>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2012

Status
Zamknięty.
anzelmo 266,3K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Miami Heat - New York Knicks
TYP (Chris Bosh (Miami Heat) Points) Under 19
Kurs: 1,85
Godz: 07.12.2012 02:05
buk Tobet
Miami Heat - New York Knicks (Chris Bosh (Miami Heat) Points) Under 19 1.85 4/10
Długo sie zastanawiałem nad tym meczem, jak go ugryźć w głowie wiele opcji, padło na zakłady na pkt zawodników. Tym razem underek Bosha myślę ze realny.Miami gra bardzo słabo jak dla mnie zawodzą strasznie, porażka z Washington to po prostu kpina.Oglądem ich parę razy i na prawdę graja dziwnie. Maja mocniejsza ławkę ale jakoś to sie nie przekłada, graja bardzo słabo w defensywie- sporo łatwych pkt tracą.Dzisiaj będą mieli cos do udowodnienia, taki chyba prawdziwy test NY w gazie w formie. Graja bardzo fajny ofensywny basket, nie wiem co z Melo bo wczoraj w koncowce meczu jakiś uraz. W 1 meczu w medison po prostu masakra 84-104 dla NY.Wracając do mojego typku CHRIS TO 3 opcja- sila w ataku żarów średnio w sezonie 19.3. W 3 ostatnich spotkaniach; 20, 8, 18.Myślę ze dzisiaj będzie to mecz walki, jeśli Melo nie zagra może w końcu Maimi zagra na swoim poziomie i odbije to sie na wyniku.Bosh gra na niezłej skuteczności średnio w meczu oddaje ok.13 rzutów trafia 6-7 z gry, za 3 praktycznie nie rzuca. Dobry na Lini wolnych, raczej od walki zbierania- typowy siłowy podkoszowy zawodnik/ Od grania rzucania ważnych pkt ,rzutów sa inni w drużynie, myślę ze Chendler troszkę ograniczy możliwość Bosha w ataku, będzie go pod deska absorbował.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Miami Heat - New York Knicks -&gt; LeBron James over 43 pkt + zbiórki + asysty -&gt; 1,85 -&gt; Betsson ✅✅✅ 31 pkt + 10 zbiórek + 9 asyst

Spotkanie hitowe w American Airlines Arena gdzie Miami podejmować będzie ekipę z Nowego Jorku. Nie wiadomo czy w ekipie gości zagra ich lider Carmelo Anthony który ma problem z palcem i na tą chwilę jest questionable. Wybrałem dzisiaj zakład na LeBrona Jamesa, który w tym meczu powinien wziąć ciężar gry na siebie. Linia nie jest wysoka, hm w mojej opinii jest za niska. LeBron w spotkaniach z Nowym Jorkiem czuję się bardzo dobrze. Gwarantuje punkty, zalicza świetne asysty, nieźle zbiera. Ostatnio 23 pkt 7 asyst i 5 zbiórek biorąc pod uwagę fakt, że Miami dostali blowout i liczbę zdobytych przez Miami pkt 84 jest to wynik bardzo dobry. Dzisiaj myślę, lekko powinien przeskoczyć linie wystawioną przez bukmachera Betsson. Swoje punkty zdobędzie, Bosha wykreuje na dobre pozycje a ten ostatnio na półdystansie sobie radzi, na pewno po stronie Miami będzie mocna defensywa na obwodzie, nie pozwolą sobie na strzelanie Nowego Jorku za 3 bo wiedzą jaka to ich groźna broń, i James powinien też sporo zebrać. Nie ma co się zbytnio rozpisywać. Konkretny bet na dzisiaj myślę. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Rambo.

Otrzymane punkty reputacji: +5
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Dwyane Wade (Miami Heat) Points Over [email protected] tobet ⛔
Jak dla mnie linia troche smieszna, Dwyane srednio z Knicks zdobywa ponad 30pts, dzisiaj wracaja do swojej hali by odegrac sie za porazke w NY (porazki z WSH nie ma co liczyc, pewnie chcieli dac zarobic znajomym i tyle ;) ) i mysle, ze glownym strzelcem bedzie dzisiaj wlasnie Wade. Mam nadzieje, ze Knicks sie nie poloza i Carmelo bedzie w stanie grac przynajmniej na 95% wtedy zapowiada sie wysmienity meczyk. Sporo o tym typie napisal tez DawidBarca, nie ma co sie powielac. Chcialem grac LBJa, ale 26pkt, to troche jest, moze byc roznie, Wade mysle, ze rzuci kilka trojek, do tego linia sporo nizsza. Oby na plus.
Kolejny typ gram na Marcina, nie ma co dzisiaj jest Mikolaj i Marcin nie moze zawiesc polskich fanow, wie, ze beda go dopingowac i na Niego stawiac ;), linia bardzo przyjemna, mysle, ze dzisiaj Marcin troche porzuca i bedzie fajny overovy meczyk
Marcin Gortat (Phoenix Suns) Points Over 12.5 @1.85 tobet ⛔
czas odpoczac...

grabowski 36

grabowski

Użytkownik
Kobe Bryant ( LA Lakers ) Points Over 27,5 - kurs 1,85 ✅✅✅
Kobe przy absencji Pau i nieudolności Howarda musi ciągnąć ten zespół, rzucając w ostatnich meczach odpowiednio 29, 39 i 34 punkty, a w ostatnich Play Off-ach grając przeciwko OKC rzucał 31 punktów. Do tego dochodzi jego egoizm, więc typ wg mnie jak najbardziej pewny.
Bez głębszej analizy ja gram osobiście jeszcze na:

Ty Lawson (Denver Nuggets) points over 15,5 - kurs 1,7 1 na 10 przez 35 minut gry... żenada ⛔⛔⛔
G vasquez ( New Orleans Hornets ) points over 13,5 - kurs 1,8 ⛔⛔⛔

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Dziś duży wybór , kursy na strzelców milenium

Evan Turner over 14.5 @ 1,85
✅
Bardzo niska lina , przeciętna defensywa Celtics pozwoliła Turnerowi na 25 pkt w poprzednim meczu . Turner po odejściu Iggiego dostał sporo minut i o wiele więcej rzutów niż w poprzednim sezonie . Ostatnie 5 meczów to 18,
8 pkt śednio , gdyby nie 12 pkt przeciwko ultradefensywnie grającym Bulls to była by jeszcze wyższa . 22 i 25 pkt przeciwko Bobcats i Dallas pokazuje na ile stać Turnera . Średnio 34 min na boisku i linia moim zdaniem bardzo niska i jest to mój główny typ na dziś z nba .
Joe Johnson over 16.5 @ 1.85 ✅
JJ w kryzysie ale nadal dostaje swoje rzuty i duże minuty , dziś nie ma Lopeza a więc kolejny raz JJ powinien mieć szansę się przełamać .
Obrona GSW jest najłabsza na niskich pozycjach , Curry , Thompson i Barnes pomimo atutów w ataku w obronie są bardzo przeciętni a Klay Thompson to już masakra co on czasami wyprawia w obronie . Orlando robiło z nim co chcieli , wieczne spóźniony , gubi się w prostych sytuacjach . Stary wyjadacz jakim jest Johnson na pewno będzie chciał wykorzystać swoje przewagi fizyczne , grać dużo post up i wkońcu zacznie może wymuszać wolne bo odkąd przeszedł do Nets to krucho w tym elemencie .
Thunder @ 1.30 pinnacle ✅
Westbrook over 21.5 1.85 ✅
Russel przeciwko Lakers gra bardzo dobrze , wykorzystuje problemy LAL na pozycji rozgrywającego , 25.6 pkt przeciwko Lakers w ostatnich PO mówi wszystko. Mam nadzieję na szybki mecz w którym Thunder zajadą Lakers swoją szybkością i dynamika i wynik ponad 110 pkt co powinni pokryć over punktowy Russela . Facet z wąsami na ławce Lakers którego niektorzy nie wiem dlaczego nazywają trenerem na pewno nie wpadnie na pomysł aby zwolnić grę tylko wda się w wymianę ciosów którą przegra . Ktoś może mówić ze to bezsens grania po takim kursie a dla mnie to prawdziwa okazja , wole zagrać za 1.4 za wysoką stawkę gdzie Lakers są w dupie z formą niż za 1.8 z Nashem jakby byli w gazie , gdzie jest mecz na styku itp .
Thunder to wygrają pytanie w jakim stylu , handi dlatego odpuszczam

NO - Memphis
Memphis @ 1.32
Pinnacle✅
Memphis -6.5 @ 1.81
Pinnacle✅
Zach Randolph over 17.5
@ 1.85⛔
Zach kiedy ma taki mega mecz jak ostatnio (38/22) to zaczyna się nakręcać i zazwyczaj jego kolejne mecze to demolka rywali . Kto go zatrzyma ? bo chyba nie Ryan Anderson ???? Gasol i Zach powinni dziś zrobić masakrę pod koszem Hornets , jedynym minusem tego meczu jest fakt że przy wysokim prowadzeniu starterzy mogą dostać trochę wolnego , inaczej atakowałbym ten typ mocniej
Brooklyn - GSW
GSW +13 ✅
1.3
bet365
GSW jak przegrywają to raczej mniej niż 10 pkt , Nets bez Lopeza ale mimo wszystko powinni wygrać , nie spodziewam się jednak pogromu . Nie ma co się rozpisywac , +13 idalne na podbitke

Otrzymane punkty reputacji: +37
bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Bulls @ Pistons ML Kurs: 2,20 Stawka 2j ⛔
Jedni powiedzą że porywam się z motyką na słońce jednak ja twierdzę że młoda ekipa z Detroit będzie chciała zmazać plamę po Golden State. Wyjściowa 5 zagrała prócz Prince&#39;a tragicznie. Najlepsi punktujący zagrali fatalnie. Ławka spisała się bardzo dobrze, liczę że chłopaki będą chcieli zmazać plamę i powalczą z Bulls którzy w defensywie radzą sobie świetnie jednak przeciwko młodzieży z Pistons która będzie zdeterminowana liczę na niespodziankę w kierunku Pistons. Bilans u siebie 5-4, jutro osłabione Cavs jednak u siebie trzeba grać wszystko i zadowolić publikę. Bulls jutro u siebie z NYK gdzie wydaje mi się będą chcieli powalczyć z jedną z mocniejszych ekip jak dotychczas tego sezonu i pokazać że trzeba się z nimi liczyć. Kurs 2,20 według mnie warty zachodu ;)
Nuggets ML @ Pacers Kurs: 2,05 stawka: 2j ✅
Niby kolejny wariat bo Pacers w formie ale wydaje mi się że defensywą nie można wygrywać wszystkiego jak leci. Nuggets troszkę zawiedli z Hawks. Mizerna skuteczną Gallinariego i Igoudali na dystansie zaowocowała porażką. Bardzo dobre zawody Brewera który wyrównał swoją życiowke punktową z tego sezonu i oczywiście Lawsona z 32 punktami i najlepszym wynikiem tego sezonu. Jeżeli dziś Gallinari a przedewszystkim Igoudala bo słabych zawodach z Hawksa się pozbierają to są szanse na ogranie Indiany. Indiana to mocna ekipa ale wygrała z Portland tylko 7oczkami, z Portland w którym gra tylko 5 bo ławka jest tragiczna. Ciekawe zawody w Indiane i widzę szanse aby Denver wygrało, handi 1,5 wolę zostawić bo czyste W po 2,05
Bliżej późnego wieczora coś jeszcze dorzucę, już teraz wydaje mi się że granie Wolves(-9) wygląda dobrze w obliczu kontuzji u Cavs. ✅
Ogólnie ciężka noc do typowania dlatego szalał nie będę, ostatnio wszyscy faworyci powygrywali dlatego może równie dobrze dziś sypnąć niespodziankami. Takie Raptors przecież nie może wiecznie przegrywać na wyjazdach czy Wizards które wygrało z Heat i pewnie siebie pojadą do Atlanty.
2:1

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Philadelphia 76ers - Boston Celtics
Typ:
-Rajon Rondo over 11,5 asyst@1,75
(tobet) ✅✅✅

Zapowiada się kolejny świetny mecz Rajona przeciwko Sixers, rywalowi, który w ostatnim czasie wybitnie mu leży, zwłaszcza pod kątem asyst. Tobet oferuję bardzo korzystną linię, bo większość buków ma 12,5 i to przy podobnym kursie.
Rzut oka na cyferki Rondo z poprzedniego sezonu dobitnie pokazuje, że w meczach Rondo z Philadelphią nie ma przypadku, nie ma gry w kratkę, są konkrety. Uprzedzając ewentualne wątpliwości, czy sugerowanie się tymi cyferkami jest adekwatne, odpowiem, że jak najbardziej w tym przypadku. Oba zespoły zachowały swój trzon kadrowy, a odejście świetnego defensora Iguodali na rzecz Bynuma i dwóch strzelców, trudno uznać za okoliczność nie sprzyjającą overowi asyst Rajona.
3 spotkania w regularze poprzedniego sezonu między obiema ekipami to średnio aż 13,3 asysty, natomiast w playoffs, a była to bardzo reprezentatywna próba, bo aż 7-meczowa, Rondo notował średnio 12,7 asyst, przy czym under miał tylko w 2 na 7 spotkań. I to pomimo faktu, że była to wybitnie underowa seria.
W tym sezonie oba zespoły mają wyraźne problemy z defensywą, zdecydowanie jest to duży regres w porównaniu z zeszłym sezonem, gdzie Phila i Boston, razem z Chicago, tworzyły najlepiej broniące drużyny w NBA. Sixers w 8 ostatnich meczach tracą średnio aż 98 punktów, i to pomimo, że kalendarz mieli dosyć łatwy - Suns, Raptors, Bobcats x2, Cavaliers, Bulls, Timberwolves, Thunder.
Do tego aspekt może nie do końca stricte sportowy. Ostatnia 2-meczowa absencja, spowodowana niepokornym charakterem Rondo, nie dość, że kosztowała Celtics porażkę, to jeszcze młody rozgrywający Celtics zaprzepaścił swoją szansę na pobicie rekordu Johna Stocktona z meczami z dwucyfrową liczbą asyst z rzędu, będąc zaledwie 2 mecze od tegoż właśnie rekordu.
Rondo dostał publiczną naganę od Doca Riversa, swoje usłyszał pewnie także w szatni, i jestem zdania, że teraz z nową energią rozpocznie kolejną serię i być może jeszcze raz powalczy o pobicie tego rekordu. Jeden mecz po zawieszeniu już zagrał, z Minnesotą 11 asyst, przy czym warto podkreślić, że 6 asyst miał już po pierwszej kwarcie. Ogólnie był to solidny mecz Rajona, widać, że absencja nie wybiła go z rytmu, i tak jak mówię, dla mnie teraz będzie zapierniczać jeszcze bardziej.
Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers
Typ:
-Thunder -6@1,78
(marathonbet) zwrot

Lakers bez Nasha i z dopiero docierającym się z drużyną D&#39;Antonim, to póki co niezgrana i chimeryczna drużyna, która ma przebłyski, jednak w porównaniu do Thunder, to jest to zbiór indywidualności.
Kobe Bryant, wbrew opiniom niektórych, ze swojej strony robi co może, pierwszy strzelec ligi i to na dobrym procencie, do tego średnio 5 asyst, choć niektórzy widzą tam 0. Trudno by nagle Kobe zamieniał się w wielkiego kreatora, gdy na dniach wraca do treningów Nash. Kobe&#39;ego rola to zawsze było przede wszystkim regularnie punktowanie, niezależnie od defensywy rywali, i z tego wywiązuje się póki co, jakby cofnął się do swoich najlepszych lat. A jego charakter to inna bajka, w którą nie ma sensu wchodzić.
Trochę zboczyłem z tematu, jednak do czego zmierzam to fakt, że dziś Kobe spotka godnego rywala w osobie Duranta, który ciągle robi postępy, lepiej od Bryant&#39;a zbiera, widać, że ciągle pracuje nad obroną, i bije się o MVP w tym sezonie, co oczywiście nie jest niespodzianką. Tak więc mamy tu kapitalny matchup, nie wdając się w szczegóły, można tu postawić remis.
Jeśli kluczowi strzelcy jako tako się równoważą, a Dwight ma nad Perkinsem dużą przewagę (choć trzeba przyznać, ze w defensywie jest szansa, że Perk postawi jako takie warunki Howardowi, choć lata już nie te), tak na pozostałych pozycjach, Lakers wyglądają dziś bardzo blado na tle gospodarzy.
Westbrook ma dziś naprzeciwko siebie Morrisa i Duhona, którzy pod nieobecność Nasha grają na jego pozycji, jednak raczej nie pełnią jego roli, a próbują coś tam Bryantowi pomagać. Ich użyteczność zarówno w ofensywie, jak i obronie, jest wątpliwa, Russel dziś, jak już wspominał Maroon, będzie miał pełne pole do popisu. Nawet Howard nie gra w tym sezonie takiej defensywy, do jakiej nas przyzwyczaił, więc i pod koszem Wesbtrook sobie poradzi, choć wiadomo, że jumperek ma nie od parady.
Brak Gasola powoduje, że w pierwszej piątce wychodzi Jamison, i o ile do tej zamiany w obecnej formie Gasola zastrzeżeń mieć nie można, o tyle Jamison wychodząc jako starter uszczupla i tak nie najlepszą ławkę rezerwowych. Meeks, Hill, Ebanks, Clark? W porównaniu do ławki Thunder to jest to o klasę niższy poziom. Sam Martin tych panów zjada w ofensywie, a dochodzi do tego jeszcze np defensywny specjalista Collison.
Lakers zabraknie dziś w mojej opinii szerokiego wachlarzu opcji pod atakowanym koszem, bo sam Bryant nie przeważy siły ataku Thunder, zabraknie atletyzmu, gdzie Thunder mają bardzo silnych/szybkich/zwrotnych/niepotrzebne skreślić Ibakę, Westbrooka, Duranta (niech nie zwodzi jego wygląd patyka) czy Sefoloshę. Thunder są na chwilę obecną zbyt dojrzali, zbyt pewni siebie, mają kilku graczy na których rozkłada się punktowanie, własną publikę za plecami - powinno być w miarę pewne zwycięstwo.

Otrzymane punkty reputacji: +11
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Tragicznie dzień w wykonaniu Heat, dzisiaj znacznie więcej spotkan wiec zawsze znajdzie się coś ciekawego.

Rondo over 11,5 asyst @ 1,75 Tobet✅
Również polecam ten typ. Rondo bardzo dobrze sobie radzi z 76ers szczególnie pod względem asyst. Ostatnio przekraczał z nimi linię 14, 15 asyst, więc patrząc na jego obecną dyspozycję powinien jutro przekroczyć linię 11. Celtics potrzebuja dobrego występu swojego lidera, by polepszyć swój bilans. Bizon wszystko fajnie określił i dlatego też nie ma co więcej na ten temat pisać.

Westbrook powyżej 31 asyst + pkt 1,75 Betsson✅
Westbrook over 22 pkt @ 1,85 Unibet✅swietna pierwsza polowa, w drugiej tragiczna skutecznosc, ale podskoczyly asysty
Amerykanin notuje ostatnio świetne statystyki, a z związku z tym, że z Lakers radzi sobie równie dobrze można jak najbardziej spróbować na jego overy. W LA nie ma tak naprawdę żadnego zawodnika, który byłby w stanie go zatrzymać. Dzisiaj spędzi najprawdopodobniej sporo czasu na parkiecie, więc będzie miał okazję nie tylko do rzutów, ale również do asystowania, które wychodzą mu coraz lepiej. W zeszłorocznych Playoffach jego statystyki mówią wszystko za siebie - 27 pkt, 9 asyst czy chociażby kręcenia ponad 30 pkt. Zaliczał znacznie mniej asyst w poprzednich roku, ale w tym rozpoczął dobrą serie, która póki co wychodzi mu na dobre.

Kings - Magic over 193 @ 1,68 bet365⛔
Pistons - Bulls under 93,5 1st half @ 1,75 Pinnacle⛔

harvey 967

harvey

Użytkownik

Minnesota Timberwolves - Cleveland Cavaliers
Anderson Varejao over 30 punkty i zbiórki # 1.85 Tobet

NBA od zawsze była nieprzewidywalna i właśnie za to wszyscy ją kochamy. Jednak ostatnio wytypować coś pewnego z dobrym kursem jest dość ciężkim zadaniem. Dlatego dziś postanowiłem się kupić tylko na zakładach na statystyki zawodników, mimo tego, że dziś w nocy czeka nas, aż dwanaście pojedynków. Pierwszy zakład będzie na statystyki centra Cleveland Cavaliers, którzy jadą do Minneapolis, na konfrontację z Minnesotą Timberwolves. Dodatkowym smaczkiem tego pojedynku będzie rywalizacja dwóch najlepiej zbierających zawodników w tym sezonie w całej lidze, czyli Kevin Love oraz wspomniany wcześniej Anderson Varejao.

Varejao jak już wcześniej gdzieś wspomniałem jest dla mnie w tym sezonie sporym zaskoczeniem. Już od czasów gdy w Cavs grał James widziałem, że w Brazylijczyku drzemie spory potencjał i w końcu w tym sezonie to w pełni pokazuje. W tegorocznych rozgrywkach notuje świetne statystyki, w każdym meczu zbiera ponad 15 piłek oraz rzuca około 15 punktów. Dziś będzie miał godnego rywala pod tablicami i może to być trochę utrudnione zadanie w zbieraniu pod koszem rywali, jednak pod swoją tablicą, będzie rządził i wszystko co się odbije od obręczy lub tablic trafi w jego ręce. Jak podaje ESPN dziś ze składu Cavs znowu wypadają Kyrie Irving oraz Dion Waiters, a co za tym idzie Varejao powinien dostać więcej piłek. W poprzednim sezonie tylko raz Cavs grali z Wolves i wtedy Anderson zdobył 13 oczek oraz zebrał 12 piłek. Dziś liczę na o wiele lepsze statystyki, bo przecież sezon jest bezapelacyjnie lepszy, niż poprzedni. Jak dla mnie typ, który ma duże prawo powodzenia. Ostatnio przeciwko Bulls zawodnik z Cleveland zanotował &quot;gorszy&quot; występ (15 zbiórek/11 punktów), dlatego dziś musi być lepiej. Mam nadzieję, że zdominuje swoją tablicę, powalczy na tablicy przeciwnika o piłki oraz będzie pierwszą strzelbą swojego zespołu.

New Orleans Hornets - Memphis Grizzlies
Zach Randolph over 17.5 punkty # 1.85 Tobet​

Drugi typ to również zakład na statystyki na zawodnika gości i to, też jest zawodnik, który gra blisko kosza. W meczu w Nowym Orleanie, pomiędzy New Orleans Hornets oraz Memphis Grizzlies moje oczy będą zwrócone na Zacha Randolpha, który zaliczył ostatnio jedno z najlepszych spotkań w całej swojej karierze w NBA. Przeciwko Słońcom z Phoenix zdobył 38 punktów oraz zebrał 22 piłki. W tym sezonie to z pewnością jedne z najlepszych statystyk meczowych wszystkich zawodników, a taki dobry występ, powinien być początkiem jeszcze lepszej gry Randolpha.

W tym sezonie Zach gra bardzo dobrze i to w dużej mierze dzięki niemu Grizzlies mają taki świetny bilans 13-3. Dziś z pewnością postarają się o dołożenie kolejnego zwycięstwa. Dzięki bardzo dobrej grze, jest trzecim zbierającym w całej lidze, notując średnio 13,4 zbiórki na mecz. Dziś jednak liczę na jego zdobycze punktowe. Średnio w każdym meczu tego sezonu zdobywa prawie 18 oczek i ma dość dobrą skuteczność rzutów z gry, bo 49%. Do tego prawie 78% trafionych wolnych. Dziś przeciwko niemu będzie grał Ryan Anderson, który z pewnością nie należy do najlepszych obrońców w lidze, ba śmiem twierdzić, że jest to jeden z najsłabszych graczy pod tym względem na tej pozycji i Zach nie powinien mieć dużego problemu z ogrywaniem go. Sądzę, że Anderson często będzie faulował zawodnika z Memphis, a wiadomo ten z linii rzutów wolnych myli się dość rzadko. Według mnie ostatni świetny występ Zacha spowoduje, że dziś dostanie on sporo piłek od swoich kolegów, a co za tym idzie powinien sporo narzucać. Mam nadzieję, że powtórzy tak dobry mecz albo chociaż zdobędzie połowę punktów co zdobył przeciwko Suns, a to spowoduje, że zakład będzie na plus.

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Oklahoma City Thunder vs Los Angeles Lakers
Ekipa Jeziorowców kończy dziś swój wyjazdowy trip w Oklahomie, gdzie zagra z miejscowymi Thunder. Drużyna Złota i purpury, a mowa oczywiście o drużynie z miasta aniołów, gra w tym sezonie poniżej oczekiwań, zaledwie 9 wygranych na 19 rozegranych spotkań, bilans ten jest z pewnością druzgocący dla drużyny faworyzowanej do walki o mistrzostwo. Z ekipy Thunder, przed sezonen odszedł James Harden, co sprawiło, że cieżar gry przeniósł sie na dwóch graczy, Duranta i Westbrooka, mimo słabszej rotacji, Thunder radzą sobie świetnie w tym sezonie, 15 wygranych do zaledwie 4 przegranych spotkań. Po stronie gości, nie zagrają dziś Blake, Nash i Gasol. Nie powinno to mimo wszystko osłabić formacji gości, ponieważ Gasol grał ostatnio bardzo słabo, i jego nieobecność w rotacji może tylko pomóc drużynie. w moim odczuciu Lakers mają duże szanse na wygranie tego meczu, muszą tylko podejść odpowiednio zmotywowani, wiele zależeć dziś bedzie od postawy Howarda, który powinien mieć sporą swobode pod koszem. Ja dla mnie kurs wystawiony na gości jest promocją, i bez wachania go pobieram.
LA Lakers ML 4.05 Unibet ⛔

toudi 715

toudi

Użytkownik
Minnesota Timberwolves -8 1.83✅ izzi
Mecz drużyny, której forma i zdrowie zawodników rośnie przeciwko drużynie, w której dzieje się odwrotnie. Do składu Wilków wraca Kirilenko, w Cavs nie zagra Irving i Waiters, podstawowy backcourt. Cavs pokryli handi tylko raz na ostatnich 5 meczów i było to z Atlantą, która jest znana z lekceważenia przeciwników i braku toughness. Przegrali na własnym parkiecie różnica 13 pkt nawet z beznadziejnymi Suns. Praktycznie jedynym graczem w formie w tej drużynie jest Varejao. Pargo już nic nie wnosi do drużyny. Bez Irvinga ta ekipa w ofensywie jest totalnie zagubiona, nie widać żadnych zagrywek, Pargo wjeżdża pod kosz i odpala jakieś layupy z wygibasami rodem z filmów z Brucem Lee, Varejao zbiera im masę tych pudeł z beznadziejnych pozycji i jakoś to czasami wygląda. Wilki są 4. w lidze w rebound margin i do tego grali długo bez Love więc liczę, że będą w stanie dobrze zastawiać deskę (dobrze zbierają Pek i Love ale też wysoki i długoręki Kirilenko) co akurat z Cavs jest kluczem do zwycięstwa. Właśnie z Atlantą Cavs zmasakrowali deskę wygrywając zbiórki z miękkimi Hawks 49-28 i dzięki temu wygrali. Wolves pokryli handi 4 razy w ostatnich 5 meczach, nie udało się im to jedynie z Celtics ale nic dziwnego jeżeli trafili zaledwie 14z 30 osobistych. Determinacja i twarda gra pod tablicami będzie kluczem do wygranej Wolves, Love będzie chciał na pewno coś udowodnić Varejao.
Edit: typ na lajcie ale oglądanie tego meczu to była prawdziwa męka, najgorszy jaki oglądałem w tym sezonie. Co chwile głupie straty, łącznie chyba z 6 czy 7 airballi (sam sir DeSagna Diop by się nie powstydził), tempo ja na włefie, dobrze, że chociaż clown Gee pare razy zapakował :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +2
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Wizards - Golden State Warriors
GSW @ 1,54 ✅
GSW/GSW (przerwa/koniec) @ 1,95✅
bet365
Warriors oprócz wpadki z Magic zachwycają mnie w tym sezonie , przed sezonem śmiali się ze mnie niektórzy jak typowałem ich jako czarnego konia , ekipę która może postraszyć. Fakty są takie że ofensywa Warriors jak ma swój dzień jest praktycznie nie do zatrzymania . Jak wróci Bogut i pozostanie zdrowy to dopiero będzie moc .Brandon Rush tez by się przydał .
Wczoraj ograli Nets , kolejne show Currego , uwielbiam gościa , trafia trójki z niesamowitą łatwością . Wizards zapewne pójdą na wymianę ciosów bo jest tam paru graczy którzy lubią zdobywać punkty ale jak tak zrobią to nie skończy się dla nich dobrze .
Obie ekipy b2b , Wizards w słabym stylu przegrali z bardzo przeciętną Atlantą . Warriors dobrze rozpoczęli road trip i moim zdaniem GSW ogra Wizards i za dwa dnia Bobcats , młoda ekipa , żądna sukcesów i widać że im zależy .
Thompson , Curry , Lee to dobre strzelby po stronie GSW , w Wizards brak równości , czasami odpali Crawford czasami kto inny ale brakuje płynności w ataku (29 ofensywa ligi ) .
Stawiam na wygraną gości do przerwy i na koniec oraz za większą stawkę na czysty win .
Memphis - Atlanta
Memphis @ 1.32 ⛔????
Bet365

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Miami Pow 103✅
1,85 bet365
Miami ostatnio mocno rozczarowuje,nie pamiętam kiedy ostatnio zagrali dobre spotkanie. Ale jak wiadomo każda passa kiedyś się kończy. Dzisiaj mają dobrą okazję na blowout bo grają ze słabymi Szerszeniami,którzy są b2b(ale i tak bardzo zmęczeni pewnie nie bedą). W zespole gości jest kilku młodych zawodników i ich brak doświadczenia może być widoczny na tle &quot;starych wyjadaczy&quot; jak Allen itp.
Miami pewnie jak zawsze będzie miało problemy na deskach no ale Lopez,Shith to nie są zawodnicy,którzy zbiorą wiele piłek bardziej atletycznym Jamesowi i Boshowi.Hornets i tak są na dole ligi w zbiórkach.Szerszenie pozwalają również przeciwnikom na 41% skut za 3pkt,a jak wiadomo Miami w tym sezonie bardzo dobrze rzuca za 3 i mogą zdobyć bardzo dużo punktów takimi rzutami. Jak już wspominałem dzisiaj Heat mają idealną okazję żeby wreszcie zagrać dobre spotkanie z mniej wymagającym przeciwnikiem. 103 oczka to nie jest wcale zbyt wiele patrząc na potencjał tego zespołu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
dwill 620

dwill

Użytkownik
Dziś krótko
Los Angeles Clippers - Phoenix Suns
over 202 ✅ ✅
2.06
Pinnacle
7/10

Suns na wyjazdach O/U mają bilans 7-4. Clippers przed własną widownią 8-3-0.
Ekipa z Arizony na wyjazdach notuje średnio 96 punktów w ataku, w obronie tracąc 106. Clippers na własnym parkiecie notują średnio 104 punkty, tracąc 93.
Trend O/U Suns:
jako dog na wyjazdach 6-3, jako dog ogólnie 8-4.
Clippers Trends O/U:
jako gospodarze 8-3, jako faworyt 10-3, gospodarz jako faworyt 7-2.
Powodzenia!

/
UPDATE/EDIT:
Miami Heat - New Orlans Hornets
under 193
1.82
Pinnacle
5/10

Chicago Bulls - New York Knicks
over 188
1.90
Pinnacle
5/10
Boston Celtics - Philadelphia 76ers
76ers +7
1.86
Pinnacle
5/10
Charlotte Bobcats - San Antonio Spurs
Cats +10
1.87
Pinnacle
5/10
Houston Rockets - Dallas Mavericks
Rockets -5
1.78
Pinnacle
5/10

Otrzymane punkty reputacji: +4
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Na dobry początek tej nocy zagram chyba Phoenix under 96. Nie ma tam za bardzo lidera z prawdziwego zdarzenia, kogoś kto na pewno zdobędzie większą ilość punktów. Raczej mamy do czynienia ze zbieraniną graczy którym jak wyjdzie mecz to rzucą swoje. Średnio zdobywają 98.1/mecz, na wyjazdach średnia ta spada właśnie do 96. Clippers tracą 94.9. Myślę że dziś nie uda im się przekroczyć linii, na poparcie taki cytat znalazłem na ESPN:
Clippers, who lead the NBA with 10.9 steals per game and have allowed 88.7 points in their last three home contests
A więc ostatnio LAC jakby bardziej się przykładają do obrony, i na to właśnie dziś liczę, że ograniczą kiepskich strzelców Suns.
Suns under 96
1.9 Betsson
e:
no i się spóźniłem, Betsson zamknął już zakłady na ten mecz i nie postawię:;/: Ale jestem całkiem przekonany do tego typu

host3234 85

host3234

Użytkownik
Wizards - Golden State Warriors
GSW @ 1,54
GSW/GSW (przerwa/koniec) @ 1,95
Warriors oprócz wpadki z Magic zachwycają mnie w tym sezonie , przed sezonem śmiali się ze mnie niektórzy jak typowałem ich jako czarnego konia , ekipę która może postraszyć. Fakty są takie że ofensywa Warriors jak ma swój dzień jest praktycznie nie do zatrzymania . Jak wróci Bogut i pozostanie zdrowy to dopiero będzie moc .Brandon Rush tez by się przydał .
Wczoraj ograli Nets , kolejne show Currego , uwielbiam gościa , trafia trójki z niesamowitą łatwością . Wizards zapewne pójdą na wymianę ciosów bo jest tam paru graczy którzy lubią zdobywać punkty ale jak tak zrobią to nie skończy się dla nich dobrze .
Obie ekipy b2b , Wizards w słabym stylu przegrali z bardzo przeciętną Atlantą . Warriors dobrze rozpoczęli road trip i moim zdaniem GSW ogra Wizards i za dwa dnia Bobcats , młoda ekipa , żądna sukcesów i widać że im zależy .
Thompson , Curry , Lee to dobre strzelby po stronie GSW , w Wizards brak równości , czasami odpali Crawford czasami kto inny ale brakuje płynności w ataku (29 ofensywa ligi ) .
Stawiam na wygraną gości do przerwy i na koniec oraz za większą stawkę na czysty win .
Co za bzdury. Jesteś kumplem RychaPeji?
Przeciętna Atlanta? Stary - oni wygrali 8 z ostatnich 9 meczów - u siebie są niezwykle groźną ekipą.
Pisanie o Bogucie i Rushu to żarty jakieś, bo dobrze wiadomo, że Rusha w tym sezonie na parkiecie nie zobaczymy. Tak samo, jak zdrowego Boguta, którego kostka wytrzyma może 2 spotkania...swoją drogą, jak się waży 160 kilo to może czas pomyśleć o diecie, bo taka waga zapewne wpływa na działania kostek.
Piszesz &quot;Wizards zapewne pójdą na wymianę ciosów bo jest tam paru graczy którzy lubią zdobywać punkty ale jak tak zrobią to nie skończy się dla nich dobrze . &quot;, a po chwili, że to 29 ofensywa w lidze i brakuje jej płynności w ataku... Zajeżdża od Ciebie amatorką.
Nie ma nic do ludzi, którzy leja wodę i pisza tutaj, mimo, że o NBA maja pojęcie średnie..ale dajmy spokój - nie naginajmy faktów, byleby tylko uwiarygodnić swój typ!
Oczywiście sam typ popieram, bo
-Wizards to wciąż najgorsza ekipa ligi i przypadkowe zwycięstwo z Heat tego nie zmieni
- Nie zagra Ariza, notujący nienajgorsze 8 ppg, 5 rp i 2 steale]
-Nene wciąż nie jest w 100% zdrowy, dlatego dostaje ogracznione munuty - okolice 20 mpg
- nie ma odpowiedzi na podkoszową bestię Warriors - Davida Lee, a na obwodzie rządzić będzie duet Curry/Thompson. Beal i Price to żadni obrońcy, a na obwodzie Wizards bronią fatalnie, więc pole do popisu mieć będą na pewno

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Co za bzdury. Jesteś kumplem RychaPeji?
Przeciętna Atlanta? Stary - oni wygrali 8 z ostatnich 9 meczów - u siebie są niezwykle groźną ekipą.
Pisanie o Bogucie i Rushu to żarty jakieś, bo dobrze wiadomo, że Rusha w tym sezonie na parkiecie nie zobaczymy. Tak samo, jak zdrowego Boguta, którego kostka wytrzyma może 2 spotkania...swoją drogą, jak się waży 160 kilo to może czas pomyśleć o diecie, bo taka waga zapewne wpływa na działania kostek.
Piszesz &quot;Wizards zapewne pójdą na wymianę ciosów bo jest tam paru graczy którzy lubią zdobywać punkty ale jak tak zrobią to nie skończy się dla nich dobrze . &quot;, a po chwili, że to 29 ofensywa w lidze i brakuje jej płynności w ataku... Zajeżdża od Ciebie amatorką.
Nie ma nic do ludzi, którzy leja wodę i pisza tutaj, mimo, że o NBA maja pojęcie średnie..ale dajmy spokój - nie naginajmy faktów, byleby tylko uwiarygodnić swój typ!
Oczywiście sam typ popieram, bo
-Wizards to wciąż najgorsza ekipa ligi i przypadkowe zwycięstwo z Heat tego nie zmieni
- Nie zagra Ariza, notujący nienajgorsze 8 ppg, 5 rp i 2 steale]
-Nene wciąż nie jest w 100% zdrowy, dlatego dostaje ogracznione munuty - okolice 20 mpg
- nie ma odpowiedzi na podkoszową bestię Warriors - Davida Lee, a na obwodzie rządzić będzie duet Curry/Thompson. Beal i Price to żadni obrońcy, a na obwodzie Wizards bronią fatalnie, więc pole do popisu mieć będą na pewno
Daruj sobie bo żalosne są twoje komentarze o peji czy jak sie ten forumowy glupek nazywa , Atlanta może sobie wygrywać dalej jest przeciętna i w drugiej konferencji by mogli pomarzyć o PO .
A co ma to jest ze jest to 29 ofensywa do tego ze mają kilku strzelców ? Mają pojedyńczych graczy jak Beal czy Crawford którzy o wiele bardziej wolą atakować niż bronić co nie znaczy że nie mogą być beznadzejni w ataku drużynowo. Widać ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Czy ja napisałem że Rush wróci ? wiem jaką ma kontuzje i wspomniałem że przydałby się taki zawodnik a do porownania mnie do peji to pozdrawiam ciebie .
Podałes te same argumenty wiec o co ci chodzi ???? ?
Co do mocnej Atlanty według ciebie :
wygrali 11 razy :
-Thunder (2 mecz sezonu i to był fart)
-Pacers
- Portland
-Kings
-Orlando
-Wizards x2
-Nuggets
-Clippers
-Bobacts x2
Są przeciętni i to chyba każdy średnio rozgarnięty fan NBA ci powie , łatwy termiarz a ty się zachwycasz bilansem i jak to powiedzialeś ,,naginasz fakty&#39;&#39;
fakycznie sporo warte wygrane , ostatnio Cavs im wrzucili 113 pkt to nie komentuje ...
Zresztą po co ja odpisuje na takie cos ? ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
M 135

mhm

Użytkownik
Philla +6
dziwna linia, rozumiem wyjazd ale wczoraj win philla dom, nie spodziewam sie tu dzisiaj jakiejs wybitnej gry Celtics, to juz nie ta sama druzyna co w zeszlym sezonie. Moze wygraja ale 7 pkt? Ustawilbym linie na 2-3 a nie 6. Bedzie pewnie taka sama sytuacja jak wczoraj gdzie wzrosty na Philla i win, dzisiaj znowu wzrosty i teraz pewnie na styku bedzie. Philla miewa przestoje i pytanie czy w czasie takiego przestoju Boston osiagnie znaczaca przewage? Nie sadze.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Chicago Bulls - New York Knicks -&gt; Raymond Felton over 24 pkt + asysty -&gt; 1,85 -&gt; Betsson .✅✅✅ 27 pkt + 5 asyst

Szlagier w NBA. Miejscowe Byki podejmować będą gości z Nowego Jorku. Typem na dzisiaj, na który się zdecydowałem są pkt oraz asysty podstawowego rozgrywającego ekipy Mike Woodsona Raymonda Feltona. Linia 24 razem wzięta wystawiona przez bukmachera Betsson wydaje się być linią całkowicie do pokrycia przez Feltona. Jeśli Melo grac nie będzie(questionable) to RF będzie oddawał sporo rzutów, będzie 1 opcją strzelecką jak w meczu z Miami, nawet jeśli Melo zagra to Felton i tak powinien oddać sporo rzutów, a biorąc pod uwagę fakt że jest dobry zarówno na dystansie jak i rzutów za 2 moim zdaniem bet jest godny pobrania.. Świetne passy na pick and roll&#39;e do Chandlera, który też z Noahem będzie toczył ciekawe pojedynki. Moim zdaniem jest to naprawdę dobry bet, i warto to dzisiaj pograć. Nie ma co się tutaj rozpisywać dużo. Pozdrawiam i życzę dobrych betów. Rambo

twojprzyjaciel 70

twojprzyjaciel

Użytkownik
A ja popieram typ na GSW i zgadzam sie z tym ze są ciekawą żywiołową ekipą. Chyba wlasnie maroon kiedys pisal zeby uważać na Warriors i od tamtej pory zwracałem na nich wiekszą uwage i musze przyznac ze trzeba sie z nimi liczyc gdy graja ze sredniakami, a juz napewno gdy graja z taka cienizną jak Wizards. Pobralem -1,5 FirstHalf✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom