>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2012

Status
Zamknięty.
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
To są jakieś jaja , nie dość że trener Warriors to skończone beztalencie bo jak można inaczej okreslic trzymanie Thompsona na boisku jak przez niego stracili moze z 50 punktów , w dodatku nic nie trafiał ... Druga sprawa to sędziowie którzy tak pilnowali nie wiem czemu remisu że jak tylko Warriors dochodzili to szły takie gwizdki ...
Frajerska przegrana z frajerskimi Magic , Nie wiem na jakim poziomie stoii teraz NBA skoro taki Davis wali po 20 pkt w meczu , on sie od ziemi nie potrafi odbić na 10 cm ????
Fatalne typy i nie ma co płakać bo nie pierwszy i ostatni raz taki cyrk w tej lidze miał miejsce .

johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
witajcie,
Jakie jest wasze podejście do meczu Houston vs LA??
Najbardziej ciekawi mnie lina wystawiona na ten mecz, 214.5, która powinna wejść przy formie domowej Rockets i ich ilości zdobywanych punktów. Pytanie ile jest w stanie zdobyć LA, ale ok. 105 powinni przekroczyć z większym czy mniejszym wysiłkiem..
Wg mnie najlepszy typ o/u na noc to Memphis vs Phoenix poniżej 194.5
kurs 1.85, Suns mają marne szanse na przekroczenie 90 punktów, a Memphis raczej ponad 100 nie osiągnie kontrolując mecz i grając dobrze w obronie.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Lakers (1.90) ⛔ &amp; Howard over 19.5 (1.85) ⛔ @ Milenium

Dla mnie Lakers są typem nr.1 dzisiejszej nocy. Podobny kurs i podobny typ do ostatniego z Mavs gdzie Jeziorowcy rozbili rywali. Kurs 1.90 na LA to już moim zdaniem gruba przesada, w pojedynku z takim średniakiem jak Rakiety. Houston stworzyli niezły team, spokojnie powinno starczyć na PO. Ale do cholery Lakers to dream team który mierzy w mistrzostwo pod wodzą jednego z najlepszych trenerów ligi. W pierwszym spotkaniu między tymi drużynami Lakers rozbili Hardena i kolegów, a Howard zabawił się z Asikiem nabijając 28 oczek. Ostatnio Dwight dwa overy z rzędu, widać że jest w niezłej dyspozycji. Wiele drużyn obiera taktykę pod tytułem &quot;faulujemy Howarda i liczymy na jego pudła z osobistych&quot;. Mimo fatalnej skuteczności Centra Lakersów z wolnych, jest to taktyka która raczej na pewno zapewni over. Ostatnio aż 9 punktów z samych wolnych na 21 prób, blisko połowa wszystkich punktów nabitych przez Howarda.

OKC (1.75) ✅ &amp; Durant over 26.5 (1.85) ✅ @ Milenium

Moim zdaniem Thunder nie powinni mieć dziś większych problemów z Nets. Brooklyn prawdopodobnie znów bez Lopeza, ich rotacja na pozycji Brooka wygląda dosyć marnie o czym przekonali się kilka dni temu w drugiej połowie z Heat. Ogólnie mam wrażenie, że Netsi to zespół wyeksploatowany. W drugiej połowie z Heat praktycznie nie wiedzieli co się dzieje, co akcja to turnover. Thunder ostatnio świetna forma. Od porażki z Bostonem niszczą wszystkich rywali po kolei. Ostatnio blowouty z NOH, Rockets czy Bobcats. Durant po niemrawym początku sezonu wraca na właściwe tory i myślę, że powinien pokryć tą linie.

Wade over 19.5 (1.85) ✅ @ Milenium

Niska linia na Dwyane&#39;a. Ostatnio dał popis z Nets nabijając 34 punkty. Ogólnie Wade w tym sezonie więcej bierze na siebie, oddając przez to bardzo duże ilości rzutów. Mam wrażenie, że obecnie Wade jest obecnie wcale nie drugą, czy trzecią armatą w drużynie, ale być może nawet pierwszą. LeBron trochę bierze się za asystowanie, z reguły to on w decydujących momentach meczu oddaje rzuty, ale ogólnie patrząc przez pryzmat całego spotkania to Wade wcale nie jest postacią mniej znaczącą. Wydaje mi się, że 20 punktów dla tego zawodnika to praktycznie nic. Jeśli Wizards nie dostaną szybkiego blowoutu to Wade to pokryje.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
76ers-Wolves
under 190 1.75 Marathonbet

Myślałem nad Wolves w tym meczu jednak bardziej pasuje mi tutaj under.Dwie defensywne ekipy + ciągłe kontuzje u Wolves to nic innego jak spotkanie underowe.Jakoś nie widze tutaj wysokiego wyniku przy stylu obu ekip i aktualnej sile w ataku.Doszedł Love ale koncepcja Adelmana nadal pozostaje ta sama.Pewnie jak już wyzdrowieje Ricky to zaczną grać nieco szybciej ale póki co grają jak grają.Taka ciekawostka,w siedmiu meczach przeciwko rywalom ze wschodniej konferencji Wolves notują średnio 188pkt tak więc w tym jeszcze bardziej sie utwierdzam i gram under.Linie nieco podwyższyłem ale uważam że 188 jest też dosyć bezpieczne.

K 195

kosmos111

Użytkownik
Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder
Typ - Thunder (-1.5)
1.70 betgun

Jedno z ciekawszych spotkań dzisiejszej nocy i teoretycznie wyrównany bój. Ja tu jednak widzę wyraźną przewagę gości, Thunder zgrani, Thunder w formie, liderzy grają jak z nut i nawet Russel zaczął więcej podawać. Gospodarze wciąż bez Lopeza, wypadł też Evans, więc pod koszem będzie bieda (http://www.rotoworld.com/player/nba/1495/brook-lopez), do tego D-Will jakiś taki niespecjalnie w formie, przynajmniej rzutowej. Według mnie twierdza Brooklyn dziś padnie po raz drugi..

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Lakers (1.90) &amp; Howard over 19.5 (1.85) @ Milenium
Dla mnie Lakers są typem nr.1 dzisiejszej nocy. Podobny kurs i podobny typ do ostatniego z Mavs gdzie Jeziorowcy rozbili rywali. Kurs 1.90 na LA to już moim zdaniem gruba przesada, w pojedynku z takim średniakiem jak Rakiety. Houston stworzyli niezły team, spokojnie powinno starczyć na PO. Ale do cholery Lakers to dream team który mierzy w mistrzostwo pod wodzą jednego z najlepszych trenerów ligi. W pierwszym spotkaniu między tymi drużynami Lakers rozbili Hardena i kolegów, a Howard zabawił się z Asikiem nabijając 28 oczek. Ostatnio Dwight dwa overy z rzędu, widać że jest w niezłej dyspozycji. Wiele drużyn obiera taktykę pod tytułem &quot;faulujemy Howarda i liczymy na jego pudła z osobistych&quot;. Mimo fatalnej skuteczności Centra Lakersów z wolnych, jest to taktyka która raczej na pewno zapewni over. Ostatnio aż 9 punktów z samych wolnych na 21 prób, blisko połowa wszystkich punktów nabitych przez Howarda.
Lepiej się wstrzymać z tymi typami. Lakers grają słabo póki co i jedyne czego mogę być prawie pewien w tym meczu to over Bryanta,z Orlando grał wiele picków z Howardem po których zawsze oddawał rzut.Fakt że Harden potrafi bronić Bryanta ale Aflallo też jest dobrym defensorem i mu narzucał punktów.
Over Howarda w ostatnim meczu to przypadek bo ledwo przekroczył linię w przedostatniej akcji meczu.Howard dostaje mało piłek,i w złych miejscach. Ostatnio prawie wszystkie rzuty oddał lewą ręką i żadnego nie trafił.
Niepotrzebnie D&#39;Antoni trzymał go w końcówce i przez to przegrali.
Kompletnie atuty Gasola sa niewykorzystywane,na rozegraniu bieda.
Nie ma co stawiać na Lakers póki co bo jeszcze nie mają taktyki a rotacja rezerwowymi też jest dziwna.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Ja tam zdecydowanie pod prąd i wg swoich przemyśleń. Biorę typy na równe mecze i dziś:

Dyscyplina: Koszykówka NBA
Spotkanie: Houson Rockets vs LA Lakers
Typ:2 ⛔
Kurs:1.86
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

4 typ z NBA na kontynuację passy w Typach Dnia (3/3). Dziś zagram przeciwko swoim ulubieńcom z Houston. Do tej pory od początku grałem ich jako dogów i miałem nosa (zwłaszcza na starcie). Dziś jednak pierwszy raz gram przeciwko Rakietom, bo przyjeżdżają do nich Lakers i spodziewam się końca udanej passy Rakiet na własnych śmieciach (wygrane z :Jazz, Raptors, Knicks, Bulls). Wrażenie na wszystkich zrobiła wysoka wygrana z NY, a od tego czasu widać zaangażowanie teamu spotęgowane tragedią osobistą ich coacha. LAlki dają du...żo łatwych okazji rywalom;P Ostatnio oddali mecze u siebie dla Magic i Pacers, pokonali natomiast Denver i Dallas (away). Widać, że Kobe jest sfrustrowany i ma nerwa (głównie na Gasola chyba). Rakiety wpadły w rytm i już przestają być zespołem Hardena- w końcu ktoś zauważa Parsonsa i Paterssona (mówiłem od razu, że jest potencjał). Pamiętajmy jednak, że LAL to zespół który przegrywa mecze, a nie rywale je wygrywają. Pozycja w konferencji słaba, więc czas brać zadek w troki i do roboty. Zły Kobe to problem rywali.

Dlaczego więc LA?i to na wyjeździe?
1)Kobe Bryant - trzy ostatnie mecze śr. 29 pkt/mecz
2)Dwight Howard - biedny ten Asik dziś będzie - szybkie faule i ławka. Dominacja tablic LA, bo poza Turkiem to Patterson zostaje sam.
2)11/18/12 - HOU 108 @ LAL 119

Z bólem serca, ale jednak... Rakiety przegrają.

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Kombinuję dziś z meczem Pacers - Bulls. Jest to spotkanie odpowiednio 3. i 4. obrony tego sezonu, co przemawiałoby za meczem underowym. Jednak mnie kusi wygrana Indiany. Ekipa Bulls bez Rose&#39;a jest na pewno w ich zasięgu, a dodatkowo nie zagra dziś Rip Hamilton. Z drugiej strony gorący w kilku ostatnich meczach jest West. Jako że Chicago też dobrze broni, spodziewam się wyrównanego spotkania z niewielką przewagą którejś ze stron. Linia +3,5 ew. +4,5 na Pacers wydaje się całkiem niezła. Trzeba to przemyśleć;)
Indiana @ 2.440
Indiana +4,5 @ 1.820
under 180 @ 1.909

Otrzymane punkty reputacji: +7
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
1 typ
Westbrook poniżej 21,5 pkt ⛔ 25 pkt
Kurs: 1,83
2 typ
Westbrook powyżej 8,5 asyst ✅ 9 asyst
Kurs: 1,83
Rozgrywajacy OKC na przeciwko będzie miał silnego i dobrego obrońce jakim jest Deron Williams. Wątpie zeby zdobył powyżej 20 pkt. Ostatnio widać, że Russel bardziej skupia się na asystowaniu niż na zdobywaniu punktów. W ostatnich trzech meczach kolejno: 10,8,9. Natomiast jesli chodzi o zdobycze punktowe to: 18,23,14. W sumie lepiej wychodzi mu podawanie do kolegów aniżeli zdobywaniu punktów jeśli co mecz oddaje po 18 rzutów, a trafia tylko 6-8 z nich. Westbrook zapewne w dzisiejszym meczu powinien szukać podaniami zawodników podkoszowych (Ibaki, Perkinsa), gdyż najprawdopodobniej nie zagra środkowy Nets Brook Lopez. Także, jest duża szansa na czestsze dzielenie się piłką Westbrooka, aniżeli zdobywania punktów oddajac samemu rzut.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Dzisiejszej nocy widze dwa fajne typy. Pierwszy z nich to zdecydowanie over Davida Westa, chlopak wzbil sie na niezly poziom, punktuje az milo i jest chwalony przez swojego trenera. Mysle, ze coraz czesciej gra Indiany bedzie sie opierac wlasnie na nim. Ostatnio dobre wyniki 31pts i 23pts przy ponad 50% skutecznosci. Dzisiaj mysle, ze nie bedzie inaczej i David rzuci cos kolo 25 punktow. Indiana gra teraz fajnego kosza, bardziej ofensywnego, czesto przy granicy 100 punktow, dzisiaj jesli chca wygrac z CHI, a sa na pewno w stanie musza tak wlasnie zagrac.
Chicago Bulls - Indiana Pacers (David West (Indiana Pacers) Points)Over 17.5 1.85 tobet ⛔ niestety fatalna skuteczność z gry tym razem.
Kolejny typ, tu nie bede oryginalny. Gram na Oklahome. Nets graja znakomicie we wlasnej hali odprawiajac z kwitkiem kolenych rywali. Dzisiaj przyjezdza OKC, ktora lubi takie wyzwania, lubi pokazac, ich prawdziwa sile kiedy trzeba i dzisiaj mam nadzieje, ze udowodnia juz na poczatku meczu, kto jest lepszy. Brooklin choc z aspiracjami dla mnie jest w dalszym cagu solidnym sredniakiem, dzisiaj mysle, ze nie beda w stanie sie przeciwstawic druzynie OKC.
Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder (1-2) 2 1.58 tobet ✅

R 23

ramon123

Użytkownik
Maroon - co do Twojej analizy meczu Goldenów w nocy to powiem tak. Oglądałem ten mecz w całości i jeśli teraz o tej porze masz takie samo zdanie na ten temat jak napisałeś krótko po meczu na forum (mniemam że pod wpływem nerwów), to daj sobie spokój z typowaniem NBA. Wiem, że jak napiszę teraz po fakcie, że bet na Goldeny z handi był zwyczajnie głupi to mnie każdy pojedzie, że po fakcie łatwo coś pisać. Jednakże zeszłej nocy były przynajmniej trzy dużo lepsze bety.
Blaise - jak sobie nieraz czytam to co tu piszą ludzie to też nie wiem skąd biorą informacje. O Derronie można powiedzieć wiele ale na pewno nie, że jest dobrym obrońcą. Z resztą co by nie mówić granie na under pkt Westbrooka to dość dziwny pomysł. Facet ma 4 ostatnie mecze niezbyt dobre - 12,14, 23 i 18. I w każdym z nich oddał mniej niż 20 rzutów. Ale jeszcze wcześniejsze 4 mecze to w każdym ponad 20 rzutów i odpowiednio 30, 23, 26 i 30. Moim zdaniem nie decyduje dziś to czy Derron pobroni, bo nie pobroni przeciwko niemu. Zdecyduje to z jakim nastawieniem wyjdzie dziś Westbrook i ile minut będzie musiał pograć. Jeśli mecz będzie na styku to spokojnie pokryje linie bo Derron za nim nie nadąży zwyczajnie.

Otrzymane punkty reputacji: +7
harvey 967

harvey

Użytkownik
Houston Rockets - Los Angeles Lakers
Dwight Howard over 20.5 pkt # 1.85 Unibet ⛔ 16 pkt​

Spotkanie w Houston, gdzie miejscowe Rakiety podejmą w swojej hali Toyota Center gości z Los Angeles. Faworyt ? Ciężko go wytypować, ale ja bym się skłaniał lekko w stronę gospodarzy, ale sam nie jestem w stanie wytypować kto to wygra, typowy mecz 50/50.
Dziś jednak liczę na dobrą grę centra Jeziorowców, a mianowicie Dwighta Howarda. Dziś jak wiadomo nie wystąpi drugi podkoszowy Lalek, Pau Gasol. Dzięki temu liczę, że praktycznie wszystkie piłki będą szły do Howarda, który powinien sobie poradzić z Asikiem. Już raz w tym sezonie obie ekipy się mierzyły. Około dwóch tygodni temu w Staples Center gospodarze wygrali 119:108. Dwight zagrał dość dobre spotkanie, a nawet określę, że bardzo dobre. Zdobył wówczas, aż 28 oczek i zebrał 13 piłek co zaowocowało double-double. W ostatnich dwóch spotkaniach Howard zagrał dobrze. Przeciwko Nuggets oraz Magic miał kolejne double double, a punktowo wyglądało to z Denver 28 oczek, z Orlando 21. W poprzednim sezonie jeszcze w barwach Magic, mierzył się raz z Houston i zdobył wtedy 21 punktów.
Jak dla mnie dziś przeciwko Houston powinien zaliczyć kolejny udany występ. Pod nieobecność Gasola ten typ ma jeszcze większe prawo powodzenia. Spodziewam się szybkiego meczu i dużego wyniku. Mam nadzieję, że Howard spokojnie pokryje linię i będzie miał dobrą skuteczność osobistych.

Miałem jeszcze napisać kilka słów o overze 194 w meczu Wizards i Heat ✅ 105:101, ale coś net przerywa. W każdym bądź razie sam zagrałem i liczę, że przy takiej ofensywie Miami padnie tutaj ponad 200.

Otrzymane punkty reputacji: +11
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
zobaczymy jak wypadnie duet Jamison i Howard. DH powinien bez Gasola mieć więcej miejsca pod koszem, bo Jamison gra dalej od trumny i lubi porzucać za 3, więc Dwight będzie miał okazję przypomnieć sobie czasy Magic, kiedy miał obok zawsze jakiegoś jumperkującego pfa z 3pt range. Ciekaw jestem, jeżeli to zatrybi, co zrobi potem Mike..

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Lakers dziś bez Gasola -&gt; http://espn.go.com/los-angeles/nba/story/_/id/8709159/pau-gasol-los-angeles-lakers-tuesday-houston-rockets-tendinitis-knees

Nie uważam tego za wielkie osłabienie. Hiszpan dobrego meczu już dawno nie zagrał, dlatego mimo wszystko skłaniałbym się do postawienia na Lakers. Poza tym Rockets wygrali u siebie pięć ostatnich meczów, więc chyba im starczy ;)
moze to glupio zabrzmi na pierwszy rzut oka, ale dla mnie to wrecz wzmocnienie, na lini Gasol - Dwight wyraznie jest jakis kwas...

aflatoksyna 34

aflatoksyna

Użytkownik
Oklahoma City Thunder 1 @1.55 ✅

Dzisiejeszej nocy spotkają się drużyny Brooklyn Nets i Oklahoma City Thunder, gdzie postanowilem postawic na wygraną Thuder. Wydaje mi się, że powinni sobie spokojnie poradzić z powodu niesamowicie silnego ataku, rzucają ponad 100pkt w ostatnich meczach ośmiu meczach, dodatkowo ostatnio gładko wygrali. Natomiast Brooklyn Nets wracają po wyczerpującym meczu z Miami Heats, który przegrali, co więcej rzucają oni &quot;tylko&quot; około 95pkt na mecz. Myślę takżę, że Netsi skupią się na zatrzymaniu ataków Oklahomy, jednak nie poradzą sobie z nimi i mecz zakonczy sie zwycięstwem Thunder. Same statystyki mówią nam o tym, że róznica powinna wynosić między zespołami około 3-5 pkt różnicy, ale dodatkowo widzimy brak dwóch graczy Nets: Brook&#39;a Lopez&#39;a i Reggie&#39;go Evans&#39;a, co tylko może działac pozytywnie na mój typ. Szczególnie brak tego pierwszego

dwill 620

dwill

Użytkownik
moze to glupio zabrzmi na pierwszy rzut oka, ale dla mnie to wrecz wzmocnienie, na lini Gasol - Dwight wyraznie jest jakis kwas...
I Gasol jest jednym z czwórki zawodników, którzy dostarczają punkty dla tego zespołu i zbiórki. Widzisz kogoś, kto zastąpi tego zawodnika? Jakoś ławka LAL biedna i kto miałby okazać się x-factorem? Ponownie Jamison, który będzie miał naprzeciwko siebie bardzo dobrą obronę? Akurat to jest osłabienie, a w żadnym wypadku wzmocnienie - przy wyjeździe na gorącym terenie i tak krótkim składzie?

toudi 715

toudi

Użytkownik
zobaczymy jak wypadnie duet Jamison i Howard. DH powinien bez Gasola mieć więcej miejsca pod koszem, bo Jamison gra dalej od trumny i lubi porzucać za 3, więc Dwight będzie miał okazję przypomnieć sobie czasy Magic, kiedy miał obok zawsze jakiegoś jumperkującego pfa z 3pt range. Ciekaw jestem, jeżeli to zatrybi, co zrobi potem Mike..
Jak zatrybi to pewnie wstawi Jamisona do s5. Po pierwsze Mike zna się tylko na ofensywie a i to tylko na jednym jej rodzaju, Jamison bardziej pasuje do tego rodzaju a znalezienie miejsca w nim dla Gasola prawdopodobnie przerasta umiejętności trenerskie D&#39;Antoniego. Po drugie gadki Lakers, że nie chcą wymienić Gasola są tyle warte co zapewnienia 1-2 dni przed zwolnieniem Browna, że mają do niego pełne zaufanie. Najnowsze plotki mówią o Andersonie z NOH, ciekawy pomysł. Oczywiście temat Josha Smitha też cały czas aktywny, normalnie bym powiedział, że jego sprowadzenie będzie bardzo trudne ale Kupchak i Lakers mają swoje metody co pokazali chociażby w poprzednim sezonie sprowadzając solidnego Sessionsa za worek ziemniaków.
Na dzisiaj najlepiej chyba wygląda OKC, analizy nie chce mi się pisać bo jeszcze nie daj boże nie wejdzie...
PS: Kto to &quot;Derron&quot;?

dwill 620

dwill

Użytkownik
Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder
Nets +5
1.83
Pinnacle
5/10

Masówką wydaje się bet na gości. Ja kieruję swój typ w stronę gospodarzy. Oba zespoły mają pozytywny ATS, Nets w roli gospodarza 5-1-2, Thunder na wyjazdach 4-2-1. Jednym z czynników dlaczego wybieram handi na gospodarzy jest seria pięciu zwycięstw z rzędu drużyny z Oklahoma City.
Jednak z tych pięciu zwycięstw, to mecze przed własną publicznością z Bobcats, Rockets oraz Jazz, czyli zespołami, które mają ujemny bilans wyjazdowy. Zwycięstwo nad 76ers po dogrywce - szału nie robi i pogrom Hornets w ostatnim meczu również mnei nie przekonują.
Gospodarze mają atut w postaci parkietu,ale również szerokiej ławki i specyficznego stylu gry jak na NBA. Spodziewam się, że obrona gospodarzy może nieco uprzykrzyć życie liderom drużyny przyjezdnej. Pod koszem wśród gospodarzy nadal zabraknei Loopeza, ale i Evensa, więc cała nadzieja, że duet Williams - Johnson przed własną widownią sprostają zadaniu. Ja wierzę, że to może być mecz JJ.

Pozostałe typy na noc:

Washington Wizards - Miami Heat
Wizards +12 @ 1.78 Marathonbet 5/10

Philadelphia 76ers - Minnesota Timberwolves
Timberwolves +4 @ 1.80 Marathonbet 5/10

Chicago Bulls - Indiana Pacers
over 179 @ 1.87 Pinnacle 5/10

Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +5
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
I Gasol jest jednym z czwórki zawodników, którzy dostarczają punkty dla tego zespołu i zbiórki. Widzisz kogoś, kto zastąpi tego zawodnika? Jakoś ławka LAL biedna i kto miałby okazać się x-factorem? Ponownie Jamison, który będzie miał naprzeciwko siebie bardzo dobrą obronę? Akurat to jest osłabienie, a w żadnym wypadku wzmocnienie - przy wyjeździe na gorącym terenie i tak krótkim składzie?
Moim zdaniem duet Dwight Pau dlugo nie przetrwa, wzmocnienie w sensie, nie bedzie przeszkadzal Howardowi pod koszem przy zbiorkach i zdobywaniu punktow. Za 3 tez ma kto rzucac, jesli chodzi o strone fizyczna jak najbardziej oslabienie. Lawka LA nie jest wcala taka krotka, kazdy zespol ma spory zapas ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom