrym meczu miski 93-83, sa w gazie co nie można powiedzieć o Miami, które po prostu gra zdecydowanie poniżej swoich możliwości- bilans ostatnich 10 spotkań 7-3 na plus, ale bylo parę wpadek. Teraz pora na staty Bosh. Gra przeciwko Atlancie bardzo dobrze ale ja uważam ze ogólnie jego forma na początku sezonu byla lepsza, teraz gra po prostu słabo. Rzuca lekko ponad linie oferowana przez betssona 18,6, ale w 5 ostatnich spotkaniach tylko raz ja przekroczył 20pkt z WAS i raz wyrównał z rezerwami SAS 18pkt na dobrym procencie z gry. Tak to mizeria przeciwko Brooklyn Nets 8pkt NYK 12pkt NOH 13 pkt. Grali w tym sezonie juz oba zespoły i żary wygrały 95-89 Chris zagrał świetnie rzucił 24pkt byl najlepszym strzelcem zespołu, grali i w pre sezon i gdzie w przegranym meczu rzucił 22pkt, ale to taki mecz gdzie Maimi nikogo praktycznie nie miało, wiec myślę ze warto po grac tego underka Bosha jak i jakieś hendi na Atlantę.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Spotkanie: Dallas Mavericks - Sacramento Kings
Typ: połowa/koniec meczu : Sacramento Kings/Sacramento Kings
Kurs: 4,75
Bukmacher: Bet365
Analiza: Dallas to w tym sezonie taki co najwyżej przeciętniak ligowy. Na własnym parkiecie nie są już tak groźni jak kiedyś. Na sześć ostatnich spotkań u siebie przegrali trzy razy. Te porażki nie były z jakimiś wielkimi rywalami: z Minnesotą, z Golden State oraz z LA Lakers, które jak do tej pory na wyjazdach gra słabiutko. Porażka z LA Lakers była bardzo wysoka, bo 89:115. Sacramento wspaniale grało w meczach przedsezonowych i wydawało się, że mogą nawet powalczyć o playoffy, jednak początek sezonu był w ich wykonaniu bardzo słaby. Wydaje się, że ta drużyna wreszcie złapała wiatr w żagle, bo pewnie wygrali trzy ostatnie mecze. W wyjazdowym meczu z Portland wygrali bardzo wysoko, bo 99:80, wcześniej u siebie wygrali z Orlando 91:82. Zapowiada się szybkie spotkanie z dużą ilością punktów, więc tutaj zadecyduje skuteczność. Jak dla mnie szanse są trochę bardziej wyrównane niż pokazują to kursy.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Portland - Toronto under 198,5 @ 1.70 Betgun 2u✅

Krótko bo idę spać:

Portland bez Batuma i bardzo możliwe, że Matthewsa (pewne info pewnie koło 3 w nocy). Forma bardzo słaba, ostatnio z Sacramento zaledwie 80 pkt, wcześniej niewiele lepiej. W tej drużynie kontuzje starterów to ogromny problem bo ławkę Blazers mają jedną z najsłabszych w lidze, często ma ona problem ze zdobyciem 15-20 pkt w meczu. Po drugiej stronie mamy Raptors, których oglądałem ostatnio z Clippers i przez 3 kwarty bronili znacznie lepiej niż we wcześniejszych meczach. Agresywniej na deskach, szybciej rotowali, zaskakiwali Clippers strefą, dopiero w q4 ławka Clippers w parę minut ich totalnie rozbiła jeszcze raz pokazując jak miękka jest drużyna z Toronto. Atmosfera w druzynie jest napięta, szatnia była zamknięta na dłuższy czas, GM organizacji publicznie mówi, że wyniki są &quot;żalosne&quot;, Bargnani jest obiektem plotek transferowych. Mimo wszystko postęp w defensywie zdecydowanie był widoczny i dzisiaj powinien zostać podtrzymany. W ofensywie natomiast Raptors wyglądali fatalnie, Lowry chyba za wcześnie wrócil po kontuzji kostki i teraz się po prostu męczy, Bargnani rozgrywa fatalny sezon i kompletnie stracił pewność siebie, podejmuje złe decyzje. Dinozaury grają b2b więc pewnie będą woleli wolne tempo meczu aby uniemożliwić gospodarzom nakręcenie się dzięki widowni. Blazers na skutek osłabień i wąskiej rotacji też nie powinni pójść w run and gun.

Otrzymane punkty reputacji: +5
rondo 23

rondo

Użytkownik
a ja się odwołam do handi -4 na gsw. Nie wierze, aby GSW było wstanie pokryć ten handi, co więcej upatruję tu wygranej Bobcats i to nie w oparciu o jakieś kończące się serie czy tego typu domysły. Po 1 Charlotte zawsze byli mocni u siebie na średniaków pokroju Warriors. Po 2 GSW jest &quot;na gazie&quot; a ja powiedziałbym raczej że się zajechali tym gazem. Z meczu na mecz ich gra była coraz słabsza i widać było zmęczenie materiału serią wyjazdów. W meczu z najsłabszym z ostatnich 3 przeciwników - Wizzards grali juz niemal punkt za punkt. W Bobcats grają po 30 - 35 min, nie zależnie od wyników i klasy przeciwnika żąglują składem. Nie mówie że im to wychodzi na dobre, ale są napewno świeżsi a na GSW u siebie powinno to easy wystarczy. 2.6? z pocałowaniem ręki
aha i jeszcze jedno. Spurs - 7,5.
James Harden (sprained right ankle) will not play on Monday. Info sprzed 5min
co więcej:
DeJuan Blair (ankle) will return as a starter for the Spurs on Monday.
źródło?

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
5xharoldx5 kompletnie sie nie zgadzam z Twoja analiza, Sacramento to mega slabeusze i nic tego nie zmieni, o jakich playoffach Ty mowisz? Ostatnie wygrane z przecietnymi druzynami nic nie znacza, Dallas bez Dirka potrafi zlac Houston na wyjezdzie, czy ekipe z Nowego Jorku i na pewno sa druzyna zdecydowanie lepsza od Kings. Nie wiem czy dzisiaj zagra Marion, ale i tak sa dla mnie dzisiaj zdecydowanymi faworytami.

alanex 432

alanex

Użytkownik
dla wszystkich którzy chcą grać coś z meczu Mavs - Kings
Kaman zagra, Marion i Jones out
&quot;Chris Kaman (ankle) will play on Monday against the Kings, as expected.
The Kings regularly give up big games and Kaman has been playing well so he should be in most lineups. Shawn Marion (groin) and Dominique Jones (illness) will miss tonight&#39;s contest&quot; - rotoworld.com
Tyreke Evans nie zagra.
[URL='https://twitter.com/GrantNapearShow/status/278304426614194177']https://twitter.com/GrantNapearShow/status/278304426614194177[/URL]Tyreke is a no go again tonight

radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
Dzisiaj mamy 5 bardzo ciekawie zapowiadających się meczów. Drugie derby Nowego Yorku, LA Lakers zawitają do Cleveland, a Byki z Chicago podejmą drugą ekipę z Los Angeles. Ciężko coś wybrać z oferty, osobiście zdecydowałem się na:

T. Chandler over 13,5 @1,85 Milenium - Center Knicks ostatnio w dobrej formie, regularnie zdobywa ok. 15 pkt. Dzisiaj Brooklyn być może po raz kolejny bez B.Lopeza ( decyzja przed meczem), więc tym łatwiej będzie Tysonowi. W pierwszych derbach, mimo obecności Lopeza zdobył 28pkt, więc dzisiaj 13 powinien przekroczyć. ⛔

Co do samego meczu skłaniam się ku New York Knicks - wydaje mi się że, Melo i spółka tym razem nie pozwolą sobie na porażkę w tak prestiżowym spotkaniu, potwierdzą lepszą dyspozycję w ostatnich meczach od Nets. Brooklyn Nets - New York Knicks 2 @ 1,85 Milenium ✅

Pewny wydaję mi się , również typ na over 201,5 pkt w meczu Detroit Pistons z Denver Nuggets, w ostatnich 5 meczach pomiędzy tymi zespołami ta linia zawsze była przekraczana, w tym sezonie już raz się spotkali, W Denver gospodarze wygrali 109:97.
Over 201,5 @ 1,85 Milenium ⛔

Z tego spotkania wybrałem , także over 15,5 G.Monroe, center Pistons będzie toczył dziś walkę pod koszem z Fariedem, Koufosem i Mcgee, w pierwszym spotkaniu tych drużyn zdobył 27pkt. Liczę, że zbliży się do tego wyniku, również w tym meczu.
Over 15,5 pkt G. Monroe@ 1,85 Milenium⛔

Typy bez analizy:
R. Anderson (NOH) over 17,5 @ 1, 85 Milenium⛔ równe 17, ha ha:razz:
Noah J. (Chi) under 12,5 @ 1,85 Milenium
✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid23 189

dawid23

Użytkownik
Denver Nuggets (-5.5) @ Detroit Pistons
Zbiórki - zdecydowanie na korzyść Nuggets. Wystarczy spojrzeć na ostatni mecz tych dwóch drużyn, w którym Denver zdominowało tablice 52-35 (w tym 21 offrebów). Co do statów to Denver prowadzi w zbiórkach ofensywnych zbierając średnio 14.5, przy czym Detroit średnio daje sobie zebrać 12.7 piłek pod swoją tabilcą (#28 miejsce)
Punkty z trumny - najłatwiejszy sposób na zdobywanie punktów w koszykówce. I znowu mamy Denver na #1 miejscu z 53.9 punktami na mecz. Detroit natomiast średnio pozwala sobie rzucić 43.2 na mecz co daje im #24 miejsce.
Fastbreak points - kolejny sposób na szybkie i dość łatwe punkty. Denver plasuje się na #4 miejscu zdobywając średnio 16.8 punktów na mecz. Detroit #15 w punktach traconych po fastbreakach z 13.2 per game. Ten element gry może okazać się dziś dość ważny, Detroit gra b2b więc Denver po 1 dniu odpoczynku może forsować tempo.
Bench - Brewer, Miller, McGee i ławka po stronie Denver. Brewer ostatnio z Knicksami 15 punktów a we 3. wcześniejszych meczach nie schodził poniżej 19. McGee ostatnio grał przeciwko topowym centrom i wyszedł z opresji w niezłym stylu. 20 punktów vs Hibbert&#39;s Pacers robi wrażenie.

Los Angeles Clippers @ Chciago Bulls (+3)
New York Knicks ML
@ Brooklyn Nets

Otrzymane punkty reputacji: +6
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Detroit Pistons - Denver Nuggets Ile punktów w 1-szej połowie: powyżej [email protected] betsson ⛔ to co Denver zagralo w 1q to jest jakas kpina
Mam nadzieje, ze dzisiaj w Detroit zobaczymy ciekawy, fajny dla oka mecz, Denver jest zdecydowanym faworytem, ale no wlasnie czy jest jakies ale, poza tym, ze Detroit zjezdza do siebie po dwoch meczach? Szczerze mowiac marnie ich tam widze, jesli sie nie zdarzy jakis cud, lub koszykarzom Denver nie bedze sie chcialo grac na 100% w co watpie. Nie ma sie co oszukiwac Tłoki nie pokonaja Denver scisla obrona, trzeba sie po prostu mocno dzisiaj skoncentrowac i nastawic na mase rzutow, wtedy moze bedzie to mialo jakis sens. Oczywiscie zaowocuje to spora iloscia punktow. Mam nadzieje, ze gospodarze mocno potrenuja skutecznosc przed tym meczem i nie bedzie problemu z zamknieciem - nie oszukujmy sie -dosc niskiej linii jak na polowe tego meczu. Licze na mocna pierwsza kwarte, sporo trojek, pozniej bedzie juz z gorki. ???? Statystyki nie graja, ale w ostatnich pieciu meczach over ten sie zamykal. Tym razem musi byc podobnie.

boston255 60

boston255

Użytkownik
Cleveland Cavaliers - Los Angeles Lakers (-5.5) ✅
Kurs : 2.00
Bukmacher : Bet 365
No cóz Cleveland moim zdaniem dzisiaj powinno na równi powalczyć z LAL a to dlatego że Lakersi mają poważne kłopoty nawet w swojej hali notują porażki ostatnio z Utah Gasol bez formy Howard bez formy Nash kontuzja sam Kobby meczu nie wygra dodatkowym atutem Cleveland powinna być ich hala Lakersi na wyjazdach notują ujemny bilnas 6 porażek przy tylko 2-óch zwycięstwach . Typ dość ryzykowny ale dodatkowych kilka punktów Cleveland powinno pokryć wynik . Powodzenia

Grudzień 3/3 100% ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Brooklyn Nets - New York Knicks
Typ:
-Under 195@1,82
(marathonbet) ⛔⛔⛔

Kolejne derby Nowego Jorku i wg mnie zapowiada się kolejny zacięty mecz, a linia bardzo wysoka. Brook Lopez został już oficjalnie zapisany jako &quot;out&quot; w tym meczu, co jeszcze bardziej mnie skłania ku underowi. Lopez to ofensywnie jeśli nie najlepszy, to jeden z 2-3 najlepszych centrów w lidze, co pokazał również w pierwszym meczu 26 listopada, gdy rzucił 22 pkt (9/20 z gry).Pod jego nieobecność wychodzi Blatche, i choć ostatnio defensywa Nets z nim w składzie spisuje się gorzej, to jednak jestem zdania, że bardziej zaboli Nets jego brak pod atakowaną tablicą. Poza tym w porównaniu z tamtym meczem, w pierwszej piątce Brooklynu doszło do jeszcze jednej roszady, Humphriesa zastąpił Evans i wg mnie to także będzie dziś raczej zmianą na korzyść underu. Evans to czołowy zbierający ligi, typ walczaka, który jednocześnie z techniką i szeroko pojmowaną ofensywą nie ma wiele wspólnego. Dziś da gospodarzom potrzebne zbiórki, odda 3-4 rzuty i na tym jego rola się skończy.
We wspomnianym pierwszym derbowym meczu po 4 kwartach był remis 84-84, po dogrywce wygrali Nets 96-89. Nie licząc dogrywki, padł więc under blisko o 30 punktów, a było to przecież nieco ponad 2 tygodnie temu. Tak więc mimo całego dystansu, z jakim trzeba patrzeć na tamten mecz (brakło także Kidda po stronie Knicks), znamienny jest tak niski wynik.
Brooklyn jeśli dziś chce wygrać, to raczej nie może pozwolić sobie na swobodą wymianę ciosów, zwłaszcza pod nieobecność Lopeza. Ciężar zdobywania punktów rozłoży się z całą pewnością w większości na Williamsa, który ma dobry matchup, i Johnsona, jednak dwójka ta jest w tym sezonie chimeryczna, a przeciwko dobrej obronie Knicks nie zapowiada się wielki przełom dla tych panów. Knicks poza Anthonym mają mnóstwo opcji na dystansie, Chandlera w zwyżkującej formie, grają bardzo zespołową ofensywę, co pokazali choćby w Miami, gdzie bez Melo rzucili 112 pkt. Tak więc nie widzę żadnych szans dla Brooklynu w otwartym meczu, sądzę, że Avery Johnson także zdaje sobie z tego sprawę.
Nets przegrali 4 ostatnie mecze w każdym z nich tracąc przynajmniej 97 punktów, upokorzyli ich Bucks, zamykając w pierwszej połowie na 33 punktach, czyli prawie tylu, ile wynosiła ich najwyższa przewaga w tym meczu. Jeśli chcą się przełamać to muszą poprawić obronę, a pierwszy mecz pokazał, że stać ich na to z lokalnym rywalem. Jednocześnie szansa, ze poprawią się znacząco w ofensywie, jest nikła bez Lopeza.
Knicks w 5 ostatnich wyjazdach zamykali rywali poniżej 99 pkt i nic nie zapowiada, że Nets wyjdą z setki. Bez Brooka Knicks, którzy bronią co najmniej przyzwoicie w tym sezonie, będą mieli znacznie ułatwione zadanie.
Pierwsze spotkanie to była twarda walka, atmosfera iście playoffowa, i tak powinny wyglądać następne mecze tych drużyn, to w końcu derby, obie ekipy mają sporo do udowodnienia. 195 to duży zapas, typuję coś koło 100-90 dla Knicks.

dwill 620

dwill

Użytkownik
Cleveland Cavaliers - Los Angeles Lakers
1 ✅ 100:94 ✅
3.53
Pinancle
5/10

Zespół prowadzony przez D&#39;Antoniego ma serię dwóch porażek z rzędu, z kolei gospodarz tego pojedynku ma za sobą aż pięć przegranych meczy z rzędu.
Jednak dziś po jedenastu meczach nadchodzi ogromna radość dla kibiców Cleveland Cavaliers.
Po kontuzji, której doznał w listopadzie do gry ma powrócić Kyre Irving.
Trener Kawalerzystów wypowiadał się, że bardzo cieszy się z powrotu, tak samo jak jego zawodnicy, którzy w końcu będą mieli znacznie więcej miejsca do oddawania rzutów, bo obrona przede wszystkim skupia się na rozgrywającym z Cleveland.
w Lakersach nastroje niezbyt optymistyczne. Pierw pasmo porażek przypisano na coacha Browna, który stracił pozycję, teraz sporo docinek leci w kierunku Hiszpana - Pau Gasola, który notabene wraz z Nashem (wciąż) jest poza grą.
Wyjazdowy mecz, przeciwko ekipie, która na swoim parkiecie potrafi użądlić każdy zespół, a wg. mnie jeśli ławka wejdzie na odpowiednie obroty, to Lakers mogą być w sporych opałach, bo pod koszem Howardowi opór będzie stawiać waleczny Brazylijczyk - Varejao.
Uważam, że jeśli Irving będzie gotów, to Lakers mają ogromny problem na obwodzie, by powstrzymać powracającego po kontuzji Kyrie, ale i backup dla niego jest również solidny - Pargo.
Myślę, że Jamison nie zaliczy najlepszego meczu w karierze przeciwko swojemu byłemu klubowi, bo naprzeciwko siebie będzie miał młodych i atletycznie walczących zawodników.
Powodzenia!

// EDIT:
Chicago Bulls - Los Angeles Clippers
2(-3) ✅ 89:94 ✅
1.93
Pinnacle
5/10

/EDIT, LIVE
Nets - NYK, 1 (-1.5) @ 2.1 5/10 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +7
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Lakers (1.42) &amp; Howard over 19.5 (1.95) @ Fortuna
Powiem tak, jako fan Jeziorowców próbuje zagrać takie oto dwa typy, licze iż dziś w końcu gra wypali. Mimo, że teoretycznie ostatnio gra LA wygląda koszmarnie. Nie mieści mi się to za bardzo w głowie, że Howard pod nieobecność Nasha i Gasola nie jest wstanie nabijać regularnie over 20 punktów. Oczywiście Kobe zawsze kręci się gdzieś w okolicach 30 oczek, ale co z resztą zespołu? . Patrząc czysto statystycznie gdy Howard zawodzi Lakers po prostu nie wygrywają, bo tak naprawdę nie mają obecnie kim wygrać. Meeks i Jamison zajmują się głównie pałowaniem za 3, czasem im siedzi i wygląda fajnie, a czasem nie wnoszą do gry zupełnie nic. Licząc na dobry występ Lakers, liczę również na pierwszy od spotkania z Denver świetny mecz Dwighta bo jak Howard będzie rzucał 11 punktów na mecz to LA daleko nie zajadą. Liczę też, iż Lakers będą próbowali dużo grać na Dwighta aby spróbować pomęczyć w obronie i posadzić na ławie po kilku faulach Varejao który może im zrobić dziś krzywdę.
Bulls - Clippers (2.26) @ Fortuna
Kurs na Byczki świetny. Mnie osobiście ekipa Clippers na kolana nie powala. Mają świetny bilans, ale powiedzmy sobie szczerze że kalendarz jaki mieli do najtrudniejszych nie należy. W ostatnich spotkaniach jedynym naprawdę groźnym rywalem jakiego pokonali było Utah na wyjeździe, gdzie popis odstawił Griffin. Byczki po marnym początku sezonu wchodzą na właściwe tory i pokazują, że nawet bez Rose&#39;a są bardzo mocną ekipą. Lekkim problemem może być kontuzja Hamiltona, ale myślę, że Chicago poradzi sobie bez niego z Clippers. Pod koszem Boozer i Noah wyglądają naprawdę dobrze. Robinson wyrasta na super zmiennika i bardzo często zalicza naprawdę świetne wejścia. Obecnie najpewniej wygląda chyba Deng, który stał się liderem drużyny.
Carmelo over 28.5 (1.95) @ Fortuna
Powiedzmy sobie szczerze, że te linie na Melo są naprawdę śmieszne :grin: . Carmelo regularnie bije over 30.5 punkta z wyjątkami takimi jak blowout i krótkie minuty, lub kompletna indolencja rzutowa jak 0/11 w jednej połowie (której w aż takim stopniu to długo nie powinien powtórzyć). W innych wypadkach 30 punktów to dla niego pestka. Dziś derby NY. Zapowiada się równy pojedynek i ogromne minuty największej gwiazdy Knicks. Melo w mega formie, w dodatku cała gra najlepszej drużyny Konferencji Wschodniej idzie na niego. Więc jednym słowem linia wydaje się być promocyjna.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Z Typów Dnia - dla odważnych (próbuję awansować w rankingu;)

Spotkanie: Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Lakers
Typ: 1
Kurs: 3,48 ✅✅✅
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana:smile: Dziś próbuję Cavs, bo Lakers są moim zdaniem na dnie, a Cleveland mimo podobnej dyspozycji, na swoim terenie walczy do upadłego i gra o klasę lepiej niż na wyjazdach. Na 6 ostatnich gier Cavs wygrali tylko 1 mecz (z Hawks), a LAL niewiele lepiej, bo 2 mecze (z Hornets i Nuggets). LAlki wciąż bez Gasola, za to w s5 gospodarzy oczekiwany jest powrót Irvinga. Varejao kontra Howard i Irving vs Kobe to 2 główne starcia tego meczu. Bryant raczej będzie górą, bo Kyrie tak szybko po powrocie nie będzie wymiatał. Liczę natomiast, że Varejao zdominuje &quot;głupkowatego&quot; Dwighta, bo jest o wiele bardziej ruchliwy i aktywny. Jeśli chodzi o ławkę to goście na chwilę obecną nie mają zbyt wiele do zaoferowania i już bardziej przekonuje mnie roster Cavs (bez Waitersa). Na chwilę obecną Lakers grają gorzej niż za kadencji Browna i jest to żałosne dla fanów, którzy kojarzą ten team z lat świetności. Moim zdaniem poziom sportowy obu ekip wyrównany na obecną chwilę, więc ten kurs to okazja. Ktoś powie, że znowu stawiam na doga, ale moim zdanie ten pseudo faworyt po ostatnich meczach i z takim kursem to jakaś porażka. Poza tym Cleveland to ostatnio był trudny teren dla ekipy z Miasta Aniołów:

&#39;Los Angeles, 2-6 on the road, has lost six of its last seven trips to Cleveland&#39;

e: DWill - zauważyłeś, że często gramy te same typy? hehe beka

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom