>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2012

Status
Zamknięty.
alanex 432

alanex

Użytkownik
Los Angeles Clippers - Toronto Raptors OVER 196,5 punktów [1.91] Bwin ⛔⛔⛔
e: no cóż, 10 punktów Raptors w 4q zrobiło swoje... szkoda.
Los Angeles Clippers po bardzo słabej końcówce listopada i czterech porażkach wrócili do grania dobrej koszykówki wygrywając ostatnich pięć spotkań. Podczas tej serii zdobywają średnio 110 punktów na mecz, &quot;pozwalając&quot; rywalowi na 94 punkty. W niedzielę w Staples Center podejmą Raptors. Toronto w ataku złe nie jest, gorzej z obroną. Zdobywają średnio 97 punktów na mecz, co by w zupełności wystarczyło do pokrycia overa(z ich strony, bo myślę że Clippers zdobędą ~110 punktów). Lowry, Bargnani, DeRozan swoje rzucą, cała trójka około 18ppg, kilka trójek dołoży niedawno zakontraktowany Pietrus. Gospodarze mają w ataku wiele opcji, grą zespołu dyryguje jeden z najlepszych PG w lidze Chris Paul, z ławki jest znakomity strzelec(w tej chwili lider zespołu pod względem zdobyczy punktowych) Jamal Crawford, około 10 punktów zwykle notują też Butler czy Bledsoe, no i przede wszystkim nie widzę kto miałby powstrzymać podkoszowy duet Griffin - DeAndre Jordan bo na pewno nie zrobi tego miękki w obronie Bargnani czy rookie Valanciunas ;) z ławki jest energiczny Amir Johnson, ale to nie wystarczy, zresztą pewnie wpadnie w faul trouble co mu się często zdarza. Myślę że Griffin z Jordanem sami zdobędą około 40 punktów, a CP3 z Crawfordem dołożą drugie tyle. Jedynym argumentem przeciwko overowi jest fakt, że mecz rozgrywany będzie w niedzielne południe co zwykle nie sprzyja wysokiej skuteczności drużyn, jednak ja się tym nie przejmuje bo dla Clippers to drugi taki mecz u siebie dzień po dniu, a Toronto zwykle swoje spotkania rozgrywa zaledwie trzy i pól godziny później. Kilku godzinna podróż Raptors z Utah jakoś też wielkiego wpływu nie powinna mieć, zresztą sobotę mieli &quot;wolną&quot;. Sądzę że będziemy świadkami podobnego meczu jak sobotni z Suns(117-99 dla Clippers) i wszyscy w Mieście Aniołów będą zadowoleni. LAC zaczęli grudzień z wysokiego C i myślę, że będą kontynuować tą ofensywną koszykówkę przeciwko słabym w obronie Raptors(statystycznie nawet najsłabszym w lidze, na tę chwilę 103.6 punktów przeciwnika na mecz). Ja zagrałem już teraz, myślę że linia urośnie o kilka punktów. Polecam zdecydowanie!
PS Sam zagram też pewnie over gospodarzy jeśli będzie w okolicach 105-107 punktów.⛔

Otrzymane punkty reputacji: +12
host3234 85

host3234

Użytkownik
Daruj sobie bo żalosne są twoje komentarze o peji czy jak sie ten forumowy glupek nazywa , Atlanta może sobie wygrywać dalej jest przeciętna i w drugiej konferencji by mogli pomarzyć o PO .
A co ma to jest ze jest to 29 ofensywa do tego ze mają kilku strzelców ? Mają pojedyńczych graczy jak Beal czy Crawford którzy o wiele bardziej wolą atakować niż bronić co nie znaczy że nie mogą być beznadzejni w ataku drużynowo. Widać ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Czy ja napisałem że Rush wróci ? wiem jaką ma kontuzje i wspomniałem że przydałby się taki zawodnik a do porownania mnie do peji to pozdrawiam ciebie .
Podałes te same argumenty wiec o co ci chodzi ???? ?
Co do mocnej Atlanty według ciebie :
wygrali 11 razy :
-Thunder (2 mecz sezonu i to był fart)
-Pacers
- Portland
-Kings
-Orlando
-Wizards x2
-Nuggets
-Clippers
-Bobacts x2
Są przeciętni i to chyba każdy średnio rozgarnięty fan NBA ci powie , łatwy termiarz a ty się zachwycasz bilansem i jak to powiedzialeś ,,naginasz fakty&#39;&#39;
fakycznie sporo warte wygrane , ostatnio Cavs im wrzucili 113 pkt to nie komentuje ...
Zresztą po co ja odpisuje na takie cos ? ????
Przeciętni Hawks ograli dzisiaj wyjazdowo Grizzlies. Nie mam nic do Ciebie, ale widziałeś ruchy transferowe GM Hawks? Genialne oddanie przepłaconego JJ z potężnym kontraktem za kilku zadaniowców, ściągnięcie Lou Williams&#39;a i 3-pt machine- Kyle Korvera. Hawks, wraz ze zdrowym Horfordem i Smithem, który wreszcie zaczął grac na solidnym poziomie to ekipa, która ma szansę , przy obecnej sytuacji kadrowej innych drużyn,realnie powalczyć o finał konferencji na Wschodzie.
Radzę bacznie obserwować poczynania Jastrzębi - to już nie jest tak nudna ekipa, jak jeszcze sezon temu z JJ.
Pozdrawiam i życzę owocnych typów ????

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Przeciętni Hawks ograli dzisiaj wyjazdowo Grizzlies. Nie mam nic do Ciebie, ale widziałeś ruchy transferowe GM Hawks? Genialne oddanie przepłaconego JJ z potężnym kontraktem za kilku zadaniowców, ściągnięcie Lou Williams&#39;a i 3-pt machine- Kyle Korvera. Hawks, wraz ze zdrowym Horfordem i Smithem, który wreszcie zaczął grac na solidnym poziomie to ekipa, która ma szansę , przy obecnej sytuacji kadrowej innych drużyn,realnie powalczyć o finał konferencji na Wschodzie.
Radzę bacznie obserwować poczynania Jastrzębi - to już nie jest tak nudna ekipa, jak jeszcze sezon temu z JJ.
Pozdrawiam i życzę owocnych typów ????
Hawks wygrali , to jest NBA , wcześniej wtopili z Cavs oddając 113 pkt to juz nie mowisz tego? Wizards wygrali z Miami i takie rzeczy się zdarzają w tej lidze i to bardziej świadczy o tym że czasami lepsze ekipy olewają mecze .
Atlanta i Final konferencji ? ty chyba sobie żartujesz ???? Z Korverem po 30 min na boisku ? Streetball PG Teague , oni nawet nie przejdą 1 rundy zapewne a ty coś o finale konferencji mowisz ???? Johnson jak był to chociaż mieli pewną 1 opcje a teraz to co ?
Heat , Knicks , Nets , Chicago , 76ers , Celtics , Pacers , Bucks - z pierwszymi 4 ekipami to oni w PO może nawet meczu nie ugrają , kolego bez spiny ale oni mieli łatwy terminarz a teraz jak się zacznie poważne granie to pokażą co potrafią , jedno zwycięstwo nad Grizzlies nic nie zmienia .
Co do GM Hawks to nie wiem co tam genialnego zrobił ? Z drużyny która zawsze była pewnym 4-5 seedem przez lata z JJ , zrobiła się druzyna która może 7-8 seed przy dobrej grze wywalczy i odpadnie z hukiem w 1 rundzie.
JJ jest przeplacony ale ciągnął Hawks i u siebie byli bardzo groźni dla każdego . Ani nie odbudowują się (bo jest to samo a oddali JJ i Marvina Williamsa a dostali Korvera , Harrisa i resztę wesołych grajków jak Louis Williams a więc ani młodzi perspektywiczni ani na granie tu i teraz i walczenie w PO.
Powiem ci że tekst o finale konferencji to coś w stylu jakby peja ci się wbił na konto i bzdury wypisywał ;) W NBA nie dochodzi się do finałów konferencji sprowadzając za najlepszego zawodnika Korvera do s5 , który tylko sieka trójki .
- dużo transition 3pt , świetni strzelcy Curry i Thompson jak tylko nie mają ręki rywala na twarzy to ładują jak szaleni
- zbyt często forsują rzuty , szczególnie Jack (chociaż on tak zawsze grał), tracą na nieprzygotowane rzuty za dużo posiadań , jak wchodzi to ok gorzej jak nie trafiają .
-Thompson jak na razie kołek w obronie , jego wejścia na kosz nieporadne ale shooter z niego świetny
-spore problemy z koncentracją co przekłada się na banalne straty (wczoraj jak im zebrali 2 sek przed końcem Wizards po FT i nie trafili czystego layupa na dogrywkę to masakra)
-nie ma stabilnej gry w ataku , jak siedzi trójka to jadą każdego , wczoraj 2 połowie jak przestało siedzieć to Wizards ich mieli tylko spieprzyli sprawę .
-Lee bardzo groźny jak zawsze, szczególnie na mniej mobilnych wysokich , piłka pod pachę i jazda na kosz ???? Ale to norma u tego zawodnika , od lat nadrabia tym swoje braki w obronie
-są najbardziej undersized w lidze a wygrywają zbiórkę 57-37 ???? , jednak ostatnio z Magic nie było tak różowo gdzie Davis z Vucevicem robili co chcieli
-obrona podkoszowa na bardzo marnym poziomie
-przydałby im się jakiś stary wyjadacz z ławki (taki Andre Miller byłby tutaj jak znalazł ale to za wysokie progi ;) ) , jakieś mięso pod kosz coś w stylu Joel Przybilla a najbardziej brakuje im slashera typu Wilsona Chandlera .

L 181

lorak

Użytkownik
Hawks wygrali , to jest NBA , wcześniej wtopili z Cavs oddając 113 pkt to juz nie mowisz tego? Wizards wygrali z Miami i takie rzeczy się zdarzają w tej lidze i to bardziej świadczy o tym że czasami lepsze ekipy olewają mecze .
Atlanta i Final konferencji ? ty chyba sobie żartujesz ???? Z Korverem po 30 min na boisku ? Streetball PG Teague , oni nawet nie przejdą 1 rundy zapewne a ty coś o finale konferencji mowisz ???? Johnson jak był to chociaż mieli pewną 1 opcje a teraz to co ?
Heat , Knicks , Nets , Chicago , 76ers , Celtics , Pacers , Bucks - z pierwszymi 4 ekipami to oni w PO może nawet meczu nie ugrają , kolego bez spiny ale oni mieli łatwy terminarz a teraz jak się zacznie poważne granie to pokażą co potrafią , jedno zwycięstwo nad Grizzlies nic nie zmienia .
Co do GM Hawks to nie wiem co tam genialnego zrobił ? Z drużyny która zawsze była pewnym 4-5 seedem przez lata z JJ , zrobiła się druzyna która może 7-8 seed przy dobrej grze wywalczy i odpadnie z hukiem w 1 rundzie.
jest całkiem odwrotnie niż piszesz. właściwie masz rację tylko w jednej kwestii - hawks miały łatwy terminarz (z czołowych zespołów tylko NYK mieli łatwiejszy). nie znaczy to jednak, iż nie możemy wziąć na to poprawki przy ocenie siły drużyny. np. jest przecież SRS i hawks zajmują w nim dziewiąte miejsce, ze sporą przewagą nad dziesiątym i mają prawie identyczny wynik jak ósmy brooklyn. Winston podobnie szacuje siłę atlanty i jest to czwarty zespół na wschodzie w jego rankingu. tak więc można między bajki wsadzić twoje stwierdzenia o tym, że hawks może wywalczą 7-8 seed.
zobacz jeszcze na to - mimo ogólnie łatwego terminarza atlanta rozegrała kilka trudnych meczów. i w tych statement games było W@OCT, L@MIA, L@LAC, WvsLAC oraz W@MEM. 3-2 przeciw absolutnej czołówce ligi, w tym wygrane w memhis i oklahomie, to nie przypadek. przeciw drużynom z +3 SRS niewiele zespołów ma lepszy bilans (clippers i ktoś jeszcze?)

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
ja na dziś gram tylko dwie rzeczy są to dwa overy.
Raptors @ Clippers Over 200 Kurs: 1,707 Stawka: 5j ⛔
Clipsy średnio rzucają w okolicach 102 punktów, Toronto gra wesołą koszykówkę rzucając w okolicach 97 i tracąc w okolicach 103. LAC pewnie rzuci ponad 100 spokojnie, grają w Staples więc nie można zawieść widowni, Raptors muszą walczyć bo ich bilans wyjazdowy wygląda tragicznie a personalnie nie wyglądają najgorzej.
Pacers @ Thunders Over 194,5 Kurs: 1,714 Stawka: 5j ✅
Obie ekipy miały 2 dni odpoczynku, OKC gra super basket, Westbrook z KD w świetnej formie, Ibaka pomaga bardzo dobrze, ogólnie na tą chwilę dla mnie chyba najlepiej grająca ekipa która ze swoją ofensywą powinna spokojnie dać radę Indianie. Jeżeli Indiana straci obronę będzie się musiała odkryć co może zaowocować punktami dla nich albo w drugą stronę bo OKC ma średnią na poziomie 106 punktów więc lubią sobie zawodnicy z Oklahomy dobrze zapunktować. Liczę szczególnie na dużą ilość punktów Oklahomy bo Pacers pewnie zbliżą się w granicach 90, tak było ostatnio w Oakland i Sacramento, w Chicago tylko 80 ale tam grali def kontra def.
Powodzenia ! ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
anzelmo 259,1K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Los Angeles Clippers-Toronto Raptors
Typ: OVER 199
Kurs: 1,71
Godz: 09.12.2012 21:35
Bukmacher: Bet365

Krotko zapowiada sie mocno overowe spotkanie.Faworyt jest jeden, ale kursy marne hendi jakoś sie obawiam, bo Toronto patrowi powalczyć mimo słabego bilansu. Troszkę przy spałem z podaniem tego meczu, bo można było złapać over198, po super kursie 1,9.LAC ostatnio graja wybornie, po paru nie ciekawych występach- wpadce z New Orleans seria 5 zwycięstw z rzędu, gdzie rozbili Dallas, Phoenix I Sacramento. Średnio rzucają 110,2 trącać w tych meczach średnio 93,8.Toronto znowu z seria 3 porażek, gdzie zostali zdeklasowani przez Utah 131-99. W ostatnich 5 spotka nich sporo rzucają, ale jeszcze więcej trącą. Rzucają 98,4 tracą 110,6.Będzie szybki ofensywny basket, dużo widowiskowych akcji- zdecydowanie obie ekipy postawia na atak. W tej formie co LAC jest powinni na luzie rzucić ponad 105pkt. Powinna byc spora rotacja w składzie, ławka powinna swoje zagrać i rzucić sporo pkt, żadna z drużyn nie jest jakaś potęga w defensywie przy bardzo wczesnej porze meczu- transmisji na rynek europejski jestem spokojny o ten bet, a kurs bardzo ciekawy.⛔

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Joe Johnson over 18 pkt @1.85 (tobet)⛔
Bucks mają już w skadzie Mbah a Moute a więc swojego plastra od defensywy , Daniels ostatnio więcej minut a też potrafi bronić , wcześniej ich nie było backcourt przeciwników szalał . 18 pkt to niewiele , JJ ostatnio się przełamał 32 pkt jak lina była 16.5 , gram znowu. Brak Lopeza a więc znów ciężar zdobywania pkt na Johnsonie .

Derozan over 16.5 pkt
@ 1.85 (tobet)✅
Zgadzam się z kolegą że zapowiada się szybki mecz bez wnikania w defense . Tylko zamiast over gram na jednego gracza . Derozana nie lubię ale jest groźny na kontrach , dobry slasher , przy luźniejszym meczu powinien zdobyć ,,swoje&#39;&#39; . W sezonie 5.2 wolnych ma mecz , 15.4 FG z czego trafia średnio 7 . Czuję że dziś będą urywać kosze w LA a Derozan do tego idealny ;) Żeby on rzucać potrafił to byłby z niego kawał gracza ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
boston255 60

boston255

Użytkownik
Bardzo walne &quot;faux pas &quot; mówiąc ze Utah pogoni Lakersów ? Realnie jest to możliwe ponieważ Lakersi u siebie mają bilans 7-5 więc jak na nich śmiem twierdzić ze padaka , po drugie trener Lakersów ten miły Pan z wąsami który powiedzmy sobie szczerze nie ma nic wspólnego z pojęciem &quot; trener &quot; obiera złe taktyki może przez to gra wygląda jak wygląda po trzecie Gasol jego gra zostawia wiele do życzenia ostatnimi czasy najczęsciej ławka po czwarte kontuzja Nasha Howard nie imponuje a Koby sam meczu nie wygra dlatego śmiało probuje LA Lakers - Utak Jazz (+9 pkt) po kursie 1.66 zł
Ja czekam na info odnoście gry Jeffersona i Favorsa jeśli zagrają ładuje handi dla Utah z pełnym przekonaniem i wiarą ???? sory ze podalem kurs w zł ???? ale ja tu nowy użytkownik dopiero patrze co można a co nie

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Przecież LAL nie będą cały czas przegrywać. Nie widzi mi się dziś Utah, Jeziorowcy biorą dziś rewanż za 8 listopada, gdzie na wyjeździe właśnie z Jazz&#39;ami przegrali różnicą około 10 punktów. Nie wiadomo czy zagra już Gasol, status Questionable. Tak czy siak, Kobe jest w formie, Howard w końcu musi kiedyś się ożywić, rywali będzie mieć dziś pod koszem to udowodni, że on tutaj króluje i nikt nie będzie mu się, że tak za przeproszeniem powiem wpierdal** ???? Lakers - własna hala, doświadczenie. Gram jako czysty win, bo HC to jest loteria. @ 1.32

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Spotkanie: Los Angeles Lakers - Utah Jazz
Typ: Handi - Jazz +7 pkt. ✅✅✅ e: na lajcie weszło tj win Jazz ????
Kurs: 1,91
Bukmacher: Unibet

Kusił mne czysty win na Jazz, ale gram jednak dużo bardziej bezpieczną opcję. Co do do Big Ala to nie wierzę, że nie zagra, Flavours i Gasol racej out. Jazz wygrało 2 ostatnie bezpośrednie spotkania (u siebie i na wyjeździe) i nie było to lata świetlne temu tylko:
-08/11/2012 UTA 95:86 LAL
-17/10/2012 LAL 80:114 UTA
Jazzmani grają stabilny basket, u siebie są arcytrudni do ogrania, a i na wyjeździe w LA powinni powalczyć z Lakers o win - wystarczy spojrzeć kto tam wygrywał ostatnio: Magic lub Indiana. Lalki są niestabilne i trudno przewidzieć ich mecze. UTAH obecnie 2 wygrane z rzędu (Raptors,Magic), mają dobrą ławkę, która daje sporo punktów,energii i szybkich kontr - w przeciwieństwie do ławki gospodarzy. Pringels nie jest mistrzem taktyki, więc jeżeli Kobe na własnym terenie dostanie dobrą obstawę i będzie często podwajany + plus Howard będzie faulowany w odpowiednich momentach to Jazz mogą wygrać ten mecz. Bezpieczna opcja ten mój typ:razz: Polecam.

LAC vs Raptors
1.kwarta dla Raptors 3.5 Unibet ⛔ e:trzeba było grać na 1 połowę-weszło 1 pkt

Jako,że przez weekend byłem na rozjazdach i jestem głodny NBA, to dorzucam jeszcze rozrywkowo mecz wieczorną porą LAC v Raptors:

Za niedużą małą stawkę gram Toronto na pierwszą kwartę- zauważyłem, że dobrze zaczynają mecze i mają dobrą skuteczność za 3 pkt w pierwszych minutach, ale w 2H coś z nich schodzi powietrze (zwłaszcza w otatniej kwarcie).

Otrzymane punkty reputacji: +5
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Spotkanie: Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers
Typ: Indiana Pacers (ML)
Kurs: 5,50
Bukmacher: Bet365
Analiza: Długo myślałem czy dać ten typ, bo parkiet Oklahomy to chyba najtrudniejszy teren w całej lidze, ale taki kurs naprawdę kusi. Thunder u siebie zwykle masakrują swoich przeciwników. To jest jednak NBA i każda drużyna czasem robi kibicom psikusa. Myślę, że Indiana Pacers to idealna drużyna do tego, by przerwać dobrą passę Oklahomy. Pacers mieli fatalny start, jednak teraz grają naprawdę solidnie. W pięciu ostatnich wyjazdowych Pacers odnieśli cztery zwycięstwa. Spośród tych czterech zwycięstw dwa robią naprawdę duże wrażenie, bo to zwycięstwa z Lakers i Bulls. Siłą Indiany jest bardzo solidna defensywa. Uważam, że solidna defensywa to jest to co jest potrzebne, by ograć Oklahomę na ich terenie. Pacers pokonali na wyjeździe Lakersów, Bulls, więc mogą też wygrać w Oklahomie.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
NY Knicks - Denver over 202 @ 1,83 Pinnacle✅
Spodziewam się tutaj spokojnie przekroczenia granicy 200 pkt. Melo ma wrócić na jutrzejszy mecz, więc tym bardziej można sprobować, ale nawet bez niego Knicks potrafią rzucić Denver ponad 100 pkt. O gościach już trochę pisałem, wiadomo w zasadzie w ich składzie jest wielu graczy, którzy są w stanie rzucić po kilkanaście oczek. Piątka Knicks również wygląda okazale, podobnie na ławce są koszykarze zdobywający łatwo punkty. Co więcej mają w zanadrzu wiele opcji ofensywnych szczególnie trójki im ładnie wchodzą - Novak to typowy egzekutor trójek, w zasadzie chyba tylko to potrafi. Ostatnie pięć spotkań i nawet więcej wychodzą na dobre overowi i ze względu na obecną sytuację obu drużyn również skłaniam się ku temu typowi. Denver rzuca sporo punktów poza domem, - 104,110 czy też 103 , mieli dzień odpoczynku, więc i to powinno pomóc. Obie drużyny nastawione na atak, wychodzi im to na dobre w ostatnim czasie i dlatego też moim zdaniem warto spróbować.

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Dziś widzę wygraną Suns. 6 z rzędu przegranych, teraz dobra okazja na poprawę, gdyż przyjeżdżają Magic, bilans 3-7 on road. Te ich trzy wygrane to pamiętna seria b2b @ Lakers i Warriors. Oglądałem oba te spotkania i wcale nie wyglądali w nich tak dobrze, wygrali za sprawą dobrych 4-tych kwart. Trzecie wyjazdowe zwycięstwo to wymęczona wygrana 110-106 z Pistons. W obozie Phoenix z kolei ciśnienie na win rośnie. Głośno mówi się że konieczne są zmiany w rotacji. Delikatną poprawę już widać, wyrównany mecz z Mavs, który mogli spokojnie wygrać, i momenty niezłej gry wczoraj z Clippers. Dziś rywal na pewno w zasięgu, i ta motywacja w moim odczuciu przyniesie efekt.
Do tego dołożę Lakers, bo z tym ich śmiesznym bilansem i grą w kratkę dziś wypada kolej na wygraną:wink: Na wyjeździe strach na nich stawiać nawet u słabiaków, ale w Staples powinni spokojnie ogarnąć Jazzmanów.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Pacers @ Thunders (Pacers +10) 1,917 Pinnacle ⛔
Dzisiaj w Oklahomie starcie dwoch gigantow ;) Wiem, ze to troche smiesznie brzmi, ale jesli sie dokladnie przyjrzymy Pacers sa jedna z najlepszych druzyn jesli nie najlepsza w NBA jesli chodzi o obrone. Ciezko jest im rzucic 100 punktow, chociaz mysle, ze OKC nie bedzie jednak mialo z tym problemu. Nie mniej jednak uwazam, ze Pacers to nie sa jakies pionki do bicia i beda do konca prowadzic wyrownany pojedynek. Ostatnio u tych druzyn na przemian jesli chodzi o wygrane/przegrane 3:3. Jesli zagraja dobry defence jak przeciwko koszykarzom z Denver sa w stanie grac dzisiaj z Oklahoma jak rowny z rownym, a moze i nawet sprawic niemala sensacje, jak wiadomo OKC ma swietny run 7 z rzedu czy bedzie 8? Raczej tak, ale ja dzisiaj licze na koszykarzy z Indiany, handicap spory wiec probuje.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Houston - SA Spurs✅
Spurs
1.6
milenium (zobaczę co zaproponują necie buki)

Piękny kurs , pobieram bez dyskusyjne w milenium póki w necie nie wystawiają buki . Dlaczego taki pośpiech ? Harden wczoraj nie trenował a bez niego Houston to bardzo słaby zespół , zresztą nawet jego obecność niewiele zmienia , średniacy .
Spurs najlepsza ofensywa ligi (2nd ppg , 1st APG) , Rockets najgorsza obrona.
Przepłacony niemiłosiernie Lin wygląda jak dzieciak wzięty z ulicy i przebrany w strój koszykarza , McHale ostatnio dał mu tylko 18 min i chyba jego 5 min się skończyło . Asik wszystkiego nie załatwi w obronie , jako jedyny jest tam solidnym obrońca (chociaż jego 1,1 bloku na mecz trochę zastanawia) , w ostatnich 5 meczach w 4 był bez bloku. Z lepszymi ekipami regularnie oddają ponad 110 pkt . 2nd unit Rockets to jakieś jaja , Toney ,,nie gram w obronie&#39;&#39; Douglas ze swoją wesołą grą , do tego Delfino który poza 3 jakoś niczym nie zachwyca , Morris coś tam potrafi ale ostatnio to nie dają mu pograć i to by było na tyle ????
Rockets u siebie zawsze się spinają bardzo na Spurs , jednak nie mają moim zdaniem argumentów , Spurs mają tak szeroką kadrę że kto tam nie pauzuje to i tak grają dobrze , zasługa w tym trenera który nawet z średnich zawodników potrafi wydobyć bardzo dużo .
Jak zagra Harden to powinno być trochę mniej boleśnie dla Rockets niż 3 dni temu (114-94) a jak zagra to szykuję się mała masakra .
1.60 ? Biorę grubo z pocałowaniem ręki :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +11
B 144

bombaaa

Użytkownik
CHARLOTTE BOBCATS - GOLDEN STATE WARRIORS
TYP: GSW -4
kurs: 1.87
buk: Unibet

Dziś w nocy o godz. 1 zagra ekipa GSW z Bobkami. Warriors będą chcieli podtrzymać passę 3 zwycięstw na wyjeździe ( ostatnio z Wizards 101-97 , z Brooklyn 109-102 , z Detroit 104-97) natomiast Charlotte przełamać indolencję 5 porażek pod rząd (u siebie). Odnośnie formy dwa zespoły na różnych biegunach =&gt; GSW (8 - 2 na 10 ostatnich meczy) Charlotte ( 2 - 8 na 10 ostatnich spotkań)
Wcześnie gra opierała się przede wszystkim na Ellisie, który powędrował do Bucks , teraz prym w zespole wiedzie Curry wraz z Lee. Dobrze punktuje Klay Thompson, jest jeszcze doświadczony Jarret Jack.
Bobcats zaskoczyli mnie swoim dobrym początkiem, teraz forma idzie diametralnie w dół, szczególnie jeżeli chodzi o grę w defensywie. regularnie tracą po 100 i więcej pkt...
Reasumując nie widzę atutów po stronie Charlotte.
Bukmacher nie wystawił jeszcze wszystkich opcji..
Moje Typy na ten mecz:
GSW czysty win @1.55 / 104;96
GSW -4 @ 1.87 ✅
GSW over pkt. nie wiem jaka linia jest jeszcze ustalona.
Good Luck!

Otrzymane punkty reputacji: +9
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Miami Heat VS Atlanta Hawks (Atlanta +7) @ 1.95 bet365 ⛔ bardzo dobry mecz MIAMI, widze, ze w takich close game znacznie lepiej jst grac na handi do przerwy...

Atlanta wyrasta nam na mala potege i trzeba to dostrzec, ostatnio bardzo imponujace 9:1, wygrane z takimi druzynami jak Denver, Clippers czy ostatnio Grizzlies, obok tego nie mozna przejsc obojetnie. Dzisiaj na ich drodze staje MIAMI, druzyna, ktora ostatnio gra dosc skutecznie, ale nie zachwyca, nie porywa. Wade jak to mowi troche na wyrost Barkley sie konczy i w sumie ostatnio gra mocno ponizej jego mozliwosci. Dzisiaj upatruje mocno zaciete widowisko. Koszykarze Hawks na pewno beda podbudowani ostatnim zwyciestwem i mocno zmotywowani na MIAMI. Co do linii punktowej raczej bym sie sklanial ku underowi 198.

alanex 432

alanex

Użytkownik
LaMarcus Aldridge powyżej:
20,5 punktów [1.85] Bwin✅
21 punktów [1.85] Betsson ✅
31,5 punkty + zbiórki [1.85] Tobet✅
30 punktów i 12 zbiórek LaMarcusa :wink:
Na dzisiaj polecam over punktowy(lub punkty + zbiórki) LaMarcusa Aldridga. Portland gra u siebie z mającymi najgorszą defensywę w lidzę Raptors. Gospodarze po ostatniej upokarzającej porażce na pewno będą chcieli zrehabilitować się kibicom, a główną role w zwycięstwie powinien odegrać 27 letni power forward, szczególnie pod nieobecność Batuma(http://www.rotoworld.com/player/nba/1520/nicolas-batum ) i prawdopodobnie Matthewsa(http://www.rotoworld.com/player/nba/1681/wesley-matthews) odpowiednio trzeciego 16,3ppg i czwartego 16,1ppg strzelca drużyny. LaMarcus w tym sezonie notuje średnio 20,5 punktu na mecz, a dzisiaj będzie zmuszony jeszcze bardziej wziąć ciężar gry na swoje barki. Dodatkowo będzie grał przeciwko jednemu z najsłabszych obrońców na swojej pozycji, Bargnaniemu i na pewno skrzętnie to wykorzysta. Dodam jeszcze że w ostatnich 4 meczach tych drużyn Aldridge notował średnio 28,5 punktów i 13,8 zbiórek. Dołączam też zaawansowane statystyki LaMarcusa przeciwko Bargnaniemu z zeszłego sezonu:

PS przepraszam, że się trochę rozciągnęło, wielokrotnie próbowałem zmniejszyć przeciągając, ale nic się nie zmienia.. Mam nadzieję, że jakiś mod się z tym upora ;)

Otrzymane punkty reputacji: +31
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Spotkanie: Charlotte Bobcats vs Golden State Warriors
Typ: Handi + 4.5 pkt Charlotte
Kurs:1.91 ⛔⛔
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Wojownicy na fali, Bobki na równi pochyłej. Skąd więc ten typ?

1)Każda seria musi się kiedyś skończyć.
2)Pod znakiem zapytania stoją występy graczy : MKG (Bobki), Curry i Jefferson (GSW) i niewątpliwie jeśli Curry nie zagra to będzie to dużo większa strata (wg mnie będą go oszczędzać i nie zagra, a jak zagra to nie będzie eksploatowany)
3)Bobki co prawda ostatnio nie wygrywają u siebie, ale też nie dostają takich batów (pomijając siekę jaką im sprawiło San Antonio). Ostatnie wtopy u siebie bez uwzględnienia SAS:
-Nowy Jork - tylko 2 pkt
-Portland- powinni wygrać, ale przegrali po dogrywce 6 pkt
-PHI - 6 pkt różnicy
4)Bobki siedzą u siebie 2 mecz z rzędu, więc powinni mieć więcej sił i się zmobilizować. Warriors grają 4 wyjazd w obrębie 5 dni i powinno zejść z nich powietrze zwłaszcza, że ostatnio wszystko wygrywali, więc nie będą na głodzie zwycięstw.
5)Ostatnie oficjalne bezpośrednie starcie w styczniu 2012 112-110 na korzyść Bobków na ich terenie.
6)Kemba Walker w ostatnich 3 meczach u siebie przekraczał 22 pkt i grał dobre zawody

Polecam też pobrać Toronto na czysty win, bo w PTB plaga kontuzji, a ławka cieniutka i krótka (nawet w porównaniuz Raptors).

Pozdrawiam

alanex 432

alanex

Użytkownik
nie wiem skąd wziąłeś to że Curry nie zagra, lub że coś mu dolega. Ostatnio powiedział, że już ma żadnych problemów ze swoją kostką podczas gry i że czuje się bardzo dobrze, fizycznie i psychicznie. http://www.rotoworld.com/player/nba/1611/stephen-curry
e: ok, chodzi o kolano. Ale też żadna kontuzja :razz:
Curry said the knee injury he suffered Saturday night in Washington will not prevent him from playing Monday night in Charlotte, the Comcast SportsNet Bay Area reports.
Spin: Curry told reporters following the game the knee is fine and that he&#39;ll be ready for Monday. &quot;Just a tweak, MCL mumbo jumbo, we don&#39;t have to worry about it. It is fine,&quot; Curry said.

Krótko mówiąc, ma się dobrze i na pewno zagra.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom