>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2012

Status
Zamknięty.
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Howard powyżej 13 zbiórek ⛔
1,85 betsson

Dodając info o absencji Gasola ten over powinien bez problemu wejść.Po pierwsze D&#39;Antoni boi się używać Hilla,ostatnio chyba nawet w ogóle nie wszedł na boisko.
Po drugie,Asik nie rozciąga gry i Howard będzie stał pod koszem i zbierał wszystkie pudła.Myślę,że Jamison skupi się bardziej na ataku,a prawdopodobne że Patterson bedzie go trochę na obwód wyciągał i ciężej mu będzie zbierać piłki.
Po czwarte w ostatnim meczu odniosłem wrażenie,że jak było kilku zawodników Lakers którzy mogli zebrać piłkę i widzieli &quot;nadlatującego&quot; Howarda to dawali mu zebrać piłkę.
Trochę to dziwnie brzmi ale wydaje mi się,że kilka piłek tak zgarnął.
Podsumowując typ wygląda kusząco,jeśli tylko nie złapie kilku fauli na początku to powinien kilkanaście zbiórek zaliczyć.

Otrzymane punkty reputacji: +7
madox200 18

madox200

Użytkownik
Kobe Bryant poniżej 5,5 asyst
2,0
bet365
✅✅

Proponowałbym dziś zagrać taki oto zakład , w tym sezonie Lakersi grają w ogromna kratkę , jedynym gościem grającym na swoim poziomie i trzymającym drużynę w jako takiej formie jest Kobe , wydaje mi sie że po takiej porażce z Orlando Lakersi za wszelką cenę będą chcieli wygrać to spotkanie i to właśnie Bryant będzie obsługiwany przez kolegów bo z jego rąk rzuty są najpewniejsze. Houston jest zespołem ofensywnym , tym bardziej u siebie , więc problemu z oddawaniem rzutów Kobe nie powinien mieć i raczej nie będzie szukał kombinacyjnej gry.

średnia asyst na mecz z tego sezonu Bryanta to 5,11

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Timberwolves @ Celtics (-6) Kurs: 1,909 Stawka 5j ✅
A więc tak, w ekipie Celtów wraca Rajon po dwóch meczach banicji. Jeżeli wraca Rondo wraca mnóstwo asyst, bez niego nie było źle bo spokojnie Boston ograł Portland i przegrał delikatnie z Bucks gdzie nie popisała się według mnie ławka który miała łącznie 20punktów. Boston w pełnym składzie objechał u siebie OKC które jest piekielnie silne co pokazują non stop i pokazali dziś w nocy z Nets. Wilki b2b mają słabe bo często przegrywają jak choćby W z SAC i na drugi dzień L z LAC. Głownie liczę na powrót Rondo. W Minny będzie brakowało AK47 (99%) i oczywiście Rubio. Tej nocy słabe zawody Love więc to może przemawiać na niekorzyść mojego typu jednak wydaje mi się że Boston z głodnym gry Rondo powinien pokryć handi.
Trochę mi lata jeszcze po głowie ale nie wiem czemu przeczuwam dziś kilka sensacji.. wiele fajnych meczów do oglądania
Myślę jeszcze nad:
-Clippers (-8), Mavs jeszcze chyba dziś bez Dirka chociaż już poleciał z drużyną
-Knicks (-7), NYK powinien pokryć handi, Boby przegrały u siebie z Portland które gra w kratkę, mimo wszystko NYK przezentuje w pełnym składzie solidny poziom
Czekam jeszcze na linię na Cavs i Raptors, ci pierwsi grają z ogromnym pechem i myślę że dziś powalczą o 3 wygraną u siebie.

Otrzymane punkty reputacji: +4
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Hornets - LAL ✅✅✅
1,5
Gram to za największą możliwą stawkę w moim budżecie , Lakers wczoraj przegrali w dośc kiepskim stylu ale ja przeciwko Hornets nie boje się ich grać .
Nie ma Gasola ale to lepiej , dlaczego ? Bo Jamison będzie biegał za Andersonem który jakby grał Gasol siekał by trójki jedna po drugiej a Mike D&#39;Antoni by nie wpadł dlaczego tak się dzieje . Wolny Gasol &lt; mobilny Jamison w dzisiejszym meczu . Hornets wygrali ostatnio z Bucks dośc wysoko ale to była wygrana jak z Clippers , sporadyczna po której dostawali porządny wpierdziel . Reputacja Lakers i tak jest w strzępach ale przegrana z NOH bez Davisa jest niedopuszczalna . Kobe dalej rzuca jak szalony , dziś nie ma obrońcy , jakby wziął go jedyny przyzwoity obrońca czyli Aminu to kogo weźmie Rivers ? Artesta ? :grin: On by z nim biegał nosząc go na placach i tak by nie poczuł tego ????
Lakers nie powinni mieć problemów z motywacją , kurs na ML bardzo dobry i ja atakuje bo takie okazje się często nie zdarzają jak dla mnie (okazje czyli typ na dobrą ekipę nawet bez formy vs beznadziejnie NOH)mimo tego że zdaję sobie sprawę jak problemy mają Jeziorowcy.

anzelmo 266,3K

anzelmo

Użytkownik
sam Kobe im meczu nie wygra a praktycznie wszystkie piłki w kluczowych momentach trawi aja do niego. Jak dla mnie nie ma w ekipie LA dobrej atmosfery, graja bardzo słabo poza liderem jakim jest Brayant ;Howard nie trafia tylu wolnych ze szok, a Jemison nie potrafi trawić w końcówce z pod kosza lub zagrać na faul. Tragedia bardzo ryzykowny typ ale powodzonka dla mnie no bet albo hendi w stronę Hornets przy wyrównanym meczu i końcówce żeby lalki znowu nie siadły kondycyjnie jak z Orlando itp

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Jak dla mnie największym kutafonem w drużynie Lakers jest....Kobe Bryant. Co z siebie zrobił i kim się stał aż żal patrzeć. Czy ten człowiek jest normalny? Najpierw miał spiny z Shaq&#39;iem, również milion wypowiedzi, ciągłe uwagi etc. Tyle, że Shaq nie pozostawał dłużny. Teraz mamy kolejną szopkę Bobasa...sorry Kobasa...codziennie z rana ESPN serwuje kolejny wywiady i wypowiedzi tego pajaca na temat Gasola..raz go krytykuje, teraz go nazywa bratem..ile ten człowiek ma lat? jakiś czasu temu też mu Gasol nie odpowiadał, narobił wokół niego sporo offcourtowego szumu razem ze swoją zdradzoną żoną. Wcześniej, kiedy był oskarżony o gwałt na pokojówce w Denver, odniósł się do Shaqa, mówiąc, że Shaq robi to regularnie, a jemu się raz zdarzyło i wielka afera. Taki laluś nigdy nie maiłby wstępu do szatni..mojej szatni.

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Lakers (1.50) &amp; Howard over 19.5 (1.85) @ Milenium
A ja można powiedzieć dalej swoje. Czyli standardowy typ z mojej strony na Howarda + Lakers win. Dalej nie ma Gasola i po prostu nie mieści mi się w głowie, żeby Dwight po raz drugi z rzędu nie pokrył tak małej linii. Dziś w nocy praktycznie w ogóle nie oddawał rzutów i zagrał marnie, a mimo to nabił 16 punktów. Co będzie jeśli poprawi gre?. Nie wyobrażam sobie aby po raz kolejny Kobe nabił 40 punktów a reszta się tylko przyglądała jego grze. Myślę, że Lakers po kretyńskiej wtopie z Rakietami wyciągnęli wnioski i doszli do tego, że oprócz Kobasa mają też kilku innych wartościowych zawodników. Bryant jednym słowem odpier...a manianę. Myśli, że jest jedynym zawodnikiem który może coś zrobić, zapomina o podkoszowych, zapomina o grze z zespołem i zaczyna pałować z marną skutecznością. D&#39;Antoni powinien mu przemówić do rozumu bo inaczej LALki jeszcze trochę umoczą. Dziś Howard grał naprzeciwko dobrego obrońca Asika, jutro nie będzie miał żadnego rywala. Myślę, że te dwa typy wyglądają naprawdę dobrze.
Potem jeszcze coś dopisze bo kilka fajnych typów jeszcze mam na oku .

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Jak dla mnie największym kutafonem w drużynie Lakers jest....Kobe Bryant. Co z siebie zrobił i kim się stał aż żal patrzeć. Czy ten człowiek jest normalny? Najpierw miał spiny z Shaq&#39;iem, również milion wypowiedzi, ciągłe uwagi etc. Tyle, że Shaq nie pozostawał dłużny. Teraz mamy kolejną szopkę Bobasa...sorry Kobasa...codziennie z rana ESPN serwuje kolejny wywiady i wypowiedzi tego pajaca na temat Gasola..raz go krytykuje, teraz go nazywa bratem..ile ten człowiek ma lat? jakiś czasu temu też mu Gasol nie odpowiadał, narobił wokół niego sporo offcourtowego szumu razem ze swoją zdradzoną żoną. Wcześniej, kiedy był oskarżony o gwałt na pokojówce w Denver, odniósł się do Shaqa, mówiąc, że Shaq robi to regularnie, a jemu się raz zdarzyło i wielka afera. Taki laluś nigdy nie maiłby wstępu do szatni..mojej szatni.
Nie powinno to nikogo dziwić , jego zachowanie jest normą ...
Z tego co napisaleś widzę że podobnie jak ja NBA znasz nie od wczoaraj , pamiętasz jazdy z Shaqiem itp ... Tylko wtedy można powiedziec że Kobe to był przydupas Shaqa a dziś to jego team i on tu może robić co chce i jak chce .
Howard to gość bez serca do gry , bez charakteru , nie dość że nie potrafi pociągnąc ekipy w cięzkim momencie to jeszcze ma wywalone na niektóre sprawy.
Bryant chociaż ma wady i to duże to jednak jest jednym z niewielu w tej lidze którzy pozostali ze starych czasów - ma jaja i jest liderem na boisku zawsze do końca , ma serce do gry i nigdy nie można powiedzieć żeby odpuścił.
Howard bez Nasha jest dla Lakers kulą u nogi . Nie Gasol co pokazały mistrzostwa Lakers po pozyskaniu Hiszpana .
Kobe jest kutafonem jak powiedziałeś bo jego motto to : jak wygrywam to jest to mój team , jak przegrywamy to wina Gasola itd ...
Lakers to nie Celtics gdzie to wszystko wygląda jak rodzina albo jak w Pistons z czasów 2004 gdzie oni wyglądali jakby mieli pozabijać przeciwników jak tylko ktoś źle spojrzy na partnera z drużyny.
Lakers to drużyna gwiazd gdzie Jack Nicholson jest asystentem trenera i pokrzykuje obok linii ???? Miało być pięknie jak narazie nie jest i gwiazdy walą focha . Zacznie się wygrywanie to się będą klepać po ramieniu i mówić jak to dobre chemistry jest w drużynie itd ...
Howard założył opaskę , wyglądą na jeszcze większego pajaca , cieszy ryja po nietrafianiu wolnych które rzuca na skuteczności Biedrinsa po pół litra samogonu ... A więc zobaczymy ????
Nash wróci i jak tego nie posprząta to ja nie wiem co oni zrobią z Pringelsem na ławce

madox200 18

madox200

Użytkownik
Boston - Minnesota 1 połowa ⛔
Boston 1,57 bwin

Kurs warty grania , po dwóch meczach &quot;odpoczynku&quot; powraca Rondo , będzie chciał nadrobić stracone dwa mecze i zakładam że jego dobre podania do kolegów sprawią że Boston pewnie wygra ten mecz. Celci nie będą bawić się w nerwowe końcówki , jak to dzisiaj zaprezentowało nam Miami , bo to nie zawsze się dobrze kończy. Minnesota wygrała dziś mecz , dzięki dobrej postawie rezerwy , Love chyba jeszcze się nie wyleczył.
Boston posiada lepszą 2 piątkę , oraz o wiele lepiej gra w obronie , więc wynik nasuwa się sam.

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Pobierajcie Chicago póki kurs jeszcze jest, w Cavs wypadł na 100% Waiters, do tego brak ciągle Irvinga. Juz z Detroit widoczny jego brak, Waiters ze średnią 15 na mecz, Chicago oczywiście bez Rose&#39;a ale po porażce u siebie z Pacers powinni spokojnie pokryć handi -3. Kto w Cavs może straszyć? Varejao z Pargo sam nic nie zrobi. Za Waitersa ma grać Gibson który nie powala na kolana.
✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Ellis over 17.5 pkt (1.85) @ Milenium
Wydaje mi się, że to dobry typ i warto spróbować. Linia jest niska w porównaniu do innych bukmacherów, gdzie z reguły mamy po 18-19 punktów. Gwiazdor Bucks powinien dziś pociągnąć drużynę i zagrać naprawdę duże minuty w meczu ze Spurs, być może pozwoli to Milwaukee nawiązać walke ze znakomitym rywalem. Ostatnio Ellis świetny mecz z Hornets, szkoda tylko, że bez wsparcia kolegów jego występ nic nie dał. Świetna skuteczność 2-3 za 3pkt i FGM-A 5-12. Pograł 35 minut, ale dziś powinien dostać więcej czasu. Ostatnio więcej zagrał Jennigs, dziś być może padnie na Ellisa aby pociągnąć swoją drużynę.
Curry over 19.5 pkt (1.85) @ Milenium
Curry ostatnio w mega formie. Gwiazda GSW przyczyniła się bardzo do świetnego startu sezonu Warriors. Stephen w ostatnich trzech meczach odpowiednio 25,20 i 20 punktów, wygląda to naprawdę świetnie. Wyjątkowo znakomita skuteczność Curry&#39;ego za 3 pkt, w ostatnich trzech meczach 10/18 co jest świetnym wyczynem (lepiej niż Howard z wolnych ????) . Dziś szykują się grube minuty snajpera Golden State bo Pistons u siebie tanio skóry nie sprzedadzą. GSW wiedzą, że takie mecze to ich szansa na PO i muszą je wygrywać. Myślę, ze Curry z zapasem przekroczy tą linie.
Carmelo over 27.5 pkt (1.85) @ Milenium
Melo jest w tym sezonie prawdziwym mistrzem, jeśli chodzi o ofensywę to ciągnie niesamowicie cały zespół Knicks pokazując jak klasowym jest zawodnikiem. Anthony udowadnia całej lidze, że należy mu się wielki szacunek i być może dociągnie NY naprawdę daleko w tym sezonie. Bo oczywistym jest, że ta drużyna ma potężny potencjał. Overy Melo w tym sezonie można grać naprawdę regularnie, bo tak naprawdę ich gwarancją jest po prostu dobra dyspozycja rywali którzy nie pozwolą się z blowoutować. Dziś Bobki grają u siebie i myślę, że nie dadzą sobie odskoczyć na więcej niż -10. Przynajmniej mam taką nadzieję. Będzie w miarę równy mecz to Anthony pokryje to już w trzeciej kwarcie.
Udanej nocki życzę wszystkim fanom NBA ;)

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
statnio Ellis świetny mecz z Hornets, szkoda tylko, że bez wsparcia kolegów jego występ nic nie dał. Świetna skuteczność 2-3 za 3pkt i FGM-A 5-12.
faktycznie genialny występ, powalił mnie na kolana i od wczoraj dalej nie mogę z nich wstać. Mvp tygodnia już znamy.

Otrzymane punkty reputacji: +2
harvey 967

harvey

Użytkownik
Nie powinno to nikogo dziwić , jego zachowanie jest normą ...
Z tego co napisaleś widzę że podobnie jak ja NBA znasz nie od wczoaraj , pamiętasz jazdy z Shaqiem itp ... Tylko wtedy można powiedziec że Kobe to był przydupas Shaqa a dziś to jego team i on tu może robić co chce i jak chce .
Howard to gość bez serca do gry , bez charakteru , nie dość że nie potrafi pociągnąc ekipy w cięzkim momencie to jeszcze ma wywalone na niektóre sprawy.
Bryant chociaż ma wady i to duże to jednak jest jednym z niewielu w tej lidze którzy pozostali ze starych czasów - ma jaja i jest liderem na boisku zawsze do końca , ma serce do gry i nigdy nie można powiedzieć żeby odpuścił.
Howard bez Nasha jest dla Lakers kulą u nogi . Nie Gasol co pokazały mistrzostwa Lakers po pozyskaniu Hiszpana .
Kobe jest kutafonem jak powiedziałeś bo jego motto to : jak wygrywam to jest to mój team , jak przegrywamy to wina Gasola itd ...
Lakers to nie Celtics gdzie to wszystko wygląda jak rodzina albo jak w Pistons z czasów 2004 gdzie oni wyglądali jakby mieli pozabijać przeciwników jak tylko ktoś źle spojrzy na partnera z drużyny.
Lakers to drużyna gwiazd gdzie Jack Nicholson jest asystentem trenera i pokrzykuje obok linii ???? Miało być pięknie jak narazie nie jest i gwiazdy walą focha . Zacznie się wygrywanie to się będą klepać po ramieniu i mówić jak to dobre chemistry jest w drużynie itd ...
Howard założył opaskę , wyglądą na jeszcze większego pajaca , cieszy ryja po nietrafianiu wolnych które rzuca na skuteczności Biedrinsa po pół litra samogonu ... A więc zobaczymy ????
Nash wróci i jak tego nie posprząta to ja nie wiem co oni zrobią z Pringelsem na ławce
No mam taki sam pogląd na tą całą sytuację. Dla mnie kluczową sprawą do takiego syfu w Lakers był wybór trenera, czyli D&#39;Antioniego. Jak dla mnie jakby wrócił Phil to Lakers szybko by zostali ustawieni do pionu i takie wypowiedzi Kobasa o Gasolu by nie miały miejsca, bo koleś by skupił się na graniu, a nie robieniu szumu dookoła całego teamu. Mike sobie nie poradzi z humorami Bryanta i w mojej opinii jeszcze przed play-off wywalą go na pysk. Co z tego, że z Suns grał taki piękny basket i Nash grał jak chyba nigdy, ale tam byli Nash, Amare, Marion i cała zgraja solidnych zawodników. Tutaj jest jedna gwiazda większa od drugiej. Kobe robi co chce i jak maroon wspomniał: tutaj nie ma drużyny i raczej szybko nie będzie. A co do tych wypowiedzi, to Shaq był również jajcarzem jak Howard, ale w mojej opinii różniła ich jedna ważna cecha, Shaq wiedział kiedy żarty to żarty a kiedy trzeba postawić do pionu jednego czy drugiego w drużynie, tego Howard nie ma i raczej nie będzie miał. Klucz do sukcesu Lakers ? Powrót Phila bo on umie poukładać w głowie u Bryanta, a wiadomo on ma w głowie dobrze to wyniki przyjdą same. Jak na razie to Lakers wyglądają jak drużyna z podwórka, płka do Kobego a reszta stoi i się gapi, poda czy nie ?

Otrzymane punkty reputacji: +9
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
faktycznie genialny występ, powalił mnie na kolana i od wczoraj dalej nie mogę z nich wstać. Mvp tygodnia już znamy.
Biorąc pod uwagę na jakiej pozycji gra Ellis i z jakich miejsc oddaje rzuty to taka skuteczność jest naprawdę dobra. To nie Center który pakuje piłkę do kosza z metra odległości i ma dzięki temu znakomity % skuteczności. FGM-A 5/12 w tym dwie trójki, do tego sporo asyst, więc jednym słowem dobry mecz. Z tym świetnym może przesadziłem, ale zaprezentował się dobrze. Większość rzutów brał na siebie Jennigs, w takiej sytuacji trudno oczekiwać od Ellisa jakiegoś ogromu punktów . Rozmawiamy o samej skuteczności.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
5 rzutów z gry trafionych przez takiego strzelca, to dobry występ? Jak czytałem tą analizę to zawiało mi trochę peją, zachwycającym się cudowną skutecznością rzutów za 3, bo trafił 2 na 3 ???? . Był to przeciętny występ. W przegranym meczu nie brał Ellis na siebie zdobywania pkt, zespół zdobył tylko 82 jeżeli dobrze pamiętam, trafił nędzne 5 rzutów z gry i to jak na lidera i kogoś kto ma być najlepszym strzelcem tego zespołu słaby występ.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
5 rzutów z gry trafionych przez takiego strzelca, to dobry występ? Jak czytałem tą analizę to zawiało mi trochę peją, zachwycającym się cudowną skutecznością rzutów za 3, bo trafił 2 na 3 ???? . Był to przeciętny występ. W przegranym meczu nie brał Ellis na siebie zdobywania pkt, zespół zdobył tylko 82 jeżeli dobrze pamiętam, trafił nędzne 5 rzutów z gry i to jak na lidera i kogoś kto ma być najlepszym strzelcem tego zespołu słaby występ.
Piszesz jakby oddał 20 rzutów i trafił 5, a On oddał jedynie 12 i ciężko było mu się dopchać do piłki ze względu na Jennigsa, który dostał od niego 8 minut więcej i to On miał na celu pociągnięcie Bucks w tym meczu . Z tym świetnym meczem, nie chodziło mi o cały jego występ bo wiadomo, że być może lider powinien wziaźć więcej na siebie i w ogóle, a jedynie o jego skuteczność, która było dobra a raczej zdecydowanie lepsza niż w poprzednich meczach.

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Detroit-GSW
GSW
1,98
Pinnacle

Pistons dzis w nocy podejmuje Goldenów.W ostatnim spotkaniu Detroit wygralo z Cavs, gdzie praktycznie cała druzyna zdobywała po kilkanascie punktów,przedtem przegrali z Dallas i Miśkami.Goldeny ostatnio przegrały z Magikami, gdzie David Lee byl czołowym grajkiem swojej ekipy zdobywając 22pkt,wczesniej grali z Indianą ,Dever czy Minnesotą i wszystkie te mecze wygrali.Dzis mysle ze bedzie obie ekipy bedą oddawaly duzo niecelnych rzutów ,a spotkanie bedzie w miare wyrownane i underowe.GSW to ekipa ktora bedzie w tym sezonie walczyc o Po ,bo mają duzy potencjał ,a z takimi druzynami jak Pisotns poprostu powinni wygrywac.Ciezko bedzie powstymac dzis podkoszowych Detroit ,ale Curry powinien poprowadzic do wygrania gości.

Osobiscie mysle ze duze value dzis na Gsw,do tego sądze ze Toronto dzis tez win.Reszty spotkan nie tykam bo smierdzą na odległosc.LAL po takim kursie smiech na sali z ich parodią ,a nie grą .Noh nie raz sprawiało sensacje u siebie ,a wg mnie bedzie to wyrownany mecz.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Boston - Minnesota 1 połowa
Boston 1,57 bwin
Kurs warty grania , po dwóch meczach &quot;odpoczynku&quot; powraca Rondo , będzie chciał nadrobić stracone dwa mecze i zakładam że jego dobre podania do kolegów sprawią że Boston pewnie wygra ten mecz. Celci nie będą bawić się w nerwowe końcówki , jak to dzisiaj zaprezentowało nam Miami , bo to nie zawsze się dobrze kończy. Minnesota wygrała dziś mecz , dzięki dobrej postawie rezerwy , Love chyba jeszcze się nie wyleczył.
Boston posiada lepszą 2 piątkę , oraz o wiele lepiej gra w obronie , więc wynik nasuwa się sam.
Timberwolves są 8-2 w pierwszych kwartach w ostatnich 10 meczach (2,35 w Marathonbet). Z kolei Celtics dość ociężale zaczynają mecze u siebie (3-6 w 1q). Szczerze mówiąc nie widzę sensu w graniu takiego zakładu, skoro kurs na wygraną w meczu są niewiele niższe, a Boston jest zazwyczaj skuteczniejszy w II połowach.
Co do Lakers to jest podobna zależność. Też są 8-2 w pierwszych kwartach za Mike D&#39;Antoniego ale &quot;puchną&quot; gdy wchodzi ławka i są dość słabi w ostatnch kwartach. Dziś po ciężkiej porażce będą chcieli dodatkowo mocno zacząć mecz dlatego zamiast &quot;nędznego&quot; 1,50 na ML sam też pobieram ich wygraną w 1q za 1,80.
A żeby dokończyć trio moich typów na kwarty to gram przeciwko Pistons w IVq. Oglądałem parę ostatnich spotkań ekipy z Detroit i końcówki mają wręcz tragiczne. Przegrali wszystkie ostatnie kwarty w ośmiu ostatnich meczach. Kurs 2,14 w Marathonbet uważam więc za nieznaczne value.

harvey 967

harvey

Użytkownik
Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls
under 184.5 # 1.90 Bet365 ✅ 95:85​

Dziś sporo spotkań, na pierwszy plan wyszło mi spotkanie w Cleveland, gdzie miejscowi Cavaliers, podejmą w swojej hali Quicken Loans Arena Chicago Bulls. Jak dla mnie w tym spotkaniu under jest dość pewną opcją.
Gospodarze przystępują do tego spotkania z passą dwóch porażek. Dziś w tej drużynie zabraknie dwóch podstawowych zawodników, czyli Waitersa i Irvinga. Jak dla mnie wyróżniającą się postacią tego zespołu jest Varejao, który gra teraz świetny sezon. Zbiera w każdym meczu ponad 15 piłek i tyle samo zdobywa punktów. Jest wyróżniającym się centrem w całej lidze. Pod nieobecność dwóch wymienionych, w pierwszej piątce pewnie zobaczymy Pargo oraz Gasspiego. W tym sezonie Kawalerzyści na własnym parkiecie mają bilans 2-4. Byki pod nieobecność Rose&#39;a grają strasznie nierówno, do tego dziś zabraknie jeszcze Hamiltona. Wczoraj grali we własnej hali z Pacers i przegrali 76:80. Jak dla mnie będzie to spotkanie bardzo underowe i bardzo podobne do wczorajszego. Wydaje mi się, że obie ekipy nie będą się za mocno spieszyły z rozgrywaniem akcji. Wiadomo jak grają Bulls, spokojna i kontrolowana koszykówka. Dziś to pewnie będzie mecz pod ich dyktando bo z kim jak z kim, ale z Cavs powinni wygrać. Jednak under jest dla mnie najlepszą opcją.

Charlotte Bobcats - New York Knicks
New York Knicks (-4.5) # 1.55 Bet365 ⛔ 98:100​

Spotkanie w Charlotte, gdzie miejscowe Bobki podejmą Nowojorskich Knicks. Faworyt ? Chyba nikt się nie spodziewa wygranej gospodarzy, no ale po ostatniej wygranej Wizards z Heat, wszystko się może zdarzyć.
Bobki ostatnio dali po prostu dupki, bo prowadzili już 18 punktami w czwartej kwarcie i przegrali po dogrywce z Blazers. W tym sezonie spisują się całkiem nie źle. W swojej hali mają bilans 5-5. Liderem zespołu jest Walker i to on jest wyróżniającą się postacią. W ostatnim meczu własnie przeciwko Blazers świetnie zagrał Gordon, który trafił 8 z 12 oddanych rzutów za trzy oczka, jednak jeden taki mecz dla niego na cały sezon w zupełności wystarczy. Jednak ta drużyna jest strasznie nie równa, ostatnio na swoim parkiecie dwie porażki z rzędu (Blazers i 76ers). Potrafią zagrać dobry mecz, a następnie oddać zwycięstwo w końcówce. Knicks, którzy chyba powinni dostać ten przydomek i są rewelacją początku sezonu, przyjeżdżają z passą trzech zwycięstw, a ich bilans wynosi 12-4. Drużyna, która jak wygrywa to raczej takie handi pokrywa bez problemu. Melo, rozgrywa swój najlepszy sezon. Wsparcie ma nie małe, bo i Felton, Smith czy Rasheed, grają na wysokim poziomie. Fakt, Knicks jutro mają ciężki mecz w Miami przeciwko Heat, ale wątpię by ten fakt, mógł jakoś wypłynąć na tą drużynę. Sądzę nawet, że przez to od początku spotkania zagrają na maksa, by jak najszybciej zdobyć przewagę, którą w drugiej połowie utrzymają zmiennicy. Jak pisałem, wszystko się może zdarzyć, ale sądzę, że w takiej formie taki handicap dla Knicks nie jest problemem. Kidd, Felton i Camby są day-to-day, ale jak podaje ESPN zarówno Felton jak i Kidd dziś mają zagrać. GL !

Na razie tyle, jak coś jeszcze zagram to będę edytował ten post. Ciekawą opcją jest over Bryanta ✅ 29 pkt dziś, gdyż brakuje mu zaledwie 13 punktów do przekroczenia granicy 30 000 pkt. Wczoraj grał dużo SAM i dziś zapewne będzie podobnie.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Piszesz jakby oddał 20 rzutów i trafił 5, a On oddał jedynie 12 i ciężko było mu się dopchać do piłki ze względu na Jennigsa, który dostał od niego 8 minut więcej i to On miał na celu pociągnięcie Bucks w tym meczu . Z tym świetnym meczem, nie chodziło mi o cały jego występ bo wiadomo, że być może lider powinien wziaźć więcej na siebie i w ogóle, a jedynie o jego skuteczność, która było dobra a raczej zdecydowanie lepsza niż w poprzednich meczach.
Dawid, ale co to jest za skuteczność 5/12? Nic specjalnego. Bucks zostają zbloutowani przez jedną z najsłabszych drużyn, zdobywając przy tym ledwo 80 pkt, gdzie na pg i sg grają dwaj wybitni obrońcy Vasquez i Mason, a najlepszy strzelec Bucks zdobywa 17 pkt, oddaje 12 rzutów z gry i trafia 5 z nich. Nazywajmy rzeczy po imieniu - to był słaby mecz Monty.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom